Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

Ivaaaaa
11-20-2014, 13:54
из-мо-ре-на.
дори не обичам сладко, а изпитвам огромно... удоволствие (?) нагъвайки шоколад. ъх, ш' стана дебела )))) :
исках да направя добро дело и може би да спася живот, но 'Оооо, много сте слаба, не можете'
тъпаци

Andjyy
11-20-2014, 14:38
исках да направя добро дело и може би да спася живот, но 'Оооо, много сте слаба, не можете'
тъпаци

На мен ми отвърнаха "нямаш 50 КИЛА"
Бях готова да се карам!
/всъщност не знам дали говорим за едно и също нещо/

Каква ирония на СЪДБАТА...

Ivaaaaa
11-20-2014, 14:40
На мен ми отвърнаха "нямаш 50 КИЛА"
Бях готова да се карам!
/всъщност не знам дали говорим за едно и също нещо/

Каква ирония на СЪДБАТА...

да, за едно и също нещо :Д

Dagichka
11-20-2014, 15:06
Миро, много хубаво пишеш да ти се не знае :с

имам чувството, по-скоро подозрението, че постоянно съм с няква висока температура ;д обаче няма да се дам, изморена и разглобена съм след тренировката. рисуването доста ме успокоява, но се отчайвам, че сама не мога да измисля нищо смислено, а като гледам от телефона картинка примерно успявам да я възпроизведа почти перфектно без проблеми и после всички ми викат колко хубаво съм рисувала, а аз не съм нищо друго освен плагиатка.. уф :д

tori
11-20-2014, 15:55
Pin-up грима е любимият ми стил грим евър!
Иначе съм си окей, ще ходя до една аверка да я видя и така. Утре вечер се очаква да е интересна вечер, имайки предвид къде и с кого ще бъда. Нашата мъничка компания си е яка нали, сичко шест, НО със сигурност ще видя двама човека, които по никакъв начин не е здравословно или приятно да виждам. Ама вечерта ще сме си само двечките и ще си пийнем, ще си слушаме музика и всичко ще е прекрасно. Хем ще си имаме и кво да обсъждаме, хаха. Само да измислим и кво да му вземем на рожденика, цена няма да имаме.

Lilanda
11-20-2014, 16:02
Pin-up грима
Какво ще рече това? ;с

tori
11-20-2014, 16:13
Почерпи се. (http://youtu.be/fFxFDe6_6Og)

Ivaaaaa
11-20-2014, 16:16
^shto me izprevari -.-

http://lmgtfy.com/?q=pin-up+makeup#seen

tori
11-20-2014, 16:31
Щот съм гадна. :д

WickedSick
11-20-2014, 16:35
Не чувствам нищо,нищичко:)

sl1nceetoo
11-20-2014, 16:43
И кво писах последно:свободна съм. Да бе, чакай...
Ама вече наистина съм. Интересна седмица. Да минава и утре и да се наспя.
Толкова не бях учила отдавна. И накрая за какво?! Май се изложих брутално, ще чакам да видя.
Лекциите, които изнасяме са скучнички. Но с игрите дооправихме всичко.
Днес не знам как се взех в ръце и си казах всичко както трябва. И никой не прие нещата по необходимия начин. Май. Простики бяха.
И егати нахалните. Толкова очевидно да си търсиш ебач, и то пред учител. Не понасям подобни изпълнения.
Няма повече да пиша домашните на братовчед ми.
Изморена съм. Глупаво ми е. Но съм и удовлетворена.

DisappointedDreamer
11-20-2014, 20:43
Натъжих се. И алкохолът се превръща в сълзи.

galaxy29
11-20-2014, 22:42
Натъжих се. И алкохолът се превръща в сълзи.
да, вече се поуспокоих де
винаги е така като ми е кофти
на тръни съм, братовчед ми е в болница за изследвания, казали му че жлъчката му е добре, но далакът бил подут и се панирах, понеже майка ми имаше такова подуване, когато и откриха болестта
не, нищо не може да му има, на такъв здравеняк нищо не може да му има, нали?
писна ми от тея болести скапани
и преди час майка ми ми го съобщава това и сега се сещам, че снощи го сънувах братовчед ми, някаква преживяна случка май
и се сетих как и гичито от форума сънувах, че обсъждаме нещо за банка и като и го разказах и тя ми вика, че наскоро имала разправия с банка, без да е писала тук и без да ми е казвала преди т'ва ;о
доста крийпи :д
и отделно някакви гадости имам в главата, от които мога да извадя цяла тирада, ама засега просто ще ги оставя обобщени ;д

HollyGolightly
11-21-2014, 01:12
Може ли поне един ден да не ме боли главата, просто ей така, за разнообразие дет се вика :?

Niakoitam
11-21-2014, 07:01
Ами явно ъпгрейда ми ще почака още известно време колкото и баба ми да ни е заврънкала с майка ми и баща ми да купуваме нови очила от много отдавна.Трябва да се чака до 18ти че тогава им бил единственият свободен час до края на годината на Вижън за очен преглед.

А иначе да попитам някой по запознат като например Калпазанка или някой друго който е по на ти,просто от интерес,защото ми е интересна медицината,но не съм запознат с това.Какво е това така наречено обективно състояние в епикризата?

Оказа се че нямаме рецепта за очила.Последната ни е от 2004та година,защото от тогава не съм сменял очилата.Оказа се обаче че има и някаква доста голяма разлика.Ако се следва рецептата в едни по евтини оптики дето сме намерили очилата ми даже и да са фотосоларни и анти рефлекс излизат около 40 лева и трябва да се чака 1 ден.Друг е въпроса,че сегашните ми според жената в оптиката изобщо не са антирефлексни въпреки че за такива уж ги бяхме взимали отдавна.Ако се гледа обаче това,което пише в епикризата цената на очилата ми скача над 200 лева и периода на изчакване трябва да е около 10 дни,защото стъклата били поръчкови. Странна и нелогична разлика.

Иначе пък сега си пия хапченца,мажа се с мазила....Дано тази кожна лекарка се окаже по опитна и не вдигне и тя ръце от мен :D

galaxy29
11-21-2014, 11:31
^епикризата е съставена от няколко части, обективното състояние е една от тях
описва моментното общо състояние на пациента
*ама не, обърках се ;/
то е обективно състояние и статус
излага ти общото състояние И моментното локално, соматично и някакво друго, ако има нужда и в зависимост от случая

Niakoitam
11-21-2014, 11:59
^епикризата е съставена от няколко части, обективното състояние е една от тях
описва моментното общо състояние на пациента

Именно заради това се появява проблема в тази дилема. :) Досега на прегледите все са ми казвали от много отдавна,че нямало промяна след един известен период на подобрение след операцията ми,която беше,когато бях на 7 години.След това подобрението спря и са ми казали,че толкова.Нямало да се влоши,обаче нямало и да ми се подобри повече зрението.В моят случай манипулация с лазер няма да има ефект,защото може да ми свали само диоптера,а при мен основният проблем не идва от диоптера.Някъде около 70-75 процента зрение при начално след раждането ми около 45-50.Колкото толкова засега поне.Но да се върнем на епикризата.Дилемата идва от там че разликата между това дето пише на епикризата от преглед във Вижън през 2014 и последната намерена бележка от 2004та година от друга клиника (може и други да не са ни давали) е че според епикризата очилата ще струват над 200 лева и около 10 дни чакане включващо и фотосоларната и антирефлексна част на стъклата,а според бележката също за фотосоларни и антирефлексни стъкла чакането ще трябва да е около един ден и ще струва около 40 до 50 лева ако рамката е по-скъпа.За справка в една от тези двете оптики очилата на баща ми за късогледство,които са с по ефтина рамка,само с диоптер и не са фотосоларни и/или антирефлексни струваха точно 18 лева.На мен само рамката дето съм избрал ми е 35 лева. :)

galaxy29
11-21-2014, 12:08
редактирнах се, виж ;/
а относно дилемата ти, нещо не можах да я асимилирна, ама съм на 200 мл ром ;/

galaxy29
11-21-2014, 12:11
аа, ами то не е ли нормално да има разлика между тея годинки, пък и са от различни места ;о

weheartiit
11-21-2014, 13:32
Криво ми е ,пак не успях да се наспя :(
Искам да си изкарам готино,другото за в момента не ме интересува.
Просто поне малко да забравя за него.

sl1nceetoo
11-21-2014, 15:47
Днес съм пълна с налудничеви идеи. Странно ми е. И безразлично донякъде.
Хапват ми се пържени картофки. И сега ще си направя голяма зелена салата.
И. е прекалено мил с мен, неудобно ми е, не искам да съм груба. Дразни ме, но донякъде е миличко.
М. вече я наричам Вселена.
Искам по-скоро да се съберем с момичетата и да пием вино, и да си говорим тъпотии, после А. ще се напие и ще търси ласките на същия пол (главо в мое лице :/), М. ще се хили дебилно, С. ще се садне, а аз ще се разбивам и ще ме връхлитат всички емоционални вълни, които съществуват. :/ Айде, де!
Сега обаче ще си дръпна филм и ще заспя рано.

shmatarok
11-21-2014, 16:31
Бляяяяяяяяя! 65% само на груповия проект. Може ли такова нещо?! Толкова добре направихме всичко, не може никой да ме убеди, че онези неща, които сравнявахме, са били по-добри. Грр!
Вечерята беше потресаващо зле. Даже и салатите са развалили в стремежа си да пестят от продукти.
Много се раздразних. МНОГО!
И ми е толкова студено... Може да си взема една дълга вана, хм. Тъкмо ще ми минат кръста и корема.
Не ми се върши нищо, гушка ми се. 8-) Ама после кой ще остава на лятната сесия, а?! 8-)

Arctic
11-21-2014, 17:04
Ебаси. Все е недоволна. Още от вратата ми се развика, направо ми развали пак настроението от деня. Ще кажеш, че бомба съм пуснала в апартамента, така реагира. И сега не ми говори, суууупер зряло, браво.
Много се дразня когато се вижда, че са ме преместили и пак ми се зверят, че съм им била седнала на мястото. Ми, сори.
Колко ме дразни не е истина.

Ivaaaaa
11-21-2014, 17:25
гладът ми за храна е задоволееен (( :
вкъщи съм, приятно, уютно и топличко ми е. всичко ток и жица ( :

Dagichka
11-21-2014, 17:39
Галаксинко, стискам палци всичко да е наред с братовчед ти!

мале, ако водех полов живот щях да помисля, че съм бременна, такива странни неща ми се прияждат :cool: умирам си за туршия или броколи, мм или пък кисели краставички.. а от сладките работи ми се яде шоколадова торта с ягоди или банановата от Пчела :д
иначе душевно съм окей мисля, малко тихо и самотно ми е, но не се оплаквам. вече си проличават момичешките групички в курса ни, макар всички да сме дружелюбни една към друга.. то е ясно де, след като 4те живеят в студентски, другите 2 са си бфф-та още от даскало, а последната дори не се вясва на лекции :д нямам против де, без това нямам вяра на женските. ама ми е много кеф, че цъках джаги с момчетата за втори път, а днес ме канеха пак, ама нямах пари и реших тактично да се измъкна :д

galaxy29
11-21-2014, 18:02
благодаря ти, мел (:
искаш ли да ти донеса буркан с туршия, да играем джаги и да ти отнема девствеността хахахах

Lilanda
11-21-2014, 20:14
Близо 2 часа Диабло с него. ;3 Много найс. ;3 Просто толкова спомени ми изникнаха пред очите, а с неговото лигавене картинката беше още по-приятна. :Д Днес е един много значим ден за нашата връзка и се радвам, че всичко се развива по този начин. Казаха ми, че много на сериозно съм се взела. :Д Ами нека, дори и така да е, съм доволна. Няма за какво да съжалявам този път. ;3 Дори обратното, много се радвам, че така се случи! ;3

shmatarok
11-21-2014, 20:31
^ защо се занимаваш с такива глупости?

Lilanda
11-21-2014, 21:11
И на мен ми е интересно защо се занимаваш...Ако искаш не ми пиши, просто си казвам. :Д

Auriss
11-21-2014, 21:22
на потребителя, дето си няма животец, мога да му кажа само: мерси, че ме разсмя
изключително интересно ми е кой е тоя дебил

извинявам се, че си вра носа, но с такава простащина не съм се сблъсквал, та ако споделиш кой е (може и на лично, все тая), вероятно ще отделя час-два в четене на мнения във форума. Тъй, де - страст са ми ибмецилите ... ;/

Aeternal
11-21-2014, 21:35
изключително интересно ми е кой е тоя дебил

извинявам се, че си вра носа, но с такава простащина не съм се сблъсквал, та ако споделиш кой е (може и на лично, все тая), вероятно ще отделя час-два в четене на мнения във форума. Тъй, де - страст са ми ибмецилите ... ;/

Според мен няма да е някой с много мнения, няма да има много за четене.
И ми остави имбецилите на мира, трябва да имам стадо в което да се вписвам когато съм пиян и самотен.

TheNormalGuy
11-21-2014, 21:46
Последния месец ми се изпържи мозъка братче, да еба тия индийци неграмотни...

