Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

pandabear
11-30-2014, 22:55
заспах много трудно и той преди малко ме събуди. не успях да го смъмря даже, толкова беше мил :Д забравил за онова, което предстои днес и се обажда, защото искал да ми пожелае успех, и да ми каже, че се гордее с мен, и вярва в мен, и че щял по-рано да си тръгне от работа, за да ме вземе от университета, и да ме заведе да хапнем спагети (защото запомнил, че в четвъртък съм споделила, колко много ми се хапват!!!). ох. заспивам отново. много щастлива ((((((:

tireheb
11-30-2014, 23:03
Доста е протяжен и има много... неща в него. Малко в повече ми дойде.

никви неща няма в него
от 3 часа филм, 2 часа са close-ups на пясъчни бури
и звезди
и планети
и вода
и ледници

ебахти помията

SonataArctica
12-01-2014, 00:29
http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2012/03/clint_ew.gif
Така.

Ewok
12-01-2014, 07:49
Днес е денят.
Цяла нощ го сънувах :/

anonymous708973
12-01-2014, 08:07
ходих да гледам Интерстелар... не са за мене тия филми...

И аз му се каня заради главозамайващия рейтинг, много ми го препоръчаха :д

Ох, така се каних да започна рано с ученето, ама... то мозъкът си искаше сън. Тук най-накрая е студено, едва миналата седмица сложих тънкото палто, днес вадя тежката артилерия + шапка и ръкавици. Днес правото е наред, май ще се окаже, че съм някакъв скрит талант - дано, че само това може да ме спаси предвид тоталната липса на време, аааа!

Спорта така съм го пренебрегнала, че душата ми се свива. Хубаво, че е добрата храна и секс, че да не стана кръгла 8-)
Днес най-накрая ще опра до бокс, густо такова ;3

LadyDi
12-01-2014, 08:16
И аз му се каня заради главозамайващия рейтинг, много ми го препоръчаха :д
Аз съм установила, че много често мнението ми се разминава с рейтингите, които дават на някой филм. Не съм критик, затова обикновено казвам просто, че този или онзи филм не е за мен.
Всеки сам си решава.

AnarchyBoy
12-01-2014, 09:14
^Филма е доволно забавен, а "пропуски" и "гафове" няма, просто хората са доста глупави и не разбират от физика.. Да не говорим за качеството на ефектите и актьорската игра.. Определено са на ниво! Малко е дълъг, но някой може ли да ми каже къс филм на Нолан? Някой? Лично на мен филма наистина много ми хареса, грабна ме и определено отива в топ 10.
Просто е доста сложен и заплетен..

Как съм аз, цяла сутрин в работата сме си пуснали 2Cellos и правим нек'ви тъпи доклади и простотии, защото е края на годината рий'ш ли.. Поне яка музика си слушаме.. 8-)
Ся съм в обедна почивка, но си се тъпча в офиса и си релаксирам, че не ми се излиза.. пък и няма с кой и къде.. тя е офф тхе лимитс фор шорт тайм.. Чудя се довечера какво да правя, да ида да играем мач с аверчИтата или да идем с колите до някъде..

galaxy29
12-01-2014, 09:17
като знам ти колко си сложен и заплетен, предпочитам да ти подминавам препоръките

LadyDi
12-01-2014, 09:24
^Филма е доволно забавен, а "пропуски" и "гафове" няма, просто хората са доста глупави и не разбират от физика.. Да не говорим за качеството на ефектите и актьорската игра.. Определено са на ниво! Малко е дълъг, но някой може ли да ми каже къс филм на Нолан? Някой? Лично на мен филма наистина много ми хареса, грабна ме и определено отива в топ 10.
Просто е доста сложен и заплетен..
Are you for real?

http://media.tumblr.com/tumblr_ltsomig4fc1qmf6dp.gif

tireheb
12-01-2014, 09:26
силата на любовта надскочи времето и пространството и спаси човечеството
умрех от сирене

Auriss
12-01-2014, 09:45
знам само че преди да излезе, по моите сайтове, дето ги следя, се разфучаха как рендера (картинката) на черната дупка била физически-точна според познанията, които имаме

видиш ли, програмистите, дето са работили над рендеринга на ефектите, така са си написали кода, че можем да спим спокойно знаейки, че именно така изглеждат черните дупки =D

изключително радостен ме прави този факт.
сега ако се заемат с това да скалъпят начин най-обикновена електрическа крушка да симулират 'физически точно' равни няма да имат

//извинете тирадата, с гъза нагоре станах тая сутрин

AnarchyBoy
12-01-2014, 09:45
Вкарани са неща като 5 измерния тесаракт, теорията на относителността, червееви дупки (wormholes), the grandpa paradox, струнната теория и още.. мен ми хареса това, че са вкарали стабилно количество физика (И то не са си измисляли разни неща от задниците, ами Нолън е поканил физик, който да помага точно с тези елементи на филма)

AnarchyBoy
12-01-2014, 09:47
Също така за пръв път "wormhole-a" е изобразен по правилен начин (въобще в киното).. Защото се предполага, че не са кръгли, а сферични и "the event horizon" всъщност е навсякъде по обвивката на сферата.. (изкривеното пространство) The Singularity

Auriss
12-01-2014, 10:00
като стана въпрос за сайфай =D

http://vimeo.com/108650530

искам нещо с такава атмосфера <3

babity
12-01-2014, 10:48
Студенко ми е. И ме мързи да уча, а трябва. :-(

Niakoitam
12-01-2014, 11:48
От разни писания тук пък и не само сериозно се замислям да го изгледам този Интерстелар като се появи в интернет.(ако не се е появил вече някъде).

Иначе няма кой знае каква разлика при мен.Само дето ми е малко гадно заради вътрешният ни котарак.Така без нищо преди няколко дни започна да повръща от един път до няколко пъти на ден и спря да яде.Само пие по много вода,но когато е прясна.Водихме го на ветеринар вчера и онзи ден.Бил му е и двата дни по три инжекции антибиотик в задният бут и по една с глюкоза във врата.Една комшийка каза,че преди седмица, две спасил нейната котка.А на нашият днес трябва да му бие още една инжекция антибиотик.Засега е само малко по неактивен,но успява иначе да си се качи чак на шкафчето от масата,което е на около над 2 метра височина от земята.Какво ли не му предлагахме не и не.Откача за гранули,а сега вчера едвам се нави да изяде десетина на обед и 2-3 вечерта.Дано се оправи,че сме свикнали с него.Вече е на около 4 години.Вчера сутринта на връщане от ветеринара повърна в нас още един път и вероятно е повърнал и хапчето за паразити дето му даде.

LadyDi
12-01-2014, 12:14
Също така за пръв път "wormhole-a" е изобразен по правилен начин (въобще в киното).. Защото се предполага, че не са кръгли, а сферични и "the event horizon" всъщност е навсякъде по обвивката на сферата.. (изкривеното пространство) The Singularity

Нещо, за което се предполага, че изглежда така, макар да няма реални наблюдения върху него, за първи път е изобразено правилно...

AnarchyBoy
12-01-2014, 12:45
На теория е доказано, това че не сме го виждали или правили не значи, че не е възможно..

LadyDi
12-01-2014, 12:49
На теория е доказано, това че не сме го виждали или правили не значи, че не е възможно..

Не твърдя, че не съществуват. Просто е тъпо да кажеш, че нещо, което никога не си виждал, най-после е изобразено правилно. Теориите са си теории.
Теорията едно време е била, че земята е плоска и е имало куп доказателства в подкрепа на това.

AnarchyBoy
12-01-2014, 12:50
Между другото греша, това е правено и се прави.. (в ЦЕРН)
Тъй, сферично си е и го знаят ;д А до сега е изобразявано като кръгла дупка (2д) вместо сферична дупка (3д)

Dagichka
12-01-2014, 12:59
нанагорно ми идва. пак болки в подмишницата, ама тоя път в лявата.. като казах на сърдитката а.к.а майка ми да видиш как набързо ми проговори и сега ще звъни да ми запазва час утре за мамоложката :д не вярвам да е нещо сериозно, ама все пак.
утре имам две контролни, не се чувствам достатъчно добре подготвена, а като си видях резултатите днес от контролното и изпита направо се вбесих на себе си, как може така да се изложа :д за стипендия сто процента ще хвана, но наистина ми се иска първия семестър да го забия с над 5.50, все пак е най-лесният ебаси, не ми се мисли нататък какво ще е.. ама все тая де, здравето е по-важно

baby_baby
12-01-2014, 13:15
Много ми се спи а съм на работа до 19:00 как ще издържа нз добре че после 2 дена ще почивам

Петък и събота тия дискотеки ми дойдеха в повече :д

Julli_siatkowka
12-01-2014, 13:18
Обикновен "зимен" ден...Чаша чай,бонбонки M&M,блогче в Tumblr с момчета,дето никога няма да ги видиш в живота си(пък са такива сладури):D ,музичка,"решаване" на задачи по математика и циврене,защото няма свестни момчета :D
http://prikachi.com/images/258/7756258L.jpg

per-dead
12-01-2014, 13:29
https://www.youtube.com/watch?v=-YpDfn5b9D8
Oh, fragments of my broken past...

XTREMEFREERIDE
12-01-2014, 14:28
официално ми е коледно!

draid
12-01-2014, 16:41
Аз съм установила, че много често мнението ми се разминава с рейтингите, които дават на някой филм. Не съм критик, затова обикновено казвам просто, че този или онзи филм не е за мен.
Всеки сам си решава.

Рядко съм срещал филм с рейтинг над 8 който да не е наистина хубав. Много по-често срещам филми които са недооценени обаче. Специално в imdb рейтинга не се формира само от критици. Специално в metacritic има 74 точки което е далеч от главозамайващ резултат, потребителският рейтинг там му е 8.5. Реалният imdb рейтинг за този филм е може би около 8.4-8.5

LadyDi
12-01-2014, 16:55
Рядко съм срещал филм с рейтинг над 8 който да не е наистина хубав.
Ама чакайте. Аз не казвам, че филмите не са хубави. Казвам, че аз се разминавам с тях :cool:

sl1nceetoo
12-01-2014, 17:58
Днес още от сутринта раздавам лентички и презервативи, така че се чувствам длъжна да кажа и тук: бъдете съпричастни и правете безопасен секс!

Добре съм. Ама ме боли коремът. Яде ми се млечна салата. Нуждая се от повече сън.

anonymous908491
12-01-2014, 18:16
Рядко съм срещал филм с рейтинг над 8 който да не е наистина хубав. Много по-често срещам филми които са недооценени обаче. Специално в imdb рейтинга не се формира само от критици.

1. В imdb рейтинга се формира от Сульо и Пульо, всеки регистриран може да гласува, а големите студия дори си наемат хора за това. Резултата е, че филми с оценка над 5 са пълни говна и е пълна глупост въобще някой да обръща внимание.

За коментирания филм няма да отварям дума, защото съм виждал чалга клипове, които са с по-добър финален резултат.

Lilanda
12-01-2014, 18:24
Днес още от сутринта раздавам лентички и презервативи, така че се чувствам длъжна да кажа и тук: бъдете съпричастни и правете безопасен секс!
Като спомена това...Имам чувството, че от цял Бургас, само в нашето училище за първа година няма ни брошури, ни лентички, ни презервативи...Просто съм изумена.

Цялата мириша на парфюма му. И как няма? Не се пуснахме един друг през цялото време. Можех още с часове да седя така, но просто се налагаше да тръгвам. ;с Хрумна ми една страхотна идея, но не съм сигурна дали ще имам възможността да я осъществя. Ще е чудесно все пак. ;3

Аз пак тегля с 1.3, просто не мога да го търпя тоя бавен интернет. С баща ми проведохме следния разговор по-рано днес:
-Ще говориш ли с Боби за интернета, че пак тегля с 1.3 вече 3-ти ден?
-Че 1.3 е добре бе.
-Как ще е добре? Хората теглят с по 10.
-Кои хора?
-Как кои хора? Нормалните хора.
-А, ми хубаво, ще му звънна по-късно.

Още не мога да повярвам, че реагира така. :Д

Arctic
12-01-2014, 18:33
Като спомена това...Имам чувството, че от цял Бургас, само в нашето училище за първа година няма ни брошури, ни лентички, ни презервативи...Просто съм изумена.

Имам някакъв смътен спомен, че сме в едно училище, лентички раздаваха третия час, а в началото на голямото раздаваха и презервативи и брошури отвън.

Като цяло ми е някакво никакво. Автоматично някакво. Абе, тъжно ми е нещо, не знам защо.

shmatarok
12-01-2014, 18:53
Яко ме тресе хормона. Тея хапчета са ужасни. 8-)
Тъпча се с понички и мъфини и се опитвам да си чета материала, ама нЕма концентрация. Въпреки това в момента ми е адски забавно, сигурно от промишлените количества захар, които поех през последните два часа.
Точно след седмица ми е първият изпит, почва да ме гони яко параноята, защо му трябваше да ми разказва оная легенда за замъка, амаха.
Ох бе.

Ewok
12-01-2014, 20:08
Да не казвам голяма дума, но... може би е Здравей, "Добруджа"! (инлове)

Многомного съм щастлива и въпреки че ще трябва да се налеят адски много пари не ми пука, мястото е прекрасно, апартаментът е просторен и има прекрасна тераса, която може би ще си направим още по-чудесна.

