Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37

tori
01-02-2015, 19:18
Обичам го, ето защо. И пуканки обичам. Ама май него повече. Не, излъгах.

draid
01-02-2015, 20:10
Сетих се за таратор. Не съм ял скоро :/ ако не ме мързеше и не бях ял щях да си направя един.

Colouring
01-02-2015, 20:18
^ *отива до хладилника и си сипва една купичка*, подсети ме, мерсаж!
Иначе аз съм доста напрегната в момента. И това ще продължава още дъъълго, дъълго. Не ми се обяснява, но някак не ми е спокойно. Ох, дано всичко да е наред.

girlwithblueeyes
01-02-2015, 20:41
Нервно ми е .Бясна съм защо всички днес ми вдигат нервите без или с причини .И тази смотла ще я хвана някой ден и ще отрежа пръстите един по един .И умирам от студ .

RiB
01-02-2015, 21:12
Опитвам се да си оправя спалния режим. Вчера легнах в 00:22, сега го правя в 0:11. Трябва да накарам това красиво тяло да свикне да си ляга и заспива по това време. Ще се мъча ПОНЕ в диапазона 11:00 - 11:30 и да се наспивам, по дяволите... че и тези тъмни кръгове дето се натрапиха на лицето ми не ми харесват. Затова поемам превантивните мерки. BTW храната преди тренировката за повече енергия не ме подведе, бях като животно в тоя студ :D

AnarchyBoy
01-02-2015, 21:41
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10881275_875881009123853_1477955292_n.jpg?oh=64f54 6de32590a30fbaaba8f85dd9929&oe=54A9D363&__gda__=1420384499_06eeb272c0775aa28ccc42504ea82c4 5
Попитаха ме, защо пушиш толковА?

tori
01-02-2015, 22:41
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/10881275_875881009123853_1477955292_n.jpg?oh=64f54 6de32590a30fbaaba8f85dd9929&oe=54A9D363&__gda__=1420384499_06eeb272c0775aa28ccc42504ea82c4 5
Попитаха ме, защо пушиш толковА?
А, да, много точно. Само дето аз пуша цигари по много. И пак е същата работа, де.

AnarchyBoy
01-03-2015, 08:16
Че то и аз пуша почти само цигарки.. :D

tori
01-03-2015, 09:03
Добро утро. Не е особено добро в добрия смисъл - не е до мен, не чувам гласа му, само ми писа и избяга. Гадняр. Трябва да се научи да не е толкова болезнено липсващ ми, защото ще го набия пък! Още два дни мързел, не съм готова за даскало и други работи. Там е страшно. :д

102
01-03-2015, 09:06
Може и да не е правилно, че го разкарах от Фейсбук, но наистина не виждам защо трябва да присъства в който и да е аспект от живота ми, след като той само избра да се държи като пълен ГЪЗ, и да ми вика, че не е на 40 да иска сериозна връзка. Да, на 4 си, не си на 40. За съжаление всички се оказаха прави, че човек, който се е държал веднъж зле с мен, беше обречен да повтори. Или да ме кара да се чувствам длъжна да давам обяснения за това, как аз избирам да се справя с каквото и да е в живота си. Да ми държи сметка за едно мое действие и да ми обяснява колко съм жалка, като в същото време той е слабохарактерен и нагъл човек. Да ми обяснява, че "махал от социални мрежи, като бил на 16" - да, бе, зат'ва ме махна преди 2 месеца МЕН, и затова беше махал предишното момиче миналата година. Доста малоумно. И да ме размотава, без да казва ДО ПОСЛЕДНО, дори когато го махнах от ФБ, че не ме иска, ебаси инфантилната история. МИ ТОГАВА НЕ ВЛИЗАЙ В ШИБАНА ВРЪЗКА ВЕ, и не казвай няк'ви неща, които не мислиш наистина. Честно, супер съм отвратена вече. Не мога да повярвам, че бях толкова толерантна към такъв човек. Аман.

колеги бол
кво се занимаваш

102
01-03-2015, 09:06
Единственото, което ме изнервя повече е отговорът "нищо" като попиташ някой какво му е (като очевидно има нещо).

ти си знаеш

102
01-03-2015, 09:07
поредният ден, който прекарах в леглото, запаметявайки статистики за предстоящият тур. как не се бях сетила по-рано да си отделя две тетрадки за биатлон и ски бягане, в които да се правя свободно на спортна коментаторка и запивам най-малките подробности.
ето, за пореден път се убеждавам, че това е било моето призвание. не изпитвах вълнение по коледи-моледи и 'нови' години. с'а не мога да си намеря място. ТУР ДЬО СКИ. защо в българия няма поне световна купа )) :
във вторник имам контролно. май и в сряда и четвъртък. НЗ. заеби, правя всичко друго, но не и да уча. но не ми и дреме всъщност. кот такоа. цикъла ми трябва да се появи по някое време, ако има желание, разбира се. като се сетя как мина последния път, ме побиват тръпки. гррр.
душевното ми състояние е трагично. усещам как този път навлизам в дълбоки депресивни води. никога не съм се чувствала толкова, толкова...хм, неудовлетворена.
май трябва да си дам почивка от виртуалния свят. хм.

напрегнато студентство

per-dead
01-03-2015, 10:12
Както споменах в няква друга тема, получих си синьото червило и съм доволна.
От друга страна съм адски гладна, болна и ми се спи.
Снощи през почти цялата нощ не спах.
Чак ме болеше, като дишам.
И него горкия не съм го оставила да спи.
Беше ми супер горещо по едно време.
А като легнах първоначално, замръзвах.
Повече от онова вино от ягоди - НЕ!
То вино ли беше изобщо...
Някво газирано. Само ми се поду коремчето.
И ме боля.
За това трябваше да се кача горе да спя.
Довечера съм на някъв концерт.
Обещала съм да се облека като хората.
Не по тениска и суичър.
Как успях да изстина?
Спя с морка коса от 3 години.
Ходя само по тениска и едно тънко яке от една.
Хубаво, довечера ще си облека поло, нищо че винаги съм мразела подобни дрехи.
Трябва да си намеря картите.
Обещала съм да играем покер.
Ама все още съм гладна.

Lilanda
01-03-2015, 10:29
Добре, чувствам се малко тъпо. Не съм много сигурна, че е заради съня, той сам по себе си не беше толкова кофти. Познавам го то доста отдавна и като цяло не мисля, че би го направил по този тъп начин, но пък от друга страна го е правил по начин, доближаващ се на този...Все пак не сме се виждали от около година и малко, като знам аз колко се промених за това време, не съм сигурна дали и той няма да е доста променен. Сънят ме накара да му пиша, не съм сигурна дали трябваше. Ще видим.

sl1nceetoo
01-03-2015, 10:48
За втори път сънувам как ми крадат телефона :о Първо някаква жена, после старец и дете. Баси странното.
Яде ми се пудинг и ми се пие ром.
Много е готино как момичетата винаги ми оправят настроението, само като се чуем. Супер зареждащо е. Много любов.
Взе да ми домилява за баща ми. Разбирам го, защото сме еднакви. Аз съм като него. Правя същите простотии, затова почвам да схващам какво му е. Двойна загриженост има вече. Разбираме се.
Искам да пътувааааааам.

shmatarok
01-03-2015, 11:10
Направих шокиращо разкритие. :Д Сега разбирам какво се е случило, много тъжно, най-вероятно никога няма наистина да го обсъдя с някой, ама физиономията на майка ми снощи като я попитах беше безценна и най-важното - потвърди внезапното ми прозрение. Най-странното е как стигнах до него. Такова нещо не ми се беше случвало. Интересно....

Ходи ми се на ски бе. Баси. За първи път от четири години няма да карам изобщо. Донякъде само при мисълта изтръпвам цялата, сигурно заради миналогодишното падане, ама адреналинът ми липсва супер много и приятната умора, когато заспиваш като труп след 6 часа обикаляне по пистите, хах. 8-)
6 дни, докато замина при братчедчето, после още 2 и ще го намааачкам. 8-)

Dagichka
01-03-2015, 11:33
опитвам се да го изключа от мозъка си, иначе просто.. плача. не знам дали мога да му вярвам, дали любовта му е истинска и въобще всичко е толкова объркано, че няма накъде. най-лошото е, че ако реша да му дам шанс знам, че ще се изпокарам с майка ми и най-вероятно ще се преместя при него. а така нещата ще се задълбочат твърде много и той пак може да се уплаши.. офф.

DisappointedDreamer
01-03-2015, 12:00
Искам да се връщам най-накрая. Да си почна упражненията, лекциите, работата, тренировките. Искам движение на тялото, не само на разума.

Wednesday666
01-03-2015, 12:50
Не знам как успях да проспя деня до 1 след обяд 8-).
Не ми се е случвало от.. поне 3-4 години, ужас.
Но явно като не съм на работа и си проспивам деня.
А не мога да повярвам колко много почивка имам този месец.
Предния шефката ме скъса от работа, вечно бях там, бахти.
А този почивам, а нямам и уни, и май ще си клатя краката половината месец 8-).

Jaune
01-03-2015, 17:31
колеги бол
кво се занимаваш

: )

NomNomNom
01-03-2015, 19:14
@girlwithblueeyes, изчистих ги, тейнкс, че сигнализира.

Първо искам да споделя, че тампоните тук са супер яки, нещо като спринцовка и ти го вкарва без да си пъхаш пръстите като хамал.
Също, че за 2 месеца макс ще изкарам шофьорските. Ако нямаш шофьорска книжка, не могат да те вземат в индустриалните зони на работа, защото се очаква да можеш да шофираш, ако компанията не предлага транспорт. А доста компании са локирани извън града.
Също .. интензивен курс по испански, с частен учител по-скоро, да вляза в крак, пък после с испанците ще си комуникирам, ще гледам новини, ще кликам форуми и т.н.

Испания е чешитска история, много национализъм, отрицание от новите технологии, и никакво желание за общуване на език различен от испански.
Да го духат.
Това, че съм чужденка, ме спъва тотално. Не искат да говорят английски и това е. ( ще ме режат ) Режат ме на HR ниво, това е проблемът. CV-то ми стигне ли до hiring manager-a - веднага той може да прецени дали имам необходимата квалификация, и съответно да ме покани или не на интервю.
В Мадрид или Барселона проблем нямаше да имам. Но в Сарагоса има по-малко бизнес.

Та, моля се при приятеля ми да отворят още някоя позиция за мрежова сигурност, или да решат да релокират мрежовия отдел от швейцария в испания ама... надали. Абе да отворят някаква позиция свързана с отдела, ако ще да е супер ламерска, не се притеснявам, ще ме повишат, или поне ще си скъсам задника денонощно от работа,четене, лабене, сертификати, което сме го правили И работи.
Просто трябва да прескоча проклетата бариера с испанския, шофьорската книжка и парадоксът около русата ми коса.

prosto_chovek
01-03-2015, 19:32
Аз се чувствам перфектно, днес си подобрих максималното моментно постижение на клек с чиста техника до долу. След малко ще допълня Ккалориите за деня до 3000. Изпробвах спирачките на колата върху сняг - не очаквах да са толкова ефективни. Може би е от гумите. Не знам защо слушам Фики. Ама ми е весело. :D

draid
01-03-2015, 19:48
^ *отива до хладилника и си сипва една купичка*, подсети ме, мерсаж!
Иначе аз съм доста напрегната в момента. И това ще продължава още дъъълго, дъълго. Не ми се обяснява, но някак не ми е спокойно. Ох, дано всичко да е наред.

