.
Затворена тема
Страница 346 от 367 ПървиПърви ... 246296336342343344345346347348349350356 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 626 до 8 650 от общо 9154
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Честит Рожден Ден и от мен tori.
    Като гледам малко на патерици.

Иначе ние вчера с братовчед ми,брат ми и гаджето му си направихме една екскурзиййка до Бачковския манастир и си прекарахме там около цял ден.Още на отиване в София стана нещо дребно което показа за пореден път,че не позволи ли съдбата да стане нещо трудно става.Брат ми видя един свой съученик дето работи по светофарни уредбни и подобни неща и искаше да му се покаже като спряхме на светофара,но не стана и не стана.Както бяхме в по далечната лента от тротоара в по-близката в последния момент се шмугна един огромен рейс.По едно време брат ми дръпна по напред към светофара за да го види,но като че ли напук и рейса мръдна и пак ни затапи лентата.Така и не се засякоха. Иначе на Бачковския манастир около 2 часа сме се редили да пипнем една чудодейна икона дето не беше истинската,а нейна имитация.През това време тия зад нас,разбрахме на колко години са,кой кога е направил дете и коя кога е забременяла,на коя приятелката каква била,кой какъв кръст щял да си купува,кой бил пушел трева,но не трябвало да се говори там затова,кой кога имал рожден ден,къде щели да са в Петък,Събота и Неделя и т.н и т.н. Назад зад нас забелязахме,че се реди и певицата Цветелина Янева.После ходихме и до водопада и и изчакахме известно време след като се върнахме при манастира и минаха над нас и с истинската икона и аз и брат ми ходихме да видим къде ще я занесат и се редихме сигурно още 10-15 минути да ни дадът цветчета от венеца.На връщане за малко се размина брат ми да качи на капака си един колоездач дето тръгна изневиделица да пресича пътя като че ли си кара в някоя нива.Нямаше какво да се направи обаче освен да се опита да спре.От едната страна имаше насрещно и стени,а от другата пропаст.Доста усилия му костваха да спре почти до него.Оня чак при спирането на колата скочи от колелото обърна посоката на 180 градуса.Брат ми му се развика,а той започна да се извинява.После отидохме и се поразходиме след около година и половина по центъра на Плводив като преди да намерим центъра направихме някоя и друга излишна обиколка и накрая попитахме някаква жена къде е.Каза ни де,но най-странното беше че от толкова много пловдивчани се оказа,че сме попитали софианка.Или поне такава и беше регистрацията на колата.Имаше си и бая готини майни там,но пък,когато човек извърви пътя от София и по далеч до Пловдив и като види разходите и времето за това ми става сякаш ясно защо един мои съученик след няколко ходения взе та се отказа от една своя любов от Плводив,с която се запознаха в Турция след като отиде и се върна няколко пъти.Е,тя беше и туркиня та и разбиранията на баща и малко го спряха де.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на skatew
    ^ ahahauhauhh
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Почти ти стигнах разказите,нали?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    Хора, моля дайте някакви сили на заем, плс! :(
    Имам работа за вършене, а така зверски да ми се спи... И кафето даже не помага - от сутринта съм изпил три чаши и никакъв ефект... :/

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Отчаянието лека-полека си отива.
    Майната му. И майната им.

Но пък си имам две прекрасности в леглото, това е едната :д
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...11&oe=55A15458

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...6ca4ca70261824
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Ох, вчера злоупотребих брутално с кафето и се отрази на липсата ми на сън през нощта. Като парцал съм, ама денят беше изпълнен с толкова позитивни събития, че оплакването ми е незначително.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на paradosou
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Но пък си имам две прекрасности в леглото, това е едната :д
    https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...11&oe=55A15458

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...6ca4ca70261824
    Оо, и аз искам! Всъщност си искам моята, която не е при мен. В момента най-вероятно се умилква на майка ми . Има най-изразителното мяукане и най-сините очи, честна дума xD.
    По темата - много сложен тоя живот, бе . Искам си училищния. Не защото някога съм имала мега готин клас или нещо подобно, просто усещането за свобода си е усещане за свобода. Сигурно ще свикна и с новото де.

Не знам как някои хора се оправят да учат, да имат деца и да работят едновременно. Вече 2ри ден ми се налага след работа/лекции да взимам едно бебе с мен вкъщи и се чувствам като утрепана, а е с мен само 2 часа. Съботата също ми е заета и то още от 7 сутринта. Не знам как ще ги избутам следващите 3 седмици. Просто си мечтая вече да е 5ти следобед и да не се занимавам с есета и уроци и тестове и final exams и всичко, което професорите имат да ми предложат.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Хора, моля дайте някакви сили на заем, плс! :(
    Имам работа за вършене, а така зверски да ми се спи... И кафето даже не помага - от сутринта съм изпил три чаши и никакъв ефект... :/
    Ако по принцип пиеш по пет чаши на ден, няма да има ефект при спешна ситуация.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не знам как някои хора се оправят да учат, да имат деца и да работят едновременно. Вече 2ри ден ми се налага след работа/лекции да взимам едно бебе с мен вкъщи и се чувствам като утрепана, а е с мен само 2 часа. Съботата също ми е заета и то още от 7 сутринта. Не знам как ще ги избутам следващите 3 седмици. Просто си мечтая вече да е 5ти следобед и да не се занимавам с есета и уроци и тестове и final exams и всичко, което професорите имат да ми предложат.
    Направо не ти завиждам, герой си .

Аз след работа съм толкова скапана, че едва вечерята правя.