Rakshy
12-01-2014, 20:15
Отвратително, не е истина как прищявките на 1-2 човека могат да съсипят всичко. Хората са отвратително прости.

tori
12-01-2014, 21:03
Студа ме изпива, студа е гаден, мразя студа. Тоооолкова ми е ячко в леглото с книжката или пред компа... :333333 Дори не искам да си помислям, че трябва да стана утре, да пия почти топло кафе в студена кухня, да се обличам и гримирам със замръзнали пръсти и да пропътувам замръзналия път към студеното училище. И после - обикаляне в студа, щото някой ме ползва за пренос на разни стоки. Примерно. Наистина много мразя да се занимавам да върша чужда работа.
Ама сега ми е спокойно, след малко отивам да спя и ми е ухилено.

draid
12-01-2014, 21:20
Днес едно момиче ми допадна доста и ми направи много приятно впечатление. Оказа се и с доста интересно име. Похарчих доволна сума пари което винаги съм мразел да правя, особено за плащане на такива неща. Не бях ял от обяд и се натъпках в 12ч с вредна храна, сега ще се положа да спя, че утре трябва да ходя до болницата. Чувствам се като цяло леко преял и леко уморен.

Ама чакайте. Аз не казвам, че филмите не са хубави. Казвам, че аз се разминавам с тях :cool:

Разбира се, всеки има предпочитания към дадени филми и т.н. Аз лично също не съм харесвал много прехвалени филми и съм намирал за добри, такива които са оплюти от масата. Това е напълно нормално, аз още в първият си пост ти казах, че това не е филм който ще се хареса на всеки въпреки високият резултат и много шум около него. (:

Naive
12-01-2014, 21:32
Към себе си
Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез.

Когато от безпътица премазан си
и си зазидан в четири стени,
от всички свои пътища прерязани
нов път си направи и пак тръгни.

Светът когато мръкне пред очите ти
и притъмнява в тези две очи
сам слънце си създай и от лъчите му
с последния до него се качи.

Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!

Дамян Дамянов

galaxy29
12-02-2014, 01:30
не го понасям това мое минало, отвратена съм от него, срамувам се
дори не е минало, щом като още съм погълната от него и ме раздира
не е минало, а настояще
не се чувствам добре в кожата си, не издържам даже
и заради всичкия стрес и нездравословен начин на живот, имунната ми система е много отслабнала, не мога да се задържа на краката си, гаден грип ме хвана, скапана съм и се обезводних от сълзи
хубавите години от живота ми са началните 5, докато баща ми беше жив, после само проблеми и тук-там някоя усмивка
толкова пъти се опитах да се съвзема и нито един опит успешен, изморих се да се боря с безбройни проблеми, наистина се изморих, не намирам изход и ме е страх, и много ме боли от всичката тази тежест
знам, че трябва да се отърся, да извадя положителното, а именно уроците, които ми е дала всичката тая чернилка, да се стегна и да започна на чисто, но ми изглежа недостижимо

нели, хубав пост

мел, успех и се надявам, че всичко ще е наред
а пък на братовчед ми са му взели биопсия, защото травмата била от шест години, отккато катастрофирал, а тогава само счупена ръка му установили, възпалението станало огромно и освен от далака, му рязали и от стомаха малко и оттук и оттам, та заради голямото възпаление
лекарите казват, че са почти сигурни, че няма да има лоши резултати, просто се надявам да е така
и ми е истински герой бате, операцията е била много тежка и докторът също е герой
и като цяло всичките ми близки искам да са добре
искам и да се съвзема и да си ги радвам

и така... ;д

tarikata_stoiko
12-02-2014, 07:13
Днеска и аз се чувствам тъпанарски. Баси гадното време е навън.

lilence_cvetence
12-02-2014, 08:14
Днеска и аз се чувствам тъпанарски. Баси гадното време е навън.

И аз така.

Niakoitam
12-02-2014, 08:45
Между другото греша, това е правено и се прави.. (в ЦЕРН)
Тъй, сферично си е и го знаят ;д А до сега е изобразявано като кръгла дупка (2д) вместо сферична дупка (3д)

Тука леко заблуждаваш незапознатите.Червеевите дупки ги има само на теория засега,а за черните дупки има само теория какво представляват. В ЦЕРН червееви дупки не се и опитват да създават,защото според теориите за това трябва огромно количество енергия за да се отвори миниатюрна такава,а за дупка през която на теория да може да се мине и да е стабилна максимално дълго време (като изключим всички странични фактори) ще трябва да се използва може би цялата енергия на някоя звезда и то не за кой знае колко дълъг период от време.Ние толкова енергия на земята все още не можем да създадем камо ли пък за един експеримент.Според една теория при опитите в ЦЕРН с Големият Адронов Колайдер (LHC) по време на опитите и сблъскването на частици в него,може да се образуват черни дупки с големина много пъти по-малка от милиметър оставащи в стабилно състояние за много пъти по-малко време от 1 секунда :)

Виж за антиматерия например ако кажеш че е създавана и се създава в ЦЕРН макар и в много малки количества все още,но за сметка на това на много висока цена вече ще си напълно прав. Ако се създаде много по ефтин и ефикасен метод за създаване на антиматеирията и за съхранението и на земята вече може и да си помислим,че може евентуално да създаваме толкова огромно количество енергия на земята колкото ни е нужно за отварянето на черна или червеева дупка.Друг е въпроса,че неправилната или зложелателна комбинация на анти материя+материя може да осбоди такова огромно количество енергия,че да затрие земята и атомните бомби да са като някаква искрица.Някаде бях чел че с този метод от една ябълка може да се изкара толкова енергия,че да захрани един от най-големите градове на земята за около година или пък една кола за около 100 000 години.Та всяко нещо си има рискове,но за нещо такова сякаш първо трябва да сме намерили някоя друга планетка за експерименти и още някоя и друга за резерва.Сега най-големите заплахи са от атомните бомби.А я тогава си помисли за заплахата от анихилация на цяла държава или цяла планета.Да не говорим,че според теориите и голяма и стабилна черна дупка не е изобщо препоръчително да се създава на земята,защото ще изсмука всичко,а и има радиация.Ами ако и червеевите дупки се държат по подобен начин? Та така :)

Naive
12-02-2014, 09:03
Ох, такова главоболие имам тези дни. Време е да се наспя, да се хидратирам и да преборя синузита (съвети как?!?!).

102
12-02-2014, 09:12
имаше нещо над тенджера с гореща вода да висиш
една приятелка ми даваше няква рецепта /която работела/
довечера ще я питам за да съм точен

Naive
12-02-2014, 09:16
Инхалационният ефект при мен действа за кратко, за съжаление. :(
Иначе тенк ю, дано да ми е полезна. :Д

tenismaster
12-02-2014, 09:21
Тотално разбит и предаден ....

AnarchyBoy
12-02-2014, 09:28
Тука леко заблуждаваш незапознатите.Червеевите дупки ги има само на теория засега,а за черните дупки има само теория какво представляват. В ЦЕРН червееви дупки не се и опитват да създават,защото според теориите за това трябва огромно количество енергия за да се отвори миниатюрна такава,а за дупка през която на теория да може да се мине и да е стабилна максимално дълго време (като изключим всички странични фактори) ще трябва да се използва може би цялата енергия на някоя звезда и то не за кой знае колко дълъг период от време.Ние толкова енергия на земята все още не можем да създадем камо ли пък за един експеримент.Според една теория при опитите в ЦЕРН с Големият Адронов Колайдер (LHC) по време на опитите и сблъскването на частици в него,може да се образуват черни дупки с големина много пъти по-малка от милиметър оставащи в стабилно състояние за много пъти по-малко време от 1 секунда :)

В Адронния Колайдер сблъскват атоми и се създава "анти материя" (божията частица), което всъщност е "енергия" (ако успеят да я задържат) като страничен ефект от огромното количество енергия се създават (отварят) миниатюрни wormholes (провери в интернет за телепортация) - щото да, вече е възможно да се телепортира (чрез червеев тунел), но за сега е само на ниво атоми.. Цялата идея на ЦЕРН е да се задържи стабилна антиматерия за двигателите Poseidon и Daedalus, които са само теоритични за сега, но се водят междупланетарни двигатели (на базата на дизайн на Айнщайн) най-прекият път от точка А до точка Б (както е обяснено и в Интерстелър) е не да се движиш в права линия, а да направиш дупка в пространствената линия (изобразена като плоскост, на която лежи всичко във вселената, защото пространството е измерение, както, времето, височината, дължината, ширината и прочие, тоест както всичко друго и това може да се огъва и оформя) и буквално пътуването ти да се скъси от години, до няколко минути (или още казано, HyperSpaceEngine - HSE) Ако успеят да задържат анти материя в големи количества стабилна (за неограничен период от време), ще можем да ходим до други планети и системи.. Просто въпрос на време е.. Друг е въпроса дали е правилно да се ебаваме с такова количество енергия.. :/

Auriss
12-02-2014, 09:53
с нетърпение чакам дрейд да се включи /тъй, де - огромна вероятност има да е минал през цялата висша математика, вкл. линейната алгебра/ - голям смях ще пада като ви закоментира коментарите :D :D

AnarchyBoy
12-02-2014, 10:16
Е той сто процента е по навътре в нещата и може да ни обори половината простотии, които пишем.. ;д
Но на мен теоритичната физика, квантовата механика (и подобни като цяло) са ми огромна страст и хоби и чета, когато и каквото мога, просто защото ми е наистина интересно.. И зяпвам много дискавъри и НГ като има нещо на такава тематика съм като залепен..
Няма и сай-фай сериал, който да не съм изгледал поне по 2 пъти.. 8-) :D

Rakshy
12-02-2014, 10:34
Ох, такова главоболие имам тези дни. Време е да се наспя, да се хидратирам и да преборя синузита (съвети как?!?!).

Синузит не се бори :D Най-доброто, което мога да препоръчам е нагряване. При мен има най-добър ефект. Можеш или да заковеш глава на парното :D Или правиш следното: в някъв плат, било то няква малка възглавничка или в чорапи, зависи какво имаш, слагаш морска сол. Тази въпросна възглавница я загряваш (аз го правя в микровълновата) за някво късо време и си я слагаш където те боли. Много хубаво влиза :D
А ако е по-тежко възпаление без антибиотик за 10 дни не мисля, че ще се оправиш. (12~ години опит със синузит :D )

Naive
12-02-2014, 10:52
Правя го това с морската сол, пак краткотраен ефект. Аз искам нещо трайно, коеот да ме държи спокойна поне цял ден/цяла нощ, защото понякога стигам до урбазон от неспособност да дишам. :Д
Аз от 2 години съм с диагностициран синузит (алергичен, ама според мен вече нещата са по-сериозни, трябва пак да отида на специалист)... тази есен два пъти пих антибиотик. Нещо много ми рухна имунната система и този път синузита ми е по-тежък отвсякога. :д

Auriss
12-02-2014, 10:59
^пий чайче от шипки :} не за синузита, де - за имунната система. Сигурно звуча като някоя бабка, но наистина помага.

AnarchyBoy
12-02-2014, 11:07
разтриваш се под очите и на челото с лук (кромит) и тогава правиш инхалация с морска сол, след което си капваш две капки ракия в ноздрите.. и пак правиш инхалация.. (поне за 1 седмица синузита ще те остави на мира)
Аз също съм с тежка форма на синузит заради моторите и щото като хлапе карах без каска..
Това си го правя може би 2-3 пъти на зима и нямам проблеми.. иначе и в болница съм влизал заради шибания синузит

bloodyF
12-02-2014, 11:18
Нямам цигари и сешоар. Чудя се за кое ми е по-тъжно.
Имам около 40 минути преди да изляза, едвам гледам и хич не ми се ходи на никакви обучения. Но ще им кажа да си тръгна по-рано, че иначе в тая тъмница, с тоя мизерен автобус не ми се мисли. Освен ако той не дойде да ме вземе, ама не ми се иска да го разкарвам. Тъпо ми е че не изкарвам никакви пари в момента, чудя се докога ще изкарам с наличните, ама ще се оправим. Госпожата ме мотивира днес и ще уча глаголи, ще уча, ще уча.
Мотивирано, но мързеливо ми е някакво.

Ewok
12-02-2014, 11:28
Ще бъде една прекрасна коледа.
Само един ден с гадни роднини и след това цял ден само двамата и котката. Ще си направим празнична храна и ще си разменим подаръците и ще гледаме хари потър и може дори да сложим звънче на котето.
ах.

tori
12-02-2014, 12:38
Към себе си
Когато си на дъното на пъкъла,
когато си най-тъжен, най-злочест,
от парещите въглени на мъката
си направи сам стълба и излез.

Когато от безпътица премазан си
и си зазидан в четири стени,
от всички свои пътища прерязани
нов път си направи и пак тръгни.

Светът когато мръкне пред очите ти
и притъмнява в тези две очи
сам слънце си създай и от лъчите му
с последния до него се качи.

Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!

Дамян Дамянов
Обичам!
Синузит и аз имам и само ми отшумява след възпаление. Обикновено отнасям антибиотици и после бая време не се сеща за мен, но щом си пробвала и не действа, не знам. Знам и за смъркане на настърган кестен, но не съм го правила и идея нямам дали изчиства въобще, а вкъщи всички почти сме със синузит. Успех.