Dagichka
11-22-2014, 07:28
благодаря ти, мел (:
искаш ли да ти донеса буркан с туршия, да играем джаги и да ти отнема девствеността хахахах
:lol: това си го запазих, разби ме! и да, съгласна съм :oops:

събудих се още преди майка ми да е станала :о което е необичайно, защото тая жена я тресе вече старческата и се събужда в 5-6 без проблем :д но после пак съм заспала и сънувах някви работи, много ме е яд, че не ги помня :с
сега чакам бащатко да ми купи безмесна закуска (колкото и да се мръщи всеки път :д) и гледам пипи дългото чорапче, аах <3

Niakoitam
11-22-2014, 09:09
аа, ами то не е ли нормално да има разлика между тея годинки, пък и са от различни места ;о

Е то различните места,не би трябвало да са фактор,нищо,че на едно място една нещо влюбена лекарка искаше и още по кьорав да ме направи пишейки на бележката вместо -3 +3 :D
Иначе уж няма разлика между тези години.Все ми казват,че разлика няма.
Само дето аз си знам,че уж са ми и двете по -3 и има разни ъгълни градуси,на лявото око бая повече,а на еприкризата ми се явяват някакви -2 или нещо от тоя сорт,градуси не се виждат никакви,но пък за сметка на това се появяват някакви си цилиндри,дето вдигат цената за стъкло съответно от 40 до 90 лева и ги правят много поръчкови.
Както и да е ще изчакам около месец пък ще видя. :)

sl1nceetoo
11-22-2014, 10:35
гледам пипи дългото чорапче, аах <3
и аз го гледах :3

Много обичам способността си да изключвам проблемите. Мързи ме да мисля. Не искам сега. Затова малко ще си се радвам безпричинно.

Ewok
11-22-2014, 10:39
Записах се на суинг танци. Много се вълнувам.

Ivaaaaa
11-22-2014, 12:19
легнах си рано, станах рано, храних се нормално /не по моите стандарти/, учих допреди малко и съм почти готова и със следващия изпит. мн тъпо така с тези половинки...неа начин. най-якото е, че очите не ме болят и не изглеждат така, все 1 ш' ревна всеки момент. колко било важно да си уцелиш очилата О:
имам уговорка, ноооо... ) : искам да гледам филм ) :
напоследък съм .. примерна ;д

Naive
11-22-2014, 13:34
Никога досега не се бях чувствала тъпа, наистина. Направо все едно досега не съм учила математика, не е истина просто. :Д
Заравям се в сборниците и това е.

SonataArctica
11-22-2014, 13:48
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10816060_922990111064081_1873522926_n.jpg?oh=52cbd 2b50903075858b72487be34b14e&oe=54727ACE&__gda__=1416792878_ffac1babb7c53f9f83ab5e89107bd05 5 Мисля, че ме замениха много бързо. 8-) Разочарован съм от съквартирантите си.

Имам много работа. След месец по това време съм в България. :)

shmatarok
11-22-2014, 14:36
Току що се загледах случайно навън и за първи път осъзнах, че дървото пред стаята ми е голо-голеничко, без нито едно листо, подобно на някакъв скелет. И комшията - дебелият катеричок, никъде не се мярка. Тъжно.
Ядосана съм на себе си. Изложила съм се безумно много, никога не съм имала такъв резултат на нищо :Д. Кога ще се науча да си чета условието на задачите до края бе. Тюторът ми ще ми разкаже играта следващия петък. Ама то и аз си го заслужавам, може ли да съм толкова заспала просто.

Стягай се, шматарок, че пак ще ревеш в един момент.

Кого заблуждавам... Божее, много съм зле!
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130506110743/adventuretimewithfinnandjake/images/thumb/2/2d/Flip_table_dag_nab_it!.jpg/266px-Flip_table_dag_nab_it!.jpg 8-)

nepowtorima
11-22-2014, 15:48
Отново се тровя до безкрайност с тъпи лекарства.
Все съм болна кво е тва чудо :D
Иначе.. съм както винаги. Нищо интересно, всичко около мен е супер скучно и еднообразно..
Общо взето .. тъжно..

Lilanda
11-22-2014, 16:08
Олееееее, потресена съм какви хора харесва това момиче....Първо беше влюбена в един циганин, който дори и за рапър не става, сума ти време, сега гледам качила снимка на няк'ъв Омар Боркан Ал Гала, който прилича на Осама Бил Гладен :Д, с описание "О БОЖЕ МИЛИ, КОЛКО Е ЯК" с 54 сърца. Просто не мога...Вярно, че нямам право да ѝ се бъркам, особено след като ме отписа така, но...

А иначе всичко е идеално. Цял ден си прекарах с него, само около час и нещо цъках белотче с едни пичуи. :Д И НАЙ-СЕТНЕ СЕ ОПРАВИХ, КОЕТО Е МНОГО ВАЖНО!!!

galaxy29
11-22-2014, 16:08
Е то различните места,не би трябвало да са фактор
е не би трябвало, ама са си фактор ;/
майка ми от окръжна я изписаха, без да са й нормализирани левкоцитите и въобще не беше за изписване, предписаха й лекарства за 40 лв, дето ще й стигнат за една-две седмици, а тя трябва да ги пие доживот
после в онкологията си и нормализираха всичко и чак тогава я изписаха, дадоха й И й дават И ще й дават лекарства по здравната каса и безплатно, както върви за онкоболнините

tori
11-22-2014, 16:24
Добро утро. Добре де, излъгах. Бая отдавна се надигнах, ходих до у баба и върших разни неща. Снощи беше фън бирата, ако не друго, поне се нагледах на хора. :д Бързо-бързо мойте успяха да ме изнервят, но и бързо им намерих заместител за компания. Все пак вечерта с нея беше яка, охранихме тоя и оня, оженихме се понеже никой няма да ни изтърпи и решихме, че сме мега яките пичове. :д Общо-взето кривото беше само, че не успях да спя ама и това е наред сега. Дъртия и той се прибра, любов голяма се лее из нас. До утре, когато пак ще сме криви нещо един на друг. :д Ся си търся филмче некво, щот не ме искат за разходка и квот-такоа.

Dagichka
11-22-2014, 19:10
усетих земетресението, йеах. сега на всички, които ми се изсмяха, че ми се е присторило, хич не им е забавно като им трия сол на главите - 5.5 в румъния бичес :д (дано няма щети и пострадали де)

galaxy29
11-22-2014, 20:37
мхм moody
*ще му махат далака, утре или в понеделник ще е операцията и ще откача от тва чакане
още към 8 го разбрах и уж запазих самообладание
и уж като цяло гледам да съм хладнокръвна
ама... :д
от дълго време не спя, заспивам де, но то сънят ми не е сън, а някаква кочина, отражение на случващото ми се, ама то е нормално да е така, ко недоволствам
нещастница, вземи се в ръце

tori
11-22-2014, 21:14
усетих земетресението, йеах. сега на всички, които ми се изсмяха, че ми се е присторило, хич не им е забавно като им трия сол на главите - 5.5 в румъния бичес :д (дано няма щети и пострадали де)
bwahaha, явно не само моя блок е подскачал на въже.

MadMadLife
11-22-2014, 22:52
Много,много зле. Малко ми остана и днес. Ако не спра да мисля простотии,не знам какво ще стане. Как ми е да работя до 12 през нощта и да се разхождам,аз само знам,но не издържам вкъщи и сънувам кошмари. Трябвя и ще направя нещо. Просто ми трябва малко време...

SonataArctica
11-23-2014, 00:20
https://www.youtube.com/watch?v=BHjFCfdOsys
Мда, мога да се релейтна. Въпреки, че е забавно да го правиш на други. ;д

Ewok
11-23-2014, 07:37
Зле...
Имам нужда от още няколко часа сън. Не трябваше да пия толкова. Всъщност не пих много, просто пих неразумно и сега си понасям последствията. Отдавна не се бях отрязвала така. Просто той не трябва да липсва и всичко ще е ок.
От друга страна вечерта си имаше своята ползотворност. Доста повърхностен свят, както открих, но се радвам, че се познавам с готината част от него, останалите са смешници с комплекси и мамини синчета. И да, ще ми бъдат нужни тези връзки в даден момент, така че go, social life. И скоро няма да давам 10+ за такси и всичко ще е ок.

102
11-23-2014, 08:43
присторило

?

Andjyy
11-23-2014, 09:43
Обикновено хората ги събуждат с кафе или сок,а мен ме събуждат с вино."Пий! Виж колко си бледа"
/това беше само началото/
В такива дни се радвам,че утре е понеделник.
Зареждам термоса и се захващам.
Пък как ме боли главата...

Dagichka
11-23-2014, 10:04
?
е какво, така си се пише май :с демек, че съм си въобразила, че се люлее земята ;д
Пав, силна прегръдка от меен, ти си много силно момиче дори в "слабите" си моменти, така че горе главата! :*

малко ми е сънено, ама май защото преядох с вегетарианско гювече и бисквити, а не трябваше :д взимам се в ръце и си почвам протоколите и курсовите, че време не остана

Lilanda
11-23-2014, 10:13
Колкото повече наближава, толкова повече ме е страх. Ужасно ме е страх. Лятото беше страхотно, имах нужда от нещо подобно, но това лято ми провали сегашните страхотни моменти. Днес можеше да се видим, но НЕ. Кому е нужно? Както и да е, ще знам за напред. И да се надяваме, че ще мине добре.

Ewok
11-23-2014, 10:24
нвм, надявам се да не са го видели мн хора :*

Niakoitam
11-23-2014, 10:48
е не би трябвало, ама са си фактор ;/
майка ми от окръжна я изписаха, без да са й нормализирани левкоцитите и въобще не беше за изписване, предписаха й лекарства за 40 лв, дето ще й стигнат за една-две седмици, а тя трябва да ги пие доживот
после в онкологията си и нормализираха всичко и чак тогава я изписаха, дадоха й И й дават И ще й дават лекарства по здравната каса и безплатно, както върви за онкоболнините

Е то попринцип това дето е при майка подлежи на повече прегледи и изследвания и заивиси от индивидуалната преценка на лекарите.Колко е учил даденият лекар и дали е учил на изуст или,защото му е било интересно.Докато не знам дали си имала пряк контакт,но изследванията на очното зрение са в общи линии еднотипни и най вече с компютъризирани машини от рода на:Гледай корабчето,колата,дирижабъл а на екрана съответно с едното и другото око,впръскване на въздух в окото за да се види очното налягане,заставане пред екрана със символите.Слагане на една медицинска рамка,на която се сменят стъклата и те питат с кое виждаш най-добре.След това ти показват символите за да разберат колко виждаш като доколкото знам не трябва да е максимума,с който ти е най-добре, а малко по-малко (около половин диоптер),защото максимума товари очите После следва дай да ти видим очното дъно.Ако не може да се види слагаме капки за разширение на зениците.Гледай в светлината (гадно е малко,но се търпи) хайде сега нагоре,надолу,наляво, надясно,което се повтаря един известен период от време.След това специално във Вижън ако преценят че има нужда и си платиш 300 лева те слагат на един скъпичък апарат дето компютърно ти изследват още по подробно очното дъно и така.Та в общи линии тук ако се обърка нещо значи въпросният доктор може направо да си скъса дипломата.Не че веднъж не ми бяха объркали градусите де.Но го отдадох на адаптирането при смяната на диоптера,което го има известно време.Е като започнаха да ми сълзят очите впоследствие се разбра че не е само заради смяната на диоптера де.И веднъж дето една както казах се беше унесла нещо и вместо - беше писала + , но това го хванахме навреме.

А иначе като каза окръжна болница се сетих,че там човек сериозно трябва да се притеснява да ходи на хирург като знам че един хирург дето работеше в моя град сега работи там.Въпросният хирург навремето като ми вади нокта на палеца на крака докато ми правеше упойката си заби иглата в палеца на ръката като въпросната игла премина през част от пръстта ми и гумената му ръкавица.Та не ми се мисли какво може да стане ако той или някой като него сгафи по подобен начин при някоя по-сложна операция или пък при упойка в гръбнака например.Нищо,че тогава едвали не мен ме изкара виновен.

weheartiit
11-23-2014, 15:24
Глупачка.Колко още ми трябва,за да ми умрат надеждите.
Не знам на какво се надявам като е от ясно по-ясно.Мазохистка явно ще ставам.

galaxy29
11-23-2014, 15:25
Пав, силна прегръдка от меен, ти си много силно момиче дори в "слабите" си моменти, така че горе главата! :*
ама нали ще си без сутиен :oops:

tori
11-23-2014, 18:01
Втора седмица почваме заедно, ще вземат да ни свършат темите и ебавките и няма да е красиво. :д Даже ми пя, мамицата ѝ, после трябваше да се друсам с обезболяващи, че главата ми се пръсна. Опитвам се да заобичам чая. Това съвсем не значи, че кафето не е най-голямата ми любов, да се знае. Хубаво ми е, чувствам се точно там, където трябва да съм.
Иначе съм малко уплашена, дано не стане така, както са казали. Дано не са прави. Дано...

TheDevilInMe
11-23-2014, 20:15
Безумно изморено ми е, ноо тази вечер ще се наспинкам наистина, толкова ми е хубаво...

Naive
11-23-2014, 20:48
Оф, голям филм ми е за КСК. Голяма паника просто и не мога да се събера и да се захвана да действам...

