Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

HollyGolightly
11-08-2014, 22:25
Не мога да ходя, дори като лежа ме боли кръста, а лекарката ми е толкова компетентна, че нищо не ми каза, поне ме успокои, че не било бъбреци. За какво учат по 12 години и плащат луди пари за това образование, като нещо не знаят?

След 11 дни имам рожден ден и ако още някой ме попита какво искам, вече ще се развикам. Нищо не искам!

skatew
11-09-2014, 08:25
малко ме боли глава

Dagichka
11-09-2014, 09:11
^защо ли :cool:

добре ми е, открих няква колония от бодливи малки нещица до парното о.о с майка ми почистихме основно, ще измрънкам и баща ми най-накрая да сложим тапетите, че вече не търпя тая грозна картинка наоколо..
чувствам се отпочинала от съня, хубавко ми е засега, дано се задържи така ;д

babity
11-09-2014, 10:01
Хахахаха. Малки житейски уроци. Част първа: Ако изтъкваш грешките на другите спрямо теб, ще получаваш каквото пожелаеш. Малко дипломация и господин "винаги зает" си намира време да ми легне в скута и да ми говори за проблемите си и нещата от живота.
Въпросът е: кому е нужно толкова канене преди да ме види? 'Ма ако си направи нещата да са му прости и приятни, няма да има за какво да мрънка. Не става! 8-)
И все -пак, предпочитам него, отколкото т.нар. ми приятели. С него ми е по-просто.

pandabear
11-09-2014, 10:21
бях забравилa колко мило може да ми въздейства просто един смс :}}}}} помня как преди време си пазех всяко едно съобщение на телефона и ми беше много сложно да избирам кое да изтрия, когато ми се напълни кутията :Д уви вече трия всичко, без да се замисля. и аз не знам защо. оф, отнесох се. както и да е.

навън е слънчево отново и това е повод за усмивка. пия си кафето и отивам да си купя дънчици и боти. после една хубава разходка, а пък те седемте протокола сами ще се напишат.. :Д

Lilanda
11-09-2014, 11:01
Пращам му есето си по етика /написано в quip/ и той ми вика "Каква е тази статия и защо ми я пращаш?". :D Викам му, че не е статия, а есето ми и той ми отговаря "Чакай, това си го писала ти? о.о". Много мило ми стана. <3 Дано и реакцията на госпожата да е подобна.

Сутринта говорих с нея по телефона и ми разказа всичко, което се е случило вчера. Не мога да повярвам в какви филми я забъркват...И най-вече не мога да повярвам това момче в какъв филм е влязло. Викам ѝ "Напомня ли ти на някого?" и тя ми отговаря "А не бе".

Чакам го да си свърши играта, през това време ще си преговоря думите и може да го накарам да си домъкне гъза до Несебър по-късно, тъкмо да се видят с нашите. ^^

babity
11-09-2014, 11:37
Мндааа, довечера ще се пийне.

IWannaBeSedated
11-09-2014, 14:10
Така ме мързиии, днес ме чак пак дълга нощ. :D

Ewok
11-09-2014, 16:16
К*р за брокерите. Омръзна ми от скапаните им трикчета. И не разбирам защо не осъзнават, че като са коректни ще печелят по 10 пъти повече... К*р и за бабките хазяйки, без конкретна причина, просто гледам какви дупки пускат за безбожни цени и си държат на глупавото обзавеждане.

И много ми се пътува :/
Мислех да отидем някъде за нова година за два-три дни, но са надули цените супер мн, една моя заплата + част от неговата ще отидат за 2-3 дни, а трябва да събираме и за изнасяне...
И апартаментът в Люлин сякаш усеща, че ще се махаме и става все по-непоносим.

anonymous908491
11-09-2014, 16:23
В кой Люлин си ?

Ewok
11-09-2014, 16:30
4

sl1nceetoo
11-09-2014, 16:30
По-добре съм. Дано утре да съм съвсем окей, щото не ми си занимава с глупости.
Той е странен, аз съм странна, явно затова не си омръзваме толкова години.
Днес картофчо има рожден ден, щеше ми се да не живее на другия край на България.
Уютно ми е. Мамчо ми е купила нескуик зърнена закуска. Цял ден ме завива, носи ми храна и гледа с мен филми. Много ми е забавно като ме глези излишно, когато боледувам :д
И цял ден си пея: My name is Luka, i live on the second floor,i live upstairs from you, yes i think you've seen me befoooree

anonymous708973
11-09-2014, 16:32
бях забравилa колко мило може да ми въздейства просто един смс :}}}}} помня как преди време си пазех всяко едно съобщение на телефона и ми беше много сложно да избирам кое да изтрия, когато ми се напълни кутията :Д

Да!
Пак ме разтресе паника за изпитите, която се изразява в протакането ми да седна да уча по право. Ооооф.
Да видим кога ще се прибере и дали ще имаме време за по-протакаща се вкусна вечеря...

Andjyy
11-09-2014, 17:42
К*р и за бабките хазяйки, без конкретна причина, просто гледам какви дупки пускат за безбожни цени и си държат на глупавото обзавеждане.

ДАА!
и идват без предупреждение
ровят по шкафовете
приплюват като говорят
говоренето е всъщност викане

Щастлива съм,но ме е страх да споделя.
Преживях много тежък,но в същото време и прекрасен уикенд. Посрещането беше чудесно. Гушки на килограм. Майка му също се държа много готино. От него си откраднах целувчици. Много. Изпращането беше мноого емоционално.

skatew
11-09-2014, 18:05
чета книга и пия чай и ми е мн яко и утре ще се наспя и имам един колоквиум и ще уча сутринта и се надявам да го взема и тва е

TheDevilInMe
11-09-2014, 18:11
Разнежено ми е и миличко, ама много. Той е толкова прекрасен, всичко, което ми каза ме разтопи направо... :3
И беше доста приятно и хубаво, че ни дойдоха на гости, такива хубави играчки донесоха на малкото дяволче, само да не ми беше настинало, толкова му беше зле, че нямаше сили да прави бели даже и само си лежеше в мен и ме гушкаше авввв <333

Lilanda
11-09-2014, 18:49
чета книга и пия чай и ми е мн яко и утре ще се наспя и имам един колоквиум и ще уча сутринта и се надявам да го взема и тва е
Успехчи!

Аз утре трябва да стана пак рано, а изооооообщо не ми се спи. Поне в края на учебния ден ще го видя, дори и за малко. Тази седмица трябва да дойде и до нас, даже се чудя дали да не е точно на 13-ти...Ще говоря и с него утре и ще го измислим.

anonymous908491
11-09-2014, 18:59
4

Съседка си ми, може някой път да ми дойдеш на гости и да пием по кафе, стига да донесеш кафе

Ewok
11-09-2014, 19:00
ДАА!
и идват без предупреждение
ровят по шкафовете
приплюват като говорят
говоренето е всъщност викане

И са супер неуки и неграмотни и тъпи и като нещо тяхно се счупи ти си виновен.

бтв май няма право да идва без предупреждение :Д
зависи от довора, де, но стандартните са с 2-3 дни предуреждение веднъж в месеца

@Papugai, ти си вторият форумен съсед :Д
В кой блок си?
И не пия кафе, но ако имаш чайник ще донеса чай )

anonymous908491
11-09-2014, 19:17
Еммм, аз поканих само теб, а ако напиша кой блок съм, ще дойдат всички маймуни. В Люлин сме така, идваме без покана и си тръгваме, когато няма нищо останало за ядене и пиене.
Близо съм до 96-то

Lilanda
11-09-2014, 19:18
Еммм, аз поканих само теб, а ако напиша кой блок съм, ще дойдат всички маймуни. В Люлин сме така, идваме без покана и си тръгваме, когато няма нищо останало за ядене и пиене.
Близо съм до 96-то
Пиши ѝ на лично. -_-

shmatarok
11-09-2014, 19:21
Много ми е добре и доволно.
Може да имам ужасни time management skills през по-голямата част от времето, ама като си седна на задника и нещата се получават и то както трябва. Най-много седмица ми трябва да вляза напълно в релси. Мда.

Всичко е прекрасно, когато никой от дразнителите не ме търси. Ама ми се върти идеята да прекарам коледната в София в квартирата на братовчеда, и сама да съм, хич няма да ми пука. 8-) Колкото повече наближава момента да се прибирам толкова повече ме е страх и се притеснявам. Утешава ме мисълта за страшни филми и кфс. :D

Обичам я толкова много! На моменти ми идва да я набия, ама аз съм си голямо говедо и пълен емоционален инвалид, така че не е като да не съм виновна и аз 8-). Трябва да се науча, че хората не могат да четат мисли. Ама е толкова миличка, всеки ден да ми звъни и да ме разпитва и за най-малките подробности, при положение, че има да учи толкова много и не е препоръчително да си губи времето с мен.

anonymous908491
11-09-2014, 19:22
На лично или пред всички, разлика няма, освен да ми се изсипят повече непознати

Blab
11-09-2014, 19:22
ще се пробвам отново сама, може би така трябва, след като всичките ми опити за партньорства не стигат доникъде.
не е като да се съмнявам в себе си:Д

добре се чувствам. разцъквам варианти за лого, остават ми по-малко от 200 страници от книгата, силно вдъхновена съм в няколко паралелни коридора, остава само да се програмирам, както трябва.

//утре мисля да погледам документалките на ранно пиле в дома, нещо ме тегли натам

102
11-09-2014, 19:40
blap ti si kompleksarka

tori
11-09-2014, 19:47
Ох, едно ми е отпуснатичко и якичко... :33 Имам чувството, че дори нещо да ми гръмне в лицето, няма да ми пука. Ей, дядото дал на бащата домашно вино ама то хубаво, хубаво... Силничко е такова едно, но е меееега яко, не знам. Аз, която никак не обича червени вина, го харесах - тва е комплимент просто, няма начин. И цяла вечер си въртя яка музичка, преглеждам си ласта и си чилвам като цяло. Ох!

http://youtu.be/R2F_hGwD26g

HollyGolightly
11-09-2014, 20:39
Напоследък са ме подгонили едни депресивни мисли. Чувствам се стара, все едно, че живота ми се е изплъзнал покрай мен, направо ми се губят последните 4-5 години. Постоянно седя и си мисля как хората на моя възраст вече имат нещо повече постигнато, някои и свои семейства имат, деца, това-онова, а аз... съм си аз. Майка ми на моя възраст е имала съпруг и почти едногодишно дете, вярно че тогава времената са били по-различни де, но все пак, мисля си, че изпускам нещо.

Fisherman
11-09-2014, 21:11
Напоследък са ме подгонили едни депресивни мисли. Чувствам се стара, все едно, че живота ми се е изплъзнал покрай мен, направо ми се губят последните 4-5 години. Постоянно седя и си мисля как хората на моя възраст вече имат нещо повече постигнато, някои и свои семейства имат, деца, това-онова, а аз... съм си аз. Майка ми на моя възраст е имала съпруг и почти едногодишно дете, вярно че тогава времената са били по-различни де, но все пак, мисля си, че изпускам нещо.

помоли се за отговори на въпросите ти тогава

Vanchhh
11-09-2014, 21:28
Еха, отдавна не съм писал тук;д
Добре съм иначе..

Niakoitam
11-10-2014, 09:43

зависи от довора, де, но стандартните са с 2-3 дни предуреждение веднъж в месеца

Попринцип си зависи от позицията,от която го гледаш,защото една голяма част от наемателите са с егати големите претенции преди да влязат,а след тях остава кочина и често е нужен основен ремонт едвали не преди да пуснеш следващите.Че някои дори не са коректни и с плащанията и трябва да им се молиш като прошляк.
Хей ги на по предишните наши наемтели-забили люлка с огромен дюбел в плочата на едната стая,в кухнята забили на касата на вратата с два дебели пирона.По секциите отпечатъци от мокри чаши,мивката на банята (секс ли са правили,били ли са се я направили на парчета и така и не я платиха),че после и да се връщат искаха. И много такива фрапантни случаи.
Иначе досега от 5-6 наематели никога не е ставало въпрос кога ще ходим или пък да е трябвало някакви предупреждения.Ако става въпрос за плащане се предупреждава,ако не...имаме си ключ (а даже и брат ми вече живее в малката новоремонтирана стаичка през работните дни. Та така.

Нещо такова. :)
Изобщо нищо не ми се прави.Писна ми от това еднообразно ежедневие.Просто ми се иска да ставам сутрин за да си поседя някои и друг час на компютъра и да идва вечерта,да си гледам телевизия,евентуално някое и друго купонче понякога и да си лягам.На следващият ден ако не нещо интересно то поне подобно.И никой да не ме ръчка и закача-хайде направи това,хайде направи онова,хайде помогни за това.

