- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 35
Мдам,от многото скачане вчера нещо съм си прецакал ии другото коляно...де*ба тоя късмет..
Изгледайте видеата , вижте постовете и дайте мнение тук![]()
Последно редактирано от Юлиян : 07-29-2016 на 07:36
Оф, да минава и днес да почина малко, че другите две седмици ще са тяга. Ама пък са и последните две седмици ^^ нямам търпение вече. Само като си го представя и.. наистина нямам търпение вече.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Татаратата... Всичко мина, сега предстои Мусала утре. Нямам търпение!!! :3
Такава болка в краката скоро не съм имал..май това че всеки ден се разцепвам от баскетбол си казва думата върху коленете..инак казано-уморен и искаш аналгин.
здр,
разбира се, минавам да се оплача. ма то не са живей тей, weeeee. бахти кихавицата, бахти сополите. винаги съм имала чувствителен нос (??) и си кихах честичко, обаче от няколко месеца насам са влоша'ам и ени простъпи. в жега не мога да се дехидратирам, щото съм природно студенокръвна /хд/ и хората искат да ги докосвам, щото съм ледена и не се потя, обаче за цифките ми само ми трябват 3-4L водА, бе, човек. смених си матрака с антиалергичен или там къвто се води и пенис, баце /не ми се използва циничния еквивалент/. като изляза навън и имам чувството, че лъчите падат върху онази гъделичкаща зона на носа ми и са почва. веднъж си сменявах чантите и забравих да сложа кърпички... няма такава излагация :ДДДДДДД оттогава има по няколко пакета във всяка.
другоооо, снощи имах невероятно главоболие, което ме тръшна да си лягам в 10, щото не можех да понеса никаква светлина, звук или движение. да, ама толкова ме болеше, че заспах доста след полунощ от умора /да, главоболието уморява/. ся съм окей, подсмърчам си, пускам сериал и ша лягам. бб.
Нали не става въпрос за моята шия? (:
Питам, за да знам дали да се притеснявам или не. Ако визираш врата на гаджето ти - ръфай, ръфай, YSMF, ръфай богомолке... Остави го само с тяло и глава - без шия/врат. (:
Човек, не те разбирам - или силно преувеличаваш за болките си в краката, та затова постоянно пишеш, че ходиш да играеш еди какво си, или си някакъв мазохист. Ако си второто - какво още се чудиш - взимай триона и режи. Отрежи и двата си крака от колената надолу. Така няма повече да имаш ходила и болки в тях/около тях. Слагаш протези и си ти - ще станеш като Оскар Писториус - ще бягаш по-бързо, ще скачаш по-високо. Точно като за теб.
по темата: срам ме е да го напиша... Но пък се боря със срамежливостта, та: прибрах се от работа около 18:30 ч., а около 19:00 ч. съм заспал. Събудих се по тъмно - преди 30 мин. ... Стар човек съм вече... :///
Искам хората, които твърдят, че приятелството между момче и момиче е възможно да напишат книга, в която да опишат цялото нещо, за да мога да я сложа на рафта с неща, за които се твърди, че съществуват, но всъщност ги няма, заедно с Библията и Корана. : ) It gone be one heck of a book shelf
ми кво сложно има, просто тр да не се харесват физически
бахти днеска как станах толко рано?!
сега следва- кафе, кола, 1/4 диня (значи 3,5кг на резен)
ама едва ли това ще потуши никотиновия ми глад
Последно редактирано от LoadRunner : 07-30-2016 на 04:20
мислила съм по този въпрос и нз. личният ми опит говори в полза на твоето отношение. може би приятелството дава шанс да се опознаете и привидно човече, което не би имало потенциал за нещо с теб да има шанс и колкото повече научаваш, толкова повече затъваш. якото е, че когато сте 'приятели' си до голяма степен естествен /никой не е на 100 процента/ и не тръгваш с нагласата да се правиш на идеален/не потискаш себе си ;д, както например, когато излизаш на срещи и нз си кво и евентуално човекът се влюбва в истинския ти образ.
Играя баскетбол ии не съм мазохист.Не играя толкова често колкото преди и краката не са свикнали, за това болят повече от обикновенно,но пък искам да се възползвам максимално като съм си тука, че да играя...на София нямам с кой .
По темата-много ми е жега ии нямам търпение да отида на море вече...а и учудващо, почти нищо не ме боли, явно вчера съм го дал по-спокойно.
Последно редактирано от deitona22 : 07-30-2016 на 08:52
Въъъъ, не помня кога за последно ми се е спяло толкова много. Пак барем като съм поспал малко, дори не съм усетил как съм се унесъл, файда :д И в момента единствено искам пак да си легна, ше им еба и колите смешни.
И искам да я чуя...
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Супер е яко, но съм АДСКИ уморена. <3 Хубава умора, де... <3 Дейтона може да завижда много!
Друго си е, всички други да са на някъде.. А ти да висиш.. Щото си на раотЪ.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
хахах
ама зависи
не може да наречеш всяко познато момиче с което си се мъкнал някво време приятел
приятел ти е след време когато сте си разказвали разни неща и сте си помагали, няма как да те изпържи просто ей така
освен ако не говориш за повърхностни лицемерки, такива има и от мъжки пол
та, зависи на кво ниво ви е приятелството
съгласна съм : )
съгласна съм и с ранърса, че приятелството изисква време. склонна съм да мисля обаче, че едно момиче трудно би било лоялно дълго време /за приятелство говорим ;д/. никога не съм се разбирала с тях и всичките ми приятели са момчета и връзките ми са били резултат от някои от тези приятелства. таа, сега се опитвам да бъда 'приятелка' с една лепка, но не мога, чйек. когато се съберем говорим /или по-точно тя говори през цялото време/ за клюки, кой кого ебал, кой на кого изневерил и тн., използва ме за нейно емоционално кошче за боклук, постоянно ми натрапва великите си планове за бъдещето, подробности около сексуалния й живот, включително това колко му е голям на приятеля й... и да не изпадам и аз в други излишни подробности. много рядко /да не кажа, че сигурно се е случвало 1-2 пъти/ ме е питала какво става с мен ей така от куртоазия. не, че бих й разказала. после всичките ни общи познати, а дори и непознати ще разберат, както аз знам за някви рандъм хора ени... рандъм неща ХД. та, мисълта ми е, че жените като цяло не стават за приятели /разбира се, вярвам, че има изключения/.