- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Пича, на когото пратих снимката, видя ли си я, че ми избяга от ума да видя кво е писал на лично? А и янтракса ми избяга, та и нямам възможност. :дд
Он: Добре, де - беше хубав рожден ден. Получих поздрави от когото трябваше, каквото ми е глупаво мече на моменти, очаквах да забрави, че одъртявам. :дд Ама се сети и ми стана миличко. И ми липсва да мога да изтичам до тях и да го почерпя.И искам да се прибере, за да го нагушкам ама сигурно чак лятото ще стане. И си имам най-хубавия подарък - късмета се усмихна и тати си дойде. :3 А целия ден, прекаран в гушкане и birthday sex си беше супер с моя човек. :3 Искам пак!
Благодаря. Влагам толкова старание в имиджа си на простак пред непознати и е хубаво да получа някакъв вид признание. Благодаря ти, джърпър.
Пфха. Не съм спрял да повтарям на г-н някойтам какво мисля за него. Буквално няма секунда, в която да съм променял мнението си. Има някакви негови изказвания и прочие, които просто служат за спусък, който няма как и не искам да спирам.
Факта, че е безбожно тъп не може да бъде променен. Той не ми дава за какво да се хвана, буквално. Няма нищо адекватно.
И да, разбира се. Храня някого, за да докажа, че съм значим и да го смачкам него, за да мога да се почувствам по-добре и преди да си легна, да си кажа: "оооо, да смачках с обиди някой си там, това ме прави по-добър човек". Give me a break, will ya?
топ шит ин-гейм психология левъл 9999 психомастър 2.0
деба, 12 реда, няма да ги прочетеш, мамка му.
И 300 кила да станеш на акъл пак ще си си малък пикльо...
П.П. Да не ти е много дълго за четене...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-13-2016 на 22:41
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не смятам да ви се меся в глупавите спорове, само искам да потвърдя думите на шуш за ЕГН-то. Жорж, наистина не прави добро впечатление това с "малък/малка пикльо/пикло, малък/малка си да ми говориш" без други доводи. Казвам го понеже не веднъж си използвал тази стратегия и срещу мен. И понеже виждам, че не съм единствената, която ти го казва, май е време да се замислиш. Just...don't.
ПТ: Няма по-хубаво събуждане...Усещам как цял ден ще мисля за това.
Cuz' I'm hopeful, yes, I am,
hopeful for today.
Take this music and use it,
let it take you away.
And be hopeful, hopeful
and you'll make a way.
I know it ain't easy but that's okay.
Just be hopeful. :3
За 24 часа успях да напусна работата (Да, без предизвестие) и да си намеря новаПонякога enough is enough и човек повече не може да търпи. Да се оправят, все още мисля да пусна една картичка тип "“I can't even begin to understand the depth of your loss" на (вече) бившата шефка. След като им се обадих днес да им кажа, че напускам, толкова леко ми стана. Не само те могат да правят промени в последният момент. За разлика от голяма част от /бившите/ колеги аз не съм вързана и имам възможности.
Почвам новата работа от понеделник, по-близо е, по-лека работа е и не е на шум. Какво по-добро от това?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Това, което го казах за Ракши беше относно поведението му напоследък ала тъп ръб...
А Ина предлагам ти вместо да ми пишеш киломентрични романи дето си баеш все едно и също в тях да пренасочиш цялата си агресивност и енергия в нещо бая по-ползотворно от адвокатстването. Може и да ти е в полза цялата тази енергия дето вадиш...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Изчисти си кутията...
А да...и занапред си въздържай мислите пред хора зад гърба ми предлагам. Нека всеки сам ме определя по своему....![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-14-2016 на 09:01
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
О и впрочем аз ли съм столкър ве? Аз не знам почти нищо за вас..![]()
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ей, пак форонен филм. Ай стига сте се гонили по темите, за да се ковладите като в детската градина кой кво бил казал, по чий адрес и така нататък. Правите всички до един смешното на фороня. Все едно сте на 12... Аз като бях толко малка не го правех тва.
За някои знаеш...
П.П. Пантерич е виновна....![]()
Данък - бежанци.
Ще се караме с тоя дядка някой ден. А данъкът ако отива за покупка на амуниции - нямам против !
Member states could raise new tax revenue in order to fund what is needed. However, Europe does not have the political capacity to raise the necessary sums needed in time to contain the crisis. For a new tax to be perceived as fair, it would have to be imposed equitably across the EU. The proper route for such a tax increase would be for the European Commission to propose new legislation to be adopted with the unanimous support of all members. This would likely fail, since it would give every country the right to veto the tax. If a “coalition of the willing” of at least nine countries could be assembled, the Commission could opt for “enhanced cooperation,” the approach used for the proposed European financial transaction tax (FTT). If the recent experience with the FTT is any guide, this process would take months to conclude.
http://www.georgesoros.com/essays/eu...-for-refugees/
Ае да престанете да съм ви нарицателно, щото е ебати смешното, ако нямаше какво да правя сутринта.. Нямаше и да видя, което е мега тъпо.. Т'ва дето правите, о и впрочем и двамата се пишете големи моралистчета, про-та, не знам си к'во, а се карате като малките деца пред целия форум / т'ва ви го казва, човек с опит/ и отстрани изглежда мега смешно..![]()
Имайки предвид и за какво точно се карате /к'во толко делите бе хора/ е наистина много жалко и смешно. ама много.
Малко като в детската градина сте, само дето говорите с големи думи. Някой беше ползвал амеба, мн точно и за двамата ;д
/Приятен ден
Dr. Gregory House
Мда, реших все пак да ви изчета...
Гоше, като 14-годишно момиченце си. Поеми малко отговорност за действията си и не се прави на дева мария, щото си нагъл провокатор и голямо мрънкало. И не, не е едно и също да столкваш хората и да столкваш хората, за да можеш после да им го завреш в лицето. Дори това си има граници.
Относно джърпър - не виждам какво лошо има в столкването, ако е само на информация, която човекът сам е предоставил на публично достояние и е само с лична цел (а не като Гошовото)
Он: чувствам се прекрасно. Леко съм назад с уни поради независеши от мен причини, но всичко останало е супер. Пролетта е прекрасна, разбуждането е осезаемо. Can't wait for the summer за първи път от доста време...))
охх, много сте забавни с това джърпър![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
не знам защо решихте, че защитавам столкването. просто призовах да сте честни със себе си, дали не сте го правили и вие.
търсили ли сте инфо за нещо, което грам не ви засяга.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Аз ли да съм лошия и да ви кажа "айде млъкнете най-накрая" ? Кой-кого стоуквал, кой обиждал, кой се засягал... Интрига да има, нали ? Ама мислите ли, че наистина тука му е мястото ? 4 страници с няк'ви простотии от които никой май не се интересува, освен вие 3-4мата. Айде дръжте са на положение =]
По темата - слънцето пече, работа няма - време е за кафета, цигари, и приятни разговори ^^
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-14-2016 на 12:07
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Dr. Gregory House
Хъ, подстригах се и ми паднаха макс 2 сантиметра от косата за почти година, в която не съм пипнала нищо. Доволно!