Иначе и тя ми липсва....страшно много.Не съм и ядосан или сърдит...това е изключително трудно да стане,но все пак...няма да и пиша...

Dagichka
11-10-2014, 13:29
хах защо винаги тръгвам към всичко с очаквания? и накрая аз съм нараненото.
явно той е доста объркано човече, говори едно, прави друго, не ми е длъжен, не сме никакви, че да ми се обажда/пише, когато го помоля и тн.
купих си книжка поне, размотах се по градинките докато се надявах да звънне и дам..
като видях снимки от катастрофата на трамвая и автобуса настръхнах, колко пъти го минавам тоя маршрут, знаех си, че накрая нещо такова ще стане..

galaxy29
11-10-2014, 13:35
мел, влез в скайп да си поклюкарстваме малко :д

DisappointedDreamer
11-10-2014, 14:51
Изпадат ми очите. Как искам просто да е 21-ви другия месец. Не ми липсват страшни емоции с приятели и съквартиранти, нито пък ме измъчва ученето (толкова много), но не предполагах, че толкова ще ми липсва. Мех.

draid
11-10-2014, 15:46
Много съм разочарован от една компания и с какво продължават да се занимават.

weheartiit
11-10-2014, 15:54
Липсва ми.Много.
А на него толкова много не му пука.
Просто не мога да приема ,че това е завършека на всичко .

Arctic
11-10-2014, 15:56
Нещо липсва. И някакво, нещо със сигурност не е наред. Постоянно съм на тръни, имам чувството, че ще стане нещо лошо.
Отрязах токсична ''приятелка'' и блокирах отвсякъде един манипулативен ненормалник, който се бил ''влюбил'' в мен от 2 пъти чатене. Да бе да. Ама пък съм горда със себе си, че ги отрязах и двамата без много да му мисля.
Пак се опитва да ми се прави на умна, но поне й затварям устата вече.
Пък с него си говорихме. Умирам от кеф, и не трябваше аз да се мъча да започвам разговора. Абе, готин е, не е такъв сухар, като уцелиш тема, която го вълнува, направо пламва. Определено ми стана по-интересен след това. И да не повярваш, ама пък имаме доста общи интереси. Дали ще стане работата?
Колкото до мен, постоянно съм под някаква параноя, че нищо няма да направя и че нищо няма да стане от мен. Реално не се справям чак толкова зле в училище, ама вече съм се предала напълно.
Не може така. Хем си знам, че не съм доволна, хем не уча достатъчно. Оф, дано да ме уцели мотивацията. Искам да се махна от тук.

shmatarok
11-10-2014, 16:06
Очарована съм просто!

Да кибича половин час в напълно празна аптека, само за да ме уведомят колко много съжаляват, ама лекарствата реално били спрени от прозводство преди месец, та да ходя до личния пак да ми изпише нещо друго. Е, кажи го веднага, какво се мотаеш като муха без глава 30 мин и да се почесваш където не те сърби. Докторът ми и той за бой, с какъв акъл предписва нещо толкова вредно, че и в такава доза, лелее, като видях ми призля.
Боли ме ръката и коремът също се опитва да ме боли, което е мега странно, защото е рано още.

Тая моя неособено симпатична тюторка по бизнес ме убива всеки път просто. 8-) Бива ли до такава степен да не говориш английски и като вземе да ме слага с онова същество в група, направо ми иде да си взема чантата и да си тръгна. Поне повече упражения няма да имам до следващия семестър и слава богу, че ми се вдига кръвното, само като се сетя как мина днес.

Ооо, много съм добре вече. 8-)
Имаше страхотна плодова торта за десерт на вечеря, в момента ми е лооошо. 8-)

Andjyy
11-10-2014, 18:02

Въобще не й пука. За нея няма делници и празници. Идва да си разказва живота/сякаш ме интересува/.
Родителите ми са наемодатели и такова нещо е нямало.

От вчера не се е сетил за мен. Много ми е напрегнато. Не искам да го търся първа. Почвам да си мисля,че съм сгафила нещо. Не,не е възможно.

WickedSick
11-10-2014, 18:11
Мн зле се чувствам

draid
11-10-2014, 18:21
Преядох брутално...

IWannaBeSedated
11-10-2014, 18:34
Чувствам се отвратително, от ужасното ми поведение страдат останалите.

TheDevilInMe
11-10-2014, 18:35
Самотно, така ми се иска вече да е декември, но не е и ме боли главата, направо хронично става вече... официално american horror story е един от най-добрите сериали евър :3 препоръчвам ви го многооо : ))))

Ivaaaaa
11-10-2014, 18:39
днес не ми върви. кви са тия лекции, бе! програмата ни за понеделник е малоумна. дори и аз огладнях /дори/. свърших. прибирам се. тела ми звъни: 'ааало'.. празни приказки *тийт*, *тийт*. очаквам всеки момент моя автобус, тъмно, нещо идва. а, ето го. качвам се и едва след 5-6 спирки осъзнавам, че съм в грешния рейс. слизам на някакво затънтено шосе. минават коли, някои свиркат. чувствам се ужасно. за щастие след 5мин се зададе друг...

Lilanda
11-10-2014, 18:41
Кара ме да треперя цялата...И в момента, в който му казах "Това, което правиш в момента, много ми харесва", не спря да го прави, докато не станахме от кафето. Е, разбира се, нямаше как да не ме попита 50 пъти "Кое, това ли?" и да ме целуне по врата. :D

Излизаме от Бакарди и ми вика "Направихме рекорд, цели 5 минути" и и двамата се наливаме като идиоти. :D И естествено няма как да не се замъкна с него на гарата и да не видя всички познати, които може да видя. :D И като автобуса тръгна, всички започнаха "ОМГ, ЛИНЧЕ, МНОГО СИ ОТИВАТЕ, КАК СЕ ЗАПОЗНАХТЕ, ОТ КОЛКО ВРЕМЕ СТЕ ЗАЕДНО, НЕ ЗНАМ СИ К'ВО СИ". :D Сладури. ;3

weheartiit
11-10-2014, 18:45
Тъпа гордост.Не може ли веднъж да направи нещо,толкова ли е трудно ,
искам един единствен компромис този път,след това ще се постарая да не се налага.
Само да го направи.

skatew
11-10-2014, 18:48
Чувствам се мега здрав
а тва ме кара да се чувствам екстра
хяхяхях

YSMF
11-10-2014, 19:10
Това момиче е супер зле, отказвам да се занимавам с нея.
-----
Днес мина перфектно и се надявам скоро да мога да се нанеса.

DisappointedDreamer
11-11-2014, 10:37
Тори, честит имен ден :)

Учим. Бр.

jab4eto
11-11-2014, 11:18
Освен, че ми е брутално студено, се чувствам много яко и добре.

Andjyy
11-11-2014, 13:05
Едно такова тревожно ми е...

YSMF
11-11-2014, 13:07
Честито на всички адаши :)

Искам 17-ти да дойде по - бързо и да се види дали работата с общежитието ще я бъде.

Lilanda
11-11-2014, 13:49
Честито на имениците!

он: Така ми се спи, че не е истина...От 2 часа се опитвам да заспя, тъкмо се унеса и някой ми пише някъде. Имам чувството, че ако и телефонът беше до мен, щяха да ми звъннат 50 човека, само и само да не спя...

Малко ме притеснява, досега трябваше да се е прибрал, но е възможно и да си мисли, че спя. Ако до половин час не ми пише/звънне, ще му звънна аз, че каквато съм притеснителна, ще изперкам.

Това хората сме много странни същества. Още миналия път смятах да го напиша, но този път съм удивена, сериозно.

nepowtorima
11-11-2014, 13:49
Новата серия на Древните беше сигурно една от най-интересните до сега.. Впечатлена съм ^^..
Изморено ми е. Отегчено. Смотано. Не знам какво искам..

shmatarok
11-11-2014, 14:00
Снощи беше мнооого хубаво. :)
8-)

Първата среща с официално новата ми психоложка мина добре, ама задълба доста дълбоко и пак ме разстрои. Не обичам да говоря за тези неща, не обичам да споделям и ми е супер трудно, ама тази поне изглежда си разбира от работата, доста точно стреля. Следващите 6 седмици бая ще се виждаме с нея, да видим какво ще стане накрая.

Не мога да повярвам как лети времето, семестърът свърши, аз се чувствам все още, че не знам какво правя на моменти. Разчертала съм си тази седмица от-до какво да се прави, дано да си спазя собствения график, че иначе ще се самонапляскам. 8-)

skatew
11-11-2014, 14:27
имам имен ден
а баба има рожден ден - странно е да имаш баба Скорпион:д
отивам да тренирам и после ще преям хяхях

Dagichka
11-11-2014, 16:52
^честит имен деен ;д

мега тъпо ми е цял ден.. гледам да не мисля и анализирам много, ама не се получава есте :д поне колегите ми са пичове, малко или много ги е грижа за мен, даже от пушачите ми казаха да спра да пуша толкова много, щото само си вредя :д
ден за ден животът се изнизва хаха а аз съм едно голямо нищо, което се чувства нещо, само когато е в компанията на дадени душички и когато се грижи за тях, вместо първо за себе си.. еми шанс

tori
11-11-2014, 17:24
Бляяя, цял ден некви хора ми честитят именния ден, а аз обяснявам, че НЯМАМ днес и че изобщо не вярвам в разни светии и други. Те, обаче, ултра неуспешно си мислят, че ще ядат бонбони и такиа раути. Ма, няма, бе! Особено крива бях - сънена и мрънкаща, че ми се спи. Имах планове като приключа даскало да се затворя на топло, тихо и тъмно в мойта стая и да умра под куп завивки. АХА! Да, що пък?! Точно се прибирам в нас и любовно писъмце от майка - бабини искали да ме видят след даскало ама така го написала, че все едно някой е на умирачка. Слизам аз, те искали да ми честитят и да ми дадат пари. И то щото не може пък по-късничко, а баш веднага трябва да стане. Не че не се наспах де, но значително по-късно, отколкото ми се искаше. Вечерях, пуших, сега мисля да се правя и на ученолюбива, а после ако има време ще мързелувам пред някое филмче. Утре ще ми е тежко да вържа всичко, но ще се справя, защото съм яка пък. Аре, Тори набичва музиката и се захваща.

DisappointedDreamer
11-11-2014, 17:30
^Понякога ме изумяваш и то в изобщо нехубавия смисъл на думата.

tori
11-11-2014, 17:50
Супер.

Jaune
11-11-2014, 18:26
О, я си... :) Веднъж такова нещо си позволих, но втори път - НЕ.

Arctic
11-11-2014, 18:35
..дали наистина не е по-добре да нараняваш другите, ако е необходимо, а не да търпиш?
Ей това не ми излиза от главата. В смисъл, в никакъв случай не съм някаква Дева Мария, но определено по-скоро търпя. И в резултат, никакво уважение.
Мисля супер много напоследък, и все стигам до заключението, че съм някакъв баси ужасния човек. Няма смисъл от съществуването ми, реално съм едно нищо, хабящо необходим въздух. И всичко е толкова тъпо, аз самата не се уважавам, как може да искам другите да ме уважават?
Нищо не разбирам в момента.

skatew
11-11-2014, 19:07
Ако ми стане тъпо цъквам тази страница и като ва гледам се чувствам чудесно със себе си:Д
и преядох

AggerYNWA
11-11-2014, 19:15
Ако ми стане тъпо цъквам тази страница и като ва гледам се чувствам чудесно със себе си:Д
и преядох

:D :D

XTREMEFREERIDE
11-11-2014, 19:49
Изгубила съм ума си по него, а всичко, което ме е карал да правя някога, е да слушам сърцето си. Треперя при всеки негов допир. А след седмица ще станат вече три години откакто сме заедно и година и половина, откакто живеем под един покрив. Обожавам го. Него и всичко, което ми причинява.

anonymous908491
11-11-2014, 19:59
Плашещо много хора тук, са кръстени на мен

galaxy29
11-11-2014, 20:07
чид на имениците, включително и на тори пренасацията :д

сънувах, че искат да запалят котката ми и се събудих уплашена, ама като ми скочи на леглото се успокоих :д

anonymous908491
11-11-2014, 20:11
Не е било сън, спи спокойно, ще бъда тих

SHPAIdURmeN
11-11-2014, 20:16
и преядох

+ + :D :lol: :D

pandabear
11-11-2014, 20:18
с какво ще запомния днешния ми празник?
- взех си колоквиума по биофизика.

skatew
11-11-2014, 20:25
с какво ще запомния днешния ми празник?
- взех си колоквиума по биофизика.