Ама ти си била много зла (: Добре че днес и аз хапнах.

kalpazanka
01-03-2015, 19:49
Вчера имах таратор в менюто, утре пак.
И 4 буркана лютеница по половин кг. :D

draid
01-03-2015, 19:58
За какво са ти тия 4гг лютеница пфф. Като бях студент си правех една тенджера таратор и докато учех/гледах филм си наливах в кофичка от киселото мляко и си пиех. Обикновено преборвах цялата тенджера и после лягах умиращ на леглото. Единственият път когато съм заливал техника, беше лаптопа с таратор хахах.

kalpazanka
01-03-2015, 20:13
При нас *кофичките* кисело мляко са по килограм :D :D :D

Иначе редовно си нося лютеница или врънкам да ми донесат / :D /, суджук, баница. Дядо ми имаше готовност да ми праща домашна ракия и вино дори :)

nepowtorima
01-03-2015, 20:39
Направо не мога да повярвам как някой който ти е бил супер скъп, супер добър приятел(не само) е способен да те игнорира .. и да не ти каже защо. Вярно, че аз много време мълчах, но сега ми дойде в повече.. и точно тя? как точно тя намира винаги да се бута измежду момчетата, които са ми били супер скъпи. Леле откачих... толкова нерви изхабих, че не е истина....
Не мога направо да проумея с кво заслужих всичко това.
прекалено съм добра, за да направя нещо повече по въпроса..

draid
01-03-2015, 21:09
При нас *кофичките* кисело мляко са по килограм :D :D :D

Иначе редовно си нося лютеница или врънкам да ми донесат / :D /, суджук, баница. Дядо ми имаше готовност да ми праща домашна ракия и вино дори :)

Е то и истинско кисело мляко не е ама какво да се прави.

Ivaaaaa
01-03-2015, 22:05
мрън-мрън, толкова съм афектирана /положително/ от развоя на мъжкото ски бягане, че сън не ме лови. откога чакам тур-а. остават още само три години до следващата олимпиада в пьонг чанг :Д, а вече нямам търпение. дотогава много неща ще са се променили, което пък от от друга страна не е много куул, щото не си падам по промените. аз ще съм се променила, обстоятелствата, някои великани ще се откажат /примерно бьорндален/. неща, които не искам да се случват. не искам да се разделя един вид с моите любимци, защото сякаш това е единствената връзка, която имам с тях. не искам да ги загубя и да не ги виждам повече. не искам да ги/се забравя/т. е, със старата вражда поаре-бьорндален не съм толкова запозната, щото когато ги даваха, аз тепърва навлизах в този спорт, но пък си обещавам никога да не забравям фуркад-свендсен. няма да забравя 3-те златни медала от сочи на домрачова и финалния спринт на французина и викинга, в който последният щеше да изгуби за малко златото, не знаейки, че отзад го атакува фуркад :Д. няма да забравя любимото ми състезание - 50км свободен стил. трима руснака на почетната стълбичка, борейки се на финален спринт с викинг. мощното взривно тяло на легков надделя и спечели кралската дисциплина. няма да забравя подигравката на норхуг, който финишира демонстративно с гръб :Д ... и още много и много неща. главата ми е пълна със статистики и стартове ;д
ох, разсеях се. дори сега, пишейки за тези неща, се хиля като идиот. достатъчно е само да се сетя и настроението ми се оправя. цупенето се превръща в усмивка.
пак се разсеях. как се чувствам? тъпо разбира се. нямам желание да си занимавам ума или тялото с нещо различно от зимни спортове. фък дъ лав. северната комбинация също започна сериозно да ми харесва, следя и четирите шанци... трябва да избирам: контролните или тур де ски. АХАХАХАХАХАХА! сякаш има място за съмнение. но пък от друга страна не знам дали мога да ги пропусна. много, ама много шибано се получава. искам да гледам тур-а, мамка му. миналата година пропуснах стартовете на живо от сочи, щото шибаните даскали ни искаха присъствие в 12клас, втория срок, втора смяна. поне да кажеш, че учехме. нищоправене, майна. шибани шибаняци. като се сетя и кипя.
въй, пак за тва пиша ;д. животът ми се върти около тези два-три часа през зимния сезон, уикендите. жалка работа.

Colouring
01-04-2015, 07:11
Накърнена се чувствам. Обидена съм и ми е болно. Не мога да повярвам, че така е говорил пред приятелите МИ. Моите! И все едно не знае, че тя веднага ще ми каже. Ебаси, как е възможно бе?! Не е нещо толкова голямо, но за МЕН си е обида. И то от някой, който ти е бил най-близкият човек някога. Пф, мамка му, тъпо ми е. По никакъв начин не ме засяга в момента, нито ми е в обсега, нито нищо, но аз не бих говорила такива приказки, дори и нещо да ме е било подразнило навремето. Дотук с добрите ми намерения да го потърся и да му честитя именния ден и/или рождения. Изнервих се.

draid
01-04-2015, 07:56
Че той за това го е говорил. Знаел е че ще ти кажат. Ммм днес привечер мисля да се отдам на подреждане на пъзел.

Colouring
01-04-2015, 08:05
Точно де, явно не му пука. Нищо. То от това човек се учи. Да си гледа работата.

Аз измръзвааам! В София сигурно ще е още по-голям клинч. Home sweet home след 1-2 месеца ще има вече.

Dagichka
01-04-2015, 09:02
иска ми се да бях по-смела.. но не мога, едно е да си го мисля, формулирам в главата, друго е да се изправя пред него, да го погледна в сините очи и да му кажа всичкооо, което си мисля от почти година насам. толкова съм объркана, депресирана и аз не знам кво още, че се ядосвам сама на себе си.. поне "ваканцията" свърши и ще се диша по-свободно в нас, като нашите са на работа.

kalpazanka
01-04-2015, 09:11
Е то и истинско кисело мляко не е ама какво да се прави.

Тук грешиш брутално. Дори най-евтиното, което носи марката на съответната голяма верига, е по-качествено от скъпотиите с нишесте, които ни пробутват в Бг.

tori
01-04-2015, 09:42
Добро утро. Последен ден мързел и утре - даскало. Мисля поне утре да не закъснявам, хах. Ама а дано, де. Той ми липсва, но ще се видим края на седмицата, тъй че нямам търпение. Снощи пияницата от кОпоня ми се извинява, че ме е свалял. Хах, не е първия и няма да е последния, който ми се натиска след солидно количество изпит алкохол.

Aeternal
01-04-2015, 09:58
Тук грешиш брутално. Дори най-евтиното, което носи марката на съответната голяма верига, е по-качествено от скъпотиите с нишесте, които ни пробутват в Бг.

Шефе, мани ги тея кисели млека.
Дай компетентно мнение по един интересен въпрос. Снощи на маса едно приятелче се похвали, че е се е отървал от акт за шофиране в нетрезво състояние, като е отказал кръвна проба на основание приемани лекарства. Общо взето изредил някакви лекарства, при което мед. сестрата вдигнала ръце с думите "Аз на това момче кръв няма да му взимам".
Доста скептично гледам към цялата история и сега ми е интересно дали моя човек наистина не ни е пъралял по тънка лайсна снощи.

Интересно ми е само дали има такива лекарства, не да тръгнеш да ги изреждаш, че тъпанари дето карат пияни колкото щеш.

sl1nceetoo
01-04-2015, 10:19
Не е особено приятно да поделяш къщата с някого, пък било то и братовчед. И е тъпо да се връщаш веднъж/ два пъти в годината, за по ден, и да обръщаш всичко с главата нагоре.
И именно по тази причина вкъщи, в стаята ми, буквално нахлу непознат. Красив непознат при това :д Търсеше братовчеда на майка ми, явно не му бяха разяснили, че той се разполага само на първия етаж.

shmatarok
01-04-2015, 10:41
Ех, че са ми сладури бе. 8-) Как се надвикват помежду си и с телевизора и цвилят като за световно, не е истина. 8-) Не мога да ги понасям. :Д Дано от утре да се връщат на работа, да си изразходват енергията там, че в къщи не се живее. Бива ли една седмица дори до магазина да не излезеш, ужас.
Главата ми ще се пръсне, а е още едва обяд. Местя се при другия лагер по-късно, дано този път нещата да не завършат пак с рев. Ама ще е рекорд, кога съм ходила и да не е имало разревани. Ама нали обещах, като ми е толко акъла, ще си нося кръста.

Ewok
01-04-2015, 14:11
A!
Може и да не е правилно, че го разкарах от Фейсбук, но наистина не виждам защо трябва да присъства в който и да е аспект от живота ми, след като той само избра да се държи като пълен ГЪЗ, и да ми вика, че не е на 40 да иска сериозна връзка. Да, на 4 си, не си на 40. За съжаление всички се оказаха прави, че човек, който се е държал веднъж зле с мен, беше обречен да повтори. Или да ме кара да се чувствам длъжна да давам обяснения за това, как аз избирам да се справя с каквото и да е в живота си. Да ми държи сметка за едно мое действие и да ми обяснява колко съм жалка, като в същото време той е слабохарактерен и нагъл човек. Да ми обяснява, че "махал от социални мрежи, като бил на 16" - да, бе, зат'ва ме махна преди 2 месеца МЕН, и затова беше махал предишното момиче миналата година. Доста малоумно. И да ме размотава, без да казва ДО ПОСЛЕДНО, дори когато го махнах от ФБ, че не ме иска, ебаси инфантилната история. МИ ТОГАВА НЕ ВЛИЗАЙ В ШИБАНА ВРЪЗКА ВЕ, и не казвай няк'ви неща, които не мислиш наистина. Честно, супер съм отвратена вече. Не мога да повярвам, че бях толкова толерантна към такъв човек. Аман.

Ако искаш, не отговаряй, но за И. ли става въпрос?

tori
01-04-2015, 14:17
Тия или се мъчат да ми извъртят гаден номер, или аз съм станала твърде подозрителна. Ама няма да стане тая пък, те тримата си избраха да е с рогата, тъй че ще си трайкат. От друга страна обаче и тримата са глупави, дори такава лесна схема не мисля, че ще успеят да измислят пък ако ще не три, триста мозъка да седнат да мислят с тях. Отделно дето е и смехотворно - за единия разговор с него да ми подмятат запалката като не знам кво.
Все пак кафето не беше чак такава трагедия, и по-ужасни излизания помни историята. Той си мисли, че като съм излязла с него, нещата са оправени ама вече има скъсана брънка. Нищо никога няма да е пак същото.

draid
01-04-2015, 14:28

Ъъъъ Lactobacillus bulgaricus ? Аз не твърдя, че тук разните там данони са кисели млека, но се намират и хубави такива без нишестета.

kalpazanka
01-04-2015, 14:36
Шефе, мани ги тея кисели млека.
Дай компетентно мнение по един интересен въпрос.

А сега де :D
Значи, има разни продукти, които се купуват без лекарско предписание и съдържат алкохол. Но пък да са основание да се откаже проба за алкохол, баси. Шапка му свалям на тва конструктивно мислене :D
Иначе има хора, при които при процесите на ферментация в стомашно-чревния тракт се образува алкохол в нормални количества, но заради мутации в чернодробни ензими този алкохол не се разгражда оптимално и такива хора биха могли да дадат положителна алкохолна проба, пък да не са близвали с месеци.

Andjyy
01-04-2015, 15:25
имам нужда от някого в този момент. утре ще съм ок но днес не съм
искам не просто някой да ме гушка а да ми даде кураж че няма да е все така
чувствам се предадена, неразбрана и недооценена
и то от най-близките

както и да е
ще си шибна един шамар и...
продължаваме напред

LoadRunner
01-04-2015, 15:57
ще си шибна един шамар и...
продължаваме напред

давай Кобра с теб съм

Niakoitam
01-04-2015, 16:44
Чувствам се...доволен...:)

SHPAIdURmeN
01-04-2015, 17:14
За много години уеее, сте живи и здрави, прави и корави. Аре кефете се ! :D ;-)

mayaaa
01-04-2015, 17:18
Първоначалният възторг мина (учудващо бързо за такава новина), но все още ми е радостно, че така се случиха нещата. Кой би очаквал? Един огромен проблем по-малко!
Само още нещо да мине и от там нататък всичко е поправимо. И се радвам, че най-накрая спря да се дърпа, така де, ще видим дали наистина е спрял, но има надежда. :d Вярвам си, че знам какво правя ПЪК!
Гррр, не отидох на (след)коледното тържество. Еми, не ми се ходеше. Щеше да е яко... ама здраве да е.

