- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
авввв дигате левъл щом и блаби налазихте, 'дето никога не съм я виждал да ръфа хора из темите ;д
Телефона е със зверски скапан спейс. :/
Пантера, говориш си, колкото да не заспиш:Д
по-чил го дай, все пак темата е някакъв аутлет, не ти е място за себедоказване;
//пък ми свързвайте ника с каквото поискате, не се идентифицирам с форумната си личност:Д
Аз първо си помислих, че за мен говориш и като видях, че не съм права, се отчаях.![]()
Зряло. Kudos.
И на мен ми се искаше да съм се родил титулуван безделник в Монако, ама на - селско момче.
ще пораснеш и ти някой ден))
Чувствам, че все повече обръщам внимание на всевъзможни, дребни черти от характера на хората около мен. Избягвам да си правя изводи, обаче, въпреки че някои неща ме нараняват и разочароват, и натъжават. Свърших си задачките за днес; хапнахме sesame bagels с cream cheese и smoked salmon; натъпах се с лекарства. Мхм. Взимам си душ, а автобусът тръгва в 7 довечера. Трябва да стягам багаж и тей.
Абе, хора, я ми кажете - какъв цвят е тая рокля? https://40.media.tumblr.com/a391a1b4...acy1o1_500.jpg
Начи, явно е някаква масова истерия по света в момента, щом сестра ми ми писа сутринта, че били спорили в училище и се стигна до там приятелят ми да ме пита по уоцапп![]()
![]()
И ние спорихме със съквартирантите преди малко. Видях първо бяло и златно; след това черно и синьо. Истината е, доколкото бях чела, че роклята е синя и черна. Бтв, в тази връзка, не беше особено уместно да коментираш във фб "бедните хора, как различават светофара", при положение, че всички масово виждат различно и очевидно не е хубаво да си толкова жестоко убедена. :с
Здравейте!Новичка съм в този форум
Здравейте!Новичка съм в този форумМоже би не е това темата в която трябва да пиша,но все пак Така искам съвет от вас!от доста време излизаме в една компания с най-добрата ми приятелка и едно момче,та и двете харесваме това момче.Вчера незнам какво ми стана,но след като се прибрахме от една всекидневна разходка с него и приятелката ми,незнам какво ми стана но просто чувствата ми напираха и му признах всичко.Казах си ако наистина имам добра приятелка ще и споделя това и тя няма да ми се разсърди,да ама не!Не исках заради едно момче да се скараме и за това излъгах и двама им,че съм се пошегувала за да видя как ще реагират,но вътрешно сърцето ми се късаше,
го обичаммоля ви кажете ми правилна ли е била постъпката ми
Последно редактирано от Secrettt : 02-27-2015 на 12:27
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Secrettt - ти сериозно ли очакваш Ние да ти кажем дали ти е правилна постъпката?
Ако ти смяташ, че е правилна, значи е такава.
По темата - чувствам се.. и аз не знам, празна може би е най-точната дума.
По това време на годината винаги се чувствам така, но досега причина не съм намерила.
Февруари и март са ми .. най-неприятните месеци от годината.
Единият поне мина, време е и за другия.
Поне ще съм отпуска и планирам на тегля майната на всички и да си дам почивка от света.
Рзбира се,че на приятелството си!Тя ми каза,че незнае дали го харесва,тоест има симпатии.Ами преди с него си бяхме говорили за това как ако едно момиче го харесва,той се опитва да я опознае,вчера аз му казах че може да ме опознае,а той каза,че ще се опита и ако не се получи пак ще си останем приятели.А като и споделих това тя ми каз:"офф прави квот искаш"при което ми стана ясно че ми е ядосана и за това измислих това,че съм се пошегувала
![]()
О, господи, беше шега. Не си дочела.
Неслучайно никой не бърка цветовете на светофара :д
Хартшейптбокс, уловката е, че различните хора виждат роклята в различни цветове. Аз виждам синьо с капка лилаво и черна дантела, една приятелка вижда бежово-жълто о.О. Виждането й в светли цветове се дължало на свръхкомпенсация на кофтито светлина.
Едит: Баща ми и той я виждал в бяло и златно, на майка й се променяла пък, тя от най-важните :ДД
Последно редактирано от PinkPan7her : 02-27-2015 на 12:55
Ето го и отговора:
http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyu...lichno-6032360
Роклята е сина на черни ленти.Действително и на мен в началото ми изглеждаше,че е бяла на златисти ленти,но като се загледах по съсредточено ми заприлича на синя на черни ленти каквато казват в статията че е.Друг е въпроса че ако трябва да сме по точни на тази снимка ми изглежда и като лилава с кафяви ленти.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Оф, к. Квот' такова. Няма да се боря със света. Не мога да помогна, не мога да измисля нищо сеа, на 99,99% е сигурно и че няма какво да се измисли, този път вече наистина, нито пък той става различен човек като го знам това. Като цяло, едно голямо fuck it за момента. Няма пълно щастие все пак и аз не мога да го създам явно. Ако има да се направи нещо, ще го открия, всичко бих направила за да го открия, НО първо, че сълзите и нервите няма да ми помогнат особено и второ, няма да пресилвам събитията, нито да се опитвам да си представям света през чужди очи, нито да го приемам за различен човек едва ли не, заради едно шибано число. Я се стегни, лигла! Каквото ще стане, няма да стане с нерви, а ако не стане изобщо - ок, не съм всесилна, безсилна съм, но в крайна сметка до сега е живял така и за в бъдеще пак ще може. Няма да е този happy end, който толкова искам, ама я си помисли колко по-зле беше преди и колко по-добре ще е за в бъдеще. Я си помисли как преди 6 месеца освен това колко много неща е имало още.
Уморих се и аз да се боря. За малко ще оставя събитията да се случват, пък каквото ще да става. Ще си почина малко.
Последно редактирано от mayaaa : 02-27-2015 на 13:24
аз виждам синьо-черна рокля о.О
някой там, аз знам, че сънувам /ппц си спя много...повърхностно/ обаче едновременно с това съм в много реални условия. моралното ми аз отхвърля това, което върша, а сънуващото ми аз се впуска без да се замисля. през цялото време си казвам 'какво, мамицата му, става, събуди се, моля те събуди се'. получава се един шибан парадокс и когато се събудя се чувствам.. ами, зле се чувствам. и най-гадното е, че това чувство ме преследва през целия ден. като горчив вкус в устата.
искам да ми е нормално, мамка му. все по-често започнах да сънувам такива неща. май нещо не е наред. ъх.
аз пък виждам златно синя рокля хаха
уф, не можахме да се видим с него, но поне вече официално се премести и ще мога наистина да ходя да се веселя с колегите и после да преспивам у него, ааа :3