честито

Ivaaaaa
11-11-2014, 20:35
как ще стана утре си няам и на идея. имам нужда от много, много сън. напоследък живея...нездравословно. искам да навали много сняг. толкова, че да не мога да изляза. и да си остана вкъщи на топло да спя. и да спя. и да спя.

липсва ми, мамка му.

https://www.youtube.com/watch?v=YJ__ja4QpMM

xoxi
11-11-2014, 21:35
Този форум започвам да го усещам все по-далечен от мен и все по-скучен.
Не ми е тук мястото вече.
Жалко.
Толкова години му следях простотията...

anonymous708973
11-11-2014, 21:42
Жалко.

Мда, ама ми е навик, за съжаление.

Много негативни емоции днес и естествено пак се държах като пикла и му развалих настроението. Направо си губя посоката... и като ме хване поредната депресия на тема нищо-няма-да-стане-от-мен, и Господ да слезе от небето, няма да ми помогне. Равносметка няма. Явно не поумнявам. Насрочих си няколко разговора с по-запознати от мен хора, барем си вдъхна увереност, че ще се справя.
Днес ме лъхна надежда, че ще се справя с това право... дано да продължи. И трябва да измисля как да му се реванширам, нямам търпение да си прочете картичката в пощенската кутия^^

galaxy29
11-11-2014, 22:00
много ли сте всевисши

girlwithblueeyes
11-11-2014, 22:07
С бебоците всичко е нaред ,той ми е чудесен,взех си изпитa.Просто се чуствaм щaстливa .

SHPAIdURmeN
11-11-2014, 22:32
мноу мъка у вас е хора. Не ви ли писна да сте тъжни ? :D

Ewok
11-12-2014, 06:37
Не трябва да се хайпвам толкова много, но просто не мога да се удържа. Даноданодано го хареса и да го вземем ние. Почти идеален е, за изискванията ни едва ли ще си намерим нещо по-добро. И си има всичко и е точно както си го представях и брокерката е готина и каза, че ще измисли нещо за котето, "проблемът" както го наричат :д
И най-якото е, че няма хазяи и е толкова вълшебно <3

anonymous708973
11-12-2014, 07:18
Пфу, може ли така жестоко да се успя и дори да не помня, че алармата е звъняла? Шамари.

Ох, като го слушам Кобрата как говори на немски, лошо ми става. За щастие, няма да си ползва немския, докато бие по Кличко. Пфууу, дано му се опъне стабилно.

DisappointedDreamer
11-12-2014, 08:14
Една от най-прекрасните ми вечери досега тук! Всичко обиколихме, хаха. Днес релакс и учене.

tori
11-12-2014, 10:23
Толкова да ги мразя... На кого какво ще накривя ако направя каквото съм решила, не разбирам. Как може другите да си влачат гаджетата и приятелите по събирания с класа, а най-накрая на мен да се трие сол?! Кви са тия хора?! Пета година им търпя простотията и нервите ми вече не издържат. Добър си, на всеки помагаш, на никого лоша дума не казваш, мълчиш и си събираш, винаги ухилен и позитивен, на никого нищо не отказваш и накрая - курец. Да им се невидят ли и наглите боклуци, писнаха ми. Толкова съм бясна, че не мога да си намеря място. Да се свършва с тоя тъп дванайсти клас, че много ми идват драмите им и караниците. Как предния ми клас бяха такива сладкиши и пичове?! Ще ги видим след пет години като ги очука живота дали ще са същите нагли отворковци.

skatew
11-12-2014, 10:28
мноу мъка у вас е хора. Не ви ли писна да сте тъжни ? :D

мдае. всеки се е вглъбил в нелепите си проблемчета.. на моменти и аз се усещам, че започвам да го правя ма тряа се отърсва човек, следя тука някои хора постоянно си пишат депресивни нещица, тъжно тъжно мн тъжно
да пушат 1 бобач и да се стЕгат

d-r.Zob
11-12-2014, 13:19
Миналата седмица се върнах от Немско с доста семки и бонбонки в джоба. Казано честно всичко ми е наред...
Само ми е кофти, че се държа лошо с жените, но нямам никакво намерение да ставам пак послушен господинчо.

Dagichka
11-12-2014, 14:12
мдае. всеки се е вглъбил в нелепите си проблемчета.. на моменти и аз се усещам, че започвам да го правя ма тряа се отърсва човек, следя тука някои хора постоянно си пишат депресивни нещица, тъжно тъжно мн тъжно
да пушат 1 бобач и да се стЕгат
понякога масура не е достатъчен. :) аз досега да бях почнала кока да друсам, но не мисля, че това е решението на проблемите лично за мен :д
и това е дневник, всеки е свободен да си излива чувствата, ако ще да са най-депресивните на света, ама хаа :д

п.п. и да, на мен ми е зле, положението е същото както вчера :д

bloodfrozen
11-12-2014, 14:26
Агресирах мощно. Почва да ми писва от тия тарикатски изпълнения. Сега им минават номерцата, ама след време няма да могат да си ги пробутват. Чакам с нетърпение този момент. Приготвила съм си един шоколад междувременно.. за душевно успокоение. 8-)

galaxy29
11-12-2014, 14:28
камелия, влез си в тъпия скайп

Arctic
11-12-2014, 16:28
Не мога просто. Няма такава тъпа учителка просто, няма. Ще ми пише ниска оценка, защото задачите не били решени по нейния начин. Ама иначе всичко си е вярно, ама тя драскала с червено, драскала. Даже съм била за по-ниска оценка, ама от нея да минело. Бяясна съм.
Усещам как отсега следващите 4 години ми се обезсмислят. Колкото и да уча, каквото и да правя, явно отлични оценки никога няма да изкарам по нищо.
Ебаси гения дето съм по html, хехе. Е, в моменти учим прости неща, но все пак. Даже не очаквах всичко да ми е вярно от първия път, ама пък така се оказа. И на всичкото отгоре ми е супер приятно да работя с това. Ти да видиш. Поне една част от нещата, с които искам да се занимавам в бъдеще ми се отдава горе-долу, засега.
Иначе като цяло беше по-добре днес.
Малко се плаша от себе си, още отпреди да знам на кой ще подарявам, му бях измислила подаръка. Сега вече ми е напълно завършено всичко в главата, точно това ще направя. Дано да се зарадва, че не го познавам толкова добре момчето :D

babity
11-12-2014, 20:57
Ааааа, днеска ебаси якия ден, майнааааа! Само к'вото не подхванах, само то не ми се получи. Дано съм ин серио! 8-)
Искам да се сношавам малко утре и да не виждам никого до неделя. Дано ми спори работата, имам големи очаквания.
И ми е миличко за моя малък чуждестранен обожател. Напра'о ме доядява като знам, че няма смисъл да му/си/ни давам надежди. Но пък всичко беше супер розово и по учебник... ама го няма вече.
Кат' цяло ми е доволно. Дано не напълнея от т'ва. :D

anonymous708973
11-12-2014, 21:00
Вдъхновена, устремена, влюбена.
Това си пожелавам занапред!

SHPAIdURmeN
11-12-2014, 22:06
Интереси, интереси, интереси, ммм интереси

HollyGolightly
11-12-2014, 22:33
Не знам вече на какъв език да им обясня на тези родители, да внимавам какво правят и говорят през децата си в къщи, понеже независимо колко са малки, всичко си казват и показват, без да сме ги питали 8-) Ама няма нищо де, поне на нас ни е забавно 8-)

RiB
11-12-2014, 23:45
Пиша с искреното желание и амбиция това да е нова страница. Съсредоточил съм се много върху себе си, имам да преодолявам вредни навици и се надявам да успея. Знам че няма да е изобщо лесно, но...

galaxy29
11-12-2014, 23:45
ох, трябва да спра да си чистя зъбите с конец, когато съм така пийнала :д
мъглата е приказна
а пък сестра ми е настинала и й свири нослето, докато диша, сладко е
и е толкова сладка като спи, не издържах и я рацелувах, почна да мрънка и да се върти :д
днес и котето ми беше заспало дълбоко и понеже ме успокоява мъркането й, разбутах я, че да почне ми мърка, пък и тя беше такава сладка и не устоях :д

galaxy29
11-12-2014, 23:46
Пиша с искреното желание и амбиция това да е нова страница. Съсредоточил съм се много върху себе си, имам да преодолявам вредни навици и се надявам да успея. Знам че няма да е изобщо лесно, но...
успех (:

paradosou
11-12-2014, 23:59
Попаднах на неочаквано интересен блог, обаче желанието за сън вече надделява над любопитството. Все пак утре като стана май първата ми работа ще е да хвърля пак 1-2-5 погледа. Отделно от това вечерта беше и продължава да е странна. Не очаквах чак такава реакция. Ще мисля какво може да се направи де ;р.

а пък сестра ми е настинала и й свири нослето, докато диша, сладко е
и е толкова сладка като спи, не издържах и я рацелувах, почна да мрънка и да се върти :д
днес и котето ми беше заспало дълбоко и понеже ме успокоява мъркането й, разбутах я, че да почне ми мърка, пък и тя беше такава сладка и не устоях :д
сладко^^
RiB, успех и от мен :)!

galaxy29
11-13-2014, 00:01
какъв блог :д

paradosou
11-13-2014, 00:02
на психолог

galaxy29
11-13-2014, 00:04
може ли да ми го бутнеш и на мен :д

kalpazanka
11-13-2014, 05:31
Плюх с лекота на 8 години и половина. Избирахме пръстен, спрях се на модел, обаче чувството "Бах мааму, кви ги върша?" не ме напусна...
Нито ми се реве, нито ми е депресарско, нито ми е самотно, само мисля да не вземе да свърши някоя глупост...

Ewok
11-13-2014, 07:14
Поздравявам ви с нова прекрасна песен по повод прекрасния живот <3

http://hypetrak.com/2014/11/marion-cotillard-presents-her-new-music-video-snapshot-in-la/

//сега видях горния пост, поздравявам и калпазанка и давам виртуална прегръдка

TheDevilInMe
11-13-2014, 07:31
girlwithblueeyes, знаете ли вече пола на бебчетата? :)
как можах да гледам до толкова късно, сега едвааам гледам, но какво да направя като е толкова зарибяващ, кара те да гледаш ощи и ощи... american horror story <333 а пък дребосъчето ми е толкова смело, не се уплаши изобщо докато му взимаха кръв, сладулче... постъпката му беше толкова мила, да ми вземе онези маратонки ей така и така добре да познава вкуса ми, страхотен ми е!!! Въздишки и трепети, хаха, още само 40 дни и ще съм най-щастливата жена...

granger
11-13-2014, 08:23
Жалко.

Мда...почти не влизам вече. Нищо ,че понякога заради някои потребители влизам.
Уморено, спи ми се. Днес малко ще почивам и тава йе.

tori
11-13-2014, 08:31
Добре ми е, мързеливо такова едно. :33 Пийвам си кафенце и ми е кеф. Имам да върша разни работи за майка ама след кафето с другото мами ще се захващам. Пък после евентуално ще се видя с един човек от фороня, ще видим кво ще излезе. Надявам се на спокоен и прекрасен ден, такива са изгледите.
Вчерашната фотосесия за албума с класа мина що-годе и познайте кой мрази да бъде сниман когато не е в настроение, а го има голяма част от снимките. Ама тъй то кат си як. :дд
Егото ми бавно и полека успява да заздравее което единствено може да ме радва. А пък утре вечер се очертава мееееега приятна, защото едната пандичка ще ме води на бира и някво такоа... Абе, обичам да пия бира с него, бе!

Arctic
11-13-2014, 10:19
Всичко е наред засега. Спи ми се, но е изненадващо добре. Песимиста в мен чака нещо да се развали всеки момент, другата част се наслаждава на моментното спокойствие.

Blab
11-13-2014, 11:27
http://www.youtube.com/watch?v=sBpsuRKT4hc

galaxy29
11-13-2014, 11:45
//сега видях горния пост, поздравявам и калпазанка и давам виртуална прегръдка
аз също

а пък песента много ми харесва, с яката актриса от a good year

shmatarok
11-13-2014, 12:28
:D Това момиче просто не е добре. От всички възможни глупости, които можеха да бъдат предложени точно пък смятам да се съглася да внасят коледно дърво от Хелзинки, за скромната сума от 1400 паунда, мда. Или пък "Finally, I think we should all snuggle up on our luxurious blue leather sofas and watch Love Actually together, which will hopefully encourage some wondering fingers and some Christmas lurveee." 8-) Не ѝ стигна спийд-дейтинга. :D
Тюторът ми по математика изрично му казах, че ще седна да си направя нещата сама, нямаше нужда да ме препраща към други индивиди, супер неудобно ми е сега, направо ми прилоша като си видях имейла. Един път ще забравя да си прочета материала и ще ми излезе през носа.
Което ми напомня, че вчера забравих да си направя теста по математика, омфг.

