.
Затворена тема
Страница 168 от 367 ПървиПърви ... 68118158164165166167168169170171172178218268 ... ПоследнаПърви
Резултати от 4 176 до 4 200 от общо 9154
    Мега фен Аватара на tori
    Обичам начина, по който звучи гласа му когато ми казва, че ме обича. Дори по телефона усещам усмивката му. Липсва ми страшно много и многомногомного го обичам. Дори не разбрах как стана всичко, кой кого целуна пръв и кой на кого пръв каза въпросните думички. Очаквах да зае*ем всичко след оная прекрасна нощ, очаквах да говорим за това и после да забравим, всеки ближейки раните си. И после пак да търсим някого, с когото да се чувстваме добре. Очаквах да не е чак такава ирония, очаквах... значително по-различни работи. Ако мога да прекарвам повече време с него, ако мога да изгоря разстоянието помежду ни, ако мога да слея световете ни, бих. Бих направила всичко това без дори да се замисля. Точно затова опитвам, давам всичко от себе си и опитвам, просто натискам лудо в тази посока. Правя това и защото виждам, че той прави същото, не е само от моя страна. И бих искала всеки един път, в който ставам от сън, да е до него. Няма да имам против дори да сме опрели гръб в гръб, стига да е до мен.

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    След два дена имам рожден ден и това не ме трогва минимално даже, за пръв път откак се помня. Остарявам явно.

Наслаждавам се на последните манджи на майката за тази година, 'щото скоро офейквам пак за неизвестен период от време. Днес ми е особено заспало. Изтощих се. Трябва да презаредя.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен
    Град
    Някъде там...

Искам почивкааааааааааааааааааа аааааа

Мега фен Аватара на LoadRunner
    почивка от лежане ли

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Особено много се затрудних с отговора и изтрих све ;д

Супер фен Аватара на weheartiit
    Ох,губя я.
    Знам,че тя вече и е по-близка и прекарват повече време заедно,имат и
    повече спомени,но тя е моята най-добра приятелка и не ми харесва идеята и някой
    друг да я има за своя най-добра приятелка :Д Не искам да си разваляме
    приятелството,но просто нещата не вървят,усещам го,има някакво напрежение докато съм
    с нея и не съм себе си.Дано се оправят нещата,толкова много я обичам.

Мега фен Аватара на Blab
    колкото и партньорски/колаборативно ориентирана да съм, в крайна сметка винаги правя всичко сама.
    бяга ми смисъла от такава форма на съществуване (не бих я нарекла живот, извън творчеството, в бита).
    и тазгодишната равносметка в основата си не се различава от предходните - въпреки цялата ми отдаденост, добронамереност и любов, накрая на деня аз не съм ничий приоритет и първи избор.
    предполага се, че трябва да ми е тъжно, но всъщност (никога) не съм изненадана.
    изпълних си задачите и се чувствам добре.))

Отлично след фитнес и разходка с него<3

Супер фен Аватара на mayaaa
    Никога преди не ми е било толкова гадно за нечии чужди проблеми, колкото ми е гадно за неговите. Как е възможно един човек да е преживял толкова много?.. И тъкмо си мисля, че знам всичко, което му се е случило и... БАМ. Не е точно така. Вчера уж ми бе минало, но после пак се върнах към разговора, припомних си и стари такива... Не мога да спра да го мисля. Будих се периодично през нощта и в главата ми звучеше "Anastasia, Anastasia..." и си мислих как ли се чувства той, всеки път, когато чуе песента. И не само нея. Гадно ми е, ама много ми е гадно. Искам да си го прегърна и да не го пускам, ама и това даже не може. Трябва да чакам да се върне.
    Последно редактирано от mayaaa : 12-30-2014 на 10:50

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Днес съм напълно свободна. Сигурно цял ден ще си кисна вкъщи. Уютно и приятно ми е, но ми омръзна.
    Леля е душичка, ама като отидох освен да се разболея- друго не направих.
    Впрочем автогарите ми действат толкова душевно освобождаващи :д
    И много обичам да се разхождам вечер. Винаги ми е ужасно приятно.
    Снощи понаписах доста, глупости вероятно, но си ги харесвам.
    Вече съм разпеторена къде да празнувам НГ. Приятелките ми са на отделни места, той също. Вероятно ще ида при едната, после и той ще се присъедини. А ако вкъщи има и гости нищо чудно да си остана у нас. Хм. Все тая, всъщност.
    Сега ще си догледам сериала и ще поспя, снощи не успях.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Друго си е да го мачкам и гушкам,а той да ми лази по нервите, то няма как да е.
    Просто няма
    maDamn

