.
Затворена тема
Страница 67 от 81 ПървиПърви ... 175763646566676869707177 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 651 до 1 675 от общо 2020
    Супер фен Аватара на lubovvv
    Вие ми се святт, ззалитам......
    Заместител на любовта, има ли кажи ми сега?
    Заместител на болката, която чувствам в мойта душа...
    Заместител на любовта от който да не ме боли...
    Заместител на болката....има ли кажи???

Мега фен Аватара на babity
    Вече поизтрезнях, а и главобола и гаденето се разсеяха, което е страхотно. Бях доста уморена като станах, но вече, след като хапнах, се чувствам по - добре. А иначе... не мога да се нарадвам на снощи. Като изключим някои дребни детайли като това, че се поразхвърлях малко повече от необходимото в кръчмата, както и покушението ми над градинката, в мен се е загмездило едно убеждение, че снощи бях неповторима и си изкарах неповторимо.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Бляя, излизам Цяла седмица седя в къщи, не съм видяла ник'ви хора (образно казано ), отивам на кафе да ударим по някой коктейл, да си изпрося стискане на палци за утре и после се прибирам.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добрее,даже доста добре.Тази вечер ще трябва по-спокойно да го раздаваме,че да не си изпусна влака сутринта.
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Понеже тия дни мрънках, че не се случва нищо интересно и нищо не търпи развитие, най-сетне молитвите ми са чути и не мога да се оттърва от работа. ;д До към средата на февруари ще ми е напечено и доста динамично ежедневието, 'щото поех невероятно много ангажименти и хора, които обичам и уважавам, разчитат на мен за разни услуги, та покриване няма как да има. Ще впрегна всичкия наличен потенциал и знания и отгоре, пък да се надяваме, че няма да е за лудо.
    Въобще, чувствам се удволетворена, пълноценна и пълна с ентусиазъм. Хич не обичам да бездействам и ако трябваше да продължа с тоя темп, сигурно щях да се самоунищожа.

Супер фен Аватара на LeprikonA
    като за събота сутрин ми е добре. след около половин час изчезвам и ще се видя с приятелка да обсъдим миналия празник на студентите . а вечерта ще е Bleach вечер ^^^^^^.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Моментните ми чувства: Все още сънена и гладна.
    Иначе през последните два месеца се чувствам все едно някой е минавал с валяк многократно върху мен. Ужасно съм напрегната. Всеки вторник направо ми идва да се хвърля от някъде. Прекарвам шест астрономически часа в училище, после като се прибера уча за срядата и за курса ми по Биология, който също е във вторник. След 1-2 часа учене отивам на курса, който е час и половина и като се прибера съм труп. Освен това контролни, класни, изпитвания. Много яко ми го слагат.
    Вкъщи брат ми ме изкарва извън нерви. Ужасно досаден и все гледа да ми прави мръсно.
    Любовния ми живот.. е ами последно ходех с един през 2009г. От тогава само съм излизала с с един, но не ни се получиха нещата. Само дето пропилях цяла година с него. В момента пак го раздавам сингъл и уж през по-голямата част от времето си ми е много добре, но понякога ме завладява едно странно чувство и ми се иска да имам някого до себе си.
    Често започвам да плача само като чуя някоя тъжна песен. Всъщност аз доста често се разтоварвам по този начин. Като се наплача ми минава всичко. По-принцип съм затворен човек и си пазя повечето чувства скрити надълбоко, но идват моменти когато не мога да търпя повече и започвам да плача.
    Добре, че са приятелите ми да ме разсейват и да ми дават упора иначе съм за никъде.

ПП: Някой да не си помисли, че съм някаква депресия. Просто съм от по-чувствителните.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от dolly Виж мнението
    ...И не спирам да мисля за НЕГО.. мамка му защо трябваше да се появява в живота ми. Защоо???Искам да съм с него..а нещо ме спира...може би хилядите му момичета с които непрекъснато се занимава...
    Подобно ...... ,,

++Същото ! Тез момчета няма ли да се оправят малко и да оставят гъзарията на страна...

