.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 402

Hybrid View

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Че ако аз не мога да запомня 8 знака, значи не знам къде съм тръгнала на път, и името ще взема някъде да си забравя, после мама ще трябва да ме прибира.
    Не, сериозно, не мога да споря поради простата причина, че не провеждам анкети, нито пътувам така, както казах. Но наистина ми се струва неадекватно поне номера да не запомниш. А и ако съм на мястото на шофьора и някое младо момиче ми каже директно: ама, може ли да видя номера на колата, изчакайте малко, честно казано не бих се обидила. Всекиму е ясно какво се случва всекидневно.
    А за парка- дори един малък нож е по- ефикасен от телефон.
    За ножа си в брутална грешка, не вади нож на някого, ако не знаеш какво да го правиш. Вземат ли ти го, ще ти се стъжни, казват го на абсолютно всяко обучение по самоотбрана етц. Носила съм и нож, и пепър спрей, самият факт, че държиш нещо такова в ръка, те изнервя максимално дори нищо да не се случи, ти се настройваш на тази вълна. Аз телефона го споменах като превантивна мярка, ако се опре до сблъсък, има и други начини, по-лесни за приложение и напълно безопасни за самата теб от нож.

За номера - знам, аз по инерция запомням всеки номер на превозно средство след като сляза от него, защото ме е страх, че ще си загубя/забравя нещо вътре и ако звъня да ми го търсят, трябва да им кажа къде съм била етц, ама... колко хора го правят?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    За ножа си в брутална грешка, не вади нож на някого, ако не знаеш какво да го правиш
    А ако знам?
    Просто тези другите мерки ми идват малко "след дъжд качулка", ако приемем, че някой немишкар няма да се изплаши от факта, че говоря по телефона.
    Какви др начини визираш?

П.П. Веднъж бях толкова болна, че забравих едни чужди документи в трамвая.. После го гоних 3 спирки, за да ги взема. :д
    Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2015 на 13:07

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си