View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
като за китари в парка.
мммм, да))
'ми, беше по-студено, отколкото ми се искаше. имаше и заблуден чистач с листоразпръсквачка...
но пък винаги е приятно))
а в дни, в които не се чувствам особено красива, най обичам някой да ме задява. така пречистващо действа, по-добро от тренировка, след като някой те е зарязал:Д
Седмицата започва много добре.
Още е обяд, а вече имам едно интервю за работа и имейл от общежитията, че ще ме местят. 8-) Доволна съм!
Блаб, да очаквам ли спъване от Меркурийчо и ако да, как да го избегна? 8-)
бъди мнителна и си договори нещата ясно; //при мен, например, има(ше) подвеждащи условия
не подписвай договор преди 11-и;
иначе, успех! да е за добро!))
.....
едит:
като нова съм, бе. въпреки температурата.
даже съм готова за любов. харесали са ми кандидат. да го видим:Д
чакам Меркурий малко и аз и почваме да снимаме и репетираме. да се оправят всички.
i keep goin' to the river to pray.... the ghost of you it keeps me awake..........ляляля
Не знам какво е тва любовното, гушкаво, прекрасно сладичко настроение, което ме е обзело. Седя и си мисля колко си обичам кривотийката и колко много искам да си го гушкам и мачкам. И некво такоа... не знам ама имам чувството, че целия шибан свят трябва да научи. По дяволите, готова съм да спирам некви рандъм минувачи по улицата, само и единствено, за да се похваля колко го обичам. И наистина нямам търпение да го видя. Сряда. <3
lisi4ety
02-02-2015, 18:40
да ти започне седмицата с изпит
камък ми падна от сърцето, съсипах си здравето заради тоя изпит
а сега последни часове почивка и от утре пак се почва ;\
бля :Д
интересно ми е, хайде да се случват някви неща:Д
Нещата сега са...добре.Ти да видиш.
heartshapedbox
02-02-2015, 21:24
Странно е как се чувствам едновременно много хармонично в едни отношения и страшно колеблива и раздвоена в други.
Обичам иначе. <3
Днес ми беше ден за почивка и готвенки, хубаво си нагушках и домашния звяр, че все не мога да го хвана буден. Явно за израза "спиш като пор" все пак има някакви сериозни доводи. :Д
Идеално... Главата ми мина, почти не ми пука за нищо и имам чувството, че ще си взема изпита...
//явно неслучайно виното е наречено "напитката на боговете"...
Лежа си на топло, а по z-rock са пуснали албума на hozier, как да се чувствам, освен прекрасно)
хаха, в такива моменти осъзнавам колко малко ми/ни трябва))
AnarchyBoy
02-02-2015, 21:32
https://www.youtube.com/watch?v=e2X1MIR1KMs
ORGASM, NERDGASM, EYEGASM, EARGASM, SOULGASM
Липсва ми геймърстването :D Но няма да се поддам!
https://www.youtube.com/watch?v=4un7Jedpicg
EARGASM, SOULGASM.
^ в Planetside 2 е същото откъм тийм и координация, особено като сте 2 платуна по 40 човека -- с разликата, че не се налага да фармиш в продължение на месеци и играта е фпс -> доста по-динамично е
https://www.youtube.com/watch?v=IJYRCxhUjMQ
AnarchyBoy
02-02-2015, 22:54
Ако играя бих играл този пиратски сървър на lineage 2 > http://lineage.ru/#
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t35.0-12/10961015_894504807261473_1417507668_o.jpg?oh=c260e fa7686f95d9971dd09a452a84c9&oe=54D22B95&__gda__=1423083397_0d8b194bbcad7ff5307d3fcb8c9d2a3 3
Забележи как в 2 през нощта във вторник, което не е пиков ден, щото хората утре са на работа. Реалм Нанна х75 има 20к онлайн ;3 Сега си представи какво става през уийкенда. Едни приятели то 23ти януари до сега, вече са с 1к евро напред. От продаване.. ;3
Изисква се ненормално количество self control, crowdcontrol, tactical environmental abuse, gameplay, co-op (teamplay) & skill level. О и също да не бътхъртваш като вие сте 100 а дойдат 1000 и ви премачкат. Its not about quality its all about quantity kids, learn this!
Мога да изкарам много пари от това сървърче, но не ми се занимава, ако почна пак да играя би било за гавра и ташак, гангвайки по 20 отрепки сам, прибирайки 10 + преди да падам ;с
Ето нещо мое.
https://www.youtube.com/watch?v=JSk-GUYTdY0
https://www.youtube.com/watch?v=UqtayBoIc-o
Videos from back in DA DAYS, bitches.
лол гейминг мъч.
Не и ли мина модата на тази игра?
World of Warcraft не бихте ли казали,че е класи над L2?
AnarchyBoy
02-02-2015, 23:35
Като гледам най-играния прайвът на уоу със свойте велики 8к онлайн в няколко реалма общо. Не особено. 3 пъти повече събираме в един реалм, а има мулти-сървъри с по 10 реалма, всеки с по 10-12к онлайн.
Същата е и ситуацията на официалните. Докато близардци изстискват и последния лев от играчите си за месечен събскрайб, л2 отиде фрий то плей, 2 години назад и от тогава има супер огромни популационни спайкове.. С ин-гейм шоп и фтп вариант е малко бозаво, ама всички играят. Също докато близард забраняват ин-гейм итем сел, л2 го поощрява и всеки продава голд и предмети за зелено.
Имах в предвид,като цяло,че wow е по-развита,трудна,интересна.(н е съм много запознат но популярността изглежда огромна)
Да не говорим за разликата в битките,няма база за сравнение.
Но съм съгласен,че близард искат доста високи месечни такси,а пък в същото време забраняват ин-гейм селла(макар че има заобиколен начин за голд трейда специално)
Предполагам е въпрос на гледна точка де,аз лично на тия корейци нито едно MMORPG не съм харесвал.
SonataArctica
02-03-2015, 00:40
Едно самотно и тихичко ми е. Легълцето ми е празно и студено. Толкова съм свикнал с нея, че дори не го осъзнавах до преди няколко дена. Мисля си за нея докато не е до мен, а когато тя е с мен се държа като дебил, отпуснат и щастлив. За първи път мога да бъда изцяло себе си пред някого и да не бъда съден за това.
Направих го скапаното CV, остана само да нахвърля есетата и да си оформя препоръката. Сън не ме хваща изобщо и накрая ще се озова над учебниците по математика. Обичам, когато усещам умората в себе си.
Наистина се радвам на това, което съм в момента и мисля, че развитието ми през последните няколко години е за по-добро. Днес ми го казаха двама стари познати, с които не се бях виждал от доста време. През уикенда ще ходим да пием по биричка даже. :) Това, което бях преди ме кара да се подобрявам и да работя върху себе си. Тя също ме прави по-добър човек.
Бррр!!! https://www.youtube.com/watch?v=j5mYJrpx0gI
TheDeath
02-03-2015, 05:28
Денят започна странно. Събуждането супер - алармата, гушнахме се за още 5 минути, после станахме и го закарах на бачкане, всичко 6, цунки, обичам те - браво, супер, доволна съм, нещата вървят добре :)
Обаче скапаната кола... По груби сметки съм вложила над 2000лв за година и половина, и то в кола, която реално в момента не струва дори 1000.... Както си карам и прас-угасва.... След минутка въртя, малко трудно, но пали пак. Проверявахме газовата, проверявахме дистрибуторната капачка, електрониката, и нямам вече идея какво й става на тая таратайка.... Хич не ми се иска малкото закътани пари, които имам да влагам в нова кола... Ама май ще се наложи.... Мамка му...
За пореден път за последните 2 седмици настроението ми се срутва за секунди.. Тази любов ще ме убие някой ден.. Знаете ли, не се ядосвам от това, че с нея няма да стане, а се ядосвам на това, че се пре*баха и приятелските ни отношения.. Представяте ли си, 1500 съобщения за седмица и накрая да ти каже "Спри да ми пишеш, не искам да поддържаме контакт".. Има моменти в които изобщо не ми пука за нея, но моментите, в които мисля за нея са няколко пъти повече.. Толкова е сладка, малко е тъпичка, но е сладко тъпичка.. Не знам вече..
Dagichka
02-03-2015, 06:40
ох, не искам да ходя на лекар :с пресилих си тялото тези дни, то не беше парти, то не беше секс и сега ми го връща най-вероятно :д ноо всичко ще е наред, няма да се сдухвам :))
днес се записвам за втория семестър хохо и ще си го видя ^^
Colouring
02-03-2015, 06:45
Пожелавам му успех днес, дано да се справи. А на мен как ми се иска да ми се получат нещата - малееее, голям празник ще е! А дано, ама надали.
И как можах да се разболея точно сега?
Ебаси кефа, вчера си взех изпита с 5 , :lol: не знам как стана,явно пък съм ги запомнилa нещата :lol:
А днес ще си видя гупито и ще тлъстеем :lol: тортичкииии!
AnarchyBoy
02-03-2015, 08:12
Имах в предвид,като цяло,че wow е по-развита,трудна,интересна.(н е съм много запознат но популярността изглежда огромна)
Да не говорим за разликата в битките,няма база за сравнение.
Но съм съгласен,че близард искат доста високи месечни такси,а пък в същото време забраняват ин-гейм селла(макар че има заобиколен начин за голд трейда специално)
Предполагам е въпрос на гледна точка де,аз лично на тия корейци нито едно MMORPG не съм харесвал.
https://www.youtube.com/watch?v=UqtayBoIc-o#t=1355 изгледай старателно целия клип.
Или за по-лесно отиди на 16:01 и ми говори за битки, в уоу 40 вс 40 и всички се кефят на макс заради "епичността" на битката. При нас, 40 вс 40 си е поредния нормален понеделник. Битките в л2 могат да ескалират от парти вс парти до 10 минути по-късно 1000 вс 1000 вс 1000 / че и повече/ За това при нас трябва да имате крауд контрол, някъде в тубата има клипче, с мен и моето парти 9 вс 170 на еднакъв гиър и левъл, просто абсолютен контрол и доминейт пред тях заради скила и крауд контрола. 10 минути ги гаврихме. от там един коментатор ни кръсти "Legendary" и сега константното ми парти си остана с такова име. Делиани Леджендъри. ;3
anonymous708973
02-03-2015, 08:16
Лошо ми е, повдига ми се, а не съм нервна. Има време до изпита де, и това ще стане.
Оф, искам просто лесни правни случаи - без 18 000 мини параграфченца и честно оценяване на база знания и обяснени предпоставки, не на база оформление. ОФ!
NomNomNom
02-03-2015, 09:19
Нещо сякаш умря.
Трябва да си прекомпилирам живота без това нещо и да направя някакви планове .. евентуално.
Чувствам се почти по същия начин, както когато преди време приятелят ми каза, че няма да сме заедно.
Само че той е единствен , пък това нещо - макар и да е безумно безумно рядко, вероятно до една година ще се появи.
