View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Aeternal
12-19-2014, 21:21
No rest for the wicked.
pandabear
12-19-2014, 22:58
https://www.youtube.com/watch?v=nx2iLOvP0rM
sl1nceetoo
12-19-2014, 23:04
Много обичам, когато не съм добре настроена за нещо и после всичко се опровергава! Яко ми е. Доволна съм. Раздадох се! И след стирптиза А. се прекръсти и каза, че не ме е познавала до сега :д Впрочем гордея се с нея и много я обичам. А, и спечелих бонбони. Играта с краставицата беше... навлизаща в личното пространсто. Но вс беше ок. А тоя тъпчо не то разбирам. Обърква ме.
ForzaFelipe
12-20-2014, 00:43
Уискито винаги ме лекува...Тези дни са ми напечени, дано всички се получи както трябва и да завърша тази година със започването на един нов цикъл в живота ми. Все пак ми е тежко заради поредното разочарование...Мислех, че този път е възможно да се получи нещо, но...Нито за сериозна връзка ставам, ни за мимолетна...Лошо, но има уиски, така че всичко е ок. :lol:
girlwithblueeyes
12-20-2014, 05:08
Да отвратителна сутрин както винаги но след 1 шоколад се чувствам по-добре и се захващам с писането на доклада.А в Понеделник ще пазаруваме за малките шампиони двамата с него<3
DisappointedDreamer
12-20-2014, 07:56
Навън е ужасно - вятър, мрак, дъжд. Настръхвам, а съм се сгушила в леглото. И с него трябваше да се разделя. Вчера обикаляхме с часове, напазарувахме подаръци, изведе ме на вечеря сякаш вчера се запознахме, запозна ме със сестра си. Ах! Мъчно ми е. Добре, че тя ще идва да спи при мен довечера, че не съм свикнала да спя сама.
И си летя утре сутринта. И ще е интересно. Мхм.
shmatarok
12-20-2014, 11:07
Слънце, омг!
Не се наспах и ми беше зверски студено, ама голям праз, свикнала съм да съм болна по празниците, ако и тая година стане, няма да е някакво голямо изключение, пък и току виж не се наложило да се занимавам с толкова булшит, с колкото се очертава за момента.
Учудена съм на себе си и не съм очарована особено в няколко отношения. Дърпа ме ту насам, ту натам и общо взето пак съм в положение на хем ме боли, хем ме сърби. Тъпа работа, кога ли ще ми дойде акъла и на мен.
Очертава се днес ден на последни няколко покупки, после да опаковам подаръците, да си стегна багажа и утре сутрин мъката започва. :) Поне ще се яде takeaway, то не че имам и друга алтернатива, след като стола не работи. 8-)
girlwithblueeyes
12-20-2014, 12:02
Jaa направих си доклада 20 страници не е зле .Сега се отдавам на почивка и приятна книга с ябълков пай .А по-късно съм на baby shower<3 на една от мацките от курса по йога .
Бааахти накълваните мисири, майна. Днеска е простено, 'щото демиджа е голям, ама дано утре 'земе да се сети да ми удари едно мъдо. Редно си е.
paradosou
12-20-2014, 15:27
'-Какво те спира да бъдеш себе си?
-Наказателният кодекс.'
:lol: :lol: :lol:
Преди малко ми беше прочетено от очевидно майтапчийски сайт и съм на земята, та реших да го споделя.
По темата: скоро ще остарея с още една година; появи ми се непознато чувство по тоя повод, хаха. Ии да, на 26-ти пътувам^^. ИдЯлно ще ми се отразят ударните излизания.
Dagichka
12-20-2014, 15:43
чувствам се добре, когато пробвам и виждам нови неща ^^
еленчето беше толкоова сладко и неочаквано :д но все пак ми стана гадно, че го държат така за атракция..
shmatarok
12-20-2014, 16:42
Бааахти накълваните мисири, майна. Днеска е простено, 'щото демиджа е голям, ама дано утре 'земе да се сети да ми удари едно мъдо. Редно си е.
:lol: Разби ме.
//
Оправи ми се настроението. 8-) Обожавам го този град, зарежда ме някак си атмосферата, тълпите народ :Д, блъсканицата и гъчканицата донякъде също. Всичко, което трябваше да направя днес, направих, така че съм довооолна.
И той ми е толкова миличък... :) Сладур, оцеля в голямото коледно пазаруване днес, хахаахахах.
sl1nceetoo
12-20-2014, 17:04
Саднах, стана ми носталгично. Разболявам се.
anonymous708973
12-20-2014, 18:26
Играта с краставицата беше... навлизаща в личното пространсто.
:lol:
Кажи ми, че нарочно така го написа :lol:
Изпратих си го, няма да го видя близо 20 дни. Звучи смешно, ама на мен ми е направо трагично. Още не е захванал да ми липсва де :д , ама си го искам при мен, като си лягам :S
Сегааааа *потрива ръце* захващам да наваксвам със сериалите!
Не знам какво ми стана преди известно време, но оттогава съм станала адски ревнива. Всъщност знам, де, но не ми се искаше да ми влияе чак така. Малко го нервирам заради това, но се опитвам да се контролирам. Но пък днес ми написа (сигурно за 20-ти път ми го казва), че си е само с мен* и ми стана много мило и се поуспокоих малко. На коледен банкет е и много ме дразни, че като знае, че нещо ме тормози, нарочно пуска шегички и само ме ядосва. Днес малко прекали и затова всъщност се помилква.
*може да ви звучи не много важно и смешно, но всъщност тези думи ми влияят доста положително
Извън любовния ми живот, нещата започнаха да се нареждат. Вече не съм във финансова криза, братовчедка ми си има подарък за рождения ден, Й. ни изненада с един предколеден аванс, така че ще можем да започнем нещата за квартирата по-отрано и въобще започна да ми става леко празнично : )
Colouring
12-20-2014, 19:24
Май ще взема да драсна една тема аз в раздела.
paradosou
12-20-2014, 19:26
Май ще взема да драсна една тема аз в раздела.
Давай! :)
Ахахахахаха, фб вече ми я предлага за приятел :lol:
Общите ни приятели доста се увеличиха и нищо чудно в скоро време да се засечем. Ще бъде awkward. Обещах му, че няма да му пиша, но просто нямаше как да не споделя това.
омг, сега се сетих, че може да дойде в неделя на партито :о
Хм, ще бъде интерсно... :д
Благодаря ти,
че ме мразиш искрено,
че хвърляш всички спомени
зад борда.
Омразата създава независимост,
а любовта - заробва.
Сега от мен
внезапно се отказваш ти,
от мойте думи,
жестове и книги...
Но вдигнеш ли към мен очите мразещи,
аз чувам звън
на паднали вериги.
Сега живея леко и естествено -
встрани
от твоите прищевки странни.
И пак отляво
е сърцето ми наместено.
Лекувам рани.
Раздялата сравнявам
със възкръсване,
със музика на Моцарт, със безкрая...
Ако не беше твоето отсъствие,
щях да повярвам,
че съм в рая.
( :
WhiteTreasure
12-20-2014, 20:37
"Сега имам фрактура на щастието,
три счупени прешлена на доверието,
а обичта ми е на командно дишане.
Ама нали летях...." :S
Caribiana
SHPAIdURmeN
12-20-2014, 21:01
'-Какво те спира да бъдеш себе си?
-Наказателният кодекс.'
:lol: :lol: :lol:
:razz: :lol: :razz:
Colouring
12-21-2014, 08:29
Давай! :)
Направих го вече.
Оф, голяма съм шматка!
Знам си.
Снощи измръзнах иначе. Ебаси, защо не предвидих, че е толкова студено. Ама друго си е при такъв клинч да пиеш студена бира на някоя беседка де. Смях имаше поне. Нямам търпение моите душици да си дойдат една по една и да ги нагушкам. И друг индивид ще видя днес вероятно. Ох, туп-туп-туп-туп. Някои неща ми идват too much.
Липсва ми. Липсва ми още откакто се качих в автобуса, а не си представам какво ще е докато се видим отново. Сигурно ще минат поне две седмици и аз отсега се мразя, че не изпуснах автобуса. Прекрасен е и всички тия циркове и малки знаци, че не трябва да сме заадно, хората против нас и километрите хич никак няма да ме накарат да се откажа от нас. По никой начин!!! Прекарах си едни невероятни трийсетина часа, така че те ще ме топлят в коледните и новогодишни студени нощи. Обичам го, а сме заедно от едва два седмици. Кой да предположи?!
SonataArctica
12-21-2014, 15:15
Прекрасно ми е и в същото време ми е тъжно.
Тя е най-миличката душица! Вчера така ми стопли душата. Пф, не знам как ще изтрая до януари да не я виждам, мрън.
В същото време се чувствам адски тъпо, защото се налага да погледна не един приятел в очите и да му кажа: "Сбогом. Надявам се да се видим някой ден." знаейки, че това няма да се случи. Надявам се поне с Кинг да се видя лятото. Каза, че ще се помъчи да дойде насам и с удоволствие бих го приютил.
Утре по това време ще съм запалил колата към вкъщи, хихи. Даже предполагам какво ще се случи утре вечер. 8-) Ще се видя най-накрая с всички, лисваха ми!
Завърших The Last of Us за по-малко от 3 дена, даже не усетих липсата на лаптопа ми.
Остава да си до оправя багажа и съм чук.
http://i.imgur.com/juuzam0.gifv awww
Dagichka
12-21-2014, 15:34
днес ми е тегаво. не много, но все пак, когато се замисля ми става тъжно и то без особена причина :д
книгите ме успокояват, радвам се, че си накупих 9-10 и то с мои си пари, невероятно чувство е <3
утре ще се опитам да си изпълня едно от обещанията за тази вече отиваща си година, пък татуировката пак ще я отложа във времето
SpiritInBlack
12-21-2014, 17:11
С самого детства у нас приничают верить в чудеса. Родители рассказывают нам добрые сказки, мы читаем книги и смотрим фильмы с хорошим концом и повзрослев продолжаем верить, что в сложной момент, чудо обязательно случиться и с нами. Но чудо не прикажешь. "Всяка роза има своите бодли". Това в пълна степен важи за нея.
Цялата тая работа не ми действа хич добре, много меко казано. С прекалено много неща съм се захванал, идва ми постоянно в повече, дори и на мен. Имам ужасна мигрена цяла седмица. Всичко заради тая политика на семейството ми. Парите дори не са утешение за мен, от доста време харча 3 пъти по-малко отколкото изкарвам. Да идваха само парите с всичко това, уви. И тая необяснима раздразнителност. Изненадвам себе си, и то неприятно, как съм склонен да прекратя приятелтства, продължили с години, само заради някаква дреболия.
DisappointedDreamer
12-21-2014, 17:17
В(едното)къщи най-сетне! Плаши ме, всичко е толкова голямо; не съм свикнала след 4 месеца на общежитие. И тази спалня огромна какво да я правя. Пф! Адски щастлива, макар че оставих една част от любимите си хора и няма да ги видя цял месец.
anonymous708973
12-21-2014, 21:25
Утре летя, имам дрехи из цялата стая и мисля, че е крайно време да си подредя куфара :д Ще си почакам 5 часа на летището, хубаво, че сме голяма компания.
Днес, както ми беше сдухано едно такова и умряло, само му видях физиономийката и грейнах, ох, прекрасен ми е. Взимам си плюшената коалка да си я гушкам, жалко, че не се сетих да си я напръскам с парфюма му. Планирам да си почина едно хубаво две седмици - книжки, тренировки и кулинарни експерименти. Социалният ми живот няма да е така цветущ, както се надявах, но... така е, пръснахме се по света. Опитвам се да се изолирам от всякакви университетски тревоги и притеснения и да си прекарам хубаво почивката със семейството :)
И да се напапам на поразия, хаха!
И съвсем скоро пак ще му виждам сънената рошава прелест в секундата, в която отворя очи^^
За пореден път се удивих на себе си. Почти бях сигурна, че подобно нещо ще ме съсипе окончателно, а всъщност много ме вдигна. Странен експириънс, признавам си. Изпълнена съм със смесени чувства, но поне ми е няк'во любопитно, а не че желая да оставам или нещо. Мисля, че беше време за такова попълнение и ако остане от редовните, смятам ще е чудесно.
И упорито продължавам да си изяждам чувствата. До края на тия празници, вероятно ще съм в стария си габарит.
shmatarok
12-21-2014, 21:55
Е, добре бе, може ли такова нещо просто.
Супер хладното отношение, направо по немски е станала студена родителката ми.
Прибирам се след 16 часа път и да няма никаква храна вкъщи. НИКАКВА. На фотосинтеза ли да я карам?!
Реве ми се и ми е супер тъпо. Вкъщи съм, ама реално не съм. Целият апартамент е преобразен и си личи как нямам никакво ама ниииикакво място в живота тук вече. И на всичкото отгоре вече ми се скараха що мрънкам. 8-) 'ми гладна съм, какво да правя.
Хаха, кефи ме как ме приеха бързо като част от семейството. :Д
Aз: Gute nacht, mein führer!
Ники: Gute nacht, meine liebe!
Р.: НИКИИИИИИИИ.
Ники.: о///////////
:ДДДДДДДД
Големи сладури са обаче и двамата. :Д А утре ще се запозная най-после с единия кретен на живо. Нямам търпение просто. :Д
anonymous708973
12-21-2014, 23:32
Прибирам се след 16 часа път и да няма никаква храна вкъщи. НИКАКВА. На фотосинтеза ли да я карам?!
Милото то... Ела на гости, майка така се е подготвила, все едно имам 2 стомаха :D
Никак не ми се спи, пфу. Ама си лягам, де, че след 6 часа ще трябва да стана.
SonataArctica
12-22-2014, 00:39
All my bags are packed
I'm ready to go
I'm standin' here outside your door
I hate to wake you up to say goodbye
But the dawn is breakin'
It's early morn
The taxi's waitin'
He's blowin' his horn
Already I'm so lonesome
I could die
So kiss me and smile for me
Tell me that you'll wait for me
Hold me like you'll never let me go
'Cause I'm leavin' on a jet plane
Don't know when I'll be back again
Oh babe, I hate to go
Позволено ми е да ми е мъчно. :)
След 6 седмици ще видя sonnenschein-а. Не искам да се проваляме и в това отношение съм през ден "ще се справя/ няма да се справя". Искам прегръдки и целувки, а не сесия 8-)
Бясна съм, изпокарахме се. След десетина минути излизам и дори не знам дали ще се прибера в нас, сигурно ще спя в някого. Не искам да го виждам поне три-четири дни, толколва ми е опротивял. Искам си момчето, дори не искам да съм тук, още повече покрай тия хора. Мразя коледа.
shmatarok
12-22-2014, 07:21
Милото то... Ела на гости, майка така се е подготвила, все едно имам 2 стомаха :D
Никак не ми се спи, пфу. Ама си лягам, де, че след 6 часа ще трябва да стана.