Andjyy
01-04-2015, 17:19
давай Кобра с теб съм

култова реплика
:D

bloodfrozen
01-04-2015, 17:34
Убито ми е такова едно.. Да минава тая сесия и ще се възстановя мигновено. 8-)

Ох, напоследък си мечтая за екскурзийка до непосещавано от мен място, с приятна компания и много положителни емоции. Ама нали новогодишната баница е предсказала пътешествие, значи имам надежда, че ще се осъществи. 8-)

stOlen``EyEs
01-04-2015, 17:51
За първи от, хм, 2-3 год. може би, усещам наченки на вътрешен мир. Явно не го забелязвам само аз, защото често ми казват, че отдавна не съм изглеждала толкова добре. Но все пак още нещо ми куца. Искам и в професионално отношение да ми се наредят нещата, а и една нова любов няма да ми дойде зле.. искам най-накрая и аз да съм щастлива. Да не мисля за нищо.

nepowtorima
01-04-2015, 18:05
Това е то късметът да излезеш на първа среща с момче, в момента който го видиш да се подхлъзнеш и да паднеш като най-големия идиот с краката на горе :D само на мен може да ми се случи това просто.. :D

Адски много неща оставих за последно да ги правя преди училище, не знам дали ще успея с всичките тези неща, които трябва да напиша и науча. Прецизна съм във всяко едно действие, но мързелът ми надделява в доста от ситуациите.

Радвам се, че съм взела решение, че не искам мъжко в живота си за този етап. Не виждам смисъл, а и никой не ми е толкова пленил чувствата, че да мога да го понасям. Бившия ми ме е отказал от момчетата направо, което е лошо...
А и си искам него.. не мога да си представя, че няма да го видя повече след няколко месеца. Не че сега се виждаме, но просто знам, че няма да остане в държавата. Гадно е. Радвам се, че поне е щастлив.. липсва ми, но съм свикнала вече.

Искам нещо интересно. Надявам се да отидем в Италия. Ще събера пари колкото мога повече, за да отида. Естествено, че предпочитах Англия, но.. щом до там искат.. до там да е.

Спирам, че .. много прекалих :D

Aeternal
01-04-2015, 18:11
А сега де :D
Значи, има разни продукти, които се купуват без лекарско предписание и съдържат алкохол. Но пък да са основание да се откаже проба за алкохол, баси. Шапка му свалям на тва конструктивно мислене :D
Иначе има хора, при които при процесите на ферментация в стомашно-чревния тракт се образува алкохол в нормални количества, но заради мутации в чернодробни ензими този алкохол не се разгражда оптимално и такива хора биха могли да дадат положителна алкохолна проба, пък да не са близвали с месеци.

Интересно, това наистина не го знаех.

А има ли лекарства при които взимането на кръв е противопоказно, животозастрашаващо даже?
Антикоагуланти, примерно?

kalpazanka
01-04-2015, 18:14
Не, от лечение с антикоагуланти и взимане на кръв никой не е умрял.
Абе тоя твоя човек е зевзек, шапка му свалям колко е находчив. :)

Aeternal
01-04-2015, 18:20

Абе аз се чудя с кво е изплашил мед. сестрата, ако изобщо е имало такава случка.

kalpazanka
01-04-2015, 18:23
Аз се досещам :D :D :D

Aeternal
01-04-2015, 18:24
Аз се досещам :D :D :D

Въпрса е, че има такава възможност, нали?

kalpazanka
01-04-2015, 18:29
Ако медсестрите не учат фармакология и не познават медикаментите, я има тая опция да бъдат пързулнати.

Aeternal
01-04-2015, 18:30
Мерси шефе, това ме интересуваше.

paradosou
01-04-2015, 18:48
Това е то късметът да излезеш на първа среща с момче, в момента който го видиш да се подхлъзнеш и да паднеш като най-големия идиот с краката на горе :D
Стига бе! Звучи като от анимационно филмче :-D.
Аз уж бивам. Одеве си погледнах пак късмета от баницата и изведнъж включих, че е повече от двусмислен. Пълна пациентщина, хах.

102
01-04-2015, 19:13
добар вечер това медицинския фором ли е

Jaune
01-04-2015, 19:15
Ако искаш, не отговаряй, но за И. ли става въпрос?

За съжаление, да.

ОН:
Имам много смесени емоции в момента, но съм 100% сигурна, че взех най-доброто решение спрямо себе си, най-накрая. За какво плащам непрекъснато данък обществено мнение на хора, които не може да ги бОли по-малко за мен? И защо, знаейки, че съм дала всичко от себе си за някого, продължавам да изпитвам съмнение и да съжалявам за неща, които, ако са зависели от мен, са щели да се развият другояче? Абе, дето се вика...
"Don't underestimate my ability to cut you off my life completely once you've fucked me over"
https://www.youtube.com/watch?v=5OiwqYcoVTU
толкова.

nepowtorima
01-04-2015, 19:18
Стига бе! Звучи като от анимационно филмче :-D.

Направо се изчервих като по филмчетата :D

102
01-04-2015, 19:26
.

някога мислила ли си че драматизираш и придаваш сложност на напълно елементарни неща

Aeternal
01-04-2015, 19:27
добар вечер това медицинския фором ли е

Не, шоферски е.

102
01-04-2015, 19:30
KaPaM KaMa3

Jaune
01-04-2015, 19:39
някога мислила ли си че драматизираш и придаваш сложност на напълно елементарни неща

Някога мислил ли си, че за мен може би не са елементарни?

102
01-04-2015, 19:44
ясно :)

anonymous908491
01-04-2015, 19:44
Някога мислил ли си, че за мен може би не са елементарни?

Ако не влезеш известно време във фейса почваш ли да изпитваш дискомфорт ?

Aeternal
01-04-2015, 19:46
ясно :)

Превод: в такъв случай ти си елементарна.

Jaune
01-04-2015, 19:48
Изпитвам дискомфорт всеки път, когато вляза тук.
А иначе мило и драго давам да съм елементарна, ако значи да не драматизирам за такива глупости. Не, че няма никакво право, но си преживявам нещата и така.

anonymous908491
01-04-2015, 19:50
Аз те попитах за фейса, исках да кажеш за фейса, иначе въпросът ми щеше да е кво си яла днес.
В 30 реда описваш как някъв бил пълен боклук, защото те бил махнал/бликирал във фейса, но това по никакъв начин не показва, че си елементарна.

draid
01-04-2015, 19:56
Изпитвам дискомфорт всеки път, когато вляза тук.
А иначе мило и драго давам да съм елементарна, ако значи да не драматизирам за такива глупости. Не, че няма никакво право, но си преживявам нещата и така.

Възниква въпроса, защо тогава влизаш ?

Jaune
В такъв случай отговорът ми е не. @papugai
draid, не знам, щото я има тая тема примерно, която ми позволява да си излея емоциите без да се обяснявам, но някак си все се обяснявам :Д

102
стига де
момичето е далече от елементарно
плюс това е доста привлекателно
на мен лично ми е чудно защо толкова много му влияят някакви тъпаци
предполагам прекалена емоционалност но сега с този опит сигурно ще си извади поуки

Jaune
01-04-2015, 20:02
То не е прекалена емоционалност, то е свръх :Д
Не ми влияят всички тъпаци, само тези, към които имам чувства, хехе, още по-тъпото. И тук идва въпросът защо имам чувства към тъпаци, парадокс 22 ;

102
01-04-2015, 20:04
а не може ли да имаш чувства но да не ги показваш

Jaune
01-04-2015, 20:06
Аем, опитвам се, щото не е много яко, първо аз се натоварвам и второ ми играе лоша шега, уязвима ме прави. Да се надяваме, че с годините ще се обиграя малко.

anonymous908491
01-04-2015, 20:07
Тъпаците сме привлекателни за жените, само не се влюбвай в мен, че не ползвам фейс и няма как да те махна там.

Иначе серизоно помисли дали да не намалиш влизанията във фейса, там не е място за емоционално лабилни

Jaune
01-04-2015, 20:10
Не съм лабилна, а емоционална, има известна разлика. И не си поствам подобни излияния във фб.

draid
01-04-2015, 20:15
Ами аз бих казал, че за мен емоционална значи до известна степен лабилна.

tori
01-04-2015, 20:23
Ей, колко го обичам това гадинче, бе! Голям ми е сладкиш, дори малък разговор с него ме успокоява много. Дано това спокойствие ми действа и по-натам, когато се съберем за някакво време съвместен живот, и беснея по него. Хах. Ама като се знам, по никакъв начин няма да успея да му устоя и ще му се предам в лапичките да си ме налазва. :д
Сериала, който почнах пък е мега интересен, но определено не е нещо, което бих гледала посред нощите. :д Поне не сама. :д От една страна е хубаво, че е само десет епизода, но от друга хич не се кефя, щото ще ми стане интересно и ще искам още и още.

Jaune
01-04-2015, 20:28
Ами аз бих казал, че за мен емоционална значи до известна степен лабилна.

Според мен всички са емоционални в някаква степен, просто някои са по-добри в прикриването от други.
Виж, лабилен според мен е човек, който изобщо не може да се овладее.

draid
01-04-2015, 20:36
Според мен всички са емоционални в някаква степен, просто някои са по-добри в прикриването от други.
Виж, лабилен според мен е човек, който изобщо не може да се овладее.

Ами те емоционалните често трудно се овладяват.

girlwithblueeyes
01-04-2015, 20:37
Не мога да повярвам чаках тоя секс цял сезон:D знаех че ще се случи.И той е много по готин от другият!!
Днес ходих на плуване и после се видях с приятелка .Малко преглътнах факта че май вече не му пука как съм.
Боли ме обаче какво да се прави ще се оправя някак и без него.

Ivaaaaa
01-04-2015, 20:41
i'm back и хората и нещата, които упорито отбягвам се сгромолясаха върху главата ми с цялата си сила. не че нещо, пак ще продължа да си живея по същия монотонен начин. нямам нагласата и свободни нервни клетки, които да убивам. един ден ще съжалявам, знам. по-старото ми аз ще ми се кара, че съм била жалка страхливка, която предпочита да минава през капките, вместо да се отдаде на галещия летен дъждец /зима е, ама се тая/. да, но пък летен дъжд ще й отговоря аз. краткотраен летен дъжд. омайва те, дъгички, сърчица, ала-бала, след това оставаш мокър и зъзнещ в калта. не съм готова да скоча, ако не съм сто процента сигурна, че ще ме хванат. не мога да се задоволя с нищо по-малко от най-доброто. а това, че мога да си остана само с очакванията не ми пречи. аз нямам очаквания. най-после понеделник. превключвам на автопилот.
лека нощ, мило девниче. след 19мин.

SpiritInBlack
01-04-2015, 20:58
Странно колко обстановката и компанията влияе върху представите на хората за възрастта - една нова секретарка в офиса ми даде 29 (явно я беше страх да се изхвърли 30 :D), а днес като заведох едни приятелки в казино ми искаха личната карта - дали имам 18. Ех, мразя като сменят охраната.

По някаква необяснима причина дясното ми око е почти наполовина затворено, утре ще трябва да намеря някой, на когото да вярвам достатъчно, за да му поверя количката да ме закара в София. Трудна задача.

anonymous708973
01-04-2015, 22:11
Днес едната братовчедка се сгоди. Бъдещият й мъж е капитан на кораб, често го няма по 2-3-4 месеца... И аз седя и си мисля как едвам изтрайвам 2 седмици да си лягам сам-самичка в леглото без моя, не си представям такъв начин на живот за 30-40 години. Ужас.

//готин днес днес. Голяма глезня, сушииииииии и филм. Гледайте "Игра на кодове" (The Imitation Game), прекрасен е, дано пичът вземе Оскар! Утре засилена социална програма плюс мъничко шопинг, дано си харесам дънки, щото се чувствам 100 кила, което е мега нечестно, предвид че едвам съм яла тая ваканция.

tori
01-05-2015, 04:07
Бях забравила какво е да се събудя и първото, което чуя, пък било то и по телефона, да е гласа му. Деня оещава да е прекрасен.

Dagichka
01-05-2015, 08:55
it's both a blessing, and a curse, to feel everything so deeply. тва го казвам и на Jaune, и на себе си :)
тва е положението.

Niakoitam
01-05-2015, 09:20

Абе аз се чудя с кво е изплашил мед. сестрата, ако изобщо е имало такава случка.

Може просто да я е убедил,че взима лекарства за някое от тези заболявания, при,които кръвта се съсирва изключително трудно и човек може спокойно да си умре от едно леко поразязване чрез изтичане на цялата му кръв през въпросната малка дупка и медицинската сестра да е решила просто заради една проба да не си усложнява дотолкова живота,че да се мъчи да му спира кръвта и евентуално да му причини без да иска някое усложнение.Та така.