Забавно ми е все още. 8-) След час като си почна есето отново, най-вероятно ще ми се реве.

Ох, има къде къде по-приятни начини, по които бих предпочела да си прекарвам времето.

weheartiit
11-13-2014, 13:23
Ако се сети-сети,ако не -здраве да е.Повече унижавания няма да
търпя,то си личи когато човек има интерес и когато няма.Не ми пука!
(или поне се опитвам да се самоубедя в това)

girlwithblueeyes
11-13-2014, 13:29
Добре де много ми е слaдък,кaто ме глези тaкa aмa той и водa не ми дaвa дa си сипя сaмa
A зa нощни игри не можело ще нaвредим нa бебчетaтa,много ме ядосвa:Д:Д

TheDevili in me-не все още не ги знaем^^

Lilanda
11-13-2014, 14:24
Вдъхновена, устремена, влюбена.
Това, това, това!

Всички като разберат какво се е случило, ми казват "Аз ти казах, ама ти не ме слушаш". 8-) Днес получих поредното подобно съобщение, а не е като да не е минало супер много време.

Цял ден уча думи, реших малко да си почина и да ви се похваля, че днес правим 1 месец хаха. ;3

Понеже и двамата нямахме възможност да се видим днес, ще си го отпразнуваме утре, макар и скромно. Нямам търпение просто. ;3

П.С.: Честито на калпазанка!

granger
11-13-2014, 14:34
Проспах си упражнението...
Браво Пламена.

trabi_bs
11-13-2014, 14:37
Мързе6е ме да ходя на работа :(

kalpazanka
11-13-2014, 15:17
П.С.: Честито на калпазанка!

Остана само да почерпя, нали...

AnarchyBoy
11-13-2014, 15:35
Че то си е за почерпка т'ва бе...
Имам няк'во минимално време на компа от сума време... И няма к'во да правя.. не мога да повярвам... :D Компа ми е скучен.. ;д
Слушам си няк'ва музика и я чакам да се прибере, а после ще се разходим нещо и на кино ще идем да гледаме Дракула.. Пак!
Трябва и да напазаруваме, че хладилника е пуст...
Бту интерстелър е абсолютна лудница ;3 (влиза ми в топ 5) Енигмата 23, струнната теория.. Ом ном ном ном ;3
Как да е, яко ми е, всичко е екстра, отивам да си направя храна. б.

galaxy29
11-13-2014, 15:37
ами то на тъпаците принципно винаги им е екстра

tireheb
11-13-2014, 15:40
Бту интерстелър е абсолютна лудница ;3 (влиза ми в топ 5) Енигмата 23, струнната теория.. Ом ном ном ном ;3

само кат видех на кои от познатите ми им харесва ми стана ясно, че нема смисъл да го гледам
"поредният гениален филм на нолан"
лел

tori
11-13-2014, 15:41
Тоооолкова много ми се разхождааааа... Нямам търпение просто да изляза от нас, нищо че преди половин час се прибрах. :д

kalpazanka
11-13-2014, 15:44
Че то си е за почерпка т'ва бе...

Направо ми вдигнахте настроението :D

Lilanda
11-13-2014, 15:47
^ Айде, ако не ти се черпи, мен може да ме пропуснеш. И без това имам и аз повод хаха. :D

galaxy29
11-13-2014, 15:50
същия ли

kalpazanka
11-13-2014, 15:51
Прекалено ще е да сме в темата две, отказали годеж.

AnarchyBoy
11-13-2014, 16:04
:lol:

granger
11-13-2014, 16:36
Калпазанке, предизвиквам те на кафе... :D Не се шегувам.

sl1nceetoo
11-13-2014, 17:00
Най-накрая свободна. Щастливо ми е.
Цялата съм в брокат, даже и по клавиатурата оставям :о :/
Мишката ще се прибира, искам да го видя.
Утре с момичетата ще гледаме анимация. А тия дни трябва да се съберем да гледаме стриптизьорките, че вече не се трае.
Досега помагах на братовчед ми с домашните. Много е шладък. После ще игреам. :д
Обожавам да пътувам. И то вечер. И то с тия яките хора.
Много е хубаво да имаш именно такива яки хора до себе си, да се смеете, да си тъгувате, да си мълчите многозначително.
Хубаво ми е. Наистина хубаво.

SpiritInBlack
11-13-2014, 17:58
Интересно седмица бе до момента. До края ще става все по-интересна. Само някой, който не е прал анцунг със салфетка в него, не знае на колко много парченца може да се скъса. Неприятно много неща са ми на главата наистина, а как съжалявам за моя приятел не е истина. Пропаст с троен скок не се прескача.

Dagichka
11-13-2014, 18:44
^мале веднъж в дънките си бях забравила салфетка, всичките дрехи от пералнята после три дена ги чистих :lol:

хах, странно как се държи изрядно и ми пише самичък през 10 минути след като малко вдигнах тон и си казах ясно къв ми е проблемът с него. за какво винаги трябва да се стига до такива ситуации бе, грр. ясно ми е, че не е като мен, не го мисли и премисля толкоз, ама..
днес за пръв път играх джага с момчетата, беше толкооова яко, вкарах два гола даже :cool:

IWannaBeSedated
11-13-2014, 19:17
Шибано ми е, реве ми се, не мога да се отърся от негативните мисли...

Vanchhh
11-13-2014, 19:45
Бахти нещастния ден днес. Всичко, което хванех се чупеше..
Утре пък най-накрая ще започна да тренирам както си трябва :))) (Лууухуу)

galaxy29
11-13-2014, 19:55
^мале веднъж в дънките си бях забравила салфетка, всичките дрехи от пералнята после три дена ги чистих :lol:
хахах и вкъщи се е случвало

и мел добре, че тоз е започнал да се държи на ниво, защото тъкмо си бях извадила боксовите ръкавици и смятах да идвам да го прибия

shmatarok
11-13-2014, 19:55
Ебати кривият ден.

Andjyy
11-13-2014, 19:57
nevermind
видях поста
пиши ми ако желаеш

DarkTemplar
11-13-2014, 19:59
Тука ще умрете от депресии ей...

tori
11-13-2014, 20:06
Оле, ногу я обичам, бе! Тва за един час петима рандъм непознати да ни заговорят, си е странно. Единия даже ни свири на въздушна китара и ни пя блек метъл. Добрей раутата, абонирани сме да ни спират все откачалки явно. Много ми е яко.

XTREMEFREERIDE
11-13-2014, 20:18
Когато не си до мен и си мисля за теб, не се сещам за това с какво си облечен, как стои косата ти, дали си се обръснал. Не се чудя какво правиш, не обмислям липсвам ли ти аз. Единственото, за което мисля в тези моменти е тялото ти. Чистото ти голо тяло, което търси моето за да го стопли. Ръцете ти, които ме пристискат толкова близо до теб, че оставам без дъх. В тези моменти затварям очи, взимам си въздух и усещам, че дори от далеч мога да вдъхна Теб.

Такова някво.

d-r.Zob
11-13-2014, 20:32
Днес пропилях 100 лева на комар. Нов житейски урок! Умирам от яд, че се хванах с тия простотии...

SonataArctica
11-13-2014, 23:18
^
Играй покер с пияни донори - сигурна печалба.

// Отне ми толкова време да си довърша нещата... Просто искам да се тръшна сега на леглото и да си приказвам. Бррр. Изморен съм, гърба ме боли. Обаче съм доволен от свършеното, скоро ще видим резултата.
Ах, странно колко бързо се свиква с хубавите неща.
Този уикенд - никакви купони. Ако не си свърша работата ще трябва да се самобичувам, мрън. Няма да мога да се трая после. Край на излежаването до 12 часа, мда.

anonymous708973
11-14-2014, 08:44

и мел добре, че тоз е започнал да се държи на ниво, защото тъкмо си бях извадила боксовите ръкавици и смятах да идвам да го прибия

И при нас. Милиони пъти :д
Ама това е аматьорско.

Бащатко е изпирал шофьорска книжка (когато още не са били ламинирани), чисто нов апарат... последно си боядисал чисто нови бели тенисни в пембе, щото някак изтървал един червен чорап в пералнята. После пък, вече научен, че нещата се съчетават по цветове, решил да изпере на майка чисто нови фини вълнени блузи с чаршафи на програма за памук, щото... нали, всичко било червено :D

Густо ми е, наспинкахме се добре, днес ще говорим малко за кандидатури и т.н. да се пообразовам и ако се уредя с практика за лятото, ще съм безмерно щастлива^^
Чудя се дали да не запиша и един курс за Ексел, че се знам, че няма да седна сама да се занимавам.

Niakoitam
11-14-2014, 08:58
Ходя си днес и си мисля...дали пък има по-голям мазохист от мен.Гледам често да мисля първо за другите хора-как са,как се чувстват,как ще се почувстват в дадени ситуации,как мога да ги накарам да се почувстват с дадени мои действия,какво мога и не мога да им дам? Анализирам ли анализирам надълбоко и нашироко.А всъщност не мога да си го позволя.Не и при това,което съм.По би ми прилягало да съм просто един егоист,който мисли предимно за себе си и слага себе си в най-преден план.Но понеже продължавам да съм си наивен мазохист изпускам понякога дори и малките възможности да се почувствам щастлив,а след това знаейки какво представлявам просто да си продължа напред по пътя.Последна такава възможност ми се отдаде преди две три седмици.Една девойка беше едвали не готова да дойде в моят град без дори да съм я карал.Можеше и да си прекараме доволно добре.Но аз започнах да се правя на шантав при намека и че няма къде да спят и че не съм ги искал, защото ясно знаех че ще дойде с приятелката си (гадже на брат ми),на която нашите и особено баща ми е меко казано голям фен и ще има проблеми за у нас.Ако пък и го бях казал директно щеше да стигне до ушите на гаджето на брат ми непременно и той можеше да си има разправии пък след това и аз с него.Е,защо пък да не бях постъпил егоистично и да ги пратя да си нощуват там в една фамилна къща и да се издрънчат за стая.Малко излезе че не искам и затова се правя на шантав.Не че бих и простил всъщност на въпросната девойка ако ми се отдаде възможност за нещо.Пък знае ли човек може/ше и да ми върже поне минимум докато ме поопознае...имайки предвид,че още на второто ни виждане,когато беше пред скъсване с гаджето си ходехме така да се каже под ръка из Студентски град. Въпреки че в момента мислите ми са насочени малко повече към една друга девойка.Девойка,която ме познава и знае подробности и въпреки че ме познава такъв какъвто съм и знае подобрностите не се е отказала от мен.Е,точно в момента това е леко спорно де,защото малко така изглежда,а аз все пак не чета мисли,но има някои малки нещица,които ме карат да си мисля,че нещата все още са обратими и в момента просто си има причина/и,които са ми може би до голяма степен ясни. Дори един сън преди седмица,две ме наведе на подобна мисъл.Друг е въпроса доколко ми е показвал нещо и доколко моята лична емоция му е повлияла.Както и да е.Поне на този етап не смятам да и досаждам...

anonymous708973
11-14-2014, 09:46
Когато не си до мен и си мисля за теб, не се сещам за това с какво си облечен, как стои косата ти, дали си се обръснал. Не се чудя какво правиш, не обмислям липсвам ли ти аз. Единственото, за което мисля в тези моменти е тялото ти. Чистото ти голо тяло, което търси моето за да го стопли. Ръцете ти, които ме пристискат толкова близо до теб, че оставам без дъх. В тези моменти затварям очи, взимам си въздух и усещам, че дори от далеч мога да вдъхна Теб.

Такова някво.

Вярваш ли ми, че ТОЛКОВА много време прекарваме заедно, кажи-речи, постоянно и въпреки това не ми писва. Нямам потребността за "време за мен" в класическия смисъл. Е, чат-пат, да, ама то е наистина необходимо, не че го искам, колкото да си свърша женските работи.
Дотолкова съм свикнала да го виждам, усещам, чувствам, че като ми се наложи в седмицата 2, максимум 3 пъти да спя самичка... Кофти е. На заспиване е окей, и без това съм умряла за сън, обаче на събуждане... нещо липсва, когато го няма. И той това казва, още преди месеци, след като се върна от почивката ни, казваше, че се събужда посред нощ и ме търси^^
Ей сега от час и малко го няма и вече нямам търпение да си върша задачките из града и да отида да се позиционирам до него да учим. Просто... уча си, вдигам поглед, виждам му съсредоточеното изражение... такава топла вълна ме облива изведнъж. Невероятно е.