хаха, пристигам веднага! :) лек път!
Голяма цигания вкъщи, снощи нямах много време да огледам, ама днес като станах и се развъртях из апартамента, лошо ми стана. Толкова хубаво беше преди, стилно, елегантно, с премерен брой декоративни елементи, сега докарани пет хиляди различни боклука, включително две щайги с неизвестни елементи сложени под елхата, няма да броя трите настолни компютърна, разпръснати из стаята. Потресена съм. Пълна кочина е. Майка ми от кога търпи такива неща не знам. И к'ви са тея ритуални свещи, божеее, то да те е страх да вечеряш. 8-)
Ако този си мисли, че и мен може да набута като нея, много се е излъгал. Да не му обявя война още на първия ден. Не съм единствената, която трябва да се държи прилично и от него също зависи. Аман.
Все тая, трябва да изтърпя да минат просто цели три седмици, след това си се прибирам и повече няма да стъпя тук. :Д Утре се прибират дебилите ми, нямам търпение да се видим.
Иначе времето е прекрасно, слънчево и готино, смятам да изляза и да си купя храна и после ще си сготвя нещо, ама ще си го ям сама, като знаят толкова. :D
Вече даже не е от мързел т'ва моето. С тия разгонени песове не мога да си мръдна в нас. Мно'о ме дразнят. Дано до средата на седмицата да мога да ги събирам заедно без проблем, че моята стая е станала на килер от т'ва, че постоянно е затворено, де'а. Днеска малко ш' правя нищо, както и вчера. Само 'дето от следобедното нищо ня'а да правя. Оле, с'а ако ми провлачи крак, ще крещяааааа! 8-) Имам да си оправям сметки, де'а и гомното вмирисано!
Много мразя времето, в което всички се прибират вкъщи, а аз съм си направила вкъщи-то да е човек, а не място... и човекът го няма.
paradosou
12-22-2014, 09:44
Пх, имам чак по косата си сметана. Тежък кръст е да си непохватен колкото мен, рофл.
martin97
12-22-2014, 09:54
Купих си нови книги.Ще се чете. :)
На работа съм следобяд, а така ме мързииииииииии. Ако ме болеше, колкото ме мързеше, ехее..
Утре трябва да се прибирам,а не искам. Искам Коледа с него. И с нашите. И с бебе Вики. Ама не може :(
Май ще му купя подарък след малко, че ако го чакам него ще си остане без подарък.
Един суитчър няма да му е в излишък. Или пуловер.
Дано нашите да ми подарят това което искам и дано техните подаръци пристигнат утре, за да може да ги получат на Коледа.
Ставам да се оправям, че иначе мацката ще ме чака. Добре че ми се нави на акъла да дойде с мен, че иначе не ми се ходеше сама в тъпия мол.
pandabear
12-22-2014, 11:39
the end.
NomNomNom
12-22-2014, 11:55
Днес някой ще си ходи по-рано, и утре ще е home office.
Добре, че не пуснах неплатена :D
А съм спала от 1 до 5:30, преди не ми пречеше чак толкова, а сега се чувствам като пребита.
Много мразя времето, в което всички се прибират вкъщи, а аз съм си направила вкъщи-то да е човек, а не място... и човекът го няма.
Точно. Пълен ядец, няа кво да стане.
Успях да поспя малко, но още съм крива. И съм замръзнала, защо не може постоянно да ме топли? Обичам го и много-много ми липсва, макар че вчера се разделихме. Обикновено има поне два-три дни, в които съм ухилена до зад ушите след среща с него и чак тогава ми липсва, но сега нещо закривях още от пътя към тъпата гара. Не искам тук, искам при него. Искам вкъщи.
daniela0108
12-22-2014, 13:14
Болна... точно преди празниците и нищо не ми се правя. Мисля, че тази година ми е най-неколедно настроената, нямам никакво усещане за празник.
TheDevilInMe
12-22-2014, 14:25
Не мога да повярвам просто, след 3 часа каца самолета му, да да да даааа, пълно пълно блаженство...
pandabear
12-22-2014, 15:55
такааа. направих си равносметка за изминалата година. и с усмвка заявявам, че беше най-лошата ми до момента. защо с усмивка? ами щом минах през толкова много лайна, то значи няма какво да ме спре. освен може би някой турски тир по Цариградско или пък цианкалий в манджата. отплеснах се. сега се сещам за онази поговорка "само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат". е, явно съм малко глуповата, но какво пък толкова. силно се надявам да не потретвам грешката си през новата година. или поне ще се постарая ^_^ би било добре, ако започна да мисля и за себе си (повече). започнах, де– от днес. постъпих по възможно най-егоистичния начин и това не ме кара да се чувствам зле. даже май се чувствам добре. хммм...все още съм си добър човек, надявам се..? още един въпрос за размишление, за през нощта. та...до къде стигнах? а...да. 'ми някак не съм въодушевена от предстоящите празници. нито от това, че ще се видя с повечето "близки", нито дори от това, че за първи път от години ще сме цялото семейство. не ми се слушат коледни песни, не ми се гледат коледни филми. не ми се прави питка с паричка. нищо не ми се прави. просто не ми е празнично. абе, като се замисля знам какво ми се прави. искам да броя от 10 до 1. искам да се маха тази година. далеч от съзнанието ми. с 24-каратова усмивка, ще ѝ кажа ЧААААААОООООО. мамицата ѝ.
AnarchyBoy
12-22-2014, 16:22
Няма нищо по-хубаво от това, след тренировка да запалиш един масур да затапиш с цигарка и да потънеш дълбоко...
BaSs BoSsTeD!!!
https://www.youtube.com/watch?v=1RLl3A5sE1A https://38.media.tumblr.com/7b700cda6b7fd1495e5b4136a303aaa0/tumblr_mkf3gvf6sD1qkzoe2o1_500.gif
:smt007 Deep...?! T*R*A*N*C*E :smt007
Тя ми е просто невероятен стимул... Такава експлозивност и желание, мотивираност и хъс не съм чувствал никога.. Определено най-добрата година евър!!!
Усмивката ми тя.. Чак се страхувам, а не е като да няма за какво?!
Разгледах разни добавки, като взема заплата да презаредя... Трябва да си платя и картата за фитнеса.. о.О
Избухва ми се на епични парти-та.. Надъхахме се за ТумороуЛенд.. Дано успеем да си купим билети, миналата година са купени всичките 180 000 билета за 29 минути и 43 секунди, а в сайта са били регистрирани два милиона уникални посетители.. Сайта е забивал, та е малко или-или ситуация.. Ако имаме късмет и си купим билети, ще идем.. Пък и е проблем, че можеш да купиш не повече от 4 билета на веднъж, което е жалко... Защото ние сме 13 човека..
https://33.media.tumblr.com/213d1847d2f4ad4902cfd65dabcbc788/tumblr_mnlkrvP3uv1s5pq0to1_500.gif
Някои колеги започват да ми лазят по нервите малко или много, но няма как все пак е края на годината и всички сме под напрежение..
https://31.media.tumblr.com/b9fd8627b91c1982354d23062ba30c03/tumblr_n3tv0s5eHb1r9s2opo1_400.gif
Сега осъзнавам какво ми е дадено и как не го оценявах.. Боже какъв глупак съм.. Имам всичко за което някога съм мечтаел, а аз щях да изхвърля всичко заради глупости.. Да бе!
Цветков се нави!!! :grin:
Време за сън малко не ми достига, но нали за т'ва сме млади, да не спим!!!
Вечер се будя опитам се да стана, а тя нервно ми търси ръката в съня си... Кара ме да се чувствам.. топло..
Снощи пуша аз цигара на терасата, а тя веднага щом усети, че ме няма се събуди дойде и се гушна в мен.. Дръпна си от моята цигара, целуна ме страстно и стоя с мен на студа само по бельо... Да ми прави компания и да ме прегръща..
Започнах да оценявам малките неща в живота.. Ебаси, не съм и очаквал, но се радвам..
Имам покрив над главата си, усмивка която ме обича, приятели.. Работя.. стабилен съм до няк'ва степен.. Имам и свободно време.. За пръв път от много години наистина изпитвам наслада от живота..
https://33.media.tumblr.com/f04571d42c7019ae4cf52d915857b060/tumblr_n7rcdirW4W1twgu1co1_500.gif
Хайде да свършва все пак този месец!!! Януари ми трябва!!!
Motivated!!!
https://33.media.tumblr.com/474c7b78767f6bbcb0aeba52ac4928dd/tumblr_n8gyl4XAuL1rynsofo1_500.gif
Имаше обаче наскоро един лош трип, който малко ме поизплаши... Все пак беше забавно де..
https://38.media.tumblr.com/tumblr_mczi0mEOVk1r85i4so1_500.gif
Пак ми се пуши деба..
https://33.media.tumblr.com/eeefc19c756d344e357f2845ea41a95e/tumblr_ndx45t5vcv1qk3qg5o1_250.gif
То и ми се пие де.. Всичко, което е с нея, ми се прави..
https://40.media.tumblr.com/86a9136e8bf240bc52c3eee49be0283d/tumblr_n1xfph1ez41ts8047o1_500.jpg
Искам да, да, да... Да НАПРАВЯ ВСИЧКО ЗА НЕЯ И С НЕЯ!!!
Приятно ми е как понякога след целувка, нежно повдига главица и помирисва косата ми, а после издава нежен стон на блаженство... Сякаш самата ми миризма я възбужда, а това ме гъделичка.. Много.. Харесва ми как ме буди..
https://38.media.tumblr.com/tumblr_mcks7oeBfB1rhayy4o1_500.gif
Млади сме, сега ни е времето, да празнуваме.. Живота!!! С топъл чай и силна трева, с нежни целувки и дълбоки погледи, със силна музика и бърза скорост, било то на колата или на сърцето.. Живота трябва да се празнува във всеки един момент и някак съм свръх мотивиран да го празнувам... Постоянно, живота е купон.. дори и да е пълен с глупаци, те са за забавление.. Работиш си и си празнуваш.. Живееш! Пътуваш, правиш секс.. Целуваш.. ядеш и слушаш, а понякога пушиш.. Живот е.. Да се живее е даден.. !!!
Извинявам се за всички гифчета, просто си ги пазя тук, пък и ме кефят и си ги споделям.. Изразявам ме нереално много в момента.. :smt007
https://www.youtube.com/watch?v=1RLl3A5sE1A
Доротея1
12-22-2014, 16:38
Тъжна се чувствам :(
Aeternal
12-22-2014, 16:51
Днес за последен път ми казаха, че приличам на Бойко Борисов на млади години. Никога повече няма да облека костюм през живота си.
^ филийка с мас и накаляно футболно екипче имаш ли ?
Aeternal
12-22-2014, 18:25
Не, но главата ми става все по-квадратна.
LoadRunner
12-22-2014, 19:39
Тъжна се чувствам :(
защо
дискова ПАТОЛОГИЯ, лол, ахахаха
и получих ОФЕРТА
на която не мога да откажа
в0т
seek&destroy
12-22-2014, 20:36
Охххх, искам да ви се похваля, не знам как да започна и какво да пиша обаче, хаха. Искам да ви кажа колко е яко да чувстваш нещо, да не си празен! Общо взето ми е супер вл'бено, толкова го мисля, разсеяна съм по цял ден, дори ми пречи на работата, бъркам, зациклям в мисли. Усмихвам се сама, докато пътувам или вървя пеша, нема ядове. Сега разбрах какво е верно да ти пърхат пеперудки в корема.
Ей, хора, чувствам се като няква 13-годишна, не съм изпитвала подобна емоция от доста години, гррр.... може би от 13-годишна. Толкова е чисто и непринудено. Интересното е, че колкото и да съм чук в отношенията си с хора, видя ли го и си гълтам граматиката, не намирам думи за отговор, изчервявам се цялата, притеснявам се *срамежливка*. Никога преди не ми се е случвало да се чувствам притеснена от човека, когото харесвам, дори напротив, пускам майтами, закачки, говоря. Все едно сега ме е хванала някаква пубертетска л'бов. Той не е от тия момчета, който попринцип ми ловят окото, тих и спокоен човек е, образован, с добра професия, земен, не е развей прах, умен и досетлив, нежен...
Ама той не знае всички тия неща :Х сигурно си няма и представа, като гледам не е заинтересован от мен, така виждам нещата аз. Опитвах се да се пошегувам с него на няколко пъти, той не ми отвърна така както очаквах, някак си как да ви обясня една жена усеща кога е желана и кога не. Имам голямо его, може би то е причината сега, когато ме попита нещо ( по работа, средата ни е работна) да отговоря по-троснато или сякаш с пренебрежение, или пък все едно ми липсва настроение, макар и отвътре да ми идва да се ухиля до уши и да покажа колко съм щастлива, че разговаря с мен. Просто не го правя, защото съм го правила, а отсреща не виждам същото. Някак си не на място е винаги да съм с шест каратова като се засечем.
Но пък да си толкова омаян от някой, не било никак лошо. Каквото такова. Поне разбрах, че и аз мога да чувствам!
то уж и мъжете усещат ама вие с тва държание тип "не върви да съм вечно ухилена" също заблуждавате
seek&destroy
12-22-2014, 20:48
Хмм.. :)
но (за жалост) от друга страна това твоето действа притегателно (поне за мен) и щом не ти е показал че му харесва.... дано не съм прав
Офф, чувствам се все едно аз се интересувам от нещата, които се случват и са се случили на него много повече отколкото той от моите... И знам, че всъщност не е вярно, знам колко съм му важна, ама... Така се чувствам, мамка му! Знам, че неговите проблеми са къде-къде в сравнение с моите, знам, че много внимание обръщам на дреболии, ама да беше се заинтересувал веднъж, да беше разпитвал, малко да беше задълбал, когато съм му казвала нещо. Просто имам чувството, че той никога не би направил за мен нещата, които аз бих за него. Би ли дошъл по всяко време, независимо от това какво има и какво трябва да прави, и какво ще стане, ако дойде, вместо да е някъде другаде? Би ли ме търпял да повтарям едно и също отново и отново? Не знам. Не мисля. Омръзнало ми е аз винаги да съм опората, да съм слушателя, да съм човека, който винаги съм искала да имам...
Изкушавам се от идеята утре вечер да се напия и да си изпея всичко, защото трезва не мога, явно... Ама не знам дали няма да станат другояче нещата и да се получи някакъв гаф, наместо това да си излея чувствата.