Но пък сходното е, че нямам обяснение. Но пък без него пак просто мога да си продължа нататък и да остане един лош спомен. Но се чувствам буквално все едно изоставена от някого , когото обичам.
Явно този шок настъпва, когато искаш нещо, т.е. любовните разочарования са пак нещо, което искаш и не го получаваш. Дали ще искаш човек, или вещ, или нещо друго, пак когато не го получиш, се чувстваш по същия начин.
girlwithblueeyes
02-03-2015, 09:21
Мдамм сега цял ден ще се занимавам това нещо сама съм си виновна нищо другияят път ще знам да прилагам снимките към докладите по навреме .Видях си мъниците на видеозоноа и ме поляха такива тръпки на радост толкова са мънички направо се разтопих <3 снощи доста ритаха изглежда хокеисти ще стават но ми е приятно да ги усещам в коремчето си и той всеки ден става толкова мил как може да ме глези толкова <3 и с такава нежност и страст ме гледа .
TheDevilInMe
02-03-2015, 09:23
Много, много болна, снощи вдигнах почти 39 ебаси чудото, скоро не съм била толкова зле, като парцал, добре, че поне сесията мина и нямам за учене, най-вероятно щях да си пропуска всички изпити :cool: оххх и понежи пия ногу чайове, не излизам от тоалетната... черен чай и древните вампири <3
Niakoitam
02-03-2015, 09:28
Някой хора може и да не вярват в съществуването на душата,задгробният живот и т.н.,но... сякаш духът на наскоро починалият ми дядо все още не може да си намери покой.Сякаш си иска телевизора дори от отвъдното.
Историята е такава.Когато баща ми му предложил да си го вземем ние от болницата,той казал,че има само едно условие.Не иска нищо друго от другото си "семейство", въпреки,че се чу че е купил много неща за тях, а единствено си иска телевизора.Баща ми си го заиска,а те отказаха,след което просто,защото е било може би едно от последните желания на дядо ми той се запъна и каза че ще ги съди.Те донесоха някакво малко ЛСД телевизорче,което разбрахме че струва от 150 до 200 лева, а се разбра,че той е теглил кредит преди години към 1000 лева.Като му го показах вече почти не говореше и ми се стори,че го погледна с някакво доста голямо прнебрежение и се обърна. Чичо ми като го видя започна да кори баща ми защо се бил занимавал с глупости и като толкова му е призорило за този телевизор да си го пази.На него не му било трябвало нищо от тия и не му се занимавало избщо с тях. Вчера обаче казал на стринка ми,че сънувал дядо ми,който му казвал,че си иска големият телевизор постоянно.
Нещо се стреснах вчера яко макар че от дядо ми никога не ме е било страх и за милисекунда.Даже и като съм бил малък и ми се е карал аз съм му отговарял.Вчера вечерта се плашех едва ли не от сянката си като останех сам.За първи път от много години насам не си легнах минавайки през тъмното в спалнята,а първо светнах нощтната лампа. И тази вечер го сънувах.
Видях го на някакво хълмче в някаква гора.Беше здрав,весел и спокоен и си ходеше съвсем нормално.Отидохме в нещо като болница и той като легна на някакво канапе и не можеше да стане.Събрахме се един куп народ да го вдигнем,но не можехме.Появи се някакво усещане,че това не е той,а баща му или дядо му,но по-скоро баща му.В действителност гроба на майка му и баща е в селото ни.Открихме го преди около две години и го позачистихме аз и баща ми.После сме ходили още 2 или три пъти двамата заедно с майки ми и брат ми.По едно време в съня се появи някакво момиче,с което се запознахме.Нещо ходехме на някакви уроци пък не си бяхме написали някакво домашно и нещо ходехме и по София.Всъщност това,което се сещам от действителността е че бабичката му действително има някаква внучка дето аз не я познавам.Като са носели телевизрчето тя е разпитвала майка ми дали има морал и малко са се поскарали.Впоследствие се разбра,че е на около 22-23 години и се връща само Събота и Неделя иначе си седи по София и може много неща да не са и ясни.Включително и за кой телевизор е ставало въпрос.Та какви са тези препратки дето ги сънувах и аз правилно ли ги ловя не знам.То всъщност аз му нося и името на дядо ми,а с чичо ми са родени май в един и същ месец.
heartshapedbox
02-03-2015, 09:31
Синеочке, бебоци ли ще имаш? Честито, прекрасна новина!
Нещо денят ми започна на криво, а и се успах. Имам и задачки за деня, след малко излизам да ги свърша. Има един точно определен човек, който искам да видя, но пък той е на дооста километри и май няма изгледи да се срещнем скоро :/
girlwithblueeyes
02-03-2015, 09:32
Дам:) Много благодаря ^^
shmatarok
02-03-2015, 10:24
'
бъди мнителна и си договори нещата ясно; //при мен, например, има(ше) подвеждащи условия
не подписвай договор преди 11-и;
иначе, успех! да е за добро!))
Благодаря ти, Блаб, ще го видим дали ще го бъде днес. :)
//
Спах ужасно, ако изобщо мога да кажа, че съм спала особено, повече няма да си правя такива експерименти. Цяла вечер си задавах въпроси наум, привиждаха ми се мишки и се притеснявах за всичко, за което мога да се тревожа в момента, по-голямата част, разбира се, пълни простотии.
Гузно ми е, че май му хлопнах телефона днес, докато още говореше, ама бях толкова заспала, че не знаех къде се намирам. И още не знам, а на интервю ще ходя. Леле.
Малко ме събуди, но му прощавам. Днес не е кривотийка за разлика от вчера, даже по скайп беше баси ухиленото говедце. :3 Харесва ми като е щастлив и ухилен гадин, иде ми да го разцелувам и да му се метна на врата. И да си го нагушкам.
LoadRunner
02-03-2015, 17:20
Много съм разстроен, сега забелязах че съм си объркал ника :cry:
Нещо изключително много ми се допи, а още няма и средата на седмицата
GuardianAngel
02-03-2015, 19:07
Много, много болна, снощи вдигнах почти 39 ебаси чудото, скоро не съм била толкова зле, като парцал, добре, че поне сесията мина и нямам за учене, най-вероятно щях да си пропуска всички изпити :cool: оххх и понежи пия ногу чайове, не излизам от тоалетната... черен чай и древните вампири <3
При мен е същото,толкова бях зле днес,че от работа право при личният за болнични...ще друсам антибиотици(колкото и да ги мразя) и ще варя магическите отвари :Д
уморена съм. предната вечер бях спала два, макс три часа. сутринта тела ми звънна и станах отново рано. не знам как бих спала в едно легло/стая с друг човек като съм станала толкова претенциозна :Д. да ми е мн дарк, абсолютно тихо, да няма движение и тн. мръдна ли веднъж, край да заспя отново. ох, дневниче, сори че те товаря с глупости, но това са ми неволите засега.
а, има и още. в цикъл съм, мамицата му. този път директно изпих една ампула аналгин, колкото и да е вреден иначе. ми неа такава болка, бате. преди не беше така ):
колкото до *КХЪМ–КХЪЪМ*.., хубаво е, че никой не може да вижда какво си мисля и какво става в главата ми. през повечето време си държах здраво стиснати ръцете в скута, потискайки порива да развея средното си пръстче и да затръшна вратата след себе си.
и тъй
Такива завистливи копелета като тези от класа ми няма..честно ви говоря..
Нещо изключително много ми се допи, а още няма и средата на седмицата
i feel ya
ще друсам антибиотици
Моите пък точно ги изпих тая сутрин. Утре вечер не, но в четвъртък с мамито ще си пийнем уиски като бели хора, че ми се пие от петък насам.
heartshapedbox
02-03-2015, 19:48
Трудно ми е, но мисля, че взимам правилните решения в ситуацията.
Видях прекрасна падаща звезда! <3
HollyGolightly
02-03-2015, 20:43
Едва 3та седмица, откакто почнахме, а вече говорим за Midterm exams. За Четвърък съм затрупана със статии и уроци за четене, а след няма и седмица трябва да си предавам първото есе. Ненужно е да споменавам, че дори не съм го започнала и все още се чувствам толкова объркана, че си нямам и идея за какво да пиша. А книгата, която четем е толкова суха и разтяга едни лукуми, във всяка глава едно и също пише, само словореда променя. Явно "Професор в Корнел" е титла, която ти позволява да си пишеш каквото пожелаеш и все пак да пожънеш успех.
Само още един месец и излизам във ваканция, трябва да го накарам да попътуваме малко, от доста време не сме го правили
Доста криво си наредих живота. Бачкам няколко седмици като ненормален, после още толкова нищо не правя. Сутрин тренирам здравата. На обед върши някои рутинни занимания, за да поддържам бизнеса, после пак ходя в залата. Вечер се прибирам и ми е някак самотно, понеже в момента си кукувам самичък в България. Говоря по скайп 2-3 часа с близките ми хора и после пак ме обзема самота. Цяла нощ се въртя в леглото и не ме хваща сън. За една една седмица прочетох 5 книги. 7 дни - 5 дебели тома.
Почерпихме се леко с приятелчетата,даже си върнахме времето назад и се посмяхме доста,можеше още бая да продължим но все пак утре е работен ден иии...някак си по това време на седмицата не е много удобно да се пие...
Иначе се чувствам доста объркан.
Приключих успешно сесията,за което се радвам,обаче в любовен аспект,са доста зле нещата.
Забърках се с момиче което може би дори не съществува,отделих доста от времето си за нея,и сега съжалявам.
TheDeath
02-04-2015, 05:35
Спах толкова много снощи, а пак не се чувствам добре, явно се разболявам... Хич не ми се виси в офиса, а нямам никакъв шанс да се спася :) Имам доста работа да върша, а нямам сили, само да си изпия кафето и започвам, че няма кой да ме чака...
VinDiesel
02-04-2015, 05:44
С една дума - супер.
NomNomNom
02-04-2015, 06:53
Home office съм днес, хем нямам грам глас да си кажа името :д хем ме мързи да мръдна от печката до леглото :д хем на работа всички сме болни освен шефката, а у нас братчедка ми също е болна, егати грипа
girlwithblueeyes
02-04-2015, 08:12
Добре е не очаквах да приключа толкова бързо цялата работа .Днес общо взето ще работя вкъщи а следобяд ще отида за да помогна малко дано само не ми направят някакъв проблем пак .
бахти ташака до 3 часа да доучвам за изпита, да стана в 6, да отида в 8 и 30, за да разбера, че изпита започва от 7 и 30 (dafuq?!), реално са почнали в 8 часа и още правеха теста и доцентката не ме пусна да го правя и ще се явявам на 27ми.. деня ми почна ужасно, ма аз и си имах няк'во такова предчувствие.. както и да е, шсе наблъскам и шми мине :д
TheDeath
02-04-2015, 08:55
Пак се вкарвам в някакви филми, писна ми вече, трябва да си наложа да не се вманиачавам толкова много.... Нооо ще го направя луд, само да се оплаче, че му се спи! Висиш у тъпия фейс до 1, при положение, че трябва да ставаш в 6...? Ооо, не, не , само да е посмял да измрънка....
pandabear
02-04-2015, 09:08
от много време не се бях събуждала с усмивка. вчера всичко беше чудесно.
https://www.youtube.com/watch?v=09R8_2nJtjg
обичам този клип.
