.
Отговор в тема
Страница 92 от 105 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 2622
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    и бас държа че се разтапяш от комплименти, може да ги слушаш 99% от времето

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    По впечатления сме в двете крайности. Има такива, които гащите им не може да им вдигнеш, 'един живот живея' и т.н. Но пък другите като се влюбим и е страшно, мега отдадени, даваме всичко.
    Като се замисля по едно време си общувах по-активно с една, зодия Лъв дето позволяваше на гаджето и негадже гадже да я прави на парцалче, да се гаври с нея постоянно и да я използва просто за заместител, когато няма друга, защото много го била обичала. Така, че има истина в думите ти.

И понеже съм общувал най-много с представителки на зодия Близнаци знам, че при тях отношенията поне спрямо мен протичат така предимно. По-активно търсене от тяхна страна и хубави отношения, развиването им, писването им от тези отношения и постепенното им отглегляне ала пръдня из гащи тип: Аз не се отдръпвам, просто така се развиват обстоятелствата...

Със зодия Лъв отношенията бяха следните. Започване на отношенията с як и бурен скандал, говорене най-вече за нея. Добър човек беше попрнцип. И приключване на отношенията с още по-голям скандал.

Иначе кумицата ми е зодия Лъв и си сменяше гаджетата като чорапите. Един съученик също...Е, имаше и по-дълготрайни връзки, но винаги е давала гластност на това, че обожава отворените връзки...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Лъв сме най-яките просто сме криворозбрани

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    ....
    Коя зодия си ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Коя зодия си ?
    А ти?

Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    Коя зодия си ?
    аз не казвам защото някои хора ще почнат да съдят за това какъв съм по някакви писаници в някакви си статийки което не мисля че е правилно

Рак, скорпион и стрелец.

Цитирай Първоначално написано от tartaletka Виж мнението
    Рак,..
    ,
    това пък къде го набута

еми аз някъде бях чела, че самоубийствата по любов са най-високи сред почитателките на рак и скорпион, така че, не ме учудва...
    с мъжете раци е странно, или са секси-мистериозни, или те дразнят адски много с тва мрънкане и изживяване като жертва.
    така че не виждам как да не е невъзможно .

въпреки че лично аз бих избрала телец/риби и пред двата знака, вече обяснявах колко съм възмутена от драмите на скорпионите (не един, за съжаление), и фасоните им. а не харесвам мъже от собствената си зодия, така че....

йей.

хайде да съживим темата.
    но с хейт, не с любов,с хейт е по-забавно : D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    еми аз някъде бях чела, че самоубийствата по любов са най-високи сред почитателките на рак и скорпион, така че, не ме учудва...
    с мъжете раци е странно, или са секси-мистериозни, или те дразнят адски много с тва мрънкане и изживяване като жертва.
    така че не виждам как да не е невъзможно .

въпреки че лично аз бих избрала телец/риби и пред двата знака, вече обяснявах колко съм възмутена от драмите на скорпионите (не един, за съжаление), и фасоните им. а не харесвам мъже от собствената си зодия, така че....

йей.

хайде да съживим темата.
    но с хейт, не с любов,с хейт е по-забавно : D
    а за какви драми говориш, като цяло или ти си имала няква драма

а за тези гадни раци за какви мрънканици говориш бе, аз не съм видял ни един рак да си разкаже чувствата д'еба гадните недомлъвки и пасивници

така характеризирам рака, един полу-пасивен нечовек (първата ми любима беше рак)
    Последно редактирано от LoadRunner : 01-01-2016 на 16:23

гост-13
    Guest
    ...
    ...

Авв, Пантерата страйква още от нова година ;д

Мила, осъзнай се и спри да ме кълвеш. Една забележка съм направила, и тя е, че няма смисъл да се копират неща, които никой няма да ги чете или никой не го интересуват. Да бъдем честни - повечето хора се интересуват само от собствената си карта. => Никой няма да прочете егоцентрично копирано описание на Меркурий в Дева, Луна във Везни или каквото и да е друго. Както и да е. Още по-малко интересни са списъците: Слънце в Х, Луна в Х, Меркурий в Х, та чак до Плутон, Уран и Хирон ....Сещаш се.

