.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 402

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    ^операция 'Педофилите' ли, чичка?
    Смешно ли ти е, защото на мен не ми е.
    Знаеш ли, че същото могат да го направят за всеки един, който някога е свалял торент, а даже и без да го е правил, защото при мен дойдоха на база, че съм свалял с eMule, което никога не ми е било инсталирано.
    Но пък всичко се връща двойно, не осъзнават, че си имат работа с компютърно грамотен човек, който ще направи за смях специалистите им.
    Последно редактирано от papugai : 06-06-2015 на 13:53

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Смешно ли ти е, защото на мен не ми е.
    Знаеш ли, че същото могат да го направят за всеки един, който някога е свалял торент, а даже и без да го е правил, защото при мен дойдоха на база, че съм свалял с eMule, което никога не ми е било инсталирано.
    Но пък всичко се връща двойно, не осъзнават, че си имат работа с компютърно грамотен човек, който ще направи за смях специалистите им.
    Разказваха ми, че през 2010-та се опитвали да хващат някакви по-сериозни ъплоадъри на торенти, но от тогава насам не съм чула нищо.
    А сериозно ли ще ти държат електрониката 1г, както писа преди, тез не са нормални.
    Интересно ми е какви работят там, при какви условия и какви кинти ( дали поне са около средното в частния сектор )
    Последно редактирано от NomNomNom : 06-06-2015 на 16:19
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Разказваха ми, че през 2010-та се опитвали да хващат някакви по-сериозни ъплоадъри на торенти, но от тогава насам не съм чула нищо.
    А сериозно ли ще ти държат електрониката 1г, както писа преди, тез не са нормални.
    Интересно ми е какви работят там, при какви условия и какви кинти ( дали поне са около средното в частния сектор )
    2010 бяха подгонили шефовете на арена и някви други бг тракери, та същия на арена ми беше съсед и не помня да е имал сериозни проблеми.
    Това за едната година ми го каза дознателя, защото пак имал подобен случай и се "похвали" как само след година му били върнали компютъра.
    Не знам, какви пари взимат, не вярвам да са нещо голямо, ако съдя по качеството на кадрите, които ги водят IT специалисти и които май знаят по-малко от майка ми. Видях ги как работят, седим със съседите ми и им се смеем, тия тъпаци видео файл не знаят как да пуснат, не знаят даже как се ползва търсачката в уина, аз ги гледам и се хиля като идиот.
    Ситуацията е нещо подобно на някъв "специалист" да поиска заповед от прокурор/съдия и да даде като причина, че съм ползвал телевизора, за да чета мислите на съседите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си