обичам тази песен.
пък и Адам Лавин си го бива много в костюм :}}
Dagichka
02-04-2015, 09:09
официално съм втори семестър, аа кога мина толкова бързо времето? :дд хубаво ми е, излязох дори без грим и сутиен/бюстие, чувствах се като вкъщи и по улиците в центъра, без да се старая особено как ли изглеждам.. та за кой да се старая? важното е аз да се чувствам удобно в кожата си ^^
AnarchyBoy
02-04-2015, 09:57
Променям си стила. Стига с т'ва официално, вече само спортно- go beastly. go alpha all the time. Да се чудят хората защо се разхождам със сакче постоянно? Фитнес майна.
Макар, че ся обучението ще е не само психическо смисъл учене, ами и физически тренировки до побъркване или поне аз така ще им се отдам. go beastly or go home.
С нова прическа съм... Тя мое си ебе путката майна сериозно... Аргх антипатична ми е. :@ Проблеми, ама все тая ш се справя с всичко.. само още 10 дни. гладен съм и искам да ида да тренирам, ама ме мързи, спи ми се, едва спах.. сутринта се събудих от лудо квичане и едно счупено краче, к'во да права.. ае до болницата и там занимавки бе заеби.
Ся ш гледам филм и ше спя после отивам да тичам евентуално с кучо и да плувам.
докато не гледах ми се ъпгрейдна шибаният скайп. в момента искам да убия някого!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
пфффффффффффффффф.
Colouring
02-04-2015, 12:16
6 по математика, оле, оле оле!!!
И химяита мина доволно, мисля, че я взех, пък с колко хич не е и от значение!
Сега лека нощ!
Блаб, я кажи нещо за ретрогарден меркурий, луната в пети дом и такива неща :д
Моето приключение със запазването на билет за полетите.
Днес си получих парите и бързах да си взема билет, да не би да поскъпнат още повече и цъкам и понеже от две седмици ги проверявам - видях си полетите на връщане и директно си го взех. Запазих си го, спокойна вече реших да направя последна проверка и какво се оказва - на отиване пристигам с ден по-късно заради 15-часов престой, а трябва да пристигна на точно определена дата.
Обаждам на другарите от esky да си оправя резервацията, поскъпна ми с 12 евро, но не е болка за умиране. Пратиха ми мейл за потвърждение, отговорих им, че всичко е ок и пратих последните 4 цифри от картата за потвърждение, за да могат да направят плащането. Обажда ми се пак момчето да ми каже, че имало някакви карти от райфайзен, с които не може да се плаща онлайн и моята е една от тях и ще трябва да платя по банков път или с друга карта. Също така се сети да добави, че единият ми полет на връщане не включва багаж, освен ръчен до 8 кг., и ще трябва да си го заплатя допълнително 40 евро седмица преди полета.
Накрая се наложи да си анулирам и тази резервация и сега ще търся други варианти :д
И по този повод - кажете ми друга такава компания като esky, може и чужда да е.
NomNomNom
02-04-2015, 12:28
http://www.trip.bg/ - ползвам си я да проверя кога какви полети има, но после резервирам директно от авиокомпанията, не през сайта - там ти взимат допълнително отгоре, че и те да имат кяр :Д
Инак, до там, до където отиваш .. не съм виждала директни полети от софия :/ , твоите с прекачване ли са всичките?
+ тук на този сайт много удобно виждаш къде и за колко часа спираш
Станаха 2 седмици откакто спрях да пуша.
Понеже четох в нета, че за доста хора това е моментът, когато започват да се чувстват физически и психически независими, бях решил на този ден да си запаля цигара за да видя как ще ми се стори.
Ако трябва да съм честен не ми се нравеше идеята, че докрая на живота си ще съм ограничен един вид не трябва да паля нито 1 цигара - доста хора твърдят, че направиш ли го, обезателно ще се върнеш към навика.
И понеже ми беше ясно, че със сигурност ще я запаля тази цигара - дали след месец или година - реших да е възможно най-скоро след като съм 'спрял' цигарите.
Е, запалих я сутринта. От първата дръпка имах вкус на изгоряла шума в устата, от втората започна да ми се завива свят, на 3-тата ми се докашля. Дръпнах си още няколко пъти я изгасих. А сега съм с главоболие.
Яко ми е. Мислех си, че доживот ще трябва да се лишавам от нещо, което макар да е абсурдно вредно ми доставяше удоволствие. Е, не ми. И се чувствам свободно :Д
break филмарщина;
anonymous708973
02-04-2015, 12:50
http://www.trip.bg/ - ползвам си я да проверя кога какви полети има, но после резервирам директно от авиокомпанията, не през сайта - там ти взимат допълнително отгоре, че и те да имат кяр :Д
Инак, до там, до където отиваш .. не съм виждала директни полети от софия :/ , твоите с прекачване ли са всичките?
+ тук на този сайт много удобно виждаш къде и за колко часа спираш
Викам да си направим една тема, че искам акъл за евтини полети до Прага. От Франкфурт са по 130+, от Кьолн-Бон са по 30 евро :д
С мъжо най-вероятно ще ходим за 4 дни до Латвия през априлската, двупосочен билет за 2-ма плюс опция за кефар до 15 кг - 150 евро. Е, до летището са по още 20 на човек, ама като цяло е мн добре^^
Благодаря, номи, да, с прекачване са всичките, но аз нямам против. Всъщност така и предпочитам :д
Лейди - до Рига.
бтв Номи, аз съм гледала да си купувам еднопосочни билети и сама да си направя комбинацията, но миизлиза доста по-скъпо, или поне през ескай. Само в едната посока билетът е ~200 евро, а отиване и връщане са около 280...
NomNomNom
02-04-2015, 13:00
Яко ми е. Мислех си, че доживот ще трябва да се лишавам от нещо, което макар да е абсурдно вредно ми доставяше удоволствие. Е, не ми. И се чувствам свободно :Д
break филмарщина;
Честито, макар че - ако не това, друго ще те убие :Д
Не знам дали някой ден ще го усетя :Д Много се опитвах да пропуша, даже в един период месец-два пушех, ама не ми беше вкусно, и толкоз.
Викам да си направим една тема, че искам акъл за евтини полети до Прага. От Франкфурт са по 130+, от Кьолн-Бон са по 30 евро :д
С мъжо най-вероятно ще ходим за 4 дни до Латвия през априлската, двупосочен билет за 2-ма плюс опция за кефар до 15 кг - 150 евро. Е, до летището са по още 20 на човек, ама като цяло е мн добре^^
Ще питам бфф-а ми, той работи и живее от там, и каза, че офертата е да отидеш с автобус/влак от германия до прага, ама ще разпитам за детайли
Иначе, това 150 евро двупосочен за двама, втф , колко яко.
Аз съм редовен пътник към испания, и дори визз еър ме дънят понякога със 100 евро на посока ( като включа и багажа , по едно време беше станал 30 евро ) , но алтернативи почти не виждам,или са с огромна загуба на време :/
anonymous708973
02-04-2015, 13:12
Wizzair са си педераси като повечето нискобюджетни. Накараха баща ми да плати 35 евро такса за ръчен багаж, който е напълно стандартен ( от малките куфарчета) и който е минавал милиони пъти пред Луфтханза.
Ина, ти откъде си запазваш билети?
anonymous708973
02-04-2015, 13:30
Ами, търся в гугъл, защото примерно за Латвия уж в някакви сайтове сравняват цени, уж "най-добрата оферта", после влизам в сайта на райънеър и гледам, че е по-евтино! Срамота. Та, търси здраво.
Ами, аз не държа да е най-евтиния вариант, предпочитам да не е нискобюджетна компания, твърде мн занимавка е. Част от пътните разходи са ми покрити, затова.
Обаче искам да имам по-голям дневен престой на връщане и затова сега гледам какви схеми да направя :д
Deadlock
02-04-2015, 13:37
вижте momondo.com/rumbo.com/skyscanner.net
pinkpanther, в сайта на уизеър си пише максималните размери на багажите. пише го и при купуването на билета. не са педераси, задето баща ти не е проверил. Оо
и този ден го пиша бегал. то стана 5. станах в 12, уж ше уча. мина се час в сладки приказки с мамчето, мотках се и деня отмина ;д. навън е облачно и създава едно токова прекрасно уютно меланхолично настроение. никак не ми се учи, а времето си минава. този изпит е най-тегавия. ew. трябва да зубря, няа как, а мн мразя.
искам да знам че нямам нищо за вършене, да се завия през глава, да забия слушалките и да потъна в блажен сън.
ъх.
therichbitch
02-04-2015, 13:56
Отброявам вече дните на един календар, толкова до гуша ми дойде. И пак нещо гърлото не е наред, искам почивка. (
П.П. От Дрезден до Прага има автобус и граница няма, супер бързо се стига- 2 часа. (ама от Южна Германия до Дрезден... :Д)
anonymous708973
02-04-2015, 14:07
Хаха, Деси, мерси :Д
Еwok, накъде ще ходиш?
вижте momondo.com/rumbo.com/skyscanner.net
pinkpanther, в сайта на уизеър си пише максималните размери на багажите. пише го и при купуването на билета. не са педераси, задето баща ти не е проверил. Оо
Девойче, баща ми е прекарал по самолети толкова време колкото аз сумарно не съм живяла. Идеално знаем и двамата къде пише размерите. Куфарчето е напълно класически размер и за една камара време никъде не го бяха карали да плаща; да не говорим, че евентуалната такса далееееч не се плаща на гейта, докато чакаш да влезеш в самолета, а доста по-рано.
И по мениджмънт им учихме тъпите номерца даже.
pac0line
02-04-2015, 14:11
на 7мото небе!!!!!!!!!! Объркала е точките, няма ликвидации, даже с по-умерен разговор добре се подготвих за предмета ѝ следващата година.
Утре е интервюто за работата, ако всичко свърши добре този уикенд ще имам няколко повода така да се направя, че и най-близките ми да не ме познаят.
Аааах, аз наистина съм само мечтател, и толкоз :-P
Нямам полети, нямам рейсове, нямам курсове! Отивам пеша във фитнеса!
Въздъх. Явно да се държиш нормално е твърде мейнстрийм. Този път компромиси - йок. Всичко ще дам, но ще прекъсна омагьосания кръг.
Но пък си взех изпита. Подариха ми книга в една книжарница. И ядох най-божествения сандвич на света.
Еwok, накъде ще ходиш?
Девойче, баща ми е прекарал по самолети толкова време колкото аз сумарно не съм живяла. Идеално знаем и двамата къде пише размерите. Куфарчето е напълно класически размер и за една камара време никъде не го бяха карали да плаща; да не говорим, че евентуалната такса далееееч не се плаща на гейта, докато чакаш да влезеш в самолета, а доста по-рано.