HollyGolightly
11-24-2014, 01:20
Всъшност съм добре, прекрасно даже. От много време насам не ми се е случвало. Идната седмица ще бъде кратка и надявам се не-толкова пренаселена както предишните няколко 8-)

YSMF
11-24-2014, 07:04
Хубавото предстои^^

nepowtorima
11-24-2014, 10:25
Постоянно се чувствам като в някакви окови. Очаква се от мен винаги да правя това, което най не ми харесва..
Имам нужда от свобода! От пространство..
Ако не ми се отпуши носа скоро наистина ще превъртя.
Тъжно. Самотно. Безцелно.. Така се чувствам..
И не виждам какво може да го промени.

galaxy29
11-24-2014, 10:45
оф, бях на зъболекар, към 12 май излязох от кабинета и трябва да чакам ДВА часа сега, значи до 14:00 часа не мога да ям, а не съм закусвала и си взех от любимите ми обикновени вафли Riffo с лешник и от любимото ми кис мляко - домашното на бор-чвор и не знам как ще издържа до два, много съм гладничка ;///////
и понеже много я харесвам зъболекарката, й занесох бурканче домашно сладко от малини и го опаковах много яко, ей така http://gurman.mk/wp/wp-content/uploads/2011/10/portokalmarmalad.jpg и тя много се зарадва
и 'тук и сега' блога й препоръчнах и на нея, защото е прекрасен като цяло, пък и защото е хубав за хора сблъскали се и сблъскващи се с рачета-осмокрачета, а тя е една от тях
и ме даде за пример пред някаква жена, че от пациентите й, съм една от най-грижещите се за зъбите си 8)
и я спуках от въпроси, чак се почувствах дразнеща, ама много ми е приятно да си говоря с нея ;/

Dagichka
11-24-2014, 13:18
ама нали ще си без сутиен :oops:
разбира се, аз без това след операцията не нося сутиени, само спортни бюстиета понякога :д :*

цял ден ми е толкова изнервено, сутринта имах лошото предчувствие за нещо, но отмина без нищо да се случи дзз.. и хората ме дразнят, пак ставам антисоциална :с

Lilanda
11-24-2014, 13:28
и я спуках от въпроси, чак се почувствах дразнеща, ама много ми е приятно да си говоря с нея ;/
Ето така се чувствам всеки път като си говоря с тати. :Д А човекът всеки път си обяснява супер разпалено. Много ме радва. :Д

Като заговорихме за зъболекари...Минах през моя след училище и направо ме изгони с думите "Записвам ти час за петък след училище, изчезни ми от главата". 8-)

Денят ми започна идеално - 1 час кафенце с него докато ми мине свободния, после си видях 5-тичката иии общо взето останалите часове не правихме нищо. :Д

Тъкмо снощи с него си говорихме за ниската самооценка и днес госпожата по етика ни дава същия урок за следващия път. :Д Ще го прочета с удоволствие. ;3

Послах си около час и нещо и в момента ми се спи още повече...Как да стане просто?

Ivaaaaa
11-24-2014, 14:00
доста...емоционален ден. отвратително емоционален. в такива моменти се сещам някви спомени от детството и си казвам 'мамооо, къде си?' но мама я няма и няма кой да ми помогне и спаси. никога не съм се чувствала толкова уязвима.
когато се чухме нямах никакво намерение да й казвам какво се е случило, но тя веднага ме усети. как може през повечето време да е такъв дебил, а понякога да става и толкова мила, нежна, добра. това окончателно отпуши слъзните ми жлези и.. тей

Jaune
11-24-2014, 15:35
Препоръчайте ми сериал.

shmatarok
11-24-2014, 15:36
Добре ми е.
Чудесна разходка си направих, времето е страхотно - студено, ама свежо такова. Такава хубава есен/зима не си спомням да сме имали, откакто живея тук.
Коледният базар е отворил, беше удоволствие да се помотая около сергиите и да наблюдавам хората. 8-) За пореден път ми прави впечатление обаче разликата в стандарта на живот. Неволно направих сравнение и между коледния базар в Бургас (:D) и тукашния, хаха. Миризмата от кебапчета и кюфтета с неизвестен произход изобщо не ми липсва.
От цял следобед обикаляне на магазините се прибирам с едно червило. 8-) Направо потресаващо, нищо не си харесах никъде. Тя ще идва в петък/събота, смятам да я изнудя за втори тур, току виж този път съм си харесала нещо. Ама дори и да не стане, пак нямам проблеми, толкова ми липсва, не сме се виждали от месец и половина 8-) Не мога да повярвам как сме издържали по 5-6 месеца без да се видим, бля.
Рошльо (8-) ) също ми е залипсвал, ама днес смятам да уча и да не се разсейвам, за мое най-огромно съжаление.

Ewok
11-24-2014, 15:39
Препоръчайте ми сериал.

shameless (us)
californication
masters of sex
weeds

като цяло showtime :д
доста прилични сериали правят

Jaune
11-24-2014, 16:31
Californication съм го гледала донякъде, ама нещо ми стана тъп. :/ Може с Шеймлес да пробвам.

TheDevilInMe
11-24-2014, 18:32
Препоръчайте ми сериал.

Горещо ти препоръчвам american horror story <33

weheartiit
11-24-2014, 19:36
Скучно ми е.
Трябва ми нещо и знам какво е това нещо,но и знам,че няма да дойде скоро...
Радвам се за нея,но както в повечето случаи изпитвам лека завист,но благородна.
Дано поне на нея и се получат нещата,искрено се надявам и ако мен ме огрее ще е страхотно.
Чувствам се празна,по принцип толкова теми са ми в главата,хващам разговор с хората,но
напоследък и затова нямам желание и муза,супер скучна съм станала.Не ми харесва този период,да минава по-бързо.

Lilanda
11-24-2014, 19:38
Просто оооооооооообичам, когато реагира така. ;3

едит: Вече няма значение.

Naive
11-24-2014, 19:50
Еми по-зле физически не съм се чувствала. Имунната ми система е срината, постоянно се разболявам, втори антибиотик пия тази есен, защото просто е неизбежно. Трябва някак да се съвзема, защото много неща ме чакат.

cookie78
11-24-2014, 20:24
Как да съм, с бронхит, без него, чакам си го, работа си имам... кеф ти

tori
11-24-2014, 20:28
Уплашена. Най-вече, че те могат да се окажат прави, че аз мога да се окажа права. Че няма кой да ми държи душата в шепи когато нещо стане. Че не можах да свикна. Че нямам силата да приема нещата като останалите. Уплашена и обезверена. Скофтено ми е, слушат ми се пълните депресарщини и ми се реве от страх. Ама като се знам, всичко ми е пресъхнало вече. Ще видим къде ще му излезе края.

Auriss
11-24-2014, 21:57
гледах преди малко Predestination (линкче за мързеливите : http://thepiratebay.se/torrent/11555840/Predestination_(2014)_720p_BrRip_x264_-_YIFY)

Върна ми надеждата, че в холивуд още се пишат сносни сценарии <3

HollyGolightly
11-25-2014, 02:38
Щастливо ми е. Не мога да повярвам, че минаха 3 години, още по-малко мога да повярвам, че някой може да ме търпи толкова дълго време. Някой, който не ми е роднина и по никакъв начин не му се налага да е около мен
Времето мина неусетно, а толкова толкова много неща са ни се случили, през какво ли не минахме, а на него мога да съм му само благодарна, че не се отказа от самото начало и благодарение на решителността и нахалството му сме тук 8-)

Dagichka
11-25-2014, 05:13
едвам си отворих очите, подути са като възглавнички, ама така е който реве цяла нощ :д
не знам защо реагирах така, баща ми не е виновен, че служебно го изпращат да кара кола до Италия, но толкова ми се искаше и аз да отида, да видя малко свят баси, имам чувството, че ще умра в тая дупка в която съм се родила без да мога да видя нищо от света.. на всичкото отгоре гърдите ме болят, той ме дразни с глупавите си пиянски изцепки и то по фб (все едно е 15 годишно лапе), днес имам лекции до 7, а утре имам контролно по статистика, на което ако не изкарам поне 4 горя.. екстра.

Niakoitam
11-25-2014, 08:56
Егати колко странно.А уж казват,че сънищата били отражение на чувствата и мислите ти през деня.Вече за пореден път ми се случва.Понякога,когато изобщо не съм скаран с баща ми сънувам някакви сънища,че се карам с него и едвали не се събуждам сърдит и ядосан и готов за още караници докато осъзная, че това е било само сън и няма нищо такова.В други случаи,когато се скарам много яко с него като вчера например, пък сънувам някакви съвсем различни сънища по-скоро весели и успокоителни и едвали не се събуждам с усмивка на лицето и осъзнавайки още каква е действителността си казвам нещо от рода на:'Сега пък какво е станало вчера". Странно...

shmatarok
11-25-2014, 08:58
Спи ми се, две не виждам.
Искам да е 16ти.

Jaune
11-25-2014, 09:13
толкова ми се искаше и аз да отида, да видя малко свят баси, имам чувството, че ще умра в тая дупка в която съм се родила без да мога да видя нищо от света..

Спокойно, има и други, които не са виждали свят, според мен има и предимства, защото когато един ден ти се случи, ще го оцениш адски много. Не казвам, че другите не го оценяват, просто поставям нещата в перспектива. Само дишай. :Д (И за другите работи, виждам, че ти е трудно.) Кураж!

по темата:
Мисля, че това, че съм идеалистка, максималистка и непоправима романтичка, ще ме разруши тотално. Не че искам да се правя на нещо, което не съм, но аз наистина съм такава и не виждам нищо положително в това (засега). Смисъл, постоянно се разкъсвам между животът е твърде кратък, за да си правя планове и не мога да живея ден за ден, човек трябва да има и нещо, което да го движи, някакви цели, иначе за к'во живеем. Както винаги, сигурно решението е в намирането на златната среда, но honestly, съм толкова крайна, че... Не, че искам да се женя, но е хубаво човека с/у теб да вижда някакво бъдеще между вас, с'я каква е тая връзка засега... не, че влизам във всяка връзка с идеята, че ще ми е последна, ама не влизам и с мисълта, че е преходна, моментна, и един вид ми убива времето, докато чакам нещо по-подходящо.
Ех...

Rafa7a
11-25-2014, 09:50
Зле съм, и то много.. как трябва да се чувства един грозник без самочувствие, много ясно, че зле..

bloodyF
11-25-2014, 11:22
Carebear е birthday bear днес и съм много щастлива. Радвам се че успяхме да го изненадаме с триста зора ! И накрая успяхме и беше много щастлив! Колегите от бъдещата ми нова работа са страхотни! Свършиха ми чудесна работа! И момчетата от магазините в Парадайс също :lol:
Като изключим шапката (която наистина е прекалена) , другото е окей, харесва му и ще си го ползва ,което е хубаво
Сега ставам аз, добре че днес уни-то има патронен празник, та нямаме лекции.
Аз бях забравила, ама ме подсетиха, така че успиването ми си е съвсем окей! Сега отивам до нас да купя цветни листове и да си взема дрехите за довечера и се прибирам да оправям тука, че няма да имаме време после.

Обичам да го изненадвам и обичам да правя всичко с любов. Точка.
Миличкият ми той <3

sl1nceetoo
11-25-2014, 15:31
Интересна неделя имах. Изнанадах се. Не ги очаквах. Ама така се ходи на гости. Е, когато са готини, де.
Горда съм със себе си! Бях супер спокойна, неемоционална и премерена. Какзах му всичко, което ми тежи. Би трябвало да ме е разбрал. И тъй като не само външно, а и вътрешно/донякъде/ си приличаме с баща ми, мисля, че се натъжи. Но повече не можех да си трая. Искам да осъзнае какво прави. Искам да се постоплят отношенията ни. Знам, че има тъпи вътрешни стопове, като моите, затова този път и аз ще положа усилия. По-добре късно, отколкото никога. Искам всичко да е ок.

Вчера пък ми се откачиха краката. Толкова не съм ходила по магазините от много време. А, не. Миналата седмица беше тежко. Както и да е. Хепи ми е.

А утре пак презентации и глупости. Не ми се ходи. Искам да се направя на приятно разсеяна и да пропусна, ма няма как :/

Lilanda
11-25-2014, 15:46
- Това момче, с което играем, не беше ли миналата година 12-ти клас?
- Да, беше.
- Странно. Какво ли прави тук?
- Дойде заради мен.
- ЗАРАДИ ТЕБ ЛИ? о.о
- Да. :Д
- Как така?
- Ами...това е приятелят ми.
- Аааа, приятелят ти. Той е много готин. Играл съм с него миналата година. Много е добър.

:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д:Д

Почти не играхме днес, но се видяхме за повечко време, което е най-важното. В петък ще мине с мен през зъболекаря и най-вероятно ще изгледаме още някое филмче. Кефи ме как ми задава някакви маловажни въпроси. :Д Супер интересно му е и хич не му пука колко точно тъпи са. :Д Понякога се държи като малко детенце, което е супер сладко, но важното е, че не прекалява и знае кога да спре. Усещам, че ми има супер голямо доверие, особено след казаното днес, а това много ме радва. Най-хубавото е, че съм сигурна, че и аз мога да му имам доверие. Днес Е. каза, че си пасваме идеално. :Д Дано да е така. ;3

В момента, в който останахме сами, ме попита какво стана снощи и защо така изведнъж съм казала, че няма значение и че всичко е наред. Като му разказах, отговори с "Май и аз прибързах малко" и "Не съм сигурен дали можеш да му вярваш, но поне можеш да му дадеш шанс". В едно съм сигурна, каквото съм му казала, си е останало между нас. За останалото ще видим. Казах му, че най-малко съм го очаквала от него и че го чувствам най-близък сред тях, да се надяваме, че ме е взел на сериозно.

draid
11-25-2014, 16:33
За съжаление днес бях на погребението на един обичан от мен човек, който си замина неочаквано.

SonataArctica
11-25-2014, 17:40
Направих компромис със себе си и се обръснах 8-). Само да каже нещо и убиФ. Даже се клъцнах два пъти, кръв пролях, ей!

Изнервен съм, пак имах параноичен момент. Ще изпушим една цигарка след малко.

Оказа се, че е по-лесно, от колкото си мислех. Ще имам време да отхвърля повече нещица.

"This is not logic, but it looks like logic!" 4man Трябва да спра да се изненадвам на откаченяка.

