- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 34
Объркано ми е. И съм тъжна за провалената екскурзия. Не, ядосана съм. Как може да са толкова ограничени и глупави. Преебаха всичко с овчешкото си поведение. Стадо тъпаци.
Имам такива планове за тая седмица... дано не се обърка нещо, че този път вече е е пагубно. Искам просто да ида, времето да е хубаво, да оползотворим целия ден, после да ме гушне, да заспим и на другия ден да се прибера. Мн сложно.
Роклята остава в плановете за другата седмица.
Не чувствам нещата правилни. Няма нищо, квото стане.
Кофти ден... :/ :/ :/
Перманентен маркер, изписана дъска от горе до долу, много мокри кърпички и маркери за почистване - изхабени. Хубав ден като цяло.
Днес ми се случи нещо хубаво и съм добре! Дано не стане нещо.
Кофти ми е некво, оня пак крив. Пфф, не знам дали няма да се наложи да го лежа. :дд
Цял ден ми е гадно, заради скапания телефон сигурно. Въобще не ми пука за машинката, не съм толкова привързана към самия апарат, то се очакваше да загине скоро - просто ме е много яд заради изгубените контакти и някои снимки, за които не съм сигурна, че имам на компютъра. Няма ли откъде да паднат едни 300 кинта, толкова ли много искам... Сигурна съм, че нашите биха могли да ми дадат, но с тези извънземни разходи покрай бала въобще не ми е удобно да им искам.
Имам спешна нужда от помощ по математика за класното следващата седмица, ако имам шестица, завършвам със шестица, ставам много щастлива и обичам всички.
Нямам търпение да идва Петък и да си видя оценката, надявам се, че няма да има нужда от записване за втората сесия.
офф днеска голяма тъпотия
заговорих се с една във фитнеса, и ква беше тая химия кво беше това нещо, от пролетта ли е не знам
ама като взе да ми става и не мога да го спра, чудя се да седя седнал ли да си вързвам якето през кръста ли
кой знае кво си е помислила
следващия път робвай с лакочистител.
И Loveinfect точно защото всички ги е страх от евентуален инцидент няма никъде да се ходи.
Он: говорих си с непознат дядо по телефона. Правеше бартер за старата си кола с няква друга. Случайно попднах на него и му вдъхнах надежда, че може да мина да я видя, без значение, че е от Варна :д
Ама още съм тъжна. Ще ям царевица.
баси, тук вече не е същото и даже не ми се споделя, ама айде по навик :д
нова и непозната територия ми е като цяло, но пък е хубаво, надявам се да трае дълго, ама си имам едно на ум :дд очертава се да пътуваме и се вълнуваам, като малките деца съм, само че ще ме пои с бира и сладко по пътя :д
колегите ми масово са ограничени, тъпи хорица, ама съдба, трябва да се търпим взаимно, но все се сещам за оная поговорка - ако ти си най-умният в стаята, значи си в грешната стая.. мда мда
много ми липсва :/
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Вероятно изпуснах единствения си шанс за аутопсия и след време ще съжалявам, но смятам, че ако бях влязла, щях да скофтя. Вероятно ми е прясно още, не знам. Силна се надявам когато съм готова, да успея да "избачкам" втори шанс. А упражнениято ще го отработя с друга група, не искам да съм тъжно джудже след тва.
Медицина ли учиш, we, tori? Баси якото.
Аззз, не го очаквах. I mean, приятна изненада.
кур за тоя сезон. Природата се съживява, тварите се съживяват, всичко е прекрасно, става топло и т.н. а аз се чувствам като най-изпитото лайно. Винаги е така. Да му се изтръскам и на пролетната умора и на човешките решения и разбирания. Мощен пенис за всичко : ) ) ) )
Чак сега осъзнах колко ми е безличен тоя човек. И че може би, макар и подсъзнателно, нарочно съм предизвикала този развой на събитията. Не знам дали си е проличало само, надявам се да не е, чак толкова груба не съм.
Чудя се докога ще търпя наглостта на някои хора. Колко много ядове и мъки в по-мекия смисъл на думата бих си спестила, не е истина. Дори като видях К. днес, се замислих как с него отношенията ни са същите като с ония тричките, но той никога не би си позволил да се случи подобно нещо. Продължавам да се чудя откъде идва това. Възпитанието ли играе водеща роля тук, или си е просто чиста доза непукизъм?
Да, няма смисъл от тези размишления, имам да мисля за по-хубави неща. Продължавам да си пресъздавам миналата седмица в главата и още не мога да повярвам, че се е случило. ;д Искам да върна времето назад...Липсва ми.
Да, нещо подобно... Медицинска сестра. :дд
ОН: Нда, и мен ме изядоха тварите ей ся. Много тъжно. В тва време и комари - потрес. Амя разходката си я биваше. Знам си, че пролетта като тръгна да излизам, дори обиколката на парка ми иде много ама трябва да се тренирам, че преходчето инак ще ме прекине на половината. Обаче нямам търпение. А колко ми е тъпо, че тати няма да си дойде за рождения ден... Не е истина просто...И ми е тъпо некво, тварта ми липсва супер много.
заболя ме...
не трябва никога да се stalk-ват бивши, ама никога! щото резултатът винаги е неприятен :Х
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Защо винаги трябва да се държи толкова отвратително? Веднъж не съм чула добра дума - или съм дебела, или съм излязла на снимката като олигофрен, да не съм се надявала на хубави оценки на матурите, понеже и в седми клас съм щяла да имам шест, ама съм се осрала... А винаги аз излизам тази, която се държи зле и се заяжда. Писна ми от такива хора, честно. Ако ще говориш само обиди и критики, по-добре въобще не говори с мен! Никога няма да чуя похвала за успехите си, обаче като нещо куца задължително трябва да ме закопае още по-надолу...