И по мениджмънт им учихме тъпите номерца даже.
Рига
Обаче ще подкрепя дедлок - уизеър не са всички останали компании и съответно изискванията им за багаж са различни. Това, че при нормалните компании са го пускали, не значи, че е задължително и нискотарифна като уиз да го направи.
Добрем, най-изгодно ще ми излезе с турските авиолинии, а и честно казано бих обиколила и Истанбул.
Но пък се чудя дали е добра идея да си обикалям истанбул сама :Д
Deadlock
02-04-2015, 15:01
каката ;Д, баща ти може и на летището да живее, но това няма отношение към факта, че авиокомпаниите имат различни изисквания, които можеш да прочетеш, и ако куфарът ти е съобразен с тях, не те глобяват, нали ^^ типично в твой стил, ще 'помоля' - погледни какви размери е този класически куфар, погледни размерите според сайта на уизеър и си поеми въздух
ти девойко за нейния баща няма да говориш
не си му на годините нито на парите
а още по-малко на интелектуалниа багаж
Добре, последно - ще имам престой в Мюнхен на 31.03 :Д
Ако има някого там на тази дата би било прекрасно да обиколим заедно.
Днес ми е някво' умърлушено. Дано се пооправя малко..
Deadlock
02-04-2015, 17:32
102, не съм му на размера куфар :д
Прекарах супер готин ден! Но накрая пак се сетих за нея.. а познайте какво стана с настроението ми..
Хах, пак качи нова секси снимка..
Прекарах супер готин ден! Но накрая пак се сетих за нея.. а познайте какво стана с настроението ми..
Хах, пак качи нова секси снимка..
Щом качва секси снимки,предполагам с цел "лайкове",значи е ясна.
Не си съсипвай настроението заради нея,не си струва.
Пък и разбери,не си ли я имал още в началото когато си я искал,няма и да я имаш.
Имам толкова много чувства, 'ма зак'во да ви ги споделям, кат' мога да си ги изям. 8-)
Щом качва секси снимки,предполагам с цел "лайкове",значи е ясна.
Не си съсипвай настроението заради нея,не си струва.
Пък и разбери,не си ли я имал още в началото когато си я искал,няма и да я имаш.
Благодаря за съвета! Аз не я искам, но нещо постоянно ме влече. :)
HollyGolightly
02-04-2015, 21:35
От доста време не съм се спирала просто ей така вкъщи, даже чак сега забелязах, че все още имам снежинки висящи от тавана .
Трябва да седнем и да изгледаме някой хубав филм, за разнообразие, понеже последните няколко дни все с ненормалници се занимавам и имам нужда да си почина малко.
anonymous708973
02-04-2015, 22:13
102, не съм му на размера куфар :д
Ти се ебаваш, ама толкова събира това нещенце, лелеей :д
Ако бях по-компактен пътник, само с него можех да отивам някъде (до Латвия, например, ще се ходи за няма и седмица), ама пуста му козметика и обувки :д Така де, за 4 дни ми трябват поне 3 чифта обувки, нали??
Имам толкова много чувства, 'ма зак'во да ви ги споделям, кат' мога да си ги изям. 8-)
:Д:Д:Д
Ти се ебаваш, ама толкова събира това нещенце, лелеей :д
Ако бях по-компактен пътник, само с него можех да отивам някъде (до Латвия, например, ще се ходи за няма и седмица), ама пуста му козметика и обувки :д Така де, за 4 дни ми трябват поне 3 чифта обувки, нали??
прекарвала съм месец на път сама, с багаж на гърба.
преди да тръгна да се прибирам си купих обувки, че другите ми 2 чифта се бяха разпаднали.
не се лигави.
пинкпан7ер може да се лигави колкото си иска
баща и е кондуктор
uj megahipersomniya, a ne moga da zaspya. ot druga strana pyk ne sym chuval. stanah kysno, sledobeda dremnah malko, NE UCHIH, no kak mamka mu da go napravya sled kato ima tolkova sladki jivotinki za zyapane. weekenda pyk ima zimni sportove i nz kak shte se nastroya ot priyatnata trypka, koyato mi syzdavat kym tegavko zubrene. tozi pyt naistina shte se izdynya. kot takoa. chakam da stane tri i shte si zapovyadam da zaspya. prez tova vreme shte si vzema edno hapche petter northug. deistvieto mu e osvobojdavane na endorfini, zagryavane i priyatna umora. leka noshtt ((:
sori za shlyokavicata, no sym ot tel i NEPREMENNO tryabvashe da spodelya
anonymous708973
02-04-2015, 23:45
прекарвала съм месец на път сама, с багаж на гърба.
преди да тръгна да се прибирам си купих обувки, че другите ми 2 чифта се бяха разпаднали.
не се лигави.
Ами, много хубаво, аз говорех за себе си, не казах, че е невъзможно :)
102, "билети дупчи татко...", нататъка няма да ти я пея. :д
102, "билети дупчи татко...", нататъка няма да ти я пея. :д
ahahahahah mersi не я знаех тука ми я пуснаха на конферентен да я пеем
дървар съм си и аааааз
NomNomNom
02-05-2015, 00:31
- гърлото ми се е подуло
- кашлям от белите дробове
-подгади ми се от трахизана , и продължи да ми е гадно на корема
-тека като река с парцали 4ти ден, гърдите ме болят, което ме навежда на мисълта, че това не е менструция
- и ме е шубе да заспя сега :д
защо да не е
на това прилича
galaxy29
02-05-2015, 04:29
жените все (казват, че) харесват такива, които приличат на тях :Р
дам, която не е като мен не струва, сори :oops:
а сериознното ми мненние - така е, но аз харесвам и различни от мен :oops:
galaxy29
02-05-2015, 04:33
то не беше секс :д
нали с мен щеше да ти е първия път, оф ;////////
искам да ми разкажеш всичко с подробности, може ли, shte te chakam v skype :oops:
galaxy29
02-05-2015, 04:34
другите неща, дето сте писали не ми се четат сега, после ще ви отразя, ако прочета и реша
galaxy29
02-05-2015, 06:05
:д дам, във въображаемия ми свят съм богиня :oops:
NomNomNom
02-05-2015, 06:09
защо да не е
на това прилича
Не е, гърдите ме болят, което предполагам означава високи прогестеронови нива, пък започваш да кървиш именно защото прогестерона пада .
Всъщност вероятно е от кистата, ако не е, лошо :д
TheDeath
02-05-2015, 06:42
Студено ми е много, гърлото ме мъчи вече 3-ти ден...
Днес отивам да гледам една кола, дано се окаже читава и дано се навият да ми смъкнат малко от цената :) Как само си мечтая за кола с 4 врати, боже, боже.......
Моя човек си заминава утре през нощта и 9 дни няма да го видя, това е меко казано ужасно... Но нищо, ще си липсваме повече и ще се радваме още повече, като се върне.... И си идва точно за рождения ми ден :) :) :)
А подаръка, който му взех ей така уж а празника на флюбените пристига утре (нямам търпение да му видя физиономията, като го получи) , дано се зарадва и дано му хареса...
Не е, гърдите ме болят, което предполагам означава високи прогестеронови нива, пък започваш да кървиш именно защото прогестерона пада .
Всъщност вероятно е от кистата, ако не е, лошо :д
епа стягай я тая киста бе ее
NomNomNom
02-05-2015, 07:06
епа стягай я тая киста бе ее
ся ше го ходя да ме погледнат, лекарката не пожела да се разберем по телефона, искала да се видим
аз си мислех и за дробовете да звънна на личния по телефона да се разберем, ама и той ще ме накара да ходя при него
не знам защо тези хора държат на личен контакт, не им ли писва
шегувам се, добре, че са те, иначе ще съм на гъбите тор
свърши го да ти се маха от главата :)
NomNomNom
02-05-2015, 07:19
свърши го да ти се маха от главата :)
Отивам
Между другото, преди да ми пратят мейла, ме боля почти толкова колкото при любовно разочарование ( си направих списък с грешките, които съм допуснала на организационните и персоналните въпроси, защото на техническите нямах слабо място, че не трябва да изглеждам толкова work-driven, ами по-кротичка и по-уверена, а не постоянно да обяснявам, че ще се адаптирам към средата и хората във всяка ситуация ), иначе интервюто беше дълго и много приятно, и забавно, и хората искаха да ме вземат, но бях 2ра , а след мен са минали още около 7-8, 5 от които много по-вече години опит
On this process we had a lot of very good candidates (including you). I would like to maintain your resume for the future in case there will be new opportunities.
двама французи и двама испанци с по 5-7г. опит са ме минали, което е абсолютно нормално, но поне знам, че тези са около 10 - 15 на брой в целия град, и вече са с 4ма по-малко търсещите работа.
ще си направя екселска таблица, за да си следя кога ще дойде моя ред :Д , междувременно ще си лабя някакви неща + вдигнах левел на vpn-и, скоро може и на изпит да отида, макар, че изпитите са идиотски и ревах на един бивш колега по въпроса вчера, та той ме посъветва
galaxy29
02-05-2015, 07:28
каката ;Д, баща ти може и на летището да живее, но това няма отношение към факта, че авиокомпаниите имат различни изисквания, които можеш да прочетеш, и ако куфарът ти е съобразен с тях, не те глобяват, нали ^^ типично в твой стил, ще 'помоля' - погледни какви размери е този класически куфар, погледни размерите според сайта на уизеър и си поеми въздух
секси звучиш
heartshapedbox
02-05-2015, 08:18
Разочарована съм от някакви неща, по никакъв начин независещи и непроменяеми от мен, оф.
Иначе разговорът снощи ми дойде повече от добре, одавна не бяхме отделяли няколко часа ей така да си поговорим само двамата, липсва ни време за нас като двойка с всички тези хора и шумотевици наоколо. Като цяло обстановката около мен е много определяща за начина, по който се чувствам, иска ми се да се науча да не се влияя толкова от външни фактори.
Има много неща в личностен план, върху които трябва съзнателно да работя, да променям и подобрявам. Като хвърля един поглед назад обаче, виждам с колко много неща съм се приближила до това, което искам да бъда и видяното ме прави много щастлива. Дълъг, дори безкраен процес е това търсене на хармония :)
Обърква ме това, че се стремя към наглед толкова прости и естествени неща, а пътя, който трябва да извървя до тях е някак си заобиколен и трябва да бъда готова да мина през неща, с които никак не искам да се забърквам, в името на целите ми.
Много го ударих на равносметки, спирам се :д
girlwithblueeyes
02-05-2015, 08:55
Отвратително !Днес нищо няма да правя а имам толкова неща за вършене нищо ще отметна някой неща от вкъщи и по-късно ще напазарувам за вечеря ако ли пак ми е така зле ще видим
pac0line
02-05-2015, 14:33
Positive experience беше това интервю, силно се надявам да ме вземат, даже бих се молил, това работно място е РАЙ!