Dagichka
11-25-2014, 17:58
благодаря ти, Jaune! :))

Имам седем тона умора по себе си.
И едно недоверие, на всичко отгоре.
Продължавам да пиша по звездните дневници,
а така да не ми се говори…
Да си хвана багажа и тръгна на някъде…
Май на никъде по – е за мене.
Стига вече търпене и чакане.
Имам нужда от свое си време.
Тази седемтонна умора – нахалница
ми тежи по клепачите вечер.
И сама се почувствах на себе си странна.
А пък тя ми лежи във ръцете.
Ще ми писне на шапката, още малко остава.
И тогава ще хукна на някъде.
Като стана пак себе си, ще се върна навярно.
Ако има кой да ме чака.

galaxy29
11-25-2014, 18:21
мел ще го потроша бе ко си позволява да те ядосва ще стане на пух и прах

Jaune
11-25-2014, 18:22
Шервам много як блог!

https://www.facebook.com/theuntidyblog

Dagichka
11-25-2014, 18:54
мел ще го потроша бе ко си позволява да те ядосва ще стане на пух и прах
хаха бойната ми тя :* спокс, рано или късно ще се науча да не му се връзвам :д (хах точно сега ми писа "как си?")

малко спам, но да споделя и аз една любима (пф, най-любимата даже) страничка:
https://www.facebook.com/berlinartparasites

SonataArctica
11-25-2014, 21:30
От когато ми обърна внимание на този факт не мога да спра да мисля за това. 6 шибани години труд, пот и сълзи. Сложих точката на хилядите часове стоене до късно и антисоциализаране. Мисълта ми се струва толкова страшна... Едно гласче в мен ми крещи "Недей, продължи! Заеби всичко и продължи.". Това е края на една ера в живота ми, хах. 14.07.2008 - 24.11.2014 влиза в календара ми. :)

Спомените ме удрят като чук в гърдите...

I need more dreams
And less life

102
11-25-2014, 21:39
Мисля, че това, че съм идеалистка, максималистка и непоправима романтичка, ще ме разруши тотално. Не че искам да се правя на нещо, което не съм, но аз наистина съм такава и не виждам нищо положително в това (засега).

имам една приятелка отговаряща на тва по-горе ако искаш да ви запозная ако се отчаеш от мужете

galaxy29
11-25-2014, 21:41
вече се познаваме, тя знае, че съм и хвърлила око, само чакам да се отсрами :oops:

102
11-25-2014, 21:55
не ти

YSMF
11-25-2014, 22:09
Самотно ми е и се издъних по микро... combo breaker. Трябва да си налягам парцалите, защото ми остана по - малко от месец до сесията.

А той ми липсва ужасно, дано оздравее по - бързо. :(

Arctic
11-26-2014, 11:01
Ебаааси. Уж шест съм имала, после ми свали оценката с една единица, само защото съм нямала нещо вътре, което нито сме учили, нито пишеше в задачата, ама хайде. Направо супер противно ми стана. Отивам да я питам аз за това нещо, на което ми свали оценката, измънка си нещо под носа, даже не ме погледна, питах я пак и ми мълчи. То хубаво, като си имаш любимец, ама не саботирай всички други заради него? Само той си бил направил вярно всичко. Простотии. Имах супер трудната задача, неговата беше много по-лесна (даже и той така ми каза) и накрая само той заслужавал 6. Само ми е тъпо, че очевидно причината е измислена, след като дори нямаше такова нещо на тъпия лист. Аха да ми секне желанието да се науча. Не стига, че аз съм най-силна по тъпия й предмет. Потрес пълен.
Хах, иначе съм бог. Надявах се, надявах се, стана. Стана ми тъпо, че ги нямаше и двамата, исках да си говорим, ама какво да се прави.

bloodyF
11-26-2014, 13:11
Много ми е добре. Като изключим тежкият махмурлук , перфектно.
Той е прекрасен! Тъжно ми е че трябва да замине за няколко дни и то по тъжен повод, ама живот, кво да се прави.
Надявам се поне фактът че рожденият му ден беше повече от перфектен да притъпи болката малко.
Ще ми липсва, даже се чудя дали да не го попитам да ми остави ключовете и да спя у тях, сякаш ще ми липсва по-малко така.
:(

Лягам да дремя и да релаксирам, обичайки щорите и парното, че след 3 часа трябва да съм готова за следващо парти.
Искам спокойствие малко, ама няма да е днес.

Lilanda
11-26-2014, 14:26
За съжаление днес бях на погребението на един обичан от мен човек, който си замина неочаквано.
Съболезнования. ;с

ПТ: Трябва да ѝ кажа. Знам точно какво, чакам само да останем само двете. Да се надяваме, че ще се случи скоро.

Той всеки момент трябва да се прибере и ще ме убие, ако разбере, че и днес съм пропуснала. 8-) Така де, още не е късно.

IWannaBeSedated
11-26-2014, 15:21
Тооооолкова ми е притеснено и си мисля, че няма да се справя. Не искам притеснението ми да ми изиграе лоша шега....

AnarchyBoy
11-26-2014, 15:23
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=McMer02dYwQ Cause I'm In beast Mode!!! Cause I'm In beast Mode!!!

Ей така се чувствам.. Easy Mode on, beast mode on... Няма какво да ме спре.. супер натоварен график, но не ми пука.. не чувствам умора или нещо, а напротив... чувствам няк'во блаженство странно, пък и змията вкъщи се държи странно добре, за това време от месеца, което ме радва.. :D
Сега отивам да тренирам, а после на кино!

SonataArctica
11-26-2014, 15:40
чувствам няк'во блаженство странно, пък и змията вкъщи се държи странно добре, за това време от месеца, което ме радва.. :D
Жалък си.

pandabear
11-26-2014, 15:42
http://media2.giphy.com/media/y07IA1hbN4oGA/200.gif
http://media1.giphy.com/media/OzEvNdinTNIhG/200.gif
http://media1.giphy.com/media/HdDIQPqGyFvsA/200.gif

galaxy29
11-26-2014, 16:00
махат му далака, операцията е започнала в 14:00 часа и още не е свършила или поне не беше като се чухме с тях към 18:00 часа
айде да свършва, че не се издържа вече
искам добри вести

HollyGolightly
11-26-2014, 16:16
Толкова е рано, а аз съм у нас. Веднъж и на мен да ми провърви.
Успях на път за вкъщи да спра до няколко магазина и да накупя бебешки столчета играчки и някои други дрехи, понеже родителите не са като българските и не се сещат, че може би на децата им е студено в това време и това може да се избегне, ако им облекат яке или дълги панталони. Освен това си намерих цялата поредица "A song of ice and fire" и "The Hunger Games" на разпродажба и си ги взех. Време много за четене нямам, ама поне желанието е налице :)

AnarchyBoy
11-26-2014, 16:39
Сонатко, айде само да не лепиш етикети, а?
Че ми писна от теб.. Щото нито знаеш, защо го казвам нито нищо.. ама е тъй да кажеш нещо, влизаш...
Но хайде, да обясня да си знаеш за следващия път.

С бъдещата ми съпруга, се наричаме с обидни и злобни имена пред други хора, с цел ебавка.
Тя ме нарича ПОР, КОЧ, ПРЪЧ, КОЗЕЛ, ИЗРОД, ЛАЙНО и прочие, аз обичайните ЗМИЯ, КОЗА, КОВРА, ДЪРТА КРАНТА и прочие..
Всъщност милите и сладки галени именца ни дразнят доста.. много рядко да използваме нещо мило и то само в моменти на слабост. Даже тя като ми се нервира и иска да ме дразни ми казва "бамби"... :mad: Пък аз с "пате". Цялата игра на думи тръгна от това, че имаме една приятелска двойка (вече женени), които си казват постоянно; коте,пате,пиле,бебе и етц булшитс и това нас ни дразни адски много, щото е много изкуствено и навряно в очите на хората, за това и започнахме с хейт думичките, които всъщност изразяват умилението помежду ни чрез ирония..
И нещо от сорта на: Ей коза грозна донеси ми един сандвич - всъщност означава; "Напиши нещо мило тук", ще ми донесеш ли сандвич? Или: Ей пръч крив, айде да ми разтриеш гръбчето - "Напиши нещо мило тук", много съм уморена моля те разтрий ми гръбчето.
ЕТЦ ЕТЦ... :)
К. ту. б.

.

shmatarok
11-26-2014, 17:03
^ И все пак изглежда страшно грозно отстрани. Дори обяснено и подплътено с двата ти примера, чак ми става тъжно. И ми е непонятно как ви харесва да се нареждате така постоянно, дори и на шега да е, ама какво ли разбирам аз. Както и да е.

В момента седя на земята, с гръб опрян в парното и направо ми се плаче като знам, че ще го спрат след половин час. 8-) Болят ме кръстът и коремът, бляя. И не трябваше да се тъпча толкова на вечеря, даже съквартирантът ми ми направи забележка, че ще ми стане лошо, ама нали много обичам да слушам като ми казват нещо. Оф. Иначе интересен разговор проведохме, не знаех, че знае толкова много за България, явно последното му пътуване до Румъния го е подсетило.

Галакси, стискам палци всичко да е наред. Кураж. :)

AnarchyBoy
11-26-2014, 17:33
Предпочитам да ми каже, че съм пор отколкото "бамби".. 8-)

galaxy29
11-26-2014, 17:50
:lol: а това във въображението ти ли е само или е истина :{{

Naive
11-26-2014, 17:52
Въх, каква е тази дето ще се излъже да те вземе... предай й съчувствието ми.

anonymous708973
11-26-2014, 17:58
Пък на мен ми викат коалка, а аз на него - какавидка. На български :д
И ми е безумно сладичък и миличък, и все иска на мен да ми е добре, и е безкрайно благодарен за всяка дреболия, която правя за него - дори да става въпрос за правене на кафе или носене на сандвич. Оооой.
Иначе го шамаря и си топля леденостудените ръце на него, пък той ме стиска за врата 8-)

Добреее, още не съм изпаднала в паника за изпитите. Keep calm и учи по счетоводство. 8-)

TheDevilInMe
11-26-2014, 18:04
Самотно ми е, ама много, изведнъж ме връхлетя чувството и си поплаках, поне малко ми олекна де, ако не друго ;д
Още не съм решила дали ще се освобождавам от изпита, а времето си тече.... мразя се в подобни моменти отлагам ли отглагам... Би било добре да отида и до мола и двамата имаме нужда от разни нещица спешно, май ще е в петък. Купих си желирани ягодки за утеха пък! :cool:

galaxy29
11-26-2014, 18:48
имало е някакви усложнения и затова толкова време, ама вече всичко е наред :}}}}}}
и дано тоя път си вземе поука, 'щото тоя удар може би е от поредната пиянска случка

вече мога спокойно да си ям мандаринки и шоколад с лешници и стафиди и да гледам мача и да се натряскам в чест на лудогорец

Dagichka
11-26-2014, 18:52
Пав, стискам палци и аз всичко да е наред!!
ох тамън го написах и ти си писала ъпдейтче, радвам се :)

боли ме главата, пак съм в едно такова.. шибано състояние, най-малко имам право на бащатко да се сърдя и все пак ми беше неприятно и нервно като му показвах на гугъл мапс по кои магистрали трябва да мине и тн.. айде да минават тия 4 дни, другото ще го оправя някак си, решила съм утре от 9 до 1 да се разбия във фитнеса, ако не припадна по някое време де ;д

Lilanda
11-26-2014, 18:55
Въх, каква е тази дето ще се излъже да те вземе... предай й съчувствието ми.
Ееее, 'що не казваш, че съм споделила екран? ;с

ПТ: Е, по-тъпо не можеше да мине. Сега си нямам и на идея какво да правя, реве ми се, а той се затвори в себе си. Простооо нямам думи.

galaxy29
11-26-2014, 18:56
.
{P}

bloodyF
11-26-2014, 19:04
Вие пък какво се впечатлявате на изтъркани парчета? 8-)

Нещо се сдухах аз, ходихме на ебати мизерното място и ми напомни на минали времена, които не ми харесаха. Слава Богу седяхме 30 минути и се прибрахме, че на мен парти ми звучеше като цяла нощ мъки.
Пък сега си чакам вечерята, дано да ми я донесат по-бързо, че пиянският глад ме налегна отдавна и така.
Мисля да стана да пуша една цигара и да пия нещо, да му подосаждам малко, че май ми се разсърди. Аз просто исках да се гушкаме, тъп мач. Дано да изгасне тока. Или телевизията. Или интернета. Квото и да е. Нещо, което да го накара да дойде в леглото и да ме....гушка.

kalpazanka
11-26-2014, 19:14

Съболезнования....

Наваксвам с новите технологии, запалила съм се по четене на художествена литература, а оттам страдат приоритетните задачи... За капак нещо ми харесва да си живея като свободен електрон и не знам как ще го бъде със семейния живот.

anonymous708973
11-26-2014, 19:17
решила съм утре от 9 до 1 да се разбия във фитнеса, ако не припадна по някое време де ;д

Какво ще правиш 4 часа във фитнеса?! о.O

Naive
11-26-2014, 19:20
Ееее, 'що не казваш, че съм споделила екран? ;с

не разбрах :/

tireheb
11-26-2014, 19:20
сутрешен пакет
от 9 до 1 за 2 кинта
и тоста ти е левче, вместо 1.50
лето господне '01 в покото до нас, never forget <3

tori
11-26-2014, 19:31
Бясна съм му, пак се изцепи. Седи, мълчи и най-накрая като каже на магарето чуш, ебава майката на всичко. Петък сигурно ще се въздържа от Джони, че ще е грозно. Сумати време му търпях простотиите, бърсах сополи, не повдигах кофти теми и най-накрая Тори го отнася. Елементарен респект спрямо чувствата на някого трябва да имаш, то не става само да си словоохотлив във фейсбук и да ръсиш глупости на килограм. После се чуди защо е сам и едва ли не е готов майка си да продаде за малко любов.