Ами те емоционалните често трудно се овладяват.
Трудно,но не и невъзможно.Защото аз например често съм такова емоционално същество,че ако навсякъде показвам какво ми е отвътре не трябва да спирам да рева и ще остана без коса от скубане на косите.Само дето доста хора си мислят,че съм егати непокистчето.Всичко си е оттренирано с времето,защото колкото те виждат някои хора,че повече се връзваш толкова повече имат желанието да те стъпкат.

Днес едната братовчедка се сгоди. Бъдещият й мъж е капитан на кораб, често го няма по 2-3-4 месеца... И аз седя и си мисля как едвам изтрайвам 2 седмици да си лягам сам-самичка в леглото без моя, не си представям такъв начин на живот за 30-40 години. Ужас.

Не че искам да те плаша,но аз не си го представям,а съм го виждал.Имам братовчеди по майчина линия от Варна.Доста са далеч и рядкост да се видим с тях.Примерно веднъж на 10-15 години евентуално.Двете момичета и едното момче отраснаха буквално отгледани само от майка им и баба им.Мъжът не се мяркаше с месеци,дойде си за някакви дни и пак заминава.Жената...тя имаше слухове че си набавя секс чрез други,а в редките моменти когато си идвал от баба ми знам,че се вдигали често егати и скандалите.Пожелавам на братовчедка ти много по-добро бъдеще от това.Иначе има един плюс.Тази професия в повечето случаи си е бая доходоносна.

Jaune
01-05-2015, 09:31
it's both a blessing, and a curse, to feel everything so deeply. тва го казвам и на Jaune, и на себе си :)
тва е положението.

О, това ми е любим цитат. От 1 страна не бих го заменила за нищо, защото винаги предпочитам да чувствам, отколкото не... своего рода себепознание е. От друга страна някои неща наистина не си заслужават толкова премисляне и излишни емоции. Понякога е хубаво да let go-неш. :Д //няма достатъчно добър еквивалент на български, уви

girlwithblueeyes
01-05-2015, 11:58
Не се разбирам сама себе си и не мога да разбера какво ми става .Не искам да мисля за такива неща защото ме мъчи съвеста обаче не мога.Възможно ли е човек да изпитва чувства към двама човека:D пфф глупости естественон че не е .

YSMF
01-05-2015, 12:41
Имам остра нужда от сън, а имам още материал за минаване.

Blab
01-05-2015, 15:31
пълнолунието ми ебава майката вече втори ден
накрая ще отворя ампула течен аналгин

marilyn
01-05-2015, 15:40
Много по-добре съм вече. Май дните с лошо настроение свършиха, радвам се, че и почивните дни вече са в миналото. Прекалено много почивка ме прави ленива. Тая седмица ще е готина.

Иначе малко се ядосах, че готвенето днес ми беше провал. Някои рецепти от нета са супер, други не знам кой ги е измислял. Явно днес не ми е ден за готвене. :D

shmatarok
01-05-2015, 17:31
Много ми е интересно дали ще има един ден, когато всичко да е наред, хаха. Пак не се говори вкъщи, пак сърдити муцуни, аман. 8-)
Настроението ми обаче е супер, свърших доста неща днес, поръчах си храна, чета си книжка и хич не ме грее кой недоволен и кой крив.

tori
01-05-2015, 18:13
Скарахме се. :ддддд Да му се невиди ли говедото, той ме разви оная нощ пък! Продължавам да си държа на моето - заради това, че не ме гушка се събудих от студ пък! :д Гад такава, ще се чувства виновен, няма да го оставя така. :дддд
Силно се надявам да ни се получат плановете за уийкенда, че освен него, ще видя и Пандичката за малко. :3
Иначе ей сега свърших малко обществено-полезен труд в полза на мене си, преди тва кафенце и лаф с Мургавия :3, домашното си успяхме да скалъпим и всичко е шест. Наспах се, сега май ще хапна и ще гледкам сериал, после баня и по леглата.

Общо-взето ми е щастливо и сладичко, деня започна добре и се разви приятно. Наистина явно има нещо магическо в гласа му, щом цял ден ми е приятно... Може би трябва да си го запиша как ми казва, че ме обича и да си го слушам всяка сутрин. :д

marilyn
01-05-2015, 20:14
Една прекрасна учителка от гимназията е починала. Сега разбрах. Стана ми много мъчно и неприятно... Мир на праха ѝ. Беше страхотен човек. :(

AnarchyBoy
01-05-2015, 20:21
За малката която се самоуби, много ме е яд.. Познавах я, добро момиче.. но се забърка с погрешните хора, подведоха я.. и тя си отне живота на 14.. Оня мухльо дет й е приятел... да вземе и той да се самоубие, че акъла му е по-детски от нейния..
Нищо, че е с 5 години по-голям.. Боч голям..

Цял живот се старая да не ми пука, възхищавах се на хората на които не им пука, исках и аз да се науча.. Неусетно обаче, съм станал невероятен непукист и егоцентричен пиТч.. Всъщност съм си направо егоист и се гордея.. Чак ми е странно какви неща се случват около мен, с мен, с околните.. а аз игнорирам всичко, но без да си давам зор.. просто разни неща стават, живота продължава.. всичко ти е екстра, а и да не ти е, ще стане.. няма зак'во да се тревожа.. всичко се нарежда.. Единствено ми пука за нея..? Май?! Не съм сигурен.. Не бе, пука ми.. така мисля поне.. все тая..

https://www.youtube.com/watch?v=iRWp9rhfS_0 FREEDOM!!!

RiB
01-05-2015, 21:28
Поздрав за всичките ми бивши и момиченцата, които си помислиха, че са ми повлияли по някакъв начин - https://www.youtube.com/watch?v=Uboyl2mjs9Y 8-)

an7raks
01-05-2015, 22:05
Отново сънят е дефицит, но ми е сравнително добре... Утре пак на лов за заверки и те така. :D
Маймуната ме ядосва само и ще се бием накрая... :D

skatew
01-06-2015, 04:26
ei tei https://www.facebook.com/video.php?v=10153557736654815&pnref=story

Colouring
01-06-2015, 07:38
Отново сънят е дефицит, но ми е сравнително добре... Утре пак на лов за заверки и те така. :D

И при мен така със съня, а страшно имам нужда от малко време в хоризонатално положение.

Готвиш ли се за сесията ти? А? А? А? :Д

И ми се прецака кафе машината. Супер! С'я как ще се събудя? Тц, тц...

an7raks
01-06-2015, 09:54
Готвиш ли се за сесията ти? А? А? А? :Д

Сесията далече, бе! Курсовите и протоколите са ми приоритет, за да си взема заверките. :D

Dagichka
01-06-2015, 10:03
аз си взех всички заверки, доволно и лесно мина, но като ги гледам момчетата от групата ми.. не им е лесно :д
ох, поръчах си китайско преди час и още го няма веселия китаец разносвач, почвам да се притеснявам :с
засега ми е уравновесено положението, вчера си писахме доста и в добър тон, така че.. ако може така да се задържим ще се радвам.. утре имам контролно по статистика и от него ми зависи оценката хаха а още не съм седнала да учаа, не мога да се концентрирам, лоша лоша дъгичка :д

girlwithblueeyes
01-06-2015, 10:17
Доволно изготвих днес 2 психопрофила даже и похвала получих че били добри .Мъчи ме някаква гадна настинка и побързах да се прибера на топло . Чувставм се някак ами добре съм ще се занимая малко с морзовата азбука и отивам на фитнес .По между нещата се оправиха и съм доволна беше ми тъжно и нещастно да сме скарани с него .

YSMF
01-06-2015, 10:25
Утре ми е първия изпит и съм притеснително спокойна... ужас 8-)

girlwithblueeyes
01-06-2015, 10:27
Утре ми е първия изпит и съм притеснително спокойна... ужас 8-)
Обикновенно притеснението идва малко преди самият изпит .Гледай да запазиш това спокойствие утре със сигурност ще ти е от полза .:D

kalpazanka
01-06-2015, 10:55
Цепи ме кратуната.
Довърших си книгата, мързи ме да вържа киндъла към лаптопа и да прехвърля още книжки, имам да домакинствам, да пазарувам, а съм уморена, сън не ме лови с толкова кола и кафе, а трябва и да забъркам нещо за ядене.

Colouring
01-06-2015, 11:35
Сесията далече, бе! Курсовите и протоколите са ми приоритет, за да си взема заверките. :D

Говори ми. Зарината съм от контролни и курсови, ни моа.

Оправих си кафе машината, йееей! Досега учех, сега на лекция ще ходя, довечера с него ще излизам. Поне там нещата вървят повече от чудесно!

tori
01-06-2015, 11:54
Цепи ме кратуната.
А, баш. И хич не ми се харесва къде и как ме боли главата. Ей сега се друсам и засядам със сериала, а пък тая когато е свободна, да идва. Ич ми не е, и без друго деня беше крив и аз съм крива покрай него. Студено ми е, направо пукясах днес от студ, а май се очертавало и по-студено. Честитка. И такоа... тоя лед, натрупан по около 5-6-7 санта по тротоарите, въобще не ме радва. Днес на няколко (хиляди) пъти щях да се простра, а не съм обикаляла въобще - само до училище стигнах и до пазара да си разпечатам домашното. Цял ден правя, струвам и все пари ръся, не олду. Една от малките се одрайфа по коридорите, а аз ядях сладко. АЗ ЯДЯХ, по дяволите! Не можа да изчака 30 секунди да си изям... :д И малко летях във физкултурата, даже не се усетих къде и как се цапардосах.
Освен всичко, обаче, ми е много влюбено. Утре става месец откакто сме заедно и... уж не ми дреме особено за месеците, а сега се въртя като обран евреин и си мисля за тва. За тоя месец минахме бая километри и двамата (основно той), нервихме се доволно на разни работи, изненадвахме се, обичахме се, опитвахме. Беше интересен месец, определено. Почти не го усетих в нетърпение да го видя и липса. Мойто гадинче то. :3

sl1nceetoo
01-06-2015, 15:27
Каза ми колко много я дразня и колко много ме обича, въпреки това. Найс. И аз я обичам, много. Ама наистина трябва да бъда по- директна, открита. Вербално и невербално. Ама ми е трудно. Не мога да си показвам обичта. Мн тъпо...
Много ме радват всички. Мега добричките приятели са. :)
И наай- накрая някой да осъзнае истината за онази коза. Не искам да манипулира хората, ужасно същество е!
И днес се наслушах на новогодишните истории на познати :д
- единият оповръщал приятелката си
- другият гледал шепот от отвъдното
- една се изчеластрила с някакво момиче в тъмен килер
- друга денсила по сутиен пред майка си
- а трети се събудил в Пирдоп :д

Едит: с мамчето правихме някакъв тест в нета и отговорите ни са идентични на 90% :д

an7raks
01-06-2015, 16:30
Очертава се супер готиният месец...

shmatarok
01-06-2015, 17:26
Три нощи още. Само още три.
Вдишай и издишай, шматарочке. Вдишай и издишай.

per-dead
01-06-2015, 17:35
Освен всичко, обаче, ми е много влюбено. Утре става месец откакто сме заедно и... уж не ми дреме особено за месеците, а сега се въртя като обран евреин и си мисля за тва. За тоя месец минахме бая километри и двамата (основно той), нервихме се доволно на разни работи, изненадвахме се, обичахме се, опитвахме. Беше интересен месец, определено. Почти не го усетих в нетърпение да го видя и липса. Мойто гадинче то. :3

Радвам се, Тори.

На мен ми е каръшки ден. Ставам - студ, та се не трае. Снощи забравих да си заредя телефона, сутринта осъзнах, че е умрял и реших да го оставя вкъщи. Излизам - сняг, отдолу лед, аз с ботите. Не, че температурите бяха толкова ниски, но тъпия, шибан вятър беше адски студен и силен. Влизам в час и с момичето до мен започваме разговор за аларми и аз се сещам, че мойто Прешъс снощи ми заръча да го събудя в 8:30, защото има много важна работа, а пък има навика да си поспива доста. Е, да, ама Дед няма телефон (човек ще каже да се обадя от нечии друг, ама той само ще затвори и ще се обърне на другата страна) и бегом до вкъщи (добре, че живея наблизо). Success! Успях да го събудя! Имам си отсъствие. И без това с учителя не сме в добри отношения. Не разбрах кога дойде голямото междучасие и изобщо, че сме в голямо междучасие. После почна яко да ме цепи корема, че чак ми се дорева. Най-накрая му избрах подарък! След 10 дена (на 11стия) правим цяла година и ми е много щастливо!!! Кога мина тази година, не разбрах. Само знам, че беше най-прекрасната в живота ми, въпреки че бяхме на 4000 км разстояние един от друг за 5 месеца.

tori
01-06-2015, 18:21
Ще си мерим инатите заради простотии, браво на нас.
Филма беше тъп, но определено трябваше да се гледа, защото е бая прехвален. Все пак го изкарахме на ебавка, забавно беше.