Стандартните споделяния коя зодия ни дразни, коя ни кефи, какви представители познаваме,етц... са по-успешни за тази тема, има диалог, има шеги, има заяждания и т.н.;

Мога да се изживявам като съдник, а ти можеш да ме игнорираш, може всеки да си пише каквото иска, дори да са глупави *според мен* постове, защото в крайна сметка това е форум и всички имаме еднакви права, освен ако не сме модератори/админи. Аз написах какво мисля, ама не мога да задължавам хората, а и те са свободни да не се съгласят с мен и да си продължат по старому. Всеки може да си избере някакво поведение. Въпрос на възможности.
    Обективно погледнато не е нужно никой да се "подчинява" на каквото и да е, но и форумите си имат някаква странна динамика. Както обективно погледнато не е нужно някой да мълчи на агресорите във форума, но това се наблюдаваше доста дълго време. Абе изобщо не търси логика.
    Но аз не съм ти шеф, не съм шеф на никого. Написала съм агресивно коментарче, еми ок, ама не съм ти майка, баща или господар. Пиши си и ти каквото искаш на свой ред. А аз ще се опитам да не съм толкова bossy, но мнението ми си остава - да пишеш за собствените си положения или да копираш списъци си остава тъпо занимание.

Load, рак никога не прави първа крачка.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    За мен лично (януарски козирог), най-привлекателно ми се струват скорпионите (чист мазохизъм, знам) и девите, щото се подчиняват лесно и с желание и усмивка на лице, а пък аз обичам да доминирам..
    На пук на тази моя страст, съм ходил с лъвове, близнаци, козирози, телета.. Абе всичко, що може да ми се качи на главата, съм го минал, а тия тихичките зодийки дето ме кефят, все ги подминавам ;д
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    О и съм адски разочарован от рак, такива филми, такива мрънканици, такива мрънкала са... Все в няк'ва тяхна драма... аман! И много а-сексуални... а ебанье с лиобуф е уникално, ама тия гниди раците не ги влекат тия неща... деба.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Load, рак никога не прави първа крачка.
    1во престани да пишеш постоянно английски думи че ми е тъпо това и го правиш прекалено често
    2ро защо, и защо никога, нали така ще си останеш сама/м завинаги или за дълго?

и ти ли си от непривържаниците на рака панто
    бахти тя ще се окаже най-мразената зодия=> кофти черти в характера които никой не харесва и с които не иска да се занимава

Това е, което осъждам, е следното:
    няма смисъл да се копират неща, които никой няма да ги чете
    егоцентрично копирано описание на Меркурий в Дева, Луна във Везни ...
    Още по-малко интересни са списъците: Слънце в Х, Луна в Х, Меркурий в Х, та чак до Плутон, Уран и Хирон ...
    Защото не е интересно, това първо,
    и защото е доста егоцентрично /себеотносно/ - второ; С такива мнения се измества дискусията от други user-friendly теми, обсъждане на зодии, клюкарене, шеги, etc

Не осъждам леките разговорчета, защо? Те са забавни.

Обаче 1вото ти мнение ме наведе на някои мисли за форума изобщо. Тук малко ще пофилософствам.
    Ти попита: Кой ми дава правото (хубава дума!) да се изживявам като съдник? Никой. Тук във форума, никой не е дал правото на никого да се изживява като Х (insert някакъв типаж тук). Както и на теб никой не ти е дал правото да се изживяваш като многознайка или коментатор, на галакси-то като форумното bully и т.н. - просто давам примери.

Мисля че много форумци, не само аз или изброените, имат изцепки, в които се изживяват като някакви си. Няма да изброявам повече, за да няма обидени. Във форума никой не ти дава никакво право, по-скоро цари анархия, всеки си избира поведение, всеки пише в различен стил мненията си, и т.н.; Тоест имаме една пълна естественост, спонтанно изразяване. Естественост, която обаче може да наранява другите, да уронва достойнството им. Няма обособен етикет. Тук се съгласявам с теб, и ме накара да се замисля. Не го каза директно, но го признавам: нямаше нужда да съм толкова груба и иронична.
    Въпросът е там, че аз и да орежа моята естественост, това няма да промени нищо. Не съм забелязала някой друг, дори и ти, да орязва от своята си естественост, в името на това форумът да е едно по-приятно място. Форумът е неетично място. И не съм единствената, която се държи неетично. Не забелязвам много хора да избират някакво ниво на самоцензура, на съобразителност спрямо другите. Не мога да кажа че съм го видяла и от теб. Форумът като цяло е насилническо място.
    Бих се постарала от моя страна да не е такова, но честно казано не виждам смисъл, пред общия тон на разговорите тук.
    Нека не се преструваме, че това е "само форум", и тук си има някакви социални механизми, които отразяват реалния живот. Ще изскоча твърде много от темата (което вече се случи), така че спирам. Но благодаря за ОВ и няма да се изживявам като съдник (колкото и да ми е трудно )

