.
Затворена тема
Страница 14 от 100 ПървиПърви ... 41011121314151617182464 ... ПоследнаПърви
Резултати от 326 до 350 от общо 2493
    Супер фен Аватара на bloodymirror
    Хора помогнете миии искам да сваля поне 7-8 кг,искам го супер много,но волята за ядене надделява,проблемът ми е,че например вместо да хапна няколко блокчета шоколад,ми се иска целият,постоянно се тъпча,кажете ми как да преодолея този ужасен постоянен апетит

Здравейте отново ..утре смятам да започна 90 дневната диета, преди време я спазвах за 6 дни и през тези 6 дни свалих 3 кг, мисля , че е добре,но реших да се откажа..незнайно защо..та сега пак ще я започна, имам доста за сваляне мислите ли, че ще успея за 1 месец да сваля окол 7,8 кг..а и повече ?
    .................

Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Хора помогнете миии искам да сваля поне 7-8 кг,искам го супер много,но волята за ядене надделява,проблемът ми е,че например вместо да хапна няколко блокчета шоколад,ми се иска целият,постоянно се тъпча,кажете ми как да преодолея този ужасен постоянен апетит
    И аз попринцип съм така, като почна да ям нещо сладко не мога да спра, обаче сега откакто съм на 90 дневната диета нямам този проблем спазвам си я както трябва, може да пробваш

Цитирай Първоначално написано от aleks07
    Здравейте отново ..утре смятам да започна 90 дневната диета, преди време я спазвах за 6 дни и през тези 6 дни свалих 3 кг, мисля , че е добре,но реших да се откажа..незнайно защо..та сега пак ще я започна, имам доста за сваляне мислите ли, че ще успея за 1 месец да сваля окол 7,8 кг..а и повече ?
    Еми аз мисля, че ще успееш.Аз вече 13ти ден съм на нея и както споменах по горе съм почти с 5 кг по слаба Ама и аз имам доста да свалям нещо от рода на 17-20 кг-ма хахах Стискам палци, дано да успееш

Здравейте! За да не правя нова тема реших да пиша тук.
    Днес намерих едни упражнения - RevAbs ( http://www.youtube.com/watch?v=TVUdluBxaqc ) Какво мислите за тях? Ще има ли наистина някакъв резултат? Мерси предварително!

Здравейте момичета аз също се реших и започвам 90 дневната от утре.... пожелайте ми късмет

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Колко калории са г/д един бейкролс и една вафла Морена? И това ли е по-добре според вас да ям в училище или да си нося сандвич?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    На опаковката трябва да пише колко калорий са.

selenka112 браво, че си се решила.На мен доста време ми отне докато се нахъсам Пожелавам ти да постигнеш мечтания резултат
    А bloodymirror бих заменила бейкролса със солети, а вафлата с някакъв плод, поне аз така правих преди, когато ходех на училище

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от selenka112
    Здравейте момичета аз също се реших и започвам 90 дневната от утре.... пожелайте ми късмет
    Успех, ще чакаме резултати

bloodymirror, не знам да бейкролса, но вафлите са много калорични и нездравословни- по-добре си вземи блокче черен шоколад, а ако искаш да отслабнеш по-бързо, просто ги замени с плодове и зеленчуци. Аз например си правя салата- домати, краставици, моркови, чушки и т.н в една кутия и си нося в училище. Или сандвич (черен хляб) с пилешко и домати/ кашкавал и краставици. Много по-добре от вафли, чипсове и такива неща Вафлата има около 200-300 калории- колкото и един сандвич, а сандвича ще те засити много повече. (поне при мен и така де)

Моето меню за днес:
    07:00 чаша топла вода
    07:30 cereals
    11:15 портокал
    14:00 зеленчукова пица (домашна)
    17:00 круша
    19:00 супа (картофи, пилешко, гъби, моркови, чушка) + 1 шоколадов бонбон
    така като сметна даже няма 1200 ккал, правих и упражненията 2 пъти днес, карах колело 30 мин и изпих 1.8л вода. Решила съм така да продължавам още 2 седмици и се надявам да махна 2 кг. А и тази топла вода ми действа супер- вярно, че през 30 мин съм до WC, но ми е добре

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror
    Колко калории са г/д един бейкролс и една вафла Морена? И това ли е по-добре според вас да ям в училище или да си нося сандвич?
    Бейкролс /100гр.
    Калории 434
    Белтъчини 11.67 г
    Въглехидрати 64.33 г
    Мазнини 14.44 г

Морена / 100гр.
    Калории 510
    Белтъчини 5.5 г
    Въглехидрати 62 г
    Мазнини 26.5 г

selenka112, привет мила! Желая ти много успех и те поздравявам за доброто начинание, с което си решила да се захванеш! Тук споделяй всичко, което те интересува и питай, ние ще помагаме с каквото можем!
    bloodymirror, не знам дали това е най - доброто, което можеш да ядеш в училище. Може би без вафлата. Има нов бейк - ролс, който е по - диетичен. Аз много харесвам Фетучини, но ги ям по - рядко. Да речем - веднъж в месеца - два...
    Сладкото не ти го препоръчвам, то е най - превантивното другарче на слабата фигура... По - рядко. Най - добре яж плодове.
    FashionAngel
    , мила, упражненията изглеждат различни от всичко останало. Със сигурност каквито и да са имат ефект! Това е движение все пак, но ти си прецени дали имаш много голяма нужда да отслабнеш или само няколко килограма. Да знаеш само, че ако правиш много кардио ще намалиш теглото, но със клякове и коремни преси натоварваш адски много мускулите и те натежават, тогава ще натежиш от мускулна маса и може би няма да си доволна. Имаше някъде интервю с Никол Шерсингър, в ютуб, където казва, че все искала да е по - лека, но от тренировки и упражнения само ставала по - тежка, затова спряла.

