.
Резултати от 1 до 25 от общо 3762

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Добре, добре, нямаш проблеми, продължавай да бълваш колко нямаш проблеми, киселичков.
    Ми да, нямам проблеми. Проблем има света, моя единствен проблем е че трябва да живея в него и да се занимавам с малоумни и неосъзнати хора като теб. Не че се оплаквам, просто е жалко да гледаш група примати как захвърлят всичкия потенциал на човешкия дух на вятъра и вместо това се забавляват с материални и псевдо-духовни дрънкулки.
    И какво да направя, майка ми е виновна.
    Маика ти ли е виновна че прочете "Аз не съм дошъл тук да се самоиронизирам, а пък да те иронизирам теб", и разбра че съм дошъл тук не да се самоиронизирам, а да иронизирам теб? Не, виновен си ти, щото си несериозен във всяко едно отношение, дотолкова че дори не искаш да използваш повече от една мозъчна клетка да вникнеш малко в написаното. Иначе големите претенции, Бог това, Бог онова. Не, това не е въпрос на какъв маика ти те е родила, поне повечето не е. Тва не е въпрос на това че си тъп, а че предпочиташ да останеш невеж и да изреагираш първосигнално, понеже е по-лесно, също както е по-лесно да се криеш зад Бог, вместо да се изправиш срещу екзистенциалния ужас от безсмислието на съществуването си.
    Какво място, каква роля, какви 5 лв. Много на сериозно си го взел тоя форум. Ако се замисля по-откровено в тоя форум съм май единствено за да си поразсея времето.
    За това ли е било всичкото напъване, апострофиране и контриране? Просто за форумната седянка? Жалко ако е така, но обяснява доста.
    И какъв е проблема, че го правя на твой гръб, за човек, като тебе, който се представя във форума за хладнокръвен, свръх човек, без проблеми, над нещата, елита на форума идващ да тъпче тъпите форумни плебеи за да си знаят мястото. Мрънкаш ли ми, кво?
    Не ти мрънкам, просто ти казвам че освен форумен плебеи, си и противно дребнаво комплексарче и като ти казвам това се надявам да осъзнаеш точно колко безсмислен и дебилен е живота ти и евентуално да го прекратиш.
    Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-20-2019 на 19:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си