Иначе съм добре,мисля днес да украсявам в къщи и ми донесоха 30-те морении :рр Иееее ама не трябва да ям повече от 1 на ден,щотоо пак ще стана дебела ;д
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    //Хора, няма ли ги вече яките емотиконки?

Днес е хубав ден, като изключим това, че него го няма наоколо и при мисълта, че целувката му не е на 5 минути разстояние някак си малко ме натъжава, но какво пък толкова, сега ще минат някаквите 24 часа, след което ще се затворим само двамата. И ще е толкова хубаво да заспя и да се събудя до него неделя срещу понеделник... И следващия ден ще бъде красив... Нямам търпение да дойде 15ти, да си пусне шибаната оставка, да си събере нещата от офиса в София и да се прибере насам. Знам, че ще е по-добре за него да си работи върху собствените проекти, които определено заслужават да бъдат направени и показани на хората. Отделно моя егоизъм си се проявява доста настоятелно и искам да го усещам всеки ден, да чувствам допира му, да го прегръщам и да го целувам точно тогава, когато имам желание (т.е. винаги?! ). Наистина новата работа в София е нещо ГОЛЯМО, но така, както поставя нещата той - всичко друго е незначително.

Ще променим света. ((((:

anonymous708973
    Guest
    Как ли?
    Тъпо. Ама от тъпо по-тъпо. Бях на изпит и грам не ме вълнуваше. Просто седнах и си направих упражненията, беше ми все тая, не сверявах отговори, не се притеснявах... после на устния същата глупост. Изпитващият можеше да ни изчака още 5 секунди буквално, ама не... все едно имам вграден часовник и знам кога точно изтичат 3 минути.
    Ебаси тъпия ден.
    А майка ми ... ебаси лицемерието. Първо ме наказва да не излизам, обяснявайки ми колко съм безотговорна, което е пълна глупост, откъдето и да го погледнеш, после ме целува, пожелава ми успех на изпита и се обажда да провери как е минало.

Пф. Ще си прекарам деня в стаята ми, която прилича на кочина, а на мен не ми дреме.
    Изядох 10 понички (?!) и не изпитвам никакви угризения. Е*ало си е майката отвсякъде.

Мисля си, че можех да се справя и по-добре днес, но въпреки това очаквам висок резултат.
    Иначе съм мега изморена, боли ме главата, която няма да мине, ако се задържа на лаптопа,ама не искам пак да лягам да спя, и без т'ва проспах пътуването. Не че като гледам имам алтернатива кво да правя, прекалено съм скапана да мърдам накъдето и да е.

Искам висока оценка, ПЪК.

anonymous708973
    Guest
    Хаха, да не си била на изпит по английски? :д

глупаво. много мразя "тънки" фейсбук намеци. ама много! толкова ли като има нещо да ми каже не може да го направи направо, ами трябва да драматизираме, че на всичкото отгоре и публично. това ме издразни доста. и как да и обясня, че не съм се променила аз, а тя?!
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

anonymous708973
    Guest
    По-добре. Оправи ми настроението Душичка. Ох, обичам да се усмихва.
    Оф бе. А вместо да ми е в ръчичките, аз съм наказана. ГР!

Повече от фен Аватара на Bukuuu
    Град
    Хасково
    Чувствам се по-зле и от сутринта. Както споменах по-горе.. доста честичко и много лесно ми избива на рев. Преди малко гледах десети епизод на Свръхестествено от седми сезон и се скъсах да рева заради Боби. /ако тук има фенове на сериала знаят за кого говоря/. Ядосвам се на себе си като започна ей така за глупости да рева, но не мога да се спра.