Едно ми е такова... Егоистично, пф. Искам си го само за себе си пъК! Не искам да се виждаме с други хора, че нещо ми се пречкат на душевната нирвана. Мноооого е як като се събужда сутрин, един такъф рошаф, шлядичък, стоплен... :3 Искам всяка сутрин да се будя до него пък, не искам да си гушкам плюшената жаба.
Липсва ми. Много. Искам пак да се разхождаме тук-там и да ни е кеф, буквално времето да спре и да си останем заедно завинаги.
И нищо, че си поспах, пак ми се спи. Отивам да трупясвам пък квото ще да става.
След като най-накрая довърших шибания плейлист, се върнах към чата ни за една кратка доза сълзи. Сега трябва да се оправя и най-накрая да лягам за да мога да (не) се наспя...
Не разбирам какво ми става днес. Сега наистина не знам за какво ми се насълзиха очите. Ама след като мога да се разплача все трябва да ми има нещо, нали? Някак ми е ядосано, неприятно, кофти, сдухано... абе, няк'во ник'во като цяло.
Едно ми е такова... Егоистично, пф. Искам си го само за себе си пъК! Не искам да се виждаме с други хора, че нещо ми се пречкат на душевната нирвана. Мноооого е як като се събужда сутрин, един такъф рошаф, шлядичък, стоплен... :3 Искам всяка сутрин да се будя до него пък.
...Чак изпитах ненавист към плюшката като ми се наложи да спа с нея след това.8-) Поне знам, че ще го видя в петък и се надявам всичко да мине ок.
Една част от класа обаче не разбра, че с кофти отношение няма да се получат нещата. Не може да се държиш като машина за псувни и да се чудиш защо не може да събереш випуска.
bmwsasho
12-23-2014, 06:29
Зареден !
http://carsmods.net/favourite/208
Dagichka
12-23-2014, 08:11
въпреки че е слънчево, аз съм във ваканцийка, свърших си нещата, справям се добре, сега пак се почувствах.. празна. не знам, не мога да го опиша, но сякаш душата ми се свива вътре в мен и си е тегаво :д дано мине
въпреки че е слънчево, аз съм във ваканцийка, свърших си нещата, справям се добре, сега пак се почувствах.. празна. не знам, не мога да го опиша, но сякаш душата ми се свива вътре в мен и си е тегаво :д дано мине
Same here.
Ще мине:) https://www.youtube.com/watch?v=p8Ojjn35kP8
NomNomNom
12-23-2014, 08:36
Още малко и ще е само мой за цели две седмици. И ще го гушкам, ще му готвя ( ууууча се ), и вероятно ще се изкуша да отида до центъра, имам лимит за багаж 30кг. :D , иии ще чета, ще си цъкам , ще си работим заедно една седмица ( той на работа, аз wfh сама у тях :D )
weheartiit
12-23-2014, 09:01
Чак понякога се чудя как е възможно да нямам абсолютно никакъв късмет...
В почти нищо.Много кофти.Радвам се за нея ,наистина,но от друга страна ми е толкова гадно
и празно.Всичко ми е еднообразно,не се радвам на почти нищо и съм като в някоя дупка.
Не знам вече и аз какво ми трябва ...
DisappointedDreamer
12-23-2014, 09:47
Липсват ми. Прекарах 4 месеца там и 6 години тук, а "тук" сега ми е толкова чуждо, голямо и страшно. Може би "там" ми е мястото.
Видях се с най-добрия си приятел, пихме топъл шоколад, разкарвахме се в снега, хубаво ми беше! Захващам си кафето и книгата, и се отдавам на релакс. :)
Niakoitam
12-23-2014, 10:42
няма да броя трите настолни компютърна, разпръснати из стаята.
Поне стават ли за нещо?
Иначе сте назад с материала.При нас в момента има около 6 :D
Нищо кой знае колко интересно и различно не ми се случи тази година.Хайде да си отива и надявам се другата да е по интересна и атрктивна.
Иначе в крайна сметка и ние накрая предадохме Windows XP. Ама какво да се прави като новата машинка не го ще.Много стар и бил. Та сега малко по малко се учим на функциите на Windows 7. :)
Иначе вероятно съдбата си каза думата. Най-вероятно се очертва да карам Нова година на около една спирка от нейният апартамент.Дали това ще има някакво значение вече не се знае... :)
Edit: Раздвоен съм. Много голям фен съм на поредицата от игри Max Payne. 1 и 2 съм ги превъртял отдавна.Отдавна имам и желанието да врътна тройката,но нямаше техническата възможност.А сега се чудя дали ще имам време имайки предвид,че когато рядко започна да играя игра имам желанието да я врътна колкото се може по-скоро.А само като знам,че за инсталацията плюс инсталираната игра ще са нужни около 40GB хард диск,че според коментарите се инсталира от 2 до 5 часа и че различните релийзи дават при някои хора разни бъгове,включително и черен или син екран направо ми се отщява някакси. :D
shmatarok
12-23-2014, 12:07
Поне стават ли за нещо?
Знам ли, не съм питала още, а не са мои, че да пипам. :/ :Д
Боже, наспах се. Почти 15 часа сън отпрасках, чувствам се толкова добре и съм започнала да оздравявам. Прави ми впечатление вече за трети път, че като си спя при него почти не сънувам или после не помня какво, а като съм сама подсъзнанието се скъсва да мисли различни сценарии. 8-) Трябва да се обадя на баща ми. :( Станаха 6 месеца вече без да си говорим. Бля.
Започва да ми липсва, а сме едва ден втори :/
Но от друга страна, забелязвам, че въпреки че от две години не съм говорила никакъв немски, разбирам почти всичко на майка и мъжа ѝ. :D Много ми е интересно да я гледам как се държи с него и ми е адски странно, не съм я виждала никога в такава светлина (а и ми става ясно от къде ми идват някои от лиготиите и навиците , които проявявам спрямо него :Д) , мисля си, че ако се държеше по-добре с мен и сестра ми, нямаше да имам никакъв проблем с приятеля ѝ най-вероятно. Надявам се и тя да се усети, знам, че ѝ е малко между чука и наковалнята положението, ама... :)
Niakoitam
12-23-2014, 13:44
Edit: Раздвоен съм. Много голям фен съм на поредицата от игри Max Payne. 1 и 2 съм ги превъртял отдавна.Отдавна имам и желанието да врътна тройката,но нямаше техническата възможност.А сега се чудя дали ще имам време имайки предвид,че когато рядко започна да играя игра имам желанието да я врътна колкото се може по-скоро.А само като знам,че за инсталацията плюс инсталираната игра ще са нужни около 40GB хард диск,че според коментарите се инсталира от 2 до 5 часа и че различните релийзи дават при някои хора разни бъгове,включително и черен или син екран направо ми се отщява някакси. :D
Ей лоши хора значи.На тоя етап ме отказаха. :D Сега от яд ще взема за си изтегля Remember Me,че има превод на български.Някой запознат би ли споделил дали е готина? :)
Тая хипохондрия ще ме довърши някой ден. Сигурно вече ще си внуша и че съм умряла...
Малко ми е дизи, дано изкарам тая вечер без проблеми. 8-)
Не мога да реша кой е ултимативният аутфит за тая вечер.
'Ма и без т'ва нищо няма за онождане тази вечер.
DarkTemplar
12-23-2014, 15:03
Откачено, празнично и забавно ми е.:smt111 :smt035 :smt026 :grin: :smt035 :smt111
kalpazanka
12-23-2014, 17:24
Реве ми се и ми е супер тъпо.
Малиии, мен ме погнаха да ям още със слизането :D Милият ми обикалял да ми търси казанлъшки понички и като не открил, ме запасил с чипс, бирен фъстък и все полезнотии в тоя дух. Мамчето пък се беше подготвила със сандвичи с луканка :) У дома ме чакаха лозови сармички :)
sl1nceetoo
12-23-2014, 18:11
въпреки че е слънчево, аз съм във ваканцийка, свърших си нещата, справям се добре, сега пак се почувствах.. празна. не знам, не мога да го опиша, но сякаш душата ми се свива вътре в мен и си е тегаво
ей така е аз, whyyyyy :/
Тъжно ми е, безпричинно. Нещо ме задушава.
Ама може и да е, защото съм хремава, в цикъл и с болно коляно.
Обаче... Бейлис с момичетата... и аз да откажа :/ Мисля да оздравея преждевременно.
Иска ми се скоро пак да я видя тая гадина... По възможност утре сутринта да се е телепортирала до мен... Тъпо, че трябва да чакаме почти 2 седмици още, обаче се очертава пак запомнящ се уикенд. Да идва по-бързо! Лятото искам още по-бързо да идва!
Все пак ми е едно такова готинко... Видях се с бая хора, програмата ми е пълна и нямам много време да задълбавам и да ме хваща яд. :)
bmwsasho
12-23-2014, 19:15
Зареден, предколедно :)
http://carsmods.net/favourite/73
така ме е хванал мързелът последните няколко дни, че направо ме е яд като се присетя колко време пропилявам ;/
обмислям да си изтегля някой тъп сериал и да зацикля докато изгледам 1-2 сезона, че да ми писне от това да ме мързи и да ме отмързи xD
fUcKsMiLe
12-23-2014, 19:45
Поредното разочарование от някои същества от мъжки пол. И от женски също.
Отказвам се от това да гледам да съм сериозна във връзка. Вие, мъжките, като ви се покаже малко сериозност - бягате. Как очаквате ние да стоим тогава(другия вариант да станем тия "кучки", за което вечно мрънкате пак)? Като чувстваш, че си нежелан, се дърпаш. Нормално. Да не говорим след тия обстоятелства, беше си светотатство да ме заебе така, ама той си знае. Не ям хора бе....
А пък тая пикла, ако я видя.. Нека да ми се направи. Много обичам такива лицемерни лигли.
Започнах да пиша пак, доволна съм от това, което успях да създам за има-няма 30 минути.
*Ако някой се почувства обиден и е от мъжки пол, да знае, че нарочно пиша в мн.ч.. Повечето сте пичове и ви се кефя мн!
sl1nceetoo
12-23-2014, 20:25
Кажи ми, че нарочно така го написа :lol:
Късно отговарям, но да-нарочно беше, не си мисли глупости :д
Напоследък все повече се самонаблюдавам. Изпадам в някаква налудничева фаза тия дни. Нещо ми става и рязко сменям емоушъна.
И що пък не вземе някой да ми подари животинче за коледа, малко ли мрънках... Все тая какво, само котка да не е :/
И съм замислила нещо яко за мамчо. ^^ мухаха.
Обичам си го пък! И взема да ми става коледно, ау! :3
Тъжно ми е. Даже по-скоро носталгично някак. И ме е яд на мен си. За всичко, което съм направила. И ме тормози гадното усещане за срам от мен пред мен си. Искам да си разчистим сметките. И да мине време, ама ако може бързо да мине, и да преболи един път завинаги. Но вероятно няма да стане така. Почти съм убедена, че ще си набъркам и нови лайна, то така не може да остане.
И пак си се завъртам в добре познатата спирала, където нищо не ме радва, не ме ебе за съществените неща и си пилея времето и себе си. Айляче, к'во да кажа...
Смятай, щом за първи път в живота си се отказах от нещо важно, а аз никога не съм била такава.
Дали има дъно, на което в крайна сметка да се опра?
брр може ли баш е ся да ми се скъсат пак тез връзки на глезена.. няма пък да ходя в пирогов само ще ми кажат 1 седмица гипс както миналия път и да се гърча с тея патерици кур за тва ще си ходя тей :д
днес не ме мързи !!! :cool:
DarkTemplar
12-24-2014, 08:24
Чувствам се полезен и намирам смисъл дори в най-обикновените неща. А разговорът снощи ме накара да осмисля и призная пред себе си доста важни неща, които определят мислите, чувствата и действията ми в последните години.
paradosou
12-24-2014, 08:45
Чувствам се полезен и намирам смисъл дори в най-обикновените неща. А разговорът снощи ме накара да осмисля и призная пред себе си доста важни неща, които определят мислите, чувствата и действията ми в последните години.
Звучи ентусиастично (нова дума). Ако повечето постове в темата бяха такива... ехе.
Аз си тананикам xD заради приятния вътрешен глас, дето ми говори нещата, които искам да чуя. Дано само не започна да отговарям, хаха. А, и да отбележа, че 19 ми стигат, ако можеше да остана на толкова чааак докато не ми омръзне, щеше да е перфе.
Dagichka
12-24-2014, 09:05
Викторе, отивай веднага на доктор!! вярно, че тия в пирогов са ебати тъпаците, ама все пак.. :с
харесва ми времето навън, даже се радвам, че не е снежно и бла бла, защото тогава още повече щях да се депресирам, че не прекарвам празниците по вълшебен, хубав начин с любимите хора :д
Доротея1
12-24-2014, 10:38
Болна,изнервена , горещо ми е и още хиляди простотии :(
Е, Весели празници !
Викторе, отивай веднага на доктор!!
Ко? Нье!
Ти пък спри да се депресираш :Д
Dagichka
12-24-2014, 11:13
когато ти отидеш на доктор, тогава и аз ще спра с депресията хаха (макар че е по-лесно да го кажа, отколкото направя наистина ;д)
girlwithblueeyes
12-24-2014, 11:27
Тези доклад и презентация ще ме съсипят..
bloodfrozen
12-24-2014, 12:17
Днес изпитвам ужасяващ мързел, но ще се опитам да съм продуктивна. Засега върви добре. И мисля да се възнаградя с една кратка почивчица. 8-)
Коледата ми въздейства положително.
Meh, не мога да протакам тръгването още дълго, ще трябва в даден момент да се видя и с другата част от роднините. Толкова пък да ми е неприятно :/
Сутринта се видях с половината, разбира се не мина без да съм виновна за нещо, все нещо съм недооценила, все нещо не съм направила както трябва, абе яяя
Сега направо чувам изречението, с което ще ме посрещнат: "О, ти дойде" -.-
Но ще хапна, ще пийна, и ако мога да си тръгна преди 10:30 ще бъде прекрасно.
Утре от друга страна се очертава един доста приятен ден, макар половината да е без него. Вечерта ще е толкова чудна!
оф, тръгвам
bmwsasho
12-24-2014, 15:20
Чувствам се коледно (:
Остава още малко до коледните късмети : http://carsmods.net/home
SHPAIdURmeN
12-24-2014, 15:30
Честита Ви бъдни вечер ;-)
Малко ми е криво. Мъж ми ще си е сам, гузно ми е да празнувам едва ли не. Искам си подаръка, да погушкам малката и да си ходя.
Преяла съм на обяд и хич не ми се яде, нито ми се пие. Искам да си пием винце на дивана, да се гушкаме с моя, да гледаме тъпи и изтъркани Коледни филми и да си разказваме за миналото. Някак си не ми се иска да участвам в това нещо, което се случва вкъщи. Егати лицемерието, егати чудото.
