.
Затворена тема
Страница 155 от 239 ПървиПърви ... 55105145151152153154155156157158159165205 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 851 до 3 875 от общо 5969
    Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от ForzaFelipe Виж мнението
    Шибан късмет. Каква е уловката в това, че преди 2 седмици срещнах може би любовта на живота ми. Най-вероятно факта, че живее на 4500 километра от мен и утре си заминава...Наздраве!

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Мдам,от многото скачане вчера нещо съм си прецакал ии другото коляно...де*ба тоя късмет..

Супер фен Аватара на Юлиян
    Изгледайте видеата , вижте постовете и дайте мнение тук
    Последно редактирано от Юлиян : 07-29-2016 на 07:36

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Оф, да минава и днес да почина малко, че другите две седмици ще са тяга. Ама пък са и последните две седмици ^^ нямам търпение вече. Само като си го представя и.. наистина нямам търпение вече.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на tori
    Татаратата... Всичко мина, сега предстои Мусала утре. Нямам търпение!!! :3

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Татаратата... Всичко мина, сега предстои Мусала утре. Нямам търпение!!! :3
    Мусала?! Д**ейба, завиждам ти.
    По темата-готов за новя доза товарене на ""здравите " колене

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    да бе и аз :Д
    Е какво се чудиш, нали се обичаме?

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Е какво се чудиш, нали се обичаме?

не знаех, че сме го докарали до тоя етап :Д

мислех си, че още сме на "зайче", "кексче" ехехе, и примерно "слънчице" :Д :Д

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Мусала?! Д**ейба, завиждам ти.
    На моменти и аз си завиждам :3 Ето за тва сме толко време вече с антракса - щото пътуваме заедно и е най-якото нещо на света. :3

Мега фен Аватара на LoadRunner
    и ся кво?

Град
    София
    Такава болка в краката скоро не съм имал..май това че всеки ден се разцепвам от баскетбол си казва думата върху коленете..инак казано-уморен и искаш аналгин.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    здр,
    разбира се, минавам да се оплача. ма то не са живей тей, weeeee. бахти кихавицата, бахти сополите. винаги съм имала чувствителен нос (??) и си кихах честичко, обаче от няколко месеца насам са влоша'ам и ени простъпи. в жега не мога да се дехидратирам, щото съм природно студенокръвна /хд/ и хората искат да ги докосвам, щото съм ледена и не се потя, обаче за цифките ми само ми трябват 3-4L водА, бе, човек. смених си матрака с антиалергичен или там къвто се води и пенис, баце /не ми се използва циничния еквивалент/. като изляза навън и имам чувството, че лъчите падат върху онази гъделичкаща зона на носа ми и са почва. веднъж си сменявах чантите и забравих да сложа кърпички... няма такава излагация :ДДДДДДД оттогава има по няколко пакета във всяка.
    другоооо, снощи имах невероятно главоболие, което ме тръшна да си лягам в 10, щото не можех да понеса никаква светлина, звук или движение. да, ама толкова ме болеше, че заспах доста след полунощ от умора /да, главоболието уморява/. ся съм окей, подсмърчам си, пускам сериал и ша лягам. бб.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от YSMF Виж мнението
    имам силното желание да му отхапя врата
    Нали не става въпрос за моята шия? (:
    Питам, за да знам дали да се притеснявам или не. Ако визираш врата на гаджето ти - ръфай, ръфай, YSMF, ръфай богомолке... Остави го само с тяло и глава - без шия/врат. (:

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Мдам,от многото скачане вчера нещо съм си прецакал ии другото коляно...де*ба тоя късмет..
    Човек, не те разбирам - или силно преувеличаваш за болките си в краката, та затова постоянно пишеш, че ходиш да играеш еди какво си, или си някакъв мазохист. Ако си второто - какво още се чудиш - взимай триона и режи. Отрежи и двата си крака от колената надолу. Така няма повече да имаш ходила и болки в тях/около тях. Слагаш протези и си ти - ще станеш като Оскар Писториус - ще бягаш по-бързо, ще скачаш по-високо. Точно като за теб.

по темата: срам ме е да го напиша... Но пък се боря със срамежливостта, та: прибрах се от работа около 18:30 ч., а около 19:00 ч. съм заспал. Събудих се по тъмно - преди 30 мин. ... Стар човек съм вече... :///

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    здр,
    разбира се, минавам да се оплача. ма то не са живей тей, weeeee. бахти кихавицата, бахти сополите. винаги съм имала чувствителен нос (??) и си кихах честичко, обаче от няколко месеца насам са влоша'ам и ени простъпи. в жега не мога да се дехидратирам, щото съм природно студенокръвна /хд/ и хората искат да ги докосвам, щото съм ледена и не се потя, обаче за цифките ми само ми трябват 3-4L водА, бе, човек. смених си матрака с антиалергичен или там къвто се води и пенис, баце /не ми се използва циничния еквивалент/. като изляза навън и имам чувството, че лъчите падат върху онази гъделичкаща зона на носа ми и са почва. веднъж си сменявах чантите и забравих да сложа кърпички... няма такава излагация :ДДДДДДД оттогава има по няколко пакета във всяка.
    другоооо, снощи имах невероятно главоболие, което ме тръшна да си лягам в 10, щото не можех да понеса никаква светлина, звук или движение. да, ама толкова ме болеше, че заспах доста след полунощ от умора /да, главоболието уморява/. ся съм окей, подсмърчам си, пускам сериал и ша лягам. бб.
    И КУР БАТЕ

Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Нали не става въпрос за моята шия? (:
    Питам, за да знам дали да се притеснявам или не. Ако визираш врата на гаджето ти - ръфай, ръфай, YSMF, ръфай богомолке... Остави го само с тяло и глава - без шия/врат. (:

Човек, не те разбирам - или силно преувеличаваш за болките си в краката, та затова постоянно пишеш, че ходиш да играеш еди какво си, или си някакъв мазохист. Ако си второто - какво още се чудиш - взимай триона и режи. Отрежи и двата си крака от колената надолу. Така няма повече да имаш ходила и болки в тях/около тях. Слагаш протези и си ти - ще станеш като Оскар Писториус - ще бягаш по-бързо, ще скачаш по-високо. Точно като за теб.