Positive experience беше това интервю, силно се надявам да ме вземат, даже бих се молил, това работно място е РАЙ!
Каква е работата ако не е тайна?
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/1517454_933151756696204_5853453277152602272_n.jpg? oh=b3043ca2bac91ff4e5963e0fb7d662a6&oe=559557D9&__gda__=1430974488_6ba6138972dd88f3492fd6c70f529a4 c
Дразня се,не мога да ръчкам форума,нещо много ми е бавен интернета,хаха
Ей, тва моето прекрасно момче, бе! Много не ми се искаше да си тръгва, не ми стигна една вечер с него... Ако не друго, поне тоя път цялото ми легло ще мирише на него. :3 Май малко ме понаболява главата, че не знам. Ей сега мисля да друсна някое обезболяващо и да се видя с оная шматка, а нататък - квото сабя покаже.
пуснала съм си сесиите на BBC Radio 1 и си почивам качествено))
трябва да попреведа още малко днес, но ще е по-късничко май-май:Д
хубава вечер на всички!
https://www.youtube.com/watch?v=aQ-vU28uPb0
HollyGolightly
02-05-2015, 17:25
Събудих се в 6, станах, гледам все още спя, и така откарах още 5 часа, на лекции така и не отидох. Ама какво пък, Precious мога и у нас да си го гледам, а и имам да наваксвам на няколко епизода.
https://www.youtube.com/watch?v=MTRDw4znH4A
SonataArctica
02-05-2015, 22:41
https://www.youtube.com/watch?v=gH476CxJxfg Кофти ден и въпреки това съм щастлив. :)
pac0line
02-06-2015, 00:31
Каква е работата ако не е тайна?
Sports Operator - предаваш спортни събития на живо. С някой репортер си комуникирате нон стоп по време на събитието, а твоята задача е да си седиш в офиса, да го слушаш на всеки 10-15 секунди какво се случва и да го въвеждаш в системата. Дори не знаех, че по този начин работят бъкмейкърите :d
Но раят е по-скоро условията, които ти предлагат, пред всичките около 50 интервюта, на които съм ходил за нашенски хотели, ресторанти, супермаркети, дискотеки и кво ли не по черноморието, веднага разбрах каква е разликата когато отиваш да кандидатстваш за работа в чуждестранна фирма.
// и съм много слаб на билярд :Д
HollyGolightly
02-06-2015, 02:15
Почти Петък е, днес успях да си почина, остана ми само още един сериал и съм готова за седмицата. Сега си седя тук, чета някакви стари писма и чатове и не мога да не се смея. Как може някои хора да лъжат до такава степен, то това си е направо болестно състояние, толкова ли им е скучен живота, че им се налага да си измислят цял нов живот? Лъжите ли са единственото, с което могат да изпъкнат?
TheDeath
02-06-2015, 05:39
Много гаден ден ще ми е днес, любовта си заминава за цяла седмица, чак до другата неделя. Аз пък защо съм се депресирала от тоя факт, не знам... Не може да сме нон-стоп заедно, а и след това ще си е 4 седмици тук, при мен... Вместо да се сдухвам, че си тръгва, е по-добре да измисля нещо готино, с което да го изпратя, освен подложката за мишка, която съм му взела. Все пак реших да му я подаря днес. Снощи малко го засегнах с една реплика, която трябваше да си запазя за мен си, но изглежда бързо му мина и я забрави :) Обича ме и аз го обичам, въпреки всичко трябва да имам малко търпение, следващата седмица ще мине и той пак ще си е с мен
Петъка започва перфектно...проблеми в работа,ама определено тоя път грешката не е моя.
Dagichka
02-06-2015, 08:28
събудих се малко тъжна, времето навън допринася.. Боб Марли днес трябваше да стане на 70.. понякога ми се иска да се бях родила в друго време, да бях усетила и вкусила от цялата тази атмосфера, но шанс :д
днес няма да мърдам никъде, ще ям шоколад, ще правя йога и ще слушам Боби <3
Ебаси цикъла съм, не мога да се понасям. Всичко ме дразни, събрала съм адски много негативна енергия. Всичко е наред /гледам го в перспектива/ и пак не съм доволна... и знам защо, но се мразя, че съм такъв тип човек. А аз си го знам от много време, ама си мислех, че мога да го преглътна.
Просто искам никой да не ми говори, да не ме закача, 'щото подпалвам при всяка дума. Доста неудовлетворително, ама фък.
I'm a bad, bad person.
TheDeath
02-06-2015, 11:38
Oще само два скапани часа и ще съм си с него за мъничко... После го изпращам да си ходи... Напоследък много се замислям за общото ни бъдеще и светлинката в тунела намалява... Не е лесно, няма как да планираме пътувания заедно, ваканции и т.н. поне все още не, поради няколко основателни причини... Но нали все пак сме заедно, защо пък трябва задължително да сме заедно НЯКЪДЕ, защо се повреди така мисленето ми? Трябва да се радвам на миговете когато сме двамата вкъщи, когато се разхождаме ръка за ръка, голям праз, че няма да идем на море тази година или че няма да имаме свободно време да посетим някоя забележителност. Нещо с наближаването на тоя тъп празник на влюбените ставам много лигава и това не е хубаво.
опитвам се да си смъкна тъпата температура, за да мога да свърша малко работа, 'ма не, не ще и това си е...
Като някоя бабичка съм вече. По-често се виждам с личната лекарка, отколкото с приятелите! Чантата ми е пълна с лекарства, витамини, капки за очи, каквото се сети човек. Вече имам чувство, че нещо отвътре ме трови, писна ми все да ми е разклатено здравето! И ако пак трябва да пия антибиотик, ще се гръмна вече!
Почвам едната курсова, днес трябва и да я довърша. Как ще стане това, не ми е ясно. Поне нямам температура.
pandabear
02-06-2015, 11:58
http://i.imgur.com/JvwnZ.jpg
Сънливо ми е днеска. Притеснена съм, а имам чувството, че и нещо забравям постоянно.
Трябва да си почина. Отвикнах да спя колкото спят нормалните хора и с'а тря'а си почина от толкова спане.
Ама е яко да не четеш нищо, а само да се лендзиш наляво-надясно кат' джигер.
Да пия или да не пия? Това е въпросът!
anonymous708973
02-06-2015, 12:04
Да пия или да не пия? Това е въпросът!
Никакъв въпрос не е това, направо си е отговор :д
Ще се пие днес, оу, йес. От щастие, от мъка, ще се празнува ли, ще се тъгува ли - все тая, ще се пие^^
Само трябва да изчистя стабилно преди това и се почва!
Ще се пие днес, оу, йес. От щастие, от мъка, ще се празнува ли, ще се тъгува ли - все тая, ще се пие^^
Нда, имам си количка и уиски, тъй че довечера засядам със Синовете и ще си чилвам. Имам какво да давя, тъй че ми е простено да съм битов алкохолик. :д
ОН: Не съм на кеф - успах се колосално и бях дъждовна, после си начупих краката за практиката и намръзнах в гадния вятър. Освен тва той ми липсва мега много и съм гладна, тиролския сладкиш въобще не ме нахрани. Виж, че беше хубав, беше. Ама очаквах поне малко да се залъжа, а то...
Ако някой постоянно си търси(намира) причини за да не се видите,значи всъщност не иска да се видите,нали така?
Опасенията ми се потвърдиха. Този гнусен тюлен кат' се прибере от на майка си пичката, ще му откъсна тутурдаците и ще го накарам да си ги сготви и да си ги изяде!!! За първи път ме е яд, че няма да го видя в петък.
Тря'а се накурвя яко, а ми е тежко. Криво. Май ще взема да се напия тая вечер. И без т'ва нямам к'во да правя утре. 8-)
NomNomNom
02-06-2015, 16:26
^ егати грипното време ( мерилин и блаб видях да са се разписали )
Преди 30 минути, на кръстовището Околовръстен път/Самоковско шосе - нямаше нито светофари, нито регулировчик, нито улично осветление, а сняг здраво на парцали :D Добре, че шофьорите си се саморегулираха добре :Д
От целия форум май най ми липсваха мненията на babity :lol:
Готино ми е, много щастлива се чувствам напоследък, направо не мога да се позная.. Ефектът на първата любов, може би. Ама нормално ли е да искам да съм с него постоянно?
shmatarok
02-06-2015, 17:21
Притрябвала съм му на някого... :) Пак се почва старата песен на нов глас и ми е ужасно гадно. 'ма какво толкова.
DarkTemplar
02-06-2015, 17:24
Ама нормално ли е да искам да съм с него постоянно?
Нормално е и е доста типично за една влюбена девойка. :)
kalpazanka
02-06-2015, 17:27
От целия форум май най ми липсваха мненията на babity :lol:
Верно е. Само като прочета нещо нейно, кривият ден се изправя. :)
Нервна съм. И гладна. И ми е студено. И мога да изям света.
Навън вали мега якия сняг и аз имах някво минимално яко настроение, но той пак е задник и го развали. За последните две-три седмици е задник по-често, отколкото ми се иска. И оная никва не се обади, да я вземат дяволите шматката. Ще захвана да зяпам някой филм, че нещо ми отъпява прогресивно.
искам да си пиша с някой :)
ммм...спрял ден,
Направих мъфини с фондан и станаха мееееееега яки. Да съм жива и здрава.
Мъжото пак ще се прибере нощес,ама щом се налага, ко да правиш.
Боли ме шмайзера вече, тъпото е ,че винаги си го казвам, а в даден момент пак тръгвам да си го слагам
Чао. отивам да гледам филм , да пия кола и да мачкам чипс - идилия!
GuardianAngel
02-06-2015, 20:33
Все още кашлям кат няква дъскорензница...направо настръхвам кат слушам,и тя не ми е писала 1 седмица..без никви обяснения...фор дъ фъкинг сеик..и аз съм човек бе мамка му...едно добре съм поне да ми пише,човек кво да си мисли вече..охх станах от сън в 20:00,a пак стана късно тряя да лягам ;[
fUcKsMiLe
02-06-2015, 20:42
Пълния шит, човек. Някой ден ще ме изкарат извън нерви. Още утре си опаковам нещата и заминавам. Ебах ти всичко. Педерастки истории в живота си няма да търпя. Ако не беше престъпление до сега да съм гръмнала поне 5-ма човека. Искам да ида някъде и да имам минутка поне.... СПОКОЙСТВИЕ!! Още малко ще ме изкарат не знам каква, за дето не съм свършила нещо, което НЕ е било моя работа. Как исках да си се напия днес, как исках... Утре си вземам аванс и си купувам някво уиски, колкото да има.. Това е то. Не издържам. Наистина... Писна ми. Много. Мразя всичко това. А уж се водят хора с здраво мислене. Ами помислете отново. Ама тоя път няма да съм насреща. Добро достатъчно направих. Тия месеци всичко ми е лабилно и психика, и физика.. Имам чувството, че ще се разпадна скоро. Извинявам се сама на себе си, че си причиних всичко сама, а дори и да не съм била аз, съм го позволила на друг. От тая вечер слагам край.