Отнесох се :)

shmatarok
11-14-2014, 09:47
^ сладко 8-)

Не обичам такова време пъъък! Единственото, което ми се прави е да лежа и ми е някакво гушливо такова. 8-) Освен това се натъпках с палачинки с кленов сироп и ми е едно тежко и сладко, бляя. :Д
Приличам на зомби и естествено, че трябваше да видя всичките си възможни познати и това в рамките на час и половина!
По някаква неведома причина са ми сменили датата за изпита другата седмица, не обичам промени в последния момент, ама този път съм доволна, защото ми отпускат цели два дни повече за учене. 8-)
Туториалът днес беше пълна пародия, както обичайно, ама какво да се прави.

Ewok
11-14-2014, 10:08
Вярваш ли ми, че ТОЛКОВА много време прекарваме заедно, кажи-речи, постоянно и въпреки това не ми писва. Нямам потребността за "време за мен" в класическия смисъл. Е, чат-пат, да, ама то е наистина необходимо, не че го искам, колкото да си свърша женските работи.
Дотолкова съм свикнала да го виждам, усещам, чувствам, че като ми се наложи в седмицата 2, максимум 3 пъти да спя самичка... Кофти е. На заспиване е окей, и без това съм умряла за сън, обаче на събуждане... нещо липсва, когато го няма. И той това казва, още преди месеци, след като се върна от почивката ни, казваше, че се събужда посред нощ и ме търси^^
Ей сега от час и малко го няма и вече нямам търпение да си върша задачките из града и да отида да се позиционирам до него да учим. Просто... уча си, вдигам поглед, виждам му съсредоточеното изражение... такава топла вълна ме облива изведнъж. Невероятно е.

Отнесох се :)

Дам, спомням си в началото като се виждахме веднъж седмично и после изведнъж бум - няколко месеца спях в тях всяка вечер, с едно-две изключения, де, но ми беше адски неприятно.
А сега като живеем заедно всичко е толкова прекрасно, знам си, че ще си го гушна вечер и дори да сме се скарали знам, че е тук. Толкова е хубаво :)

tori
11-14-2014, 11:59
За пръв път от... винаги нямам какво да кажа в тая тема, защото самата аз не знам особено добре какво чувствам. Едно ми е такова никакво, водно... Ама ми харесва да ми е така, чувствам го като вид почивка явно. Смисъл не ми се излиза, не ми се прави нещо особено и така нататък, не ми липсва нищо реално, не мисля за нищо и... да. Чувствам се като капка вода, която просто е застинала във времето и пространството в падението си насред нищото. Чувствам се на място, у дома, спокойна. Защитена ако щете. Не мисля, че ми е нужно каквото и да е. Чувствам се перфектно.

Dagichka
11-14-2014, 12:05

обичам та :* и все пак вади боксовите ръкавици, къв е тоя чувал дето се пише WickedSick? само ми спами някви глупости на лични, ебати мизерника

главата ме цепи цял ден :с тия колеги ме побъркаха с тва блъскане по чиновете, въртене на стотинк ии тн., много им е кеф да ме гледат как полудявам и да ми се смеят, грр ;д но поне сега съм си на топличко и удобно, чакам я да свърши лекция и да се чуем по вайбър да се наговорим хубаво, че си е гадно така от разстояние, липсва ми..

SonataArctica
11-14-2014, 12:23
Мотивиран, надъхан и щастлив. Писах на клуба по ръгби, почвам да си подновявам режима и тренировките. Само да ме вземат и ще бъде невероятно. Адски много ми се играе, дори и да е просто ей така. Ох, искам да кача мускулатура, бррр. 11 месeца - 4-5 кг. поне трябва да кача. Днес тичах в дъжда, беше прекрасно, бръм. Обожавам да тренирам в това време, времето те блъска и блъска, но ти продължаваш. После се прибираш и усещаш топлината от душа как се пропива в тялото ти и как студа изчезва и остава само приятната болка от измореното ти тяло. И това да е началото на деня ти - неповторимо. Тази вечер ще пия бира с приятелче ръгбист, с което съм играл. Само да не вземем да се сборичкаме като хлапета и да счупим нещо, хах. Също така най - накрая ще ида да си оправя лаптопа (поне се надявам да го оправят де). Мдам! В момента искам да се тласна до предела си и да дам всичко от себе си. Това е.

http://i.minus.com/iCWoBrNXoh2iL.gif

// Погледа, когато си разменяш с девойката с/у теб, когато без да искаш издаваш странен звук, докато се прозяваш... Нямам думи.

RosaCalvaria
11-14-2014, 13:10
Хем ми е хубаво, хем не и не ми харесва безразличието, което се получава между двете величини...

Иначе избутах я и тази седмица, остават още около 35 дена докато си се върна обратно в България, да видя и гушна всички. Ии най-вече него. ^^ Времето ще мине сравнително бързо, очакват ме четири дена училище тази седмица и след това една седмица практика и декември месец трябва да издържа саааамо двайсетина дена. :D
Тъпото обаче е, че ми е объркано. Онзи ден направихме пет месеца, изключително мила изненада получих от негова страна въпреки че ни делят проклети 2000 км, а днес е изнервен и реши да си го изкара на мен и да се заяде с мен за възможно най-глупавото нещо. Не ми е за това, всеки си ги има тези моменти, но последно време само се караме и стигаме до крайности. И разбира се, за него за всичко съм виновна аз. На моменти става ужасяващ непукист, пет пари не дава за това дали става на дума за мен или някой друг, говори без да мисли и абе... ще мине. Надявам се.
Сега уж ме очакват два дена почивка и малко много учене, пък ще видим как ще се развият нещата.

sl1nceetoo
11-14-2014, 13:31
Много мразя да ми се провалят плановете. Щото се бях подготвила някак емоционално и http://funnyand.com/wp-content/uploads/2014/11/Friends-cancel-the-plan.jpg нещо такова, ама не точно, ама почти и да.
Мързи ме. С М. сигурно ще гледаме филм. И дано утре сутринта да е свободен.
Днес вече ще си дочета книгата.
Което пък ме подсеща, че отдавна не съм писала :о

mayaaa
11-14-2014, 14:07
Добре, щом всичко и без това ще е толкова филмирано, не може ли и да приключи като един евтин (Холивудски) филм. Всичко да е цветя и рози, той да не трябва вече да се занимава с това, аз да знам, че съм направила каквото трябва и всички да заживеят дълго и щастливо... И аз да приключа с тоя цирк, защото сега не мога.
Ту си се радвам за няк'ви дреболии и ми е яко, ту ми е тъпо за нещо, които горе-долу се равняват на положителните.
И все пак, ще умножа дреболиите, ще си дооправя стаята (и апартамента като цяло), ща направя нещата както ги мислих, ще си дръпна филм да гледаме с татко... и да, ще си засаждам цветя и рози, било то и изкуствени, но на първо време и в тоя момент са ми перфектни и ще си ги пазя както розата на Малкия принц.

girlwithblueeyes
11-14-2014, 14:34
Някой ще яде шамарите ама кой ли ?!

Lilanda
11-14-2014, 14:40
Ходя си днес и си мисля...дали пък има по-голям мазохист от мен.Гледам често да мисля първо за другите хора-как са,как се чувстват,как ще се почувстват в дадени ситуации,как мога да ги накарам да се почувстват с дадени мои действия,какво мога и не мога да им дам? Анализирам ли анализирам надълбоко и нашироко.А всъщност не мога да си го позволя.Не и при това,което съм.По би ми прилягало да съм просто един егоист,който мисли предимно за себе си и слага себе си в най-преден план.Но понеже продължавам да съм си наивен мазохист изпускам понякога дори и малките възможности да се почувствам щастлив,а след това знаейки какво представлявам просто да си продължа напред по пътя.Последна такава възможност ми се отдаде преди две три седмици.Една девойка беше едвали не готова да дойде в моят град без дори да съм я карал.Можеше и да си прекараме доволно добре.Но аз започнах да се правя на шантав при намека и че няма къде да спят и че не съм ги искал, защото ясно знаех че ще дойде с приятелката си (гадже на брат ми),на която нашите и особено баща ми е меко казано голям фен и ще има проблеми за у нас.Ако пък и го бях казал директно щеше да стигне до ушите на гаджето на брат ми непременно и той можеше да си има разправии пък след това и аз с него.Е,защо пък да не бях постъпил егоистично и да ги пратя да си нощуват там в една фамилна къща и да се издрънчат за стая.Малко излезе че не искам и затова се правя на шантав.Не че бих и простил всъщност на въпросната девойка ако ми се отдаде възможност за нещо.Пък знае ли човек може/ше и да ми върже поне минимум докато ме поопознае...имайки предвид,че още на второто ни виждане,когато беше пред скъсване с гаджето си ходехме така да се каже под ръка из Студентски град. Въпреки че в момента мислите ми са насочени малко повече към една друга девойка.Девойка,която ме познава и знае подробности и въпреки че ме познава такъв какъвто съм и знае подобрностите не се е отказала от мен.Е,точно в момента това е леко спорно де,защото малко така изглежда,а аз все пак не чета мисли,но има някои малки нещица,които ме карат да си мисля,че нещата все още са обратими и в момента просто си има причина/и,които са ми може би до голяма степен ясни. Дори един сън преди седмица,две ме наведе на подобна мисъл.Друг е въпроса доколко ми е показвал нещо и доколко моята лична емоция му е повлияла.Както и да е.Поне на този етап не смятам да и досаждам...
Оле, колко много ми звучиш като един приятел...И като мен отчасти с първата част от поста. Добротата към останалите понякога може да бъде толкова лоша черта, че не е истина. ;с Бих казала да не гледаш толкова другите по принцип, но знам, че и аз така си казвам и при следващата подобна ситуация пак поддавам, та знам какво ти е...

едит: По инерция го пуснах без да си кажа какво ми е на душата на мен. 8-)

Четири прекрасни часа с него - това ми е на душата на мен. Гледахме филмче, гушкахме се, говорихме си, отидохме и на кафенце малко. Просто идеален завършък на петъка. А подаръка...:X Казах му, че не е нужно да ми купува нищо и той пак...Неудобно ми стана чак, че аз не съм му взела дори нещо дребно. Викам му, че нямаше нужда, а той отговаря "Според мен имаше". Много е добричък. ;с

Fisherman
11-14-2014, 15:51
добротата никога не е лоша черта

Lilanda
11-14-2014, 16:06
^Не съм казала обратното, Фиш. ;3

Vanchhh
11-14-2014, 18:47
Направо супер беше, голям кеф.
Сега малко почивчица.

IWannaBeSedated
11-14-2014, 19:06
Дано да е за добро...

tori
11-14-2014, 19:44
Хвана ме ленивостта и само се смъкнах до едната от мойте и отебах всичко. Аре, утре може да се появя там за едно кафе ако има с кого, но едва ли като се знам какъв мързел съм събота. Сега отивам да се изкъпя, правя си едно кафе и се излягам да гледам филмче или сериал. Приятна вечер от мен.

ImYourBaby
11-14-2014, 20:22
Притеснена.

Ох дано се оправя :-(

galaxy29
11-14-2014, 20:56
http://youtu.be/YvFbYz9xJtk
ей така се чувствам общо взето :д

galaxy29
11-14-2014, 20:59
обичам та :*
не съм готова да отвърна по същия начин, но много милу ;/

а иначе ще го прибия, само да ми падне, ще му разкажа долната семенна игрица

YSMF
11-15-2014, 06:50
Не мога да се откъсна от него. <3

mayaaa
11-15-2014, 07:18
Не може ли веднъж аз да съм слаба, на мен да показват както трябва и какво не трябва да правя, на мен да са ми опора, да се почувствам и аз малко момиче. Какви са тия връзки, в които все аз съм силната, аз съм опора и подкрепа, а водя нещата... Не, че не ми харесва донякъде да водя връзките, ама това вече отива на съвсем друго ниво.
Поне подредих, най-накрая. После Синдикат и фитнес. Изобщо не ми се мърда от тук, ама айде, нямам избор. Май беше грешка да си правя точно събота така заета. Meh. После и информатика трябва да видя, въпреки че вече с такова нежелание я правя. Трябваше да предложа на И. да отиде вместо мен. И без това ще е жалка картинка... Мрън-мрън.

weheartiit
11-15-2014, 07:24
Няма вест от него.Бавно се разкъсвам ... :(

Ewok
11-15-2014, 07:43
Ох, след като му казах, че вече живеем заедно, се надявам да спре да таи надежди.
На другия пък му казах да се поукроти малко, защото вече прекалява. Поне да ми харесваше физически :/

Иначе съм позитивна за преместването. Все повече и повече нямам търпение.
Днес ще трябва да се видя с роднини, налага се... -.- Но пък поне ще си свърша 'задължението' за известно време напред. Така не ми се иска да карам коледа с тях... или с другите, искам да сме си само двамата

TheDevilInMe
11-15-2014, 07:56
https://www.youtube.com/watch?v=m65jhGwtWrg
Това е моят сигнал за помощ - улучена съм
и съм на земята.
Чуваш ли сигналът ми за помощ,
има ли някой там?
Чувствам, че губя себе си.

