.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1117

Hybrid View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Смееш се на чуждото нещастие? ии ако бях аз бог щях да се телепортирам в твоя жалък град и щях да изтрия улицата с главата ти.
    не ти се подигравам/присмивам, и съжалявам в случай че си останал засегнат ако не разбираш от шеги, обаче по-добре (е) да се пошегуваш без злорадство, отколкото да проявяваш агресия с желание да убиваш, а в случай че наистина имаш проблемите, относно които си писал, че (ги) имаш, тогава ако ти самият не си наложиш да бъдеш нормален и да се държиш нормално, каква е гаранцията, че ще те срещне (някой) човек, който да те направи (да бъдеш) такъв?!, ти първо дойде в този раздел на форума с някаква тема, с която сееше някакви заплетени вярвания за фаталност(та) на емблемите, символите, знаците, числата, символиката, и пр., даже (и) беше направил видеоклип, с който представяше това, обаче такива неща могат да ти повлияят негативно, защото не отговарят на правдата на истинския Господ Бог, но се явяват духовна неправда, а ако човек се вглъби в тях, тогава може да се окаже засегнат неблагоприятно от царството на лукавия, защото безобидно суеверие е ако примерно човек се е убоял от черната котка, но без да се вманиачава, докато вглъбяването в такива неща вече не е просто суеверие, така че каквито и неща от този род да е следвал човек досега, би било по-добре да побърза да се отърве от тях, било то сатанизъм, паганизъм, окултизъм, езотеризъм, идолопоклонство, йога, индуизъм, или др. подобно, досега е имало дори и такива (уж) анти-конспиративни учения, и вместо да бърза да изповяда сума ти нелепи неща, по-добре би било да гледа как да си реши проблемите без да (бърза да) ги прави обществено достояние, изповедта е полезна когато се отнася до голям проблем засягащ не само изповядващия я, но и друг(и), и когато се прави пред онзи, който е главно действащо лице/онези, които са главни действащи лица по отношение на възможността за решение(то) на проблема, иначе не би си заслужавало, казвам това понеже ти досега се държа като голям трол
    Последно редактирано от npp : 11-18-2014 на 00:39

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    тогава ако ти самият не си наложиш да бъдеш нормален и да се държиш нормално, каква е гаранцията, че ще те срещне (някой) човек, който да те направи (да бъдеш) такъв?!
    Как да ти обясня факта че аз не правя нищо по своя воля? Просто не спирам да слушам скапаните гласове в главата ми постоянно ми говорят иде ми да те убия като говоря за това но аз вече ти казах каква е истината - бог те взема при себе си на сила като те заплашва с ада. Мен бог ме е отписал още от преди да се родя, още от преди всичко да е започнало тогава той е казал че ще се родя аз и се е отрекъл от мен. Вече дори и да ме е обичал не ми пука... аз осъзнавам че малко съм богохулствал с нещата които писах из форума но аз не го правих с лоша цел... просто исках да хваля този които сега мразя! Дано поне съм го обидил че такива нерви имам
    Последно редактирано от FemaleEyes : 11-18-2014 на 22:49

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от FemaleEyes Виж мнението
    Как да ти обясня факта че аз не правя нищо по своя воля? Просто не спирам да слушам скапаните гласове в главата ми постоянно ми говорят иде ми да те убия като говоря за това но аз вече ти казах каква е истината - бог те взема при себе си на сила като те заплашва с ада. Мен бог ме е отписал още от преди да се родя, още от преди всичко да е започнало тогава той е казал че ще се родя аз и се е отрекъл от мен. Вече дори и да ме е обичал не ми пука... аз осъзнавам че малко съм богохулствал с нещата които писах из форума но аз не го правих с лоша цел... просто исках да хваля този които сега мразя! Дано поне съм го обидил че такива нерви имам
    много си черноглед, защо въобще трябва да се занимаваш с хабене на нерви?!, защо просто не оставиш гнева сам да си се гневи там, понеже истинските Светии знаят как да го използват, докато фалшивите/лъжливите биха могли само да си мислят, че знаят, защото не става въпрос за енергийни центрове и канализиране на енергия, но за проява на съвършена любов към всички човешки и други одушевени същества, всеки един от истинските Светии носи теготите на цяла вселена, докато фалшивите/лъжливите гледат не само как да се скатаят, но и да се превъзнасят на другите, защото се имат за богове, истинският Бог никога не е причинявал зло на когото и да било от хората/душите, нито някога ги е мразил, нито пък някога е предопределял зла съдба за когото и да било от тях, но винаги е гледал как да съкрати мъките на всички, така че след като не изповядваш истинския Господ Бог, защо въобще трябва да се напъваш да Го хулиш, независимо дали го правиш от незнание, или нарочно?!, преиграваш отново и отново, повтаряйки една и съща тъпа грешка, няма смисъл да пилееш сили като изливаш гнева си безразборно, но друго ще е ако се напънеш да се (въз)противиш на дявола, така щото да бъде отмахнат не само от теб, но и от другите човеци/одушевени
    Последно редактирано от npp : 11-19-2014 на 06:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си