- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
И аз съм в прекрасно настроение днес, ! Бях навън до 3, и ходихме насам - натам... Нащракахме си снимки, и най - сетне излезе 1 на която да се харесвам, купих си и шампоан - оцветител, дано този път цветът ми се получи ! Срещнах и много познати, с които не се бях виждала от години. За сметка на това, след като се прибрах, и ядох нямаше с кой да изляза, хората с, които излизам не ми отговаряха ! Но нищо
за сметка на това ще правя баница. А и ми казаха, че на 2ти март не трябвало да се излиза. Някой да е чувал нещо подобно ?
Сууупер любовно ми еееееее. Изперквам. :Д Слушам I was made for lovin' you, You could be mine и разни такива парчета и не мога да повярвам, че това съм аз. :Д Какво се случва с мен, наистина? И преди съм изпитвала тези чувства, но никога не е било толкова силно. Иии да, може би наистина е неизбежно. В интерес на истината до днес не знаех, че мама някога е била наранявана в чисто любовния смисъл на думата. Чудех се дали съм си минала моето 'голямо нараняване', или тепърва предстои. Даааа, как минах от супер щастливото състояние на 'дали ми е минало голямото нараняване'.И защо се изразявам толкова тъпо? Добре, положителното от деня - купих си знаме за стаята, ядох захарен памук за пръв път от годииииини, наистина години, купих си панталон и тениска ииии най-вече ТОЙ. <3 Как може да ми влияе такааааа?! Ииии звуча като шизофреничка.
![]()
Честит 3-ти март от мен!
Много неща се случиха днес, остатъка от деня ще го прекарам в излежаване, че нямам никакви сили.
аа, компанията ми от близки приятелки. :д имаме си вътрешна шега за феновете ми и фенклуба, понеже все ми се смеят как като отидем някъде поздравявам по няколко човека, и колко съм известна след като се познавам с толкова много народ. :д та оттам идват феновете и фенклуба...
Много съм щастливааа, мама ми купи рокля и чанта - хич не ѝ се даваха толкова пари наведнъж де, ама каза, че няма как да се пропусне тази възможност, понеже супер рядко съм си харесвала рокли... ами, така е май. :д
И аз съм влюбена, сафоронници! Бях забравила колко обичам да зяпам аниме! :3
През 2-3 до 4 дни се присещам и ми се скапва цялото настроение, искам веднъж завинаги да си подредя нещата в тази сфера, защото иначе не се чувствам достатъчно пълноценна, което е жалко. Като се замисля на моменти ми се отварят нелоши възможности в различни аспекти, но не мога или по- скоро не искам да се възползвам от тях именно заради това.
Един приятел ми се обади спонтанно да излезем, преди час, и много се задавах, защото баба ме пусна за полвин час, и сега се прибирам![]()
Добре де, ясно, че няма да се почувствам наистина доволна и щастлива и това нещо ще ми е постоянно на заден фон в мислите, ако не се опрявят нещата, НО нека за момент да си представим, че не е така.
Демек, ако забравим за това, много съм доволна от днешния ден. Успях най-накрая да си намеря точно рецепта каквато ми трябваше, успях най-накрая да си пробвам 3D-то на телевизора и наааай-наркаря напълно си върнах стаята и нямам мебели по стедата + че огледалото е монтирано и е иделно. Все неща, които мн време не се получаваха или се бавеха по една или друга причина.
По-принцип, напоследък мъдреците казват, че първо трябва да се почувстваш доволен и щастлив, и след това нещата да се оправят ? Вие чували ли сте това ? Какво мислите ?
ами ако ти е нужно да се самонавиеш, че нещата са хубави, то да, прави го :Д
идеята на това е просто да си промениш виждането, нищо повече.
бях чел, че най-великите музикални произведения са като щастието - има подготовка за него и има след него. Самото щастие реално не съществува на момента. Тази идея ми харесва :Д
Пичове и питчки, навършил съм 8 години във форума, да ми е честито, скоро ще дойде време да ми отнемат форумната девственост :/
Как сте, щастливи ли сте в живота :/
Добро утро! Оказа се, че станах толкова рано за нищо, а пък тук няма жива душа по това време... Може да допусна някоя правописна грешка, за което се извинявам, ама едва гледам, а няма шанс да заспя отново. Сега се сетих, че снощи забравих да си гледам предаването по Дискавъри, мъчно ми е.
Повръща ми се от лицемерието на хората.
Иначе съм добре, малко притеснен за цвет и много щастлив с любимата.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
прераждане.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride