Цитирай Първоначално написано от silvi999 Виж мнението
другият път пробвай така пилешки филета сол и черен пипер нареждаш ги в тавичка намазваш много хубаво с майонеза да се покрият хубаво и ги слагаш да се пекат малко преди да ги изкараш настържи кашкавал от горе и ги запечи много вкусно става но не ги печи прекалено да не се изсушат и още нещо когато режеш пържолите на филийки гледай да не са много дебели
И майонеза, и кашкавал? Ау.

Мерилин, ако искаш просто пилешко на фурна, намажи бутче с червен и черен пипер + сол, сипи в тавичката соев сос, мазнина, бира и вода (2:1). По време на печенето чат-пат заливаш със сосчето, но последните 15 минути го оставяш така, че да хване коричка. Бомба става.
Чиста пържола аз напоследък правя на парченца и маринована в соев сос, мед, джинджифил и чесън. Най-добре остави една нощ да си покисне в маринатата. Много вкусно става.
На грил тиган също е супер, но там внимавай с меда, че загаря.

Със сметана, когато готвиш, винаги течна, нали? Аз наскоро открих, че ми се пресича и киселее само заквасената. Няколко пъти правих сметоново-гъбен сос с течна сметана, супер става.

А ако не правиш пиле, какво правиш?