.
Резултати от 1 до 25 от общо 5085

Тема: Ислям

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    аз съм човек, и въобще не съм се юрнал да убеждавам когото и да е там, че съм (бил) херувим, но ти нали като си нямаш друга работа и искаш да се заяждаш с някой та налиташ на безобидните хора, защото си твърде страхлива мижитурка за да се осмелиш да се (из)ежиш на някой силен дето не би търпял нахаканост/наглост като твоята, и сякаш идваш от джунглата където си бил отгледан от диви маймуни и не знаеш друг начин да си избиваш комплексите освен като стъпкваш кротките хорица, за какво ти е да се доказва това или онова за човек, който не застрашава/не възпрепятства всеобщото спасение в истинския Господ Бог, но е на негова страна, когато в същото време милиарди човеци все още се нуждаят от спасение, и няма кой да ги облекчи от неволите им, а ти дори не си споменал нищо за това, но напълни целия форум със сектантския си бълвоч за много неоснователни претенции да си нещо след като си нищо...
    Ми аз не съм видял друг с такава наглост, че сам да се смята за ранг небесен херувим и да си присвоява правото, че говорил от името на апостоли и светии, като един вид така си присвоява техния авторитет и после да използва това за да ни лъжесвидетелства спящи богове.

Просто няма друг такъв.

Та даже и Бог ти говорел. Демек никакво право за възражение срещу лъжесвидетелствата ти.
    Последно редактирано от defender : 08-04-2015 на 11:34

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си