- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Православие
Ми да, нямам проблеми. Проблем има света, моя единствен проблем е че трябва да живея в него и да се занимавам с малоумни и неосъзнати хора като теб. Не че се оплаквам, просто е жалко да гледаш група примати как захвърлят всичкия потенциал на човешкия дух на вятъра и вместо това се забавляват с материални и псевдо-духовни дрънкулки.
Маика ти ли е виновна че прочете "Аз не съм дошъл тук да се самоиронизирам, а пък да те иронизирам теб", и разбра че съм дошъл тук не да се самоиронизирам, а да иронизирам теб? Не, виновен си ти, щото си несериозен във всяко едно отношение, дотолкова че дори не искаш да използваш повече от една мозъчна клетка да вникнеш малко в написаното. Иначе големите претенции, Бог това, Бог онова. Не, това не е въпрос на какъв маика ти те е родила, поне повечето не е. Тва не е въпрос на това че си тъп, а че предпочиташ да останеш невеж и да изреагираш първосигнално, понеже е по-лесно, също както е по-лесно да се криеш зад Бог, вместо да се изправиш срещу екзистенциалния ужас от безсмислието на съществуването си.
За това ли е било всичкото напъване, апострофиране и контриране? Просто за форумната седянка? Жалко ако е така, но обяснява доста.
Не ти мрънкам, просто ти казвам че освен форумен плебеи, си и противно дребнаво комплексарче и като ти казвам това се надявам да осъзнаеш точно колко безсмислен и дебилен е живота ти и евентуално да го прекратиш.
Последно редактирано от DoctorSatan1488 : 09-20-2019 на 19:39