- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Не ми пука, че не беше до мен в такъв момент, а че въобще не се поинтересува как съм. Принципно не търся внимание и никога не правя проблеми за такива неща, но сега се ядосах, понеже твърди, че съм важен за него човек и се интересува от нещата около мен - на думи добре, ама не се забелязва. Тоест дразня се не защото не му пука за мен, а защото не застава зад казаното. Явно се впрягам излишно, но няма как да не се забележи това разминаване между думи и действия.
Предложиха ми работата, за която винаги съм си мечтала и то точно на мястото, на което съм си се представяла. Обаче в неправилния момент. Направо имам чувството, че пропускам шанса на живота си.
Почти на край света ( от утре ), с малко повече емоционален товар и време да размисля върху него.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Здравейте височайши персони . Чувствам се като такси - шарен от двете ме страни изпитвам гняв на себе си от друга страна се почитам ,като крал или лидера на Северна Корея . Тук съм от скоро ,да трол съм ето че ушите ми растат това е така наречения миши гени като цяло съм един прост идиот скромен от суета и малко песимистичен щото живея в България .
Ето как се чувствам ,ко ще кажете ,яжте "мясо" преди да ми пишете . Нали знаете доказано е ,че когато хапнете кръвта отива в стомаха току виж някоя пеперуда се е завъдила там .
Баси, гладно ми е.Искам пица, спагети и палачинки. :дддд И си искам жУвотното тук.
велик е този спорт! няма друг толкова атрактивен и красив. великите словенци просто залепиха усмивката на лицето ми до последния кадър, който евроспорт излъчи. краняц се утвърди като летец и постигна поредната си победа в ски полетите пред родна публика в планица. накрая даде интервю пред репортер на фис и в ръцете му беше малката му дъщеря, която ми приличаше на мулатка. веднага, нали, са разтърсих да видя жена му, обаче ми излезе няква руса, което вероятно означава, че може би е осиновена или нз кво, не разбирам словенски. още повече го харесах. много се набива на очи това задружие в отбора на горан януш и резултатите са налице. същото е и при младите викинги. а този фрайтаг така ме товарииии. писна ми от киселите му изражения, недоволство и пухтене. снощи сънувах петър превц <69 успя да направи най-дългия скок от 242м във втория кръг, но аванса, който съотборника му имаше от първия, не стигна на великия словенец да запише още една победа и да направи много трудно преодоляването на рекорда му за най-много победи в един сезон. нориаки касай е велик! няма по-внушителна шанца и атмосфера от тази в планица. около зоната за приземяване имаше сигурно 25-30хил души. намам търпение да се освободя и да мога да обикалям по състезания. ех <3333
парите доста помагат за щастието
опитвам се да живея в реалността..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Колко е хубаво, че пак сме си заедно. :3 Два днес-два дни. Все е нещо. :3 Обичам си го пък!
Положението е въй. :Д Защо се усмихвам на някакви рандъм снимки, при положение че до преди минута ми се ревеше? :Д Какво се случва?! И то на някакви снимки, на които едва се вижда. Пффф. Не, сериозно, какво се случва?! И влязох във форума "да си излея мъката", пък се случи така, че пиша глупости в момента. :Д И като се замисля, че в началото дори не бях сигурна дали искам това да се случва, а в момента се радвам като циганче на баничка?! Леле....
Раздвоен все едно цял живот съм водил два живота . Дори не два повече от два са определено .
Утре свършва сезонът за ск по биатлон, ски скокове и алпийските. Обзела ме е страшна носталгия. Не бих казала, че е един от онези впечатляващи, защото бяхме в тази част от цикъла, при която липсваше голямо първенство при северните дисциплини, но разбира се беше адски интересно. Имахме два големи тура, четирите шанци, шампионат по полети и най-голямото - световно в меката на белите спортове осло холменколен. Ъх(((
Колкото и да вярвам, че парите не са всичко и в тях не се крие щастието, снощи мами ме финансира и настроението ми се завърна.Да кажем, че те са едно от необходимите средства за щастие. Рождения ден беше екстра, въпреки че не слушам чалга, беше що годе приятно. Сега само ми се казва, че трябва да се отбележи в календара датата, в която Косел стъпи за първи път в Планета (гарантирам, че ще е и последен!). Събудих се в отлично състояние, сега слушам Ъпсурт - загряваме за довечера. Очертава се тотална разбивация, направо не знам как ще отида на изпит утре. И май се вълнувам повече от срещата с новооткрития братовчед, отколкото с Ицо Хазарта.![]()
Бах, как не ми се ходи пак в университета... Другата седмица пак и събота, и неделя. Дейба.
Сори за дабъл поста, но няма как да не се похваля. Точно сключих супер сделка с ейвън, много съм доволна!!! Такива пари са смешни, обикновено минитата им са на по 7-8 лева единия, аз за 6 вземам два. Ляляля! И дори не си прескочих лимита. :3 Доволно съм пък!
Сърцето ми се къса като се сетя за снощния разговор. И хем искам да говоря с някого за това, хем не съм съвсем сигурна дали трябва. Не защото нямам нужда, а защото е прекалено лично, прекалено наше, за да го споделя с когото и да е. Уф...
https://youtu.be/QHNmTpatv1Q
Велико! Кралско! Разчувствах са, пич. Баааси, официално заявявам, че това е новият ми любим спорт. Петър Превц е прекрасен. Влюбена съм.
Пфф, още не мога да се отърся. Дори сега докато пиша не мога да намеря точните думи и само трия написаното... Това което се случва е просто... уникално. Не помня кога за последно съм се чувствал така, наистина. И като виждам, че и тя се чувства по същия начин ме кара единствено да се усмихвам. Обнадежден съм за бъдещето.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Перфектно.
![]()
Тука всеки сам на себе си говори в тая тема.
Никой не откликва на другия. Луди сте.