Нищо де, ще ми мине. Весели празници :)
Нещо пак се натъжих, напук на цял ден добро настроение. Ох, аман. Ще мине. Весели празници. :>
paradosou
12-24-2014, 19:46
Стига бе. Усещам няма и да получа отговор. Каквото стане пък. Достатъчно съм показала.
shmatarok
12-24-2014, 19:53
Свърши се, алелуя.
Най-накрая ме нахраниха. 8-) Мисля, че мога да се търкалям преспокойно.
Утре се изнасям към бащата, имам чувството, че предпочитам да прекарам вечерта с тая част от родата, може би ще ми е по-малко гадно. Пък и леля готви по-вкусно. :D
sl1nceetoo
12-24-2014, 20:05
Найс ми е. Вече.
Натъпках се като свиня, но ми поспадна храната и след малко си почвам шоколада. Коледното ми настроение си отиде така бързо, както дойде снощи. Ама все тая, дано утре си изкарам добре. Планувам суши с аверките тия дни, но утре няма да успея да се отскубна от нашите, тъй че май остава за петък. Тъжно е, но все тая - все ще се натъпча свински и ще повръщам дъга.
А той ми липсва. Не много, защото не си позволявам да го мисля, но ми липсва. Дано нервите ми издържат до следващия път, в който ще го видя. Днес съм го чула по телефона за няма десет минути, а сме свикнали да висим цял ден пред фейса или скайпа и да лафим. Ей сега ми издрънча телефона и скочих, щото може да е съобщение от него, а то аверка ми писала. Представете си тъгата в очите ми.
Отивам да давя мъката в шоколад и цигара, ще изтърпя още малко.
Аз няма да си изливам душата, а ще ви пожелая просто Весели празници! :)
Хахах, когато получиш СМС, знаеш от кого е и се метнеш през леглото да го четеш. :дд И когато дядо Коледа е донесъл подаръка ти на 7ми декември, а не на 25ти. И когато ти също си нечий подарък. :3 Умрях от кеф, не знам.
Весела Коледа и на вас, де. Дано сте поне наполовина толкова щастливи, колкото и аз.
anonymous708973
12-24-2014, 22:52
Нашите направо се спукват да ме глезят, не е истина^^
Снимах празничната трапеза и му преведох всяко ядене, пък той каза, че с тия снимки все едно съм била при него. Съвсем скоро ще си имам персонален Дядо Коледа... ама с плочки 8-)
Утре с нашите ще си довършим играта на Монополи, ще излезем с малката да й взема подарък, че не съм; трябва да си планирам излизанията тия дни, а тези дни мисля да отскоча и до София^^
Да ме питаш защо се излъгах да отида.
Скарахме се с баща ми в първия час още много жестоко, ебаси, нямам думи просто, много ме дразни, ама няма да се обяснявам. Като идва да ми се прави и да говори едни и същи простотии с часове наред, направо полудявам. Писна ми от него. Искал да идвам по-често, ей сега на, с такива изцепки направо ми гърмят нервите, ако идвам по-често ще полудея. Да се чудиш как може възрастен човек да има толкова прецакани виждания. Държи ми се като малко дете.
Прави ми все по-голямо впечатление, че всичките са големи дървени философи. За какви глупости говорят като се съберат, не е истина. Пък като ми търсят обяснение за това, че смятам да кандидатствам в чужбина, направо искам да ги запаля всичките. Ама как толкова далече съм щяла да ходя, и аз съм щяла да ги оставя, дрън-дрън. Само да се махна (дано, дано, трябва да се стегна, за да стане това) и изобщо няма да се връщам, ако всичко е по план. Само не разбирам за какво трябва да лицемерничат и да се правят на ощипани госпожици после.
Изобщо не ми е коледно, даже ми се реве. Всяка година става все по-лошо, мама му стара. Ама братовчеда пък ме трогна, не очаквах толкова да ми е слушал оплакванията, пък ми е подарил каквото исках.
Изобщо...зле е положението.
Иначе, весели празници на всички :)
bmwsasho
12-25-2014, 06:10
Празнично :)
Весела Коледа http://carsmods.net/favourite/241
girlwithblueeyes
12-25-2014, 07:02
Весела Коледа на всички.
Снощи ни беше много хубаво и на двамата бяхме си сами,без никой друг и ми беше едно такова мило и уютно .Все едно сме истинско семейство<3
Днес ме чака един доклад надявам се скоро да успея да отида до библиотеката на академията за да си ксекопирам някои неща защото явно в интернет няма много хубава информация .
Снощи беше поносимо. Дори мина доста добре всъщност. А най-хубавото беше, че си тръгнах по разумно време и нямаше кога да ме изнервят ^^
А иначе, сега се сетих да коментирам неделното парти. Както си и мислех - тя беше там. Като дойдох и се разминахме и като ме видя така се опули...
Цяла вечер ми мяташе погледи и щеше още малко да си изяде приятеля, не го пусна.
Но най-тъпото беше, че по едно време дойде до нас! и си говореше с едно момче от нашата компания (явно се познават) на по-малко от метър разстояние от мен с твърд гръб, дори когато той ни посочи, че е с нас не се обърна.
Мн ме натовари тази среща и най-гадното е, че се очертава да не е последната.
Но пък танцувах (вярно, че беше чак накрая, но не планувах да танцувам изобщо на първото си парти :Д) и беше мн яко.
Dagichka
12-25-2014, 08:54
сънищата са ми страхотни, направо не ми се ставаше :д и навън грее слънчице, ще му се порадвам, че като гледам прогнозата после ще стане мрачно и студено, уфф.
нямахме дори празнична трапеза снощи, всеки си яде сам когато искаше пхах добре че не ми пука особено, не съм малко дете вече, но самата атмосфера ме товари малко или много.. възрастни хора са, а се държат като деца бахти или да се развеждат, или да си кротуват мирно
Нашите направо се спукват да ме глезят, не е истина^^
Снимах празничната трапеза и му преведох всяко ядене, пък той каза, че с тия снимки все едно съм била при него. Съвсем скоро ще си имам персонален Дядо Коледа... ама с плочки 8-)
Утре с нашите ще си довършим играта на Монополи, ще излезем с малката да й взема подарък, че не съм; трябва да си планирам излизанията тия дни, а тези дни мисля да отскоча и до София^^
Звънни,ако идваш да пием кафе ,заедно с мойта мила съквартирантка :) ако имаш време де
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ДЕЦА! Дано много да сте слушали и дядо Коледа да ви е донесъл хубави подаръци, вървящи в комплект със здраве , любов и много късмет!
Имам си ново модерно сешоарче аз и съм доволна. Мама не спира да ме тъпче с баници, сарми, пържоли, вафли, шоколади и какво ли още не, вече се чувствам двойно по-тежка :Д ужас
Днес се прибирам, ще си видя мъжа, утре съм на работа, ама ми е празнично, надявам се хората да не са умрели за 2 дни без нас и да нямаме много работа.
Ще се гушкаме довечера, и ще е топличко , и празнично, и хубаво <3 eu amo <3
anonymous708973
12-25-2014, 10:00
Звънни,ако идваш да пием кафе ,заедно с мойта мила съквартирантка :) ако имаш време де
ВЕСЕЛА КОЛЕДА, МИЛИ ДЕЦА! Дано много да сте слушали и дядо Коледа да ви е донесъл хубави подаръци, вървящи в комплект със здраве , любов и много късмет!
Имам аз ходене до София, замислям го за трети, но чакам потвърждение, че мисля да се самопоканя при едни приятели да им видя новата квартира :д
Иначе откъм подаръци никак, ама никак не се оплаквам, в пъти повече от това, което исках.
Събудих се болна днес обаче, планирам да оздравявам скорострелно, че ще ми отиде и спортът, и обикалянето по магазините с малката.
Весела Коледа на всички!
Colouring
12-25-2014, 10:57
Весела Коледа!
Аз се чувствам.. преяла. Ей, колко хубаво готви мамчето! Сега релакс с чаша вино, чакам после да излезна и така. Нищо не съм получила като подаръци още, обаче емоционално съм много заредена и ми стига. :)
Най-прекрасната Коледа. <3 Не мога да се отлепя от единия подарък, даже тати преди малко ме бъзикаше "Не ти харесвал немския, а?" :Д Дори съм си оставила книгата настрана за момента, само и само да уча. :Д
girlwithblueeyes
12-25-2014, 11:42
Лин стана ми интересно какъв ти е подаръка:D
Писането на доклада добре върви и въпреки това се чувствам зле .Собствената ми майка да не ми се обади да ми честити Коледа .Вече трябваше да съм й свикнала е да ама не .Някак липсва ми да знам че никога не се държала като майка с мен но въпреки това ми липсва . И ме боли че никога няма да имаме нормални отношения.Как един път не ми звънна да ме пита как се развива бременоста ми,не получих нищо от нея и въпреки това я обичам.Безкрайно много ми тежи че нито един път в живота ми не ме прегърна или не ми кажа нещо мило .
....
Лин стана ми интересно какъв ти е подаръка:D
То не е точно един де, но да речем..:Д Самоучител + граматика + речник. По немски всичко. 8-)
Относно останалата част от поста ти - понеже си ми разказвала, недей да го мислиш толкова, прекарай си празниците страхотно и не ѝ позволявай да ти ги развали!
И понеже сега разбирам, честито и успешна бременност! <3
GuardianAngel
12-25-2014, 17:03
Празници,щастие,идиотски усмихващи се хора....отегчен съм до безобразие.Всички са се втурнали да се правят,че живота и отношенията им с хората са чудни и цялата тая работа за 10 дена и после пак всичко е лом.И хората воъбще не ги разбирам..съвсем съзнателно се набутват в някви отношения дето знаят,че ще страдат,страдат и после и мрънкат че страдали...ама си стоят там и са си сложили усмивка върху сърцето.Това да лъжеш себе си и да се самонараняваш е бати лицемерието братче ,но върха на айзберга да е да го наричаш ''любов''.В тоя свят нищо не е наред ,всички го виждат и най-страшното е че всички са го приели за нормално.Настръхва ми косата от такива хора....
как се чувствам? хм. на първо място болна. този път интервалът е по-голям. не съм се разболявала от повече от месец може би :Д. благодарение на ваксината го карам по по-леката процедура. гърлото ми се е подуло адски много и дращи. поне гласът ми е дрезгав и секси. или по-точно в случаите, когато успея да го извадя на бял свят, де ;д
и носът ми, мамка му. тече буквално вода от него. непрекъснато. разранен е от толкова търкане )) :
тва са ми болежките. общо взето тъпичко така, щото планирах да уча /не че това ми пречи, но ми е оправдание/.
изпуших една пафка и сега се чувствам по-добре.
искам да е обикновен делничен ден. да съм в софия. да имам лекции от сутрин до вечер и да нямам време да размишлявам и да се вглъбявам толкова. когато бездействам, се изтощавам емоционално и психически. в един момент решавам едно, след малко зазвучава ''don't go and leave me, and please don't drive me blind'' и вече съм на път да се разрева /не буквално/, защото не съм готова за това. и никога няма и да бъда. защото съм непоправима меланхоличка, носталгичка, романтичка и всякаква друга -ичка. ахахаха, тва ми се получи без да искам :Д :Д :Д
не съм от хората, които открито показват чувствата си и се разкриват лесно. понякога съм хаплива, цинична, разсеяна, дистанцирана, но пък съм истински привързана към хората, на които държа много повече от индивидите, които казват 'обичам те', 'не мога да живея без теб' и бла-бла. самата мисъл да не го видя повече, ме натъжава безкрайно много. искам да се приключва и същевременно не искам. ОМГ, аз съм много зле. отдавам го на факта, че след два-три дни треа да ми дойде цикъла /оправдания отново/.
а, да. предната или по-предната вечер, хм, изгубих представа за времето. партито <3
weheartiit
12-25-2014, 18:34
Мисля,че ще се побъркам.
Много ги обичам обаче сме толкова различни.Дано си изкараме хубаво.
Добре съм. Радвам се, че и той е добре. Искам вече да го гушкам, мрън.точка.
shmatarok
12-25-2014, 21:04
Много ми е весело и приятно пияно и гушливо.
Не е късно да ми развали настроението обаче, дано да нарушим традицията този път.
Голяма схема изскочи за нг, нямам търпение.
Както винаги депресията ме преследва през тоя период от годината. Нищо ново...
Натъпках се като свиня.
Продължаваме напред, както казва Кобрата. Тая година работя за кръгла форма, очевидно. Лелята сииииипва, вааааааааааади разни работи... То да не е черна дупка, ве, то Тори. И хем отказвам, хем пак бивам накарана да тъпча. Изпокарахме се за една пържола и най-накрая котката си хапна. :д Сакън, не можело то да пия вино без мезе. :д
Ох, пък тва шардоне дето извадиииииии... Окапах от кеф! Ако не ме беше срам, щях да си го изпия цялото направо от бутилката.
Него пък не съм го чувала от следобед, липсва ми вече. Нямам търпение да го видя и нагушкам.
sl1nceetoo
12-26-2014, 08:39
Всичко си е супер! Сега обаче трябва да пътувам самичко :с За целта обаче, трябва веднага да стана и да се оправя, а така ме мързи...
Щастливо ми е като цяло, искам само да го видя набързо преди да тръгна.
И си харесвам новата придобивка. Удобно ми е.
Ох, ставам вече.
Colouring
12-26-2014, 08:56
Избягвах ученето, ама сега е време да се захвана с учебниците, че иначе лошо ми се пише. Голям мързел съм, позволявам си да спя до 10 и половина, след това с майка разговори с кафето до обяд и то половината ден си отиде. Иначе вчера беше приятна вечер, макар и прекарана навън. То не беше студено де, не се оплаквам. Просто.. радвам се на разговорите.
Сърдита съм му пък - не ми е звънял от вчера. За последно се чухме към четири следобед и оттогава никакъв не се сеща. Снощи аз като звънях нямаше обхват и сега няма да звънна пък! Гад такава, сърдя му се!
Очертава се суши по женски, а аз съм грозна и ме мързи. Освен това ми е студено и никъде не ми се мърда. Трябва да се хвана в ръце и да заприличам на човек.
полудях!!!
може ли да изчистя апартамента от-до и той да се прибере с калните си обувки. да обиколи терасата-кухнята-банята-хола по няколко пъти и да излезе...
мих и трих като побъркана банята и тоалетната. и, разбира се, решава да подмени шибаното огледало в банята. такава гледка заварих, щях да падна... ще кажеш правил основен ремонт на банята, ве..а старото огледало? ами сложил го е в тоалетната на такова място, че като пишкам да се гледам ...изгарях от любопитство да се видя как изглеждам, докато ходя до тоалетна
може ли да си чистиш обувките с гъбата за чинии?!?!?