Иначе ми е смотано, вероятно кофти времето е виновно за това. Чакам с нетърпение да стане топло, април-май се чувствм най-добре. Краткосрочен план - кафе и домашно, а нататък ще видим.

LadyDi
12-02-2014, 12:44
как се шльопнах днес в една локва, ако знаете... прилично се оплисках почти до ушите с кал, да му се невиди... мразя го това време от годината... подскачаш като дива коза през локвите, докато не се хлъзнеш на добре скрита под шумата кал и черните ти ботуши не станат кафяви...

shmatarok
12-02-2014, 12:45
Библиотеката е пълна, от 11 часа съм тук и едва преди половин час си намерих прилично място. Правя си упражненията и миналите изпити и ми е добре. Сесията днес мина интересно, не искам да свършват, вече е четвъртата, май ми остават още две и хич не съм очарована. Лелката си разбира работата.
Забравих да се похваля, онзи ден се сетиха за мен, след месец пълно безразличие. Леле. 8-)
Ох, много ми се ще да си прекарам деня в леглото, да се гушим и да спим.
Вместо това трябва да страдам и да се задоволя с логика и задачи. Бляя.

Niakoitam
12-02-2014, 13:16
В Адронния Колайдер сблъскват атоми и се създава "анти материя" (божията частица), което всъщност е "енергия" (ако успеят да я задържат) като страничен ефект от огромното количество енергия се създават (отварят) миниатюрни wormholes (провери в интернет за телепортация) - щото да, вече е възможно да се телепортира (чрез червеев тунел), но за сега е само на ниво атоми.. Цялата идея на ЦЕРН е да се задържи стабилна антиматерия за двигателите Poseidon и Daedalus, които са само теоритични за сега, но се водят междупланетарни двигатели (на базата на дизайн на Айнщайн) най-прекият път от точка А до точка Б (както е обяснено и в Интерстелър) е не да се движиш в права линия, а да направиш дупка в пространствената линия (изобразена като плоскост, на която лежи всичко във вселената, защото пространството е измерение, както, времето, височината, дължината, ширината и прочие, тоест както всичко друго и това може да се огъва и оформя) и буквално пътуването ти да се скъси от години, до няколко минути (или още казано, HyperSpaceEngine - HSE) Ако успеят да задържат анти материя в големи количества стабилна (за неограничен период от време), ще можем да ходим до други планети и системи.. Просто въпрос на време е.. Друг е въпроса дали е правилно да се ебаваме с такова количество енергия.. :/

Всъщност антиматерията и божията частица нямат нищо общо.Така наречената частица се нарича бозон на Хигс и вече има твърдения че е уловена в LHC последната година две,но информацията е още оскъдна
Антиматерията представлява ето това:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BD%D1%82%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D 1%80%D0%B8%D1%8F
Божията частица или бозона на Хигс представлява това:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A5%D0%B8%D0%B3%D1%81_%D0%B1%D0%BE%D0%B7%D0%BE% D0%BD
Попринцип иначе знам какво е червеева дупка.Според теориите тя не е дупка в пространството,а неговото огъване.Най-чест пример се дава с лист хартия,който е огънат не две и вместо да минеш от единият му до другият му край просто с едно дупка през свитият лист минаваш от другата му страна,а нали се сещаш за едно такова огъване на време-пространството колко много енергия е нужна.
А относно енергията и материята в Адронният колайдер там сблъскват атоми,а на по-голяма мощност и тежки йони и е установено,че материята е просто енергия в покой и обратното така че там могат да превръщат енергията в материя и материята в енергия,само че максимума енергия от дадена материя се изкарва чрез анихилация демек доближаването например на частица водород и античастица водород.Терията е че при сблъскването от енергията може да се образуват миниатюрни черни дупки,а не червееви такива.За справка.Енергията,която излиза от горящ материал като светлинна,топлинна и т.н е едва около 30 % че и по-малко от тази енергия,която може да се извлече от даденият материал,а ако това става и за секунда време ефекта се засилва още повече многократно.А антиматерията освен че трябва да се държи стабилна както казах трябва да може да се държи в нещо с много силно магнитно поле вътре например (предполагам си запознат че LHC не позволява допир на нагрятите повече от температурата на слънцето вещества да се допират до стените му въртейки ги в кръга посредством огромни суперпроводими магнити охладени и охлаждани постоянно на абсолтнота нула -273 градуса с помоща на огромно количество течен азот,който ги прави още по прводими). Такива трябва да са и резервоарите.Може би малко по опростени,защото не трябва да въртят веществата,а само да ги държат далеч от стени,но все пак трябва да има голяма магнитна сила и налягане поради простата причина,че т.нар анихилация се получава при прекият допир на дадено вещество материя с дадено вещесво антиматерия от същият вид,при което и двете се превръщат в енергия бурно отделяйки светлинна и топлинна енергия.Доколкото съм запознат всичката синтезирана и задържана за известно време обща антиматерия е доста по-малко от един грам (един грам може да даде огромно количество енергия) или колкото да работи една крушка известно време,но за хиляди,дори милиони долари.А относно телепортацията засега не съм чул да са телепортирали атоми.Чул съм само че са успяли да телепортират светлина от една част на стая до съвсем друга.Само дето частиците на светлината се казват фотони и са с двойствен характер.В едни условия се държат като атоми,а в други като вълни. :) По-скоро за телепортиране съм си мислел нещо като сканиране на цялата ДНК и пренасянето и атом по атом евентуално изтривайки или раздробявайки първият първообраз изграждайки го на ново място.Само дето проблема при живите същества може да се появи от това,че при всяко ново пренасяне или прекопиране стават малки или големи грешки,евентуалното счупване на дадената машина по средата на пътя или проблема с преноса на душата,в която аз вярвам.Но ако приемем че стане.Представи гравитацията,която може да огъне така време-пространство,че има вероятност да смачка и всеки опитал се да мине през дупката...евентаулно де...може и изобщо да не влияе на преминаващите през дупката.А какво ще стане ако машината дето я отвори пък се счупи ако си в дупката или от двете и страни едновременно?

AnarchyBoy
12-02-2014, 13:44
За няколко неща, не съм съгласен.. например абсолютна 0 (-273) градуса, не съществува никъде в природата дори и ние не можем да направим изкуствено такива температури.. максимално достиганата е -272.99 в период. (при -273) атомите спират (напълно) и се разграждат (освобождавайки енергия)
Второ, не ползвай анихилация (а просто кажи напълно разрушение, по-яко звучи) И всъщност, те просто засилват разни атоми и други частици едно в друго (с огромна скорост, няколко стотин пъти скоростта на светлината..)
Антиматерията която е направена до сега е милиарди частици от 1 грам и е задържана за милионни от секундата.
Трябва да се съдържа е електромагнитно поле с обърнат поляритет и в вакуумно състояние..
Проблема със сканирането на ДНК за телепортиране, ще е дегенерацията заради копията на копия на копия на копия..
Също така антиматерията (не е определен вид) то е просто "анти материя" и когато се докосне до каквато и да е "материя" се отделя енергия, защото антиматерията унищожава материята поглъщайки я.

Auriss
12-02-2014, 13:49
с огромна скорост, няколко стотин пъти скоростта на светлината..
стига, де, брат =D

AnarchyBoy
12-02-2014, 14:00
Това са атомни частици, защо ти се струва невъзможно? ;д
Те ги засилват с невероятна скорост и ги блъскат едно в друго 8-)

AnarchyBoy
12-02-2014, 14:04
Сега не знам каква е точно скоростта, но е над тази на светлинната в пъти.. ;д
Бту фън факт, светлината тежи ;д и има плътност ;д

pandabear
12-02-2014, 14:06
Това са атомни частици, защо ти се струва невъзможно? ;д
Те ги засилват с невероятна скорост и ги блъскат едно в друго 8-)

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХАХ.
почети малко по физика на елементарните частици, и по атомна и молекулна физика.

дойдох само да се изсмея.
нямам какво да споделя за сега ;д

пп освен, че се чувствам прекрасно ^_^

Auriss
12-02-2014, 14:08
http://graphsketch.com/?eqn1_color=1&eqn1_eqn=1%2Fsqrt%281-x%29&eqn2_color=2&eqn2_eqn=&eqn3_color=3&eqn3_eqn=&eqn4_color=4&eqn4_eqn=&eqn5_color=5&eqn5_eqn=&eqn6_color=6&eqn6_eqn=&x_min=0&x_max=1&y_min=0&y_max=25&x_tick=1&y_tick=1&x_label_freq=5&y_label_freq=5&do_grid=0&do_grid=1&bold_labeled_lines=0&bold_labeled_lines=1&line_width=4&image_w=850&image_h=525
у в случая е необходимата енергия да ускориш частица ДО скоростта на светлината :}} сам си прави изводите

edit; оф хубу ще подскажа -.- клони към безкрайност

не мога да си настроя тъпата графика така че да е очевидно -.-

102
12-02-2014, 14:23
минавам само да се изкискам на LadyDi и шльопването и <3

LadyDi
12-02-2014, 14:25

:cool:

Niakoitam
12-02-2014, 14:26
[B]За няколко неща, не съм съгласен.. например абсолютна 0 (-273) градуса, не съществува никъде в природата дори и ние не можем да направим изкуствено такива температури.. максимално достиганата е -272.99 в период. (при -273) атомите спират (напълно) и се разграждат (освобождавайки енергия)

Ние не ги правим изкуствено,а просто температурата на замръзване на течният азот е абсолютната нула,която ни е познавата да съществува някъде из вселената.Тя е приета че е -273 градуса,но може и да си прав и просто да е закръглено.Просто по ниска няма,а тези магнити колкото по-ниска им е температурата толкова по прецизно провеждат.За справка мястото на стълкновенията трябва да е доста по тънко от човешки косъм,а сблъсъците в 27 километровият тунел са милиарди,милиарди в секунда.Освен това има един много дълъг период на засилване от впръскването в малък колайдер,засилването,пуска нето в още по-голям,пак засилването и след това пускането в LHC и отново засилване до скорост 99% от скоростта на светлината във вакуум.Можеш да си представиш за каква прециозност и енргия става въпрос.Или перифразирано казано както дават пример учените.Това е все едно един човек от 27 километра да уцели комар в окото,а ако комар с тази скорост се удари в човек,усещането на човека ще е все едно го е блъснал влак :)
Ние сме приели за условна ) температурата на замръзване на водата.

Второ, не ползвай анихилация (а просто кажи напълно разрушение, по-яко звучи) И всъщност, те просто засилват разни атоми и други частици едно в друго (с огромна скорост, няколко стотин пъти скоростта на светлината..)

Анихилация е физическият термин и реално не е напълно разрушение,а просто превръщане на материя и антиматерия в различни видове енергия чрез бурна реакция

Антиматерията която е направена до сега е милиарди частици от 1 грам и е задържана за милионни от секундата.

Явно не си прочел първият линк,а в него пише следното:

На 8 май 2011 г. екип от CERN успява да улови и задържи атоми антиводород в продължение на цели 1000 секунди - това са близо 17 минути и 10 000 пъти по-дълго, отколкото досега. В края на експеримента рекордно задържалата се на този свят антиматерия изчезнала с проблясъци, частица по частица.

А вече може да са постигнали и много повече,защото 2011 години LHC тепърва прохождаше.

Трябва да се съдържа е електромагнитно поле с обърнат поляритет и в вакуумно състояние..
Проблема със сканирането на ДНК за телепортиране, ще е дегенерацията заради копията на копия на копия на копия..

Нещо такова написах и аз :)

Също така антиматерията (не е определен вид) то е просто "анти материя" и когато се докосне до каквато и да е "материя" се отделя енергия, защото антиматерията унищожава материята поглъщайки я.

Не е баш така.Както материята е съставена от частици,така и антиматерията е съставена от античастици.Засега говорим само за синтезиране на частици.Най-вече антиводород.Едни частици анихилират само с противоположни свои и не с други.Антиматерията не унищожава и не поглъща нищо.Реагирайки помежду си две частици от един вид просто се превръщат в енергия,която може впоследствие пак да се превърне в частици.

SonataArctica
12-02-2014, 14:42
Тука някой набързо пренаписа физиката сътворена от дядо ви Айнщайн. Хах.

Auriss - http://img.sparknotes.com/content/testprep/bookimgs/sat2/physics/0008/KEgraphs.gif

//Супер ми е, изобщо не се се притеснявам за изпитите. Като гледам ще е сравнително чил сесия.

baby_baby
12-02-2014, 14:58
Цял ден на пазар и много съм доволна друго си е да си почивка :Д Сега малко ще се поглезя и по-късно на по питие с приятелки :д

Auriss
12-02-2014, 14:58
^ мерси =Д сега се усетих, че гениалното ми уравнение илюстрира масата като функция на скоростта, а не необходимата енергия. Мех

kalpazanka
12-02-2014, 15:19
Дроб съм. За капак раздвоена между листовки, професионална и художествена литература.

Ivaaaaa
12-02-2014, 15:52
уф, уморена съм, много. от два дни нямам време просто да седна да релаксвам, гледам филм, ала-бала... днес си забравих очилата и главата ми ще се пръсне. облякох си халата и уж да тръгна към банята, но нямам силиии :Д
сосиете женерал _/_
добре, че най-после разреших и този проблем.
мааай твърде много се вглеждам в нещата. твърде много внимание им обръщам. ще видим.
а-а-а, днес го видяяяях. и започнах да се хиля, а покрай мен имаше хора. сигурно ме сметнаха за луда :Д

tori
12-02-2014, 18:29
Хахах, да. Аз, да чукна на дърво, още не съм паднала където и да е, а не е като да съм добра в пазенето на равновесие.

