- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Аз съм най-ужасното същество, което съм срещала някога.
Как можах да направя подобно нещо изобщо?!
Вярно, почувствах се адски тъпо, но това не трябваше да става.
Важното е, че всичко е наред.
Липсва ми.
И двата филма са много готини да.. Аз чакам марвъл да пускат разни неща, че с GOG се заредих.. Хобита също се чака, а и Игрите и филма за лигата ще е уникален (надявам се).. Всъщност чакам толкова много филми, че трябва да си извадя абонамент в киното...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ох, последните 24 аса бяха твърде странни, още асимилирам. Уморено ми е, след малко душче и минавам в режим „по леглата“. Щастливо ми е, че са се сетили за мен, а магнита е сладък. Малко съжалявам, че не отидох с тях.
И не, не говоря за лийг ъф леджендс.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ами то всичко живо по начало се тагва от къде ли не. Още чакам някой да се тагне от тоалетната. Филма е свеж прочит и отдавна не е излизало нищо смислено за тази история. Направен е хубаво и с доста пари което допълнително допринася за потапяне в атмосферата. Аз лично съм доволен от това което са направили. Не мога да кажа, че е някой смислен и стойностен филм, но определено за мен беше удоволствие да го гледам и бих ги прехвърлил пак като го изкарат в замунда.
Ходи го гледай на Imax, аз всичко което го има на Imax го гледам там, независимо дали е 2D или 3D. Просто разликата в екрана и звука е от земята до небето.
Иначе от филмите до края на годината задължително ще ходя на кино на Hunger games, Exodus, Intersteller, Hobbit, Into the woods и вероятно Night at the museum.
Lucy и Dracula не са нищо особенно според мен, особенно Dracula ме разочарова бая, но все пак към него имах и по-големи очаквания.
Особено. Не че нещо, но изключително много се дразня на този тип грешки.
Уморено и щастливо, може би ще си имам и аз нов телефон, което ме кара да се чувствам някак обнадеждено ^^
Разходката с нея нещо не ми допадна особено, повече ме натовари, отколкото успя да ме разведри, ама какво да се прави... Поне отново правят от вкусните катми на центъра <3333 облизах си пръстите от кеф...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Оооох, и аз. Само дето нямам никакво време за ходене по кината през седмица. ;/ Та най-вероятно пак ще гледам половината вкъщи като излязат в замунда.![]()
А Пазителите бяха уникални! Ходих на премиерата с брат ми. Е, няма такъв филм просто!
Гледат ми се и някакви бози тип TFIOS, но не се очертава скоро да излезе нещо интересно.
TFIOS беше готин до колкото жанра го позволява. И все пак не ме изкефи толкова колкото очаквах.
Аз чакам капитана 3. Чел съм комиксите по които е идеята и ще е мазало, жалко само, че марвъл нямат правата върху спайдърмен, щото играе много ключов елемент в цялата история. В CA 3, ще е "civil war". Буквално Капитана ще се трепе срещу Айрън мен, което ще е бад асс...
За Пазителите. Знаеш ли, че Gamora е дъщеря на Thanos? (Онова лилавото от края на the avengers) Сега вече съм 100 % сигурен, че щом я имаше нея във филмите и танос накрая, значи ще се появи в авенджърите 2 и 3
Dr. Gregory House
На TFIOS нямаше да отида, ако една съученичка не ме беше помолила. Най-вероятно и вкъщи нямаше да го гледам. Хубав беше, но не беше и кой знае какво. Не съжалявам, че отидох де, тогава бях на такава вълна, че филма ми дойде доста добре.![]()
Е пари не дадох аз. Откраднах си го от пайрътбей изгледах го и после една мадама ме "помоли" да ида с нея на кино, там дремнах хубаво.. и се събудих точно към края...
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-19-2014 на 19:33
Dr. Gregory House
Едно такова хубаво и спокойно ми е, а дори и не знам защо
Напоследък съм станала прекалено емоционална, чак той започва да се изненадва, снощи от едно изречение от негова страна, започнах да рева, вярно че от щастие, но чак пък толкова???
хахахах 04:26-05:23 http://vbox7.com/play:62ddd3969d същата съм
обичам и в магазини за лосиони и парфюми да вляза и да се намацотя с всякакви тестерчета и продавачите вече въодушевени, че ще си накупувавам двеста неща и накрая да кажа 'мерси за вниманието, довиждане' и да си изляза без нищо взето или да кажа 'нищо не си харесах, довиждане' :Д
бях забравила, колко очарователни са тя и той
Последно редактирано от galaxy29 : 10-20-2014 на 00:56
Заспааааало, след дрямката ще си довърша мислите... ;Д
cuz I swear, I don't care ... ;]]
:ДДДДДДДДДД
А аз се чудех на кого съм се метнала...
ПТ: Ужасно гаден сън...От 20 минути не съм спряла да рева и се надявам да се събуди скоро, за да поговорим. Дори при малка вероятност да го загубя, с мен се случва това, какво остава, ако наистина се случи? Ще се срина тотално просто. От много време не съм плакала така, общо взето седя на лаптопа и се взирам ту в клавиатурата, ту в монитора, само и само да спра или поне да задържа част от сълзите в очите си. То ако ставаше така... Ами ако е истина? Ако наистина се е случило, а аз все още не знам? Какво става тогава? Ще се затворя в себе си, няма да говоря с никого за това, само аз ще си знам какво ми е. И все пак ще се съсипя. След всичките препядствия, през които сме минали, след това страхотно приятелство и тази още по-страхотна връзка, заслужава ли си едно подобно нещо да ни раздели? Дано всичко да е наред, дано опасенията ми да са напразни и просто да съм още разтърсена от съня. Дано, дано, дано...