да правя аз 5 вида салати, пилешки пържоли за едните, свински за другите,няколко часа да се цапам и накрая да се обади в 8 часа и да ми каже''няма да идват гости"
на всичкото отгоре не съм спала от няколко вечери /пмс/
ПОЛУДЯХ
kalpazanka
12-26-2014, 11:11
Тая година работя за кръгла форма, очевидно.
Бабата меси, готви, пече, мама и тя се старае да ми сготви всичко възможно за 7 дни, да си опитам, ма то шкембето вече е два светофара пред мен :lol: :lol: :lol:
Бабата меси, готви, пече, мама и тя се старае да ми сготви всичко възможно за 7 дни, да си опитам, ма то шкембето вече е два светофара пред мен :lol: :lol: :lol:
Ахахахаха, няма лошо, бременна хлебарка станах макло ас.
ОН: Звънна, бе! Звънна, гадта! Половин час сме ланкали и даже успя да ме поздрави с нашата си песничка! Обичам го, бе! И не мога да му се сърдя, хаха.
Meh... Meh. Meh!
Сериозно ли? 40 дни... Сериозно? Предвид обстоятелствата, мисля че трябва малко да забрави за това. Ааа, няма да се разберем така, просто няма! Гррр. Поне да ме отразяваше, пък то... Въобще не знам как го мисли тогава. Офф, раздразних се пак, не е добре. Като бомба със закъснител съм напоследък.
Поне той ми разбули представите за това, че не би направил за мен това, което аз за него. Беше сладко. Хубаво сладко. Даже перфектно.
Ама ми е раздразнено сета пък!
П.П. Усещам как пак ще съм на аналгин. Прекалявам.
Колкото повече ми наближава рождения ден, толкова по-малко хора се оказва, че ще дойдат. :Д Остават 9 часа до деня и 24 до "празненството", а се очертава да сме 4 човека. :Д Нищо де, не пречи да ни е готино пак. ;3 И без това самата идея беше да събера най-близките си в едно кафе, да ги почерпя по нещо, да прекараме 1-2-3 часа заедно и после по живо по здраво. Сега се получи така, че ще се съберем буквално най-близките. :Д А вечерта ще се видим и с родата...Стискам палци да няма пак интриги, че...
shmatarok
12-26-2014, 14:08
Нямам желание дори тук да се оплаквам.
Няма празник, няма делник, важното е скандали да има и аз да го отнасям. От едната страна заплахи и обиди, от другата страна очакват от мен да им слугувам, докато ми повтарят каква съм егоистка... приказно ми е.
Заклевам се, че повече няма да се прибера.
Супер обидно ми стана. Знам, че не трябва да се занимавам с такива неща, ама то ебаси отбиването на номера, направо...
Това ми е една от най-лошите коледи, ако не и най-лошата. Просто ми се реве някакво от 2-3 дена. На НГ дано да е по-добре, че не ми се започва годината по лош начин.
weheartiit
12-26-2014, 17:05
Колко са различни хората .
Сега разбирам колко малко ми трябва на МЕН ,за да съм щастлива.
Нещо малко,но наистина важно.И точно тази частичка ми липсва.
Как искам да я намеря скоро ...
DarkTemplar
12-26-2014, 17:13
Приятно и спокойно ми е. Хубаво е да има нови хора в живота, но пък старите дружки са най-ценни.
Ми,спокойно . Хубаво, искам си при него.мрън. Да.
Омфг, вали мега красиво! :3 Ама кофтито е, че като изляза, ще ми замръзне самочувствието и ще си припомня отново колко точно мразя снега. :ддд Иначе ми е яко такоа, точно се будя и мисля след малко да изчистя тука мъничко, че хаоса вече е далеч от подреден. Той много ми липсва, но не го мисля много. Ума ми е зает с разни други работи и някак успявам да не задълбавам в чувствата си. Сигурно и при тях вали, дано като се прибира към града си всичко е наред. Иначе вчерашното суши с аверката беше супер, обожавам суши. Следващия път той е с мен, няма такива като „не обичам риба и морски дарове“. :д
Имам най-прекрасните приятели! 8-) Много ми стоплиха сърчицето, въобще не очаквах да ми звъннат. Направо ми се плаче от щастие.
Нямам желание дори тук да се оплаквам.
Няма празник, няма делник, важното е скандали да има и аз да го отнасям. От едната страна заплахи и обиди, от другата страна очакват от мен да им слугувам, докато ми повтарят каква съм егоистка... приказно ми е.
Заклевам се, че повече няма да се прибера.
И аз така се заклевам всеки път, ама хей на, пак се прибрах и този път 8-) какво да ги правя...преживяват се :)
ANDJY ,много са малко мъжете, които наистина ще оценят нещо , не му се нервирай :)
Лиланда, честит рожден ден! Жива и здрава и всичко най-хубаво! :)
Он:
Добре съм. Не, не съм добре. Пак се изнервих. Може ли да седи и да гледа филм, докато аз мръзна в другата стая, правейки се че уча и да не иска да изчистим!?!?! Няма пак да чистя аз, няма. Писна ми, не съм женена, не съм домакиня, която няма друга работа. Не мога да чистя мръсотиите на сестра му и децата й.
Да си гледа филм, аз цял ден ще си гушкам мекото одеялце в леглото, гледайки как вали и пишейки думи. Не ми пука пък. Майната му.
И той се бил изморил и имал нужда да си почива. А цяла седмица на работа е играл игри, защото е нямал работа. Е, честно ли е?!
Enough. Гушвам се под завивките.
pandabear
12-27-2014, 10:16
чакам брат ми да се събуди и дим да ни няма
https://www.youtube.com/watch?v=caEf8A-OuVw
:>
girlwithblueeyes
12-27-2014, 10:35
Лин мерси:)
Ходих на фитнес направих си цели 2 доклада.А сега си чакам момчето да ходим на китайски.
От едната маса на другата... И те така цяла седмица... Жив да ме оплаче човек... :D
Липсва ми адски много... Постоянно... Няма достатъчно храна и вино, за да спре... :/
Ще копна, каквото постнах във фб, че и тук доста пазарувате от интернетите
Внимание за хората с paypal акаунти!
Днес си влязох в пощата и бях получила следния имейл:
Your Account Will Be Limited.
Dear customer,
Your Account Will Be Limited, Until We Here From You.To Update Your Info .simpler and more convenient for you. This means that from time to time we have to update our customers informations to make sure that they are safe and they can make safty online payments. Simply click on the web address below . To sign in to your account and update your informations to make sure that your account is safe and your payment are secure
Изпращачът е service@customer.com
Усъмних се, защото е написано супер некадърно, но все пак реших да проверя за какво става дума.
Отдолу има бутонче, което препраща към следния линк: http://update-accounts.modchicdesign.com/…/d83e…/mpp/update/
Изглежда доста достоверно, но ще забележите (освен не-много истинския домейн), че не може да кликнете нищо друго, освен login.
И преди са ми пращали подобни имейли, но обикновено изпращачът очевадно не е пейпал.
Затова гледайте внимателно кой е изпращачът, както и линковете, които са дадени.
Няма достатъчно храна и вино, за да спре... :/
Bitch please, бабини още предъвкват разни работи от Бъдни вечер. Все ще успееш да я удавиш в някоя порция. :д За виното обаче с дядото се разбирай, че той не дава току-така.
Ние омахахме всичко от Бъдни вечер... И сърмичка не остаааанааа... :D
Виното е малко... :/ има-няма 50 кила...
Обявата е написана супер неграмотно, обаче е чудесно, че има такива мили хора :)
http://olx.bg/za-vas-abiturienti-i64685808
bmwsasho
12-27-2014, 14:28
Сит :D
http://carsmods.net/favourite/353
Ние омахахме всичко от Бъдни вечер... И сърмичка не остаааанааа... :D
Виното е малко... :/ има-няма 50 кила...
Нашите пък така готвили и правили, че остана храна за цял футболен отбор, баба още ме гони да дояждам. Аз за тва те каня, все ще успееш да я забравиш тая твоя сииииилно специална женска покрай манджурляците. :D Пък виното ти казах - с дядото се разбирай.
ОН:
Отведнъж си избрах две рокли и той също много ги харесаааа. ^.^ Щастливо ми е пък! Мнооооогооооооо!
Времето ми се топи пред очите, а аз все не сядам да чета. Само се чудя къде да се начеша. Ма то и като знам, че после около два месеца ня'а да барна и то в най-добрия случай. Само си дебелея и си махмурлея и те така. 300 кила съм станала. Дано минават по-бързо тия празници вече, че ми омръзна на чучура само ядене и пиене, дееба мааму.
Мило ми е. <3
Още малко и ще си го гушкам и за лягане , и за ставане! Сънените му физиономийки са убиец просто,стоплят ми сърцето.
Dagichka
12-27-2014, 16:44
още не съм й казала, ноо съм твърдо решена да посрещна новата година в приятна компанийка с музика и пиене. стига толкова негативизъм и цупене за тая година, бих си останала вкъщи, ама при сегашното положение.. айде няма нужда.
неговите среднощни/ранно утрешни признания дето все ми ги пише.. хем ме разтопяват, хем.. не знам дали мога да му имам доверие. офф, объркаана съм
Разбрахме се, всичко е суууууупер. Пазарувахме си, егати магазина, по принцип е на 5 минути, обаче днес ни отне около час всичко 8-) с тоя сняг
И хапнахме, и се гушкахме. Той още спи следобедно, ама май ще го будя, че ми е скучно, пък и като го знам ще стане в 5 сутринта да брои овчици.
NomNomNom
12-28-2014, 11:20
След два часа трябва да съм на летището ... и още и една дреха не съм сложила в куфара, да не говорим, че трябва да се къпя още веднъж :lol:
Един полет така веднъж за малко да изпусна, отивам 30 минути преди излитане и ми заявиха, че чек-ина е приключил и нищо не могат да направят ( а след 7-8 часа трябваше да съм на работа ) и ми стана лошо малко там :D
Ок, тя си е в България, звъннала му е, трябваше уж да излезем тримата, а тя го е помолила да се видят първо двамата и някой друг ден да излезем тримата. Малко ми е кофти от този факт, но нямам право да му казвам "Не излизай с нея, щото ревнувам". С нея пък имам още по-малкото право да говоря, макар че ми мина през ума. Тъпата ми ревност...
Вчера намерих нещо, което се водеше за изхвърлено/изгубено. Не очаквах да го намеря точно година след придобиването му, но пък се получи доста добре. Разказах му каква е историята на въпросното нещо и защо искам да се отърва от него, отидохме до морето и за момент усетих някаква ненавист в очите му преди да го хвърли с всичка сила. Не че се изненадвам де, винаги ми е било ясно, че има такава.
Ами мързеливо ми е, исках да гледам филмчета и да тъпея или в най-лошия случай да пия кафе у тях. Обаче кой да се сети, че е обещал нещо и ще - не ще трябва да си пребори мързела?! Дано поне не е много студено и замръзнало вън, че особено ледовете ми се явяват бая опасни. Мега много ми липсва той, направо не знам. Хем го чух и пак ми е смахмузено такоа едно...
Започвам да се гримирам и оправям и излизам, дано разсейването ми подейства добре на липсата, ама като се познавам, едва ли.
shmatarok
12-28-2014, 14:24
Много ме изнервят всички. 8-)
Много мразя да се прибера късно, да си легна още по-късно и да започне едно будене по "нормално" време. Ама те като си лягат в 10, да си стават в 9, няма проблем. Цял ден съм крива заради това.
Той ми липсва адски много.
---тук следва един дълъг пост оплакване 8-)----
Дебилчетата ми са много милички, снощи си прекарахме много добре, днес ще повторим в още по-голям състав. Тъпо ми е, че и онази ще идва, няма по-тъпо и интригантско същество и последното ми желание е да се гледам точно с нея, ама хайде, заради останалите ще се държа добре.
Dagichka
12-28-2014, 16:55
няква тотална буря съм от чувства, днес на няколко пъти се разревах просто от нищото.. всъщност като се замисля трябва да ми идва, което обяснява нещата :cool: оф, и аз съм няма толкова несериозна, сама се отказах от празнуването на нова година май.. накрая ще се нафиркам в нас с неговорещите си помежду си стари ми родители, които ще си легнат в 12:30.. кеф :д
няква тотална буря съм от чувства, днес на няколко пъти се разревах просто от нищото.. всъщност като се замисля трябва да ми идва, което обяснява нещата :cool: оф, и аз съм няма толкова несериозна, сама се отказах от празнуването на нова година май.. накрая ще се нафиркам в нас с неговорещите си помежду си стари ми родители, които ще си легнат в 12:30.. кеф :д
оле, оле, т'ва съм аз! :D
Тря'а да седна да уча утре, 'щото обещах да си остана вкъщи по-дълго от плануваното. Дано тия запои са ми като поливка на сесията и да е хаирлия, че иначе ще се наакам лошу.
Офишъл, едно лайно по-малко.
Изяждам си всичките чувства, но днеска мога да си го позволя, 'щото въпреки големия носталгичен шамар: "може да е миризливо лайно, ама си е моето лично насрано положение и си го искам пак. Бий ма, обичам те!", не съм пробвала контакт. Йей!
Викам да си пийна малко ас....
mariqna georgieva
12-28-2014, 18:17
Днес бях ппедадена от приятелите ми и това ме сасипа
Как се чувствам? Амии КРАСИВА
ужасно брат ... писна ми :(
NomNomNom
12-28-2014, 20:43
16:20 Пристигам си аз на летището, точно с 2 часа по-рано. Полетът ми е в 18:20.
17:30 priority boarding хората сме повече от regular хората. Някакъв досаден тип, не спиращ да говори, ми се лепва и не спира да ми говори. За международни отношения. За сивия сектор. За offshore-ни страни. Трябваше да пиша да ми звъннат да се откача. Момчето иначе беше с проблеми - отиваше само в барселона да кара нова година - нали ги знаете този тип хора, които толкова пламенно и отчаяно търсят контак постоянно, и това плаши и товари околните. А момчето си бе направо болно.
18:00 в автобусчето съм
18:20 трябваше да летя, но съм в автобуса
18:30, все още съм в автобусчето. Около мен има точно 6 ларви. Ларви са малки деца. Две , на около годинка и нещо, си крещят през 2м разстояние - не се познаваха, но си крещяха взаимно .
18:45 На борда сме. Пилотът се извинява за закъснението, компютрите били виновни. Тока спира и гасне няколко пъти. Пилотът ни заплашва че ако някой нагруби екипажа, ще прекара празниците на топло. Ама доста груб беше, явно някой се бе изявил.
19:10 палим двигателите. И баахти рязкото излитане, нещо не му беше в ред. Ениуей, само 50 минути закъснение засега.