Dagichka
12-02-2014, 18:37
скапано ми е. и малко ми се плаче, мъничко.
Пав, силна прегръдка от мен

galaxy29
12-02-2014, 18:47
и от мен :*

102
12-02-2014, 18:53
целунете се

LadyDi
12-02-2014, 18:56
Хахах, да. Аз, да чукна на дърво, още не съм паднала където и да е, а не е като да съм добра в пазенето на равновесие.

о, аз зимата съм ходещо произшествие...
онзи ден паднах на паркинга в мола... на шпагат в една друга локва... кво да ви разправям...

tori
12-02-2014, 19:02
Милата. Иначе мен ледовете тази година ме притесняват повече от обикновеното, защото от едно известно време ми се изостриха проблемите с вестибуларния апарат, а комбинацията ми звучи отчайващо кофти.

102
12-02-2014, 19:10
онзи ден паднах на паркинга в мола... на шпагат в една друга локва... кво да ви разправям...

ощеее ! :)

LadyDi
12-02-2014, 19:10
ощеее ! :)

кво още?
изпитваш някакво задоволство от моите страдания, струва ми се...

102
12-02-2014, 19:25
ти правиш всичко с любов
/дори падането

Dagichka
12-02-2014, 19:47
целунете се

не ни казвай какво да правим

anonymous708973
12-02-2014, 19:47
Чуйте една много симпатична песничка с бивша съученичка^^ Мацката в червеното. Мееега сладурка!
https://www.youtube.com/watch?v=KVCzjDciT0I&rdm=1c6anr5di&client=mv-google&app=desktop

Бтв, някой да има контакти на Namby? Фейсбук, да речем?

tori
12-02-2014, 20:01
https://www.youtube.com/watch?v=KVCzjDciT0I&rdm=1c6anr5di&client=mv-google&app=desktop

Пича, който се появява на 35тата секунда тоолкова много прилича на единия от пичовете в обекта, в който ме пращат на практика, че не е истина. :д

anonymous708973
12-03-2014, 07:27
Начи, не ме е виждал от 6 месеца, а ми пише просто ей така в 8 сутринта да ме нарежда на немски (?!?!), че и приятелката му се включва да ме пита защо съм му звъняла. Ще кажеш, че аз съм започнала :д Първоначално не повярвах, ама наистина е приятелката му. Значи... аз мога да се сетя за поне 2-3 други неща, които бих правила с приятеля си в 8 сутринта, далеч по-приятни от това да нареждам някаква там, която предполагаемо мразя.
Просто... впечатляващо. Нямам никаква склонност да съм злопаметна, наистина никаква, забравям лошото по-бързо и от златна рибка, ама тоя човек всеки път ме кара да се сещам колко анти ми действа. Може ли да претендираш, че си мъж и да се държиш толкова незряло и жалко? Хем се смея, хем съм потресена.
Според приятелката му пък аз съм била мъжът във връзката, щото, видиш ли, приятелят ми трябвало да се обади да ми реши проблемите вместо мен. Думи нямам. Ами и на мен толкова ми е акълът да отговарям, де.

Иначе денят е хубав. Безкрайно е студено, станах безбожно рано, ама се трае. Гушкам се в топло пуловерче и захващам счетоводството^^

weheartiit
12-03-2014, 07:37
Ужасен беше ноември месец,а сега този се очертава дори по зле.
Имам чувството,че всички са си поставили за задача да ме тъпчат.
Изнервена съм до краен предел и не знам колко още мога да издържа така.

TheDevilInMe
12-03-2014, 10:21
http://prikachi.com/images/702/7759702n.jpg

tori
12-03-2014, 11:18
Нещо съм крива, не трябваше пак да се успивам. Само хубавата оценка по специален предмет и кафето с нея ми спасяват деня. Има моменти, в които просто ми се иска да се сгуша в нечии ръце, без значение чии, и да се разпадна в сън.

Moon_Light_Shadow
12-03-2014, 11:40
Ядосана разбита предадена наранена и въобще ужас.

shmatarok
12-03-2014, 12:59
Сънчо. 8-) После аз съм имала лош режим на спане.

Чета си по логика иначе и все още не съм започнала да се ядосвам, което е хубаво. 8-) След 4 дни имам изпит, не се чувствам много подготвена. Да не кажа никак.

Auriss
12-03-2014, 13:06
https://stop-ttip.org/what-is-the-problem-ttip-ceta/

https://stop-ttip.org/sign/

шернете го във фейсбук ако не е проблем :)

SHPAIdURmeN
12-03-2014, 13:30
Не ти баца линка

LadyDi
12-03-2014, 13:37
баца, ама мен ме домързя точно сега да го изчета
по-късно довечера

tori
12-03-2014, 14:10
Аурис, и при мен не бацат линковете.

Иначе да, спасение и тям подобни, да бе. :д Колкото и да я обичам, дори кафето с нея ми дойде някак тежко и насила. А сега ще готвя. Не ми се готви.

nepowtorima
12-03-2014, 14:53
Изгледах If i stay.. струваше си чакането. Имам чувството, че никога не съм плакала толкова много през живота си.
Никога не мога да се разплача, чувствителна съм, но си го събирам в себе си. А сега просто всичко излезе... безкрайно много съм възхитена от този филм .. Евала на режисьорите.. невероятен .. просто... нямам думи.. още не мога да се успокоя..

Auriss
12-03-2014, 15:45
линковете бачкат, просто вероятно някоя кратуна ги хоства на домашния си компютър :cool: изчакайте ги 2-30 секунди, дайте рефреш 1-2 пъти и те така =Д
https://www.facebook.com/eci.ttip

baby_baby
12-03-2014, 15:58
Сега малко почивка и от другата седмица нова работа <3

След малко малко до някои мол малко на разходка :д

Ewok
12-03-2014, 16:00
Малко по малко започвам да осъзнавам какво се случва.
Не знам защо като се развълнувам повече и след това се чувствам изтощена, сякаш цял ден съм правила нещо силно физическо.
Та така, днес имах един такъв момент на вълнение, като слизах в подлеза на СУ и осъзнах, че скоро ще живеем на 5 минути оттам, а не да се друсам с влака всеки ден и после пеша и после евентуално автобус...
Много яко. Вече бях спряла да се надявам на перфектната локация. : )))

Dagichka
12-03-2014, 16:01
не е истина колко хубаво чувство може да имам през целия ден, след като сутринта ми започна с усмивка от непознат на улицата (при това прекрасен младеж, който си свиваше цигара на светофара до унито ми :д) и после тая шестица по статистика йеей! гордея се със себе си, поне едно контролно да направя като хората, че вече се бях отчаяла колко глупава съм :д
като цяло винаги изгрява слънце, просто трябва да си го припомням по-често и всичко ще е наред :))

RiB
12-03-2014, 16:04
Мисля, че открих цвете насред поле от тръни, търсейки докато ръцете ми не кървясаха, това цвете не ми принадлежи.

Няма кво повече да добавя. :\

NomNomNom
12-03-2014, 16:45
На летището, 30 минути безплатен нет, йей. Заради веселият ми пакистански шеф, вместо в неделя, се прибирам днес.
Ей така за нищо.
По официални данни съществото ми ще го видя чааак след 2 месеца пак. По неофициални - дано в края на месеца, или първата седмица на януари. Даноданоданоданодано.

YSMF
12-03-2014, 17:03
Нямам търпение да се видим, липсва ми, а 8-ми ми изглежда толкова далече.

galaxy29
12-03-2014, 18:13
любовно

скъпа ми текила
желая те
правиш ме щастлива
поемам те дълбоко
преминаваш през мен за части от секундата
в душата ми вече не е така жестоко
сетивно замъглена съм от твоята особа
не спирай, няма глоба
усещам те във себе си като еуфория
тъгата ми вече е история
на бара съм
доливат ми, отново и отново
не изчезвай, мила ми особо
не изчезвай, моля те, недей
страх ме е без теб
живей

/така ;д

Ivaaaaa
12-03-2014, 18:32
^deep

днес съм на много кафета /а дори не съм им фенка/ + бира и много боклуци, които погълнах през деня и усещам прилив на хиперактивност ;д
станах в 5, за да се контя за този сеекси, секси лектор. ъх, не мога да спра да си представям разни неща и съм со хепи, че пак го видях. ии днес се заглеждах по рандъм момичета и установих, че масово са дебеланки. обичам се <3
сичко ток и жица

Aeternal
12-03-2014, 18:49
Заебах си изпита. Уеекенда почва. отивам да си подменя кръвта с по-приятни течности.

SHPAIdURmeN
12-03-2014, 20:06
Заебах си изпита. Уеекенда почва. отивам да си подменя кръвта с по-приятни течности.

Добре казано :lol:

granger
12-03-2014, 20:18
Добре ми е! Утре ще украсяваме елха и ще си го мачкам. След 2 дни пък ще си ида до вкъщи, че не съм виждала мама и тате от 2 месеца..че и отгоре. Надявам се да си прекараме добре,че и татито ще има ден ден!

Ах, а той ми е един<3 Най ми е сладък сутрин рано...рошав, сънен, безкрайно неориентиран. Бонбон!

Naive
12-03-2014, 20:55
ех, онзи 11 август на брега на Рейн в Дюселдорф <3

paradosou
12-03-2014, 21:06
айде и тук

https://www.youtube.com/watch?v=6WOVBNULkYc

SHPAIdURmeN
12-03-2014, 21:23
баца, ама мен ме домързя точно сега да го изчета
по-късно довечера
E, на теб мои ти баца

galaxy29
12-03-2014, 21:48
мрачно

потънала във тъмнина
в стая с приглушена светлина
останала по черно бельо
сама в голямото легло
обгърната от сенки
докосващи ме джентли
сломена
ранена
но опиянена
отпивам още глътка утешение
забравям тежкото ми унижение
сълзите спират да кървят
минутите неспирно си вървят
намятам се
подавам се навън
настръхвам във смразяващия сън
танцува нощното сияние
преплита се със моето страдание
прибирам се, трепереща от студ
потапям се в завивките със нишки от барут
затварям очи, в очакване на кошмара
с надежда да не се появи в утринната омара

на този фон
http://youtu.be/CpOiRn_h4cg

paradosou
12-03-2014, 22:08
Не знам дали ми се отваря клипът :lol:, ама все пак държах да отбележа, че любимата ми част е след 2:37

102
12-03-2014, 22:11
къв клип

paradosou
12-03-2014, 22:15
през няколко поста на същата страница

102
12-03-2014, 22:16
а този ли
за втори път няма да го отворя

leadyflame
12-03-2014, 22:22
връщам се към баланса си, много добре

d-r.Zob
12-03-2014, 23:30
От както се върнах всяка сутрин тичам по 7 км без почивка, без значение каква е метеорологичната ситуация. За съжаление пак трябва да си прекъсна режима, защото пак заминавам.

SonataArctica
12-04-2014, 00:30
Току що реших, че в предишния си живот съм бил козел.
http://2.media.collegehumor.cvcdn.com/20/65/a0164c8722654ac996a643565f1df0ef.gif

LadyDi
12-04-2014, 06:45
Вижте на каква новина попаднах тази сутрин:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4452780

А тук има няколко прекрасни снимки на динозаврите, неандерталците и дървото с птеродактилите и папагалите :cool:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1359628

kalpazanka
12-04-2014, 07:20
Искам да се пенсионирам, честно...

granger
12-04-2014, 07:21
СМОТАНИ ГЪЛЪБИ! От много време не се бях събуждала заради тях. Един почивен ден да имам иии....гъррррр.
Оф, ставам да ям, че това е единственото позитивно нещо,което ще свърша тази сутрин!

tori
12-04-2014, 08:40
Вижте на каква новина попаднах тази сутрин:
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4452780

А тук има няколко прекрасни снимки на динозаврите, неандерталците и дървото с птеродактилите и папагалите :cool:
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1359628
То тва го даваха по некви новини наскоро, да. Изглежда интересно, бих разгледала.

Иначе съм гладна, а даже нямам идея кво ми се яде. И ми е студено и наистина много мразя да вали. Ама ей сега като хапна, се мятам на топло в леглото да си довърша книгата и после ще мисля кво ще правя. Следващата седмица от четвъртък насетне се очертава интересна и социална, дано имам финансовия ресурс и търпението за това. :д И дано не е чак толкова студено и влажно.

LadyDi
12-04-2014, 08:44
То тва го даваха по некви новини наскоро, да. Изглежда интересно, бих разгледала.
Много интересно. Видя ли динозаврите колко са правдоподобни?
А неандерталците, дето ги правили по някаква матрица (същата като за рицарите), щели да им подрежат краката, щото било всеизвестен факт, че били ниски :cool:

tori
12-04-2014, 08:47
:дддд
Видях динотата, да. Сладки са, чудя се дали мога да си открадна единия за вкъщи, че ми е самотно напоследък.