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    и тазгодишната равносметка в основата си не се различава от предходните - въпреки цялата ми отдаденост, добронамереност и любов, накрая на деня аз не съм ничий приоритет и първи избор.
    ох колко добре го каза. :с

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Вкъщи е неочаквано тихо. Току-виж има някои съседи, които не са разбрали, че всички сме се прибрали.

При мен всичко е почти перфектно - и в професионален, и в личен план. За първи път нещата в Русия са готови от по-рано, да видим дали тоя път ще искам да се прибирам. Нямам търпение с нея да отидем отново до Санкт Петербург и да обикаляме до късно само двамата. Маааалко по-къси ще са дните и доста по-студенто, ноо ще ме топки Най-накрая спрях да шортя рублата. Дали имах късмет, че не хванах работното време на банките днес, ще се разбере след празниците.

Неприятно ми е за това момче, но се радвам, че прие всичко мъжки - напи се като пич.

п.с. Може би не съм толкова добре здравословно. Отне ми няколко часа мислене, но най-накрая се сетих защо едната ми ръка е толкова червена , хаха.
    Последно редактирано от SpiritInBlack : 12-30-2014 на 13:02

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    тазгодишната равносметка в основата си не се различава от предходните - въпреки цялата ми отдаденост, добронамереност и любов, накрая на деня аз не съм ничий приоритет и първи избор.
    хех :}}}
    welcome

Супер фен Аватара на paradosou
    Като резервоар за добро настроение. Супер заредена съм, чак пръскам .

Някой разбиращ от интернет технологиии?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Някой разбиращ от интернет технологиии?
    Пиши на ЛС за какво става дума и да видим
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Изтрии си личните

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    NomNomNom, направи антиреклама с кого си летяла За останалата част от разказа ти някак не ми е смешно, ми ти съчувствам искрено...

Изпрах, изчистих (догодина- пак! ), утре ще готвя и ще донапазарувам. Иде ми да се тръшна в кревата, да чета книга... мечтая си за деня, в който няма да се налага да навивам аларма...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Щастлива <3
    maDamn

Мега фен Аватара на tori
    Омг, тоооооолкова съм щастлива! Баща ми едно време имаше огромен, черен, прекрасен фотоапарат, който толкова много обичах. Вадеше се професионален. От тия, на които им стърчи светкавицата отгоре и се маха като не ти е нужна. Аз тоя апарат обаче не можех да го приближавам на повече от метър, хах. И тоооооооооооооооолкова много го обичах... :3 Помня, че преди десетина години баща ми го свали, светкавицата падна, счупи се, той се ядоса и го прибра. Оттогава не съм виждала тая джиджафка. Тази вечер го попитах дали може да ми го даде само за една лента, да пробвам дали ще успея да снимам нещо с него и дъртия каза, че ми го подарява и дори ще ме научи да боравя с него за два-три дни. ОМГ! Толкова го обичам тоя човек! ОМГ!
    БРАТ, ТВА Е ZENIT-А НА БАЩА МИ! ОМГ!
    Антика! <3
    Ако може да му се поправи и светкавицата, съм готова да дам колкото е нужно за ремонт. Утре ще го изръчкам да ми го даде и да ми обясни някои неща, които ще са ми нужни, за да снимам. Каза, че само мерак да имам, ще ме научи. Винаги съм искала да опитам да снимам нещо с него, ВИНАГИ!

Ииии утре вечер ще бъда party hard в нас. От много планове всичко отиде по дяволите. Не, че не ми беше сдухано и преди това.

Повече от фен Аватара на stynioo
    Град
    Sofiq
    ^ current mood и на мен вкъщи ще ми е най-добре, ама на..трябва да се ходи някъде..

направооо пръщя от желание да отида някъде и да гледам хора как се заливат,преяждат и такива работи,без цел.

Верно много тъпо звуча, просто се издразних, че ми се прецакаха плановете в последния момент. И ми е нервно днес от преди това.
    Какво пък, току виж ме изненадало нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си