21:00 cet - стигнахме, на пистата .. но все още не на ръкав. Пристигнахме 40 минути по-късно.
Влакът ми заминава в 21:50. Следващия ще ме откара чак в 3-4 през нощта. Пък и вече съм дала едни 50-60 евро за него.
21:10 закачиха ни на ръкав ..... при гейтовете на ЗАМИНАВАЩИ . Иди си намери багажа !!!
За който не е бил в el prat летището в барселона ( терминал 2 ) , да дефинираме отсечката X. Тази отсечка е около 150 метра.
-Първо, тази отсечка я изминах да си търся багажа.
Намерих си къде ще но ... на таблото нашият полет не бе означен. Тръгнах да оглеждам всички багажни и намерих на късмет нашия. Изведнъж въртележката с багажа спира .... и започна чакане. Вече е 21:18, а влакът ми е в 21:50.
Взимам багажа и ...
- втори път минавам отсечката Х за да се кача на метрото. Там ми казват - следващото метро е в 22:00 а твоя влак е в 21:50. Хвани такси.
Таксито е по бавно ... и пе знам къде е , а нямам време нито за питане, нито за лутане. Излязох на вън и..
- отново изминах отсечката Х. Лошо ми стана кат на али раза. Видях таксита в далечината. Май не спонах че бях много тясна пола с висока талия, която ме стягаше зверски на корема , пуловер и палто, и се препотих 100 пъти + висоооки токчета. Нали тряя съм яка за мъжо, коледа е все пак.
21:35 пресичам неправилно, но пък съм в такси. Което ми казва, че за 20 минути ще ме закара .. което прави 21:55, а влакът тръгва в 21:50.
Нищо де, звъннах да мрънкам малко на майка ми, щото бааахти приключението.
На всеки един светофар броях секундите.
21:46 - Плащам си таксито. На брояча пише 22 евро, а този ми иска 31. Нямах време да питам защо, взех си багажа и търча.
21:48 - таблото с големите дистанции ( влакове) Не Работи. Което означава че от 15 перона минимум, аз нямам идея къде ми е влака, а буквално имам 2 минути.
Спринт към перон 1/2. Там беше последния път.
Проверяват ми багажа на входа за перони 1- 6 ( минава скенер ) и вежливо ми казват че съм на перон 5.
Сприиинт !!!
Бахти тесните поленца за минаване и объркани, ужас.
Слях се с някаква тълпа, пронериха ми билета.
Разбира се, мястото ми беше в почти най-отдалеченото купе - 2ро.
Хванах дееба и влака и ако не се ударим, пристигам в 23:30 локално време.
А пък нямаше онзи ден нормални билети и съм в сама в нещо като първа класа купе , а то железниците тук са суупер лукс по принцип и в нормалните купета, и се движиш с 300км/ч.
Потна и мръсна съм, пишка ми се, жадна , бааахти ужаса.
22:41 написах това, излях си душата, вече съм спокойна. А следващия влак щеше да му откара в 3-4 през нощта, и мъжото утре щеше да се налива с кафе на работа, ако го бях събудила толкова късно.
Ном, ебати прикючението, ебати чудото. Ама много ти се хилих, грях ми на душата, нищо че аз предната събота я свърших кажи-речи същата, но в значително по-умалени... „размери“.
ОН: Обичам го, бе. Дори най-обикновения СМС от него може да ме разнежи до немай къде. Миличкото ми то, тоооооолкова ми липсва. Да идва лятото вече, че да сме постоянно заедно, защото наистина не се понасям като ми липсва.
shmatarok
12-28-2014, 22:53
Страхотна вечер, обичам ги, дебилите ми те! <3
Още една прекрасна схемичка изскочи, а дано да стане, даноданоданодано!
Поканиха ме в Ница, надявам се пролетната да прекарам няколко дни там, ама ще видим. :Д
:lol: Еваааааааа,ти ме уби!
pandabear
12-29-2014, 07:00
чувството да се събудш в 8, да решиш да излезеш на двора (по пижама) и да потънеш в 80см. сняг, а кучето ти да види и да скочи върху теб– безценно.
shmatarok
12-29-2014, 07:38
Чувството да си легнеш в 3, да заспиш в 7 и 30, както винаги, а в 8:30 съседите ти да почнат да дупчат като разпрани и да заглаждат пода (предполагам?!!!!!!!!!!) точно над главата ти - още по-безценно.
Реве ми се. 8-)
girlwithblueeyes
12-29-2014, 12:28
Той е симпатяга добре си поговорихме снощи:D .
Днес се чувствам леко изнервена свърших някои задаци дори се видях с приятелки които не бях виждала от 2 месеца сигурно.Доволно ми е че докладите си вървят дано успея до Петък да ги довърша . Някак мило ми стана когато момчето ми се прибра снощи въпреки че му бях казала да седи доколкото иска навън. Толкова е загрижен само ме глези и се държи невероятно с мен<3
Ох, много е кофти като знаеш как трябва да се чувстваш и в същото време не се чувстваш така.
AnarchyBoy
12-29-2014, 16:41
Супер много работа, заеби нямам време да се обърна.. Но нищо.. След нова година всичко ще се нормализира и ще престана да работя по 90 часа седмично.. което се отразява на всичко.. от физическото ми състояние, до психическото, че и т'ва мрънкало се дразни, че само спя и работя.. Снощи ме изненада.. приятно де.. Не съм и очаквал...
https://www.youtube.com/watch?v=dH65ITpJ_Ss
http://media0.giphy.com/media/AqeBUse9MCIBG/200.gif
http://media0.giphy.com/media/h24RnFItZQESY/200.gif
http://media3.giphy.com/media/ZjDPw0ixi3DVK/200.gif
Не разбирам на какво се дължи всичкото това желание за живот.. Хъс? Де да знам, но просто имам енергия.. безгранична енергия.. Нищо не може да ме умори или да ме спре смисъл.. работя по 13 + часа, лягам скапан, 2 часа сън и ставам свеж като кисела краставичка.. Ходи ми се по купони, парти-хард.. Чаделчета, масурчета.. дим да има.. Тренира ми се.. пие ми се.. искам да се сбия.. с някой.. нек'во.. превъзбуден съм... постоянно.. Но ми е едно такова странно.. Яко ми е..
Определено съм във върховна форма.. хех, не се бях усетил, миналата година по-това време страдах за няк'ва илюзия... Нещо нереално, лъжливо.. създаден образ в ума ми, който беше нищо повече от добре скроена лъжа.. К'во пък? Шит хепънс.. Грешки се случват и на най-добрите.. Невър агейн.. К'вото и да става Ай шау нот бау!.. То ениуан... невър..
Чувствам се невероятно. добре ми е. искам чай. Гладен съм. Хорни съм.. Отивам да пуша.. чаделченца..
Fisherman
12-29-2014, 16:45
чаделче братчетУ ми
^:lol:
Доволна съм от тази промяна, колкото и егоистично да звучи. Доволна съм и че тази промяна се случи след някои събития, отново колкото и егоистично да звучи. 8-) Знам, че един ден ще се усети докъде стигна и ми е изключително мъчно, че каквото и да кажа, няма да ме послуша. Не че заслужава да кажа каквото и да е де. Усещам как след около половин ден ще се звънне на вратата, по телефона или дори ще намеря онова писмо, което очаквам от година/и. Неизбежно е. Разбира се, винаги съм знаела какво иска. Не съм сигурна дали и аз го исках или просто се опитвах да получа своето. Ха, това май е признание. Не знам защо се лутам в мислите си, радвам се, че го правя обаче. От друга страна пък в последните две години се случиха доста неща, които биха били страхотна първа крачка към възстановяване на приятелството ни. Ще видим. Утрото е по-мъдро от вечерта. Парадоксът е, че днес съм с най-добрият си приятел и имам чувството, че майка ми е по-щастлива дори и от мен. Което е повече от странно. 8-)
Dagichka
12-29-2014, 17:50
още ми е твърде шашаво и често си меня настроенията :д
сега ми е кеф, че напреднах с аксеса най-накрая, ще се чувствам супер горда, ако сама успея да си направя всичко :д
Обичам начина, по който звучи гласа му когато ми казва, че ме обича. Дори по телефона усещам усмивката му. Липсва ми страшно много и многомногомного го обичам. Дори не разбрах как стана всичко, кой кого целуна пръв и кой на кого пръв каза въпросните думички. Очаквах да зае*ем всичко след оная прекрасна нощ, очаквах да говорим за това и после да забравим, всеки ближейки раните си. И после пак да търсим някого, с когото да се чувстваме добре. Очаквах да не е чак такава ирония, очаквах... значително по-различни работи. Ако мога да прекарвам повече време с него, ако мога да изгоря разстоянието помежду ни, ако мога да слея световете ни, бих. Бих направила всичко това без дори да се замисля. Точно затова опитвам, давам всичко от себе си и опитвам, просто натискам лудо в тази посока. Правя това и защото виждам, че той прави същото, не е само от моя страна. И бих искала всеки един път, в който ставам от сън, да е до него. Няма да имам против дори да сме опрели гръб в гръб, стига да е до мен.
bloodfrozen
12-29-2014, 18:49
След два дена имам рожден ден и това не ме трогва минимално даже, за пръв път откак се помня. Остарявам явно. 8-)
Наслаждавам се на последните манджи на майката за тази година, 'щото скоро офейквам пак за неизвестен период от време. Днес ми е особено заспало. Изтощих се. Трябва да презаредя.
bmwsasho
12-29-2014, 19:30
Уморен
http://carsmods.net/favourite/42
Доротея1
12-29-2014, 20:27
Искам почивкааааааааааааааааааа аааааа
LoadRunner
12-29-2014, 20:46
почивка от лежане ли
psychopath
12-30-2014, 03:42
Особено много се затрудних с отговора и изтрих све ;д
weheartiit
12-30-2014, 07:39
Ох,губя я.
Знам,че тя вече и е по-близка и прекарват повече време заедно,имат и
повече спомени,но тя е моята най-добра приятелка и не ми харесва идеята и някой
друг да я има за своя най-добра приятелка :Д Не искам да си разваляме
приятелството,но просто нещата не вървят,усещам го,има някакво напрежение докато съм
с нея и не съм себе си.Дано се оправят нещата,толкова много я обичам.
колкото и партньорски/колаборативно ориентирана да съм, в крайна сметка винаги правя всичко сама.
бяга ми смисъла от такава форма на съществуване (не бих я нарекла живот, извън творчеството, в бита).
и тазгодишната равносметка в основата си не се различава от предходните - въпреки цялата ми отдаденост, добронамереност и любов, накрая на деня аз не съм ничий приоритет и първи избор.
предполага се, че трябва да ми е тъжно, но всъщност (никога) не съм изненадана.
изпълних си задачите и се чувствам добре.))
https://www.youtube.com/watch?v=e3wF_N2WdP4
girlwithblueeyes
12-30-2014, 10:18
Отлично след фитнес и разходка с него<3
Никога преди не ми е било толкова гадно за нечии чужди проблеми, колкото ми е гадно за неговите. Как е възможно един човек да е преживял толкова много?.. И тъкмо си мисля, че знам всичко, което му се е случило и... БАМ. Не е точно така. Вчера уж ми бе минало, но после пак се върнах към разговора, припомних си и стари такива... Не мога да спра да го мисля. Будих се периодично през нощта и в главата ми звучеше "Anastasia, Anastasia..." и си мислих как ли се чувства той, всеки път, когато чуе песента. И не само нея. Гадно ми е, ама много ми е гадно. Искам да си го прегърна и да не го пускам, ама и това даже не може. Трябва да чакам да се върне. :(
sl1nceetoo
12-30-2014, 10:41
Днес съм напълно свободна. Сигурно цял ден ще си кисна вкъщи. Уютно и приятно ми е, но ми омръзна.
Леля е душичка, ама като отидох освен да се разболея- друго не направих.
Впрочем автогарите ми действат толкова душевно освобождаващи :д
И много обичам да се разхождам вечер. Винаги ми е ужасно приятно.
Снощи понаписах доста, глупости вероятно, но си ги харесвам.
Вече съм разпеторена къде да празнувам НГ. Приятелките ми са на отделни места, той също. Вероятно ще ида при едната, после и той ще се присъедини. А ако вкъщи има и гости нищо чудно да си остана у нас. Хм. Все тая, всъщност.
Сега ще си догледам сериала и ще поспя, снощи не успях.
Друго си е да го мачкам и гушкам,а той да ми лази по нервите, то няма как да е.
Просто няма :lol:
Dagichka
12-30-2014, 12:38
и тазгодишната равносметка в основата си не се различава от предходните - въпреки цялата ми отдаденост, добронамереност и любов, накрая на деня аз не съм ничий приоритет и първи избор.
ох колко добре го каза. :с
SpiritInBlack
12-30-2014, 13:00
Вкъщи е неочаквано тихо. Току-виж има някои съседи, които не са разбрали, че всички сме се прибрали.
При мен всичко е почти перфектно - и в професионален, и в личен план. За първи път нещата в Русия са готови от по-рано, да видим дали тоя път ще искам да се прибирам. Нямам търпение с нея да отидем отново до Санкт Петербург и да обикаляме до късно само двамата. Маааалко по-къси ще са дните и доста по-студенто, ноо ще ме топки :D Най-накрая спрях да шортя рублата. Дали имах късмет, че не хванах работното време на банките днес, ще се разбере след празниците.
Неприятно ми е за това момче, но се радвам, че прие всичко мъжки - напи се като пич.
п.с. Може би не съм толкова добре здравословно. Отне ми няколко часа мислене, но най-накрая се сетих защо едната ми ръка е толкова червена , хаха.
pandabear
12-30-2014, 13:58
тазгодишната равносметка в основата си не се различава от предходните - въпреки цялата ми отдаденост, добронамереност и любов, накрая на деня аз не съм ничий приоритет и първи избор.
хех :}}}
welcome
paradosou
12-30-2014, 14:37
Като резервоар за добро настроение. Супер заредена съм, чак пръскам :D.
girlwithblueeyes
12-30-2014, 14:54
Някой разбиращ от интернет технологиии?
NomNomNom
12-30-2014, 14:57
Някой разбиращ от интернет технологиии?
Пиши на ЛС за какво става дума и да видим
girlwithblueeyes
12-30-2014, 15:04
Изтрии си личните:)
kalpazanka
12-30-2014, 17:49
NomNomNom, направи антиреклама с кого си летяла :D За останалата част от разказа ти някак не ми е смешно, ми ти съчувствам искрено...
Изпрах, изчистих (догодина- пак! :lol: ), утре ще готвя и ще донапазарувам. Иде ми да се тръшна в кревата, да чета книга... мечтая си за деня, в който няма да се налага да навивам аларма...