Lilanda
12-04-2014, 08:56
Ок, този разговор беше странен. Не виждам какво странно има в това, че сме още приятели. Момчето нищо не ми е направило, аз на него също /надявам се 8-)/, просто обстоятелствата не бяха на наша страна. В момента поддържам приятелски отношения с човек, който не го заслужава изобщо, а и аз май не заслужавам много неговото приятелство, та с него ли няма? Между впрочем трябва да звънна тези дни на този човек, за да се видим. Сигурна съм, че имаме какво да си кажем, а доколкото го познавам, няма да каже много в чата. Не че имам време за това де, но пък имам нужда да се видя с него, така че не виждам проблем. Най-вероятно това "тези дни" ще се превърне в "след Нова година" обаче, което е аааадски кофти, но какво да се прави...

А иначе лигавето е на лекции цял ден днес, което ще рече, че ще се видим чааааак довечера. Пак като не е безхич, съм доволна, че и такива моменти е имало.

ПС: Оказа се, че и по-голям инат от мен имало. :Д

LadyDi
12-04-2014, 08:58
:дддд
Видях динотата, да. Сладки са, чудя се дали мога да си открадна единия за вкъщи, че ми е самотно напоследък.

Единият е от 3 кубика бетон. Може да се пробваш.
Другият е железен скелет със строителна мрежа и замазан с вар отгоре :cool:

tori
12-04-2014, 09:11
Да, точно по джоба са ми, за тва си ги и искам. :д

102
12-04-2014, 09:24
е поне правят нещо а не се занимават с глупости
скоро ше има строителен проблем в софия но може би е по-добре като дойде да го обсъждаме

Auriss
12-04-2014, 09:53
къв проблем ;о ?

DisappointedDreamer
12-04-2014, 09:59
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m58xyn5Vjd1qe1po2o1_500.gif

tireheb
12-04-2014, 10:25
днес са ми последните 2 часа
нема преподаам повече

kalpazanka
12-04-2014, 10:33
^Раздаде ли подписи? Провери ли всички курсови? Всички ли допусна до изпит?

LadyDi
12-04-2014, 10:35
^Раздаде ли подписи? Провери ли всички курсови? Всички ли допусна до изпит?

свали ли някоя студентка?

kalpazanka
12-04-2014, 10:35
Упс, най-важното не попитах :lol: :lol: :lol:

LadyDi
12-04-2014, 10:41
Упс, най-важното не попитах :lol: :lol: :lol:

знам
тебе в главата ти е само учене :cool:

tireheb
12-04-2014, 10:44
остана изпит да правим
никой нема мине
отса казвам

kalpazanka
12-04-2014, 11:51
Лош професор, лош!

tireheb
12-04-2014, 11:55
е, ПРОФЕСОР чак.. :О

anonymous708973
12-04-2014, 12:08
Много интересно. Видя ли динозаврите колко са правдоподобни?
А неандерталците, дето ги правили по някаква матрица (същата като за рицарите), щели да им подрежат краката, щото било всеизвестен факт, че били ниски :cool:

Тъкмо щях да питам аз ли съм единствената критикарка, дето смята, че тия динозаври на нищо не бият и са ги правили лапета с лего.

Лежерно така. Викам да ополозтворя днешния ден. На последното упражнение по счетоводство сложили снимка и статия как сексът намалявал стреса от предстоящите изпити. 8-)Добре, че бях да ми го кажат, хах, аз отдавна съм го взела тва присърце :D Challenge accepted.
От Пейпал ми дадоха 15 евро отстъпка, хихи, та амино-то излезе съвсем без пари^^

granger
12-04-2014, 12:20
Обичам ароматът на топло, супер приятно миришещо пране <3 Иначе стягам партакешите и дим да ме няма няколко дни. Тази вече ще украсявам елха,пък квото ще да стане. Няколко дни ми бяга по тъча, ама - край! дотук бяхме с нищоколедното настроение. :lol: Ще ми търпи украсите,ако ще турско да стане!

Тъй като кухнята сигурно ще е в бомбастично-ремонтно състояние ще се наложи да го караме на готова храна.ама карай. Преживява се!И вино...и сладко...ох и топъл шоколад. Коледното ми настроение се засилва, а с него и паниката около избиране на подаръци на всички малки любими гноми...
Трудно е. Обаче пък толкова обичам да пръскам парите и в края на месеца да се чувствам бедна. Просто няма да съм аз,ако не изшушкам всичко до стотинка!

Niakoitam
12-04-2014, 12:42
Ами аз пък не знам какво им е толкова неправдоподобно на тези динозаври.Все пак не съм яздил вчера такъв.:D Ясно е че за изпипването на повече детайли трябват и бая повече пари,а по новините казаха,че това го били правели предимно с пари от дарения. :)

А като се спомена статия ето една интересна статия от фейсбук страницата на теенпроблем:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1920132_10152945603999874_8870524603702457392_n.jp g?oh=4655695ee444b3f1f886aab2de2ad96f&oe=5509C835&__gda__=1427216650_f78349f6fb2968fb3c3ccfdaf19ebd7 1
:D

sl1nceetoo
12-04-2014, 15:44
Днес правя само странни и необичайни неща. Всичко ми е наопъки. Но не е лошо.
Утре си връщам ритъма. А и той се прибира.
Трябва да си украся вкъщи.
С миньончето ще се женим. Много е романтична, предложи ми пред банката.
Правя глупави неща. Не знам защо.
Тъжно ми е. Обаче пък съм позитивно настроена.

shmatarok
12-04-2014, 15:50
Днес ще е all nighter. Усещам просто.
Може ли да ни е толкова смотан лектора по логика, честно. Какво ми се извинява в имейла, че не се сетил да качи упражненията по-рано, ами просто го направи бе човек. Пффф.
Поне личния ми тютор най-накрая си свърши работата. 8-)

RiB
12-04-2014, 15:50
Спорт 24/7... супер... изморен и знам защо. Плужеците, движещи се като свободни електрони по улиците чак ги съжалявам. (злобно)

Dagichka
12-04-2014, 16:04
^тоя па, много си си повярвал

добре ми е, взех си заверката и по каланетика хохо, после си поговорихме едно хубаво 3 часа с момичетата докато чакахме за математиката :д направо не мога да асимилирам, че вече сме декември, въобще не ми е зимно/коледно/тнклишета.

RiB
12-04-2014, 16:50
засегна ли се, плюнка :)

tori
12-04-2014, 19:04
Ох, тоооооолкова да ми се иска да се осъществи тая идея... Мамка му, ве, всички стискайте палци и на ръцете, и на краката!

Lilanda
12-04-2014, 19:33
Чувството, когато имаш за какво да се извиниш на някого, когото познаваш бегло, направиш го и получиш отсреща "Евала, че го направи, аз на твое място не бих". ^^ Стопли ме доста повече от едно обикновено "няма проблеми". Пък и вече ще знам, че ще мога да го погледна в очите, а няма да ме е срам и да се чудя кой е най-лесният начин да потъна в дън земя, като го видя някъде.

Братовчед ми ми липсва и много ме е яд, че не мога да направя нищо по въпроса...Дори и да му звънна, ще е като глас в пустиня...:(

102
12-04-2014, 22:41
къв проблем ;о ?

за една "сграда"
дано не стане ама ако стане специално ше пусна схема/тема

SonataArctica
12-05-2014, 07:16
Какво ми е слънчице, не е истина просто. 8-)

*прозяв*

galaxy29
12-05-2014, 07:25
http://youtu.be/77dCiA8sJgw :}

Dagichka
12-05-2014, 09:57

внимавай как ми говориш бе, идиот

прекрасно ми ее, въпреки че един колега малко ме ядоса :д много е тънка границата между тва да им помагам и това те да ме използват, не са познати, ако си мислят, че аз ще им върша цялата работа.. сега 4 дни почивка, трябва да си правя курсовите, да уча по икономикса и да си напазарувам зимни нещица, евентуално да се видя с него и с дружките от детската градина.. доволно :3

Niakoitam
12-05-2014, 10:17
Забелязал съм нещо като оформила се тенденция при мен. Винаги,когато съм на купон някъде с рани на устната/ите си прекарвам чудесно,а често дори ставам и център на вниманието за някого или повече хора.По стечение на обстоятелствата и довечера ще се събираме с брат ми,гаджето му,братовчед ми и сестрата,брата или там както ми се е обявила въпросната девойка. :D
Пък ще видим дали пак ще си изкарам готино имайки впредвид че и сега долната ми устна е станала леко на гъз,че даже ме и боли.Засега не се знае точно къде ще сме,но като знам че ще е там и въпросната девойка не се и очудвам,че може да си прекарам готино.Егати и енергичният и весел поне външно човек.Винаги,когато сме се събирали съм си изкарвал доста готино.Падат бъзици,отвреме навреме леко добронамерен хранеж взаимно.Никога досега не се е обидила за нещо казано ама и не пада по-гръб никога.Понякога бъзиците преминават и в такива с лек или по явен сексуален привкус.Пък сега и гадже си няма така че мога спокойно да си ръся още повече простотии без притеснение че някой може и да се засегне.Липсва ми доброто старо време около 12ти клас,когато такива емоции ги имаше често да не кажа и ежедневно.Може много работи да ми тежат в тоя живот,но понякога обожавам да си се полигавя малко по начина,по който го правя с тази девойка в интернет или пък на живо.Обнадежден съм че ще понатрупам още някоя и друга хубава емоция поне след довечера. :)

shmatarok
12-05-2014, 11:24
8-) 8-)
Много съм захлупена - всеки път минавам от там като ходя до библиотеката и за първи път да забележа, че имало люлки. :D Замръзнах, ама се полигавих малко. Много ме разсмя малкият джентълмен "Well, hello there. You are very pretty", изпънат като струна и важен, после се изчервява и заминава на пързалката, хаха.

Силно се надявам на изпита да няма такъв булшит като това, което не можахме да направим на упражнението днес, супер изнервящо.

SpiritInBlack
12-05-2014, 12:28
Ей така се чувствам, макар и поради различна причина от негрото :D https://www.youtube.com/watch?v=vt2i0ts-uck Повече грешката, да разчитам на който и да е, освен на себе си, няма да се повтори. Сега остава само да се доведе до успех съденето до дупка в три различни съдилища.

Готвенето е неочакваната и продължаваща моя страст. Не мога да се сетя нищо друго, в което да съм относително толкова неспособен, но да продължавам да го правя с такъв ентусиазъм. Интересно дали е защото ме успокоява или защото цял живот съм чревоугодник покрай майка ми. Супер шемет съм в кухнята, за една седмица се нарадвах на няколко счупени чинии и успях да запаля котлона. Нп, няма да плащам блока, а имам и втори котлон 8-)

granger
12-05-2014, 14:57
Радвам се,че съм при мама и тате, ама чувствам моето вкъщи като друг човек...
Хаха...

IWannaBeSedated
12-05-2014, 15:04
СВЪРШИ СЕ И ТАЯ СЕДМИЦА, НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ!
Най-накрая мина тоя изпит, за който слушам от 8 клас сигурно. 8-) Писмената част мина на прилично ниво, дано да съм хванала с1 на всичките компоненти. Голямото ми притеснение беше отправено към устния изпит, но сякаш там ми мина доста спокойно. Отговарях си на всички въпроси, може и да се запъвах на моменти, но все пак успявах да се измъкна от ситуацията. В крайна сметка съм доволна от себе си и се надявам на добър резултат.
Сега е ред на два рождени дена, ядене и пиене и завръщане към нормалния училищен живот. :D

galaxy29
12-05-2014, 15:16
за твое добро внимавай как й говориш

TheDevilInMe
12-05-2014, 16:11
^Хора нещо много сте се озлобили, свалете малко пулса, джъст сеин, да не ми се нахвърлите и на мен ;д
Пък на мен ми е уморено и изнервено и гладно и същевременно някакво нетърпеливо, нямам търпение да си дойде, не мога да повярвам, че остават само 18 дена вечи и ще ми е в прегръдките, хихи <3

Ewok
12-05-2014, 16:51
Ох, днес мн зле. Цял ден съм все едно имам махмурлук, а снощи съм изпила само чаша и половина розе. Може би комбинацията от това + недоспиване ми влияе така. Каквото и да е, много съм неадекватна и урока френски беше доста мъчителен, а след това се опитах и да поуча още малко, но в един момент главата ми просто отказа.

От друга страна се заредих с позитивност, заради няколко нещица. Първо че с една приятелка се разбрахме вече за ден да започнем да си разработваме темите. Също така намерихме някакъв мн як сайт за evs доброволци и ще гледам да си запълня лятото с нещо (макар че не знам какво свободно време ще имам с тези тъпи сесии, но все пак :д). Надявам се да отскоча до някъде, дори в Европа да е. И също така черновата на договора за квартирата е готова, малко по малко се приближаваме към чудесния живот : )))

shmatarok
12-05-2014, 17:19
whatever

draid
12-05-2014, 18:17
Очертава се първото тримесечие на новата година да се преквалифицирам и да започна да се занимавам с нещо друго. Ще бъде интересно определено.

tori
12-05-2014, 19:04
омгомгомгомгомг!
Повече не мога да кажа! НИМОА, БРАТ! НИМОА!
<33333333333333

RiB
12-05-2014, 21:38
Не ги разбирам тези жени. Хем не сме заедно вече... хем направи простотии, ама пак ми звъни да говорим, че и всичко опира пак до секс. Тези "бивши с привилегии" отношения не ме кефят нещо. Смисъл нямам против да теглим чертата... не че ще ми е много яко, ама все пак... как може си на 23 години и да не знаеш какво точно искаш... приятел с нея няма да бъда.