Jaune
01-06-2015, 19:16
Искам да заспя зимен сън. Не съм в настроение да се оправям с каквото и да е на тоя етап..

102
01-06-2015, 19:46
нещо ми подсказва че не си опитала с вибратоар

Jaune
01-06-2015, 20:30
:lol:

fUcKsMiLe
01-06-2015, 22:43
Аз съм баси каръка.
Надявам се поне А. да ми отговори за работата.
А пък тоя пич от къде се появи не знам. :3 Ще го папам.

Colouring
01-07-2015, 06:56
Вчера бях най-накрая ня Хобит. Яд ме беше, че изтървах премиерата, обаче добре, че го хванах сега. На IMAX се гледа много яко, пък и филмът си беше супер. На мен лично ми е любимият от трите, след това първият, после вторият. Ииии да, ходи ми се пак на кино. Искам да го видя и тоя Игра на кодове какво представлява, изглежда интересен, пък и Кийра Найтли участва, а тя ми е любимка. Хммм, ама не искам да се разсейвам, пък и няма пари за кино вече. :Д
Мда. Ще си седя на гъза сега, ще си гледам задълженията и ученето, пък после ще се възнаградя с нещо. Само че това възнаграждение ми изглежда тоооолкова далечно, хах. Е, стягаме се и това е!
Днеска пак се очертава тежък ден.

ЕДИТ: Две минути по-късно се олива с кафе. Толкова съм сръчна!

granger
01-07-2015, 06:58
Утре ще го гледам аз Игра на Кодове.
Заспивам, на работа съм, като цяло не ми е натоварено днес,но след това отново залавям международното право.
Искам сън,деба.

DisappointedDreamer
01-07-2015, 07:58
Игра на тронове е невероятен :)

skatew
01-07-2015, 08:42
"Щур свят, Господи, луд свят! Смешен и тъжен, жесток и трогателен, опак и прав…Свят, в който не можеш да разбереш къде свършва майтапът и откъде почва болката, кое точно е злобата и кое обичта, къде е истинското и къде лъжовното…"

lisi4ety
01-07-2015, 09:33
Притеснена.
Утре имам колоквиум, организма все по-често започва да ми играе тия номера, сесията започва съвсем скоро
Ще се побърррркам

girlwithblueeyes
01-07-2015, 12:11
Препълнена съм с курсови и доклади и проекти а така ми е лошо .

Andjyy
01-07-2015, 12:29
Честит имен ден, Иве ; )

Честито и на всички именници

Ivaaaaa
01-07-2015, 13:50
Честит имен ден, Иве ; )

аз ли? :Д
не празнувам такива неща, а и нямам имен ден ппц

минаха двете контролни/колоквиуми (не ми харесва тази дума) или там както се наричат и мога да се поздравя. за сметка на това пък пропуснах ски бягането и биатлона............
и утре пак. чака ме обемен, зубърски материал и нз как ще стане работата ;д. искам просто да си почивам и зяпам в една точка.
изпила съм промишлени количества кафе и пак не мога да се събудя. ако сега заспя без аларма, ще се събудя вдругиден. минимум.
баси клинча, бе! сутринта беше -10 градуса. пак подсмърчам :Д

Dagichka
01-07-2015, 14:07
странно е как аз като тъкмо се закрепя емоционално и съм окей, всичките ми близки пък те изпадат в емоционални дупки :д
днес направо разбиих статистиката, ако не беше тая тройка от съвсем първото контролно можех и 6 да хвана за семестъра, ама не се оплаквам де, доволно съм :3

nikobiersack
01-07-2015, 14:18
Ще ви разкажа проблема си и се надявам да ми дадете някакъв съвет.Някъде около месец, ходя с едно момче, което е една година по голямо от мен ..В едно училище учим.Отначало още преди да тръгнем, се познавахме една от 2 месеца, но сме се виждали 4 години подред в коридорите без да си знаем имената.Той ми сподели че ме харесва, точно в момента когато бях приключила една връзка.Стори ми се симпатично момче.Държеше се мило в началото...
После започнаха караниците, понеже той е доста перверзен все ми говореше някакви интимности, които искал да прави с мен.Все още не бяхме заедно, а и не бяхме излизали на 2 очи..
Веднъж бяхме подхванали перверзната тема отново .. и той предложи да си снимаме интимностите и да си пратим снимки, като ме уверяваше, че няма да я дава на никого.Обаче аз естествено отказах.Почуствах се използвана и излъгана.Той ми се разсърди и излезе от линия.По късно вечерта ми писа, че много ме харесвал и искал да сме заедно. Съгласих се въпреки всичко.На следващия ден след даскало, отново ми писа и думите му бяха "съжелявам , но не искам връзка в момента. искам да започна да спортувам и да се отдам на себеси".. Много се растроих.Бях влюбена в него.. Разтапях се, когато го видех по коридорите, а той дори не ми казваше едно "здрасти" само ми хвърляше един бърз поглед и се обръщаше на страни..След седмица той отново ми писа.Попита ме защо не го търся вече.Аз му отговорих, че не искам да го притеснявам.Тогава отново започнахме всеки ден да си пишем, макар и малко.Карах го да излизаме, но той винаги казваше че е зает и няма време да излезе с мен.Карахме се.. той все се сърдеше.. Тъпо ми ставаше.. мислех да се откажа, но просто бях влюбена, а дори не знаех защо ... Опитах да потърся друго момче, което да ми хване окото и да опитам с него.. но не се получаваше постоянно мислех с въпросното момче.Един ден той ми писа да излезем.Понеже той е в едно село близо до града, където живея.Каза, че нямал възможност да дойте.Но аз толкова исках да го видя, че се навих да отида.Целуна ме .. Предложи ми.. Без да мисля веднага приех!Мислех си, че нещата ще са супер, когато сме заедно.Споделих му какво чуствам.А неговите думи бяха.. "щом ти ме обичаш и аз ще те обичам" повярвах му ..
Обаче той не приемаше на сериозно връзката ни все още.Не искаше никой да знае за нас.Бяхме казали само на най - добрите си приятели.По 1 човек от всеки.В училище си беше все същото.Нямаше ëдно "здрасти".На третия ден от както бяхме тръгнали.Много се карахме и последните дни също.Писнало ми беше.. Реших да сложа край на връзката ни.Но когато му казах че не искам да сме заедно вече, той всякаш откачи.Каза ми че ме обичал.И че щял да си отмъсти за болката, която изпитвал, каза че се разплакал и се опитваше естествено да ме накара да се чувствам и аз зле.А когато аз плачех той не обръщаше внимание.Веднага сменяше темата.Сякаш нищо не е станало.После саднах много.И реших, че го искам.Престорихме се, че нищо не е станало.И ето ни сега... заедно сме вече почти 1 месец.Виждаме се през ден-два, за по час.Не съм щастлива.Той сякаш мисли само за секс.Когато го поставя на въпрос, отрича.Иска да се събличам на камерата в скайпа, като откажа се сърди..Винаги аз ходя в селото му,Защото "уш" техните му забранили да идва в града, като не е на даскало.Преди 2 дена избягахме от даскало.Отидохме в нас.По улиците вървеше 2,3 крачки пред мен и постоянно се оглеждаше някой да не ни види.Каза, че уш не му пукало кой ще ни види.. защото той ме обичал... Незнамм.. Незнам какво да мисля..Според вас възможно ли е да ме обича, или просто така казва?Според държанието..Кажете ми, какво да правя, моля ви!

DarkTemplar
01-07-2015, 16:27
Цял следобед съм потресен от случилото се в редакцията на френския сатиричен вестник Шарли Ебдо. Дано френските спец части издирят и избият като кучета тея зверове. Ако бях вътрешен министър, бих заповядал да закачат главите на терористите на Триумфалната Арка, за назидание на останалите потенциални "смелчаци". Гнусни рязани копелета.

sl1nceetoo
01-07-2015, 16:33
Миличко ми е. И лежерно някакво.

bloodyF
01-07-2015, 16:39
Игра на тронове е невероятен :)

more like Игра на КОДОВЕ? :lol:

Именническо ми е, мерси, много сте мили 8-)
Ще пийнем малко винце, ще хапнем сладки и ще правим любов. Какво по-добро може да се случи?! 8-)

Чудесно се чувствам, честно казано! :)

Zendy
01-07-2015, 16:56
Здравейте. Аз съм момиче на 16 години (10 клас) имам приятел на 23 в който съм лудо влюбена, страшно много го харесвам и мисля, че той ще бъде единственият мъж в живота ми. По принцип съм на мнение, че най-добре е да се прави секс след като момичето се омъжи. Аз все още съм девствена ) от което не се срамувам, а напротив). Проблемът обаче е, че с приятелят ми искаме да го направим, но на мен ми е рано да се омъжвам. Искам съвет, дали ще е добре да го направим? Аз искам много, но се страхувам. Страхувам се също и да не забременея, знам че има презервативи за тая работа, както и хапчета, но не ми се иска да ги използваме. А и да не пропусна да отбележа, че семейството ми държи на традициите и обичаите си и съм сигурна, че ако родителите ми, разберат, че съм го направила, доста ще ми се сърдят и не знам какво ще стане. Моля ви дайте ми съвет, какво да направя в такава ситуация ? ( Нова съм в този сайт , тук мога ли да споделям личните си проблеми, ако може някой да ми обясни какво точно мога да правя) ?

shmatarok
01-07-2015, 17:12
Цял следобед съм потресен от случилото се в редакцията на френския сатиричен вестник Шарли Ебдо. Дано френските спец части издирят и избият като кучета тея зверове. Ако бях вътрешен министър, бих заповядал да закачат главите на терористите на Триумфалната Арка, за назидание на останалите потенциални "смелчаци". Гнусни рязани копелета.

Да, ужас. Потресаваща наглост започват да проявяват вече, ужасна история.

DisappointedDreamer
01-07-2015, 17:14
more like Игра на КОДОВЕ? :lol:

Именническо ми е, мерси, много сте мили 8-)
Ще пийнем малко винце, ще хапнем сладки и ще правим любов. Какво по-добро може да се случи?! 8-)

Чудесно се чувствам, честно казано! :)

така е като съм заспала :Д

Vanchhh
01-07-2015, 17:45
Иииииии честит имен ден..... на меен :D :D
На всички именници да са живи и здрави!

Auriss
01-07-2015, 17:52
Да, ужас. Потресаваща наглост започват да проявяват вече, ужасна история.

https://www.youtube.com/watch?v=4K1q9Ntcr5g

а дано

kalpazanka
01-07-2015, 18:00
Потрисам се, честно...

SHPAIdURmeN
01-07-2015, 18:14
Доволен съм.
Щастлив съм !