Отказах се от всичко, но не ме вини.
Трябваше да си тръгна, понеже вече не бях на себе си.
Паднах толкова ниско,
че вече никой не ме забелязва.
Затънах в анонимността,
борейки се с празнотата и студа, и студа.
Бих желала да се върна, но не мога да го направя.
Бих желала да се върна.

Naive
11-15-2014, 08:57
Усещам как в най-скоро време ще се разкарам от тук и повече няма да се налага да търпя истеричните им изблици и ирационалността им. Толкова да са тегави всичките ми роднини до един, толкова...
И съм между чука и наковалнята и не знам къде да се скрия вече.

Andjyy
11-15-2014, 09:43
Къв ще е тоя грип,бе?!? Направо ми * майката. Това продължава цяла седмица. Няма как да си взема почивка и си разнасям бацилите тук-там. Поне температурата да спадне,ама къде ти...
И той ме измъчи...доста. Как не се обади да ме пита прибрала ли съм се,как съм пътувала,жива ли съм въобще?!? Ми изкарахме си супер яко и после-ни вест,ни кост. Не издържах. Свалих картите на масата. Поговорихме. Решихме,че ще ни е по-добре така. То реално нямаме друг избор де. Километрите ни разделят. Не мога всеки уикенд да пътувам по няколко часа. Той иска да заминем скоро,аз искам да си остана тук. Той иска да прекъсне,аз искам да продължа.
Имам адски много да наваксвам с ученето,а нямам сила да се изравя ...
Много ми е развълнувано за мача довечера. Очаквам го с нетърпение!!!!!

girlwithblueeyes
11-15-2014, 09:49
Сутринта се събудих с ужасно главоболие и гадане днес ще прекарам денят в леглото .Хубаво е че той си е тук и ще си бъдем двамата ще гледаме филмчета и ще хапнем малко сладкишчета или по скоро аз ще ям :D

Dagichka
11-15-2014, 10:11
не съм готова да отвърна по същия начин, но много милу ;/

а иначе ще го прибия, само да ми падне, ще му разкажа долната семенна игрица
аз не искам и ти да казваш същото, само споделям ;* https://www.facebook.com/events/625892374187529/?ref_newsfeed_story_type=regular Пав нападай :Д

добре ми е, спах прекрасно и се събудих без следа от главоболието ;3 и със съобщение от него "слънце ела ми на гости днес.. ще направя палачинки?" ахах толкова е странен, че направо не знам да плача или да се смея :д но май е заспал, така че няма да отида, пък и не трябва без това, имам други неща за вършене днес

Niakoitam
11-15-2014, 10:22
https://www.youtube.com/watch?v=m65jhGwtWrg
Това е моят сигнал за помощ - улучена съм
и съм на земята.
Чуваш ли сигналът ми за помощ,
има ли някой там?
Чувствам, че губя себе си.

Отказах се от всичко, но не ме вини.
Трябваше да си тръгна, понеже вече не бях на себе си.
Паднах толкова ниско,
че вече никой не ме забелязва.
Затънах в анонимността,
борейки се с празнотата и студа, и студа.
Бих желала да се върна, но не мога да го направя.
Бих желала да се върна.

Мисля си...,че тази песен идеално ме описва.С тази разлика,че не искам да се връщам никъде. По-скоро ми се ще да можех да избягам колкото се може по надалеч.От живота,който живея и от това,което съм.

А иначе ако преживявам много хубави емоции то по-вероятно е да за на сън отколкото в реалността.
Тази нощ пак сънувах мотива за рожденият ден.За втори път в близките седмици. В реалността не се очаква поне засега да съм канен на рожден ден на някой.Разбира се ако брат ми действително си празнува рожденият ден през Януари може и да съм поканен.Десет дни преди него има и тази приятелката на гаджето му, а тя лансираше идеята да се празнувало и да били обединени.Та знае ли се.Попринцип често идеите и се осъществяват.Иначе в първият сън се бяхме събрали в апартамента ни аз,брат ми,гаджето му,прителката и,някакво друго момиче, и още няколко момчета. Та в общи линии това,което помня е че се забавлявахме с компанията и нещо се разтанцуввах там с приятелката на гаджето на брат ми.

Днешният ми сън беше подобен,но леко по странен.Пак обстановка за рожден ден,но сякаш не в апартамента ни, а на някакво друго място.Чакахме да се насъберат гостите, а те бяха в общи линии тези от предишният сън.В един момент отидох на някъде и се запознахме...по скоро с мен се запозна някаква нахакана девойка от тези дето не им пука какво ще си помисли някой мъж ако го заговорят първи.Някак знаех че е доста по-малка от мен от сорта на не по-малко от 10 години,което ми създаваше известен дискомфорт,но пък ми беше изключително приятно с нея.На няколко пъти усърдно я питах за годините и,но все отбягваше темата.И все пак изглеждаше доста по-голяма,мислеше и разсъждаваше като доста по-зряла и по-голяма от много по-големи от нея.Абе сякаш бяхме на една вълна.И в момента,когато аз кажех: "Абе това не може да стане." Тя отговаряше,че можело и когато и опонирах като на магия тя го правеше вместо мен и сякаш се допълвахме по някакъв начин.Отидохме до някъде уж за малко и щяхме да се върнем,а дните неусетно си изминаваха.Минаха 3-4-5 дни вместо 10тина минути, а на нас сякаш не ни пукаше.Сякаш изобщо не ме интересуваше за мнението на близките и роднините ми,какво ще си помислят и какво ще става като се срещнем отново очи в очи.

skatew
11-15-2014, 11:47
охх този мой Сатурн в 4ти дом с този негов отрицателен аспект с Венера от време на време ми идва в повече

DisappointedDreamer
11-15-2014, 12:16
Тук се чувствам наистина щастлива. И не предполагах, че толкова много ще си обичам приятелите! Брррр. Адски хубаво чувство.

tori
11-15-2014, 12:50
Ей тва е то - разговор по скайп до 4:10 през нощта и после да се дигнеш във 15:30. Ама тоя разговор ми дойде толкова на място, че няма как просто. Дори да го гледам разхилен по скайп през цифра километри ми се явява мехлем за душата.
Сега се чувствам пълна с енергия, след кафето ще я накарам да се разходим на някъде поне, че не се издържа. :д

pandabear
11-15-2014, 14:30
не е достатъчно да си с някого, за да спреш да се чувстваш самотен. смисълът е другаде. смисълът е в това, че дюнерът е два пъти по-вкусен, когато има кой да ти се смее, когато се оцапаш с белия сос. смисълът е в това, че времето минава два пъти по-бързо, когато Борисовата градина бива обходена от два чифта крака. смисълът е в това, че дъждът е много по-приятен, когато има кой да държи чадъра, докато се разхождаш. смисълът е в това, че книгите са два пъти по-омагьосващи, когато има на кого да прочетеш на глас любимите си цитати. смисълът е в това, че филмите са два пъти по-интригуващи, когато има на кого да повтаряш досадно „гледай, де, гледай, ей това е любимият ми момент!!!“ смисълът е в това, че музиката е два пъти по-докосваща, когато още някой крещи с теб текстовете на песните. и той понякога да ги бърка, за да му се усмихнеш по средата на припева. и да загубиш караоке battle-a. смисълът е в това, че ... всичко е два пъти по-хубаво, когато е споделено.

galaxy29
11-15-2014, 14:56
https://www.facebook.com/events/625892374187529/?ref_newsfeed_story_type=regular Пав нападай :Д
АААААААААААААААААА :д

skatew
11-15-2014, 15:39
iskam na dirty dike:(

Lilanda
11-15-2014, 16:14
РЕВАААААААА. Колкото и пъти да го изгледам този филм, пак ще рева. Вчера на Пърл Харбър не ревах толкова. :D

Сега го чакам да се наиграе иии май ще говорим. Освен ако не дойдат и малките. Тогава няма да говорим. :D

Wednesday666
11-15-2014, 18:01
оф, майко, аман бе, писна ми от такива простотии.
Както съм уморена и не ми се занимаваше с нищо, така се ядосах са няма и две секунди.
Но не планирам да правя нищо по въпрос, хич не ми е.
И без това ме чака тежък ден утре, тъпият руснак пак е препълнен и хич не ми се мисли кво ще го правя, да се оправят просто.

shmatarok
11-15-2014, 18:02
Гади ми се супер много, знам си аз, че не трябва да ям понички, ама естествено като ги видях на вечеря и трябваше да си взема, и то не една, а три, нали всичките бяха различни цветове и аз като бебетата. :? Толкова ми е лошо, че две не виждам просто, а трябва да си довърша есето най-накрая. :( Имах мерак за една дъъълга и гореща вана - най-много да си умра сега.
Да, знам, да си имам проблемите. 8-) Ама то от лакомия...

Искам ваканция. Един ден поне, в който да мога само да си лежа и да не правя нищо и под нищо имам предвид наистина нищо - никакви проекти, домакинска работа, даже и филми и сериали няма да ми се гледат, просто да си лежа и да се наслаждавам на почивката си. 8-)

Като изключим това - емоционално съм много добре, чак не мога да повярвам. :D Казаха ми днес, че много различно се държа напоследък, станала съм по-мила (?!), брей, ти да видиш.

bloodfrozen
11-15-2014, 19:17
Готварствам си по нощите. Приключвам тия банички и се мятам в леглото. Въпреки че проблемна ми се вижда фурната и не знам колко точно време ще отнеме. 8-)

XTREMEFREERIDE
11-15-2014, 20:48
Ей така като останат някви часове преди да си се прибера при него ми е най-тегаво.

sl1nceetoo
11-15-2014, 22:26
Ядосвам се на себе си, какъв инат съм!

galaxy29
11-16-2014, 01:38
http://youtu.be/Q0Og4Z_sVHQ
тъй

anonymous708973
11-16-2014, 10:08
Доглеждам си серията, дояждам си и захващам финансите. Има надежда, само време трябва, лошото е, че времето определено липсва. Ох, дано да успея да се уговоря с мацката да минем упражненията заедно, определено ще помогне. Защо чак сега осъзнавам колко по-лесно е, когато двама-трима човека се мъчат над едно и също нещо?
Мъжо отиде да учи и да яде гофрети, ГРРРР.

Разкошен ми е иначе, изтърпя ми цялото мрънкане и кисело настроение снощи :д

Dagichka
11-16-2014, 11:47
толкова ми е странно и мило като му гледам старите снимки.. :д може би ако пътищата ни се бяха преплели тогава всичко щеше да е различно.. а може би не.
днес трябва да свърша още академични неща, че времето си напредва адски бързо, а ми е много мерак да завърша първия семестър понее с петица :д

Lilanda
11-16-2014, 12:06
толкова ми е странно и мило като му гледам старите снимки.. :д
Нали. 8-) Досега му разглеждах снимките, когато е бил 8-9 клас, че на някои и по-малък /за пореден път/ и се усмихвах до уши. :D Онзи ден ме беше попитал къде съм била първите 4 години от гимназията му и отговорът ми беше "Като гледам как си изглеждал тогава, едва ли щеше да се получи нещо" на шега, разбира се, де. 8-)

ПТ: Чакам го да се прибере и да ми каже как е минало. Каза ми, че като са говорили по телефона, е звучал добре, но това не пречи да се притеснявам, предвид това в какво настроение беше след последната им среща. Ще си съсипе нервичките за едното нищо...

DisappointedDreamer
11-16-2014, 12:26
Ръцете са ми в синини и гърбът ме боли, но няма нищо по-хубаво от това петима човека да се стекат на помощ на едно прекрасно момченце, и да му мъкнем покъщината в пликове из града, превивайки се от смях! И този същия прекрасник се нанесе точно до мен, измествайки нахалния, гнусен французин. И вчера се гледаха до късно страшни филми на ТВ-то му, а сутринта (тъй като делим една стена) ми чукна по стената, а аз чукнах обратно в отговор. Бр, не мога да опиша колко миличко ми стана. :Д Радвам се на някакви дребни нещица.

Правим презентацията с момичета в библиотеката, в момента. След това ще поуча още малко, а довечера ще ходим отново на кино, да гледаме The Imitation Game. Хубаво ми е. :)

Colouring
11-16-2014, 13:13
Мързеливо ми е. Имах много неща за правене, а свърших едва 1/3 от тях. Направо ме застреля тази новина за събирането. Вярно, че има още две седмици дотогава, но картинката просто е... неописуема. Ебаси иронията на съдбата - аз, сегашният ми приятел, бившата му и бившия ми на една маса. Отсега ми е awkward. И на всичкото отгоре 15 човека ще седят на масата и ще ни гледат странно, предвид, че знаят за ситуацията. Ха-ха...

