.
Отговор в тема
Страница 335 от 436 ПървиПърви ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 351 до 8 375 от общо 10898
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    аз пък имам един страничен въпрос

една съседка на етажа си взе куче преди година - йоркширски териер, мъжко. обаче в последния месец не знам какво му става, но постоянно се блъска във вратата или се опитва да стигне дръжката.. не знам, но се чува бая силен звук от блъскане. всички съседи го забелязахме тва, казахме на стопанката, но това продължава.. то стои самичко доста дълго, може и затова да е, но нормално ли е? няма ли да си навреди така, като например нещо да си удари сериозно?
    Eй затва прости хора кучета не трябва да гледат. Ще оставя йоркширски териер сам, тъпачка.
    Изпрати вашите да попитам какъв е този звук...

От септември месец слагам ампули за косопад на виши , от преди месец започнах да пия геритамин , обаче ми се иска и да си правя домашни маски , но не знам да не стане обратен ефект . Можете ли да ме посъветвате как да постъпя и кое да спра ако трябва , целта ми е да ми порасне косата по-бързо.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    Момичета, от къде мога да си купя продукти на Zoeva?
    И ми се иска някакъв сет четки за очи за начинаещи.. Ако може да препоръчате нещо
    от сайта им се поръчат, ако си в Бг

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Eй затва прости хора кучета не трябва да гледат. Ще оставя йоркширски териер сам, тъпачка.
    Нали знаеш, че не може да си нон-стоп с кучето

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Цитирай Първоначално написано от weheartiit Виж мнението
    25-30 някъде там бяха последно като гледах
    благодаря ти ;*

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от lisi4ety Виж мнението
    благодаря ти ;*
    ако не се лъжа има и някви по-малки разфасовки по 15лв. не са лоши ( :

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Изпрати вашите да попитам какъв е този звук...
    тя има малко дете, по цял ден е на работа, а малката на градина.. просто се чува как дращи и скача към вратата кучето, ама до такава степен, че нашата врата вибрира.. иначе и аз съм я питала, отговорът беше "той е много привързан към мен и му липсвам и затова така прави"..

Хелоу
    проблемът ми е че през зимата като почне да става студено и кожата на ръцете ми и устните става суха, ама много. И честно казано се влияе от времето. Днес примерно беше по топло и ръцете са ми нормални, но принципно нещата излизат от контрол като застудее. И така всяка година отвреме на време ако намеря някой крем се мажа ама нищо. Купих си това от Кауфланд
    http://www.aroma.bg/catalog/predpazv...line-melon-44/
    ама вечер като се мажа и на другия ден нищо, пак ръцете са ми същите за нищо не става само дето мирише хубаво.

А сестрата ми завеща тея неща
    http://2.bp.blogspot.com/-t1aKCoSKsf...Day+Cream2.jpg

http://luceeloves.blogspot.com/2013/...enerating.html

За какво служат и изобщо какво тр да се очаква. Защо единият е дневен и за какво служи, и защо другият е нощен и за какво служи също. Изобщо кремовете за какво служат и колко време тр да се ползват.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    тя има малко дете, по цял ден е на работа, а малката на градина.. просто се чува как дращи и скача към вратата кучето, ама до такава степен, че нашата врата вибрира.. иначе и аз съм я питала, отговорът беше "той е много привързан към мен и му липсвам и затова така прави"..
    Ясно ми е, при нас беше същото, като беше малък. Имаше един половин час наобяд докато сестра ми тръгне на даскало, а аз се прибера. Обаждала се е да плаче на майка ми, че не може да тръгне, щото кученцето скимти.
    Йоркширският териер е семейно куче, жадно за внимание. Не е куче за сам човек, не е куче, което можеш просто да оставиш вкъщи, на него сърцето му се къса, като не е с хора. Нашето отказваше да яде и да пие вода, ако няма никой вкъщи.

Голям фен Аватара на sramejlivkaa
    Аналгина намаля ли болката от кола маска? Моля, който е пробвал да ми каже.