П.С. Както винаги. :D :D

YSMF
01-08-2015, 05:54
Взех изпита 8-)
С него нещата са mehhh, личи си колко държи на нещата, които му давам.

granger
01-08-2015, 08:48
Имам колоквиум, чувствам се тъпа,отново. Не знам как мога да запомня неща,които са писани,за да не бъдат помнени, а за да бъдат използвани по време на казус или дело. Не знам, умирам.
Чакат ме - Изпит по АЕ
Курсова по Балканска
Превод
Изпит няколко на брой.
Ще пукна.

draid
01-08-2015, 08:57

Това няма да помогне. Човек който е убеден в мисията си и е с промит мозък няма да се стресне дори да окачиш главите им на входната му врата. Проблемът ще се реши единствено и само чрез масово изтребление на радикалните ислямисти навсякъде по света. Трябва да се разбере, че за един убит европеец или християнин, ислямистите ще губят по 100. Само дето за да стане това, трябва и щатите да спрат да си бъркат в носа и да си свършат работата като поведат една мащабна анти терористична организация, но не само по въздух.

tori
01-08-2015, 09:27
Студено. Много. Тая сутрин като излизах беше -17, демн. С него ще си се виждаме в събота, нямам търпение да минат тия два дни. Всичко е уредено, само трябва да го посрещна сутринта. Олекна ми и ми е много щастливо, определено.

shmatarok
01-08-2015, 10:45
Толкова ми е миличък. :) Още три дни и ще си го мачкам и тормозя по цял ден, за нищо друго не мога да мисля хаха. Добре, че нямам сесия сега, че съвсем щях да я прецакам. 8-)

girlwithblueeyes
01-08-2015, 10:46
Смятам да прекарам днешният ден в релакс наистина хората около мен са прави че въобще не си почивам и може би прекалявам с натоварването .Имам ужасни болки в гърба лошо ми е и просто не искам да се занимавам с никой и нищо.

Wednesday666
01-08-2015, 13:28
Аааа не, не пак. Няма да стане просто.
Ся ще направя вечеря, ще хапна с вуйчо ми и Няма да се ядосвам.
Свалих си симс 4, ще си пусна печката в спалнята, едно винце и съм муууцка..
Tomorrow is a new day..

SpiritInBlack
01-08-2015, 14:13
Нямам време за толкова важни неща, но се занимавам с подобни простотии. Отнасям се по такъв педантичен начин към подобни въпроси на чест, но съм толкова дистанциран от неща, които са ми безинтересни и не влизат в плановете ми. Взех Гмата наистина с много точки и няма да имам под максимума на анализа, но не виждам края. Дори след CFA винаги ще има още нещо. Ако идиотите в банките могат да бъдат обвинени в неквалифицираност, аз определено постоянно постъпвам непрофесионално. Дали е защото съм свикнал или защото ми отърва, не знам. Ако някой разбере до каква степен се простират моите прищевки (?), едва ли и тогава ще ми вярват по тоя начин.

AnarchyBoy
01-08-2015, 15:07
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQnGk1paOOVl7uh2pwMneLPlx3UfSkiX M6dE7nVpjnRmVwmyLOd
Ставам на 20

Нема що ;с

Ние геймърите не стареем, а вдигаме левъл they said.. well they lied.. i feel not like a teen anymoAr.. :(

AnarchyBoy
01-08-2015, 15:08
Ебавам се бе

https://33.media.tumblr.com/33384387b79ca2bec701a387922551d3/tumblr_ngzo2iDO4T1r5jovdo1_500.gif

Happy :grin: тя е прекрасна, кара ме да се чувствам специален.. :smt007

Dagichka
01-08-2015, 17:46
всичкоо забравям, когато съм в прегръдките му. уф уф, идиот как го прави тваа ;д и днес беше изключително мил и прекрасен, има някаква промяна в него или поне така говори.. хубаво ми е, а и успехът ми се очертава доста добър, макар да се стресирах толкова в началото :д

sl1nceetoo
01-08-2015, 19:17
Обич! Много ги обичаммм.
Днес проучвах да Винчи ( не знаех много от нещата, които прочетох), писах за Шишман и подготвих нещата за проекта "толерантност и равнопоставеност". Ще го направим интересно с екипа.
Също така с момичетата пихме капучино на земята, до печката и си разказвахме детски истории.

SonataArctica
01-09-2015, 01:47
Не мога да спя!!! Толкова ли не могат да качат оценката, само 3 часа тяхно време е. Голяма мъка и е... 8-) Така се надявам да не съм се издънил... Нямам си и на представа какво да очаквам.

Искам да се прибера и да си я нагушкам пък!

shmatarok
01-09-2015, 06:28
Пия си кафето и гледам за последно как заекът бяга и подскача около мен. След около два часа, ако всичко е наред, вече ще се друсам в рейса. 8-)
Не спах добре снощи, цяла вечер сънувах терористи и гадости.
Нашите дори не си взеха чао с мен, ама иначе майка ми ме помоли да ѝ оставя някои от моите неща, защото били хубави и съм можела да си купя нови, а тя тук безумно щяла да се изръси, мда. И мъжът ѝ снощи много ме обиди, ами да си гледат работата, нямам повече нито нерви, нито желание да се занимавам с който и да е от тях.
Кофти, че няма да мога да се видя с нея, имах нужда да се оплача на някого, ама може би ще се чуем по скайп някой ден, ще видим.
И още от първата седмица ни почват прекалено яко, даже губя един ден с упражнения и лекции, които този път ми били задължителни, пак ще се пишат извинения и имейли, аман.

Niakoitam
01-09-2015, 08:12
В егати и ледените пързалки са се превърнали почти всички улици на града ни.Който му се практикуват безплатно зимни спортове е добре дошъл. :D

tori
01-09-2015, 10:05
Някойтам, в Русе центъра е супер чист, но останалите квартали са натрупани с поне 5-6 сантиметра лед. Всъщност тва е било сняг, който се е топил, замръзвал, скашквал... Поради тая причина леда не е огледало, а бабунки, върху които се хлъзгаш като стъпеш. Общо-взето е една прекрасна картинка, даже вчера успях да се изломбуркам по гръб, при това баш в централната част. И беше около основно училище, където се предполага, че трябва да е безопасно за децата.

ОН: Той ми е прекрасен, пък! И много го обичам. Освен това нямам търпение да го видя, по-малко от 24 часа остават. Иначе днес пак съм дъждовна, на топличко си кибича като преди тва си свърших работата навън и после хапнах и пих кафе. След малко мисля да поспя, че утре едно, че рано ще ставам, второ че като сме заедно с него почти не спим. И трябва вече да си почвам книгата, че от Бъдни вечер чака. И ми се пие чай. :дд

nepowtorima
01-09-2015, 10:12
Надявам се да не превъртя днес. Адски ме боли душевно... ще се опитам да преодолея и тази трудност..
Искам да се свия на топка, да лежа и да ям много сладко. Чувствам се много гадно..
Ще ми се всичко да беше различно, но уви. Някак си като се замисля всяко едно нещо в момента ми е пълен провал.
Не се сещам за нещо, което да ме прави щастлива истински в този период.

Ще мине! Всичко ще мине! Ще се оправя.. само не искам да правя нищо на сила, а това няма да стане точно днес ...

Niakoitam
01-09-2015, 10:26
Някойтам, в Русе центъра е супер чист, но останалите квартали са натрупани с поне 5-6 сантиметра лед. Всъщност тва е било сняг, който се е топил, замръзвал, скашквал... Поради тая причина леда не е огледало, а бабунки, върху които се хлъзгаш като стъпеш. Общо-взето е една прекрасна картинка, даже вчера успях да се изломбуркам по гръб, при това баш в централната част. И беше около основно училище, където се предполага, че трябва да е безопасно за децата.

Питаш ли ме мен как съм отишъл днес до магазина за хляб,който е на около 200-300 метра от нас с някакви обувки с не особено добър грайфер.Ходих на една от улиците предимно през снега по тротоарите и като поакан където преминавах.Отне ми бая време :D Вчера трябваше да отида до спирката,а това е повече от километър.Вярно,че бях с по-хубави обувки,но пак сто пъти щях да се разбия.Пък отгоре на това и на най-големият лед някакъв помиар реши да тича около мен и да ме лае та трябваше и него да гоня,а бързах.Добре че беше по-малък и не чак толкова страшен.Иначе последно се изплющях на стълбите на едно заведение преди 2-3 години на един рожден ден,когато бях леко подпйинал и ми се присмяха там хората,но на мен ми дремеше на шапката.:D А тази година вече и майка ми и баща ми усетиха земята отблизо :).Дано само до 12ти да го няма този лед,че трябва да ходя чааак до общината,която си е на около половин час пеша на нормален път. :) При нас само няколко основни улици нямат лед. :)

girlwithblueeyes
01-09-2015, 10:35
Какъв з Бога му е проблема на това момче с мен?! Защо се държи така тъпо и дори не ми казва причината .Нито съм му направила нещо нито съм го обидила а той буквално се държи грубо с мен.Ако има някакъв проблем с мен просто да ми каже вместо да се прави на интересен.

Dagichka
01-09-2015, 14:12
ледът е ужасителен наистина, обаче аз упорито пробвам пингвинската походка и засега действа и не съм се катурвала все още да чукна на дърво :д обаче днес той щеше яко да се пребие хаха и ме хвана за ръчичка да го държаа :3 но не беше толкова прекрасен, колкото вчера, защо ли се и учудвам..

sl1nceetoo
01-09-2015, 14:41
Много ми е хубаво. Просто така, защото всичко е ОК.

Colouring
01-09-2015, 15:28
Нямаше как просто да не се пребия на излизане. Хубаво си натъртих дупето, просто перфектно! И срам брах на всичкото отгоре - тупнах се точно пред една групичка момчета, хах.
От днешната работа съм хем недоволна, хем доволна. Радвам се, че отметнах още едно нещо от списъка си със задачи, обаче резултатът не беше най-добрият. Добър, но не най-добрият. Все тая.
Досега чаках да ми мине коремът от хапчето, че пак се гърчих от болка. Сега залягам над учебниците. Петък вечер ще мине с учене, накрая може да релаксна с някакво филмче, ако не ми се приспи много де, което очаквам да стане, тъй като съм станала в 7.

granger
01-09-2015, 16:40
Най-накрая малко заслужена почивка!
Обичана се чувствам , хубаво ми е.
Филми,храна,гушене...райче.

tori
01-09-2015, 18:56
Чух го за половин час и съм ебати хилнатата, не знам защо и как ми действа ама много си го обичам. Гадорийката ми сладка, нямам търпение да го видя просто!

bloodyF
01-09-2015, 21:22
Искам да се наспя и утре да заминем да си пътешестваме. Без работа, без никой. Само ние. Толкова добре звучи....и ще уча, и ще си кисна в басейна, и ще се гушкаме и ще има много интересни неща и места. Нетърпеливо ми е.
Но сега ме боли коремчето и ще го лягам, че ме смазаха от работа днес...14 часа ми дойдоха нанагорно. Вече няма да ходя по рано 8-)

YSMF
01-10-2015, 10:11
Изпит по Висша математила +грип + месечни радости.
Бах....

sl1nceetoo
01-10-2015, 10:24
Казах му, че тъкмо съм гледала "красавицата и звярът" и той се сравни с него. Вярно има нещо общо. Сладко е.
Но ми е малко изнервено.

girlwithblueeyes
01-10-2015, 10:37
Тъпанар е той и това е .

draid
01-10-2015, 15:55
Хванал съм някакъв гаден вирус явно. Тъкмо се радвах, че отдавна не съм боледувал и ся хоп 38+

anonymous708973
01-10-2015, 16:17
Хванал съм някакъв гаден вирус явно. Тъкмо се радвах, че отдавна не съм боледувал и ся хоп 38+

Не си единственият, във вестника пишеше, че върлува някакъв мутирал вирус и че се очакват 900 000 болни.
И аз минах по реда, ама температура нямах.

kalpazanka
01-10-2015, 16:30
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10897994_748676781883303_7094221557240792155_n.jpg ?oh=4564a548541ac79ccaed751573d8d8e8&oe=552FE606&__gda__=1429438000_c72ba772d862eff15185caae98218ad 2

draid
01-10-2015, 16:34
Тцтцтц.

anonymous708973
01-10-2015, 16:46
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10897994_748676781883303_7094221557240792155_n.jpg ?oh=4564a548541ac79ccaed751573d8d8e8&oe=552FE606&__gda__=1429438000_c72ba772d862eff15185caae98218ad 2

ХАХАХАХААХХА, не мога, бе! Не е лъжа!
Диалог между мен и мой приятел:
- Hey, Tobi, wie geht's dir, du siehst irgendwie nicht gut aus.
- Ich bin ja todkrank!
- Wie bist du todkrank?!
- Na ja, weißt du nicht, wenn Männer krank sind, sind sie immer todkrank!

