- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
боли ма гъза за животните
СЕ ТАА
ЛЕКА БРАТМИ
мило дете
така ли
е начи са на майтап го казах
само щото да съм наопаки
:С
то при ваксината е нормално да те одраска -.- аз като давах капки против паразити на едни котета и те ме изподраскаха, щото им бяха гадни, ама после сложих ръкавици :д
а пък моята като и се радвам и я мачкам, когато иска спокойствие, понякога си ме драска, ама аз съм си виновна :д и като ми се натрапват, когато не ми е до тях ги игнорвам или избутвам от мен, ама се случва ;/
да, изказването ти прозвуча грубо. не съм свикнала да си груб.
защото в последно време не се чувствам щастлив и имах нужда да изкарам насъбралата се агресия и безпомощност под прикрието на анонимността във форума ;/
Аааа 10 часа сън, егати щастиетоако можех всяка вечер да спя поне 6+ часа щеше да е прекрасно. Ама нещо не ми се получава.
Събират ми се 2 седмици без никаква почивка, то с моята програма съм като на 12 часов работен ден с 2 часа обедна почивка, но какво да се прави...
Фък дъ урълд. Що не е 29ти беЛипсват ми прегрътките му. Много ми се искаше да сме си заедно всеки ден, но за сега и на това съм доволна
Понякога почвам да си мисля, че не го заслужавам. Държи се супер добре с мен и ме трогва колко го е страх да не ме загуби. Лол помня изражението му като ме видя с права коса ахахаха. Щото мойта се изправя много трудно и нямам толкова време да се занимавам. И само чаках да почне да заеква докато говори
Явно по-често ще трябва да я горя, ех. Хубаво е, че ми казва че ще ме подкрепя във всичко. Щото почвам да се взимам в ръце и да правя повече от това което трябва, а не от това което ми се иска. Най-малкото изпити ще трябва да се карат Юни месец. А като се знам, малко подкрепа няма да е излишна. Искам нещата да станат, много. За което трябва да съм много здраво стъпила на земята и да не се поддавам на негативното
Беше адски мило вчера като му казах, че сдухах и ми е кофти и каза че щял да дойде дори за 20 мин, само за да ме нагушка. А във всеки път в който почне да се обижда ми иде да го прасна хубаво с тигана в личицето
Точно стана... отивам да му се нарадвам ;3
пише се прегръДки.
старая се да не го мисля, даже на моменти свиквам с отсъствието му, ама пак ми е тегавко. не знам, ще изчакам да стане една седмица и ще трябва да поговорим и да решим кво правим.
искам сестра ми да се прибере, очертава се интересно и хубаво лято, поне така се надявам :д
Най обичам да се вкисна без някаква видима причина. Стягам се, гледам си серийката, хапвам си филийка с Нутела лежерничко така в неделя и заминавам да тренирам, после да уча, само да не са ми се получили днес задачите!
Денят се очертава слънчев и готин, ще се прекара в библиотеката, разбира се, ама... нали![]()
...И макар че от кал сме направени, Господи,
аз не искам във кал да прекарам живота си.
И не искам тъй ням да стоя край брега,
да очаквам промяна и все да мълча.
Не, не ми казвай, че греша,
не ме дърпай назад!
Моят свят не е твоят, нека сам да вървя.
Нека с риск да пропадна поне за миг полетя.
*Всъщност се чувствам повече от добре, просто се сетих за тая песен и макар че настроението е 6 до голяма степен текстът ми пасва (без частта с бог, естествено, но нека запазим чара на драматизирането ;d). И реално с поне няколко човека сме си в една посока.
Просто изказвам мнение,защото:
1. Българин съм,не ме е срам от това и смятам,че в постнатото леко се осмиват българите и се гледат от някакъв висок българско почужден поглед.Разбира се винаги може да се погледна и с известна доза ирония към написаното.
2. Не смятам,че това в какви условия и къде живее човек го определя по същност.Даже напротив,често колкото по богат е толкова по-разглезен може да е ала разни богаташчета по големите дискотеки дето не знаят как се изкарват парите,но въпреки това ги пръскат като за последно и само гледат кой ги е погледнал за да му налетят,че ги бил гледал лошо.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Дунав мост
Иначе по темата дето я бяхте започнали за котките и кучетата. Аз чакам времето да се приеме закон ако е възможно за целия свят и насилниците да се наказват с мъчения,които са причинили на животните толкова пъти на колкото животни са ги причинили като накрая да се осмъртяват по най болезненият и садистичен начин,по който са убили някое от животните.Я с пребиване до смърт,я с удавяне във варел,я с обесване на някое дърво,я със стискане на главите им в менгеме докато им се пръсне главата им изтече мозъка и все разни подобни неща.Няма лошо да се поизчисти света от излишният "човешки" материал...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ами, цял ден спя, що да не?! :д Ей сега ме събудиха да кажа „Чао.“ на дъртия и аз се надигнах, че имаше да спя поне до довечера. Ей сега хапвам 1-2 филийки с течен шоколад и банан, оправям си стаята, оправям се и сцепвам към бабини. Онова говедо да звъни като има възможност, че аз пак звъннах в неподходящ момент. Липсва ми, искам поне три-четири дни с него. Защо ми е далече? Дано се получи работата за 4ти и 5ти, че ще е супер, а и не ми се иска тя да е самичка.
Утре започва нова седмица, ще гледам и аз да стартирам с нея.
Чак толкова жестокост не е нужна, но определено трябва да има наказания.
Аз съм доволна от деня си до момента - слъънчева разходка, съчетана с изпълнение на разни задачки навън, готвих, направих си тренировката, свежнах се с душче, че и свободно време ми остана. Обичам почивните дни ^^
Хармонично ми е, а и (с малки изключения) се чувствам напълно щастлива.