Ето малко и от мен:
    Менюто ми за днес:
    З: 20 бадема
    ПЗ: Мюсли с топла вода
    О: 2 Ябълки
    СЗ: Грейпфрут
    В: Ябълка

Като за цял ден изпивам 4 литра вода. Което постигам като си правя 2 кани от по 2 литра с айран - Верея - 0,1% масленост, който предварително проверих - няма нишесте. То почти и мляко няма - не може от нормално мляко водата толкова лесно да се утаи.

Менюто за днес:

З: 15 - 20 сурови бадема
    ПЗ: 2 мини филийки напълно диетичен хляб, от който не се пълнее изобщо с малко пастет
    О: Мюсли с топла вода
    СЗ: Ябълка
    В: 2 Моркова

Като за цял ден смятан да направя 2.5 литра вода

Между другото днес е първият ден, в който след като започнах диета ще премеря обиколката на крачето си. Стискайте палци да покаже по - малко сантиметри, отколкото като се измерих преди месец някъде.

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    как беше онази рецепта за питката от овесените трици и меда?

Yess!! Изгубила съм цели 3 сантиметра от обиколката на краката!

Фен
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl
    Yess!! Изгубила съм цели 3 сантиметра от обиколката на краката!
    bravo .Страхотен успех си постигнала. Пиша ЛС искам да започна твоя режим. аз ту започвам ту спирам
    mom4e sam

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Момичета, да ви се оплача, че обърках малко диетата. Вместо да направя 1 захранващ ден, направих 2 един след друг.. изкуших се . Иии днеска от вътре ми дойде да направя воден ден. Въобще не съм гладна, честно! Бях и на тренировки, движението си го направих. Пия вода като прежадняла ии така. Да стискаме палци да не объркам всичко точно преди да си легна.

BikerGirl Браво, само така!
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

Голям фен
    хеей момичетаа, как сте, похвалете се с резултати

Здравейте момичета!
    С това обновяване не сме писали скоро. Аз отново се връщам с малко резултати, но от сърце. Само да уточня, че преди повече от месец като се качвах на кантра показваше 54кг... сега показва 47 - 48, различно, кантара не е професионален, даже не съм сигурна дали е верен, но поне не показва колкото преди... важното е и че обиколка от краката свалих...

Нося 1 размер по - малки дънки...
    Нося 1 размер по - малък сутиен :X ;d
    Коремчето ми се прибра тотално и сега съм си вече добре, само има още малко за прибиране от вътрешната страна на краката... не знам как да ви го обясня... може би ако намеря снимка от гугъл...
    Очаквам да споделите и вие резултати и да кажете как върви вашето здравословно хранене

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Да се похваля вече 4 дена съм на диета с елда Добре ми се отразява за сега , надявам се накрая резултатите да са добри..
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

здрасти на всички ! мисля и аз да почна диетка за около 5 дни , че нещо се чувствам подута . ще си напиша примерното меню ако може да кажете дали е добре
    закуска- овесени ядки с прясно мляко и отделно 500мл вода
    обяд- кисело мляко със сирене и краставичка :d
    за вечеря мисля да няма нищо или най-много едно кафе

Голям фен
    Момичета, нещо замря темата.. аз лично не пиша много често, понеже новата версия на сайта ме дразни много и вече не влизам толкова често.. а и в събота си идвам към БГ и няма да влизам почти изобщо до началото на януари... затова весели празници на всички и не прекалявайте с хапването

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от rosencetooo Виж мнението
    Да се похваля вече 4 дена съм на диета с елда Добре ми се отразява за сега , надявам се накрая резултатите да са добри..
    С какво я ядеш тази елда? Веднъж пробвах и ми се стори ужасна на вкус.
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Мисля, че не съм писала тук, но и аз съм почнала 90 дневната диета. Майка ми постоянно ми натяква, че трябвало да е след празниците, защото нищо няма да стане и 1-2 пъти да се изкуша и целия труд отива на кино. А на Коледа(25.12) ми се пада воден ден, което просто е невъзможно да го направя, така че ще удължа диетата с 4 дни. Преди малко се премерих - 9ти ден ми е днес, а съм около -1,500 кг. Казвам около, защото последно се мерих с дънки. Вечер си правя упражненията за бедра. С корема нямам никакви проблеми, имам почти оформени плочки и то от нищо, не знам как са се получили, тъй като не натоварвам особено коремните мускули. Планирам да съм поне - 8 кг, ама да видиме какво ще стане. Ако след 90 дневната няма ефект, ще направя захранване и почвам протеинова, че от нея видях доста бърз ефект преди време, ама не знам защо се отказах... И малко тъпо ми се получава, понеже съм 2ра смяна и тръгвам преди 12 и малко нарушавам правилото да не се яде друго освен плод, ама какво да се прави, не мога да си нося в училище обяд. Менюто ми за днес
    закуска: 2 мандарини
    обяд: не съм много сигурна още, но май ще си правя дегустация на шпеков салам, кашкавал и сирене
    вечера: ако майка ми не сготви нещо подходящо сигурно ще бъде същото.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    протеинова, че от нея видях доста бърз ефект преди време, ама не знам защо се отказах..
    Какви резултати постигна .. и за колко време ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си