.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 595

Hybrid View

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    draid, не съм те нападала. Върнах се назад да ти копирам точно мнението:

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Не знам защо просто всеки обяснява колко трудно е да се направи. Страх ли ви е или е някакво извинение ?
    Защо говориш на вие, като си надскочил възрастта 19-20, имаш образование повече от средно, обаче сочиш назидателно с пръст тези, които не са се решили на такава сериозна стъпка?
    Не ти ли изглежда логично да те попитам имаш ли деца и ако не, защо?

Натякваш, че сме страхливи/имаме извинение, обаче се изнесе като ощипана селска мома с обяснения /цитирам по памет/ че си можел да ми обясниш, ма не си струвало и бла бла...
    Не че ме касае личният ти живот, но и ти съдиш с двоен аршин.

Сигурно е долно, предвид положението/възрастта/доходите ми, че изобщо зададох и следните въпроси:

И защо никой не отрази това
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Айде замислете се, щом жената до вас се е решила на аборт, що за мъж е *мъжът* до нея.

вЕрвайте ми, една спокойна уверена в собствените и тези на партньора си способности, жена, която може във всяко едно отношение да разчита на мъжа до нея, няма да отиде да направи аборт ей така колкото да види какво е чувството.

към папугай-
    Въпрос за първа сигурна сума- водиш ли полов живот? Ако да, продължавай да четеш по-надолу.
    За втора сигурна сума- ползваш ли предпазни средства? От колко време сте заедно с приятелката ти?
    Ако забременее и роди, обаче после й се присъни, че не си е поживяла, та вземе и те зареже, ще успееш ли да се справиш сам с отглеждането на детето, ходейки и на работа? Какво ще му обясниш, когато те попита, защо другите деца ги взимат от детска градина мамите им, а неговата мама я няма?!

Въпрос за последна сигурна сума:
    Сега имаш ли бегла представа как би се чувствало едно бременно момиче пред подобна дилема?!
    Последно редактирано от kalpazanka : 01-17-2015 на 12:14

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си