- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^ ahahauhauhh
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Хора, моля дайте някакви сили на заем, плс! :(
Имам работа за вършене, а така зверски да ми се спи... И кафето даже не помага - от сутринта съм изпил три чаши и никакъв ефект... :/
Отчаянието лека-полека си отива.
Майната му. И майната им.
Но пък си имам две прекрасности в леглото, това е едната :д
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...11&oe=55A15458
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...6ca4ca70261824
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ох, вчера злоупотребих брутално с кафето и се отрази на липсата ми на сън през нощта. Като парцал съм, ама денят беше изпълнен с толкова позитивни събития, че оплакването ми е незначително.![]()
You are broken, I can fix you...
Оо, и аз искам! Всъщност си искам моята, която не е при мен. В момента най-вероятно се умилква на майка ми. Има най-изразителното мяукане и най-сините очи, честна дума xD.
По темата - много сложен тоя живот, бе. Искам си училищния. Не защото някога съм имала мега готин клас или нещо подобно, просто усещането за свобода си е усещане за свобода. Сигурно ще свикна и с новото де.
Не знам как някои хора се оправят да учат, да имат деца и да работят едновременно. Вече 2ри ден ми се налага след работа/лекции да взимам едно бебе с мен вкъщи и се чувствам като утрепана, а е с мен само 2 часа. Съботата също ми е заета и то още от 7 сутринта. Не знам как ще ги избутам следващите 3 седмици. Просто си мечтая вече да е 5ти следобед и да не се занимавам с есета и уроци и тестове и final exams и всичко, което професорите имат да ми предложат.
Направо не ти завиждам, герой си .
Аз след работа съм толкова скапана, че едва вечерята правя.
---
Сигурно всеки би се зарадвал да му дават организационна работа, но не и аз :д
За сметка на това ще ми платят евентуално 3 ( маловажни ) изпита, разцепвам се от кеф/цъкане :д
Последно редактирано от NomNomNom : 04-14-2015 на 15:19
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Май ще гледам рандъм клипове на Господарите колкото да разтоваря ;d.
^ нот а бад идеа :д
Едно време имах едно гадже, първата му любов съм била, след това той имаше друга голяма любов, несподелена и сега си има трета приятелка.
Това момиче много го обича. И много несигурна се чувства, защото мисли, че той още обича предишната.
На всичкото отгоре, тъпака, й е казал, че съм му била голяма любов, и е разказал и за следващата си любов и момичето в момента буквално е със смазано самочувствие.
Мъчно ми е, защото една вечер бяхме в една вила и се напихме двете с нея, и тя ми разказваше, и само я гушках, и я успокоявах.
Пък това момче мен ме е забравило, а пък от моя страна изобщо нищо няма, дори не си общуваме вече почти, освен колегиално и понякога в компания, и от както е с това момиче - гледам да не му пиша, за да не я дразня.
Мъчно ми е, защото знам как се чувства, а сега ще идва да работи при нас, препоръчах я и я взеха, и ми пише от време на време, горделива си е и уверена, ама ми е гадно като я помня как беше онази вечер, когато бяхме пийнали.
Днес просто се замислих. Замислих се как аз бих страдала в такава ситуацията.
А нашето момче просто не винаги знае как да се държи и дано осъзнава, че наранява другото същество и всичко се нареди.
Много рядко се занимавам да си мисля за чуждите неща, но просто ми е мъчно за девойката, защото е много готина и ..... много технически начетена, направо разцепва, за първи път да срещна друго момиче/жена, с което да мога на такова високо ниво да си говоря неща :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хех, не - пия кафе веднъж на 2-3 дни. Но днес мнооооого ми се спеше/спи... Но си има и причина де - вчера до 02:00 ч. точно с теб се разписвахме в темата за "какво мислиш за предишния", а сутринта трябваше да ставам в 05:00 ч.
При 3 ч. сън какво друго да се очаква... :D
обичам си момчетата бее :3 подариха ми огромен шоколад, а аз просто се бях пошегувала в груповия чат на групата, че искаш шоколадово яйце :ддд малко ми е напрегнато за събота дали ще ми минат схемите отново, даноданодано :д
Не знам от тая пролетна умора ли е от кво е,ама кипя от емоции,чуства добри лоши,върша глупости и общо взето незнам какво става....записах се на бокс та уж да си излея всичко като ме напердашат няколко пъти ;д дано да се успокоя малко
Ти си слон и си навлязъл в период на мъст... (((:
Една колежка ми писааааааа.Душичка, много ми липсва, но пък не остана много. Едва ли ще работя пак там, но ще ходя да си ги виждам всичките, така се привързах към тях, че няма как да не го правя. Тя може да е на квартира при нас де, което ще значи, че ще се виждаме почти всеки ден, но дори и да е така, да не е само тя да ми липсва от всичките душички там.
Някои ще идват още в края на април, което значи, че още май месец ще има едно минисъбиране. Единствено ме притеснява, че и Д. ще е там, а така не искам да му виждаш противното лице...
С човеченцето ми се видяхме днес за повече от очакваното. Толкова ми липсваше и най-после си го гушнах. Ама сега ме притеснява, че нещо изчезна. ;с
Хорица, много се чудя дали да се подстрижа ето така, но без бретона, понеже не ми отива никак бретон. Исках мнение вече от няколко човека, но искам и от вас, понеже съм наистина много разколебана. Много ще ви благодаря, ако помогнете. <3
ПС: Съжалявам, че е втори пост за час и малко, да речем, че е част от сегашното ми настроение.
@NomNomNom
кликни, след което ръчно превърти до 01:23... :D :D :D