Омг, тоооооолкова съм щастлива! Баща ми едно време имаше огромен, черен, прекрасен фотоапарат, който толкова много обичах. Вадеше се професионален. От тия, на които им стърчи светкавицата отгоре и се маха като не ти е нужна. Аз тоя апарат обаче не можех да го приближавам на повече от метър, хах. И тоооооооооооооооолкова много го обичах... :3 Помня, че преди десетина години баща ми го свали, светкавицата падна, счупи се, той се ядоса и го прибра. Оттогава не съм виждала тая джиджафка. Тази вечер го попитах дали може да ми го даде само за една лента, да пробвам дали ще успея да снимам нещо с него и дъртия каза, че ми го подарява и дори ще ме научи да боравя с него за два-три дни. ОМГ! Толкова го обичам тоя човек! ОМГ!
БРАТ, ТВА Е ZENIT-А НА БАЩА МИ! ОМГ!
Антика! <3
Ако може да му се поправи и светкавицата, съм готова да дам колкото е нужно за ремонт. Утре ще го изръчкам да ми го даде и да ми обясни някои неща, които ще са ми нужни, за да снимам. Каза, че само мерак да имам, ще ме научи. Винаги съм искала да опитам да снимам нещо с него, ВИНАГИ!
Ииии утре вечер ще бъда party hard в нас. От много планове всичко отиде по дяволите. Не, че не ми беше сдухано и преди това.
^ current mood и на мен вкъщи ще ми е най-добре, ама на..трябва да се ходи някъде..
направооо пръщя от желание да отида някъде и да гледам хора как се заливат,преяждат и такива работи,без цел.
Верно много тъпо звуча, просто се издразних, че ми се прецакаха плановете в последния момент. И ми е нервно днес от преди това.
Какво пък, току виж ме изненадало нещо.
И аз се дразня когато ми се провалят плановете, ще мога да се видя с най - добрата си приятелка чак през август, а двете учим в България. След 3-4-5-ти път в който ми се провалиха уговорките просто се отказах да правя планове.
Тази вече не знам как ще успеем да се изкачим за 15 минути, за да успеем да видим зарята. И за първи път да съм доволна от това, което ми се е случило през годината.
Вече се виждам февруари как отивам на поправка.
girlwithblueeyes
12-31-2014, 07:52
Дано поне изкарам до 1 часа и после се прибираме с него<3
anonymous708973
12-31-2014, 09:11
И аз се дразня когато ми се провалят плановете, ще мога да се видя с най - добрата си приятелка чак през август, а двете учим в България.
Е, глупости. Имате уикенди и автобуси на добри цени :))
Стартирам лежерно последния ден от годината, нямам никакво намерение да правя подробни равносметки и обещания за новата година. Дано прекарването довечера да е на ниво :)
Colouring
12-31-2014, 09:30
Навън се вихри истински зимен ужас. Довечера баща ми няма да може да ни закара, защото ще е на работа, следователно или трябва да бъхтя пеша(някак си не ми се иска, предвид, че ще съм по чорпогащник), или да даваме пари за таксита, които ще излезнат хиляда лева. Еми, ще го измисля някак. Само ми е кофти за мама, че ще стои сама вкъщи, ама 100% ще откърти преди 12. Нито ми се празнува, нито нищо, ама отдавна не сме се събирали цялата компания у някого, по домашно, не просто на кафе, където ги виждам всеки ден.
Гласът ми също хич го няма. Сутринта, като ми се обади, може да си е помислил, че без да иска е звъннал на баща си - толкова плътен глас извадих, че вероятно съм го стреснала. Сега се наливам с чайчета.
май изпреварих събитията. не успях да спя тази нощ, но се чувствам свежа О:
цяла нощ мислех по едно фиумче, за да стигна до логично навързване на разкъсаните му сцени. обожавам такива шизофрено-маниакални-депресивно-обсесивни филми. мисля, че най-после успях да сглобя пъзела. бети пристига в холивуд, където ще се явява на кастинг за филмова роля. отсяда в къщата на богатата си леля, която също е бивша филмова звезда. пристигайки обаче в къщата, открива че не е сама. настанила се е загубила паметта си жена. двете бързо се сприятеляват и впоследствие влюбват и решават да потърсят истината за самоличността на рита (катастрофиралото момиче). два важни момента са синият ключ и чантата с кинтите, с които идва рита. след това отиват в предполагаемото жилище на рита, където откриват женски труп. после отиват в клуб силенсио, където за мен е най-ключовият момент от филма. изключително разтърсващ и препариращ и именно затова бети започва да трепери. всичко е илюзия и лъжа. след това, когато се прибират, рита отключва кутията и изчезва. тогава настъпва втората част на филма, когато каубоят /този, който заплашва режисьора/ идва при бети и й казва 'събуди се'. тя се буди, но това не е бети, а даян. бети е името на сервитьорката в заведението. нищо не се е случило, било е просто сън. даян е имала връзка с камила/рита, но тя далеч не е такава каквато е била в съня. камила се опитва да скъса с даян, защото има връзка с режисьорът. сцената с партито дава всички обяснения. даян идва от канада за кастинг и получава наследство от леля си, която в действителността не е жива. запознава се с камила, която е по-успешната и която си пробива път, използвайки нея и режисьора. в края на тази сцена камила и режисьорът обявяват, че ще се женят. не съм сигурна, че и това не е втори сън. нз. след това даян отива при наемен убиец, за да поръча смъртта на камила. той й показва син ключ, който ще намери, когато работата е свършена. накрая, когато получава ключа на вратата се почуква, предполагам, че това е полицията, защото съседката преди това й беше казала, че са я търсили двама детективи. тя халюцинира родителите си, които я плашат и тя отива до леглото си и се гръмва в позата, която са открили мъртвата жена от съня.
МИСТЕРИЯТА РАЗГАДАНА!
единствените символи, които не схванах са мъжът параноик в началото и черното чудовище, наподобяващо дявол. аз го тълкувам като угризенията и съвестта на даян и злото в лицето на дявола.
този филм успя да ме накара да настръхна по начин, по който нито един филм на ужасите не е успявал. прекрасен. линч, ам камин фор ю, бейбе. не и днес обаче. не защото предстои посрещането на новата година, а защото радарът ми се е задействал и непременно трябва да поуча. прекалено ми е безразлично, къв чоек съм аз :Д. чудя се на другите и еуфорията им. ден като ден, наистина. планът ми за вечерта е да правя компания на нашите до някое време след това ще сгуша в новото ми електрическо одеалце /не знам как съм могла да живея без него/ и ще пия първокачествено червено вино.
Най-накрая да можем поне да си пишем, без да мислим за сметките, които навъртаме...
Искам я да ми долети за нова година, да се закараме на някъде с колата и да си я посрещнем двамата...
Още седмица и два дни...
ден като ден, наистина.
и аз съм на този принцип
/егаси, к'во става с мен?!?/
аз, която всеки път съм в голяма, шумна и весела компания, тази година ще я изпратя с моята женска половинка. отказах всякакви предложения и предпочетох с нея да вечеряме, да си поговорим, да пием по чаша вино и да заспим гушнати.
Не, честно, МЕГА тъпо ми е в момента. Голяма съм мрънкало, ама ми е гадно пък! Моментите в които чувствам това, че компанията вече я няма.
Стартирам лежерно последния ден от годината, нямам никакво намерение да правя подробни равносметки и обещания за новата година. Дано прекарването довечера да е на ниво :)
Точно. Не ми е нужен никакъв край на каквото и да е, защото когато и където е трябвало, съм сложила точка. Старата ми връзка, старите приятели, старите разочарования и старото щастие да си седят там, където им е мястото. Не ми трябва началото на нищо, защото съм започнала начисто отдавна. Съвестта ми е чиста, нямам какво да мисля.
Той много ми липсва, искам при него. Искам да ме гушка и топли, искам му устните върху моите, искам му носа, забит в моя. Искам да му лежа на гърдите и да усещам прекрасния аромат, който се носи от кожата му. Иначе почти всичко е готово за довечера, остават само някакви минимални щрихи и мога да излитам. Надявам се да си прекараме добре без да има пиянски изцепки и без да летя през масата, за да скалпирам тоя и оня, щото не си мерят приказките.
Ей ся се прибирам от леля ми - пихме кафенце. На прибиране бая си позамръзнах, но реших, че трябва да се прибера пеша, защото имах нужда от разходка, пък било то и в минус пет градуса. Така и не успях да падна никъде, браво на мен.
Още ми е щастливо за фотото, нямам търпение да е в ръцете ми и вече да си се обичаме двамата. Вярвам, че от тая наща любов ще излезе нещо голямо. :д Ей ся отивам на баня и се захващам с довършителните работи.
shmatarok
12-31-2014, 12:17
Бррррр, егати времето. Умрях от студ!
Надявам се довечера някой да се смили и да ме вземе/закара до другия квартал, че ако трябва да вървя пеш, по-скоро ще си остана вкъщи, хахаахха. Не, сериозно, не искам повече да си подавам носа навън, освен ако не е за да се метна в кола. 8-)
Кефя се, че от всичките приготовления сложните неща отпадат и така не ми се налага да направя нищо повече, освен да се изкъпя и да се наконтя. :D
Вчера като ми се обади ми вдигна настроението с няколко степени и после ми се доплака направо колко още време има да се видим. Тези 12 дни ми се струват цяла вечност.
weheartiit
12-31-2014, 12:57
БЯСНА СЪМ!Как може в последния момент.
Ама и как си знаех,че така ще стане.Ще е супер тъпо усещам го.Ами нека ни.
Всички бяхме егоисти и сега всичко се връща.Поне ще си изкарат хубаво другите ,
колко съжалявам,че не отидох с тях.
и аз съм на този принцип
/егаси, к'во става с мен?!?/
аз, която всеки път съм в голяма, шумна и весела компания, тази година ще я изпратя с моята женска половинка. отказах всякакви предложения и предпочетох с нея да вечеряме, да си поговорим, да пием по чаша вино и да заспим гушнати.
като се замислиш, какъв толкова голям повод има да празнуваш. времето е безкрайна линия, която не спира до определен период и след това се връща отначало. няма рязък преход от днес за утре. правим си безсмислени равносметки колко 'непослушни' сме били 'миналата' година и колко много ще слушкаме следващата. ще завладеем света, ще покорим върховете на хималаите, ще се оженим за крисчън грей, ще прочетем 1000 книги, ще тренираме толкова, че да направим тела като на мартен фуркад/дария домрачова, ще завършим със седмица и тн... и догодина същото.
и мен ме поканиха да се съберем. като попитах кои/колко ще бъдем, отговорът беше 25-30 човека. утф, сигурно дори не ги помня/познавам. не, мс. предпочитам да си остана с нашите, да слушам сръбска музика и да ям вкусотиите на баба.
обииичам зимата! излязох да подишам свеж въздух. тва в софия не е никва зима ;д. тук е толкова е отпускащо, приятно, студено, стерилно, чисто. обичам ръцете ми да се сковават от студ, устните ми да изтръпват, носът да почервенява. обичам да вдишвам ледения кислород. снежинките имат съвършена форма. сетих се като малки как се биехме със снежни топки, правехме планини от сняг, снежни ангели, снежни човеци... сега гледам като страничен наблюдател тази студена бяла маса, която самотно чака някой да дойде и да наруши спокойствието й. няма ги вече тези деца. превърнаха се в един избледняващ спомен.
DarkTemplar
12-31-2014, 13:43
Надявам се да сме здрави и новата година да е по-добра от старата, другото ще се постигне с труд. Довечера предполагам ще е приятно.
как минава времето..а хората празнуват.
бахти депресията.
поне заваля сняг.
как искам да съм на ски сегаа..сигурно щеше да ми е добре.
не ми се ходи никъде..само на ски,де.
не мога да си намеря място.
Защо от цяла България само тук няма шибан сняг?!
sl1nceetoo
12-31-2014, 14:08
Досега май не ми е било толкова непукистко за нг. Нямам желание да се издокарвам и да ида в компания, половината от която не познавам. И без това вкъщи ще им е скучно без мен. А той винаги чака последния момент, за да измисли всичко и този път няма да се съобразя с него. Ще се видим догодина. Въпреки това отивам да се изкъпя и да се направя красива, нз къде ще ме отвее снежната виелица.
DisappointedDreamer
12-31-2014, 14:25
Никакво желание нямам за празнуване.
защо по дяволите приятелите ми са толкова въодушевени..
на мен пък ми е гадно, щото им развалям настроението.
уатевър.
DarkTemplar
12-31-2014, 14:51
Защо от цяла България само тук няма шибан сняг?!
и при нас няма. но пък вятъра брули, та си ебе майката..
и при нас няма. но пък вятъра брули, та си ебе майката..
Е, значи и ти си от тука някъде... Варна, Шумен, Добрич... Май навсякъде другаде си имат снежец. :/
Ииии все пак, в последният момент и двамата се уредихме. Той няма да ходи в Русия, а ще си прекара Нова година с нак'ви пичове от компанията за ски, а аз си отивам със С., сестра й и няк'ви мацки извън града. Само жалко, че не можем да сме заедно, но ще се наваксва.
Да взема по-бързо да се приготвя, че ако закъснея става лошо. :d
П.П. Весело посрещане на новата година, хора.