Отделно този пич ме кефи. Мога да си говоря цяла вечер с него без проблеми. Надявам се да ми стане добър приятел. Пък ако става нещо повече, шанс има, но едва ли ще е скоро.
Нормално е и е доста типично за една влюбена девойка. :)
Ама чак толкова...
Направо ме е страх. Като черупка ми е.. като се сгуша в него и всичко си идва на мястото, успокоявам се, чувствам се все едно няма нещо на света, което да ми навреди. И ми е едно топличко на душичката. <3
Fisherman
02-06-2015, 21:28
добре,че е темпларчето да успокоява децата с очевидното
DarkTemplar
02-06-2015, 21:30
Фишка, пак ли си в мензис?
Fisherman
02-06-2015, 21:32
ти имаш толкова гънки по себе си,представи си ти ако си в мензис
DarkTemplar
02-06-2015, 21:34
Представям си колко ти е жалък и скучен животеца, щом само дебнеш кой какво е написал из форума, мъчейки се да изпъкнеш за чужда сметка.
То е перманентно.
TheDeath
02-07-2015, 05:21
Тръгна си снощи, ще се видим след една седмица. През тази седмица смятам да си почина добре, да отида на козметик, да се погрижа за себе си,да сменя леко цвета на косата, да си купя някой готин парцал и да съм ослепителна, когато се върне! Искам да се гордее с мен, да си каже Каква готина мацка си имам :) ако успея и някои килограм да кача за една седмица би било супер
Dagichka
02-07-2015, 07:53
явно и двамата сме си мислели един за друг, щом аз го сънувах, а той през това време ми е писал такива неща във фейса.. :д
трепва ми душичката, може би наистина е реално това, не искам да му поставям рамки и имена, за да не го подплаша, но да.. натам вървят нещата и съм щастлива
Още не съм изкарала конспекта от миналата година... а трябва да седнем вече със стария да го прегледаме и да видим за какво се готвя. Дано и с госпожата всичко да мине добре другата седмица и да ни насочи към читав учител по химия. Всичко се нарежда обаче, и по биология, и по химия ще станат нещата, само дето ще имам 66 теми да назубря и само две години да си подредя живота и да се подготвя за по-нататъшния, сериозния, етап. Ама пък детската ми мечта наистина се сбъдва и е тооолкова хубаво.
Колко много време имам, а всъщност колко е малко.
heartshapedbox
02-07-2015, 09:17
Обичам го, бе! И ми е щастливо, прекрасно ми започна деня <3
Не се наспах кой знае колко, легнах късно и трябваше да стана за работа, но пък тази вечер мисля да си наваксам.
Партито вчера ме зареди много, потанцувах, послушах и Боби..как да не е усмихнат човек после. ^^
1000 страници материал - супер! Защо да уча системно... :) А, то аз пак си клатя краката, ама пука ти.
И само няк'ви ангажименти ми изскачат, събиране за т'ва, събиране за онова, а аз, самарянката, съм "да" на всичко. То всъщност са неща, които пряко ме засягат, ама ...:Д
Интересно ми е какво ще стане довечера/дали ще стане нещо изобщо. В най-лошия случай ще се прибера и ще спя. Важното е да не се филмирам.
Ахахах, като че ли това е възможно.
kalpazanka
02-07-2015, 09:23
Всеки път, когато си пусна песен в тубата, попадам на трейлъра на нюансите. Цялата вселена ме предизвиква просто и ми изпитва здравината на нервите :D :D :D
Не успях да се наспя, труп съм въпреки 3в1, а няма как да легна, щото трябва да пазарувам, а после ме чака и една симпатична камара учебници, правилник и листовки...
Станах, пих кафе, и ям от божествените мъфини,които направих. Той,ако продължи да спи, ще яде през крив макарон.
Ох, искам да излезеееееем и да се мотаем малко. :lol: Ама този сняг лекинко ме отказва.
weheartiit
02-07-2015, 14:00
Вчера много се харесах с роклята,а днес не мога да се гледам.
Ужас!И като не се накипря както трябва цяла вечер ми е някакво никакво,
не се чувствам добре.Нещо настроението ми замина ама ...шанс.
DisappointedDreamer
02-07-2015, 18:41
В страхотно настроение. Намерихме супер сладката къщичка за догодина със съквартирантите, на 2 минути от всичко - спортното "село", пъбовете, университета и лекциите. С момичетата прекарахме прекрасен шопинг ден, с обяд в Nandos иии сега пийваме винце. А той е прекрасничъъъък, въпреки че напоследък се дърпаме. Остава само и работа да си намеря, и място няма да мога да си намеря от щастие!
NomNomNom
02-07-2015, 21:47
Първият он-кол и разбира се - мейла и още един туул не работят.
SonataArctica
02-08-2015, 06:28
Имам толкова работа да свърша, а искам само да си легна при нея, да я гушна и да спим цял следобед. *прозяв* Надявам се да успея да поспя малко следобеда.
I gotta get my shit together...
kalpazanka
02-08-2015, 06:32
Искам кафееееееееее
TheDeath
02-08-2015, 06:54
Съботата мина, гадно е, времето сякаш е спряло... цяла седмица остава, днес ще мине мъчно и тегаво, от утре поне ще съм на работа и ще се разсейвам някак....
тоолкова много имам да уча, че не ми се почва
"Харесвам те, но..."
блябля
сефте, Габриела
понякога се учудвам каква жена на място съм и чак сама си се възхищавам, честно
поне съм честна винаги с хората и внимавам да не ги разигравам
изисквам същото
доста елементарна концепция е, като се замислиш
тва не в същата връзка де, човекът си даде ясни сигнали, ама просто не мога да разбера защо ми обръща толкова внимание :Д не, поправка; той явно ме харесва, но пък не искал нищо.. сериозно? ама... къде останаха срещите? ходенето на кино, на разходка, държането за ръце?
:( безнадежден случай съм аз... и не съм спала, така че мн мн не ми пука :д
Dagichka
02-08-2015, 07:52
^ох милата, познато, до болка познато
първо се събудих от телефона на баща ми, после пак заспах и пак се събудих от бормашината на съседите, пфф :д
чудя се какво да правя идната седмица, мисля да започна пак 30ds, без това йогата предизвикателството ми свършва.. и само чакам да започне втория семестър, хохоо ще е интересно
GuardianAngel
02-08-2015, 08:02
След една седмица друсане с антибиотик оздравях...жалко,че на сърцето ми е му е още по-болно,10 дни ни вопъл ни стон...незнам какво да си мисля вече...много ми е сдухано..може да има здравословен проблем,а може и да иска всичко да свърши...никога не съм се плашил от неизвестното,но този път съм доста изтормозен.Студентите идват утре идват на стаж ще си го изкарам на тях...много ще ги гърча,може малко да ми оправи настроението :Д
SHPAIdURmeN
02-08-2015, 08:10
................
Виж си ЛС
NomNomNom
02-08-2015, 09:06
След една седмица друсане с антибиотик оздравях...жалко,че на сърцето ми е му е още по-болно,10 дни ни вопъл ни стон...незнам какво да си мисля вече...много ми е сдухано..може да има здравословен проблем,а може и да иска всичко да свърши...никога не съм се плашил от неизвестното,но този път съм доста изтормозен.Студентите идват утре идват на стаж ще си го изкарам на тях...много ще ги гърча,може малко да ми оправи настроението :Д
:(
стискам палци всичко да е наред
weheartiit
02-08-2015, 09:08
... :(
Добро утро. Липсва ми ама десети идва скоро, тъй че ич ми не е. Точно в момента съм много сънена, гушлива и гладна, освен тва ми се прави секс и искам да си говоря с него. :3 Искам да си забия нослето във врата му и да се кефя на якия аромат.
Деня обещава да е кофти, щото ще гледам кофти муцуни ама няма как просто. Ще ходя да пия кафе след мъничко, ще се изкъпя и наглася и отивам нататък, че да се свършва.
kalpazanka
02-08-2015, 09:40
Вали сняг на парцали, няма да излизам за хляб.
Искам си компания, искам желание да си довърша домакинската работа и искам 6-месечен отпуск. До гуша ми дойде, събота и неделя ми минават адски бързо...
per-dead
02-08-2015, 10:30
Егати. Прибрах се в 4:30 и в 11 бях събудена най-нахално. Бара беше тотално променен. Направо друга визия. И кой по дяволите води малката си дъщеря (1-2 клас) в бар?!! Щях да се прибера на кирка, но отвънка беше студено, та веднага изтрезнях. И довечера пак ще се пие. Егати програмата. Утре ще съм като зомби.
GuardianAngel
02-08-2015, 12:19
:(
стискам палци всичко да е наред
да..благодаря ти Ева и аз това искам
тоолкова много имам да уча, че не ми се почва
ахаххаха, лаааайк :Д me2
ДОРИ и скубането на веждарките ми се струва по-интересно от това /а аз много мразя/. днес има много спорт. ох, нз. здраве да е.
В някой технически сте сигурно,след като са ви толкова късно изпитите,предполагам?
Що, аз съм в СУ и имам изпит предпоследния ден от сесията...
+ :Д
Имам да пиша сто курсови, две от тях вече ги сложих в графата "няма да ги напиша и толкова!"
едната ще я свърша днес, ако ще до 3 да стоя, и без това вчера беше крайния срок...
Хубавото поне е, че по два предмета тези курсови са вместо изпити
А как искам да имам само за учене... :д
Много странно,нещо не съм наясно с университетите в София значи...едните си избират дати за изпити,други пък са и чак февруари,не знам,хаха
в разгара на сесията сме. аз пък имам и в последния ден от сесията /20-ти/.
ъх. мъка.
на 11ти имам изпит, на 17ти, на 19ти, на 26ти (ако не си взема този на 19ти:Дна 26ти поправката) и на 27ми.. тежко е :Д
Не ви завиждам,моята беше от началото на януари та до края,завърши успешно де,сега си почивам :д
shmatarok
02-08-2015, 16:28
Много ми е изнервено някак напоследък, сама не знам защо. Всяка вечер сънувам някакви ужасни неща, чак усещам, че хленча (?!) насън понякога, изобщо не мога да си почина пълноценно.
Всичко това избива в голямата кривотия, изкарвам си го на него и после ми е още по-гадно.
Искам всичко да си влезе в релси отново.
https://upw-prod-images.global.ssl.fastly.net/nugget/54b72aed64313300181c0000/attachments/fat1-ad325154d0634bd7a8bb7a271b7a0914.gif
pac0line
02-09-2015, 00:25
Постигнах нов рекорд за махмурлук, едва преди час-два ме пусна, няма такава мъка и гърч.
Изкарах си добре вчера, де, въпреки резултата.