Load, ще пиша както си искам. Изборът на поведение е и въпрос на риск все пак - риск да си останеш сам.
    И да, рак е една от най-нехаресваните зодии. Дори аз не си я харесвам, много е трудно да си такъв. Но deep down, сме едни от най-човечните и мили същества. Заедно с рибите :д
    Последно редактирано от jghgh : 01-01-2016 на 19:31 Причина: blablabla

Форумът като цяло е насилническо място.

Load, ще пиша както си искам. Изборът на поведение е и въпрос на риск все пак - риск да си останеш сам.
    И да, рак е една от най-нехаресваните зодии. Дори аз не си я харесвам, много е трудно да си такъв. Но deep down, сме едни от най-човечните и мили същества. Заедно с рибите :д
    хехех

добре ама виж се моля ти се, deep down било, неприятно е и безмислено, дори хората които са били в америка дълги години не говорят така

иначе много искам да познавам риба жена, никоя такава не знам в живота, ако има някоя тук да се обади...
    преди познавах една за кратко ама тя много бързо изчезна, стори ми се че ми се изплъзна

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    и ти ли си от непривържаниците на рака панто
    бахти тя ще се окаже най-мразената зодия=> кофти черти в характера които никой не харесва и с които не иска да се занимава
    провалиха ми новата година, еййй страшно мрънкане, винаги неоправдани и когато те нападнат нещо и ти решиш да им го върнеш пропищяват как може да си толкова лош

ама ме бОли за твоето мнение, и преди са ми правили забележки, не само ти, но няма да си променям стила на писане, харесвам да използвам чужди изрази, харесвам много английския език и не ме интересува.

и аз мога да те помоля да спреш да пишеш като шизофреник, но би ли го направил?не.
    тогава не ми казвай да да спирам и аз.

пп. Този разговор е потвърждение на това: "Форумът като цяло е насилническо място."; Няма особен смисъл да си мил или възпитан тук, защото отсреща никога отношението не е реципрочно;

Можем ли да се върнем на темата по някакъв начин, пък било то и колко мразите раците.

и аз мога да те помоля да спреш да пишеш като шизофреник, но би ли го направил?не.
    тогава не ми казвай да да спирам и аз.
    хахах кефи ме как те обидих леко и ти искаш някак си да си го върнеш ама няма да имаш шанс засега, пробвай друг път

разкажи ми за рибите, и по-точно жените

и, аз пиша на български ОК?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Могат да те накарат да се хванеш за косите и да побегнеш, а?
    Който се е осмелил да не го направи обаче, е случил в дългосрочен план )

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    Могат да те накарат да се хванеш за косите и да побегнеш, а?
    Който се е осмелил да не го направи обаче, е случил в дългосрочен план )
    аз съм такова ангелче
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Супер фен
    хехех

добре ама виж се моля ти се, deep down било, неприятно е и безмислено, дори хората които са били в америка дълги години не говорят така

иначе много искам да познавам риба жена, никоя такава не знам в живота, ако има някоя тук да се обади...
    преди познавах една за кратко ама тя много бързо изчезна, стори ми се че ми се изплъзна
    basi skumriqta, "izplyznala se""

Banned Супер фен

пп. Този разговор е потвърждение на това: "Форумът като цяло е насилническо място."; Няма особен смисъл да си мил или възпитан тук, защото отсреща никога отношението не е реципрочно;
    kwoto pridawa6, twa polu4awa6. kato ne si mila, mili i dragi nqma da nameri6. ti si edna ingilizirana botka... ""deep down""

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си