- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 29
Голямо айляче ми е днес ^_^
Поглезих се бая стабилно с всевъзможни простотии, подадох си документите за M10 Klasse и всичко е наред... След малко ставам да си оправям багажа, че утре ме чакат 2000 км до вкъщи <3 И за късмет времето ще си бъде слънчево и топличко напук на времето тук... Щастие бе, щастие![]()
Е добре, и по математика развалих всичко.. Цяла година имах високи резултати, ходих на пробни и на уроци, и накрая това.. Напрежението си казва думата, знаех си, че накрая нещо ще Осере целия пейзаж.. Добре, вече МГ-то стана мисия невъзможна, оставам си в Ботев, тук ще си продължа образованието..
Изпита по математика го направих за 3.00 някъде. В Музикалното няма да ми гледат оценките така че изобщо не ми пука само да не оставам на поправки и да се явя на вътрешния изпит
Някво ми е супер сдухано и никой не може да ме чиър ъп-не, по-вероятно е аз да го повлека и него. А най-тъпото е, че главно сам си го правя да ми е такова (както винаги).
Последно редактирано от Corb1225 : 05-22-2015 на 18:02
Легнах в 5, станах в 9, като парцал съм, а дипломната си стои ненаписана, йей.
Освен това, напоследък се лутам м/у апатия и завидна решителност, но така или иначе търпението ми започва да се изчерпва с всеки изминал ден и осъзнавам колко съм била глупава, като съм помогнала на толкова мн хора, които сега, като ги помоля нещо дребно, си правят пас.
много сте ми смешни такива които правите нещо очаквайки да ви се върне ;д
знам че само така изглежда но въпреки това....
Далеч не очаквам, когато правя нещо за някого. Аз по принцип рядко разчитам на други хора и моля за нещо, но констатирам резултатите пост фактум и ми се виждат разочароващи. Това е.
знам де
Some are born to sweet delight
Some are born to sweet delight...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
^ Хихи. То аз сам си ги прожектирам филмите ;д. Да не ходя на кино, би означавало да надмогна себе си някак.
шапка ти свалям
алилуя
бейби
Добра вечер, има ли драма :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ххаххахаха ^
Зададох си грешно въпроса,
- има ли провокации ? :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Днес е спокойно. Виж темата за зодиите, там имаше невинна размяна снощи ;д.
Пак съм с заровила в старите хронологии, толкова да го обичам това животинче... <3 Вечерта и разговоря бяха хубави, определено.
Едно такова приятно петъчно чувство ме е обзело. Предстои ми 3 дни уикенд.
бтв. кой дебил го сложи този паяк на статиите отгоре![]()
Нееееее, това не е истина. Ще полудея. Миналият път го чаках 1 час, сега телефонът му е изключен, което ще рече, че няма какво да го събуди. Много обичам така. След 1 час трябва да е на гарата, а той още не е станал. Много ми е забавно. ^^ Исках да го помоля да дойде по-рано, ама не братче, няма как да стане...
Скучно ми е , станах в 9:40 ядох чистих си стаята с брат ми помагахме на нашите. В понеделник брат ми заминава на една екскурзия и се връшта в сряда. Бел и амтематиката минаха но веднага след тях тепърва почват изпитите по още редица гадни предмети
Днес на никой не му се излиза и планирам малко да се поразходя сам защото имам макло нужда а и утре пак ще се мотая с приятелите ми.