:D :D
Умрях да се смея, верно е смешно да се оплакваш от някакъв келяв грип :д

draid
01-10-2015, 16:49
Ама то е смешно и да се оплакваш от раждането когато има хора страдащи далеч повече. Защо го правите ?

kalpazanka
01-10-2015, 16:52
Предлагам да те канонизираме за светец/всезнаещ/всепросветен или каквото там ти хареса, да почнем да ти се кланяме на кръгъл час и да се приключи с томахавките.

draid
01-10-2015, 16:53
Не благодаря, аз не вярвам в Бог.

Dagichka
01-10-2015, 17:52
пак overthink-вам всичко. и ми е хубаво, и тъжно, и объркано..

AnarchyBoy
01-10-2015, 18:36
Не си единственият, във вестника пишеше, че върлува някакъв мутирал вирус и че се очакват 900 000 болни.
И аз минах по реда, ама температура нямах.

Аз имах веднъж температура, после ме пуснаха по пързалката със широкоспектърните и ся съм свеж като краставица, даже като един виден селянин се напих на 3тия ден от антибиотика и то с рикия и бирицА (ем ко да прави момчето, рожденник беше :oops: ) ся продължавам да го пия, нема ядове.. свеж съм.. малко кашлям само..

Свърших си сериала... !!! :smt007 Треа се обръсна, но ме мързи

AnarchyBoy
01-10-2015, 18:45
http://listenonrepeat.com/watch/?v=Tvj9g1zBryo#Martin_Garrix_-_Proxy_%28_Official_Music_Video_%29

Май в края на месеца, ще се преквалифицирам, все още го обмислям, 10 месечен курс в Пазарджик на 70 % от заплатата, ми се струва горе-долу добре... Но не съм сигурен дали искам с това да се занимавам... Почти сигурно е, че в края на този месец напускам сегашната си месторабота, но дали ще се занимавам с това, което ми е излязло под ръка (не е зле наистина, просто не го чувствам моето нещо или поне не изцяло) или ще се отправя към мечтата ми... Все още се чудя, просто ако почна нещо искам да го свърша докрай, а някак да отдам 10 месеца от живота си на нещо, което може и да не работя след време или да не се чувствам удовлетворен... Не к'во говоря работата е супер, заплатата и тя.. Просто искам да пътувам дейба.. пътува ми се.. по работа... Не да се забия в един шибан град и да се установя.. това ще го правя като съм пенсия като некои видни модератори у тоо пробит форон... Оф объркан съм.. за пръв път от доста време се двоумя наистина, кое ще е правилното решение.. Защото не искам да е просто временно, а за постоянно... Някак омръзна ми да съм на детския принцип проба-грешка.. Искам да се захвана с нещо сериозно, като призвание.. и да си го избутам до край!!!
Пътува ми се, искам работата ми да е свързана с пътувания... не е като да нямам умения и предложения за подобни работи, но някак не се чувствам достатъчно уверен, но ако изчакам за да натрупам повече опит, ме е страх, че ще загубя once in a life time chances... От друга страна, другата работа е наистина много забита в шибания Кюстендил, което ме поставя по-близо до нея.. тя за т'ва и настоява.. май не осъзнава, че ме подтиска..

leadyflame
01-10-2015, 18:56
хайде, бе, да му се невиди, кога ли ще се отърва...... оффффффффффффффф

shmatarok
01-10-2015, 19:10
....

Какво стана с университета, да не си смени специалността?

//
Разглобена се чувствам. Изморих се сууупер много, гладна съм и се изнервих допълнително, защото съм гладна. Поне манджата скоро ще дойде. :D
Филмчето беше готино, забавлявах се доста. :Д Но определено не бих живяла тук. София ми е прекалено травмираща. Дано се оправи времето утре времето и по нашите ширини, че искам успешно да се прибера.
Като си представя какъв семестър ме чака обаче леко се притеснявам. И тая математика... оф.

kalpazanka
01-10-2015, 19:12
София ми е прекалено травмираща.

И аз така пеех, като кандидатствах, ама сега ми се въртят едни мисли, ако реша да се прибирам от чужбината, да е именно София.

shmatarok
01-10-2015, 19:14
И аз така пеех, като кандидатствах, ама сега ми се въртят едни мисли, ако реша да се прибирам от чужбината, да е именно София.

Е, за три години живот навън, единствено в София бях склонна да се върна да живея, ако нещо стане. :) Ама сега нещо ми се разбиха back-up плановете. :Д

AnarchyBoy
01-10-2015, 19:16
Именно, че ако се хвана на тази работа, която ми е изскочила треа да си заеба или замразя специалността, а според мен именно чрез нея и други мой нещица, ще мога да си намеря работа свързана с пътуване в бъдеще..
Ако почна работа в края на месеца и замина за Пазарджик за 10 месеца, треа си заеба университета..
От друга страна ако го направя и без т'ва е все тая, щото ще съм на мега стабилна държавна работа.. :D
Абе объркано е, в скайп мое ти обясня.. ;д

kalpazanka
01-10-2015, 19:17
Е, за три години живот навън, единствено в София бях склонна да се върна да живея, ако нещо стане. :) Ама сега нещо ми се разбиха back-up плановете. :Д

Няма да си кривя душата, и Варна ме влече, ама в крайна сметка офертите за работа ще си кажат думата.

M****
01-10-2015, 19:35
@AnarchyBoy
Човече, ако искаш да пътуваш - изкарай шоф. книжка за професионална категория и почни да караш ТИР. Толкова много ще пътуваш, че направо ще се разбиеш от пътувания... :D

NomNomNom
01-10-2015, 20:16

Лоллоолло калпазанке, къде си и "чий го дириш" и сама ли си там? Найс найс найс

kalpazanka
01-10-2015, 20:17
Къде съм, не казвам, пък чий го диря, твърдя, че го намерих :D :D :D
Сама съм, съкровището учи усилено език. Иначе си е в Бг. Той ми гостува, аз се прибирам за отпуските и те така :)

102
01-10-2015, 21:41
Какво стана с университета, да не си смени специалността?

ъхъхъхъъх как го ебава охоох

tori
01-11-2015, 08:53
Меееега якия ден, нищо че малко се изпокарахме. Обичам го!

Ewok
01-11-2015, 09:23
Снощи ми хрумна една идейчица, ще направя проучване да видя дали няма нещо подобно в София. Дано да няма и да си намеря съмишленик/ци и да се получат нещата. Още е в много груба форма, има доста неща да се доизмислят, още повече че трябва да разбера и как се прави бизнес-план/проект/нещо такова (нищо не си спомням от училище :д).
Само не знам дали не е твърде рано да се захващам с нещо такова, но то докато се доизчисти концепцията ще е минало известно време.
Дано стане.

kalpazanka
01-11-2015, 10:10
3в1, книга, неделя- КЕФ!

granger
01-11-2015, 10:11

Ти само ми падни в София!!! :*

kalpazanka
01-11-2015, 10:14
През София се прибирам- Терминал 2 :) И пак оттам летя :)

Мое да ми спретнете изненада с Наталия Симеонова и плакати kalpazanka на Пристигащи :lol:

granger
01-11-2015, 10:29
Ти кажи кога си пак тук,пък другото остави на мен :lol:

Ewok
01-11-2015, 10:56
Иииии бум, идеята ми отпадна толкова бързо, колкото се зароди :д
Оказа се, че мястото, за което си мислех, че е с подобна концепция е с абсолютно същата. Малко кофти, но нищо, все ще ми хрумне нещо друго прекрасно.

NomNomNom
01-11-2015, 11:42
През София се прибирам- Терминал 2 :) И пак оттам летя :)

Мое да ми спретнете изненада с Наталия Симеонова и плакати kalpazanka на Пристигащи :lol:
Случайно днес да имаш по график полет, кацащ към 1? :D

kalpazanka
01-11-2015, 11:47
Не, евентуално ще се прибирам за Великден.

Понеже съм аресала страницата на Bulgaria air във фейса, вчера имаше въпрос кое ни е любимото летище. Сакате ли да си направим тема с любими и анти- летища? И авиокомпании, съответно?

DisappointedDreamer
01-11-2015, 12:04
^Да. 8-) И без това си пътуваме много.

kalpazanka
01-11-2015, 12:09
Предлагам разделът да е "За България и тези, които я напуснаха". На когото му се занимава, да се залавя за работа 8-)

tori
01-11-2015, 14:16
Още щом приближихме гарата, умрях вътрешно поне десет хиляди пъти. Не исках мега якия уийкенд да свършва просто така, не исках пак да оставам без него. Три седмици не бях го виждала и 34 часа ми се сториха твърде малко. Обикновено на седмица по веднъж изкарваме по толкова време и пак е криво. Искам да мога да го виждам всеки ден, да сме заедно по-често от сега и е толкова разкъсващо-ужасно да го изпращам или да си тръгвам, че се чудя още колко ще издържа без да рева по тъпите гари. Много мразя факта, че е единствения, който не пречи на душевната ми нирвана, а дори не мога да прекарвам повече време с него.
От друга страна пък обожавам ентусиазма му когато правим секс или ме целува. Имам чувството, че дори и да искам, не мога да му откажа, хах. Има нещо в него, нещо магическо, което ме привлича като магнит.
Общо-взето искам да остана сама и да се нарева, щото съм кръгъл идиот и щото той много ми липсва. Аз съм слабачка, колко по-кръгла мога да стана?!

NomNomNom
01-11-2015, 14:48
I feel you tori ^^
След две седмици заедно, сега съм на гарата за към летището, и имам до 1ам наше време , както винаги да си размишлявам върху живота, придружена с хубава книжка, лаптоп и телефон с две батерии в ръчния багаж :Д
Ако ме поканят на интервю за една позиция, мога да му направя изненада тази или другата седмица. Ако не, 2-3 дни отпуска за около 14.02.
И, от утре кормуване!

kalpazanka
01-11-2015, 14:55
И аз умирам на летището всеки път, като го изпратя. На Свети Валентин съм 48 часа дежурна, що ли пък не?!

tori
01-11-2015, 15:16
Мда, всеки път щом го изпращам, все се надявам да си изпусне ши*ания влак и да остане при мен поне още една нощ, но не мога да искам тва от него. Той си има живот, който е твърде далеч от мен. Ако можех, бих изпепелила цялото разстояние помежду ни ама... Знаех, че си слагам таралеж в гащите още когато се решихме да сме заедно, както и че ще ми липсва страшно много, но за тия кажи-речи два дни, които прекарваме заедно и за сънената му физиономия сутрин като се събуди, си струва всичкото скофтване след това.

Colouring
01-11-2015, 15:22
Връзки от разстояние, говори ми... Спомням си какво ми беше преди време и колко трудно беше всичко, ама важното е да сте щастливи, когато сте заедно и да осъзнавате, че си струва. :)

И на мен напоследък ми е едно такова влюбено, влюбено. Всички кофти работи, които си мислех по Коледа и преди това, минаха и сега просто не мога да му се нарадвам и съм адски щастлива, че го имам! Ох, обаче ми е супер зает тия дни, хич не можем да се видим за повече от половин час, нищо, че сме на 100 метра разстояние един от друг. И аз съм заета, до четвъртък не знам как ще изкарам, просто не ми го побира главата. Обаче след четвъртък малко ще отдъхна за 1-2 дена и после отново така. Обаче пък тогава ще можем да си спим заедно вкъщи, защото оставам сама. 3 вечери ще се гушкаме, йей!

Dagichka
01-11-2015, 19:21
може би ме е страх да изследвам тези си мои тъмни страни.. а пък може би не хах

anonymous708973
01-11-2015, 19:53
Пийвам си блажено винце и чакам мъжо да довърши вечерята, за да й се насладим в компанията на хубаво българско вино от "правилния регион" (разбирайте: откъдето е майка, хаха), в компанията на серийка Декстър^^ Добре учихме днес, доволна съм. Малките радости в живота, ееех. И как обичам да си говорим за бъдещето и да сме на една вълна! Къде го намерих знам, ама с какво заслужих толкова прекрасно същество, убийте ме, не мога да ви кажа!