HollyGolightly
11-16-2014, 13:16
Как може такава мундарщина, мързел и нежелание за правене на каквото и да било? Едно нещо го накарах да направи, едно, и то не е кой-знае какво, единствено го помолих да измие пода в кухнята и му показах къде е кофата, а той ще вземе да излее половината кофа на пода и да размаже водата с четката, може ли да е толкова загубен??? И всичко това е, защото знае, че следващият път няма да го помоля за същото, като се сетя каква беля ми е докарал.
Просто главата ми не го побира, не е малко дете, на 15 и половина е, аз на неговата възраст поемах отговорност за 2 други деца, гледала съм ги, помагала съм с домашните, а той ако не му кажа сутрин, сигурно ще отиде на училище по пижама и след това ще чака пред вратата 2+ часа, понеже и ключ не си е взел. Загубена работа!

sl1nceetoo
11-16-2014, 17:21
Малко изгрубях, ама то не се търпи. Има някои граници, които просто не бива да се прекрачват. Не съм от камък да търпя всичко това. Егоцентризъм и липса на реална преценка!
Остават ми още неща да довърша. Трябва да намеря още клипчета за глупавата презентация, която обаче ще направя забавна. Дано утре класната да ни освободи от някой час, за да обсъдим нещата.
Изнервено ми е.

tori
11-16-2014, 17:54
Ох, толкова да ми е хубаво... :33 Днес си асоциалствх и чистих из нас, готвих, правих едно-друго и съм си показала носа само за половин час. Ей сега хапнах с нашите, пийнахме уиски пичовски и сега вися пред компютъра да си почивам. След малко един душ тегля и потъвам, че направо не знам къде се намирам за сън. Айде, вчера успях да се наспя ама днес не стана баш както ми се искаше. И все пак бях полезна на себе си. Единствено ред не съм прочела, а часовника тик-така и си се дразня ама утре, надявам се.

weheartiit
11-16-2014, 20:13
Дано станат нещата както си го мисля,но като се познавам надали.
Искам да се настроя така,да не очаквам нищо,просто трябва да се поуспокоя малко.
Дано!

shmatarok
11-16-2014, 20:41
Тактично се изнервям все повече и повече и скоро ще метна компютъра на някъде.

Изобщо не ми е ясно как ще се подготвя за тазгодишната сесия.

Jaune
11-16-2014, 21:07
Enough, enough now:)

ShtrudeL
11-16-2014, 21:36
Абе, къде е онзи идиот Irti, бе? Някой помни ли го, има ли връзка с него? Ебати, как се сетих..

RosaCalvaria
11-17-2014, 04:56
Спиии ми се.
И искам да ми е безгрижно, а не безразлично. Много караници и негативни емоции за сравнително малко време се насъбраха и съм на ръба.
Другото, което ме дразни е, че всеки ден от тази седмица имам контролни, като днес имам такова по история, а аз два дена нищичко не пипнах. Пфф... Тази сутрин пък единственото, което направих, бе да си направя няколко препишонки и да прочета по един път листите, пък вече к`вото стане, стане. То ще се чуе.

Ewok
11-17-2014, 07:45
Такава хубава идея за подарък имам/х...
Пустите пари, как липсват :с

Не знам хората как пътуват, наистина, адски скъпо е, дори само пътя ;/
И дори и да взема билети сега, не се знае дали тогава ще имаме пари за останалите неща.

Започвам да се отчайвам много сериозно, откачам като си стоя само тук.

bloodyF
11-17-2014, 07:52
Значиии да съм сама у тях, правейки нищо е прекалено скучно.
Ще уча след малко май (или поне се надявам).
Свикнах с очилата вече, почти не ги забелязвам.
Тъпо ми е, че нямам работа, а днес и лекции. Като съм сама се потискам много. Търся усилено де, в магазина върви добре, надявам се да ми се обадят пак днес, ама за договор и заплата не е ставало дума и не знам дали не трябва да ги питам. Как мислите?
Те ми липсват много, но след 2 месеца мълчание не знам как да започна разговора.

Lilanda
11-17-2014, 12:32
Тъпо ми е, че нямам работа, а днес и лекции. Като съм сама се потискам много. Търся усилено де, в магазина върви добре, надявам се да ми се обадят пак днес, ама за договор и заплата не е ставало дума и не знам дали не трябва да ги питам. Как мислите?
Зависи каква е ситуацията. Ако наистина ти трябват парите, аз лично бих подпитала. Но пак казвам - зависи каква е ситуацията.

ПТ: Прекалено много дини нося под една мишница и не знам дали ще се справя с всичко това. Китара, солфеж /макар за сега и само вкъщи/, проект УСПЕХ, извънкласни по испански, подготовка за изпит по английски и не на последно място училище. Да не говорим, че взех да се интересувам и от разни странични неща като ПСВ и ВСВ и общо взето свободното ми време минава в разучаване и излизане/чат с него. Пак съм доволна, че и това ми е останало де, че както съм се наела, усещам, че в скоро време и то ще ми е кът.

Утре ще кара физическо с мен, понеже не е на лекции. 8-) Не ни се е случвало от кажи-речи май месец, но тогава си имах други проблеми и времето ни заедно минаваше по-скоро в мрънкане и утешаване. Утре се очаква да поцъкаме малко волейболче, което ще е едно страхотно прекарване на времето ни. След училище и ще отидем на кафе за около час и смятам да му разкажа всичко тогава. Интересно ми е каква ще му е реакцията. 8-)

едит: *2 Няма значение вече. :D

tori
11-17-2014, 14:05
Не ми се ходеше с него, нямах ни най-малко желание да го виждам, а и времето е едно такова никакво, че никъде не ми се ходеше. Добро решение, защото си поспах достичко и сега ми е добре. Сега наистина нямам търпение да видя какво си е драснал, уж си изпросих снимка ама да видим. Имам да правя някакво докладче ама нямам спомен кво беше та трябва да попитам другарчето, дано поне той помни. :д Тия дни верно съм се пуснала по течението, хич не е добре тая работа. Трябва да се постегна.

Dagichka
11-17-2014, 14:16
"жено, искаш ли една цигара или днес не си нервна" ахах оправи ми деня тоя колега, много е прекрасен :cool:
малко ми е притеснено, откъде пък се появи тва топче подмишницата ми бе, че и ме боли? надали е това, което си мисля, пак се филмирам сама :д
не мога да кажа, че ми е спокойно, но някак си осъзнах, че няма скоро явно да се виждаме в обедните му, така че вече поне не си давам зор и не бягам от лекции, че да стоя и да го чакам да ми даде сигнал.. не съм кученце все пак, не трябва да го играя толкова attached, въпреки че съм си такава по натура хах ;д

Arctic
11-17-2014, 14:58
Хех, доволна съм, обаче нещо липсва. И съм на тръни - имам чувството, че всеки момент нещо ще се обърка супер мощно. Всичко като е (сравнително)добре за известно време рано или късно се сгромолясва. Само чакам да видя по какъв начин.

SpiritInBlack
11-17-2014, 15:02
малко ми е притеснено, откъде пък се появи тва топче подмишницата ми бе, че и ме боли? надали е това, което си мисля, пак се филмирам сама :д
не мога да кажа, че ми е спокойно, но някак си осъзнах, че няма скоро явно да се виждаме в обедните му, така че вече поне не си давам зор и не бягам от лекции, че да стоя и да го чакам да ми даде сигнал.. не съм кученце все пак, не трябва да го играя толкова attached, въпреки че съм си такава по натура хах ;д

Не знам дали говорим за един и същи вид топче, но аз имах подобно за доста продължителен период . "Брилянтното" заключение на дерматолозите в България бе, че е лимфен възел, което бе доста притеснително, защото не се махаше със седмици и беше само под едната мишница. Отидох в Германия и се оказа, че е просто подута масна тъкан. Вече не спя на климатик през лятото и всичко е точно. А и още нещо, не крий симпатиите си към някого, когато ги имаш, момчетата се радваме на такива неща. Просто не бъди винаги "always available". Хубаво те посъветвах :D

Аз се чувствам странно. Още не мога да определя дали съм повече възмутен или неприятно изненадан. Само картинка би описала настроението ми в момента. Очите ме болят, а трябва да моделирам на Ексел сигурно до късно вечерта, защото е важно и само аз мога да свърша точно това. Гадното франсе не помогна. Ще видим утре южнокорейският посланик какъв е.

Ewok
11-17-2014, 15:17
За малко бяхме скарани, но е хубаво, когато общуваме в писмен вид. Всичко се изяснява без излишни нерви. Ще опитам да обмислям действията си следващия път.

Ewok
11-17-2014, 16:47
"Щото да си независим означава да си най-зависим
..от тва 'дето обожаваш"

Цитатче от фейсбук, което много ми хареса и реших да споделя с вас :)

d-r.Zob
11-17-2014, 20:56
Тя си стои във Варна вече цяла седмица. Е хубаво си е у дома, но това не е нормално, пи положение, че задълженията я очакват, а и все пак отскоро сме заедно. Би било добре да се почувствам малко ревнуван...

Naive
11-17-2014, 21:40
"Тая любов на шега излезе най-голямата истина в живота ми! Защо трябва винаги да бъдем сериозни, непогрешими и скучни като пътни указатели? Хора, сърцето ви е домашно куче, свикнало с късия синджир и кошарата."

Rakshy
11-17-2014, 21:40
Хах, не мислех, че някога ще пиша в подобна тема, но ето- нá.

Чувствам се отвратително, предаден, измамен, в мен бушува някакво твърде странно съмнение във възможностите ми. Искам да ударя нещо, много пъти, искам нещо да го боли. Такава бурна агресия не съм изпитвал преди. Мисля, че мога да забравя за сън тази нощ. И то цялото това нещо, заради липсата на вяра и отдаденост, но повече вяра. И заради едно момиче, едно шибано момиче да те кара да се чувстваш като лайно.

TIFOSO
11-17-2014, 21:51
Четем си "Десет начина да управляваш МПС със зърното си" и се надявам това да не е било адамова ябълка

anonymous908491
11-17-2014, 22:09
Чудя се
http://www.teenproblem.net/a/4-zdrave/45292-riskovete-ot-inzhektiraneto-na-botoks-v-ustnite/
дали при инжектиране в пениса, ще има същите рискове. Май не си заслужава за едната хубост да си рискувам здравето.

102
11-17-2014, 22:13
Хах, не мислех, че някога ще пиша в подобна тема, но ето- нá.

Чувствам се отвратително, предаден, измамен, в мен бушува някакво твърде странно съмнение във възможностите ми. Искам да ударя нещо, много пъти, искам нещо да го боли. Такава бурна агресия не съм изпитвал преди. Мисля, че мога да забравя за сън тази нощ. И то цялото това нещо, заради липсата на вяра и отдаденост, но повече вяра. И заради едно момиче, едно шибано момиче да те кара да се чувстваш като лайно.

опа
кубрате
здравей

Rakshy
11-17-2014, 23:03
опа
кубрате
здравей

здрасти

SonataArctica
11-17-2014, 23:42
Много тегаво, много тъжно :D

d.anny..
11-17-2014, 23:51
Чувствам се страхотно. Броя дните си до завръщането ми в България. От три месеца съм в Дания, уча и живея тук. Много се радвам, че успях да стигна до тук и да получавам образование в чужбина. Чувствам се влюбена в живота си, щастлива съм, липсва ми родното, но в крайна сметка това е животът. :) А вие как се чувствате ?

Niakoitam
11-18-2014, 08:22
Един път съвпадение,втори път съвпадение,трети път съвпадение....
Дали пък всъщност съвпадението е чак такова съвпадение или алгоритъмът си е чиста константа?...
А дали пък тази константа е неосъзната или пък си е напълно осъзната?...

Colouring
11-18-2014, 08:42
Снощи не можах да спя, мислех си за нея. Мислех си колко ли щеше да е хубаво сега и двете да сме заедно тук, в София. Как щеше да е една огромна моя опора, как щях да си имам по-голяма сестричка тук(е, не буквално, но щях да я чувствам като такава със сигурност). Вероятно щеше да работи това, с което се беше захванала и сигурно щеше да е успешна. Пф, какво сигурно?! Със СИГУРНОСТ щеше да е успешна, като фурия беше. Хем страшно умна, хем красива, хем упорита, амбицирана и какво ли още не. Мамка му, и аз искам да съм такава! Винаги тя ми е пред очите като пример.
До 5 часа си спомнях някакви моменти... Помня как отивах до тях и я гледах как се оправя пред огледалото, докато си говорим някакви работи. По-точно тя говореше, а аз я слушах де, нали знаете, респекът към голямата кака, хах. И след това ме взимаше навън с нея да ходим се видим с приятелките й. И за мен тези дни бяха като празник, буквално. Аз, детенцето, с по-големите каки. Беше забавно.

