- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 20
Ъм... до такава степен не ме кефи новия форум, че... Стария беше хиляда пъти по-прегледен.
Добре, че с приятеля ми се запознахме преди да го промените. Иначе едва ли щяхме да се запознаем въобще.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Ейй само форума не ме дразнеше...е вече и той ме дразни...
Такова ми е скапано,писнало ми е вече,иска ми се да замина някъде далечееее....сам !!!
>>DjBelev<<
Ми замислих се доколко бих влизала толкова често, ако от самото начало беше така.
То бавното на сайта ще мине скоро (предполагам), ама мен като цяло не ми харесва. На нотбука ми се окьоравих, всичко е мега дребно и неразличимо. Аватарите не са наред, няма емотикони, не се вижда кой е на линия, няма бутон направо от темата да си влезеш в раздела... Профилът ми е някакъв супер сухарски. Както и да е. Явно или ще се свиква, или ще кисна в bgmama сутрин.Още не съм сигурна към кое клоня повече.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Последно редактирано от Sh@d0w : 12-01-2011 на 16:52
Новият форум е ужасен... дразни ме... очаквах нещо ново и готино, а сега съм разочарована!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
и мен старият форум ми харесваше повече , но какво да се прави. така ще е и нищо не можем да направим
по темата ми зле сам , трябваше да уча , цял ден имах но ме домързя и утре ще имаме посещение от инспектората направо![]()
Nulla
блах, и мен не ме кефи особено новия форум, но нямаше къде да мрънкам анонимно няколко дни, така че се чувствам поне малко по-добре.
ужас, много се объркаха нещата, знаех си аз, че не трябваше да ги правим онея глупости миналата седмица, сега просто не знам кво да правим. излизам от картинката, няма да се занимавам с чужди проблеми - обичам си я, амааааа колко пъти й повторих, като не щеше да ме слуша, сега да си троши главата сама :@ и аз кво, пак трябваше да лъжа. емиии, не, няма как да стане.
иначе съм много изнервена напоследък, това кандидатстване ми изкарва душичката, усещам как всичко ще ми излезе през носа накрая, ако не се спра.![]()
Много ми е странен новия форум,предполагам с времето ще свикна,ама за момента ме дразни
Иначе както обикновено не съм на кеф,ама как и да като всичко покрай мен е толкова скапано.Искам да си хвана багажа и да замина далече сама.
Емии бивам...
относно форума ще мине време докато му свикна, но иначе ми допада
Малко ми е странен форума,ама бива.Очаквах повече,де.
Утре е ПЕТЪК! Най-накрая тази тъпа седмица мина! Йес,бе!
Зверски преуморена. Днес имах 3 часа цитология (йей) и 4 часа математика (хъх). Най-ужасното е, че на контролното не направих почти нищо, а после в нас ги реших за отрицателно време... Не е честно мъдрата мисъл да идва след контролното. :д Остава само месец и нещо до сесията и вече ми е нервно.
Но пък утре ме чака хубав ден.Сутринта на работа и после с него най-сетне. От вторник не съм го виждала, а бяха тежки дни, в които имах нужда от гушване.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Моля се да мине утре безпроблемно и да земат малко да се оправят нещата щот ми дойде до гуша
Пак всичко се обърква.. от кога се опитваме да изкроим някакъв план и накрая пак нищо. Взе да ми писва, писва ми да не зависи от мен и аз да съм потърпевша! Сатурновата дупка ме поглъща с пълна сила!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Добре,но нещо тука е станало много отказващо.не мога да разбера,защо преебават всеки сайт....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
май всички очаквахме малко повече от прословутото обновяване, ама тц.
иначе..абе уж бивам. някак си настроението ми се поизпари като се прибрах. а би трябвало да ми е комфортно тук.. хъх
p.s искам да пиша в зелено, но убийте не виждам как става о.о
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Леко щастлива)))
и реших да не се занимавам повече, защо да се тровя за хора
на които не им пука за мен и никога няма да им запука.
Така са решили,не мога да го променя.
.квото било..било и толкова,
всичко свърши само спомените останаха..
Живи и здрави сме, дано и за напред да е така,другото ще се подреди,все някога![]()
каква оптимистка съм ..
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Трябва ми почивка...писна ми вече...за кратко време разбрах колко са жалки човешките същества...лицемери долни...иска ми се да замина на някъде...просто за да не им виждам лицемерните физиономии...
>>DjBelev<<
Не, честно...
Няма накъде по-тъп да стане форума. В смисъл... преди ме кефеше, колкото и бавно да зареждаше всичко..
А интернетът ми с ръка на сърцето си казвам, че е отличен.
Само дето и сайтът, и форумът сега ЯКО съкват.
Поне дизайните.
УЖАС!
Иначе.. ми се спи.. довечера поне няма да ходя на работа, а утре съм на изпит.
Което значи само едно - ох, поправка. ;( ...
Почти целия курс сме се примирили с тоя факт, че ще сме на поправка.
Уви.
Тъпо е.
Да, много тъпо.
I'm inlove with a criminal...
Дезориентирана и раздразнена.
Иначе ще е хубав ден![]()
ПЕТЪК!
Ей, живея за този ден.
Иначе нещата май се поуспокоиха, ще си направя нещо за ядене и после сигурно ще си почина малко, че много ми се насъбра тези дни. Надявам се покрай мене вече да няма изцепки, другите да си блъскат главите сами. Бля, знам си аз, че егоизмът е най-ползотворен, ама на'.. Връщам се към предишния си начин на живот.
Много се кефя иначе, че стана на моята. Онзи тъпчо засега май няма да ме занимава повече. ^^
ее хора .. вие сериозно ли така го направихте?? Толкова съм свикнала със стария му вариант, че от тоя ми се повдига (ще ме прощавате) .. по - добре си върнете стария форум!! ;х
По темата: Бивам. Чакам си следващата седмица .. ;д
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Леееллеее :х Каквоо ли ще става след около 20 дена.. ? просто не знам. :д То така става винаги, пък и с моя късмет
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Толкова исках тая седмица да свърши, а има да ми се влачат още два дни. Вече искам да става август. Не се побирам кожата си и си го изкарвам на познайте кого. Ама и неговото търпение не е безгранично.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!