Цитирай Първоначално написано от LG (life is good) Виж мнението
    Хелоу
    проблемът ми е че през зимата като почне да става студено и кожата на ръцете ми и устните става суха, ама много. И честно казано се влияе от времето. Днес примерно беше по топло и ръцете са ми нормални, но принципно нещата излизат от контрол като застудее. И така всяка година отвреме на време ако намеря някой крем се мажа ама нищо. Купих си това от Кауфланд
    http://www.aroma.bg/catalog/predpazv...line-melon-44/
    ама вечер като се мажа и на другия ден нищо, пак ръцете са ми същите за нищо не става само дето мирише хубаво.

А сестрата ми завеща тея неща
    http://2.bp.blogspot.com/-t1aKCoSKsf...Day+Cream2.jpg

http://luceeloves.blogspot.com/2013/...enerating.html

За какво служат и изобщо какво тр да се очаква. Защо единият е дневен и за какво служи, и защо другият е нощен и за какво служи също. Изобщо кремовете за какво служат и колко време тр да се ползват.
    Купи си крем без парафин, за да ти хидратира.

Кремовете имат доста функции, най-честата им обаче е да хидратират. Дневният крем обикновено съдържа и слънцезащитен фактор и затова е добре да не се ползва вечер, а нощният понякога съдържа фотонестабилни съставки, които пък изискват да се избягва слънцето. Обикновено се очаква мекичка хидратирана и сияйна кожа. Ползват се всеки ден. o-o;;
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от sramejlivkaa Виж мнението
    Аналгина намаля ли болката от кола маска? Моля, който е пробвал да ми каже.
    не знам за аналгин, но няколко екса преди кола маска се отразяват доста добре
    и неспирното говорене с козметичката помага, отвлича се вниманието :д
    Последно редактирано от galaxy29 : 12-14-2014 на 21:15

Супер фен Аватара на Deadlock
    http://www.loreal.com/brands/brands-homepage.aspx

^списък на брандовете, притежавани от лореал (вкл например the body shop). нямам въпрос, а spreadвам awareness

Не знам защо имам разни спомени, че и Bioderma бяха на L'Oréal, а сега като проверих пише, че е независима... А бях убедена, че е тяхна марка. Освен, ако не са я продали наскоро или аз се бъркам много жестоко.

Супер фен Аватара на Deadlock
    Biotherm са техни.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o Виж мнението
    И ми се иска някакъв сет четки за очи за начинаещи.. Ако може да препоръчате нещо
    http://www.iherb.com/EcoTools-Six-Pi...5&sr=null&ic=2
    Имам тези и съм хипер-мега-гига-тера доволна. Поръчах си ги от iherb.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    Sofia
    колко пари е доставката? тия нали с в USA

Град
    пространството на Дисе
    4 долара, мисля.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Град
    Sofia
    до Германия нали?

iHerb са много готини, доставката им е 4 долара до цяла Европа, мисля. От там съм си поръчвала Elf. Ако поръчвате от органичната и био козметиката имайте предвид, че стандартите в Щатите са други, и някои продукти реално не се вписват нито под био, нито под органик по европейските стандарти. Една французойка имаше супеп подробна публикация защо избягва да си купува такава козметика от тях.

Град
    Sofia
    супер, винаги съм ги избягвала, защото си мислех, че са скъпи доставките
    а Елф от къде другаде мога да си поръчам>

Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    до Германия нали?
    До България ги бях пуснала.

Град
    Sofia
    дам, сега разгледах, мислех, че не доставят до Бг
    че то в Бг доставката с куриерите си е 5-6 BGN, 4$ пак там

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Купи си крем без парафин, за да ти хидратира.

Кремовете имат доста функции, най-честата им обаче е да хидратират. Дневният крем обикновено съдържа и слънцезащитен фактор и затова е добре да не се ползва вечер, а нощният понякога съдържа фотонестабилни съставки, които пък изискват да се избягва слънцето. Обикновено се очаква мекичка хидратирана и сияйна кожа. Ползват се всеки ден. o-o;;
    Мерси
    А аз съм чувал че за суха кожа би трябвало да се търси крем с глицерин ( витамин А,Е мисля че също) това вярно ли е?
    А с това всеки ден имаш предвид до живот ли?

^ Ъъъ, по принцип да. Няма определен срок след който да не може да се ползва крем за лице. Много странни въпроси задаваш. o-o;;

Elf може и от официалния им сайт, но май доставката е по-скъпа, а цените на продуктите са горе-долу същите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си