.
Затворена тема
Страница 332 от 367 ПървиПърви ... 232282322328329330331332333334335336342 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 276 до 8 300 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Vanchhh
    Колкото щеш

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    изморена.

Боядисах си яйцата, козунака е почти готов, стаята ми най-после е оправена...сега вече мога да се захвана да си дочета книгата и да почвам с есетата и проектите по DM

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    здрасти
    към колко си лягаш по принцип, засичала съм те и друг път след 1-2
    към нехубаво си лягам ;/
    аз не знам ко да те питам.. ама сподели нещичко, ако искаш ;/

Мега фен Аватара на NomNomNom
    и аз не знам .. ама май ще пробвам да дремя.
    лекинка
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    гррр защо не продължих да лежа, ами станах...
    ще си направя едно кафе и ще си лежа в хола пък тогава ;д
    П.П Номи, ногу сладурси аватар : )
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Няма как да фалира, просто не са намерили балък, който да си даде парите. Те марката си я дават под наем или както там си го водят, но мениджър си плаща, за да управлява тяхно заведение и да им отчита процент/много голям/ от печалбата плюс още милион правила, които те задължават да спазваш
    Честно казано, не помня много-много кво стана точно, но имаше некви слухове, че било фалирало заведението. Вероятно става въпрос за повече разходи, отколкото приходи, а не баш за фалиране ама все тая. Важното е, че няма. А ми се набива джънк фууд на поразия. :д

ОН: Нда, поредния суперски уийкенд си изкарахме, не ми се искаше да си ходи. Не разбирам обаче какво в мен чак толкова го впечатлява и какво го кара да продължава да ме обича - аз далеч не съм толкова прекрасна, колкото ме вижда. Да - опитвам да стана най-добрата своя версия, той вижда и оценява, но далеч не съм достигнала максимума от себе си. Аз лично такава лигла като мен не бих могла да изтърпя, камо ли пък да пътувам сумати километри, за да си я обичам, мачкам и гушкам. Имам чувството, че за тия почти четири месеца, откакто си е мой (аз си го намерих пък!), трябва да си получи поне 40 медала за храброст и особени заслуги.
    Иначе ми се спи - цяла нощ не съм спала като човек, щото беше голяма жега като ми се гушне, а като се поразвия и му избягам - умирах от студ. Ама на няколко кафета и ще отикам деня. Мислех да поприлягвам малко ама нъцки, няма да стане. Само ще си тегля един душ след малко и ще хвърча насам-натам.
    Видях се с оная, че има имен ден днес, а и не само тя. Да са живи и здрави всички плевели и из фороня, и не само.
    За другата пък ми е притеснено, дано изкара хубава оценка днес.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    събудих се СКАПАНА. от смяната на климата, мястото, водата ли е, бе??? навсякъде си пия минерална, де. ъх, мно ми е зле. гърлото ми стърже яко. носът ми е запушен и дишам през устата. издавам някакви крийпи звуци. като ръмжащо куче :Д. и главата ме цепи. абе, абсолютно същото като миналата седмица. мразя пролетта.
    днес ще разширя познанията си по ски бягане и биатлон и ще гледам стари стартове ^_^
    еееми, в такъв случай ваканцията ми започва по-рано.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Defamation law, моля те, спаси ме от изпит.
    Целия ми април е в контролни, презентации, дискусии, абе ужас. А по това време си мислех, че по - трудно няма накъде

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес отново се замислих за разни мои стари сънища.И отново си дадох сметка,че живота ми наистина прилича до голяма степен на първите части от тях.На празната и самотна стая и счупения стар GSM,на потрошената гара,на разпадащият се кораб,за който се държах като удавник за сламка,на празният полог и т.н. И си мисля,че сякаш поне на тоя етап изобщо не виждам светлина в тунела как това ще се промени.Всъщност аз и в тях не виждах де,но все пак...Вече съм на почти 29 години,а още и грам идея си нямам ако има наистина някаква истина в сънищата как...от празната и самотна стая ще премина в оживената и весела стая със секс изпълненията,а счупеният ми стар GSM за поправка ще се окаже друг и чисто нов и по хубав модел (гледам на нещата метафорично,а не пряко),как потрошената гара с много ръждясали и потрошени линии и влакове, ще се превърне в чисто нова със здрави златни линии и здрави златни влакове,как разпадащият се кораб ще бъде заменен от голям скъп и лъскав кораб,как полога от празен ще се окаже пълен с толкова много яйца,че да не мога да ги занеса до нас като се появяват нови и нови едно след друг? И много други сънища от този сорт,които ако тръгна да изброявам имам много да пиша,като например разпадането на целият ми стар свят благодарения на някаква видеокасетка, разпадането на половин град заради взимането ми на една ракетка,която не трябваше да взимам,защото по правило ми беше забранено да го правя,преселването ми в другата половина и оставянето на мястото където съм бил на просто едно засъхнало кърваво петно,а в другата част на града,животът ми няма нищо общо с този в предишната Как ще получа респекта от хората.Този респект,който съм го виждал в много от вторите части на сънищата ми? Дали има действително някаква истина в тези символи и ако има как ли живота ми може да се промени толкова рязко в такава добра насока,дори карайки ме да не мога да въздържам изненадата удовлението и почудата си? Как? Ще стане ли изобщо? Както казах поне засега изобщо не съм оптимист и не виждам особена светлина в тунела...
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-05-2015 на 08:08
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на Dagichka
    и аз си мисля за сънищата ми напоследък :д видях си новата татуировка насън май хаха но е на ръката, така че ще изчакам..

малко ми е лошо от антибиотика май, но няма как ще търпя и ще се успокоявам с шоколадовата торта, която баща ми ни купи номном

Мега фен Аватара на skatew
    vaiii
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

жив ли си бе, как беше jeru ;д

Супер фен Аватара на tireheb
    ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН, ЦЕЦО

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^ :Д

Мега фен Аватара на skatew
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    жив ли си бе, как беше jeru ;д
    losho mi e malko;d inache beshe mn dobro
    onq den bqh na rap battle v jazza i edna ot rimite beshe edi kvo si imam poveche rimi ot na misho londona pichkite ;D
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

не ми е мн добре чисто физически : (

feeling restless...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ем, каквото- такова с:

Супер фен Аватара на Jaune
    Добре, може ли да не ми пили за всичко? Не съм малоумна, разбирам, че не го прави с тая умисъл, но е адски натоварващо...
    Нещо се намръзнах, въпреки че отказвам да си го призная и сега пак ще излизам, а ме мързи дори да се приведа в приличен вид... :д и като цяло не ми се излиза, ама трябва да дам едни пари.
    И тъй. Другото е окей. Във вторник заминавам, нямам търпение просто.

гичи, честит имен ден {{{P}{hug}}} пожелавам ти да ти вкуся цветето и да си здрава като неоткъснато и необсебено от вредители цвете и да си щастлива като пчела сред цветна градина

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    и аз не знам .. ама май ще пробвам да дремя.
    лекинка
    аз си заспах.. ама благодаря и на теб ;/

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    гичи, честит имен ден {{{P}{hug}}} пожелавам ти да ти вкуся цветето и да си здрава като неоткъснато и необсебено от вредители цвете и да си щастлива като пчела сред цветна градина
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на TheDevilInMe

nostalgic much yeap : (
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    мн пиян

Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    благодаря ти, мила моя {{p}}
    skatew, хаха тоя мишо ле :д иначе аз гледам някви клипчета оттам да, сектата есте пак е спечелил :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си