Don’t waste a minute not being happy. If one window closes, run to the next window - or break down a door.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Прекрасно Той е прекрасен човек, който знае как да се отнася с една дама във всяко едно отношение

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    Чувствам се по-зле и от сутринта. Както споменах по-горе.. доста честичко и много лесно ми избива на рев. Преди малко гледах десети епизод на Свръхестествено от седми сезон и се скъсах да рева заради Боби. /ако тук има фенове на сериала знаят за кого говоря/. Ядосвам се на себе си като започна ей така за глупости да рева, но не мога да се спра.
    Започни терапия с "Двама мъже и половина". Не се бъзикам. Когато бях в състояние, подобно на това, което ти описа, това доста ми помогна. В смисъл... представят живота толкова леко, че и на теб ти става леко.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Bukuuu Виж мнението
    ох, дааа, и аз по-миналата седмица го гледах тоя епизод, много гадно ми стана

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хаха, да не си била на изпит по английски? :д
    Мда

Ох, много ми е тъпо, да идва по-бързо утре. :/ Очертава се добър ден, вече нямам с какво да се занимавам, значи мога да правя каквото реша Та да, чакаме утре-то.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Ммм страхотно. Наспах се (сънувах много интересен сън ) отивам да закуся след малко и съм в очакване да си я видя след няколко часа

Липсва ми вече.

Мега фен Аватара на xoxi
    Много ми е отвеяно тази сутрин. Знам колко работа ме очаква днес, а всичко за което мога да мисля е кафето пред мен, усещащо се из цялата стая. Не искам да го изпивам, защото след него ме очаква излизане до другия край на града (пеша!), след това 2 часа упражнения, след тях мач, след него трябва да тичам по магазините.. и след това чак ще се прибера.
    Но като гледам съм станала доста рано, имайки предвид вчерашната ми сутрешна непробудност. Мога да направя упражненията и сега, пък после да имам повече време. Аз съм гений..
    И спря да се върти за миг земята..

http://vbox7.com/play:106c5b1a64

Спокойно, щастливо, влюбено

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

интересно, за пръв път от доста време нямам план за деня. най-вероятно ще си поизляза с книга в ръка из града и ще набелязвам идеи за коледни подаръци.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Добре к'во се случва .. какъв е тоя 12 часов сън .. омг ;д
    Не отиват на добре нещата и не ми е ясно как след месец ще се науча отново да ставам в 6-7 .. ;дд

Сънено ми е, но нямам време за разсънване .. чака ме оправяне и после оut .. ^^

Оф, чувствам се ужасно. Задушавам се от града, от хората около мен, от темите, които съм принудена да обсъждам. Задушавам се от уроците си по английски, от изпитът, който предстои, от главната улица на града ми и от коледната украса. Не издържам, искам нещо да се промени, нещо да стане. Търся си причини да се карам с хората, за да ми е интересно. Искам да се напия някъде, да се самозабравя, да правя глупости. Да се запозная с нови хора, да захвърля някъде старите и да ги забравя.

Вчера се чувствах толкова добре, а днес просто ми се гади. И не е моментно, ами е началото на един нов период. Супер, няма що.

Не мога да трая майка ми, не мога да я гледам, искам да се разкара от живота ми, досега крещях в несвяст, чак главата ме заболя от напъване. Искам да се махна.

Липсва ми истинското мъжко присъствие - не физическо, а ментално. Липсва ми стъпил здраво на земята човек, който знае какво иска от живота, с когото мога да говоря за раждането, смъртта и краха на човешкия род. Човек, който ми отваря вратите, който има кола, с която можем да ходим където си поискаме през уикендите и да забравяме скучното сиво ежедневие, да се радваме на факта, че можем да бъдем заедно във всеки един смисъл. Липсва ми човек, който е задълбочен, който е избухлив, емоционален, с когото мога да се карам, дори да се бия. С когото да се сдобряваме с бурен секс и да се караме отново на сутринта. Но любовта ни да е безгранична.

Ех, мечти.
    Последно редактирано от ThroughStruggle : 12-11-2011 на 11:07

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Липсва ми адски много ;( Вчера часове наред бяхме заедно, какво ли не правихме от помощ за курсовата ми работа, до интимни ласки, а днес ... дори не съм го видяла ;(
    Утеха ми е, че утре ще го видя, но най-вероятно само през 15минутните почивки в университета ... Дано после има малко време да пием по кафе или да се разходим след края на занятията ни.
    Ще сядам да си пиша есето по философия, белким се разсея малко от тея мисли колко ми липсва и колко яко ни беше вчера.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си