Няма да успея да се наспя, нищо не можах днес да свърша х(
fUcKsMiLe
02-09-2015, 00:44
ААааа, не, ще умра от кеф. Бахти якия глас има човек.. да сме говорили 10 минути по телефона, но искам пак и пак, и пак... :3 Трябва да се видим, втфомгйайайа... За първи път ми е толкова готино от няколко месеца насам, имайки предвид какви неща преживях, просто това ми идва като.. момент за релакс и хубави спомени. Лягам да спя, че съм на работа утре. Пак ще буча сама до 10... :(
Не ви завиждам,моята беше от началото на януари та до края,завърши успешно де,сега си почивам :д
Подобно, на 20ти приключи. Успех на всички :)
Режимът ми тотално се обърка, за 3 дена изгледах "Кухня" и седя като някаква сова 8-)
Добро утро. Надявам се, че наистина е добре. Още малко повече от 24 часа и ще си ми е тук гадината. :33 Събудих се с мисълта колко много го обичам и как ми липсва. Ей сега тичам към даскало и се надявам никой да не ме нерви днес. Приятна и успешна седмица на всички.
BlauMeise
02-09-2015, 08:04
Напоследък се опитвам да не мисля за проблемите, особено за нещата, които ме очакват - т.е. големи изпитания. Просто искам да стоя да гледам в една точка бе за мисля за никого и нищо. Без това в последно време дори не съм имала време да се наспивам, сега ми дадоха една седмица отпуска, в която пък имам някой приятни планове + ходене на зъболекар, не толкова приятно особено, сега като ми бавят заплатата втори месец. Налага се какво да правя. После ме очаква планирана раздяла с моя. ;( Да, всичко е заради работата му. Дано всичко се нареди и след няколко месеца да се съберем. Понякога мисля, че главата ми ще се пръсне. Затова искам да мисля за нищо. Чакам ме куп задачи днес, свързани с учене, готвене, пране... уф!
Живот ли бе да го опишеш. Но нали в крайна сметка, ако нямаме проблеми за решаване няма да разберем, че сме живели.
Пожелавам на съфорумниците, успешна седмица, наистина бих искала да имам време ей така за себе си, дори да си стоя тук по цял ден, във форума, също както преди години съм правила.
TheDeath
02-09-2015, 08:28
Понеделник.... Броя дните и часовете до неделя вечер, а май по-скоро до следващия понеделник.... Неделя вечер ще е късно, а аз съм на бач в понеделник, така че ще трябва да имам търпение :) Надявам се този ми рожден ден да е хубав и да се запомни с добро... Най-прекрасният подарък би бил да съм си с моя приятел вкъщи, само двамата, да си се гушкаме, да гледаме филми и т.н. и т.н. Ох, цяла седмица, поне ще имам време за себе си - маски, прически, мисля да пусна на свобода женската си страна :) :) :)
bloodfrozen
02-09-2015, 08:37
Събудих се и започнах с домакинските задължения. Не мога да повярвам колко бързо съм се справила, струваше ми се, че цял ден няма да ми стигне. Сега планирам почивчица, включваща книги и сериали. Добре ми е, мхм. 8-)
fitnesspro.bg
02-09-2015, 09:58
страхотно!
Скука! Навън е студено,колата я няма,на кафе не ми се ходи иии като цяло дори няма и кой сериал да гледам вече.
Чакам да стане вечер за да се излиза на някъде.
Бях на защита и се успах... е, защитих в крайна сметка, ама целият ден ми тръгна криво.
Много е смотано като имаш няк'ви (кофти) чувства и всичко, което можеш да направиш, е да ги чувстваш. :Д
DisappointedDreamer
02-09-2015, 13:31
Аргхх! Какво слънце грее навън! Захвърлям зимното яке и вадя нещо по-тъничко! Прекрасно е. И ми е обещал разходка на плажа^^^^. Доволно ми е.
Имахме гости събота и неделя, та днес е ден за сериали и мързелуване! Чакам го да свърши работа, за да ходим малко да се разходим с колата, че иначе на този студ ,не мога да го навия за пеша..
Много ми стана странно като разбрах че оня ме е махнал от фейсбук (но пък от 2 месеца явно не съм се сещала много за него, което е добре ) и че май ходи с нея?! Не знам, обърках се 8-) не ми пука, не ме боли
Само се чудя как да го накарам да ми има пълно доверие, аз никога не бих искала да го оставям, а той имам чувството че остава с такова впечатление постоянно...обичам го и не знам дали му го показвам достатъчно :(
AnarchyBoy
02-09-2015, 16:17
Душевно опустошен.
Сериозно не знам какво става. Това не е нормално, няма на кой да го обясня обаче. Смисъл не мисля, че има нещо, което може да ме изкара от емоционалната дупка в която съм затънал. Всичко е толкова сиво и просто. Никой не би ми помогнал, защото никой (поне от познатите ми) не е минавал през същото. Аз поне така го приемам. Всеки около мен, се е нагърбил да страда заради толкова обикновени и прости неща, всеки си върши своите си неща толкова просто. А при мен е болезнено объркано просто. Едно нищо, а толкова всичко. Не знам какво да правя, нито към кого да се обърна. Имам нужда да проведа 40 часов разговор, с някой който може да ме разбере. Не може толкова простотии да се случват наведнъж, просто не е редно. Постигнах повече отколкото съм искал на този етап и въобще не съм задоволен. Не съм доволен от нищо. Нито от работата, нито от начина ми на живот, нито от нея, нито от приятели и роднини. Доволен съм единствено от себе си. Физическото изтощение е единствения ми приятел. Пълен и брутално болезнен колапс. Иначе не се чувствам и себе си. Ненавиждам всички. Чувствам се като 14 годишна объркана девствена в цикъл. Нямам идея какво да правя нито как да го направя, но знам, че трябва да направя нещо. Перфектна ми е логиката, знам. Мразя, не, не мразя, антипатично ми е всичко. Дори неща, като целувките й.
https://www.youtube.com/watch?v=mpQt1pdIzOk#t=29
до година-две ще ти е минало
почти всеки, който познавам, е минавал през такъв период
е, не са се филмирали толкова, но сходна ситуация ;д
AnarchyBoy
02-09-2015, 16:36
Точно проблема е, че познавам и съм виждал подобни неща. Т'ва не е тинейджърски булшит заради нек'ва илюзия като любовта.
По-лошо е и не минава. ;д Вече доста време..
Аз се уча де, адаптирам се и ми минава за седмица две, после пак потъвам и пак се адаптирам и изплувам, т'ва постоянно, започнах да му свиквам и все пак понякога не издържам.. :D
Понякога пропадам за буквално 10 минути, после видя нещо, което ме върне обратно към живота.. или нещо стане.. и после пак пропадам и пак се връщам... Кайнда съкс.. (от тук идва и това, че се чувствам като 14 годишна в цикъл)
аз това ти казвам - първо в тийн годините, после пак в университета ;) ще ти мине
AnarchyBoy
02-09-2015, 16:49
:D А дано..
Fisherman
02-09-2015, 17:01
аз от 3 години имам изпит в последния ден,какво от това
chupachups
02-09-2015, 17:04
Егати маскарадния бал дето е завладял всички, масово. Един ден биха направили всичко за теб, на следващия ден-къв си ти бе? Кажеш им нещо и след 2 часа го знаят още 20 човека, браво, похвално! Нямам думи..
https://www.youtube.com/watch?v=001o3zGcrcM
fUcKsMiLe
02-09-2015, 20:53
Пък, дано да съм първата, която ще му честити рождения ден. Още 9 минути. Ще откача. Защо се вълнувам толкова!? 8 минути. Покани ме там, но няма да имам пари да си платя някои неща, ако отида. :3 Малко ми е гадно затова. Пф, надявам се да не се влюбвам пак, че лошо... 7 минути. Мда, може и това да е. Откачам.. :D Какво да му кажа...
/иначе супер скучен ден. искам оня да си тръгне от живота ми. завинаги. 6 минути. поне днес го обрулих с 10лв, заради бушмилса >:D 5 минути.... Трябва да измисля нещо..
ААААААААААААААААААА, ще умра. Спекох се. НАкрая казах чао и затворих. Ужас, това не съм аз. :lol:
momche sam i sa razrevah....https://www.youtube.com/watch?v=PEr-3cjFxy4
galaxy29
02-09-2015, 22:30
Пък, дано да съм първата, която ще му честити рождения ден. Още 9 минути. Ще откача. Защо се вълнувам толкова!? 8 минути. Покани ме там, но няма да имам пари да си платя някои неща, ако отида. :3 Малко ми е гадно затова. Пф, надявам се да не се влюбвам пак, че лошо... 7 минути. Мда, може и това да е. Откачам.. :D Какво да му кажа...
/иначе супер скучен ден. искам оня да си тръгне от живота ми. завинаги. 6 минути. поне днес го обрулих с 10лв, заради бушмилса >:D 5 минути.... Трябва да измисля нещо..
ААААААААААААААААААА, ще умра. Спекох се. НАкрая казах чао и затворих. Ужас, това не съм аз. :lol:
:Д симпатичнно
от горното видео и аз се сдухах -.- озни ден сестра ми гледаше иф онли по тв-то и като мъжа почина, пак същата история :д
TheDeath
02-10-2015, 05:54
Днес е вторник :) 4-ти ден без него.... Липсва ми, но това още повече засилва емоцията и чувствата, дано и при него е така...
Нещо много странно се случва с мен, дали е от Ясмин-а дето пак започнах да го пия, става ми едно такова отнесено за кратко, сякаш ми е лошо, ама не ми е... Сутринта ми шурна кръв от носа, не стига че карам 7-ми или 8-ми ден цикъл, заради тия хапчета, ами сега и носа ми кърви.... Баси кървавата история :) :) :) :) :)
SonataArctica
02-10-2015, 06:15
Трябва да издържа още час и половина буден. 8-)
Нужно ли е да казвам - пак се успах. Оня тъпак ми е дал кофти номер или аз съм записала грешно, тъй че ще го издирвам пак. Да еба работата ти... Иначе ми е нетърпеливо, но докато дойде имам да си върша моите си дейности и май няма да усетя много-много, че го чакам.
Ей сега му звъня и почвам да си действам по работите. Приятен ви ден.
TheDeath
02-10-2015, 08:20
абе защо съм толкова разсеяна, оказа се, че съм направила грешка на работа, не е непоправимо, ама си е сериозно :(
Не се боря за приза "Служител на месеца", но определено яко се сдухвам, като разбера, че съм допуснала някаква тъпа грешка от недоглеждане! И освен това системно съм си я повторила 3 пъти :( Много, много, много тъпо...Всеки греши, ама ако продължавам така май ще ме приветстват в бюрото по труда.... Оффффф, много съм смотана, толкова съм ядосана на себе си, че няма на къде вече!
Още един ден в който нищо не правя а имам бая неща за вършене.Много ми е студено нещо и колата я няма, а хич не ми се разкарва с градския.Утре ще се върши всичко де,все пак трябва да се приготвям да ходя на гости,после пък да се приготвям на мен да ми идват,хаха
Отивам да пия кафе, хайде за сега сладурки
от горното видео и аз се сдухах -.- озни ден сестра ми гледаше иф онли по тв-то и като мъжа почина, пак същата история :д
Тва ми е един от любимите филми. :3
Днес е вторник :) 4-ти ден без него.... Липсва ми, но това още повече засилва емоцията и чувствата, дано и при него е така...
