- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 3
Въх, на мен около носа ми се бели и е червено перманентно (аман!), не самият нос. Брадичката и носът ми са нормални/мазни, останалото е сухо.
Сега ще го боря с крем с невен, на сестра ми й оправи много зверски лишеи. Като изключим това, от няколко дена - пу, пу! кожата ми е като от картинка ;3
Аз като започна да се беля се мажа веднага с някакво чисто масло, което знам, че не ми запушва порите. Омазвам се хубаво и ако до час не е попило останалото леко го забърсвам с кърпичка.
Иначе съм невероятно доволна от маската на Yves Rocher от серията Nutritive Végétal.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Добър фризьор в София, по-специално към боядисване на цяла коса или тип омбре?
оф, мани ;д. кожата ми е парадокс. хем е мазна, хем и супер суха, толкова че направо боли. не знам какво представляват лишеите по лицето, обаче аз съм имала преди едни много, ама много сухи участъци, които сякаш сърбят и са болезнени. може и да е това. преборих ги с крема на акне аут хидроактив. много добър наистина, но не е за мазна кожа. освен това е на достъпна цена.
пробвах пудрата на биодерма и моментално се отказах. твърде тежка ми идва, сто про запушва порите и е немислимо да се ползва лятото. обаче флуидът е прекрасен и е идеален за мазна кожа. нз, ще видим.
Със зехтин. Аз слагам не повече от 3-4 капки с капкомер и ако съм твърде мазна преди да се легна се забърсвам да не омажа всичко. Сутринта се събуждам с бебешка кожа.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз бях си взела едно малко шишенце арганово масло и вече го измазах, но не съм забелязала голяма разлика, пак ми е мега суха кожата (
Сега пак ще си купя, но се чудя на коя марка. Препоръки? (за малки разфасовки)
Здравейте! Търся мнение относно преса за коса. Спрях се на една марка, но не мога да реша кой от трите модела е най-добърRemington Keratin Therapy S8590 , Remington S7710 и Remington Shine Therapy S8500. Моля спешно за мнение
Благодаря предварително!!!
Дайте съвет - предстои ми да си боядисам косата черна, обаче "фризьорката" ми е много добра и винаги ми намазва ушите и челото. Как да избегна това? Ако намажа зоните с някакъв крем - здраве или нещо такова, дали по-лесно ще се измие ако все пак ме намаца неволно???
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Искам да попитам, защо на флакон със спрей пише да се държи изправен? Какъв ще е проблема, ако го държа легнал?
Някой ползвал ли е рициново масло за да порастат по - бързо веждите ? Наскоро си купих и не знам как да го прилагам , някой случайно да знае?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
мажи спокойно с крем т.е. вземаш кутийката в салона и веднага преди боядисването мажеш много, не сякаш ще си слагаш сутрин на лицето, но не с нещо прекалено мазно или масло, че някъде боята няма да хване...пък да е отпред е мнооого кофти
бтв, по-читавите бои вече се мият от кожата с вода, ако има нещо останало все пак, се маха най-лесно с тампон, натопен в оцет...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Замених ексфолианта с мед, лимон и кафява захар в натурален вид - кожата ми е чувствителна, смесен тип, напоследък много изсъхна и след медчето и лимона сега - хем мекичка я чувствам, хем свежа.
Някой да е ползвал подобна смес, в дългосрочен план как ви се отразява?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На мен захарта ми идва малко грубичка, затова си я правя малко по-нежна, раздробявайки я; бих ползвала сол, обаче четох, че не е ок за лице, та затова захар. Към цялото това нещо, слагам и зехтин за разкош и защото съм обсебена от зехтин в грижата, хаха. Ексфолирам си лицето веднъж седмично така, включително и устните, и си чувствам кожата много добре - чиста, подхранена, не изсушава.
Ти какъв ефект търсиш?
Чиста и подхранена, без да изсушава^ и аз съм фен на зехтина, и ме хвана яд, че си оставих шишенцето на работа, иначе щях да добавя.
И да, захарта дойде грубичка, ако го ползвам за маска, ще я изключа.
Ще експериментирам да почиствал лицето само с домашно приготвени бъркочи и ще споделя дали има положителен ефект.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Продавам таблет ако се интересувате погледнете http://olx.bg/prodavam-tablet-i69104046
Абе само аз ли си виждам както си трябва или наистина някой я вижда в други цветове? https://www.facebook.com/RadioENERGY...type=1&theater