DarkTemplar
12-06-2014, 01:56
^тогава я чукай, без да се филмираш

HollyGolightly
12-06-2014, 06:37
Просто искам да се оплача някъде, че ми отне 4 дни да стигна до 3тата книга на The Hunger Games- Mockingjay, днес я почнах и реших да си пусна една песен от филма и се загледах по навик в коментарите и някой беше направил лист с имената на всички хора, които умират....много мразя, когато някой го направи това. Вярно, че вече гледах филма и не ми хареса, все пак това е само първа част и най-важните събития се случват във втора. Сега ми се отщя да чета
Мисля, че ми е време да си лягам да спя

fire_magic
12-06-2014, 06:41
мисля, че е дошло време да си подрежа ноктите

Dagichka
12-06-2014, 07:35

:***

сега се събудих, отдавна не бях сънувала такива филми, че чак и да ги помня :д снощи беше много мило като си писахме, даже пак ми се сви коремчето малко.. не знам какво да го правя тоз, сърце не ми дава да му тегля една.. :д днес сигурно ще излизам с наще, само дано не се изпокараме пак, че ми влияе адски отрицателно цялата обстановка вкъщи..

anonymous708973
12-06-2014, 07:43
Излезе за библиотека, цялата стая мирише на него^^
Оф, дано днес ми върви, даноданоданодано, че хубаво бях спокойна дотук, даже се чудих как е възможно, ама стресът пак ме хвана. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1467472_10151889445516840_1576952665_n.jpg?oh=2f1b 5d0a1126095cdbcf11f714c97937&oe=5508714C&__gda__=1425735057_10e9fbf37ad86bad30dc301ee521f22 1
True story :S

Ewok
12-06-2014, 07:48
Ох, ох, мусакичка с домашни картофи, домашни картофи и най-важното - homemade кайма <3

tori
12-06-2014, 08:06
Добро утро. Наистина е добро, определено. Много ми е щастливо идоволно, отивам да си перна едно душче и се захващам да чистя, а малко по-натам отивам у бабини, че имаме да поливаме дядото. Да му е живо и здраво името и той покрайнего и да продължава да е най-прекрасиния дядо на света.
<3

galaxy29
12-06-2014, 08:09
:***

сега се събудих, отдавна не бях сънувала такива филми, че чак и да ги помня :д снощи беше много мило като си писахме, даже пак ми се сви коремчето малко.. не знам какво да го правя тоз, сърце не ми дава да му тегля една.. :д днес сигурно ще излизам с наще, само дано не се изпокараме пак, че ми влияе адски отрицателно цялата обстановка вкъщи..
следобед настоявам да проведем сериозен разговор за тоз (:

102
12-06-2014, 08:40
онзи прошляк на аватара ли

RiB
12-06-2014, 09:51

Изобщо не ми пука, особено когато някой друг е започнал заяждането. Бан ман - пука ми на оная работа.

@Dark Templar... абе, ясно ама... или искаш да си с някой, или не искаш - всякакви други отношения не са ми понятни.

Arctic
12-06-2014, 10:18
Добре бе, веднъж ще искам да ми обърне внимание, заради него от месеци не сме ходили никъде, уж на кино щяхме да ходим, простотии, простотии. Ама аз съм виновна, то сестра ми хубаво каза да не си вдигам очакванията, но си позволих веднъж да се зарадвам за нещо. И за какво? Все най-черната ме изкарва, все само пари съм искала, имала съм я само за банка и не ми пукало за нея. Като аз казвам нещо, все го извърта към себе си, ама как не съм забелязала, че й било лошо, глупости, глупости.
Писна ми от шибания й роден град. Айде още един уикенд развален. Ама кой ли ме слуша мене? То си ми беше ясно, че вече не съм й приоритет, ама пак..
Дано да се прибере. Направо имам чувството, че само на нея мога да разчитам в момента.

AnarchyBoy
12-06-2014, 13:20
https://www.youtube.com/watch?v=6_8ZZtL6qmM

Ewok
12-06-2014, 13:42
тези два дни нещо съм в серия, трета чиния чупя

TheDevilInMe
12-06-2014, 13:47
^честит имен ден на братчето ми и на всички празнуващи днес! : )
Отново ми е някакво ентусиазирано, избирам дестинацията за зимната ни почивка, някой - идеи, препоръки?
Вече остават 17 дни, ни мога. Всяка вечер в леглото си мисля за него и си го искам още сега, стига толкова скайп разговори... Довечера пък ще се съберем всички на празнична вечеря и ще си изгледам любимото сериалче ^^

Lilanda
12-06-2014, 14:11
Доживях и аз да се добера до фризьорския салон. 8-) На любовта дядо му има имен ден, ще се събират тази вечер и аз оставам сама вкъщи, та се чудя какво да правя. Приемам и предложения. :Д

Утре ще се наложи да си скъсам задника от учене, но предпочитам днес да си почина, че съм капнала от умора.

an7raks
12-06-2014, 14:13
тази вечер и аз оставам сама вкъщи, та се чудя какво да правя. Приемам и предложения. :Д

Не съм сигурен дали искаше да прозвучи точно така... :D

Lilanda
12-06-2014, 14:18
Не съм сигурен дали искаше да прозвучи точно така... :D
Ахахаххахаха със сигурност не. :Д

d-r.Zob
12-06-2014, 14:45
Както си се радвах, че ще си прекарам Коледа у дома, заедно с най-любимите хора... моята ми прави шаранче, глези ме и накрая още по-приятна изненада - резервирала романтично пътуване за двама до Солун. Аз казах само: МОЛЯ!? За това ли си даваш парите и точно на Коледа! В най-омразното ми място и тя го знае това, като че ли за да ме ядоса нарочно. И знае, че аз ще платя всички глезотийки, съпътстващи такова пътуване. Как мразя само Гърция и всичко свързано с това място. Най-много ме боли, че няма да уважи празника ми, все пак аз ще зачета техните семейни събирания и след това ще се юрнем към смотаната Гърция.

galaxy29
12-06-2014, 16:30
Do you ever get the feeling
That you think you’re going to die
When your heart’s imminent beating
Makes you want to cry
When you feel you can’t go on
With this somber life

Every time you get close to the top
You fall
Crashing down from the sky

Do you ever feel that sinking
In your stomach to the floor
When your hands won’t stop the shaking
And you can’t take anymore
When everything you’ve lived for
Just walked out the door

/тъй ;д

SonataArctica
12-06-2014, 16:42
https://www.youtube.com/watch?v=I0ZLrdFd11g Когато бях малък ;д

Прекрасно ми е и в същото време се притеснявам. Ще го видим какво ще стане след 4 дена, мдааа.

tori
12-06-2014, 18:44
Многомногомного приятно и щастливо. Само се надявам номера да мине.

NomNomNom
12-06-2014, 19:19
Нищо, че в трудовата книжка пише специалист мрежи и комуникации, днес ( продължение от вчера ) се правя на excel и hr експерт, правейки цветен график, и съставяне на смени 24/7 покритие, така че да отговаря на регулациите + сричам уеб девелопмент за няколко прости странички, които ще ми свършат работа.

качила съм 2-3кг, спирам хранителните удоволствия и трябва да си измисля нови тренировки вкъщи ( вероятно ще са тези на руми ) , че тае-бото е далеч и пуквам от студ с мокра глава.

Нямам търпение за новия албум на marilyn manson , скорооо

Шофьорски курсове в младост .. май ще е чак от януари, нито имам мерак сега, нито някой ще ме учи по коледа

А мъжото ми е мноооого прекрасно, само дето ми липсва. Да сме живи и здрави.

Ivaaaaa
12-06-2014, 19:22
Нямам търпение за новия албум на marilyn manson , скорооо

знаех си, че има причина да те харесвам (((( :

NomNomNom
12-06-2014, 19:28
знаех си, че има причина да те харесвам (((( :
моля те недей, по-добре да не ме харесваш, от колкото да те разочаровам :D

но, third day of a seven days binge и мъничката част от cupid carries a gun са много aww

anonymous708973
12-06-2014, 19:35
Както си се радвах, че ще си прекарам Коледа у дома, заедно с най-любимите хора... моята ми прави шаранче, глези ме и накрая още по-приятна изненада - резервирала романтично пътуване за двама до Солун. Аз казах само: МОЛЯ!? За това ли си даваш парите и точно на Коледа! В най-омразното ми място и тя го знае това, като че ли за да ме ядоса нарочно. И знае, че аз ще платя всички глезотийки, съпътстващи такова пътуване. Как мразя само Гърция и всичко свързано с това място. Най-много ме боли, че няма да уважи празника ми, все пак аз ще зачета техните семейни събирания и след това ще се юрнем към смотаната Гърция.

Язък за приятелката ти, честно.

По темата: Сготвих, заедно изчистихме - каква сме си комбинка, миличкият ми е толкова скапан, направо го изпращам в леглото, поучвам още час-два и лягам и аз, че утре да започнем на свежа глава.
Покъртително отвратена съм от това какви егоисти са колегите ми. Честно, колко е трудно да схванеш, че далеч по-бързо и лесно се учи с някого другиго, който да ти обясни това, което не разбираш, и на когото ти да обясниш това, което знаеш. Каквото съм обяснявала на някого, съм го научила 10 пъти по-добре, по-структурирано и лесно. Ама не, братче. Че и нямат топки да ти кажат "не искам", пф.

granger
12-06-2014, 19:36
Ева, като ти чета постовете и толкова ти/ви се радвам. За харесване си :D

NomNomNom
12-06-2014, 19:45
Покъртително отвратена съм от това какви егоисти са колегите ми. Честно, колко е трудно да схванеш, че далеч по-бързо и лесно се учи с някого другиго, който да ти обясни това, което не разбираш, и на когото ти да обясниш това, което знаеш. Каквото съм обяснявала на някого, съм го научила 10 пъти по-добре, по-структурирано и лесно. Ама не, братче. Че и нямат топки да ти кажат "не искам", пф.
Мъже сред умна жена, красива гледка :D

Плам, чакам и ти да постваш такива неща значи, да има взаимна радост :D

WickedSick
12-06-2014, 19:45
Чувствам се в голяма дупка.Когато си припомня какво искам и откъде тръгнах,а къде съм сега...абе не се чувствам ок

anonymous708973
12-06-2014, 19:46
2 момичета и едно момче бяха :S

NomNomNom
12-06-2014, 19:51
2 момичета и едно момче бяха :S

Еее жалко за момите.

granger
12-06-2014, 21:17
Искам да гушкам сънена,рошава и мъркаща котка...ама в понеделник. Ще му призлее от мен, усещам, толкова ще го мачкам :lol:

Lilanda
12-06-2014, 21:38
Няма как за цял ден да сме заедно за общо 1 час и да не се скараме просто...Няма начин. То това не беше каране де, просто аз обичам да си го изкарвам на него, което ако успея някак да променя, ще е чудесно. "Трябва да разбереш, че той не е В. и в момента, в който му кажеш нещо, ще го приема буквално, докато не се убеди в обратното. Такива работи при него не вървят". Ама и аз съм една....Твърдя, че го познавам добре, а се оказва, че човек, който не го е виждал от сто години, го познава по-добре от мен. Ще се разрева от яд. И това, че съм сам-самичка ме подтиска още повече. Как винаги се случва така, че съм заобиколена от хора през цялото време, но когато имам нужда от подкрепа и утеха, всички са някъде си, заети?

едит: Тия хора не разбират ли, че аз си знам какво правя и няма нужда да ми се бъркат? Рода ми били...Еми питайте първо мен бе. Защо трябва да го разправяте наляво и надясно?

