- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Добро слънчево
утро, съфорумници! (:
Успешен ден на всички!
ГМ, бичеЗ. :д След малко отивам да видя кво става в даскало. Яко ми е, чувствам се красива. Мойто момче обаче ако ме види така нарисувана, ще ми подаде мълчаливо мокрите кърпички - смЕх. Липсва ми и нямам търпение да го видя вече, пфу. Дано се случи скоро цялата работа.
мале от 7 и 20 се редя на манията за едни джорданки :Д ебаси мелето беше
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Пак се успааааах. Ако и утре не отида, ще е лошо, а имам чувството, че пак ще се успя...Трябва ми стимул да ставам рано сутрин, пък то дори не е толкова рано...
Доволна съм от снощния разговор, дори се радвам, че така се получи. Оттук нататък съм на чисто. ^^
Инали ли ЦСКА-риииии във форума!?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
за какво са ти цскари ? :Д
Иначе сега се прибирам, ще трябва да уча но ще е след час някъде. Ще пия едно кафе първо :д
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Внимавай коя чаша си взимаш. Да не кажеш после, че не си бил предупреден.
за днес е трета, което всъщност се случва рядко :д
в някой дни дори не пия, но днес е изключение явно
хахахахах М*** кво едитна да аднеш усмивчици :Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Вчера Tornado Watch- правим евакуация на детската градина, звъня на родителите, половината идват до 10-15 минути, взимат си децата и си тръгват. Останалите ми се хилят по телефона, мислят си, че се шегувам с тях. Защо съм ги била занимавала с глупости. Другата ми вика "Ами аз мога да дойда сега да я взема, ама нека баща и малко по-късно като се прибира да мине да я вземе" Става дума за 1.5 годишни деца, ако моето е в такава ситуация, тръгвам си веднага от работа и си го прибирам у нас, що за родители са това??? Излиза, че на мен ми пука повече за техните деца, отколкото на тях![]()
повече от ужасТно съм, реве ми се и ревах де ;д кракът ми посиня страшно, гърлото ме боли и едвам говоря, цикъла ме тормози и се будех сто пъти през нощта и просто исках да ревна ;д и още няма списък с класираните за стипендия, само това ми беше надеждата за днес, поне една хубава новина, ама тц.. сигурно утре ще го изкарат и мен няма да ме има в него ест ;д че и трябва да ходя на лекции от 9 до 5, че и практика ще имаме май, не знам как ще се справя, някой ще трябва да ме носи