- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
е поне правят нещо а не се занимават с глупости
скоро ше има строителен проблем в софия но може би е по-добре като дойде да го обсъждаме
къв проблем ;о ?
днес са ми последните 2 часа
нема преподаам повече
:О
^Раздаде ли подписи? Провери ли всички курсови? Всички ли допусна до изпит?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Упс, най-важното не попитах![]()
![]()
![]()
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Лош професор, лош!
Тъкмо щях да питам аз ли съм единствената критикарка, дето смята, че тия динозаври на нищо не бият и са ги правили лапета с лего.
Лежерно така. Викам да ополозтворя днешния ден. На последното упражнение по счетоводство сложили снимка и статия как сексът намалявал стреса от предстоящите изпити.Добре, че бях да ми го кажат, хах, аз отдавна съм го взела тва присърце
Challenge accepted.
От Пейпал ми дадоха 15 евро отстъпка, хихи, та амино-то излезе съвсем без пари^^
Обичам ароматът на топло, супер приятно миришещо пране <3 Иначе стягам партакешите и дим да ме няма няколко дни. Тази вече ще украсявам елха,пък квото ще да стане. Няколко дни ми бяга по тъча, ама - край! дотук бяхме с нищоколедното настроение.Ще ми търпи украсите,ако ще турско да стане!
Тъй като кухнята сигурно ще е в бомбастично-ремонтно състояние ще се наложи да го караме на готова храна.ама карай. Преживява се!И вино...и сладко...ох и топъл шоколад. Коледното ми настроение се засилва, а с него и паниката около избиране на подаръци на всички малки любими гноми...
Трудно е. Обаче пък толкова обичам да пръскам парите и в края на месеца да се чувствам бедна. Просто няма да съм аз,ако не изшушкам всичко до стотинка!
maDamn
Ами аз пък не знам какво им е толкова неправдоподобно на тези динозаври.Все пак не съм яздил вчера такъв.Ясно е че за изпипването на повече детайли трябват и бая повече пари,а по новините казаха,че това го били правели предимно с пари от дарения.
А като се спомена статия ето една интересна статия от фейсбук страницата на теенпроблем:
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Днес правя само странни и необичайни неща. Всичко ми е наопъки. Но не е лошо.
Утре си връщам ритъма. А и той се прибира.
Трябва да си украся вкъщи.
С миньончето ще се женим. Много е романтична, предложи ми пред банката.
Правя глупави неща. Не знам защо.
Тъжно ми е. Обаче пък съм позитивно настроена.
Днес ще е all nighter. Усещам просто.
Може ли да ни е толкова смотан лектора по логика, честно. Какво ми се извинява в имейла, че не се сетил да качи упражненията по-рано, ами просто го направи бе човек. Пффф.
Поне личния ми тютор най-накрая си свърши работата.![]()
Спорт 24/7... супер... изморен и знам защо. Плужеците, движещи се като свободни електрони по улиците чак ги съжалявам. (злобно)
^тоя па, много си си повярвал
добре ми е, взех си заверката и по каланетика хохо, после си поговорихме едно хубаво 3 часа с момичетата докато чакахме за математиката :д направо не мога да асимилирам, че вече сме декември, въобще не ми е зимно/коледно/тнклишета.
Ох, тоооооолкова да ми се иска да се осъществи тая идея... Мамка му, ве, всички стискайте палци и на ръцете, и на краката!
Чувството, когато имаш за какво да се извиниш на някого, когото познаваш бегло, направиш го и получиш отсреща "Евала, че го направи, аз на твое място не бих". ^^ Стопли ме доста повече от едно обикновено "няма проблеми". Пък и вече ще знам, че ще мога да го погледна в очите, а няма да ме е срам и да се чудя кой е най-лесният начин да потъна в дън земя, като го видя някъде.
Братовчед ми ми липсва и много ме е яд, че не мога да направя нищо по въпроса...Дори и да му звънна, ще е като глас в пустиня...![]()