SonataArctica
11-26-2014, 20:57
Цецо спри се, че пак ще се превърнеш във форумната атракция. Явно не се усещаш, че всички ти се смеят на глупостите. Просто стига си си набивал филми и излез от въображаемия свят, в който живееш.

102
11-26-2014, 20:59
И ми е непонятно как ви харесва да се нареждате така постоянно, дори и на шега да е, ама какво ли разбирам аз. Както и да е.

ти нямаш въображаем любим нищо не разбираш от тези неща

shmatarok
11-26-2014, 21:18
8-)

Ewok
11-26-2014, 21:25
А пък ние сме супер лигави :/
най-честото е милобебе, а котето е малкобебе
иначе хънибу, сладко бу, милобебепухче
ужас :cool:

Утре пак съм на оглед, не съм чак толкова хайп, но пък мястото е вълшебно <3
Точно в частта, която искам да живея завинаги.

Naive
11-26-2014, 21:45
Официално обожавам мастика и узо.
Вчера мастика, днес узо. <3
Хаяши винаги ще я обичам, че ме светна за този лек. А пък и е вкусно. :д

102
11-26-2014, 21:48
с водица

anonymous708973
11-26-2014, 23:13
Цецо спри се, че пак ще се превърнеш във форумната атракция. Явно не се усещаш, че всички ти се смеят на глупостите. Просто стига си си набивал филми и излез от въображаемия свят, в който живееш.

Не че нещо, ама ти като какъв се изживяваш, че да му казваш как да си води връзката? Какъв въображаем свят? Какви филми?
Разбирам да се беше разписал за чувства, ама човекът обясни за обръщенията към приятелката си. Кой си ти, че да твърдиш, че "пухче" е по-"нормално" от "змия"? И какво изобщо значи нормално?

SonataArctica
11-26-2014, 23:23
За съжаление знам повече неща за него от теб, о защитнико на невинните.
Също така никъде не съм писал за "по-нормално" обръщение. Когато се обръщаш към някого трябва да го прави с подобаващия респект. Всички, които наричат "половинката си" змия или подобни, дори на шега, са ми противни.

102
11-27-2014, 00:34
не че нещо ама ти какъв се изживяваш

Auriss
11-27-2014, 05:28
щраус - с разликата, че главата му е в гъза

AnarchyBoy
11-27-2014, 06:51
Не че нещо, ама ти като какъв се изживяваш, че да му казваш как да си води връзката? Какъв въображаем свят? Какви филми?
Разбирам да се беше разписал за чувства, ама човекът обясни за обръщенията към приятелката си. Кой си ти, че да твърдиш, че "пухче" е по-"нормално" от "змия"? И какво изобщо значи нормално?

Ако ми каже пухче, ще я лежа.. 8-)

anonymous708973
11-27-2014, 07:01
За съжаление знам повече неща за него от теб, о защитнико на невинните.

Дали? ;)
Ама чакай малко, НА ТЕБ са ти противни.
Точно за нормално обръщение говориш а.к.а. име или от по-обичайните любовни такива. На база какво решаваш, че обръщението "змия" е израз на липса на респект, м? Направи ми списък с изразяващите респект имена, щото за мен да обезобразиш такова красиво име като Георги - например - с Гошо трябва да е подсъдно. Да не говорим колко мъже съм виждала, които наричат половинката си "пиле" или "коте", ама при първия скандал захващат да я плюят пред половината град. Та, от тая гледна точка - как обръщението е гаранция за респект?
Аз се обръщам към половинката с "какавидка" понякога. Като се замислиш, какавидата е някакъв си червей там, нали? Няма особено респект. Само че зад това обръщение се крие достатъчно наши си неща и история и не виждам как страничен човек би успял да ги прецени. Да не говорим колко си нагъл просто да му коментираш поста и да напишеш +Жалък си". Наистина ти липсва възпитание.
Очаквам да ми обясниш къде видя филм в конкретната ситуация. Че Анархито е малко филмар, всички можем да се съгласим, но един интелигентен човек би съумял да прецени дали точно сега, в момента е във филма, когато той далеч не се е отплеснал да говори как "ше се ожени, щот ей така" или как брат му е идиот, щото има много претенции, пък "колите той ги е купил", а говори за факти - тоест, обръщение към приятелката си. Та, слушам отговор на двете удебелените - ако пак ще ми бягаш по тъч линията и няма грам да се замислиш върху поста ми, не губи своето и моето време и не ми отговоряй.

По темата: Не успях да стана за това право, ама пък се наспах и бодра захващам финансите, след като си оправя стаята и си направя набързо разкрасителните процедури^^
Направо нямам търпение да минат изпитите, че да имам малко повече време за всички любими неща. И хора! ^^

AnarchyBoy
11-27-2014, 07:03

Добре да предположим, че ти нямаш грам мъжко самочувствие и достойнство и ще търпиш да те наричат бамби (примерно), аз не желая дразни ме, лигаво е, не съм на 15, не ми харесва, не ми е приятно и прочие, тя също реагира така на най-миличките и то защото погледнато отстрани е противно двама "Възрастни" (макар да сме на по 20) да се лигавят така... "Зайче, айде на кафенце." - "Добре, патенце миличко айде" - *повръща*...
Предпочитам да ми каже.. "Ей смотан ако не дойдеш с мен на кафе, довечера ще "те накажа".. примерно..
Или пък да си говорим по телефона с часове.. (имайки предвид, че живеем заедно).. Къв е смисъла?
Много мразя някой да ме бави (особено заради лигавщини) - обажда ми се, казва ми к'вото има, приключва с едно кратко обичам те и т'ва е.. не 15 минути да ми се врича в телефонна любов и да ми обяснява, че съм "бамби" -__- (МАЛЕ Т'ВА КОЛКО МЕ ДРАЗНИ НЕ Е ИСТИНА :mad: )..
Ако си мислиш, че наричайки я змия (примерно) не изпитвам респект към нея.. жестоко се бъркаш.. ;)
Същото е и като тя ми казва козел (примерно)... Просто това е нашият начин за игра на думи един вид ирония на другите, за да се усетят малко... щото много ме дразни, като излезем на кафе.. на всяка втора думичка да чувам..
"Миличко" "патенце" "бебенце" "пиле" разбираш ли, че те говорейки си един с друг, само това използват.. не може просто да каже "подай ми сандвича там" - трябва да е "патенце ще ми подадеш ли сандвича миличкото ми" и отговора не е "добре", а е "разбира се пиленце сладко, ей сегичка" *повръщ" - Това е нон-стоп!

Auriss
11-27-2014, 07:20
довечера ще "те накажа"
*кахъм*пенисколан*кахъм*

извинявам се, нещо ми е лигаво :cool:

AnarchyBoy
11-27-2014, 07:21
*кахъм*пенисколан*кахъм*

извинявам се, нещо ми е лигаво :cool:

Ще я изхвърля от нас като мокро коте.. :lol:

Naive
11-27-2014, 08:19
18 години бойкотирах кафето. :Д Ама се предадох накрая. Но поне го пия без захар и мляко, че тогава щеше да е пагубно. :Д

Дойде времето да се концентрирам върху нещата, които имам да правя, и да оставя всичко друго на заден план. Имам много сериозна дилема за университетите, която трябва да реша. Имам време, разбира се, но искам решението ми да е обмислено и да е правилното, поне за този момент. Тъпо е, когато точно тази специалност няма един учебен план, който да се припокрива напълно с очакванията ми и изискванията ми, но в крайна сметка това е моят избор, да остана да уча тук и ще се справям с условията, които ми се предлагат. Тъпо е и че подхождам с такива предразсъдъци към съответния алтернативен университет, в който специалността пък ми допада много повече като идея, като реализация на идеята не съм сигурна, че е идеална, но не знам. Много въпроси с неизвестни засега отговори. Имам единствено отговор на въпроса защо се отказах от медицината + защо искам да се занимавам с това точно, което е прекрасно всъщност. :)

anonymous708973
11-27-2014, 08:56
Наив, имам няколко познати в България, които записаха алтернативни университети, които уж нямат добра репутация, но са повече от доволни. Комичното в страната, както и сама вече си забелязала, че така наречените реномирани университети всъщност са с безумно остарели похвати, а новите, които все повече се доближават до западния модел и предлагат иновативни възможности на студентите си, пряка връзка с бизнес средите и опции за неформално образование, с което да допълниш своето, са с кофти имидж. Не говорим за право и Бургаски свободен 8-).
Не знам кой точно алтернативен университет визираш, но за твоята специалност може би ще се окаже по-добър вариант. Можеш да си попишеш с Пирина, примерно, тя може да ти разкаже за НБУ. Nomnom ще ти е още по-полезна, все пак е в исканата от теб сфера.
Възможности бол, само човек да си отвори очите.

Иначе добре дошла в клуба, аз кафе пропих на навършени 19 години и сега, ако не си изпия следобедното, просто ме търси заспала в лекцията :д

LadyDi
11-27-2014, 09:05
абе... да ви питам... вие секс не правите ли? че като гледам какви сте избухливи и кисели всичките...
оня не харесвал да му викат "пате", предпочитал "педераст"... другият го напада, щото първият се взима за много badass и накрая се появяват и адвокатите на двете страни и всички са по-най-прави...
вънка е толкова студено, я си направете по един чай от мента и отивайте да правите секс...

tori
11-27-2014, 09:17
Кафето е любов, кафето е живот. На ден мога да ти пия по триста, но все пак се ограничавам някак. Иначе си го обичам със много захар, както майка ми казва „живота ми е достатъчно горчив, за да пия кафе без захар“.

Иначе сега ми е студено такова едно, мисля да перна един стоплящ чай и да припадам в леглото. Никога не спя с грим, но тоя път ще се наложи, защото просто нямам сили да трия. Днес никакво мърдане от нас не планирам, на когото му трябвам - знае къде живея. Освен това си имам буркан Финети, който седи неотварян и плаче тъжно.

Едит:

вънка е толкова студено, я си направете по един чай от мента и отивайте да правите секс...
Мееееееентааааааа. <3333333

Auriss
11-27-2014, 09:24
абе... да ви питам... вие секс не правите ли? че като гледам какви сте избухливи и кисели всичките...
:oops: како, хайде да ми оправиш настроението

LadyDi
11-27-2014, 09:27
:oops: како, хайде да ми оправиш настроението

ако си опрял до мене, значи работата е сериозна...

Auriss
11-27-2014, 09:30
ще се наложи и до нас да дойдеш, че е студенко навън нещо :oops:

приготвил съм чайчето от мента, де :}}

102
11-27-2014, 09:46
оня не харесвал да му викат "пате", предпочитал "педераст"... другият го напада, щото първият се взима за много badass и накрая се появяват и адвокатите на двете страни и всички са по-най-прави...

ахахахахахаха ! :))))))

lilence_cvetence
11-27-2014, 09:48

Пфу , как хубавко им го каза :)

102
11-27-2014, 09:49
каде са големите гарди на лиланда когато иска6 да се стопли6

Auriss
11-27-2014, 09:50
^разведриш*

SonataArctica
11-27-2014, 10:46
Пантерата може да си провери съобщенията. Цецо също.

Трябваше да я послушам. Естесвено си преебах врата и едвам се движа из стаята.

AnarchyBoy
11-27-2014, 11:29
Не бе големец, айде кажи и тук, нали много неща знаеш за мен..
БреЙ, Брей заеби голям разбирач излезе като познаваш, човек от курса ми... Евала - всичко знаеш, е такива мазни интригантчета като теб колко мразя не е истина... всичко все да знаят и на всяка манджа мерудия да са. Това как аз наричам приятелката си (или, които да е, освен теб) НЕ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ, схващаш? Леке с лекета.
Айде отиваш да се депресираш, женствен.

pandabear
11-27-2014, 11:31
Заредена съм с положителни емоции. А само до преди няколко часа си мислех как скоро не ми се е случвало нещо, което да ме усмихне искрено и да ме разсее от тревогите.
Малко му се оплаках, че ме боли главата от учене, че ми е скучно, защото съм сама в нас и дори кучето ми го мързи толкова, че не му се ходи на разходка :Д След един час ми се яви пред вратата с кутия от новите зимни донати и мрежичка мандаринки ((((((((((: http://prikachi.com/images/198/7748198b.jpg <3
Много мило ми стана :) Направих набързо питчици и топла крем супичка. И неговата компания, и историите, които си припомнихме...Абе точно едно такова зимно и прекрасно ми стана...След малко се захващам пак с ученето, а за по-късно, преди лягане съм си приготвила една романична комедийка и пуканки с карамел ^_^

TheDevilInMe
11-27-2014, 11:59
pandabear, адски сладко и мило е, хихихи :)
Днес е дори по-гаден ден, пак си поплаках стабилно, няма оправия, братче... Разочарована съм и нищо не ме радва сякаш и мандаринките ми свършиха, а е толкова студено, че не искам даже да си показвам носа навън и да си купя нови...

shmatarok
11-27-2014, 12:25
...

Супер зареждащ пост :)

//
КОЛКО още тъпи хапчета трябва да изпия бе. 'Баси, накрая ще се натровя и въпреки всичко няма да се чувствам по-добре. И лекарят ми си мисли, че шега си правя. И ако вземат да пуснат тъпото парно за повече от час вечерта би било прекрасно просто.
Хейт, хейт, хейт.

8-) Извинете.

