.
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Е, а ти да не би да си ангел или светия? Тва да не е концерт пожелание.
    Докажи ни, че си ангел.

Човек, апостол Павел може да каже ние апостолите, но дякон не може да каже ние апостолите, защото той не е Апостол.
    Дякона може да каже ние християните, но не като Апостол и светия написал Библията, а го казва само в ролята си на служител със строго определени функции в неговата компетентност.

Дори той е дякон, не защото сам се мисли за дякон, като тебе, дето сам се мислиш за херувим, а защото е получил това признание в Църквата.
    стига троли във форума за религия, като ти се лафи, има кофа за тролене, ти да не си Богът на боговете, че да ти давам обяснения за това какъв съм и какъв не съм, искаш подробни доказателства, обаче не уважаваш, а в същото време на света има може би дори милиони, които все още не са чули и едно изречение от Благовестието на(от) истинския Господ Бог, пък ти си продължаваш да губиш времето на Неговите свидетели с шикалки вместо да бъдеш съпричастен на Божието/Святото дело

нали обяснихме вече че библейската дума "апостол" идва от гръцки език и означава пратеник/пратен, и че всеки един от истинските духовни служители на истинския Господ Бог, независимо дали е апостол, дякон, епископ, или др., се явява пратен от Него:

""всеки, който призове Господното име, ще се спаси". Как, прочее, ще призоват Този, в Когото не са повярвали? И как ще повярват в Този, за Когото не са чули? А как ще чуят без проповедник? И как ще проповядват, ако не бъдат пратени? Както е писано: - "Колко са прекрасни Нозете на тия, които благовествуват доброто!" Но не всички послушаха благовестието; защото Исаия казва: "Господи, кой от нас е повярвал на онова, което сме чули"? И тъй, вярването е от слушане, а слушането - от Христовото слово. Но казвам: те не са ли чули? Наистина, чули са: - "По цялата земя е излязъл гласът им, И думите им до краищата на вселената". Но пак казвам: Израил не е ли разбрал? Разбрал е, защото първо Моисей казва: - "Аз ще ви раздразня до ревнуване с тия, които не са народ; С народ несмислен ще ви разгневя"; а Исаия се осмелява да каже: - "Намерен бях от ония, които не Ме търсеха; Явен станах на тия, които не питаха за Мене; а за Израиля казва: - "Простирах ръцете Си цял ден Към люде непокорни и опаки"" Римляни 10: 13-21

ето как пак не си вникнал във вярата както трябва за да разбереш тези неща, защото виж как те се явяват скрити за теб и много други сектанти, понеже вярата трябва да е само в Онзи, Който наистина е истинският Господ Бог, и да се упражнява правилно, но ти нали не вярваш на никой и нищо освен само на твоите си отци/бащи по секта и убеждения - фройд и останалите

аз съм човек, и въобще не съм се юрнал да убеждавам когото и да е там, че съм (бил) херувим, но ти нали като си нямаш друга работа и искаш да се заяждаш с някой та налиташ на безобидните хора, защото си твърде страхлива мижитурка за да се осмелиш да се (из)ежиш на някой силен дето не би търпял нахаканост/наглост като твоята, и сякаш идваш от джунглата където си бил отгледан от диви маймуни и не знаеш друг начин да си избиваш комплексите освен като стъпкваш кротките хорица, за какво ти е да се доказва това или онова за човек, който не застрашава/не възпрепятства всеобщото спасение в истинския Господ Бог, но е на негова страна, когато в същото време милиарди човеци все още се нуждаят от спасение, и няма кой да ги облекчи от неволите им, а ти дори не си споменал нищо за това, но напълни целия форум със сектантския си бълвоч за много неоснователни претенции да си нещо след като си нищо...

местоимението "ние" е използвано поне около 140 пъти в посланията на Св. Апостоли в Новия Завет и то от различни гледни точки
    Последно редактирано от npp : 08-04-2015 на 09:02

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си