Бях решил да напусна форума завинаги, но явно тази тема я оставих недовършена, ще си позволя за това да кажа още някой неща по нея преди да ви оставя на фантазиите и мечтите за забогатяване.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
папугай, само толкова ли можа да изсмучеш от пръстите си? Като ти свършиха аргументите, премина на лични нападки?!

Що ми подмина въпросите по-горе?
Забавно е как казваш това нещо, при положение че ти самата извърши един тон нападки срещу мен, без да даваш каквито и да е аргументи. Нападки които касаеха моето семейно положение и факта, че аз нямам деца без дори да ме познаваш и без да си имаш и бегла представа, защо аз нямам деца. Както и да е аз не съм човек който може да се провокира лесно дори с толкова долни неща които ти опита, което е доста жалко предвид годините ти и мястото на работа. В тоя ред на мисли, още не съм видял какъвто и да е смислен аргумент относно невъзможността едно 20г семейство да отгледа дете като не се рови по кофите.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
Папугай, ходиш по много тънък лед. Съветвам те да внимаваш с речника.
Без да се засягаш и без да защитавам папагала към който не храня големи симпатии бих казал, че това е меко казано смешна заплаха. Предполагам си наясно, че познанията му стигат до определено ниво, което не е необходимо да е високо, но спокойно би му позволило да пише във форума и ти няма да успееш да го спреш от това му начинание ако желае. Да не говорим, че явно имаш доста избирателно алармиране за нарушенията във форума, при все че не направи забележка на пантерата която открито обижда в същата тази тема.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Ако дефекиране означава способност да мислиш, не бой се, ти няма да оставиш и най-малкото лайно на земята.

Според другия тъпанар пък не било въпрос на пари, години и образование.
Мда е, само така ще е. Затова познавам поне 2-3 човека, които с ръка на сърцето казват, че техните за родители не стават. И не е като да са лигльовци.
Не мислиш ли, че е смешно да обиждаш хората, при положение че твоето интелектуално ниво е под огромен въпрос ? Лъхаш на комплекси много от които свързани определено с финансовата страна на нещата и очевидно се забелязва мания за доказване. Твърдиш, че си много над нещата, а в същото време си позволяваш да наричаш някого тъпанар ? В коя бизнес среда това е признак на каквото и да било ? Освен може би на безсилие ? Всъщност като се замисля може изобщо да не си попадала в каквато и да е бизнес среда.

Попитай тия 2-3 човека дето с ръка на сърцето казват, че родителите им не стават, дали предпочитат да не бяха се раждали или може би да бяха зарязани някъде след като така или иначе родителите им не става. Може би ще ти отговорят че е по-добре да не бяха се раждали дам.

Ако беше толкова запозната с домовете за изоставени деца, щеше да знаеш как те оценяват малките неща които получават, може би щеше да си виждала и радостта и блясъка в очите им когато им подариш нещо незначително, ако изобщо си го правила, че то е лесно да се тръби по форумите.

Просто съжалявам повечето хора на които всяка втора дума е пари или нещо свързано със финансовото им положение. Толкова са важни за вас глупавите пари, че ако някога ги имате дори сигурно няма да знаете какво да правите с тях.