Добро утро...![]()
Тя ме е оставила да се наспя и предполагам е на пазар, мързи ме да й звъня, все тая къде е.
Ще се изкъпя и после трябва да обикаляме по ресторантите.. А след обяд-а, ще я местим в нас... И довечера ще направя вечеря изненада, с всички приятели (без тя да знае) И се радвам, че ми хрумна как да я изгоня за да мога да приготвя всичко...Булката ще отиде малко на масажи от 6 до 8 и после като ида да я взема с колата, ще ни "изненадат" в нас.
А ся трябва да си направя сериите да закуся и да се изкъпя...
Last night was like "OMG PRO SKILLS""- "FeelTheChill" - "Insidous" "-Bad Company" - Wait, what?!""" "TheGre3k - dickholders" - Jessie so it begun. - Направих 500 $ много съм горд със себе си. Като продам другите два проекта би трябвало да взема още поне 1000-1200 $. А пари трябват ей, сватбите са скъпо нещо... ;с
Dr. Gregory House
Еми, честит ми рожден ден.Вчера, приятелите ми, чакаха да стане 12 при мен и ми се обадиха всички, сладури. Станах в 5 и отидох до Arthur's Seat, да посрещна изгрева. Here Comes the Sun. Няма как да не отбележа, че времето беше доста прилично. Вятъра почти не ме отнесе, но можеше да е много по-зле. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...23&oe=54F8ADEC Толкова е красиво там... Имах си и свещичка за рождения ден (последната ми цигара марлборо), изпуших я с голяма наслада. Остава само и пожеланието ми да се сбъдне, хах. Запознах се и с канадци, страшни! Много лъчезарни и дружелюбни.
Сега обаче трябва да се захващам за работа, до вечерта ще съм зает, а после ще правя баклава и ще се наспя. (поне такива са плановете де...)
// 'The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why.' - Mark Twain.
Шматароче, благодаря. Успех и на теб. Искаш ли да ми дойдеш на гости утре на баклавичка?
/// I did my best, it wasn't much
I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you
And even though it all went wrong
I'll stand before the Lord of Song
With nothing on my tongue but Hallelujah
^ честит рожден ден, да си жив и здрав и успех утре![]()
//
Много съм добра в планирането на разни неща и след това тоталното им отсвирване. Днес е поредното доказателство. Ще се огранича само със ставането си в 8, което не се състоя. И каква беше тая инспекция днес, че ми и се скараха защо масата не си била на мястотоЛоша груба лелка.
Много ми е изнервено за утре и коремът нещо се опитва да ме боли, прекрасничко просто.
Ако не броим двата часа, които ще изгубя заради бизнеса, всичко друго ще отиде за учене. А кога ще се прибера довечера, кой знае.
Честито, Лъче. Здраве, щастие, късмет и всичко, което си пожелаеш сам. И искам баклава пък.
Утре има рожден ден, трябва днес да мина през тях да ѝ занеса разни глупости, които ми е давала и да се видим и наговорим както трябва, че от четвъртък не съм я виждала. Вчера не се брои - половин час на кого стига?! :д Другата пък съвсем не съм я виждала нещо, бяга ми тия дни коврата. На него няма пък да му пиша пък! Няма! Евентуално може да се смъкна да пия кафе с оня боклук, то така или иначе днес май ще го изкарам в квартала. :д В даскало беше фън, целиот клас трепери да не го изпитат по специален предмет, аз треперя щото не съм била предния път... Забавно, забавно. На тръгване за практика обаче беше още по-фън - некъв явно е блъснал ученик и гледаш как цял Здравец е задръстен и дори и да искаш, няма как да го прекосиш с кола. Път, който се минава за 20тина минути с кола, ние сме го пътували 40-50 минути. Сега Тори хапна, пуши, викам да си покисна малко на компа за релакс и да излитам, че мен чакат. :д Докато няма с кого едно кафе да изпиеш, после се зарежда една банда, която врещи, че иска да те види и нам-ко.
Да се сгушиш с четири момченца неделя вечер и да гледате Тарзан.. Безценно. Очаква ме дълга седмица с много задачи, мероприятия и изпит, но ще е хубаво. Обнадеждена съм и ми е спокойно.
имам нужда от силна прегръдка и утре ще се видя с него, ако той се съгласи де.
не знам с какво съм заслужила все да виждам такива неща.. окей, преживях травмата от катастрафота, когато ме блъснаха на пешеходната пътека пред нас, окей, преживях и втория път като ме блъсна кола, защото аз си бях виновна, но защо е нужно и да виждам как блъскат други хора на 5 метра от мен, защо е нужно докато съм с наще в колата да ни блъскат отпред, защо е нужно да виждам как други коли се блъскат по средата на цариградско, докато аз съм на спирката на орлов на 5 метра от тях? после защо имам страх да се возя/пресичам/въобще да съм около коли.. наистина не знам какво точно ме изпитва оня отгоре/съдбата/Джа или там който е..
и не стига това, ми и някъв сигурно ментално нестабилен мъж, 150кила голям да ме преследва до нас.. просто днес.. не ми беше ден.
искам да се сгушя в някой, да се нарева, да се успокоя, да забравя за всички тея шитни поне за малко, пък после.. то квото има да става повече от сигурно е, че ще стане.. ;д