по темата: срам ме е да го напиша... Но пък се боря със срамежливостта, та: прибрах се от работа около 18:30 ч., а около 19:00 ч. съм заспал. Събудих се по тъмно - преди 30 мин. ... Стар човек съм вече... :///
    да, после може да убие жена си и детето си и да се самоубие като за хепи енд :Д

Искам хората, които твърдят, че приятелството между момче и момиче е възможно да напишат книга, в която да опишат цялото нещо, за да мога да я сложа на рафта с неща, за които се твърди, че съществуват, но всъщност ги няма, заедно с Библията и Корана. : ) It gone be one heck of a book shelf

ми кво сложно има, просто тр да не се харесват физически
    бахти днеска как станах толко рано?!
    сега следва- кафе, кола, 1/4 диня (значи 3,5кг на резен)
    ама едва ли това ще потуши никотиновия ми глад
    Последно редактирано от LoadRunner : 07-30-2016 на 04:20

Искам хората, които твърдят, че приятелството между момче и момиче е възможно да напишат книга, в която да опишат цялото нещо, за да мога да я сложа на рафта с неща, за които се твърди, че съществуват, но всъщност ги няма, заедно с Библията и Корана. : ) It gone be one heck of a book shelf
    мислила съм по този въпрос и нз. личният ми опит говори в полза на твоето отношение. може би приятелството дава шанс да се опознаете и привидно човече, което не би имало потенциал за нещо с теб да има шанс и колкото повече научаваш, толкова повече затъваш. якото е, че когато сте 'приятели' си до голяма степен естествен /никой не е на 100 процента/ и не тръгваш с нагласата да се правиш на идеален/не потискаш себе си ;д, както например, когато излизаш на срещи и нз си кво и евентуално човекът се влюбва в истинския ти образ.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Играя баскетбол ии не съм мазохист.Не играя толкова често колкото преди и краката не са свикнали, за това болят повече от обикновенно,но пък искам да се възползвам максимално като съм си тука, че да играя...на София нямам с кой .
    По темата-много ми е жега ии нямам търпение да отида на море вече...а и учудващо, почти нищо не ме боли, явно вчера съм го дал по-спокойно.
    Последно редактирано от deitona22 : 07-30-2016 на 08:52

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Въъъъ, не помня кога за последно ми се е спяло толкова много. Пак барем като съм поспал малко, дори не съм усетил как съм се унесъл, файда :д И в момента единствено искам пак да си легна, ше им еба и колите смешни.
    И искам да я чуя...
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на tori
    Супер е яко, но съм АДСКИ уморена. <3 Хубава умора, де... <3 Дейтона може да завижда много!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Друго си е, всички други да са на някъде.. А ти да висиш.. Щото си на раотЪ.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    мислила съм по този въпрос и нз. личният ми опит говори в полза на твоето отношение. може би приятелството дава шанс да се опознаете и привидно човече, което не би имало потенциал за нещо с теб да има шанс и колкото повече научаваш, толкова повече затъваш. якото е, че когато сте 'приятели' си до голяма степен естествен /никой не е на 100 процента/ и не тръгваш с нагласата да се правиш на идеален/не потискаш себе си ;д, както например, когато излизаш на срещи и нз си кво и евентуално човекът се влюбва в истинския ти образ.
    имах предвид, че момичетата са shitty приятели :Д и уж са ти, но не са ти, като цяло големи пържилки

имах предвид, че момичетата са shitty приятели :Д и уж са ти, но не са ти
    хахах
    ама зависи
    не може да наречеш всяко познато момиче с което си се мъкнал някво време приятел
    приятел ти е след време когато сте си разказвали разни неща и сте си помагали, няма как да те изпържи просто ей така
    освен ако не говориш за повърхностни лицемерки, такива има и от мъжки пол

та, зависи на кво ниво ви е приятелството

имах предвид, че момичетата са shitty приятели :Д и уж са ти, но не са ти, като цяло големи пържилки
    съгласна съм : )
    съгласна съм и с ранърса, че приятелството изисква време. склонна съм да мисля обаче, че едно момиче трудно би било лоялно дълго време /за приятелство говорим ;д/. никога не съм се разбирала с тях и всичките ми приятели са момчета и връзките ми са били резултат от някои от тези приятелства. таа, сега се опитвам да бъда 'приятелка' с една лепка, но не мога, чйек. когато се съберем говорим /или по-точно тя говори през цялото време/ за клюки, кой кого ебал, кой на кого изневерил и тн., използва ме за нейно емоционално кошче за боклук, постоянно ми натрапва великите си планове за бъдещето, подробности около сексуалния й живот, включително това колко му е голям на приятеля й... и да не изпадам и аз в други излишни подробности. много рядко /да не кажа, че сигурно се е случвало 1-2 пъти/ ме е питала какво става с мен ей така от куртоазия. не, че бих й разказала. после всичките ни общи познати, а дори и непознати ще разберат, както аз знам за някви рандъм хора ени... рандъм неща ХД. та, мисълта ми е, че жените като цяло не стават за приятели /разбира се, вярвам, че има изключения/.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си