Lilanda
11-27-2014, 12:26
Не бе големец, айде кажи и тук, нали много неща знаеш за мен..
БреЙ, Брей заеби голям разбирач излезе като познаваш, човек от курса ми... Евала - всичко знаеш, е такива мазни интригантчета като теб колко мразя не е истина... всичко все да знаят и на всяка манджа мерудия да са. Това как аз наричам приятелката си (или, които да е, освен теб) НЕ Е ТВОЙ ПРОБЛЕМ, схващаш? Леке с лекета.
Айде отиваш да се депресираш, женствен.
Добре, нужно ли беше това сега, при положение че човекът се опитва да се разберете по мъжки /буквално, ако щеш/, а не да прави сеир пред целия форум? Не, всъщност не ми отговаряй.

Лъчко, ще ти драсна едно ЛС, че от 15 минути се чудя дали съм права или пак се бъркам с някой друг.

он: След малко отварям учебника и започвам да уча по история. Да се надяваме, че ще ме изпита, а няма направо да предава урок, понеже миналия път е изпитвал и двата часа. ;с Много мразя като искам да ме изпитат по даден предмет, да се разболея и да решат, че точно тогава трябва да не дават нов урок, за да може да се навакса с изпитването...

Аааааадски студено беше днес, чак като тръгнах да му звъня сутринта, тъчскрийнът не хващаше. :Д Толкова ми бяха студени ръцете...Утре след училище ще се видим за повечно време НАЙ-ПОСЛЕ. От 2 седмици не се е случвало...Пък и ще сме сами най-вероятно.

102
11-27-2014, 12:27
дойдох тук за големи гърди

102
11-27-2014, 12:28
не останах разочарован

bloodfrozen
11-27-2014, 13:15
Много ми е приятно - гледам детски филмчета и съм се заредила с чаша топло какао. А пък мисълта, че утре е петък, направо ме изпълва с положителни чувства. 8-)
По някое време възнамерявам да подхвана учебниците, вероятно ще се наложи и да забъркам нещо за вечеря. Даже нямам идея какво конкретно. Като огладнея, ще ми дойде вдъхновението.

adamwi2
11-27-2014, 13:18
Здравейте нов съм и се надявам да ме приемете в семейството. (:

По-темата:Супер ден последните няколко часа си изкарахме супер,студено ми е и после ще сядам да поуча и ще излезна навън много ми липсва,но така стоят нещата.

Ivaaaaa
11-27-2014, 15:46
05:30 сутринта. Алармата ми позвънява с до болка познатия римейк на Бионсе за 50 нюанса сиво. Намразих пианото. Първата ми мисъл е: започва поредният безсмислен ден. Потънала съм в рутина. С усилия ставам, без никаква мотивация. Отивам в банята, след това се заемам с грима и косата, макар че с всеки изминал ден започвам да пропускам по нещо. Я спирала, я червило, я прическата (къдрици <3). На кого му пука как изглеждам и за кого изобщо да полагам усилия да изглеждам добре. Затова решавам просто да си вържа косата на небрежен кок, без грим и всякакви подобни екстри. Все пак вече нямам при готиния лектор. Ядосвам се на себе си, че съм настроила алармата толкова рано и се мушкам в леглото за още половин час дрямка.
Its time.
Навличам най-ескимоските ми торбести дрехи и изчезвам. Както винаги всички седалки са заети от бабички. Стари, противни, малоумни, невежи бабички. Те са отделен вид хуманоиди. След 50-тте може би, нещо в молекулата на ДНК мутира и те превръща в това същество. Тия кога спят, бе?! Е, пак ще се стои. Усещам тъпата болка там долу в корема, но ще търпя. Хормоните по време на менструалния цикъл понижават прага ми на търпимост и усещам как съм на път да се разкрещя, когато всички подхуманоидни същества ме избутват най-отзад, за да могат да се качат преди мен и да седнат. Бабички…
Споменах вече секси преподавателчето. Снощи го сънувах ((( :
Не какъв да е сън, а поредният мокър еротичен сън. Явно липсата на секс влияе доста върху подсъзнанието (?) ми. Той е млад и доста умен. Опитвам се да сметна горе-долу на колко години е и според мен би трябвало да е около 30-те. Знам ли. Аз не бих му дала повече от 25. Гласът му… о, боже! Начинът, по който произнася някои думи е меко казано възбуждащ. Не знам как успява да извърти някои теми към по-…интимна гледна точка. Тогава вече този плътен, дълбок глас става подмокрящ. Тяло тип ‘Джаред Лето’, точно каквото обожавам. Тъмна коса. Тъмни очи. При него винаги седях най-отпред. Оглеждах го. Оглеждах го там. Опиянявах се от гласа му. Гледах го в очите. Настоятелно. Нахално. Явно знаеше, че тази игра се играе от двама, а той определено беше по-добър от мен. Отвръщаше на погледа ми. Задържаше го. Гледаше ме по-настоятелно. По-нахално. Докато ми стане неловко. Пречупваше волята ми и аз отвръщах глава встрани. Така тази игра продължи няколко седмици. Игра, която ме кара да се усмихвам. Игра, която не бих искала да се развие. Игра, която не значи нищо за мен. Разбира се, малкият ми флирт със секси очилаткото имаше и други измерения, но… Може би е притеснително колко прилики откривам между мен и героинята на саша грей ( :

И те така те ( :

galaxy29
11-27-2014, 16:25
ГИЧИ, пак те сънувах :lol:
беше ми на гости и ти пробвах якето, после аз щях да ти идвам и да ми показваш някакъв магазин за бельо хаха

лейди, не ми е само това проблемът :(

Niakoitam
11-27-2014, 16:40
щото за мен да обезобразиш такова красиво име като Георги - например - с Гошо трябва да е подсъдно.

Мерси,мерсиии :D
Иначе мен например много не ме кефи да ми казват Георги.Като някой ми каже Георги имам чувството че иска след малко да ме набие едвали не :D През годините ако не са ме наричали с около 30-40 прозиводни имена те пък на.Чак Гоган са ми казвали :D Мен обаче като че ли винаги най ми е било приятно,когато ме наричат Гошко или още повече Гоше с ударение на О(особено пък красиви девойки :D ).Та така :)

Иначе в нас след скорошният як скандал си е леко обстановката като след погребение едвали не.Дреме ми.Докато продължи дотогава.Няма и да се опитвам да затоплям отношенията с баща ми докато той не реши да го направи.Сега и без това е в пауър и или ни подкарва двамата с майка ми сам по сам или заедно или просто дума не обелва.Каквото такова.

А пък нея мисля да я поздравя с една песничка...:)

Иначе и аз започнах да пия кафе след 19тата си годишнина.

А пък днес сънувах,че ми подаряват някаква готина торта със някаква готина и цветна моя интернетска снимка в рамка забита отгоре. :)

Dagichka
11-27-2014, 16:43
:lol: Галаксинско, убиваш ме с тия сънища просто, но пак има частица истина, защото вчера се сдобих с ново яке :cool:

баща ми замина сутринта, сега ще стискам палци само до събота вечер да се прибере жив и здрав, че толкова път по толкова пътища.. както имам страх, не ми е лесно, и надали щеше да е чак толкова забавно дори ако можех и аз да отида с него го италия ;д днес беше хубав ден, смях се до сълзи на просотиите на ксюша, преядох с печена царевица и сладко и се натренирих (Пантерке, всъщност откарах само 2 часа - по принцип имам час и половина спорт каланетика, правим стабилна загрявка плюс разни упражнения, а след това изкарах по 20 минути на кростренажора и 20 на велоергометъра). мда и като заговорихте за кафе и аз пропих сега като почнах университета, но пия мокачино или капучино, чисто все още ми е отвратително на вкус ;д

galaxy29
11-27-2014, 16:52
:О имам вълшебни способности, ясно е вече...

и виж приличаш ми на ей тая от клипа http://youtu.be/kQVf_MtwJ2U :д

Niakoitam
11-27-2014, 16:56
:О имам вълшебни способности, ясно е вече...

и виж приличаш ми на ей тая от клипа http://youtu.be/kQVf_MtwJ2U :д

И аз веднъж сънувах че са махнали така наречените гащи на Софиански от Централна гара и след около една две седмици,когато отидохме в София действително ги махаха :D

galaxy29
11-27-2014, 16:58
мислех, че съм единствена ;/

galaxy29
11-27-2014, 16:59
а пък мел, аз също стискам палци

kalpazanka
11-27-2014, 17:00
Ихааааааааааааааааааааааа ааа <3

Niakoitam
11-27-2014, 17:05
мислех, че съм единствена ;/

Мани майтапа,но щях да падна от почуда и се заоглеждах за жертви,защото в съня ми по-малкият ми братовчед го беше видял и ми каза,че са го сменили с черно.Съвпадение или не,но след няколко, най-много два три дни имаше ден на траур,защото папата беше починал...

galaxy29
11-27-2014, 17:06
хахахахах хахах

Lilanda
11-27-2014, 17:17
Мани майтапа,но щях да падна от почуда и се заоглеждах за жертви,защото в съня ми по-малкият ми братовчед го беше видял и ми каза,че са го сменили с черно.Съвпадение или не,но след няколко, най-много два три дни имаше ден на траур,защото папата беше починал...
Nostradamus, is that you?

weheartiit
11-27-2014, 17:17
Има дни,в които просто се пречупвам,забравям какво съм си казала и самовнушила.
Днес е такъв ден.Липсва ми.Тъжно ми е.
Живота ми преминава супер еднообразно и се дразня.

nepowtorima
11-27-2014, 17:30
Колко тъпо и неловко може да се почувстваш след случайно виждане с бившия..
Пф..
Не мога да повярвам, че ще наваксвам толкова много за учене.
почивах си 2 седмици.. сега ще ми дойде в повече.
Ох, нямам сили за нищо.
едно такова никакво.. нямам желание за нищо.

tori
11-27-2014, 18:50
Поздрав за Анархи. :дддд

- Слънчице!
- Да, мечо?
- Ще станеш ли да направиш кафе, сладката ми?
- Разбира се, зайо!
- Благодаря ти, пиленце.
- Няма защо, златце.
- Обичам те, писе!
- И аз те обичам, пухчо!
- Чакай малко! Ти също не се сещаш как се казвам, нали??!

galaxy29
11-27-2014, 19:01

Lilanda
11-27-2014, 19:12
Просто не мога да повярвам, че след всичко, тя ми заби нож в гърба ей така без дори да се замисли..."Говори ли с нея безкрайно много пъти? Каза ли ѝ какво ще се случи, ако го направи? Тя послуша ли те? Не, нали? А после се обърна срещу теб, нали така? Защо трябва да ти пука за подобен човек?". Просто не бива да е толкова прав...И все пак ми пука. Много ми пука. ;с В момента, в който видях това обаче, осъзнах колко реално ѝ пука на нея...

draid
11-27-2014, 19:57

Я вземи им обясни какво е това секс.

HollyGolightly
11-28-2014, 03:25
Тагнала се в някаква дискотека и се обяснява колко и е весело и как "разбива яко", а същевременно ми пише в скайп и ме пита какво правя и дали искам да си пишем 8-) Ако това е "разбиване", то тогава се чудя какво е да им е скучно

Иначе имах много хубав и спокоен ден. И дядо ми не е толкова зле, колкото ми казаха, просто е бил на контролен преглед при доктора, а онази направо на предсмъртно легло го описа. Както и да е, радвам се, че всичко е наред в крайна сметка .

AnarchyBoy
11-28-2014, 06:21
Поздрав за Анархи. :дддд

- Слънчице!
- Да, мечо?
- Ще станеш ли да направиш кафе, сладката ми?
- Разбира се, зайо!
- Благодаря ти, пиленце.
- Няма защо, златце.
- Обичам те, писе!
- И аз те обичам, пухчо!
- Чакай малко! Ти също не се сещаш как се казвам, нали??!

ВТФ познаваш аверите ми? :shock:

LadyDi
11-28-2014, 06:23
yeah... мисля, че няма нужда... повечето тук са на половината на годините ми и с доста по-голям опит от мен, струва ми се...

AnarchyBoy
11-28-2014, 06:24
Добре, нужно ли беше това сега, при положение че човекът се опитва да се разберете по мъжки /буквално, ако щеш/, а не да прави сеир пред целия форум? Не, всъщност не ми отговаряй.

Лиле плийс, ако се държи мъжки, ще пише на мен не на Ина, щото т'ва да пише на друг (относно мен) е интригантска постъпка и е далеч от "мъжко", "Лъчко" е една клюкарка точно по женски... голям мъж е заеби.. Слухти от един и се обяснява после на 100... Плете интриги и точно сеир иска да гледа. ;)

AnarchyBoy
11-28-2014, 06:34
Днес нито съм тренирал, нито кафе съм пил, ще умра на бюрото, но просто съм настроен така: "петък е, всичко приключва днес.." 8-)
След работа задължително ще ида да тренирам и после се прибирам да спя?! Утре сутринта тя иска да идем да катерим Руен.. Предложих й да запалим колата и да идем някъде в по-големите планини, но тя си искала Руен, щяла да ми показва нещо.. свързано с него, пък ще видим.. В момента обаче, съм адски изневерен..