Ivaaaaa
12-06-2014, 22:58
тук се чувствам толкова на място.
днес беше ползотворен ден. изгледах си любимите спортове, гледах филм и дори си обогатих общата култура. не ми е толкова гузно, че пак пропуснах да почета. и утре най-вероятно ще е така. ще има по-дълго ски бягане и малко по-къс /не на дистанция/ биатлон. обещах да се видя с едни френдчета и деня ше си мине :Д всъщност и ски бягането ще е по-малко така като се замисля на време и по-дълго на дистанция понеже ще стартират г/д заедно, а не интервално... :Д
в личен план нещата са фифти фифти. за пръв път от толкова време насам съм истински привлечена от някого, но разбира се, няма никакъв шанс. не мога да си обясня защо изпитах такова силно разочарование. следващият път, когато се видим ще ми бъде доста сконфузно. добре, че е фейсбук. заеби, ше го преживея. искаше ми се да не си бях позволила толкова, но мамка му, той също не остана длъжен. така съм си, влюбена в...любовта :Д
другото човече, което всеки път като погледна, усещам онези тъпи пеперудки в корема дори след няколко години познанство, се прибира съвсем скоро. ако някой ми беше казал тогава, когато бях едва на 16, че нещата ще се развият по такъв начин, щях да му се изсмея. въпреки всичко, въпреки разделите и кофти обстоятелствата, не можем да се освободим един от друг.
нямам търпение ( :

in my shoes, just to see
what it's like, to be me
i'll be you, let's trade shoes
just to see what it'd be like to
feel your pain, you feel mine
go inside each other's minds
just to see what we find
look at shit through each other's eyes

пс: всички песни на менсън са оргазмени ( :

IWannaBeSedated
12-06-2014, 23:54
Толкова съм бясна, объркана и разочарована, че вече думи нямам...
Загубих представа какво е добро и лошо, не знам дали съм права или греша...Аз ли не мога да преценя шибаните ситуации, или някой се опитва да ме отклони от правия път. Плача заради моето падение и малодушие, моята наивност...
Обирам като шибан парцал всичките им мръсотии и ги тая в себе си. Гласът ми остава нечут, а животът...явно продължава.
П.П: мислите на едно подпийнало момиче във 2:54...

skatew
12-07-2014, 06:31
мн добре
след половин час заминавам за Юндола))

Dagichka
12-07-2014, 07:10
там ли ще сте на 8ми? :д

мен ме е яд, че не се организирахме, но в крайна сметка няма да ги карам насила, шанс. събудих се свежа като краставичка, дано повече не ме боли главата, че ми стопира всякакви дейности, а трябва много неща да свърша тия дни на компа - презентация към курсовата, курсова на база данни за софийска вода и някакви такива глупости :д навън грее слънце, днес ще е хубав ден

galaxy29
12-07-2014, 07:47
http://youtu.be/aj1PT3yp6HY
(((((:

DarkTemplar
12-07-2014, 08:48
Стабилна вечер, в която посетихме любими заведения и поляхме всички възможни поводи. А липсата на махмурлук е нещо много хубаво. :>

granger
12-07-2014, 09:06
Честит рожден ден на тати!! И на Богинята!
Ех...едно ми е хубаво,камина, коледна елха, сладкиши и биатлон :lol: баси кефа.

pandabear
12-07-2014, 09:48
ох, прибра се. тези 2 дни ми се сториха като 2 седмици. трябвало още вчера да се прибере, но минал през хижа Алеко да запази една мансарда за 8-ми. малко се издразних, че не го е обсъдил с мен, ама май ми мина вече :д караокето отпада, ама без това щеше да е пълно точно тогава и нямаше да си изкарам толкова добре. а пък днес ще ходим на кънки и след това на разходка из нощна София :}} само снегът липсва, за да е всичко перфектно, но има време.
имам доста да уча за последния колоквиум по анатомия, който се пада точно преди ваканцията, но не мога нещо да си разпределя времето. голям съм мързел, всичко друго ми се прави, но не и да седна, и да ги науча тези някакви си 200 странички. мисля си как другата седмица започвам с купуването на коледни подаръци и нямам търпение ^_^

SpiritInBlack
12-07-2014, 11:03
Друго си е чувството като можеш да паркираш пред дома си без да обикаляш за място 5 минути. Студентски ми е еднакво странен и приятен като е толкова празен. Жалко, че утре и ние заминаваме. Дано организирането си е заслужавало. Напоследък много хора се опитват да ми сипят Коколино в пералнята, трябва да им покажа в кого е големият черпак. Малко множко почна да ми идва всичко, в повече е дори и за мен.

shmatarok
12-07-2014, 13:25
Ей, голяма сме работа. Той повече. Може ли такова спане просто, нямам думи. 8-) В 9 най-късно сме щели да станем, окей. 8-) Ама то по-добре да не мрънкам и аз, че само докато го гушна да го будя и докато усетя колко е топличък и мекичък и рошав и сънен и сладък и авввв, и до там стига волята ми да стана. 8-)

Утре или ще е добре, или ще е зле, стискам палци всичко да е ок. Преговарям си нещата пък дано да не сгафя прекалено много.

Шотландците се стягат за сняг и снежни бури (??), най-вероятно може и да има сантиметър-два тези дни, чудя се дали е възможно да отложат сесията по случай събитието. :D

bloodyF
12-07-2014, 15:04
ЧувстваХ се прекрасно. Майка ми пак ме изнерви на н-та степен. Не можело да ям нещо, което сестра ми не може да яде, когато е будна и ме вижда!?!? И в цялата ситуация аз излязох егоист. Да се факат :) въобще не ми пука, за Коледа обаче нито подаръци ще им купувам, нито ще си идвам. Че трябва и аз като бебе да ям под час, че иначе не може да седна на масата, което няма как да стане.

Утре се прибирам при мишленценцето ми , дано да е пооправил из вкъщи, че не ми се занимава, нито ми е студентско, нито ми е коледно, никакво не ми е. Колкото повече мъже се навъртат около мен, толкова повече се изнервям и обърквам. К. трябва да разбере, че ще сме само приятели. Носи ми ползи, така че ще си го държа.
Довечера ще се видя с него да пием по бира. Не съм го виждала от много време, но не съм впечатлена. Даже никак. Ще вляза да се къпя и ще си изправя косата, че времето намалява.

А утре ще си пътувам с моята хубавица , с кола и евтино на всичкото отгоре, което ме кара да се чувствам доста добре. 8-)

anonymous708973
12-07-2014, 15:35
ЧувстваХ се прекрасно. Майка ми пак ме изнерви на н-та степен. Не можело да ям нещо, което сестра ми не може да яде, когато е будна и ме вижда!?!?

Сестричката ти е малка, а това е напълно логично и изисква елементарна съобразителност, каквато на 20 би трябвало да притежаваш. Нищо не ти пречи да си хапнеш нещото набързо в другата стая.

По темата - няма да съм аз, ако не получа cold feet в последния момент. Да ми се маха от главата тоя изпит, не е трагедия.
Другите ще ги смачкам.

Lilanda
12-07-2014, 15:52
ТРАГЕДИЯ. РОДАТА МИ СА ТРАГЕДИЯ. Казвам ѝ, че няма нужда да ме издава на мама /буквално/, понеже си казвам на мама всичко, а дори и да не ѝ казвам, това не е нейна работа и тя ми отговаря "Как да не е моя работа? После като не стане човек от теб нали майка ти мен ще обвинява, че не съм ѝ казала?". Е не просто...Не знам какво друго да кажа, за да изразя емоциите си по-добре....

sl1nceetoo
12-07-2014, 16:02
Чак се изненадвам от себе си. В добрия смисъл.

granger
12-07-2014, 17:55
:lol: обичам да давате компетентни мнения за неша, за които дори нямате и представа.

bloodyF
12-07-2014, 17:59
Сестричката ти е малка, а това е напълно логично и изисква елементарна съобразителност, каквато на 20 би трябвало да притежаваш. Нищо не ти пречи да си хапнеш нещото набързо в другата стая.

.

Ще можеш ли да си държиш езика зад зъбите поне веднъж? Това е дневник, не е ''искам мнението на прости 'ора'' (нищо не намеквам в случая).
И за да съм ясна-не, когато това означава аз винаги да си ям тайно в леглото се чувствам доста по-егоистично, отколкото да й забъркам каша или пюре и да й давам от него докато ям, независимо че не е дошло ''времето й за хранене.''

ПО ТЕМАТА:
ИЗНЕРВЕНА ДО БЕЗОБРАЗИЕ. Прекратих си отношенията с оня, писна ми вече, няма да си мисли, че има някаква девойка на повикване, опитах да бъдем приятели-ми , не стана-довиждане. Искам в София, искам bae да не е изнервен и да си го изкарва на мен, искам да е вторник и живота да е хубав отново. Ставам да пуша, че ме заболя глава от нерви вече.

anonymous708973
12-07-2014, 18:09
Никакво значение няма и в случая не става въпрос за "неща, от които нямам представа", става въпрос за съвсем човешко нещо.
Като искаш дневник, купи си тетрадка и си пиши в нея. Както можеш да пишеш каквото искаш, така и аз мога да коментирам каквото си искам.
И също нещо, което нямаше да кажа, ама понеже реши да ми обясниш как не разбирам, няма да си "задържа езика зад зъбите" - майка ти има дете, тя решава как да го възпитава, дали ще спи, яде, сере по час. Има цели книги, които разискват темата за планирането на тези неща и дали наистина е необходимо. Всяка майка си има подход. Ако искаш дете, роди си и си го храни, когато си искаш. Майка ти вече е отгледала едно и знае, да речем, как се отрязява непредвидено ядене, дали след това лапето няма да му се доспи по никое време (съответно вечерта да не може да го сложи в леглото и да будува цяла нощ) или дали няма да стане суперактивно във време, в което трябва да спи. Елементарна съобразителност... отново.

Имам сестра, поразбирам някои работи така леко... Била съм на 14 и когато не е можела/трябвало да яде нещо, съм го яла скришом или не съм го яла въобще в знак на съпричастност. А това все пак е човек, който разбира и може да направи връзката.
На 6 годинки също загрявах, впрочем, и не й давах от моята храна.

Не си го изкарвай на мен, щото си изнервена. Успокой се и го премисли отново.

И като съм тръгнала... 8-)
Лин, замисли се върху аргумента, който е изтъкнала въпросната роднина. Все пак вероятно е длъжна на майка ти, не на теб.
Голямо момиче си, тъпо е, че те е изпортила, ама се постави на мястото на майка си :)
Тъкмо онзи ден разбрах, че майка на някакво момиче е дала пари на приятелка на дъщеря си, за да направи аборт. Без да казва на другата майка. Едва ли в твоя случай е толкова драматично *надяваме се 8-)*, но принципът е същият :)
С най-добри чувства и намерения го казвам :)

Auriss
12-07-2014, 18:17
тая част от месеца ли е ...

anonymous708973
12-07-2014, 18:25
Ако с блъди се засичаме, последните постове лесно биха се обяснили 8-)

WickedSick
12-07-2014, 18:25
ЧувстваХ се прекрасно. Майка ми пак ме изнерви на н-та степен. Не можело да ям нещо, което сестра ми не може да яде, когато е будна и ме вижда!?!? И в цялата ситуация аз излязох егоист. Да се факат :) въобще не ми пука, за Коледа обаче нито подаръци ще им купувам, нито ще си идвам. Че трябва и аз като бебе да ям под час, че иначе не може да седна на масата, което няма как да стане.

Утре се прибирам при мишленценцето ми , дано да е пооправил из вкъщи, че не ми се занимава, нито ми е студентско, нито ми е коледно, никакво не ми е. Колкото повече мъже се навъртат около мен, толкова повече се изнервям и обърквам. К. трябва да разбере, че ще сме само приятели. Носи ми ползи, така че ще си го държа.
Довечера ще се видя с него да пием по бира. Не съм го виждала от много време, но не съм впечатлена. Даже никак. Ще вляза да се къпя и ще си изправя косата, че времето намалява.

А утре ще си пътувам с моята хубавица , с кола и евтино на всичкото отгоре, което ме кара да се чувствам доста добре. 8-)

Грозна картинка отстрани.Сега маме и тате са ти досадни,но като ти дават парички се радваш нали?

Аз съм добре,не щастлив,но оздравял напълно

anonymous708973
12-07-2014, 18:28
Да не прекаляваме, на всеки родителите са му ходили по нервите 8-)
И обратното, разбира се, даже и с лихвите.

granger
12-07-2014, 18:28
Точно пък на нея ,ако и даваха парички мама и татеее ...:lol: Нямаше да се налага хем да учи и да работи, и да се оправя сама в друг град,без грам помощ от мама и "тате" ,ама айде. Няма да продължавам,че пак ще станат едни...

tireheb
12-07-2014, 18:45
след като изчетох тая страница - по-добре

NomNomNom
12-07-2014, 18:50
Грозна картинка отстрани.Сега маме и тате са ти досадни,но като ти дават парички се радваш нали?

Ако имах малка сестричка вкъщи и ми развалят почивката заради нея, дори не бих се прибирала.
Съгласна съм и с пантерата, че е въпрос на съобразителност, ама аз си признавам, че такава за деца нямам.

anonymous708973
12-07-2014, 18:54
Номи, няма такова нещо. Хората или са съобразителни по принцип, или не са. Нямаш търпимост/толерантност вероятно към деца - мисля, че си го споменавала вече...
Може и да се лъжа, де, просто от познати и приятели съм забелязала, че който е недосетлив, е недосетлив като цяло. Интересно ми е от психологическа гледна точка, можем да си го изкоментираме някой път.

one
12-07-2014, 19:01
PATHETIC

NomNomNom
12-07-2014, 19:58
Хората или са съобразителни по принцип, или не са. Нямаш търпимост/толерантност вероятно към деца - мисля, че си го споменавала вече...

И за двете имаш право.
За първото, има някои хора с по-ниска възприемчивост на това що е социално адекватно, или що е адекватно в дадената ситуация. Ивето ми изглежда адекватна де, да не излезе че я човкаме нея.
За второто, да, пък ако особено някой ги обича повече отколкото обича мен :D

Ама твоята сестричка изглежда много драга на снимките. И е голямо момиче.

Lilanda
12-07-2014, 20:02
Ина, въпросът е в това, че въпросната роднина /жена на първия братовчед на баща ми в случая/ разговаря с майка ми, само когато има нужда от нея. Снощи нашите бяха на имен ден на дъщеря ѝ, аз не отидох, понеже знаех, че ще се превърна в детегледачка. Когато нашите се прибраха, мама ми каза "Леля ти Мима се опита да изкоментира връзката ти с Р. пред цялата маса, като си мислеше, че с татко ти не знаем" и разбира се, си поговорихме на дълго и на широко за това. Аз пламнах супер много, цялата вечер ми се провали. Днес двете с мама отидохме в тях и тя взе да ми изнася лекцията как съм си проваляла живота, пропадала съм и не знам още какво. Защото си имам приятел, за който родителите ми знаят и с който сме влюбени един в друг до уши...И малко по-късно днес разбрах, че тя ме разнася из целия град като да не казвам каква. В крайна сметка и аз си имам достойнство. Да не говорим, че и да не бях разбрала това, пак бях ядосана адски много.

