.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 402

Hybrid View

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Е, веднъж да води сериозна дискусия, макар и мини, и дойде да се изсереш отгоре с извинение.
    Почвам да се замислям само аз ли в тоя форум не коментирам по мненията на даден потребител, а по теми, които са up-нати.

Ина, чл. 12, НК ; )

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Е, веднъж да води сериозна дискусия, макар и мини, и дойде да се изсереш отгоре с извинение.
    не виждам да съм го провокирала ала анархибой.
    беше закачка, дори се усмихнах, когато го писах.
    баси.
    продължавайте с отбранителните хватки.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    беше закачка, дори се усмихнах, когато го писах.
    продължавайте с отбранителните хватки.
    Да бе, разбрах, затва и аз се усмихнах в забележката си. Просто 2 думи стигат да се измести темата Д:
    Тва за хватките нз откъде дойде, не съм бранител на цинични ъплоудъри Д:

Dreamwalker, тъкмо бях решила, че съм скапала настроението с моите ножове, спрейове и прочее, ама ти направо го смаза.
    Наистина е адски заблуждаващо това със семействата, аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).

А аргументи тип "колко сте зле, стойте си в изолатор, защото може да ви падне таванът над главата" са смехотворни.
    Корб го е обяснил математически, нещо ми подсказва, че не ви е силна страна, но по- лаконично и точно не мога да го кажа.
    Последно редактирано от therichbitch : 06-06-2015 на 19:01

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    аз примерно като карам по екскурзии някой да ме/ни снима, все гледам да са семейства или по- възрастни двойки, че да не отпрашат с апарата/телефона. (е, като са на 60г, снимките все са разфокусирани, но това е др въпрос :Д).
    ХХАХАХХАХА, да!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си