Niakoitam
11-28-2014, 07:56
Nostradamus, is that you?
Смей се ти,но като изключим понякога почти 100% съвпадения като веднъж,когато сънувах,че са ми се запалили гумите на колелото на казана,а на следващият ден на път за селото с баща ми гумата на колелото ми се спука и трябваше да го бутам половината път,а на връщане го докараха, съм имал и един дето едно време като си споделях разни сънища в един сайт за сънища някаква девойка намери прилика с катастрофата на влака София-Кардам. Беше минало известно време и аз изобщо не се бях сетил,че може и да си приличат,а съня ми действително притежаваше много детайли метафорични и съвсем директни като в онази катастрофа дето изгоряха хората.И го бях сънувал 1-2 седмици по рано.И на двете места имаше,влак и линия,и на двете места беше тъмно,и на двете места имаше черни чували дето слагаха трупове в тях и в съня ми ги товареха на влака.Само дето вместо запалени хора във влака в действителността, в съня ми палеха кучета в някакъв голям казан до линията.И накрая някакъв човек с маска,който беше човек на високо ниво ме залашваше,че знаещите кой е разнесат ли ще им се случи нещо много лошо.В крайна сметка в действителността виновника за тази катастрофа така и не се разкри.Дадоха се разни теории и случая до днес просто се потули.Та понякога се изумявам просто на разни такива съвпадения и ми е някак трудно да повярвам,че просто подсъзнанието ми може да ги роди или да са наистина просто съвпадения.А вероятно това е заложено на всеки човек,а не само на мен.Просто едни понякога за кратко или по-за дълго се вглъбяват повече,а други въобще не се и опитват да обръщат внимание на сънища,символики и т.н. :)

Направо да покаже стъпка по стъпка на клипче та всеки да си сверява къде е прав и къде греши :D Но действително поне според писанията тук има някои хора дето са много по-малки от нея,но са бая по просветени в тоя занаят. :)

draid
11-28-2014, 11:33
yeah... мисля, че няма нужда... повечето тук са на половината на годините ми и с доста по-голям опит от мен, струва ми се...

Това че си играл 100 пъти една игра не те прави добър в нея (: Дето казват хората сърце трябва, не става само с бъхтене.

Arctic
11-28-2014, 11:58
Бива ли да съм толкова глупава? Как можах (може би, не е сигурно, надявам се да не е станало това, което си мисля) да прецакам евентуално приятелство не само с него, а и с кой знае колко други хора? Направо ме е срам, исках да си говорим повече, пък ако се случи, точно обратното ще стане. Супер много ме е срам, супер ми е неудобно. Как ще го замазвам това, не знам.
Тъпата ми уста просто. Прецаквам всичко.

SonataArctica
11-28-2014, 13:10
Лиле плийс, ако се държи мъжки, ще пише на мен не на Ина, щото т'ва да пише на друг (относно мен) е интригантска постъпка и е далеч от "мъжко", "Лъчко" е една клюкарка точно по женски... голям мъж е заеби.. Слухти от един и се обяснява после на 100... Плете интриги и точно сеир иска да гледа. ;)

Ти малоумен ли си, какъв си? Не съм казал нищо за теб, от всичкото, което знам. Няма и да го направя. Има хора, с които съм много близък от форума и на тях не съм казал. При положение, че тя ми е задала конкретни въпроси - ще и отговоря. Нямам желанието да го правя тук именно заради "сеира", както ти написах вече. Ти не беше задал нито един въпрос към мен и нямах никакво задължение да ти отговарям. Това е. Това, че ти продължаваш да нападаш и да се правиш на оборотен тук, още повече смъква мнението ми за теб. Най-тъжното е, че си предвидим и очаквах това от теб.
Слухтя ли? Та те и двамата само за теб ми говорят и ти се смеят. Просто светът е малък.

В пълното си право съм да си изразя мнението за всеки тук. Изразих си го за теб, тъй като съм ти се нагледал. Нямам намерение да се правя на добричък тук. Не ми и пука особено, за това дали ви харесва или не.

Наслушал съм се на неговите простотии, които нямам желание да споделям.
Доказателство, че не съм казал нищо, което знам за теб. Пантерата може да го потвърди.

// Изненадан съм, че още и двамата не сме изяли бана за спам...

shmatarok
11-28-2014, 13:29
'ма моля ви се - стига толкова джафкане! Нека има малко мир и любов и всички да се обичаме 8-)

СУууууууупер изморена съм и ми е мега лошо, а гости трябва да чакам. :/ Обади ми се да ми каже, че цяла вечер не е спала, предполагам, че и двете ще сме криви и сърдити и ще си легнем рано поне, хахаха. 8-)
Излязоха ми последните изследвания - всичко е окей, отново, пак си набивам филмите излишно явно.
С нищо не ми се занимава.
А, да, естествено трябва да отбележа традицията, която започне да ми пари зад врата и всичките ми deadlines да наближават скорострелно, изведнъж светът се сеща, че съществувам и всеки решава да ме вижда. Първо оня от Глазгоу, сега онзи хубостник от Абърдийн специално щял да идва, защото "I'd love to see you", мда, мда. А лятото ме излъга, че бойлерът щели да му проверяват. 8-) Ще видим дали ще ми се занимава.

tori
11-28-2014, 14:40
ВТФ познаваш аверите ми? :shock:
Ахахаха, явно.

SpiritInBlack
11-28-2014, 15:29
Някъде между това
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10625163_10202900350886172_329265273812030144_n.jp g?oh=fcdb9683236dc1cdc862cf7d9ff88fe4&oe=54D6CF02&__gda__=1423484731_532689720090425f74a70491b56a10d a
и това
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/1920549_10202900353846246_5556466468596912322_n.jp g?oh=07e6d32d1f7874ca44e924c1030886bf&oe=5513DF7C

Главата ми завря тотално, окончателно и безвъзвратно. Не знам дали е, защото изговорих над 3000 минути тоя месец или заради другото, но това ми е лимитът. Знаех си аз, че и да почна нова работа, ще продължа да проконтролирам и старата. Нищо. Днес хем ще имам втора изява, хем ще се видя с едно много готини хора. Уикендът ще бъде само мой и най-накрая ще си отпочина качествено.

bloodyF
11-28-2014, 15:46
Бива ли една песен да ми действа толкова възбуждащо и съседите ми да я надуят до дупка?! Откачам.
Него го няма до неделя, а после го искам във всеки един смисъл. По много.
Разгонила съм се нещо и хич не е добре положението.
Трябва да уча. Не да мисля за секс постоянно.
Поне работата върви гладко. Харесвам си я , ще видим докога.

tori
11-28-2014, 15:48
Ъргхрррр, пак същата работа - толко много ми се излиза (нищо, че съм еболна нещо), а никой не иска да пие кафе с мен. Тъжно е. Надрусах се пак с хапчета и нещо ми дойде силата, тия двечките що са на кино, ве?! Няма ли да им свърши тъпия филм и да вървим нанякъде?!

Naive
11-28-2014, 15:51
Мечтая си за прекрасна морска нощ в Лозенец. Барчето с прекрасната си атмосфера и гледка. <3

bloodfrozen
11-28-2014, 16:33
Коледно ми е! :smt114

Сърбят ме ръцете да накупувам коледни украшения и да декорирам квартирката.

Andjyy
11-28-2014, 17:43
Днес станаха 9 дни. Чувствам се добре,противно на очакванията на почти всички. Не съм тъжна. Не помня кога плаках последно! Всъщност помня-преди 9 дни. Нощите ми минават тихо и спокойно. Не минава и ден без да си мисля за него. Предполагам,че е нормално. Не ми липсва,защото знам,че там/където и да е това там/е по-добре...

Dagichka
11-28-2014, 18:18
малко по-спокойно ми е, беше хубаво, че се прибрах, изгледах този филм, позамислих се, после ми дойде енергия и прочистих шкафове, изчистих и тн, почувствах се поне малко ползотворна :д трябва да си оправя отношението към хората и света, стига толкоз черногледо :д
утре бащатко си идва и веднага ще трябва да кара една съседка до болницата за изследвания, милата болна и стара е, дано всичко е наред..

едит: всъщност сега ми стана тъжно без причина, но това са подробности :д

XTREMEFREERIDE
11-28-2014, 19:53
https://scontent-b-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t31.0-8/10257653_754495467921575_2309163429807871529_o.jpg

Ей такова някакво. ♥

Ewok
11-28-2014, 21:11
Не трябва да се хайпвам. Не трябва да се хайпвам. Току-виж са се наредили нещата, засега има голям постенциал.

Ivaaaaa
11-28-2014, 21:45
спах цяяял следобед дооо..преди 2-3 часа, когато тела ме събуди. напоследък съм тъжна. мисля си разни неща за това колко бедни и нещастни хора има и се чувствам гузна, щото не оценявам това, което имам. егоистка съм и бла-бла. не се харесвам, не съм добър човек. днес прегазиха едно малко кученце на няколко метра от мен. малко. съвсем, съвсем малко. сега ми се насълзиха и очите... чух едно тъжно кратко скимтене и когато се обърнах, гледката ме вцепени. не знам колко време останах на място и просто гледах...гледах и гледах. това е един от онези моменти, които може би траят часове или пък секунди и е невъзможно да определиш. изпитах физическа болка, наистина. без никакво преувеличаване. и сега като се сетя, ми се свива сърцето и... и какво направих аз? продължих по пътя си. като всички. като тълпата. не знаех какво мога да сторя. тогава. може би най-малкото да махна кученцето от шосето, но беше късно и бях толкова афектирана, че нямах сили. отново тъпият ми егоизъм и бездушие...

DarkTemplar
11-28-2014, 22:18
Дееба, пак изтървах сеира. :/

galaxy29
11-28-2014, 23:09
ива и анджи, приличате си :д

pandabear
11-29-2014, 09:00
докато слушах Wonderwall осъзнах, че имам реален шанс да хвана стипендия за догодина ^^
събуждам се сутринта и малкото сняг от вчера се беше разтопил...нищо, чакам го да дойде да ме вземе и отиваме на вилата. там 100% ще има. нямам търпение. изтеглила съм някакви коледни филмчета, взела съм огромния пъзел, там ще направя и ябълков пай. пред дилема съм само дали да вземем куч с нас :Д обичам съботите, особено когато са последни за месеца ^_^

granger
11-29-2014, 09:58
Колоквиум = осран,не е проблем :D
Иначе ми е добре, парици взех, чакам да се излюпи,за да го нагушкам после, а след това ще има пазар <3!
Още не ми е коледно обаче...искаммм!

anonymous708973
11-29-2014, 10:21
След като заспах с мисълта "откъде идва тая двойка ве, защо го делиш това" и се събудих със същата, а то се оказа, че е формула... доста по-добре :D
Ползотворен ден!

Lilanda
11-29-2014, 10:24
Като гледам какви филми са заизлизали, през 2015 ще заживеем в киното. :Д Снощи пуснаха трейлъра на The force awakens. И двамата сме толкова големи фенове, че не е истина. ;3 JW също ще е уникален. ;3 Даже се чудя дали да не си изтегля JP, да си го изгледам за пореден път. :Д Смятам да го убедя да отидем и на нюансите ей така за забавление. :Д Има време де, близо 7 месеца има до тогава. :Д

Очертава се доста интересен декември. Малко тази втора смяна проваля всичко, но това не пречи пак да е интересен. :Д Много се чудя какво да му купя за Коледа. Не ми се иска да са някакви лигавщини от типа на плюшена играчка или нещо с послание "Нали знаеш колко много те обичам? Не знаеш? Ами тогава нека ти го напиша на 50 езика". По-скоро ми се иска да е нещо, което ще му свърши работа. Като цяло на никого не знам какво да подаря. :Д Само за брат ми съм решила, ако той не ме изпревари и не си го купи преди аз дори да съм се добрала до някой от магазините. Още по-голям цирк ще е ако го купя и някъде в периода между закупуването и Коледа и той си го вземе. :Д На мама и на тати пък нямам идея какво да взема. Най-вероятно ще говоря с бати да купим нещо двамата. За приятелите ми единствено на Г. ще взема нещичко, понеже само той ще е тук по това време. Остава и въпроса как да си празнувам рождения ден. Най-вероятно ще ги събера 5-имата в едно кафе, ще си говорим 2-3-4 часа, ще им платя сметката и после ще прекарам известно време с нашите. :Д

Като цяло днес обмислям близкото бъдеще. :Д Плюс това е и ден за готвене, което значи че след около половин час с мама започваме с вкусотиите. ;3

tori
11-29-2014, 11:37
Хилнато ми е такова едно, забавничко, яко. Вчерашното друсане с комбинацийки лекарства е дало дикиш, както казва госпожата ми по немски, и днес се чувствам къде-къде по-добре. Тоя път не че съм била много зле, аз като се разболея, обикновено съм бахти парцала и поне три дни не се вдигам от леглото. Хубаво е, че не стана така, че не ми е време да боледувам.
Снощния разговор пак ми дойде много на място. Има хора, чиито усмивки изглеждат така, сякаш току ще падне китка пролетни цветя из устите им. Действат затоплящо, пък било то и през 123456789 километра.
Сега отивам да се изкъпя и се инсталирам у бабини, пък квото ще да става. За сега не ми се излиза никъде, кисне ми се някъде на топличко, но пък като се знам, като нищо следобед да ми се ще да изцепя на някое барче с приятна компания. Ама пак ще видим.

Dagichka
11-29-2014, 11:59
искам да се изнеса колкото се може по-скоро, не мога да я търпя тая жена и това, че ми е дала живот въобще не я оправдава да се държи с мен като с боклук.

Naive
11-29-2014, 12:53
Най-малката съм в семейството, а всички ме използват за опора, а аз стоя бетон и стискам зъби, обаче вече съм на ръба на силите си и започнах да поддавам. Не трябва да го допускам, трябва да се събера, защото имам твърде много важни неща, за които ми трябва концентрация.
В момента имам много дефицити, с които трябва да се преборя.
Не знам... единственото, което ме крепи, е, че някой ден всичко това ще е зад гърба ми, ще съм се справила и ще съм още по-силна. Вторият най-труден момент в живота ми.