Ivaaaaa
12-07-2014, 20:04
фацепалм

bloodyF
12-07-2014, 20:07

Ами не те карам да го четеш. И не , издържам се напълно сама и на никого не съм длъжна вече ;)

След като имам сестра ми достигам до два извода: първо, не харесвам деца толкова колкото си мисля и второ, крайно не съм готова да бъда майка. А за това колко съм съобразителна и възприемчива-нека оставим хора, които наистина ме познават да го преценяват, не някой,четящ постове тук или във фейсбук.

По-спокойно ми е вече и не, не е онзи период. На мен, за разлика от други, не ми влияе по такъв начин.

Лягам да спя и дано утре да е по-добър ден.

102
12-07-2014, 20:07
ацки ядосана биах но си го обиччам !

102
12-07-2014, 20:09
верно ли говорите на bloodyF
na vsichki iskate da izbivate kompleksi
очудвам се че не ви е пратила където ви е мястото

bloodyF
12-07-2014, 20:14
:lol:

Мирославе, успокой се, да не те пратя тебе някъде :-)

Ivaaaaa
12-07-2014, 20:43
чувствам се уморена и за първи път ми се появяват сенки под очите ) : дано не са перманентни.
утре е първият ми студентски празник. ще го прекарам учейки. заредих се с единственото еспресо, което ми действа, гинко билоба на таблетки, гинко билоба на чай :Д. ам реди, мадафака. много ми се натрупа, нооо има време до сесията.
уф, и бати си отиде.......................

SHPAIdURmeN
12-07-2014, 20:50
Брутална татуировка

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xap1/v/t1.0-9/10409157_837279786314636_9189761061745415361_n.jpg ?oh=c1c17b5e3c57a4cb935a917118b9bb06&oe=5508EA42&__gda__=1425835678_a56ddd1ff5206348f8022b8e3f64c8c a

granger
12-07-2014, 20:51
влюбена.

anonymous708973
12-07-2014, 20:52
Ина, въпросът е в това, че въпросната роднина /жена на първия братовчед на баща ми в случая/ разговаря с майка ми, само когато има нужда от нея. Снощи нашите бяха на имен ден на дъщеря ѝ, аз не отидох, понеже знаех, че ще се превърна в детегледачка. Когато нашите се прибраха, мама ми каза "Леля ти Мима се опита да изкоментира връзката ти с Р. пред цялата маса, като си мислеше, че с татко ти не знаем" и разбира се, си поговорихме на дълго и на широко за това. Аз пламнах супер много, цялата вечер ми се провали. Днес двете с мама отидохме в тях и тя взе да ми изнася лекцията как съм си проваляла живота, пропадала съм и не знам още какво. Защото си имам приятел, за който родителите ми знаят и с който сме влюбени един в друг до уши...И малко по-късно днес разбрах, че тя ме разнася из целия град като да не казвам каква. В крайна сметка и аз си имам достойнство. Да не говорим, че и да не бях разбрала това, пак бях ядосана адски много.

Пф, смятай. Не съм ти разбрала поста тогава, нямаше и как де, просто исках да го вземеш предвид, понеже си е ключов момент това с "издаването" на майка ти.
Надявам се да не се сърдиш, че се набърках, само с добри чувства беше, сестра ми не е много по-малка от теб и ... да :)
Горе главата!

второ, крайно не съм готова да бъда майка.

Ставаме две. Да ми докарат едно бебе, да си го мандахерцам цял ден, да плаче ако ще, пак ще се разберем, ама at the end of the day да си го приберат. Особено както съм започнала да страдам от безсъние, глави ще хвърчат, ако чуя рев по никое време :д

утре е първият ми студентски празник. ще го прекарам учейки.

Вторият ми е, ама същото. Даже изпит трябваше да пиша. Да живее истинското празнуване! :lol:

Lilanda
12-07-2014, 21:04
Пф, смятай. Не съм ти разбрала поста тогава, нямаше и как де, просто исках да го вземеш предвид, понеже си е ключов момент това с "издаването" на майка ти.
Надявам се да не се сърдиш, че се набърках, само с добри чувства беше, сестра ми не е много по-малка от теб и ... да :)
Горе главата!
А пф, глупости, ще се сърдя...И благодаря. ;3

А иначе си се изнервяме взаимно цял ден. :ДДДд Скоро май ще се местим заедно, макар че е адски голяма крачка...Ще видим де, има време. Дори и да не съм с него, трябва да се преместя, че това пътуване не се търпи вече...

Доволна съм от всичко останало около мен. 8-)

Fisherman
12-07-2014, 21:16
Съгласна съм и с пантерата, че е въпрос на съобразителност, ама аз си признавам, че такава за деца нямам.

да знам,вие само можете да клакяте по куровете и да ядете пълнежа

не могат да готвят
деца не могат да гледат

могат само да се курвят

fire_magic
12-07-2014, 21:55
ху-ху-ху-ху-ху, фиш пак е номер едно .

SonataArctica
12-07-2014, 23:07
Песничката, която слушам днес: Sonata Arctica - Fullmoon (https://www.youtube.com/watch?v=sQghSEl0hHQ)

Мисля да подаря нещо голямо на американеца, когато си тръгне. Не знам как ще живея без него с тези прасета. 2ма на 4ма ставаше, но после ако стане един на 5ма, никакъв шанс да се справя с тях. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10833675_931545970208495_434360470_n.jpg?oh=f0bf8c 668b17a0d37cfd9d08169d45db&oe=54877216&__gda__=1418132105_a028c645fa2ebafdb3846d0f70142cf 2 ето какво той закачи в банята. Първата бележка я закачих аз и я махнаха. Тази обаче е ОГРОМНА, на лист А3. Остава и нея да махнат и ще ги изтребя всичките до един. И това е било поставено докато мен ме нямаше и познайте какво заварвам пак в душа - косми. Ако пак се повтори това, не знам какво ще направя. За последния месец не знам кога се е случвало да няма косми в банята. А уж нали сме само кочове в този флат, от къде го вадят това окосмяване - не знам. Ако на мен ми беше паднала толкова коса до сега да съм лъснал кубето. Бррр, поне кухнята е чиста (да не повярва човек). Голяма мизерия, голямо нещо иначе. Не знам как е възможно човек да живее в такова нещо.

Иначе съм притеснен (разбира се), но не съм сигурен за кое от двете повече, хах. Охх, да минава тази седмица и половина и ще мога да си отдъхна. Корема ми е на топка, бррр...

Как може да съм такъв дебил и. Ей го, сега никакъв шанс да заспя преди 3, а утре трябва да стана най-късно в 7. Ще полудея. Поне си изврънках да спя при нея, хихи. Когато съм край нея ми е толкова по-спокойно. Иначе ще си набия някакви филми и няма да мога да мигна. Толкова се радвам, че така се развиха нещата (пък и кой би предположил, хах). Пък и подпали искрицата надежда времето да се скапе толкова, че да отменят изпитите :D . Никога до сега не се бях надявал на лошо време.

// Искам в леглотооо. Да шпинкам, а не да да ходя на изпити. Мрън. А да, честит празник на всички празнуващи. :)

tori
12-08-2014, 02:01
Прекрасно, много прекрасно. Нямам търпение за следващия път, в който ще си го видя и нагушкам. Много ми е отпуснато и лежерно, но утре цял ден ще ми е криво, че не съм могла да го задържа тук още поне час. Сега да мре, аз също мисля тва да правя. Един час сън си е един час сън, кой ти го дава?! После може да изляза от нас с мокра коса ама все тая. Умряла съм за сън и от студ, тъй че ми е простено.

shmatarok
12-08-2014, 07:26
Започва се. Дано да е на късмет тази сесия и на взети изпити с хубави оценки. Пантерке, успех и на теб, доколкото помня и ти започваше днес. :)
Дано само да не заспя на тоя екзам, че само това ми липсва.

Niakoitam
12-08-2014, 08:50
Няма,няма пък после има. Добър "маратон" си се получи тези Петък и Събота.В Петък с братовчед ми успяхме все пак да достигнем благополучно до Дружба въпреки,че минахме по-малко по различен и непознат ми на едно място път, а на мен ми е малко трудно да се ориентирам през ноща,а той пък беше минавал оттам веднъж.Та така. На кръчма после в Плей Хаус,една компания от 5 човека от три момчета и две момичета и нощувка като сърдини аз,брат ми и братовчед ми на един креват. Абе добре си се получи.
С нея имаше възможност да се видим,но не съм направил дори и опит.Очевидно в момента не сме баш настроени на една вълна.Каквото стане това.Аз опитах все пак. :)
В събота пък пак си излезнахме в моя град.Уж да сме само аз,брат ми,двамата ни братовчеди и един приятел,но пък явно тая вечер си беше писано да сме си по-голяма компания.Дойде и братовчедката пък и покрай един забравен някога бележник на брат ми и последвалият разговор постепенно на нашата маса се присъдиниха и две момичета и едно момче.Тези момичетата приятелят ни ги познаваше,а едната беше на брат ми бивша съученичка за малко,но момчето май не беше оттук. Та така.Масата се напълни до капачката както се казва. Имаше си наздравици стабилно(нищо че сутрината ме беше боляла главата от вчерашните) и така. Само дето със загубените ми 2 лева дадох за двете вечери около 10 лева,а трябваше да са около 40. На моменти леко се чувствам като проститутка като постоянно се плаща вместо мен,но като гледам ситуацията вероятно ще трябва и да свиквам.Обаче пък не мога като един съученик дето мотото му беше:'Дават ли ти взимай" навремето и дето го бъзикаха,че дойдел на заведение с 5 лева,наяждал се напийвал се и си тръгвал с 5 лева.Та така.Сега идват и празници.Дали ще трябва да се чакат те или ще има още някоя и друга забавна вечер освен тях до края на тази година...ще поживеем и ще видим :)

anonymous708973
12-08-2014, 09:22
Песничката, която слушам днес: Sonata Arctica - Fullmoon (https://www.youtube.com/watch?v=sQghSEl0hHQ)

Страхотна!!

не могат да готвят
деца не могат да гледат

Ужас, не мога да си изпълня единствените две призвания в живота. Даже и чинии мразя да мия, представяш ли си?
На 20 години вече съм бракувана стока *хлипа в шепичка*

Усмихнат ден на всички!
Шматароче, успех и на теб, сладурке!

Niakoitam
12-08-2014, 09:35
Като искаш дневник, купи си тетрадка и си пиши в нея. Както можеш да пишеш каквото искаш, така и аз мога да коментирам каквото си искам.

Ще дойдеш и ти на моето накрая. :D Та както се каза и както аз съм казвал и преди. Ощипаните госпожички (в случая го казвам като общ термин,а не визирам никого) или да бъдат готови за дискусия или да си оформят една тетрадка с катинар или най-обикновена и да си пишат в нея ясно осъзнавайки че там евентуално няма кой да им го прочете и да се опитва да им дава акъл или съвети и изобщо да не го излагат пред широката интернет общественост,която така и така не искат да им се бърка. :)

Иначе честит празник на всички празнуващи днес студенти. :)

bloodyF
12-08-2014, 10:54
Фиш, кой те излъга, че не можем да готвим? :lol: поне за толкова една мусака или супа мога да направя (и не само, ама най-общите неща давам за пример) 8-)

Добре съм, оправихме се с майка ми. Като го няма ни е много по-спокойно и на трите. Бебето спи, аз ще правя баница, търся квартира и чака да се прибирам да го гушкам. А довечера ще се запозная със сестра му и ми е нервничкооо 8-)

alexkata
12-08-2014, 10:57
Аз днеска се чувствам леко прецакана и това не ме кефи, ама...

Dagichka
12-08-2014, 11:08
скучно ми е, но спокойно. когато съм сама вкъщи ми е чук, чакам с нетъпрение денят, когато ще си живея сама :д
и са толкова лицемерни милите, чак седнали да пишат в групата "честит празник" хах ама както и да е, без това не съм парти анимал, поне не и на чалготека :д

shmatarok
12-08-2014, 11:22
Много съм заспала. Може ли да съм толкова проста бе. Ако може някой да ми обясни къде ми беше акъла, та да не си видя, че имам 5 задачи вместо 4 на изпита, би било чудесно.
Зле, зле. ЗЛЕ! Глупава работа.
Супер ядосана съм.

Шматароче, успех и на теб, сладурке!
Мерси 8-)

kalpazanka
12-08-2014, 11:24
Дроб съм, боли ме глава, искам да се наспя като хората, а имам да пазарувам, да стягам куфари, да решавам листовки...
Б@х мааму, само ако знаех какъв таралеж ще си сложа в гащите!

galaxy29
12-08-2014, 16:18
хистологичните му изследвания са добре ((((((((((((((((((((((:

а пък майка ми ми е купила много cozy шушонки :д

LadyDi
12-08-2014, 17:45
а пък майка ми ми е купила много cozy шушонки :д
и мойта мама тая вечер ми купи много готЯни ботинки :cool:

kalpazanka
12-08-2014, 17:46
Снимка! Снимка! Снимка! Искаме снимка!