102
01-11-2015, 21:22
убийте я

girlwithblueeyes
01-11-2015, 22:03
Ама как мразя като играем и той победи.Трябва да го инструктирам вече да ми дава победите.И с бебоците днес си хапнахме сладолед след като гледахме една реклама.:D

an7raks
01-11-2015, 23:17
От сега започвам да броя дните до събота/тайничко се надявам да е петък/... Трябва ми за една седмица да се затворим в стаята и да го караме само на запаси, без да мърдаме никъде навън... Белким й се понарадвам... Тъпото е, че после ще я искам за две седмици...
Лятото поне ще имаме време да си втръснем. :D

tori
01-12-2015, 06:12
По дяволите, колко ми се спи... Имам нужда да легна и да умра поне за 24 часа, а тая сутрин телефона ми прегря от аларми и простотии. И аз пак се успях, защото да. :д Обича си го и ми липсва, животинчето, но вече не кривея. И бтв тая сутрин си го търсих из леглото и открих само плюшена играчка, та вероятно съм гушкала нея и на нея съм казала, че я обичам. Нещо, което не ме радва особено, защото да говориш на плюшени играчки не е никак яко. :д Отивам за кафе ей сега и ще се смъкна за малко до даскало, че имам да вземам нещо от там, после - сериал и кибик из нас.

Andjyy
01-12-2015, 07:49
момиче, вразуми се. какво ти става? какви са тези изблици на искрена нежност?!?
хайде дее... станах с идеята, че днес стабилно ще се учи
малко по-късно зафучах пак. е, не се прави така!!
сякаш си нямам достатъчно глупости на главата
ето проблем- нямам кафе
втора сутрин без кофеин

Colouring
01-12-2015, 07:59
Неееееее, понеделник е! Искам тази седмица да мине възможно най-бързо и успея да премина през нея поне горе-долу успешно, 'щото много успешно няма как да е.

Dagichka
01-12-2015, 11:30
днес ми е светло на душата, слънцето навън допринася хаха :д и си взех билет за хип хопаа, толкова се радвамм

girlwithblueeyes
01-12-2015, 13:27
Защо вечно се забърквам в разни каши ...

nexttt
01-12-2015, 13:36
Странно ми е, доста даже.. Преди година не съм си мислела,че нещата ще ми се получат така. Малко доста му е ученето,но сама си го поисках и ще си го карам до край. Липсват ми всички,но поне си заслужава.

Ewok
01-12-2015, 13:55
Най-накрая започнахме да правим нещо по тая квартира. В събота ще идва човек да огледа и да си поръчаме кухня.
Кандидатствах за два проекта, дано ме одобрят поне за единия (няма да мога да отида и на двата :/).
Иии тази седмица ще си свърша всичката бумащина за училище, + малко учене по френски, че яко съм го заебала.
Общо взето се чувствам чудесничко.

bloodfrozen
01-12-2015, 14:20
Много ми е якоооооооо!

http://cdn.meme.am/instances/500x/44583054.jpg

paradosou
01-12-2015, 15:09
Yep. Наистина изключително малко неще ме свързват с тоя град. Няма да ми липсва, 200% е сигурно.
Пожелавам си мъдрост :smt063 и по-прозрачен хоризонт. Дреме ми, че май звучи карикатурно претенциозно...Аз си знам какво съм готова да давам, вече знам и в кои отношения с цената на доста ще избягвам правенето на компромиси. Уж ме устройват предварителните контури, пък да видим...

WickedSick
01-12-2015, 15:11
Добре съм г/д,макар и без особено желание за каквото и да е за доста време...малките хора може и да постигнат целите си.

pac0line
01-12-2015, 15:14
пенчо бре чети, пенчо не чете :/
обречен съм, а има още година и половина минимум

mayaaa
01-12-2015, 16:02
Напрегната. Това е думата. Заради това горещият душ ми е помогнал. Абе, един масаж няма да ми дойде зле. Пак ще е по-добре от това, защото трябва съвсем скоро да се върна към нормалното функциониране, че не е сега момента за разсейване и бездействие, независимо от причината.

kalpazanka
01-12-2015, 18:04
Искам масаж. И топло мляко с какао. Или само мляко с мед. И утре да не се налага да ставам рано.

tuzaro
01-12-2015, 18:13
Превъзбуден

girlwithblueeyes
01-12-2015, 18:15
Вече ми омръзнa от Меси и Ронaлдо,особено от втория!!

granger
01-12-2015, 19:38
Отегчена. Скучно ми е в студентски град. На всичкото отгоре е и студено. Поне новата съквартирантка е някаква печена и изглежда няма да имаме проблеми с нея :lol:

SHPAIdURmeN
01-12-2015, 20:25
Eм, не може така, като един шизофреник, не може така да си изградиш лесно мнение !!! :D

102
01-12-2015, 20:59
грехът скрит в сянката на зимните улици
изпочупените шишета на похотта им
едва забележимите стъпки
хорът на топящия се лед
зимна приказка или кошмар
кубрик или алмодовар
куфар или карта
белотче или сварка

Blab
01-12-2015, 21:04
изправена съм пред дилема, макар че знам какво решение искам да взема.
обнадеждена и вдъхновена съм, но битът все ме затиска.
това е.

Jaune
01-12-2015, 21:25
Хмхм :)

Dagichka
01-13-2015, 07:25
сънищата са моята реалност, бих спала постоянно :д
слънцето ме грее, чакам майка ми да излезе и да си правя жалките опити за йога хаха ако успея да я направя тази поза без да си счупя главата ще съм много доволна. и е крайно време да започна да уча по физика, 20те теми само мен чакат..

TheDeath
01-13-2015, 07:33
Аз пък съм отчаяна, гаджето ми се сърди и не знам какво да направя, че да му мине :) Страхувам се да не се откаже от нас, 9 месеца сме заедно и вчера за пръв път отказа да се видим, искал да ме види, но не в същия ден. Утре, демек днес... Стискайте палци да се отсърди, не искам да го губя...

AnarchyBoy
01-13-2015, 11:23
Взех си два дни почивка и всички могат да го духат.. :D
Харесва ми усмивката й.. и сладките снапчатове, които получавам на всеки 15-20 минути, докато е някъде по задачки..
Объркан съм за пореден път, но и това ще мине.. навън е слънчево и след малко ще изляза да потичам, после на сауна, къпя се и ще излизам някъде, само се чудя накъде..
Скарахме се за мотора... Как да не си го купя при такава оферта, ДЕЙБА... Буквално е без пари, за такова чудовище <3, но нея я било страх, а това ме връща толкова назад, в толкова гадна компания, че ме кара да я мразя, само заради тъпото си съчувствие и загриженост, които ме задушават... Разбирам я, но не ми харесва... Не ми пука к'ва ми е... ако ще и майка... искам го, защото само там се чувствам себе си и някак спокоен и свободен, но тя се притеснявала.. ай сиктир.. добре, че ме занимава със снапчатовете и се подмазва..
http://listenonrepeat.com/watch/?v=Tvj9g1zBryo#Martin_Garrix_-_Proxy_%28_Official_Music_Video_%29

tori
01-13-2015, 12:26
Цял ден съм крива и сънена, но успях да се захлюпя на чина за час и малко отгоре и да поспя, за да успея да си направя класното някак. Май успях. :д Сега ми е супер - слушах пиянски изцепки от тоя и оня, забавно ми е. Дейба, хората с гаджетата си и пиели, ве. Баси. :д

mayaaa
01-13-2015, 16:05
"Разбрах защо помисли, че не съм добре - защото не си бях оправил косата, ама защо да си я оправям, като след малко или много ще бъде погребана и разградена с мен." Е, как да съм? След тоя коментар, как да съм? Упора, упора, ама не съм от камък, бе, мама му дейба... Още нещо да му се случи? Може би, да падне астероид върху него. И да, аз си изпросих да ми казва всичките си мисли и чувства, ама откачам, бе, откачам. Полудявам. И сега не ми и отговаря. Не, че не ми стигаше това да си убеждавам себе си, че нищо няма да стане и че всичко ще се оправи, ама да убеждавам и него вече ми идва отгоре. И не ми отговаря. Побърквам се, честно. Безсилна съм. Така се чувствам. Какво по дяволите бих могла да направя сега. И защо не ми отговаря на шибаните съобщения. Добре, не мога пък, не мога.

sl1nceetoo
01-13-2015, 16:45
Циганина го дават по новините чак, задето си показал оная работа, щял да получи не знам си колко годни затвор, а Тошко Славков за същото нещо получи джип. wtf...

Най- накрая се освободих. Утре почваме първата сесия, въобще не си разпределихме задачите както трябва. Явно на място ще оправим нещата. Не обичам така, ама може би съм прекалено ентусиазирана.
И днес добре, че го сложих тоя на мястото му, щото тая малоумщина ми бъркаше в нервите отдавна. Как може да са ти възложили нещо, а ти да се чудиш как да избягаш, че и да въвличаш и други с теб?! Поне си седна на задника и млъкна.

granger
01-13-2015, 16:56
Днес май засякох един форумец в 280,ама не съм сигурна. :lol:

an7raks
01-13-2015, 20:10
Яд ме е, че пак не я пуснаха... Не е тя виновна, не ми е проблем пътя, но ми е кофти, че пак тъкмо ще се видим и ще трябва да се разделим. Обичам я и искам да сме заедно повечко време...

mayaaa
01-13-2015, 21:13
Пфф, само дето в повече се стреснах. Така, за момента всичко е ок. Чак си се гордея с речта си даже. :cool: Ем, така ми, със самосъжаление от негова страна нищо не се подобрява (нито пък от моя, бтв), а има възможностите и методите за всичко да си дойде на мястото, така че, до тук с това. Дано наистина да помогнах колкото си мисля и дано да има смисъл от думите ми.
И все пак, живота ми си тече около мене, така че чаят и учебникът, по средата на нощта ще се учи немски, че тук вече няма кой да ме спасява. Така съм си го направила, сега ще си го изтърпя.

DisappointedDreamer
01-13-2015, 22:53
Те т'ва е. Да посрещнеш сръбската православна нова година; да изиграеш няколко хора; да се разбиеш няколко пъти на Калашников!; да хапнеш хубава храна и да си прекараш зверски добре с хора, които са ти толкова близки. Върнах се в детските си години от Белград през 2002-04. Определено незабравима вечер :)

TheDevilInMe
01-14-2015, 06:31
Ужасно странно ми е. Умряло, болно, пълна трагедия. Липсва ми толкова много, а е едва втория ден... имам и изпити, но дефакто нямам желание за нищо

bloodyF
01-14-2015, 08:57
Тази почивка ми се отрази чудесно. Видях толкова много места, изпитах такива емоции...прекрасно. И след всичките спа процедури се чувствах толкова добре, обаче вчера седях с мокра тениска 15 минути и заради куриера не успях да се преоблека, при което днес врата ми е ужасно болезнен. Добре че той вчера ми прави масаж малко, та поне мога да се завъртам наляво и надясно.
Той ми е много миличък, искам да е до мен и да ме гушка, но ще е чак довечера..
Липсва ми направо :/ :smt007

tori
01-14-2015, 10:47
Баси кривия ден, то по-голяма кривотия скоро не е имало. Баси кофти хората покрай мен, искам да легна в ръцете му и да умра до утре по същото време поне. Той също е кривонделест, не ми е кеф така. Искам да сме сладки и милички и двамата.

kalpazanka
01-14-2015, 10:50
Цепи не канчето, пробвах да спя- не стана. Опитва се да ме затресе мигрена, а имам да пазарувам и евентуално да домакинствам. Искам да се просна в кревата!

skatew
01-14-2015, 11:21
Днес май засякох един форумец в 280,ама не съм сигурна. :lol:

хаха засече го:Д

granger
01-14-2015, 12:06
I knew it :lol:

На рабоота съм, почитам от време на време, спичам дали утре ще ми даде заверка, абе рай... :lol:

Fisherman
01-14-2015, 12:52
Цепи не канчето, пробвах да спя- не стана. Опитва се да ме затресе мигрена, а имам да пазарувам и евентуално да домакинствам. Искам да се просна в кревата!

малко барбитурати

kalpazanka
01-14-2015, 14:18
Взех си нурофен, че с барбитуратите ми замина пазаруването. :lol:

GuardianAngel
01-14-2015, 14:21
Батенце 100 000 пациента минаха днес на работа,кат парцал съм ако може и на мен някои да ми направи един масаж най-накрая.И мъдрец ми излиза ченето ме боли..дано вземе да спре,че ше тря на касапин да ходя.Време е за една хубава следобедно-вечерна дрямка.

Ewok
01-14-2015, 15:10
Хоп, хоп, ще си имаме нов хладилник в събота! ^^