А вече напредвам с математиката, хаха, и ни учат на много полезни трикчета. :Д
И колко са смешни момченцата от групата ни - днес едно ми подаде телефона си с отворена търсачка във фейсбук, хаха, после още 5 се изредиха. Много са смешни. :D
Не знам защо, но нещо в мъжете тип Шелдън е ужасно секс и винаги ги забелязвам. :д От групата има само един такъв и е толкова як. :Д

Ivaaaaa
11-29-2014, 14:22
в лошо настроение съм, а цикълът ми мина. тоя мач ме изнервя. лефскарите най-вероятно ше бият, петър нортхуг остана на няколко десети /или пък стотни, нзнм/ от секундата от първото място. днес не ми върви. а утре има две състезания по ски бягане + биатлон и просто си няам и на идея как ще седна да дочета проклетия учебник. сега нямам никакво желание. може би ще си взема връхната дрешка и ще се разходя на чист въздух, без посока.

/днес осъзнах, че си падам по арогантни задници. 'страхотно'/

Jaune
11-29-2014, 14:22
Скапана съм. Мразя да съм голяма.

AnarchyBoy
11-29-2014, 14:27
Когато сънят ти се сбъдне на следващия ден.. :smt007
Цялата борба, цялата игра, беше невероятно.. Изключително интересна "свалка" се получи, с човек с който отдавна сме се свалили.. 8-) Целият сън отначало беше убер странен, а после на другия ден "хайде да тренираме" Е няма как.. беше уникално.. Само, че сме капнали.. качихме Руен набързо и после пак набързо се спуснахме в града, след което отидохме на брега (на езеро) и тренирахме в калта.. Тя е малко насинена, то и аз де.. 8-) Но беше готино.. макар да ме удари няколко пъти толкова силно, че се чудех дали да не използвам всичката си сила и да я пребия.. :lol:
Сега си слагаме лед на разните му там места, където ни боли.. И ще гледаме филм. Събота вечер с нея и домашно приготвена храна ми звучи чудесно, само трябва да изляза до нашите да ги видя, че нещо са ми звънкали..
Крайно време е за кучета! Две! Хъскита! Мъжко и женско! Fury & Rage! Тя само ме дразни с това, ту е съгласна, ту не.. ама ще й ги натреса възможно най-косматите и ще ги направя пълни лигльовци, да я побъркат и естествено да й се подигравам през цялото време..
И кола ще й вземаме (подарък), само се двоуми госпожицата.. П206 или Фполо, аз я посъветвах, но тя не желае да слуша.. Ф се поддържа по-лесно и двигателите им са по-слабички (по-добре за жена), че 206-ците имат двигатели по 180к. но нея й харесвало как изглежда на външен вид.. :lol: Жена.. иди го разбери, всичко си избира по външния вид..
А аз за коледа ще си подаря на себе си, пс4 (намерих си ги евтино), че хбокса нещо ми куца... Не, че имаме време да играем, но все пак ще е хубаво във вечери като тази, да играем.. Оох излизам, че ме гони ;д пречел съм.. ;д

bloodyF
11-29-2014, 14:37
Пих кафе със стара дружка, хапнах, сега си търся преса за коса от някоя комшийка, дано някоя се отзове. Довечера ще направим един бар с мойта хубавица, утре и мъжо се прибира, та ще го видя и нагушкам по някое си време. Пие ми се като цяло. Хм.

galaxy29
11-29-2014, 14:52
искам да се изнеса колкото се може по-скоро, не мога да я търпя тая жена и това, че ми е дала живот въобще не я оправдава да се държи с мен като с боклук.
и аз не издържам вкъщи, със сестра ми сме в една стая и личното пространство е Рядкост, а пък и тя е мърла и като съм отсъствала и се прибера, трябва да чистя и като цяло трябва да и ходя след гъзето, защото не търпя мръсно, а на нея не и е проблем да си живее в кочинка, пък и като цяло не си харесвам дома, ама се справям и т'ва е :д
та искаш ли да сме съквартирантки

Dagichka
11-29-2014, 15:00
аз живея в стая с майка ми (плюс сестра ми, когато си идва в Бг), така че болезнено добре те разбирам :д и естествено, че искам да сме съквартирантки, за теб ще стана и Монк, ако трябва и ще е стерилно чисто в квартирата ни :*

galaxy29
11-29-2014, 15:05
хахахах е т'ва вече е прекалено :д просто искам нормална среда -.-
ще си готвим по бельо :oops:

Lilanda
11-29-2014, 15:05
Друго си е тъкмо да влезеш в кухнята и да ти звъннат да те поканят на гости за вечерта. :Д Направихме все пак 2 кекса, едния за нас, другия за тях, а имамбаялдъта ще я направим утре. Чудя се все пак като тръгнат, дали да не направя една салатка за мен и бати. Като го питах, каза, че ще види. :Д

Р. е уникално странно същество. Хем иска нещо, хем не го иска. :Д Как да му ойдисаш на акъла? Нямам търпение лятото да се домъкне до тук, да се наснимаме едно хубаво /той да ни наснима/ и да видим какви ще са резултатите. Преди време беше снимал една двойка и като му казах, че много добре му се е получило, ми каза "За вас двамцата имам по-добри идеи, спокойно". :Д Интересно ми е какво е намислил и какво ще ме кара пак да купувам. Просто съм сигурна, че ще е нещо тотално ненужно. :Д

Чакам го да се прибере иначе, надявам се да е минало добре. Последния път се притеснявах напразно, макар че като се прибра, ми каза просто "Не ми се говори за това". Поне беше усмихнат. Имам странното чувство, че този път ще е доста далеч от усмихнат. Поне този път е с брат си, та ще има кой да го укротява, ако се ядоса. Кефи ме как си говорят с брат му. :Д Големи сладури са, а като вземат да спорят, са като малки деца. Направо си ги представям как дърпат някоя играчка и се карат кой трябва да си играе с нея. :Д

Цял ден мисля за вчера. Спомена е толкова реален, че чак се плаша от емоцията, която изпитвам в момента, защото е абсолютно същата като тази вчера. И го усещам до себе си щом затворя очи. Ще се видим чак в петък сигурно. ;с Освен ако не реши да дойде във вторник да поцъкаме малко. ;3

pac0line
11-29-2014, 16:20
Ако си сметна разходите за бири в годишния отчет, ще се окаже, че можеше да съм собственик на предприятие с тез' пари в джоба.

sl1nceetoo
11-29-2014, 16:42
Много е яко, че има хора, които знам, че винаги ще са наблизо. Не се чуваме и не се виждаме редовно, но въпреки това винаги можем да си поговорим, сякаш не е имало пауза в отношенията не. Тва е много хубаво.
Тъжно ми е за братовчед ми. Искам да е щастлив, а прави само глупости, за които съжалява. Заедно сме израснали, познавам си го, не проумявам обаче защо прави всичко това.
Утре ще ставам ужасно рано, но се надявам денят да е ползотворен.

tori
11-29-2014, 18:59
Крайно време е за кучета! Две! Хъскита! Мъжко и женско! Fury & Rage!
О, ще ги открадна! Ще ги отвлека и ще ги гушкам като побъркана! И ще се пренеса у вас пък!

Ноооогу ми е яко, току-що опрасках един шоколад, преди тва се натъпках на вечеря, сега си слушкам Stratovarius. Всъщност излъгах - цял ден ги слушам. :д Преоткрих ги и ми е едно топло на душичката, направо не знам.

Auriss
11-29-2014, 20:25
Fury & Rage!

Сериозно ли така ще ги кръстиш аххахахахахахахахах :D:D:D

ти си ебаси покемона, честно :D:D:D:D евала

LadyDi
11-29-2014, 20:33
хъскита Fury & Rage :lol:

http://positivedoggie.com/wp-content/uploads/2013/01/253397916503563836_vy8fvHSc_c.jpg

AnarchyBoy
11-29-2014, 20:35
:oops:

AnarchyBoy
11-29-2014, 20:35

Нещо против имената ли имаш?

LadyDi
11-29-2014, 20:36
говорим си за тая порода:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/v/t1.0-9/425539_3317354022699_1582166559_n.jpg?oh=bbbad97d3 85ee295ebf53edd06f71c1d&oe=55178A9D&__gda__=1427262202_d3493a8acc750a324c690927ea8e8c1 9

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/1231514_10201864399881681_2125073448_n.jpg?oh=4d27 b465e565fbac50bf94572e7d5985&oe=54D52440

много ще им подхожда :lol:

AnarchyBoy
11-29-2014, 20:55
My point exactly :lol:

AnarchyBoy
11-29-2014, 21:03
Сериозно ли така ще ги кръстиш аххахахахахахахахах :D:D:D

ти си ебаси покемона, честно :D:D:D:D евала

Точно така ще ги кръстя, много си ме кефят имената.. :D

102
11-29-2014, 21:11
ти си бонак

DarkTemplar
11-29-2014, 22:50
Доволен брой разочарования напоследък.

draid
11-29-2014, 22:59

Гледали сме 2 броя такива "зверове" картинката е доста позната хаха.

tori
11-29-2014, 23:03
Гледали сме 2 броя такива "зверове" картинката е доста позната хаха.
Може ли снимки?

Едит:
Като заговорихме за хъскита, тва (https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/l/t1.0-9/10801990_785017014879862_1453146229348193935_n.jpg ?oh=fc0c68da048efc2dee4906f3d31ee915&oe=551CE96E) ми излезе във фейса и реших да го споделя с вас.

Arctic
11-30-2014, 00:13
Гледат ми се от онези лигави, захаросани романтики. Положението е трагично, значи.
Иначе пък с нея направо спирам да се занимавам. То се видяло, в крайна сметка все аз съм виновна...за какво да си правя труда вече?

YSMF
11-30-2014, 01:14
Нямам търпение да стане 8ми и да се видим, но сега трябва да учим и двамата. :( Поне съквартиратката е печена, но тия от бившето СССР много викат.

SHPAIdURmeN
11-30-2014, 07:03
http://z0r.de/3492

kalpazanka
11-30-2014, 13:12
Супер доволна след неочаквания разговор :) И без тва адаптацията ми никаква я няма, а гърчът е на ниво...

Ivaaaaa
11-30-2014, 15:26
телът ми полодиа и някаква жена от време на време казва некви неща, които не мога да чуя. ей така, от нищото. телът ми е обладан О:
иначе съм заредена с много положителни емоции от този прекрасен уикенд. цял ден зимни спортове. от кога мечтая за това. но има едно малко проблемче. ппц съм си наумила да уча през почивните дни, защото през седмицата нямам никво време, а сега ще съм заета с любимото ми занимание, което ще доведе до никакво четене, а учебниците се трупат и трупат. почваме нови предмети. хихи, на сесията ще бъде забавно :Д
снощи излязох. два пъти. видяхме се. аз съм глупачка ( :

sl1nceetoo
11-30-2014, 16:08
Искам да спя поне 12 часа :/
Не да стана в 3, да слушам музика до 5 и после да мръзна навън.
Ама поне си взех хубаво яке. И панда (сърце)
Яко ми е. Дано утре се справя добре пред инспекторите.

shmatarok
11-30-2014, 17:02
Имах прекрасен уикенд. Нямам търпение пак да се видим след няколко седмици. <3
Как не искам сесия. 8-)

Dagichka
11-30-2014, 18:05
на моменти ми иде да ревна, иначе ми е леко изнервено-натоварено-напрегнато-заето. като цяло кретам :д

Ewok
11-30-2014, 18:06
Всички стискаме палци.
Дано се окаже адаптиран за пералня. Само това е проблемът. И цената, де, но има голяма вероятност да се смъкне малко и да ни стане точно.

Ще се повторя - мястото е вълшебно!
Направо вече си представям как си пазарувам от яките магазинчета и от пазара и как се прибирам вечер по красивите улички и как ще завали сняг и голямата ни тераса ще е отрупана... <3

Но да, нека не се вълнувам прекалено.

LadyDi
11-30-2014, 20:00
ходих да гледам Интерстелар... не са за мене тия филми...

draid
11-30-2014, 20:04
Да беше попитала да ти кажем. На мен ми хареса, но определено не е филм за всеки. Малко е протяжен.

LadyDi
11-30-2014, 20:10
Да беше попитала да ти кажем. На мен ми хареса, но определено не е филм за всеки. Малко е протяжен.

Доста е протяжен и има много... неща в него. Малко в повече ми дойде.

draid
11-30-2014, 20:14
Има много неща взети от една книга на Артър Кларк "Одисея в космоса"

LadyDi
11-30-2014, 20:15
Има много неща взети от една книга на Артър Кларк "Одисея в космоса"

Най-добрият момент във филма?
Мат Деймън се появи и осра цялата работа :cool:

102
11-30-2014, 20:38

добрият уил хънтинг не харесва поста ти

LadyDi
11-30-2014, 20:41
добрият уил хънтинг не харесва поста ти

Понякога се налага да се примиряваме и с неща, които не харесваме...

102
11-30-2014, 20:43
Понякога се налага да се примиряваме и с неща, които не харесваме...

рипли ще те посети в съня ти

draid
11-30-2014, 20:51

И аз не съм му фен хаха.

Lilanda
11-30-2014, 21:06
Олееее, какви глупости се изписаха. :ДДДДД Знаех, че е глуповат, ама чак пък толкова..."Той е мерило, но не за интелигентност. За идиотщина е мерило". :ДДДДДД Още не мога да спра да се смея. :Д

Била съм права, трябвало да ми повярва. Еми аз го повторих над 50 пъти, сега сама да си блъска главата. Още тогава ѝ казах, че още веднъж върне ли се при него, повече няма да види моята подкрепа. Хубаво щеше да е и това да не го бях повторила над 50 пъти като цяло, но поне този път ще си удържа на думата.

С изключение на това, всичко е 6. ;3 Тегля си 'Ну погоди' в момента, ще си го пусна и заспивам. ;3 Дано утре да е хубав ден, дано, дано, дано. ;3