Не мога да повярвам колко е трудно хората да се променят... хранителните им навици, режимите на спане... изобщо цялостното виждане за света. Не разбирам защо хората не живеят здравословно и разумно, а постоянно се оплакват, че нямали здраве, че били дебели, че нямали пари и т.н. Наистина не го разбирам. Опитвам се да разбера... но май няма значение. Аз лично също се стремя да се променя и бавно, малко по малко става... усещам промяната и това ми харесва... но отпреди няколко часа дадох рязко газта... няма вече... постепенно, сега или никога, дето се вика. Мисля за бъдещето си, за тялото си, за близките ми. Не го правя, защото утре вече е нова година... не... правя го за себе си, правя го за това, което обичам, но все още не съм срещнал, може би. Не съм като другите... като повечето... и не искам да бъда. Преди им се искаше да се слея с тълпата, но моят начин на живеене ми харесва повече. Не обичам да съм в нормите, да бъда част от обществото. Не че не излизам и не си избухвам, но не го правя като масата. Защо хората само говорят, защо хората спряха да се борят? Знаят какво е вредно и какво е полезно за тях, но въпреки всичко продължават... "един живот живеем" казват... въпроса е, че тези хора ще живеят... колко, 30-40 години пълноценно, а останалите 20-30 в мизерия? Това ли искат хората в България? Наистина чалгата яко повлия на всичко... 90 на 100 от хората, с които съм разговарял някога в тази пуста държава мога да определя какво слушат само от първите 15 минути разговори и не защото съм музикален специалист, а просто защото средното ниво на интелигентност е наистина понижено и хората не знаят прости, ама прости работи. На 20 и кусур години хора... които скоро трябва да градят кариера и да мислят за продължаване на рода. И такива хора ни упрявляват... такива хора са шефове. Както и да е... 2014 беше една контрастна година... най-гадното нещо в живота ми се случи... момичето, което обичах не че ми заби нож в гърба... заби го и започна да го движи по целият ми гръб и все още го прави. От друга страна се сближих много със семейството си, което ме прави щастлив. Сега живея за нея... трудно ми е да повярвам, че все още има момичета, които да ми спечелят вниманието, но все пак... живея и вярвам, че един ден ще я срещна. :)
П.С. Бахти гейското беше това :D
Не мога да повярвам колко е трудно хората да се променят... хранителните им навици, режимите на спане... изобщо цялостното виждане за света. Не разбирам защо хората не живеят здравословно и разумно, а постоянно се оплакват, че нямали здраве, че били дебели, че нямали пари и т.н. Наистина не го разбирам. Опитвам се да разбера... но май няма значение. Аз лично също се стремя да се променя и бавно, малко по малко става... усещам промяната и това ми харесва... но отпреди няколко часа дадох рязко газта... няма вече... постепенно, сега или никога, дето се вика. Мисля за бъдещето си, за тялото си, за близките ми. Не го правя, защото утре вече е нова година... не... правя го за себе си, правя го за това, което обичам, но все още не съм срещнал, може би. Не съм като другите... като повечето... и не искам да бъда. Преди им се искаше да се слея с тълпата, но моят начин на живеене ми харесва повече. Не обичам да съм в нормите, да бъда част от обществото. Не че не излизам и не си избухвам, но не го правя като масата. Защо хората само говорят, защо хората спряха да се борят? Знаят какво е вредно и какво е полезно за тях, но въпреки всичко продължават... "един живот живеем" казват... въпроса е, че тези хора ще живеят... колко, 30-40 години пълноценно, а останалите 20-30 в мизерия? Това ли искат хората в България? Наистина чалгата яко повлия на всичко... 90 на 100 от хората, с които съм разговарял някога в тази пуста държава мога да определя какво слушат само от първите 15 минути разговори и не защото съм музикален специалист, а просто защото средното ниво на интелигентност е наистина понижено и хората не знаят прости, ама прости работи. На 20 и кусур години хора... които скоро трябва да градят кариера и да мислят за продължаване на рода. И такива хора ни упрявляват... такива хора са шефове. Както и да е... 2014 беше една контрастна година... най-гадното нещо в живота ми се случи... момичето, което обичах не че ми заби нож в гърба... заби го и започна да го движи по целият ми гръб и все още го прави. От друга страна се сближих много със семейството си, което ме прави щастлив. Сега живея за нея... трудно ми е да повярвам, че все още има момичета, които да ми спечелят вниманието, но все пак... живея и вярвам, че един ден ще я срещна. :)
П.С. Бахти гейското беше това :D
И все пак, за какво да живееш 100 години, ако цял живот ще ядеш храната на твоята храна?
Кажи ми, че съм чалгар! :D
Dagichka
12-31-2014, 15:53
вегетарианец ли си станал? теб те помня с онова малоумно изказване, човек, разбери, че не можеш да бъдеш съдник на другите :) да, ясно, че не ти влизат в твоята представа, и аз се изумявам от някви хора как може да си пилеят живота само за да се наяждат, напиват и повръщат после, ама.. в края на крайщата всеки сам си решава за себе си.
не ми се празнува, никога не ми се е на тази дата, а днес попаднах на статуса на една мацка, която много добре го беше написала.. ще видя февруари дали ще го почувствам, може наистина тогава да е "новото"..
тази година намерих може би най-добрият си приятел, но срещнах и него.. и досега не знам какви сме хах надали ще стане ясно и догодина, ама.. здраве да е
Не съм вегитарианец и няма да ставам :D Просто гледам да набявам необходимите за организма витамини, минерали и т.н. без да прекалявам, де... просто искам хората да започнат да носят отговорност за действията си, а не да мрънкат само, а в същото време да не правят нищо по въпроса. :P Иначе... да спрат да мрънкат и да се оплакват и да не приемат съвети от човек с опит и изобщо няма да ги споменавам. Весело посрещане на годината :] И
Aйде весело изкарване и нека новата година бъде по-добра за нас!
Честита Нова година на всички! Много усмивки, здраве, щастие и късмет ви пожелавам, а всичко останало ще си дойде само!
Получих най-страхотното пожелание! Много съм доволна и много ми липсва любимото ми братче, макар че не съм го виждала само от 3 дена. Ще си го видя утре пак. <3333
shmatarok
01-01-2015, 04:08
пълен мат хаха
чнг на всички 8-)
prosto_chovek
01-01-2015, 08:19
Чувствам, че не трябваше да мешам мерло с розе и бира. Поне е само по празници. Утре ще се пробвам да си подобря единия компонент от трибоя за новата година.
Dagichka
01-01-2015, 11:32
мотивирана съм. и малко или много ми бърка в сърчицето с тия смси.. може би просто се срещнахме в грешното време, знам ли.. но си го обичам :))
Colouring
01-01-2015, 11:40
Махмурлук! Никак. Не. Е. Забавно.
girlwithblueeyes
01-01-2015, 12:04
Честитa новa годинa ^^
В 00:30 си бяхме легнaли,беше ми стрaшно зле.A той е прекрaсен<3 нaстоя никъде дa не ходим и си бяхме вкъщи.
Днес съм отлично,стaнaх в 8 нaпрaвих си йогaтa и сегa се зaхвaщaм с последния доклaд.
е, отиде си и тази година. сбогом /най-омразната ми дума/ 2014 и успех, където и да отиваш. тъй като съм изключително сантиментално дете, изпитващо болезнена носталгия по миналото, и този път страдам. хората се радват, викат и крещят 'юхууу, честита нова година' и бла-бла, а единствената емоция, която аз изпитвам е тъга. едва на 19 съм, да, но не се знае дали, ако сега изляза от входната врата, няма да ми падне саксия на главата или най-честият ми кошмар - да ме блъснат пред влака в метрото/. за щастие засега не съм в софия. всеки изминал миг ме доближава все повече до КРАЯ и тази мисъл възбужда некрофобията у мен. животът се изплъзва от пръстите ми като песъчинките в пясъчен часовник. усещам как ще намразя празнуването на НГ ;д
днес е рожденият ден на майка ми - изключително силна, красива и благородна жена. тази дата има и още символика в семейната ни история - на този ден нашите се взимат и разбира се, тогава ме забъркват. зачудих се какво да й подаря/пожелая. какво се подарява/пожелава на човек, който има почти всичко, за което е мечтал? здраве, разбира се. искам я още много години до мен да ми досажда и контролира. никога не съм я оценявала правилно. дала ми е всичко и ме е поставяла винаги на първо място. затова й заповядах да бъде здрава и й подарих комплект грижа за кожата за бръчки :Д. толкова съм свикнала с мисълта да е в живота ми, че ако се случи нещо с нея, не знам дали ще го преодолея. преди година може би почина роднина на баща ми при раждането на второто й дете. на него няма да му е тежко, че няма майка. не може да ти липсва нещо, което не познаваш, но големият й син... бягаше от училище и отиваше на гроба й. ох, тъжна история.
честит рожден ден на майка ми и честита нова година на вас, сънита! ( :
Хората ходят на домашно да пият, аз си лафих с рандъм човек, за когото само бях чувала. Е, и малко пих, но дори не можах да се подкарам. Ич ми не е за разни нови години и подобни шитни, дори по терасата не ходих да хвърлям пиратки. И очевидно хич не ми се пие. :д Не че си изкарах зле, но съм твърде уморена. Евентуално ще го легна за някой-друг час, че капя по земята вече.
sl1nceetoo
01-01-2015, 16:26
Ами честита да ни е новата година!
Малко наивно и глуповато ми се струва как през новата година всички ще се променят и т.н и т.н... Добър е поводът за мотивация, ама само едни цифрички не могат да променят нищичко. Ти ако искаш да си промениш живота или нещо друго- няма да чакаш нова година.
Иначе добре мина, мда. Исках повече да се намокря, някак да разпусна, но и така не беше зле. Нямаше уиски. Как може, бе... Поне виното беше на ниво. И всичко е сладурско като цяло.
Тая мацка е яка. Ха, добре си играе картите жената. Това са заслужили, това са получили. Целеустремена е и радва, макар че не е найс да иска да постигне нещата "на всяка цена".
Обичам си кочките.
Първи ден от годината и вече съм -1 в контактите си. Ще бъда груб в изказа си, но не искам да съм мелодраматичен. Разкарах я тази, която ако някога знаех, че ще стане това, което е днес бих облизал тротоара... по-малко главоболие щях да получа!
Не че съжалявам за връзката ни, но просто някои хора с времето стават пълни боклуци или просто ние ги изравяме!
Лека нощ, дай боже скоро да съм +1 с нещо наистина стойностно!
shmatarok
01-02-2015, 08:15
Имам чувството, че нарочно се дразни с мен. 8-) Каквото и да кажа, с какъвто и тон да го направя, все с нещо ще се заяде скъпата ми майчица. Аман. 8-) Само седмица да ги изтърпя, после изчезвам, а на 12ти и отлитам към по-топли места хахаха.
Той ми липсва супер много. Добре, че е кажи-речи единствена мисъл в главата ми в момента, та да не мога да се ядосам на другите глупости. :) Нямам търпение да го гушна.
girlwithblueeyes
01-02-2015, 09:08
Хахха сладур харесва ми как се старае да ме впечатли макарче знае че няма да стане .
Добро утро, наистина е добро. Наспах се, пих кафе, сега с него си спамим. Обичам го тоя гад и нямам търпение да го видя пак. Около седмица остава, но все пак не е особено сигурно. Дано се получи това, което искаме, защото наистина вече вземам да излудявам без него.
недооценен се чувствам и същевременно, безразличен към това хаха
недооценен се чувствам и същевременно, безразличен към това хаха
same shit here!
Първи ден от годината и вече съм -1 в контактите си. Ще бъда груб в изказа си, но не искам да съм мелодраматичен. Разкарах я тази, която ако някога знаех, че ще стане това, което е днес бих облизал тротоара... по-малко главоболие щях да получа!
Не че съжалявам за връзката ни, но просто някои хора с времето стават пълни боклуци или просто ние ги изравяме!
Лека нощ, дай боже скоро да съм +1 с нещо наистина стойностно!
A!
Може и да не е правилно, че го разкарах от Фейсбук, но наистина не виждам защо трябва да присъства в който и да е аспект от живота ми, след като той само избра да се държи като пълен ГЪЗ, и да ми вика, че не е на 40 да иска сериозна връзка. Да, на 4 си, не си на 40. За съжаление всички се оказаха прави, че човек, който се е държал веднъж зле с мен, беше обречен да повтори. Или да ме кара да се чувствам длъжна да давам обяснения за това, как аз избирам да се справя с каквото и да е в живота си. Да ми държи сметка за едно мое действие и да ми обяснява колко съм жалка, като в същото време той е слабохарактерен и нагъл човек. Да ми обяснява, че "махал от социални мрежи, като бил на 16" - да, бе, зат'ва ме махна преди 2 месеца МЕН, и затова беше махал предишното момиче миналата година. Доста малоумно. И да ме размотава, без да казва ДО ПОСЛЕДНО, дори когато го махнах от ФБ, че не ме иска, ебаси инфантилната история. МИ ТОГАВА НЕ ВЛИЗАЙ В ШИБАНА ВРЪЗКА ВЕ, и не казвай няк'ви неща, които не мислиш наистина. Честно, супер съм отвратена вече. Не мога да повярвам, че бях толкова толерантна към такъв човек. Аман.
DarkTemplar
01-02-2015, 11:07
Годината започна позитивно, дано продължи в същия успешен и позитивен дух. :)
Wednesday666
01-02-2015, 11:59
Оф, не мога да повярвам, че пак се въвличам в същия батак, от който едвам се отървах преди.
Не знам как мога пак да си го причинявам.
Хем го хващам в зародиш, хем не съм много сигурна какво да правя по въпроса.
Един ден добре, после 74783483 дни зле. Все едно ме връща в 12 клас, баси простотията.
Още малко ще потърпя, вече нямам предишните нерви, нито пък имам търпението някой да ме разиграва.
Охх много обичам да ми отговарят многозначно и да трябва да вадя думи с ченгел. Да не говорим, че нещо като ме пита, отговарям с роман от 300 страници, а аз като питам нещо, получавам отговор от 2 думи. Викам му "Хайде говори, като искаш помощ, не ме карай да изтръгвам всяка дума от теб все едно си подложен на разпит" и пак продължава да ми отговаря с по една дума. Е, много ме изнерви, честно.
А иначе извън това, всичко върви като по вода, дори проблеми, които си мислех, че няма да се оправят в близките няколко месеца, се изясниха с около 1 час разговор. Много съм доволна и се надявам да не е само моментно, че като си я знам...
prosto_chovek
01-02-2015, 14:27
Охх много обичам да ми отговарят многозначно и да трябва да вадя думи с ченгел.
Единственото, което ме изнервя повече е отговорът "нищо" като попиташ някой какво му е (като очевидно има нещо).
galaxy29
01-02-2015, 14:29
http://youtu.be/DVWu8-87N8s
((:
weheartiit
01-02-2015, 14:31
Много добре започва годината,няма що...
Не мога да повярвам,че дори за това ще ми направи проблем и няма да ме пусне,
май скоро няма да разбере,че вече и аз съм пораснала и може да ми се има доверие ...
поредният ден, който прекарах в леглото, запаметявайки статистики за предстоящият тур. как не се бях сетила по-рано да си отделя две тетрадки за биатлон и ски бягане, в които да се правя свободно на спортна коментаторка и запивам най-малките подробности.
ето, за пореден път се убеждавам, че това е било моето призвание. не изпитвах вълнение по коледи-моледи и 'нови' години. с'а не мога да си намеря място. ТУР ДЬО СКИ. защо в българия няма поне световна купа )) :
във вторник имам контролно. май и в сряда и четвъртък. НЗ. заеби, правя всичко друго, но не и да уча. но не ми и дреме всъщност. кот такоа. цикъла ми трябва да се появи по някое време, ако има желание, разбира се. като се сетя как мина последния път, ме побиват тръпки. гррр.
душевното ми състояние е трагично. усещам как този път навлизам в дълбоки депресивни води. никога не съм се чувствала толкова, толкова...хм, неудовлетворена.
май трябва да си дам почивка от виртуалния свят. хм.
Удивен съм как винаги успява за по-малко от минута да ме накара да се усмихна и да ми оправи настроението! :)