---

Сигурно всеки би се зарадвал да му дават организационна работа, но не и аз :д

За сметка на това ще ми платят евентуално 3 ( маловажни ) изпита, разцепвам се от кеф/цъкане :д
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-14-2015 на 15:19
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на paradosou
    Май ще гледам рандъм клипове на Господарите колкото да разтоваря ;d.

^ нот а бад идеа :д

Едно време имах едно гадже, първата му любов съм била, след това той имаше друга голяма любов, несподелена и сега си има трета приятелка.
    Това момиче много го обича. И много несигурна се чувства, защото мисли, че той още обича предишната.
    На всичкото отгоре, тъпака, й е казал, че съм му била голяма любов, и е разказал и за следващата си любов и момичето в момента буквално е със смазано самочувствие.

Мъчно ми е, защото една вечер бяхме в една вила и се напихме двете с нея, и тя ми разказваше, и само я гушках, и я успокоявах.
    Пък това момче мен ме е забравило, а пък от моя страна изобщо нищо няма, дори не си общуваме вече почти, освен колегиално и понякога в компания, и от както е с това момиче - гледам да не му пиша, за да не я дразня.

Мъчно ми е, защото знам как се чувства, а сега ще идва да работи при нас, препоръчах я и я взеха, и ми пише от време на време, горделива си е и уверена, ама ми е гадно като я помня как беше онази вечер, когато бяхме пийнали.

Днес просто се замислих. Замислих се как аз бих страдала в такава ситуацията.
    А нашето момче просто не винаги знае как да се държи и дано осъзнава, че наранява другото същество и всичко се нареди.

Много рядко се занимавам да си мисля за чуждите неща, но просто ми е мъчно за девойката, защото е много готина и ..... много технически начетена, направо разцепва, за първи път да срещна друго момиче/жена, с което да мога на такова високо ниво да си говоря неща :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    Ако по принцип пиеш по пет чаши на ден, няма да има ефект при спешна ситуация.
    Хех, не - пия кафе веднъж на 2-3 дни. Но днес мнооооого ми се спеше/спи... Но си има и причина де - вчера до 02:00 ч. точно с теб се разписвахме в темата за "какво мислиш за предишния", а сутринта трябваше да ставам в 05:00 ч.
    При 3 ч. сън какво друго да се очаква... :D

Мега фен Аватара на Dagichka
    обичам си момчетата бее :3 подариха ми огромен шоколад, а аз просто се бях пошегувала в груповия чат на групата, че искаш шоколадово яйце :ддд малко ми е напрегнато за събота дали ще ми минат схемите отново, даноданодано :д

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Не знам как някои хора се оправят да учат, да имат деца и да работят едновременно.
    На мен и последните 2те ми се виждат небъдни а ти говориш за 3те едновременно.

Супер фен Аватара на skate
    Не знам от тая пролетна умора ли е от кво е,ама кипя от емоции,чуства добри лоши,върша глупости и общо взето незнам какво става....записах се на бокс та уж да си излея всичко като ме напердашат няколко пъти ;д дано да се успокоя малко

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    Не знам от тая пролетна умора ли е от кво е,ама кипя от емоции,чуства добри лоши,върша глупости и общо взето незнам какво става....записах се на бокс та уж да си излея всичко като ме напердашат няколко пъти ;д дано да се успокоя малко
    Ти си слон и си навлязъл в период на мъст... (((:

Мега фен Аватара на Lilanda
    Една колежка ми писааааааа. Душичка, много ми липсва, но пък не остана много. Едва ли ще работя пак там, но ще ходя да си ги виждам всичките, така се привързах към тях, че няма как да не го правя. Тя може да е на квартира при нас де, което ще значи, че ще се виждаме почти всеки ден, но дори и да е така, да не е само тя да ми липсва от всичките душички там. Някои ще идват още в края на април, което значи, че още май месец ще има едно минисъбиране. Единствено ме притеснява, че и Д. ще е там, а така не искам да му виждаш противното лице...

С човеченцето ми се видяхме днес за повече от очакваното. Толкова ми липсваше и най-после си го гушнах. Ама сега ме притеснява, че нещо изчезна. ;с

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Ти си слон и си навлязъл в период на мъст... (((:

Хорица, много се чудя дали да се подстрижа ето така, но без бретона, понеже не ми отива никак бретон. Исках мнение вече от няколко човека, но искам и от вас, понеже съм наистина много разколебана. Много ще ви благодаря, ако помогнете. <3

ПС: Съжалявам, че е втори пост за час и малко, да речем, че е част от сегашното ми настроение.

Супер фен
    @NomNomNom
    кликни, след което ръчно превърти до 01:23... :D :D :D

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Хорица, много се чудя дали да се подстрижа ето така, но без бретона, понеже не ми отива никак бретон. Исках мнение вече от няколко човека, но искам и от вас, понеже съм наистина много разколебана. Много ще ви благодаря, ако помогнете. <3

ПС: Съжалявам, че е втори пост за час и малко, да речем, че е част от сегашното ми настроение.
    Мисля, че няма да ти отива.

Мега фен Аватара на tori
    Лина, недей по-добре.

Мисля, че няма да ти отива.
    Къса коса ми отива, аз съм била с къса. Просто се чудя дали да експериментирам, или да си я оставя дълга. И най-голямата дилема - ако е дълга, какво да променя...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Къса коса ми отива, аз съм била с къса. Просто се чудя дали да експериментирам, или да си я оставя дълга. И най-голямата дилема - ако е дълга, какво да променя...
    Имаш дълга коса, защо ще се отричаш от нея.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си