Нещо много странно се случва с мен, дали е от Ясмин-а дето пак започнах да го пия, става ми едно такова отнесено за кратко, сякаш ми е лошо, ама не ми е... Сутринта ми шурна кръв от носа, не стига че карам 7-ми или 8-ми ден цикъл, заради тия хапчета, ами сега и носа ми кърви.... Баси кървавата история :) :) :) :) :)
По здравословни причини ли пиеш Ясмин?
galaxy29
02-10-2015, 10:27
габи, четох те и мнохо ми хареса :д
girlwithblueeyes
02-10-2015, 10:50
Доста смешничка история както и да е няма да се занимавам с нея повече доста ми е ясна.Един от малкото хора с доста ограницено мислене ама то не е виновна тя :D само където не знае ,че знам толкова неща за нея бедна й е фантазията .Иначе ми е добре времеот ми е запълненено отвсякъде и съм доволна не обичам да бездействам никак.
габи, четох те и мнохо ми хареса :д
мерси :oops: мен не ми харесва мн мн вече:Д
NomNomNom
02-10-2015, 11:49
Цяла седмица съм в американски смени, нищо, че нямаме и един контракт от там :Д
Снощи в 1 писах добро утро на китаеца от 7ам тяхно време, и не очаквах да ми каже, че яде хляб на пара със соево мляко, днес ще го питам пак :D
Хич не ми се подранява за там, ама срещата ми е точно в началото на смяната.
+ първи ден фитнес след 2-3 месеца бездействие, много яко , дано утре стана от леглото :Д
TheDevilInMe
02-10-2015, 14:40
Не ми е добре, самотно ми е, имам чувството, че единствено със себе си мога да си споделям мислите, сякаш само аз си се разбирам напоследък, което е доста жалко... уморена съм и това също не се забелязва особено, даже ми се намеква, че съм отпочинала, абе я се фъковайте :)
сърдита съм.
и докачлива.
и нахраних всички.
сега ще си почивам.
край.
Цял ден се занимавам с тъпата курсова и успешно успявам да се разсейвам. Много ми е досадно вече, още малко ми остана и край. Едно кисело ми е такова, излиза ми се, забавлява ми се, искам да се напия. :D
Усещам как полудявам и много ми липсва. А и двамата трябва да учим и е по-добре да го оставя да се концентрира сам.
SHPAIdURmeN
02-10-2015, 14:53
Пул то бива бива ама чак пък толкоз' да се влачат... :D ---__________-----
https://www.youtube.com/watch?v=a_426RiwST8
:>
веселичко ми е, не знам защо :Д
ок, знам, ма не бива:Д
chupachups
02-10-2015, 18:58
Трябва да спра да слушам тея садърски песни...
shmatarok
02-10-2015, 19:06
Изобщо не заслужавам такова отношение.Аз съм такава лошотия и кривотия, особено напоследък, а той така да се грижи за мен и да бъде толкова внимателен и търпелив. Обичам го и не знам какво бих правила или къде бих била, ако не присъстваше в живота ми. Не искам и да си представям.
Иначе поредните обещания и опити да изглеждаме загрижени, когато всъщност 'ич не ни пука и това е ясно като бял ден. "Вземи се обади, не забравяй, че имаш семейство", а като звънна ' ооо гледам филм сега, не мога да говоря'. 8-) И онези шматки от работата не се обадиха, даже не благоволиха да ми кажат, че са намерили друг човек, което е супер тъпо принципно, след като интервюто мина добре и смятам, че заслужавах да ми кажат, че имат и по-силен кандидат и да ми дадат feedback. Несериозници.
Не ми е много на сърце това обаче, май не е било моето място, след като не се чувствам особено засегната.
ето една много сладка бе ге песничка
https://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak
fUcKsMiLe
02-10-2015, 21:15
Оф, до вчера беше някво яко, ама тоя фб ме дразни. Искам да се видимммм. 50км са, деба чудото.
Днес го видях, пак ми се разтуптя сърчицето. Защо продължавам да искам него.. не го заслужава след всичко, което ми направи. Не заслужава МЕН и доброто ми отношение. Колко време мина? Трети месец се мъча да го забравя, по романтичния начин, и да сме само в чисто приятелски отношения, защото сме просто в една компания. И все пак, още и още, когато го видя ми е едно такова.. носталгично, приятно и болезнено. И ми е тъпо, защото има друго момче, което ми харесва, което заслужава да му обърна внимание.. каквото и да е. От двата стола накрая ще падна на земята и пак мен ще ме боли, ама аз си знам колко си бих главата последната 1 година. И само аз съм си виновна.
heartshapedbox
02-10-2015, 21:25
ето една много сладка бе ге песничка
https://www.youtube.com/watch?v=elX_k0h_2ak
Мноого я харесвам! ^^
HollyGolightly
02-10-2015, 22:13
Доста смешничка история както и да е няма да се занимавам с нея повече доста ми е ясна.Един от малкото хора с доста ограницено мислене ама то не е виновна тя :D само където не знае ,че знам толкова неща за нея бедна й е фантазията .
+1
направо ако тръгна да говоря тук за една, ще се чуди къде да се крие от срам. Не спря да си измисля това момиче, ей.
Добре ми е, едно такова весело и приятно, всичката ми работа е свършена. За есето дори ми каза, че съм се престарала, ама то така де, 8 страници не са малко, като се има предвид, че обикновено след първата страница се чудя какво да преповтарям, за да се получи нещо.
nelepo e izpita ti da zapochva v 7 i 30. kva e logikat w twa
da stana po vremeto, v koeto bih se pribral piqn, i da sym dori po-neadekwaten, da izlezna v 6 i shibano 15 za da si hvana typoto sto i dve i da se shlqndurkam do studentski stiskaiki palci , che nq da zakysneq.. bruhhhh vmesto da go napraqt v 11-12, nenormalno e twa seriozno
se taq otiwam da go prusna;D
Dagichka
02-11-2015, 05:04
^хаха айде успех :д
брр, и аз трябва да свикна да ставам рано пак, че от другата седмица лекцийки.. сега отивам до поликлиниката, дано всичко е наред, че ми писнА :д и искам пак да си шия, зарибих се май по тези надписи
girlwithblueeyes
02-11-2015, 05:13
Не знам да плача ли да се ядосвам ли надявам се да ми даде логично обяснение за държанието си към мен защото не ми се иска да го губя.
TheDeath
02-11-2015, 05:55
Днес правим сделката и от утре имам нова кола! А дано да е читава, че с предната голяма част от косата ми побеля!
16-ти наближава :) Липсва ми, но ще изтърпя още няколко дни!
chupachups
02-11-2015, 07:31
Почти не съм мигнала тая нощ. Спи ми се ужасно. Дано да не ми се сърди за снощи...
Само замествам един вреден навик с друг... спрях да се тъпча и започнах да стоя до 3. Всяка сутрин се мразя и си казвам, че ще си оправя режима, ама ц. И станах да уча, а пък пак си циклих час и половина :Д... фамозно. Почвам.
//https://41.media.tumblr.com/0c90541f06075464e79d67c53c15c0a1/tumblr_n1odwxMV861r238sko1_500.png
lisi4ety
02-11-2015, 08:05
никога не е било добър знак в деня преди изпита да съм толкова спокойна, че дори да не ми се занимава с преговаряне ;д
heartshapedbox
02-11-2015, 10:05
Дъгичке , какво шиеш? Интересно ми стана , кефя се и аз :д
Добре съм аз май. Вчера се ядосах малко, че се прибрах и си отмених плановете специално за да го видя и да го нагушкам, а то какво стана..чаках, чаках още и накрая си заспах самичка. Няма нищо де, и той си има ангажименти и колкото и да не ми се иска, не винаги свободното ни време съвпада.
Мислите ми пък от известно време насам все ме водят на едно точно определено място. Знам, че ако не го взема това решение, ще съжалявам в бъдеще и все пак стоя и си натискам парцалите..голяма шматка съм понякога, а няма за кога да отлагам, нищо не е вечно.
Голяма каша ми е като цяло :д
DisappointedDreamer
02-11-2015, 12:51
Не мога да отрека, че фактът, че толкова много хора ми поверяват толкова много отговорности и доверие гали егото ми. Но в същото време, понякога ми се иска някой друг да можеше да поеме инициативата, докато аз поне си отдъхна. Мех.
Малко шопинг и пак сядам да уча. Да се мине и утре, вече край с изпитите. Поне утре ще си видя колегите и ще е готино. Искам да е топло вече, това време много ме демотивира.
Ех, тая гад, бе! Колко много я обичам само... Въобще не закривях като го изпращах, а напротив даже - яко ми е. А пък как ми се ходеше натам с него, не е истина просто. Щеше да е мега яката изненада просто, щяхме да скрием всички шапки наведнъж. :д Моето спасение. <3
chupachups
02-11-2015, 16:54
Офф тея садърски песни... каквото и да си пусна, след 3-4 песни пак отивам на депресарските, как може да съм в такова тъпо настроение егати..
Винаги се намира кой да ти скапе настроението с простотията си и то в най-неподходящото време. Чудесно... Чудя се какво правя още тука и много сериозно взима да ми писва отвсякъде вече.
Притеснено ми е за утре, уморено ми е, трябво да уча, ама май няма да стане, НО въпреки това ми е доволно. Доказах си на себе си, че ако реша нещо наистина - мога да го направя. Чак сама си се изумих, колкото и нескромно да звучи. Така де, аз си бях виновна, аз трябваше да го оправя и напълно си заслужаваше.
res5ect111
02-11-2015, 19:29
в училище всички се чудят какво да ми направят, докато ми правят лошо
по пътя към вкъщи все още ме причакват за да се включат и те
вкъщи наще и те....
баси....
коли за скрап изкупуване на коли за скрап (http://tinstrade.com/) за гр. София и региона
chupachups
02-11-2015, 19:37
Ааааа уникална вечер :3333 още са ми румени бузките :D
Да започнеш да учиш за изпит вечерта преди него - страхотно преживяване, което не ми се иска да повтарям.
12 теми пълни с разни рандъм имена и кофтито е, че ще трябва да развиваме някоя рандъм паднала ни се и няма да можем тайно да си ги разменяме.
Ще науча за 3ка от всяка, пък дано изкарам :д
и джаз радио фтв, дано ми помогне да запомня повече информация :Д
//отивам до денонощния за кафе и мастика - още една безценна комбинация: изпит+цикъл <3
GuardianAngel
02-11-2015, 19:48
Външно съм свежарка,посредата все още се ядва(хората ми се радват и нищо не забелязват) ,дълбкото вътрешно съм лом...айй чистито.. ;[
Оф, повръща ми се от тъпата ни образователна система.