Пф, ебаси, ще се разрева отново. Не ме е напуснала депресията от вчера.

Ох, не мога да опиша как ми липсва моята кака...

Dagichka
11-18-2014, 10:33
Не знам дали говорим за един и същи вид топче, но аз имах подобно за доста продължителен период . "Брилянтното" заключение на дерматолозите в България бе, че е лимфен възел, което бе доста притеснително, защото не се махаше със седмици и беше само под едната мишница. Отидох в Германия и се оказа, че е просто подута масна тъкан. Вече не спя на климатик през лятото и всичко е точно. А и още нещо, не крий симпатиите си към някого, когато ги имаш, момчетата се радваме на такива неща. Просто не бъди винаги "always available". Хубаво те посъветвах :D

хаха благодаря ти :cool: дам точно такова топче е, вчера ме болеше адски, днес само като го натисна.. тъй като преди два месеца минах операция за отстраняване на доброкачествено туморче в гърдата се притесних да не е свързано пак с нещо такова ;д но ще отида на лекар след няколко дни, ако не се е махнало.

днес айляк хаха само един час ни държа госпожата по английски, а после този по математика ни освободи :Д трябваше да си правя тренировка в момента, но вместо това ям шоколад.. браво на мен :д усещам как днес ще прочета цялата книга, толкова е завладяваща и прекрасна, чее <3

Arctic
11-18-2014, 10:58
Оф, защо ли се изненадвам вече, не знам. То се видяло, че когато нещо хубаво стане, на следващия ден резултата е напълно заличен. И всичко пак си е гадно. То това, един хубав ден, 10 ужасни след това.
Майко, а такава ревност досега не бях изпитвала. То не беше пуфтене, въздишане, нервничене *от моя страна, разбира се*. Чак ме питаха какво ми е и защо съм се сдухала така. Буквално ми стана лошо. Е, не. Изобщо не мога да я карам така.

paradosou
11-18-2014, 12:18
Невероятно без да има специална причина. Силата е с мен :smt043 :smt043. Подълбах в избори, претеглих евентуалните предимства и недостатъци... и разбрах, че със сигурност не се сещам за още много 8-), ноо няма как. Хич няма да ми се отразят зле повече дни с такова приповдигнато настроение.

DarkTemplar
11-18-2014, 12:26
Доста противоречиви емоции напоследък, чудя се къде ще му излезе края.

tori
11-18-2014, 12:39
Определено ми е много якичко, направо не знам. И няма някаква причина, просто ми е щастливо, защото се замислих над някакви неща и как всъщност съм ако не щастлива, то достатъчно доволна от настоящото си положение. Пък и няма за кво да мрънкам, така ми е много по-окей. Да видим сега кой първи ще черпи бира. :ддд Ама оная шматка си отвори устата снощи и ме е страх, че ще стане точно така, както каза и двамата ще я черпим по една. А не трябва да я черпим пък! От моя страна всичко е приключило, повече нямам нервите.

WickedSick
11-18-2014, 14:38
Зле съм и то много.Не ми се пише повече

shmatarok
11-18-2014, 14:47
Хубаво ми е. 8-)
В доста добро настроение съм даже, въпреки че не се наспах, въпреки теста по математика, въпреки изпита утре, въпреки че в четвъртък целият следобед ще ми замине по прегледи и доктори, просто ми е добре. Даже не се ядосах на тютора ми, въпреки че се опита да ми уреди среща с някакъв, да сме били решавали задачи, защо не се занимава толкова с Камерън, който е в пъти по-зле от мен, ами само за моите резултати се загрижил. Тя цялата ни група е трагична, може да обръща еднакво внимание на всички, ще започнат да ме хейтват останалите иначе.
Терапевтката ми си я бива доооста. Кара ме да се замислям за разни работи. За първи път не се ядосвам след разговора ни, тя също отбеляза, че има някакъв напредък.
Тъпча се с шоколад, гледам Ted talks и си мисля разни неща. :Д На няколко пъти ми се случи да ме поздравят за нещо днес, вярно, супер тривиалните неща, ама пък ме радва донякъде. :Д Много ми е странно. Супер леко ми е на душата, даже не знам как точно да опиша как се чувствам.

Andjyy
11-18-2014, 16:53
ШОК!ШОК!ШОК! Излязла ми е бенка на гърба?!? Кога?? Колко време е там и не съм забелязала?? Заминаха ми роклите с гол гръб...
Т'ва е от температурата! Очетата недовиждат,ушетата недочуват. Утре няма да е там.
/Надявам се/

Lilanda
11-18-2014, 17:26
Как може да съм толкова недобросъвестна? -_- Знам, че е станало напълно несъзнателно и все пак не мога да проумея как съм успяла да го позволя. Хареса ми баща ми как ме защити с "А, то е разумно нашето дете", но това, че съм го направила по невнимание не ме оправдава ни най-малко. Най-лошото е, че намесвам и него в това. Или намесих, не съм сигурна. Викам си на ум, ако не беше той, сигурно нямаше да е някой друг, но в последствие осъзнах, че всъщност наистина е така. И това 'заради мен', намесено при всеки подобен разговор от негова страна, не е много правилно де, май истината е някъде по средата. Не можах ли просто да кажа "Ми да, така е" и да се нареди всичко, за бога? -_-

Окей, няма да е утре, защото е малко явно, но другата сряда ще е 'денят'. I promise.

едит: Е, друго си е да се тролиш сам от фалшив профил. :lol: Вече съм сигурна, че нищо не може да ме изненада. :D

IWannaBeSedated
11-18-2014, 18:17
Смесени чувства...щастлива съм, но и съм тъжна.

Naive
11-18-2014, 18:34
Българският Х Фактор ме кара да плача и да се чудя защо, бе, защо..

anonymous708973
11-18-2014, 18:47
:D
Не съм го гледала, ама специално заради твоя коментар ще хвърля един поглед.

Naive
11-18-2014, 18:51
Обърни внимание най-вече на момчетата.

102
11-18-2014, 20:05
Заминаха ми роклите с гол гръб...

ужас
празна зима се очертава

RiB
11-18-2014, 21:43
Аз и още един колега се превърнахме в точните американски задници в комедийните филми :D Големи сме идиоти, но пък е забавно. 8-) Лека пичаги и пички :P

leadyflame
11-18-2014, 21:45
е, направо не знам, бива ли тази вечер да се засечем... хем сам бил, пък какво било. Разбира се аз както подобава не успявам да се сдържа и писах след това, еми не съм преодоляла нищо все още... пф

leadyflame
11-18-2014, 21:47
пак ще си сърбам супата от срам сабалям като преосмисля тъпо случилата се ситуация...

pac0line
11-18-2014, 23:33
обичам си колегите
старите колеги, де
много са ми готини <3

Arctic
11-19-2014, 11:39
Добре де, всичко мина доооста добре. Справих се доста добре и в училище, и в социална гледна точка - хем говорих с него(за пореден път се убедих, че е наистина готин човек, стига да говориш с него за нещо, което харесва), хем own-ах няколко пъти онзи тъпанар. Нагъл, че и прост.

skatew
11-19-2014, 11:49
Станах в 8 часа, за да тръгна в 9 и 15, да стигна до студентски в 10 и 20(закъснях 5 минути за лекция) и да не ме пуснат и да се прибера в 11 и 30 :Д нищо де, направих си някви палачинки само от 2 банана и 4 яйца и станаха мн яки с течен шоколад или със сладко от ягоди мхм досега къпах Кактус и беше много смешен :д ся отивам да тренирам и сядам да уча и мий мн айляк

pandabear
11-19-2014, 12:19
прибрах се в 4:30, гледах сериали до 7, после бях на упражнения по латински и медицинска химия (благодарение на миризмата на Толуена изтрезнях напълно :Д), после с колегите ходихме да ядем китайско, след това помогнах на един колега за задачите по Биостатистика, току-що се прибрах и не изпитвам грам умора. даже кафе не ми се пие. плаша се :Д чувствам, че имам сили и да изчистя апартамента, да сготвя, да си напиша протоколите, и да отида до Джъмбо за нови коледни чинийки ^_^

Lilanda
11-19-2014, 13:25
и не изпитвам грам умора.
Иска ми се това да важеше и за мен. ;с Спала съм общо 5 часа. На всичкото отгоре и се разболявам, което ме мори адски много. Тъпата хрема не може ли просто да я няма? ;с А иначе гледах Unsere mutter, unsere vater първата част. Много ме трогна. Щастлива съм, че съм се родила 50 години след края на войната, но една частица от мен иска да съм била жива и в осъзната възраст през тези 5 години. Всеки път като споделя това с някого, ме гледа като теле в железница. :D

granger
11-19-2014, 15:05
Лоша ти е математиката.

Иначе съм щастлива,че пак сме си само двете :lol:
Ама искам да си го видя, нямам търпение за утре вечер, а още повече за събота<3

skatew
11-19-2014, 16:16
подстригах се 0 номер и се обръснах и съм като нов човек :Д

HollyGolightly
11-19-2014, 16:45
Стара, въпреки че не ми личи. Честит ми 21ви Рожден Ден

Auriss
11-19-2014, 16:53
Иска ми се това да важеше и за мен. ;с Спала съм общо 5 часа. На всичкото отгоре и се разболявам, което ме мори адски много. Тъпата хрема не може ли просто да я няма? ;с А иначе гледах Unsere mutter, unsere vater първата част. Много ме трогна. Щастлива съм, че съм се родила 50 години след края на войната, но една частица от мен иска да съм била жива и в осъзната възраст през тези 5 години. Всеки път като споделя това с някого, ме гледа като теле в железница. :D
Мерси ! Не съм го гледал, но изглежда обещаващо :)

galaxy29
11-19-2014, 17:06
Стара, въпреки че не ми личи. Честит ми 21ви Рожден Ден
;О мислех, че си на 30 :д
честит рожден ден иначе и хубави работи да ти се случват

Dagichka
11-19-2014, 18:05
не си усещам ръката от толкова писане :д и то писане на планове по право.. и утре тестче, за което не ми се учи в момента ъхг :д
хаха вече една седмица откакто е миличък и изряден в писането, значи можело нали.. :д
добре ми е, не точно щастливо, но не и тъжно, може би само малко притеснено..

102
11-19-2014, 18:39
той беше създаден да греши
тя беше създадена да намира грешките му за красиви
тя беше красива
той беше готов на всичко за да я впечатли
тя отдавна беше впечатлена
той оприличаваше думите и на ангелски хор
тя предпочиташе да слуша и съзерцава
тя не беше типичната жена
не чуваше избирателно
очите и ca като огледало за него
така незабравени
безброй пъти пожелавани
каквото е било ще бъде
всеки трябва да си свирка за да жъне
и преди римата да му се запъне
и стихчето му да потъне
спира
от цигарката да си опъне

skylargrey
11-19-2014, 21:41
предадена , тъжна, наранена.. леле звучи ужасно :Д

102
11-19-2014, 21:43
не
разсмя ме ;д

DarkTemplar
11-19-2014, 22:21
Неочаквано добър трибют, тея унгарци са класа. Още ми пищят ушите.

SonataArctica
11-20-2014, 12:45
"You are more than welcome to come down and see the club, we would be pleased to have you. "
Йъп, ще се разцъква! Нямам търпение днес да ида и да ги видя.

Филма вчера беше доста бозав, а ми беше толкова самотно вечерта. Бррр....

Arctic
11-20-2014, 12:54
Ебаси, как може все по една (и по-малко от една) точка да не ми стига за по-високата оценка? Т'ва истина ли е? Прецаквация.
Иначе, stepping up my social game. Опитвам се да говоря и ми се получава г/д. Еми, окей.

IWannaBeSedated
11-20-2014, 13:10
Онзи момент, когато някаква тъпотия може да тe разстрои до сълзи. :(

Lilanda
11-20-2014, 13:18
Мерси ! Не съм го гледал, но изглежда обещаващо :)
Днес сутринта го приключих, наистина си заслужава. Препоръчвам го с двете ръце и двата крака.

Плами, мисля, че на теб ти е лоша математиката в случая, освен ако не говориш за 5-те години, тогава може да поспорим.

А иначе 'започнах да се разболявам' се превърна в 'болна съм' за отрицателно време. Имам нужда от почивка, а не мога да си я позволя. ;с

Naive
11-20-2014, 13:22
Най-прекрасният ми е, бе!

galaxy29
11-20-2014, 13:33
http://youtu.be/xu53w5Jh2GU
(: