View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
pandabear
03-06-2015, 10:57
http://www.apnatalks.com/wp-content/uploads/2013/10/tumblr_mogvlzgdU91s0dcwto1_500.gif
anonymous708973
03-06-2015, 10:59
The moment when there is so much good things happend to you, but you are still feeling sad, because there is one more thing you want, but you can't...
Yep, в момента съм едновременно развълнуван, щастлив, самотен и тъжен. Май сега започвам да разбирам как се чувстват жените... :lol:
Кой го е писал това на английски? Има още хляб да изяде докато стигне Бареков, ама все пак...
Добре ми е, полека-лека си връщам мотивацията. Нямам право на грешки.
Вероятно ми предстои решение, което няма да взема, а ще оставя нещата да се развият от само себе си. Дали защото ми е изключително некомфортно да водя подобен разговор или защото не е необходимо да съм крайна, не знам, но при всички положения сега му е времето да наложа определена дистанция... И да го направя плавно, защото каквато съм джаста-праста, ще избухна в неподходящ момент. Излишни нерви са, пък и нямам желание да се карам с никого, просто не искам да се боря с недостатъци, които отсрещната страна дори не приема за такива и в отговор слушам само оправдания и адски нелогични обяснения, изсмукани от пръстите.
Deadlock
03-06-2015, 13:01
^ Звучи толкова мъдр. това с дистанция, а при мен не става, good luck
anonymous708973
03-06-2015, 13:06
Защо не става?
Можеш и на лично да пишеш, бих използвала малко чужд опит, понеже собствен нямам, за съжаление.
Niakoitam
03-06-2015, 13:28
да не съм чула нищо против снега! най-после зима, в която нямаше такъв отвратителен дефицит. може ли в контиолахти да бъде толкова топло, бе?! а е мисля най-близо до северния полюс от традиционните ски дестинации. неска нема нищо интересно освен скоковете и тренировката на алпийците, което зяпам сега, ма се пак... тренировка. тегавко. утре като почна в 12 със спускането на жените, чак в 9 ще се отделя от тв-то след ски джъмпинга ;д
Трябваше да дойдеш одеве да правиш алпийската дисциплина почистване на двор от сняг и то мокър с лопата снегорин да видим колко ще си доволна от снега след това. :D Иначе и аз попринцип като цяло не е да не обичам снега.:) Когато го ринеха други,а не аз, като бях малък исках всяка година да натрупа толкова,че да си правиме пещери под снега за да стигнем до дадено място. :)
Кой го е писал това на английски? Има още хляб да изяде докато стигне Бареков, ама все пак...
Добре ми е, полека-лека си връщам мотивацията. Нямам право на грешки.
Вероятно ми предстои решение, което няма да взема, а ще оставя нещата да се развият от само себе си. Дали защото ми е изключително некомфортно да водя подобен разговор или защото не е необходимо да съм крайна, не знам, но при всички положения сега му е времето да наложа определена дистанция... И да го направя плавно, защото каквато съм джаста-праста, ще избухна в неподходящ момент. Излишни нерви са, пък и нямам желание да се карам с никого, просто не искам да се боря с недостатъци, които отсрещната страна дори не приема за такива и в отговор слушам само оправдания и адски нелогични обяснения, изсмукани от пръстите.
Така винаги е най-лесно,но пък от една страна те разбирам.Обаче не бива да се сърдиш ако някога някой се дистанцира от теб заради определени твои недостатъци.Защото бъди сигурно хора без недостатъци просто няма.Вероятно...не,а със сигурност и ти не си от изключенията. :)
Dagichka
03-06-2015, 13:48
оф, останах без дори е-д-н-а стотинка :с ама си заслужава де, имам си билет за мос деф аааа <33 и нямаше как да не го отпразнувам със старбъкс :д и си видях човечето, което макар и депресирано ми е супер прекрасно ии наистина усещам, че се прехвърлихме на друго ниво. утре баща ми има рожден ден, което значи тортаа <33 имам куп задачи за унито да свършва през почивните дни, с него няма да можем да се видим, ама тва е положението :с
Писна ми от малоумщините на някои хора в работа, направо ме изкарват извън нерви ...
heartshapedbox
03-06-2015, 14:27
оф, останах без дори е-д-н-а стотинка :с ама си заслужава де, имам си билет за мос деф аааа <33 и нямаше как да не го отпразнувам със старбъкс :д и си видях човечето, което макар и депресирано ми е супер прекрасно ии наистина усещам, че се прехвърлихме на друго ниво. утре баща ми има рожден ден, което значи тортаа <33 имам куп задачи за унито да свършва през почивните дни, с него няма да можем да се видим, ама тва е положението :с
И мамето има рожден ден утре :д
Честит билет :) аз все още съм раздвоена между него и dub fx, не мога да реша и това е. Апф :д
Главата ми мина, пуснала съм си весела музичка и ми е хубаво. След час свършвам работа и искам айляшка вечер с него, филмче и чай, дано така да стане.
anonymous708973
03-06-2015, 14:39
Трябваше да дойдеш одеве да правиш алпийската дисциплина почистване на двор от сняг и то мокър с лопата снегорин да видим колко ще си доволна от снега след това. :D Иначе и аз попринцип като цяло не е да не обичам снега.:) Когато го ринеха други,а не аз, като бях малък исках всяка година да натрупа толкова,че да си правиме пещери под снега за да стигнем до дадено място. :)
Така винаги е най-лесно,но пък от една страна те разбирам.Обаче не бива да се сърдиш ако някога някой се дистанцира от теб заради определени твои недостатъци.Защото бъди сигурно хора без недостатъци просто няма.Вероятно...не,а със сигурност и ти не си от изключенията. :)
Далеч съм от подобна мисъл, пожелавам си просто този някой да ми даде шанс да се поправя. Както и аз дадох - просто това са недостатъци, които ми бъркат в мозъка, не желая да се прехвърлят върху мен, а аз имам притеснителния навик да усвоявам качествата на най-близкото ми обкръжение. Отсрещната страна обаче все си намира подходяща причина за егоизма/премълчаването/адската нелогичност и ми разтяга половин час локуми, за да излезе права. Мерси съм.
sl1nceetoo
03-06-2015, 16:11
Един от моментите, в които се усмихвам на монитора повече от час, без да спра...
чуствааамммм, че ми се излиза на някъде :д
най-обичам когато вали....цял ден не съм станал от леглото
dreamwalker
03-06-2015, 16:48
Форума ми доскуча ;/
Педофила и латентния се изнесоха и нямам забавления.
Ебал съм го ученето, чудя се дали да не си нашия цялата заплата в нова видеокарта и да си сцепя гъза от новите фаркрай и деад айланд.
Май не ти хареса историята ми за некрофила.
ko sta somnambul kak e havata
AnarchyBoy
03-06-2015, 17:03
Ей много го мраза т'ва гнусно време... Или ще вали като хората или не...
Новият мотор трябва да се изпробва пак..
Нещо и аз не знам как се чувствам.. Ама си намерих яка песничка..
Което е радващо.. 8-)
https://www.youtube.com/watch?v=kNsGcLlrH8g
Dagichka
03-06-2015, 17:14
Честит билет :) аз все още съм раздвоена между него и dub fx, не мога да реша и това е. Апф :д
ох, аз първо разбрах, че дъб фх ще идва и бях ААА <33, после видях, че и мос деф ще идва и бях ААА <33, после се усетих, че и двата ивента са на една и съща дата и саднах хаха но все пак на мос му е за първи и вероятно последен път тук, не ми се ще да го изпускам.. и дъбчо е магичен де, но да се надяваме, че пак ще ни посети ^^
сдухах се. вече разбирам защо днес ми каза това, явно повлиян от снимката на ** от вчера, явно иска да приличам на нея.. хах
Понякога е прекалееееено самокритичен. Казах му, че си мисли простотии, ама той пак не, та не. Прекарахме си страхотно, той също го потвърди, но си е друго да знам, че има такива комплекси /???/. Нещо ми подсказва, че другата седмица филмът ще се спре на 10-тата минута и ще си говорим до последно. Мда, Нострадамус е тук. :Д Всъщност съм убедена, че така ще стане и съм убедена, че няма само аз да съм причината. 8-) И все пак няма смисъл да гадая какво ще става напред във времето. Днес беше невероятно, с тези 5 часа си наваксахме за 11-те дни изтървано време. :Д Имам чувството, че никога няма да ми е достатъчно времето с него. Пък помня Т. колко ми се караше преди няколко месеца, като му написах това изречение, последвано от още няколко. Сега го чувствам много по-силно.
Мразя неблагодарността. Това държание не е на човек, който можеш да наречеш приятел. Не помня да е имало случай да ми е помогнала и да съм ѝ казала "Ми помощта ти не беше достатъчна, трябваше повече да направиш". Ама нали, едно е да ти направят 4 от 5 упражнения, защо не бяха 5? И това, че съм ѝ казала още снощи "Чети по история, че утре ще ни изпита" и после ѝ казах каквото можах, нищо не значи. Трябвало да ѝ продиктувам урока, та тя да го каже на господина. Нищо, че той седеше над главата ми, нали...За испанския пък въобще не ми се говори. Ама нали, аз не съм истинска приятелка, ква приятелка съм като не я поставям пред себе си? Все пак за мен трябва да е по-важно тя какви оценки има /без да е учила!!!/, а не аз. Три предмета имаме, и по трите ѝ помогнах колкото можах и накрая получавам "АМА ЗАЩО НЕ БЕШЕ ПОВЕЧЕ, ТИ КВА ПРИЯТЕЛКА СИ, ТА ДА НАПРАВИШ САМО ТОВА?" Прекалено много важност ѝ отдавам, знам, просто ми е болно.
Мама и тя се е разстроила за глупости, но я разбирам, и на 4-мата ни е така по това време на годината. Ще мине и ще замине всичко.
Главата ми мина
Нда, предала си ми болката си телепатично. :д Лошотия.
LoadRunner
03-06-2015, 17:38
Времето ме депресира.
Не знам в северните страни как оцеляват изобщо.
И не знам защо четох тая статия ама, мислех че най- много самоубийства има в северна Норвегия а те били в Литва 42/100 000 ми се струва малко обаче
dreamwalker
03-06-2015, 17:50
Времето е идеално.
П.П. Lilanda, кой клас си?
LoadRunner
03-06-2015, 17:56
Времето е идеално.
и ти ли си от тези които събират информация с цел разруха на форума
Десети. *върти очи*
dreamwalker
03-06-2015, 17:59
и ти ли си от тези които събират информация с цел разруха на форума
Да, аз шпионирам за ElderProblem.net, ама не казвай на никого! Шшшт...
https://38.media.tumblr.com/b065587a82679ca093c93ece46cdd3e5/tumblr_mfnas09dZ91s1xq2ko1_500.gif
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Форума ми доскуча ;/
Педофила и латентния се изнесоха и нямам забавления.
Ебал съм го ученето, чудя се дали да не си нашия цялата заплата в нова видеокарта и да си сцепя гъза от новите фаркрай и деад айланд.
ела да решаваме задачи (https://www.edx.org/course/linear-algebra-foundations-frontiers-utaustinx-ut-5-02x) :cool:
Довърших си цялата 3-та седмица май точно за крайните срокове ;д та съм доволен.
Дойде ми това в пощата : https://www.edx.org/course/computation-structures-part-1-digital-mitx-6-004-1x
https://www.youtube.com/watch?v=RcEo6OLmLnU
и макар да имам тъкмо 0-еви познания мисля да му отделя час-два тази вечер - току-виж се оказало интересно ;д и реша да го довърша.
// дриймуолкър е крийпи ;д
LoadRunner
03-06-2015, 18:04
хаха представям си сега колко хора са проверили дали elderproblem.net съществува
Толкова е скучно. Вече дори чатовете с нея са скучни. Всичко е скучно. Живота също е скучен. Дори скучаенето е скучно.. Днес така се държи, все едно е напушена.. дано да не е така, защото вече напълно ще се отчаям от нея.. не че преди това не се бях отчаял, ама просто сега си чатя с нея просто ей така..
Хах, викам и "да не си напушена" и ми вика "да, ебах та".. Дори да е било на шега, не смятам че е уместно, май ще и тегля една майна и да прави к'вото си иска..
Пфф всичко било един голям майтап. Направо ще я убия!!
heartshapedbox
03-06-2015, 19:40
Нда, предала си ми болката си телепатично. :д Лошотия.
О, лошо. :/
Ето ти панди за извинение ^^
https://31.media.tumblr.com/ced4d9f94106ac92584305410bc72427/tumblr_mr47yfos6P1swfw2go4_500.gif
Еми да ти се не знае тъпия сняг...
Deadlock
03-06-2015, 21:04
Освен да вървя напред напред напред, да не мисля, да не чувствам, да не се разсейвам, да не спирам...няма друг начин. Трябва да проработи
Хм, http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0138-thinking.gif тази вечер мисля коментара ми да бъде поднесен в нов стил:
Навън вали сняг...
В град София точно в този момент вали сняг... Има хубав снеговалеж...
...
Мисля да лягам...
Аз спя само по боксерки...
Прозорецът на спалнята ми вече шести ден е отворен...
Шести ден прозорецът на спалнята ми не е затварян... Няма ден, няма нощ - седи леко отворен.
Мисля да лягам...
На хладно се спи спокойно...
Аз спя спокойно, защото имам...
гореща кръв! (: http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0103-cool.gif
SonataArctica
03-07-2015, 02:52
Имам интервю след няколко часа, а ето ме будувайки цяла нощ...
Добро утро. След два часа съм на клуб. За жалост, е последния клуб, а е толкова интересно там..
СЧУПИХ СИ ОЧИЛАТА, МАМА МУ ДЕЙБА
:@
:@
heartshapedbox
03-07-2015, 07:09
Снягснягсняг!!! :smt007
Излизам да строя снежни човеци ^^
Dagichka
03-07-2015, 07:15
хаха сладурана :д честит рожден ден на майка ти ^^
харесва ми, че е толкова бяло и сладко в момента, но не мисля да си показвам носа навън и все пак мисля, че е крайно време пак да си стане топло, липсата на слънце ме депресира :д сънувах шашави работи, той не ми е писал.. вредният навик да си държа тела под възглавницата за да мога всеки момент през нощта когато се разбудя да видя дали ми е писал трябва да спра.. чакам тати да се събуди и да ядеем :д
heartshapedbox
03-07-2015, 07:39
^благодаря, честито и на баща ти! :)
няям лопата вкъщи да си изрина терасата, че е пълна със сняг. не ми харесва бе, не ми харесва.
иначе времето е симпатично, няма спор,
гледаш и ти става мило, само не трябва да излизаш навън :D
аз днес цял ден тряя работя, ама познайте дали ми се работи..баси..
paradosou
03-07-2015, 08:52
Имам интервю след няколко часа, а ето ме будувайки цяла нощ...
Успех!
Аз съм доволна от вчерашното запознанство. Тия дни отиваме с момичето навън, да видим ще си паснем ли и в реално време ;п.
А колко много имам да учаа... Стягам се, наложително е.
DarkTemplar
03-07-2015, 08:59
Колко е хубаво да се наспи човек. Напоследък започвам да ценя съня си все повече.
AnarchyBoy
03-07-2015, 09:04
Колко е хубаво да се наспи човек. Напоследък започвам да ценя съня си все повече.
Т'ва е от ЕГН-то 8-)
//При мен тече обратния процес, почти не спя и нещо почвам да не го уважавам тоя сън.. за слабаци е..
Niakoitam
03-07-2015, 09:33
Днес пак заваля сняг.Вчера чистих в двора,а днес явно пак ще трябва да чистиме.
А трябва и да се ходи още по на-високо и студено днес,защото е 39ти ден от смъртта на дядо ми и гроба му трябва да се изравнява.Как ще стане това в този студ,мокрота и сняг много не знам.Нашите след малко трябва да ходят и да пазаруват,че утре стават 40 дни и си има определен ритуал.
Като Ива спомена очила...те и моите отдавна са за смяна,защото са вече музеен експонат и почти всичко им е сменено,а баба ми от половин година напира да взимаме нови,но...все не се намира време,а и сега е много студено да се ходи до София.Освен това излизат около 200лева поръчкови са и трябва да се чака една седмица.
Иначе вчера попаднах на това:
http://www.vesti.bg/razvlechenia/lyubopitno/hlebarkite-v-polza-na-chovechestvoto-6032673
Добре замислено като идея имайки предвид колко са издръжливи хлебарките,но...мини говорители и камери,мини платчици като ранички,дистанционен контрол за завиване на ляво и дясно като електронни играчки че даже и контролер за каране на хлебарките да тичат,та...човек рязко може да се запита,ами ако и нас днес по подобен начин ни контролират високоразвити извънземни същества,за които сме като хлебарки по интелект да правим каквото искат без дори и ние да подозираме?...:)
Освен да вървя напред напред напред, да не мисля, да не чувствам, да не се разсейвам, да не спирам...няма друг начин. Трябва да проработи
Мхм...
Като Ива спомена очила...те и моите отдавна са за смяна,защото са вече музеен експонат и почти всичко им е сменено,а баба ми от половин година напира да взимаме нови,но...все не се намира време,а и сега е много студено да се ходи до София.Освен това излизат около 200лева поръчкови са и трябва да се чака една седмица.
о, може и за два-три дена да ти ги направят.
много ме е яд. очила не се задържат при мен. или почват да ме дразнят рамките, или стъклата ми стават неподходящи след време... повече няма да инвестирам в скъпи рамки. тва ше са ми третите за .. колко.. 4-5 мес.
от сутринта очите ми не спират да сълзят и са червени, и.. мътни, и ми е размазано.
ъх. нз как ще изтрая още няколко дена така.
TheDevilInMe
03-07-2015, 10:29
Снежен, приказен Пловдиввв, аххххх *въздиш* Влюбено ми е и много много доволно и приятно.
Niakoitam
03-07-2015, 11:03
о, може и за два-три дена да ти ги направят.
много ме е яд. очила не се задържат при мен. или почват да ме дразнят рамките, или стъклата ми стават неподходящи след време... повече няма да инвестирам в скъпи рамки. тва ше са ми третите за .. колко.. 4-5 мес.
от сутринта очите ми не спират да сълзят и са червени, и.. мътни, и ми е размазано.
ъх. нз как ще изтрая още няколко дена така.
Попринцип стават и за един ден,но моите имат някакви си там цилиндри и са поръчкови.Стъклата не ги държат по оптиките специално в София и поръчката и доставката отнема около седмица.Плюс това се добавя и факта,че поради допълнителни желания трябва да са антирефлексни и фотосоларни затъмняващи се в кафяво,защото не съм бил със затъмняващи се в сиво и може би ще ми трябва време да привиквам.Иначе на мен в общи линии няма промяна.Каквото такова.Иначе ти явно си рекордьорка по чупене на очила подобно на баща ми дето си ги сменя през месец, два,но пък той си взима за по 18 лева. :D Моите лично са вече на 10тина години,но както казах са вече музеен експонат.Сменяни са им дръжките,болчетата на дръжките,стъклата,тия силиконовите дето стоят на носа по няколко пъти,и болчетата им по толкова.Сега едното е кръстато,а другото право,лепена ми е рамката отгоре над едното стъкло в ъгъла до съединението,отгоре над другото стъкло до съединението,съединението между стъклата от едната страна в резултат,на което средното съединение между стъклата е леко безформена,поосукани са целите,на места боята се е поизтрила,но за сега си живуркат и си карам с тях.Поръчахме още преди няколко месеца една от тия фешън рамките дето били модерни в днешно време полуметал полупластмаса с широки дръжки,но нещо още не може да им дойде ред.Преди време искахме да правим вариант да вземем само нова рамка и да сложим стъглата,на нея обаче тоя варинат отпадна,защото такива рамки с толкова малки отвори за стъкла като моята така и не успяхме да намерим. :)
chupachups
03-07-2015, 13:03
Просто трябва да повярвам в себе си, мога го, ама защо толкова не си вярвам...
dreamwalker
03-07-2015, 13:15
Просто трябва да повярвам в себе си, мога го, ама защо толкова не си вярвам...
+
NomNomNom
03-07-2015, 13:47
И не е реално колко сме бозави, сутринта му подарявам чашата и той вади подарък за мен и какво да видя - пушиин плюшка, толкова е прекрасен :Д
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/11045001_10203600671958138_3346029322599310741_n.j pg?oh=143c806288172b789c7b791df85a10cd&oe=55833E3D&__gda__=1434221144_920443b31a891fca59ca0259241d136 6
Иначе, най-прекрасното ми пътуване досега ...
2 часа преди полета отварям линка да си принтирам бординг картата - опа, не мога ..
Отивам на летището и ми казват - сорЕ, 35 евро за бординг карта :(
И, отивам към гейта - час закъснение...
Стигам в барселона, и тичам бясно към метрото - изпуснах го за 1 минута...
Тичам към такситата ( 35 евро и за такси ) , за да стига на време до гарата - изпускам влака за 1 минута точно, той щеше да ме закара за час и половина до сарагоса, а следващия - за 5 часа, т.е. ще пристигна в 3 през нощта.
И се почна един рев. Писна ми. Всичко изтървах. Смърдях на пот ужасно от търчане - търчане с тясна черна пола, нагласенка, среден ток, коса и лице със старание правени.
Саднах много , ама трябваше да се купя билет , 30 евро, и ето как ме одрусаха 100 евро заради шибаните закъснения, което не е драмата, драмата е, че всичко напоследък ми е толкова трудно и тежко, и само се затварят врати, не се отварят, а ми писна да блъскам толкова много ( явно в неправилната посока ), та уж работя smart за сметка на hard, но напоследък ми е твърде хард, което означава, че не съм смарт достатъчно.
Та, ръмбих се във влака 5 часа, мразеща целия сваят, дремнах малко, стигнах на гарата.
Някакъв полицай започна да ми говори на испански, не го разбрах, ама ме заведе на майната си и с моя се разминахме не знам колко пъти, накрая той си зарязал телефона в колата от притеснение, и слава богу му намерих колата и в един момент го чух да тича и всичко забравих, това беше един прекрасен момент, светът изведнъж стана прекрасен, толкова прекрасен, и всичко е толкова прекрасно, обожавам го. И тичаше към мен притеснен милия, и той също беше толкова щастлив :Д Обичам го, обичам всичко това.
В момента е на работа, ще се прибере към 22:30 и ми липсва :(
А трябва а продължа да си действам нещата и ... майната му на останалото, ще намеря начин.
SHPAIdURmeN
03-07-2015, 14:24
При вас заваля, то и при мен заваля ама се разтопи два часа по късно :D
NomNomNom
03-07-2015, 14:31
При вас заваля, то и при мен заваля ама се разтопи два часа по късно :D
През прозореца виждам бели маргаритки в тревата, дърво с розов цвят и някакви изкуствено засадени палми, не знам за какви валежи говорите :Д
fucking great..искам да живея вечно (няма сарказъм:ДД)
https://www.youtube.com/watch?v=h-jd1N7MWPs
heartshapedbox
03-07-2015, 14:47
НомНом, много се радвам, че сте заедно. Като ти прочетох миналия пост и ми стана много миличко. :)
Уж ми е хубаво, но не съвсем. Знам какво/кой ми липсва, но не правя нищо по въпроса. Защо? И аз не знам.
Денят ми, настрани от всичките тези размисли, е прекрасен. Снежна разходка (направих си снежно човече^^), след това топло чайче и Incubus пред каминката. Ех <3
NomNomNom
03-07-2015, 16:13
НомНом, много се радвам, че сте заедно. Като ти прочетох миналия пост и ми стана много миличко. :)
мила си , йей
иначе, каза снежни разходки, гледам снимки във фейсбук и се надявам да е последният снеговалеж за сезона :Д
Писна ми вече,искам да идва пролетта,да мога да усещам мириса на разцъфналите дървета.
pac0line
03-07-2015, 17:19
eat
sleep
Terminal 1 / Stroeja
repeat
eat
sleep
Terminal 1 / Stroeja
repeat
тоя терминал <3
//он:
https://www.youtube.com/watch?v=QczgvUDskk0
не бе, сериозно..
аз забравих вчера да се похваля - научих (по-конкретно 'разбрах' , щото знаех отпреди, ама не обяснено) какво е ентропия в информационната теория и защо алгоритмът на Хъфман е какъвто е.
До другата седмица ще съм го забравил, ама нищо ;д поне действително е интересен курса. Ама ми идва нанагорно :(
LoadRunner
03-07-2015, 17:48
Та, ръмбих се във влака 5 часа, мразеща целия сваят, дремнах малко, стигнах на гарата.
Някакъв полицай започна да ми говори на испански, не го разбрах, ама ме заведе на майната си и с моя се разминахме не знам колко пъти, накрая той си зарязал телефона в колата от притеснение, и слава богу му намерих колата и в един момент го чух да тича и всичко забравих, това беше един прекрасен момент, светът изведнъж стана прекрасен, толкова прекрасен, и всичко е толкова прекрасно, обожавам го. И тичаше към мен притеснен милия, и той също беше толкова щастлив :Д Обичам го, обичам всичко това.
В момента е на работа, ще се прибере към 22:30 и ми липсва :(
Доста романтично звучи, като извадка от филм.
Надявам се че ще го зарадваш със сърмички този път :}
audrey hepburn
03-07-2015, 17:52
В процес на забравяне съм на онзи гаден боклук. Времето и температурата навън кореспондират с настроенията,които се струят от мен. :D
shmatarok
03-07-2015, 18:51
Лошо ми е направо.
Това есе ще ми извади душата. Още 2000 думи да мисля, изобщо не могат да ми се подредят нещата в главата, камо ли да ги подредя аз самата в написан вид. Имам още толкова много да уча, че и аз не знам как ще откарам следващите два месеца. Изобщо не ми се занимава. Искам ваканция. Тъпото е, че след 3 седмици ще имаме такава и аз ще трябва да я прекарам над учебниците от сутрин до вечер. Много изостанах с материала пак, голям съм лентяй, направо искам някой да ме нашамари, току виж ми дошъл някакъв акъл в кратунката. 8-)
Нямам време за нищо, а същевременно имам желанието да го губя в правене на нищо. Пълна трагедия съм.
sl1nceetoo
03-07-2015, 20:13
толкова са заблуждаващи първите впечатления...
LoadRunner
03-07-2015, 20:16
Чувствам се прецакан :/
https://www.youtube.com/watch?v=VyiodSMNv4E
dreamwalker
03-07-2015, 20:18
Чувствам се прецакан :/
https://www.youtube.com/watch?v=VyiodSMNv4E
Гледаш TYT? Really?
Aeternal
03-07-2015, 20:50
Eat, sleep, kill all humans, repeat.
LoadRunner
03-07-2015, 20:53
Понеже знам че си вегетарианка (Добре)
https://www.youtube.com/watch?v=ChVS00Uf5E0
Едит: Имам подозрения че Пинкото и Монк са един и същи човек, и ако на изпънатото и легло сутрин открие вълничка взема 2 дози Прозак
anonymous708973
03-07-2015, 20:53
Ах, такава прекрасна вечер! Просто ей така да излезем и да се поразходим из града напълно безцелно и да се порадваме на хубавото време. Междувременно ми подари тренировъчна тениска и ме накара да си купя спортен сутиен, та ще си снобея с Адидас сега, че да ми се радвал 8-) И хапнахме суши, пием вино и чоплим семки. Съвсем уютничко^^
Eдит: Load Runner, вегетарИАнка се пише.
dreamwalker
03-07-2015, 20:56
Ах, такава прекрасна вечер! Просто ей така да излезем и да се поразходим из града напълно безцелно и да се порадваме на хубавото време. Междувременно ми подари тренировъчна тениска и ме накара да си купя спортен сутиен, та ще си снобея с Адидас сега, че да ми се радвал 8-) И хапнахме суши, пием вино и чоплим семки. Съвсем уютничко^^
PinkPan7her, усетих уюта от коментара ти.
Метежника: Интересна гледна точка.
Aeternal
03-07-2015, 20:58
Сарказма е силен.
dreamwalker
03-07-2015, 21:28
Пиша съвсем сериозно.
Aeternal
03-07-2015, 21:34
Отивам да оплача разбитите ми надежди.
weheartiit
03-07-2015, 21:37
Превръщам се в много безчувствена на тези тема,никога не ми е било така.
Липсва ми тръпката.
И нормалните ми отношения и комфортните моменти .
heartshapedbox
03-07-2015, 21:38
Честит празник на всички жени :)
dreamwalker
03-07-2015, 21:40
Отивам да оплача разбитите ми надежди.
You make me cry.
Честит празник и от мен.
Днес, вече вчера, си купих подаръче от мен за мен. 8-) Много съм доволна. Вече трима човека ми честитиха, а не съм сигурна дали въобще заслужавам честитка. >.< Убедена съм, че и той ще ми честити утре сутринта.
Нямам търпение да разбера дали ще ѝ хареса подаръка...
Aeternal
03-07-2015, 21:46
You make me cry.
Get in line.
dreamwalker
03-07-2015, 21:47
http://media.tumblr.com/tumblr_m9f093duJb1rqpx0x.gif
Aeternal
03-07-2015, 21:51
Great O face...
dreamwalker
03-07-2015, 21:52
http://media3.giphy.com/media/9yGa9mD2gyUnu/200_s.gif
Aeternal
03-07-2015, 21:56
Ако не бях зает да мразя човечеството в момента, щях да съм почти впечатлен.
Fisherman
03-07-2015, 21:59
Ако не бях зает да мразя човечеството в момента, щях да съм почти впечатлен.
значи признаваш и пред себе си,че си нещастник
напредък
dreamwalker
03-07-2015, 22:05
напредък
Ти си по-зле.
LoadRunner
03-07-2015, 22:05
Метежника: Интересна гледна точка.
Друг път като те питат на ква дрога си, просто им кажи че си зависима от зеленчуците.
Aeternal
03-07-2015, 22:06
напредък
Значи чуждото нещастие те прави щастлив. Ти със сигурност не си нещастник.
//ако ти попадне тълковен речник, прочети значението на 'ирония'.
dreamwalker
03-07-2015, 22:08
Друг път като те питат на ква дрога си, просто им кажи че си зависима от зеленчуците.
Забавен си. Кажи друга смешка.
LoadRunner
03-07-2015, 22:11
Забавен си. Кажи друга смешка.
питай галаксито, тя знае смешки :lol:
Едит: Галакси прости ми :-o, дано не го четеш.
Честит 8-ми март, момичета и жени!
Да сте ни живи и здрави - продължавайте все така да красите тази планета, наречена Земя! (:
http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif http://cool-smileys.com/images/skype-emoticon0155-flower.gif
galaxy29
03-07-2015, 23:47
:Д
абе М******** ти вярно ли си на 29 изглеждаш на пет ;/
иначе мерси
абе М******** ти вярно ли си на 29 изглеждаш на пет ;/
иначе мерси
Моля, не ми преписвай още една годинка! На 28 съм. (:
Благодаря, че махна от плещите ми бремето на цели 23 г. (:
Тенк Ю! (((((:
galaxy29
03-07-2015, 23:51
дано не си сериозен ;/
dreamwalker
03-07-2015, 23:55
Мухахахаахахаааа!
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20121120034759/glee/images/5/5c/Creepy_7b66a0_1873569.gif
дано не си сериозен ;/
Аааа, не знам - може да съм сериозен, може и да се лигавя, може и двете да правя, но ще спра дотук, че модераторките ме дебнат да сгафя някъде и да ме пратят в... Путинска Русия. :D
galaxy29, иначе отново - Честит празник! (: А горното ми съобщение е в знак на уважение към вас - а дали е по детски написано - не ме брига... (:
galaxy29
03-07-2015, 23:59
оф, много крипита станахте ;/
иначе благодаря и честит и от мен на женската част (:
Corb1225
03-08-2015, 00:03
Аз щях да чакам да се наспя преди да го направя, ама честит празник на нехората :D.
dreamwalker
03-08-2015, 00:09
Чувствам се като О'Брайън.
ForzaFelipe
03-08-2015, 00:59
Ще трябва да си намеря някой хапчета за сън. Не е нормално да заспивам в 5-6 и да ставам в 2... Най-малкото лекции пропускам заради прищевките на организма ми.. То верно, че ще ходя на бригада, ама още ми е рано да свиквам с тамошното време :lol:
Честит празник на всички представителки на нежния пол! :)
Бъдете все така мили, чаровни и добри!
chupachups
03-08-2015, 04:40
Честит празник на всички дами и от мен :)
TheDevilInMe
03-08-2015, 05:25
след като се събудих видях прекрасното му съобщение на телефона иии просто ми стана уникално мило и влюбено, иска и да си купя нещичко специално хихи ^_^
След малко ще излезна да купя цветенце на мамето, милата ми тя ;*
Честит празник и на вас мили дами(галакси и тори :oops: ще извиняват мъжете ви, но съм влюбена във вас! ;д )
Fisherman
03-08-2015, 07:08
Значи чуждото нещастие те прави щастлив. Ти със сигурност не си нещастник.
//ако ти попадне тълковен речник, прочети значението на 'ирония'.
със сигурност
колкото беше празник 1-ви март, толкова е и днес. омг
боли ме главата :@
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1962784_810409399006143_8714050171224883046_n.jpg? oh=c6a5807d4562e4a230bc0a3f04509278&oe=5581E3B8&__gda__=1434328611_8cc24212f6cd93a407cb7b39f50cf6e 6
Dagichka
03-08-2015, 07:37
странно е, че ми беше лошо вчера без причина, а се оказа, че и на сестра ми й е било лошо тогава и е ходила до спешното милата :с
чувствам се напрегната и изнервена, пак твърде много го мисля и премислям и откривам малки гадни шибани детайли, които ме карат да се чувствам като.. едното нищо. :д даже мисля утре да пропусна лекции и да отида само за упражнението.. имам нужда от почивка
TheDevilInMe
03-08-2015, 08:59
Rafa7a, определено добро попадение, посмях се хахахаха :D
https://www.youtube.com/watch?v=rBrzp5vo_FQ
Ох, нямам търпение за всичко, което ми предстои. Толкова съм щастлива днес: и амбицирана, и всичко. Надъхах се. Така де, dream big.
О, и 10000 епизод от "Любовните перипетии на Габриела" вчера беше твърде интересен, ахах. Да видим как ще се развият нещата.
Rafa7a, определено добро попадение, посмях се хахахаха :D
Рафата винаги има добри попадения. :D (много скромно звучи, но нищо)
Иначе този seen ще ме убие..
Flawless*
03-08-2015, 09:16
Чувствам се доста потисната.. явно е от времето.
anonymous895156
03-08-2015, 09:25
честито на всички курви, още една година интриги и путкенско поведение
Aeternal
03-08-2015, 09:49
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/1962784_810409399006143_8714050171224883046_n.jpg? oh=c6a5807d4562e4a230bc0a3f04509278&oe=5581E3B8&__gda__=1434328611_8cc24212f6cd93a407cb7b39f50cf6e 6
Щото избутването на топка за боулинг през вагината е критерии за 'женственост'.
ай сиктир.
Fisherman
03-08-2015, 09:55
Ти си по-зле.
по-зле от кое? от мухльото който иска да си направи среща с човек,който го тормози онлайн?
Хаха горе-долу това беше и причината да напиша по-рано тук, че не заслужавам честитки. А са вече 10. >.<
Започнала съм да слабея все повече, а не е като да не ям. Казах ѝ още вчера за това, но тя не иска да ме чуе. За първи път в живота си стигнах до тегло, в което нямам желание да свалям повече, а аз продължавам надолу. Най-големият проблем е, че дори съм си спряла тренировките и си нямам и на идея на какво се дължи това.
Aeternal
03-08-2015, 09:56
по-зле от кое? от мухльото който иска да си направи среща с човек,който го тормози онлайн?
Тормози :Д
Нали съм 40 кила и ще ми спираш въздуха, от кво те е страх? :Д
Само като ти видя бедния подбор на думите и ми става ясно, че пъпчасалия ти фейс няма да излезе от клозета никога.
А с папагала ви чакаше такова щастливо бъдеще....
paradosou
03-08-2015, 10:13
Критерий за женственост или съответно мъжественост е преди всичко доколко си адекватен като човек. Сексуалният опит, моментните финанси, които незнайно защо доста хора намесват, и 'преминаването през трудности' (рофл) прекалено много се вадят от контекст, съответно изкривяват преценката.
da vi imam i jenskiq praznik shto nqma mujki tva e diskriminaciq ;d
:D Честит празник на всички дами. :)
LoadRunner
03-08-2015, 10:49
Едит: PinkPan7her, LoadRunner слято се пише
LoadRunner
03-08-2015, 10:54
Критерий за женственост или съответно мъжественост е преди всичко .....
колко косми имаш и къде, както се разбра от снощните теми :/
paradosou
03-08-2015, 11:00
Вежди, мигли + не ми липсва коса.
форумните психологически портрети са ценни ;)
Според мен пък женствеността се свежда предимно до излъчване, адекватността си е съвсем друга категория, която е достатъчно важна, че да не я свързваме директно с женственост. Имам предвид, че може да си голям боклук като човек и пак да си женствен.
LoadRunner
03-08-2015, 11:19
Вежди, мигли + не ми липсва коса.
форумните психологичски портрети са ценни ;)
То и VinDiesel имал само там :oops:
(упс.... шегичка(груба) :/ )
не съм горд от себе си напоследък
Купих цветя на мама. Офф като знам, че сега трябва да уча..
paradosou
03-08-2015, 11:23
не съм горд от себе си напоследък
Защо? Наливаш както и където ти падне :-D? Не е провокация; имаш някакви попадения. Аз пък спирам с едитването по 10 пъти.
Fisherman
03-08-2015, 11:24
https://www.youtube.com/watch?v=0hzxwoZDI9s
https://www.youtube.com/watch?v=-6GfHlNGY4M
МНОГО СВЕСТНО ТОВА МОНЧЕ АМА МНОГО ПИЕ
И САС ОЧАЛА
zle............. mnogo zle :cry:
Разбирам защо баща ми в последно време рядко се задържа из нас. Честит ни 8ми март, да си го носим със здраве. Да си лее кривотията по друг, аз не съм човека.
Тъпия влак тръгна преди двайсетина минути, а той вече толкова ми липсва, че нямам търпение да го видя пак. Мразя, че ми е толкова далече, много мразя.
LoadRunner
03-08-2015, 14:56
..Аз пък спирам с едитването по 10 пъти.
Чувствам, че ако често се връщам към този коментар, всеки ден ще разбирам по нещичко за теб :]
paradosou
03-08-2015, 15:06
хахахахаха, последната черта, която ми е силнa, е скромността, ама се съмнявам да съм толкова интригуваща
все едно де, и без това надали си сериозен :-D :-D
pandabear
03-08-2015, 16:43
http://www.likecool.com/Gear/Pic/Gif%20Smooth/Gif-Smooth.gif
NomNomNom
03-08-2015, 16:45
Приятелят ми е на работа до 23:00 а баща му дойде току-що ( ще спи тук, защото утре ще заминава на юг някъде ) , той не говори нито английски, нито френски, а аз не говоря испански, но се опитвам, и е брутално, но поне започвам да разбирам някакви елементарни неща :Д
LoadRunner
03-08-2015, 17:56
Разбрах че от математична гледна точка вагината е непостоянна величина.
http://www.teenproblem.net/a/1-lubov_and_sex/46127-interesni-fakti-za-vaginata-koito-ne-znaesh/
(що решиха че не ги знаем тия факти и аз не знам)
Dagichka
03-08-2015, 17:56
втори пост за днес, амаа вече съм спокойна и щастлива хаха
писа ми, искаше да се видим - аз намусено го отрязах, че в тоя сняг никъде не мърдам, при което се видя принуден да си каже, че искал да се видим за да ми подари цвете, при което пак го отрязах с факта, че аз умрели цветя не желая и той милият вика "но даа, аз щях да взема такова в саксийка".. :д чак гузно ми стана хаха ох искам да го нагушкам
LoadRunner
03-08-2015, 18:13
оф, много крипита станахте ;/
http://i.imgur.com/EnSCYXl.gif
http://i.minus.com/ilEg52.gif
Галаксино, М** и дриймуокърката се четат на тоя саунд, аз така по- лесно разбирам какво искат да кажат.
https://www.youtube.com/watch?v=cyIxdOctioo
http://fc08.deviantart.net/fs71/f/2013/066/d/0/fake_smile_by_palefire12-d5x9vz3.png
TheDevilInMe
03-08-2015, 19:03
Прекарах си страхотно с нея, много миличко и приятно, чайчето беше толкова хубаво, искам паааак! После си взехме и мъфин, разкош... На пък за вкъщи се натъкнах на това: http://prikachi.com/images/391/7970391j.jpg <33 Трябва по-често да излезаме двете ;д
http://www.likecool.com/Gear/Pic/Gif%20Smooth/Gif-Smooth.gif
ша го пиеш ли тва
Тези 5дни бяха: цивилизация, Анатомията на Грей, книга... А не е като да нямам какво полезно да свърша в свободното си време. Не знам какво ще правя като дойде сесията...
Fisherman
03-08-2015, 20:06
https://www.youtube.com/watch?v=-6GfHlNGY4M
МНОГО СВЕСТНО ТОВА МОНЧЕ АМА МНОГО ПИЕ
И САС ОЧАЛА
някаква селска гротеска е бичето
anonymous708973
03-08-2015, 20:21
Днес като по учебник - тренировка (e, много ми е джиджано новото парцалче пък), здраво учене (почивен ден ли... пхах), добро ядене - продължавам да не ям шоколад.
Сипвам си едно вино и лягам с чувство на изпълнен дълг. Блаженство...
Fisherman
03-08-2015, 20:23
Днес като по учебник - тренировка (e, много ми е джиджано новото парцалче пък), здраво учене (почивен ден ли... пхах), добро ядене - продължавам да не ям шоколад.
Сипвам си едно вино и лягам с чувство на изпълнен дълг. Блаженство...
какво представлява твоето здраво учене?
https://www.youtube.com/watch?v=YqBkA_3qkRE
така се чувствам..
heartshapedbox
03-08-2015, 21:32
Прекрасна орхидея ми подари, миличкият ми той, бе <3
Дано да не я уморя, както обикновено се случва с цветята, с които съжителствам :/
Хубав ми беше деня, чудесен даже. Хем свърших някои полезни работи, хем ми остана време за почивка. Ще ходя да го гушвам и да заспивам, че ме чака ранно ставане утре.
anonymous708973
03-08-2015, 21:36
какво представлява твоето здраво учене?
Мъчене да разбера изключително важна концепция по микроикономика, на която незнайно защо не са й отделили и половин страница в учебник от 900+ страници.
chupachups
03-08-2015, 23:33
Що пък да не мога да заспя в 2:15. Сигурно заради 8те редбула за 4 дни, заеби, улях се.
Много тежки 2 седмици бяха. Издържах ги. Борих се мъжки и постигнах всяка от целите, които имах. Много съм доволна от себе си :)
Садвам. Няма да го виждам за неопределено време, все още.Как ще изтрая без усмивката му, фак фак фак. Ще се справим де :)
Докато го напиша стана 2:30, заеби, май няма да спя тая нощ.
pac0line
03-08-2015, 23:35
Истинските дами отдавна са се прибрали с кавалерите си след романтична вечеря, отдали са се на прелюбодействие и гушкане и спане :д
По улиците останаха само пияните коври и селски брантии, и сняг.
^emo, not true, дамите не обичат емота, #животаехубав, чувствам се бо#Г
Учудващо добре... Като изключим факта, че ми липсва и още ме понаболява главата, се чувствам доста добре. Имам си пак цели, които да гоня. :)
Истинските дами отдавна са се прибрали с кавалерите си след романтична вечеря, отдали са се на прелюбодействие и гушкане и спане :д
По улиците останаха само пияните коври и селски брантии, и сняг.
Е не мога да се съглася, един вид само ако имаш кавалер си дама... :Д
он:
Забавно беше снощи, в Рок н Рола не съм си изкарвала толкова добре никога ;о
Обаче ми се ядат палачинки... и накрая ще взема да си ги направя... :Д Ужас, пълна деградация съм.
чувствам се трансцендентно 8-)
SpiritInBlack
03-09-2015, 13:46
Явно в крайна сметката и за мен нещата не винаги се получават както искам. Тая екскурзия беше кошмар, мамка му :D Интересното е, че даже вече не ми пука за нея как беше. Като гледам остатъкът от седмицата ще бъде посветен на ангажименти. Отсега се разцепвам от кеф.
Мъчене да разбера изключително важна концепция по микроикономика, на която незнайно защо не са й отделили и половин страница в учебник от 900+ страници.
Цял семестър слушам "Колеги, запишете и това, защото го няма в учебника", а той е 1000 страници тухличка, уж топ учебник по икономика.
Както ми хареса в Плаза, така хубаво ми отрязаха крилцата с тези контролни всеки път. И много силно се надявам да успея да се освободя от няколко изпита.
pac0line
03-09-2015, 16:11
Е не мога да се съглася, един вид само ако имаш кавалер си дама... :Д
Нямам предвид че определението да си дама значи да имаш кавалер, а че в часа в който го написах из студентски витаеха компанийки от крещящи пияни девойки, които падаха дали заради пиенето или заради това, че в снежна буря бяха с токчета :Д Затова ги оприличх на коври
и аз он: чувствам се развеселен и в настроение, напук на времето, мисля да правя бири на корем. COYG FOMU !
TheDevilInMe
03-09-2015, 16:21
pac0line, случайно да си имал рег в ggbit.info :Д
в крайна сметка, си оставам в същата шибана ... дупка, защото съм твърде голяма бъзла, за да рискувам, отказвайки се от поредната 'мечта'. да си ги начууукааам.
Нямам предвид че определението да си дама значи да имаш кавалер, а че в часа в който го написах из студентски витаеха компанийки от крещящи пияни девойки, които падаха дали заради пиенето или заради това, че в снежна буря бяха с токчета :Д Затова ги оприличх на коври
А, е, т'ва си е класика. :Д
Dagichka
03-09-2015, 16:49
не съм доволна от това, което уча в момента.. или по-скоро от преподавателите, знам ли, но нищо че уж вече започнахме по специалността на мен ми е просто.. досадно и тъпо. утре ще скипна лекции за да отида при него.. не знам какви ги върша и аз, но просто искам да го направя и да му оставя.. мм спомен преди да замине за феста, та да си знае мястото :д
DarkTemplar
03-09-2015, 16:55
в крайна сметка, си оставам в същата шибана ... дупка, защото съм твърде голяма бъзла, за да рискувам, отказвайки се от поредната 'мечта'. да си ги начууукааам.
стЕгай се малката и се бори за нещата (и хората), които наистина искаш.
Дълъг и доста напрегнат ден в офиса, щом избутах него, значи ще се справя с всичко.
AnarchyBoy
03-09-2015, 17:00
Уникално се чувствам, преди няколко дни мислех, че пропадам в някаква бездна и съм в безизходица, а сега само няколко дни по-късно всичко се нарежда...
Финансово, всичко започва да се подрежда, което ме радва наистина много.
С нея всичко върви повече от прекрасно, адски стимул ми е не само за тренировки, ами и като цяло житейски.. вдъхновява ме, а бях загубил себе си. Е открих се.
Тренировките също са лудница много ни се радвам на спортните успехи и постижения..
някои малки, други големи (медалистчИтЪ)
И прави и показва толкова много за мен, че се чудя дали отговарям със същото.. 8-) Даже малко се притеснявам, че аз съм си непоправим безчувствен, студен натурален задник.
Адски досадна е (в добрия смисъл), ревнува по супер якият начин и все гледа да има какво да правим, за какво да говорим и с какво да се занимаваме, така че да включва и двамата... О и ми е обещала да ме бие на Мортал Комбат, което не знам как ще стане, защото не осъзнава, че говори с господаря Болка.
О и съм с нов УБЕР ПЕДАЛСКИ хеърстайл. А тя супер много му се зарадва и забрани да си пипам косицата, не знам дали за да ми се смее или да ми се радва, но не ми и пука.. :oops:
Обещал съм да й сготвя, а още утре я чака друга изненада.. Топ пичка е. Мноу ме радва.
Всичко се нарежда.. в професионален и личен план, включително и личностното ми израстване..
https://www.youtube.com/watch?v=JkK8g6FMEXE
Клишенце е, но т'ва ни беше първия филм.. И първият на който тя плака пред мен, тъй че т'ва си е наштУ песнА пък!
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/1418195_907794599265827_762088568_n.jpg?oh=380159c a8ad6ffb45a7ba7ffdf5531df&oe=5500D29A&__gda__=1426053127_d9b6f41313f479fbe51b0ec388e99d5 5
Усмивката.. 8-) :oops:
И прави и показва толкова много за мен, че се чудя дали отговарям със същото.. 8-)
Нда... Познато...
Начи, бясна съм просто! Тва десет минути на вън, на студа, пишка ми се като на говедо и се мъча с вратата, псувам, ритам я. Ръката ме заболя от тоя ключ. Да се хванат в ръце вече, не само в нас има проблеми с ключовете и не само ние се оплакваме. А, ше ти се невидят ли и тъпите брави...
А пък оня тотално ми скапа настроението като го видях днес. Баси, никъф хорски срам значи! Като ни е видял от другата страна на улицата, поне да се направи, че не ни вижда и да си бие камшика по бързата процедура, не да ми изскача зад гърба... Да вървяхме един срещу друг - окей да ни поздрави ама чак да пресича заради нас айде моля, благодаря, пак заповядай. А пък деня беше толкова хубав преди това... Разходката с нея си беше перфектна просто, имам чувството, че сме обиколили десет хиляди магазини за обувки. Все пак си харесах, де. :д И рокли си харесах. Утре ще обикалям с майката, вероятно ще се приберем с чанти. :дд
Dagichka
03-10-2015, 04:40
тоолкова мразя да се бръсна. всеки път си казвам, че ще ходя на кола маска или ще инвестирам в по-хубав епилатор, ама нее.. ем ето ми сега цялата кожа гори и е в пъпки и кръв, нп :д
и не знам какво става с него, ще се побъркам, не можах да спя, пратих му смс в 5 не го отрази, нито във фейса е влизал.. ще изчакам да стане 8 и нещо и му звъня, не ме интересува дали ще го събудя, искам да знам, че е добре.
Не спах хич добре... Даже почти не съм спал... След час и нещо отивам малко да поплувам и се прибирам да си доспя.
Рядко се случва да стана за училище и да съм енергична и отпочинала, явно това е един от тия дни. Смятам да пристигна и навреме. Иначе се чувствам леко тъпа, май ще стана проститутка. :дд И тооооолкова много ми се разхожда на вън безцелно, че не е истина. Ако тръгна да ходя до даскало пеша, обаче, няма да стигна за последния час, щото тва ми е на другия край на града леко. Следобед така или иначе ще имам обикаляне - ще си отзема. Приятен и ползотворен ден на всички. ^.^
TheDeath
03-10-2015, 06:39
Не искам да идва петък, не искам, не искам! Не искам пак да съм 1 седмица без него, така или иначе в последните дни не сме кой знае колко много време заедно... Липсва ми нощем, не обичам да спя без него... Да се свършва с тъпия сняг и студ, че да може да си оправя тъпите стаи и да си заживеем заедно, както си трябва... Не искам "тийн" връзка, в която да се виждаме за по няколко часа на ден, искам да е там, когато се будя нощем от кошмари, искам да е там, когато затворя очи, да се отпусна в ръцете му и да заспя така...
Имах егати разговора снощи. Не съм вярвала, че някога ще го проведем. Още смилам всичко. Трудно ми е да разсъждавам непредубедено за тая ситуация, но изводът, така или иначе, е един, явно така е било писано. Въпросът е, че аз отдавна не се чувствам тъжна, не ме боли, етц., докато той твърди, че го, ирония на съдбата явно...
Мисля, че това беше финалът, от който имах нужда, макар и с такова закъснение. И снощи си легнах щастлива от факта, че най-накрая съм разбрала това, което исках да разбера, но не спах добре, твърде много ми дойде. И тая сутрин ми е едно такова... щастливо, но имам топка в гърлото. Не знам защо, не е заради това. Тоест не е защото ме е яд, че не се е получило, а по-скоро ми стана мъчно.
Най-трудният житейски урок ще ми е да не се съмнявам, че нещата се случват така, както трябва. Лесно е да се разделиш с някого, когато и двамата сте категорични. Всичко останало е трън в задника.
Да видим сега по другия ми въпрос какво ще стане. Искам да се получи.
О, и - кога ще спра цигарите?
Лесно е да се разделиш с някого, когато и двамата сте категорични. Всичко останало е трън в задника.
yeeeeep.. -.-
чувствам, чЕ на лекции не ми се ходи : <
но тряя, нека не ставам хаймана.
честит 3405438095-и сняг
yeeeeep.. -.-
чувствам, чЕ на лекции не ми се ходи : <
но тряя, нека не ставам хаймана.
честит 3405438095-и сняг
ох, и на мен не ми се ходи ;/
навън е минус 5, а в новините ми излиза "как да се вталим за ПРОЛЕТТА" - плс
https://38.media.tumblr.com/1646d45275c2b215d5df2b45d64c17db/tumblr_njq8kwDxqU1sulnzno1_500.gif
ох, и на мен не ми се ходи ;/
навън е минус 5, а в новините ми излиза "как да се вталим за ПРОЛЕТТА" - плс
Аз уж щях да ставам в 10, за 5 минутки задрямах и гледам 11,11, а лекцията почва в 11,15. Два месеца учене ми останаха не бива така :(
Цял ден не са спирали да ме болят яйчниците и вместо да намаля, болката се усилва. Добре, че се прибрах след математиката, че като гледам как едвам станах от автобусната седалка, сигурно щях да си остана в училище. А на всичкото отгоре и съня ми е кът, а едвааааам заспивам както вечер, така и следобед. Ще се побъркам вече...
TheDeath
03-10-2015, 13:13
Oще малко и работният ми ден приключва! Минавам да взема малкото монстърче и се прибирам да готвя :)
Пиле на грил ще взема готово, а ще направя едни картофки на фурна+салата+плодова салата за десерт. Надявам се да се изненада приятно, когато дойде, обеща, че ще дойде след като поспи малко. Явно се разболява - главоболие, втрисане, а аз не мога да отида и да се погрижа за него... Дано все пак след спането е по-добре и да дойде за вечеря. Дано да не забравя да купя лимон, че да му направя вълшебния си лимонов чай с бренди :)
Трябва да си направя план за следващата седмица, в която него няма да го има. Ще хвана най-накрая да направя разместването в стаята ми, което планирам от толкова много време...
Fisherman
03-10-2015, 15:08
невероятно,как го измисли?
темплара има решение за всички проблеми освен тоя със затлъстяването
Fisherman
03-10-2015, 15:12
Тормози :Д
Нали съм 40 кила и ще ми спираш въздуха, от кво те е страх? :Д
Само като ти видя бедния подбор на думите и ми става ясно, че пъпчасалия ти фейс няма да излезе от клозета никога.
А с папагала ви чакаше такова щастливо бъдеще....
моят пречник пред твоя е като енциклопедия британика пред етикет от консерва с боб,еби се интернет побойник
dreamwalker
03-10-2015, 15:40
Or else... my project fails.
http://wallpaperus.org/wallpapers/09/236/mage-fantasy-3840x2160-wallpaper-2381858.jpg
DarkTemplar
03-10-2015, 16:13
Фишка, смятах да ти тегля 1 профилактична п'утка майна, ама не си заслужава. И без това си наказан достатъчно от съдбата.
След дълъг работен ден бирата е доста деморализиращ фактор.
миси, бате ( :
след като мълчаливата агресия и ярост към себе си се поуталожиха, осъзнах, че никога не съм имала истински 'мечти', както се изразих, за да се боря за тях. или поне ддз. когато човек желае нещо, се стреми към него с цялото си същество, дращи със зъби и нокти и прави всичко възможно, за да достигне до НЕЩОТО. нещото, което СИ МИСЛЯ(ЕХ), че искам, кацна на рамото ми само. единственият човек, от когото потърсих съвет е майка ми. каза ми едновременно това, което исках да чуя и това, което най не желаех - 'каквото и да решиш, ще те подкрепя'. как се процедира в такъв случай?! нищо, разбира се. много по-лесно е да съм в познатите води, а и никога не съм била фенка на промените. ако ми беше казала 'направи го' - щях, както и в обратния случай, който се припокрива с моя ИЗБОР по дефолт. не заслужавам да съм такава късметлийка, не заслужавам вратичките и шансовете, които ми се отварят и за емоционално, и за физическо/материално удовлетворение. аз съм едно мекотело без душа. ХАХА, колко клиширано звучи. налии, душата е емоцията, същността, хуманното, знам ли, бе. квото и да е - няам го. възприемам се негативно. но пък негативното е реалистичното. тъжно, с моя късмет ще има да се мъча още 734658937450 години.
MadMadLife
03-10-2015, 16:38
Ехх аз се чудя на нея как не и пука или не дава особени признаци да и пука , а пък и на мен не ми е пукало толкова много пъти :)
Dagichka
03-10-2015, 16:44
втори пост за деня, стана ми навик :д но нещата наистина се променят бързо
пфф, той бил добре, че даже не спал и у тях красавеца :)) цупих му се, но накрая омекнах и прекрахме доста хубаво (май) само двамата в новата му квартира ^^ и все повече осъзнавам, че да - аз порасвам, но и наще остаряват и не трябва да им се дразня и сърдя толкова за малките неща :д
като цяло спокойно и позитивно ми е
anonymous708973
03-10-2015, 17:26
Ама пък отидох на упражнениe и чаткам всичко, хаха! Което е още по-яко на фона на масовите неразбиращи физиономии и откровено тъпи въпроси 8-) Даже съм убедена, че можех да го обясня по-всеобхватно от пича.
мухах, мотивацията е на ниво!
Разбирам, че ми е бесен и не оправдавам очакванията му, и това ме измъчва. Вярно е и че аз съм си виновна, да. Но има време и всичко ще стане малко по малко.
Буквално съм влюбена в обеците и още утре отивам да ги купя, няма кво да стане. Иначе съм доволна от другите работи, но ми е студено едно такова та мисля след малко да си тегля една гореща баня и да умирам, че така или иначе утре ще се наложи да ставам рано. Няма до следичка от тазсутрешната ми енергия, сега съм уморена и имам чувството, че намеря ли си ъгълче, бих заспала моментално.
Fisherman
03-10-2015, 18:41
Фишка, смятах да ти тегля 1 профилактична п'утка майна, ама не си заслужава. И без това си наказан достатъчно от съдбата.
След дълъг работен ден в месокомбинат софия кремиковци бирата е доста деморализиращ фактор.
:D работяга
TheDevilInMe
03-10-2015, 19:14
тъжно ми е, не успях и да излезна днес, което ми подейства още по-потискащо, добре, че поне ми донесоха шоколад ;д
мисля най-после да си легна рано, днес намалих кафетата, прекалено късно си лягам и супер зле ми се отразява, лека ви хора...
SonataArctica
03-10-2015, 21:02
Шматарокът ми изяде мъфинчето...
pac0line
03-10-2015, 22:35
pac0line, случайно да си имал рег в ggbit.info :Д
ъъм не, нищо не ми говори това, с този ник само в импулс имах регистрация :в
чувствам се лениво, но все още ме държи щастливата вълна 8-)
DarkTemplar
03-10-2015, 22:38
:D работяга
Все някой трябва да работи и да издържа паразитите като теб. ;)
Ами, той замина, по никое си време, липсва ми много, ред сълзи, ред сополи, успокоителното е че ще си го мачкам пак в неделя.
Сега със съквартиранта ни си пием вино и гледаме телевизия :lol: едно успокоително, чаша вино и цигара правят чудеса
Тя се е разделила с гаджето си, но май ще й е по-добре така, дано не страда много :(
а другата ми ''дружка'' уж се разбрахме да ми дойде на гости да пием вино по женски и сега гледам във фейса, че една обща приятелка ги е тагнала на ивент утре в 10?! Не разбрах само защо ме излъга напразно, но нейна си работа
май ще го лягам, въпреки че ми е нервно като го мисля, че е на път в снега и бла бла :/
утре имам контролно, което ще прецакам, но малшанс
поне не съм на работа, офиса ме изнервя напоследък, даже колегите ми казаха че не ми влияе добре :lol:
TheDeath
03-11-2015, 07:33
Дали съм спала и 4 часа, нямам идея... Но пък не спах сама, гушкахме се три човечета на леглото, добре, че едното от нас няма и 20 кила, та поне мястото стига :) Дори да не съм се наспала добре съм свежа, щастлива, просто защото го чувах цяла нощ как диша до ухото ми, усещах как ме прегръща и как дори, докато спи се опитва да ме завие и да ме гушне. Хубаво е човек да е влюбен....
Шматарокът ми изяде мъфинчето...
не ставай анар4и
sl1nceetoo
03-11-2015, 12:27
Хубаво ми е, макар че не всичко е цветя и рози.
Измислих си страхотен план за предстоящото събитие, но надали ще се получи точно така :д
Дразня се, че някои са толкова "инициативни" и се натягат на макс, а когато дойде моментът да се свърши работата ги няма никакви.
Чух се с баба и ми е щастливо, много успокояващо ми действа тази жена.
А пък другата толкова често си сменя настроенията, че ще ме подлуди.
Тя става лош човек. Вчера й казах, колкото и да ме заболя като го изрекох. Но е така. Загубила е всякаква човещина, всякакво уважение към близките си. Постоянно изтъква заслугите си ,пренебрегвайки останалите. Обижда и наранява с всяко второ изречение. Нямам никкаво представа какво се случва в главата й, но е ужасно ://
Радвам се обаче за мама. Прекарала си е повече от добре и много се кефя. Имаше нужда.
Dagichka
03-11-2015, 14:16
разглобена се чувствам :д събудих се и всичко ме болеше, а като се замисля, че утре имаме и аеробика лошо ми става :д
странно е как усещам различно някои хора и нещо ме привлича към тях, аура ли дзз но принципно сутрин ако някой е твърде близо д мен в автобуса (а има място) го гледам лошо и тактично се дърпам настрани доколкото е възможно, но не и днес :д
Fisherman
03-11-2015, 15:34
Все някой трябва да работи и да издържа паразитите като теб. ;)
така ли значи ме издържаш? не помня баща ми е да е безформен тулуп
абе някво от дни ми е изнервено и не знам ЗАЩО
просто така.
не, всъщност знам.
твърде мноо мъже, дето не знаят кво искат : D
DarkTemplar
03-11-2015, 15:50
така ли значи ме издържаш? не помня баща ми е да е безформен тулуп
По-добре, че нямаме роднинска връзка. Ако имахме, бих се отказал от теб чрез Държавен вестник.
galaxy29
03-11-2015, 15:56
много сте зле и двамата, всезнайко всезнайковци -.-
Aeternal
03-11-2015, 16:00
твърде мноо мъже, дето не знаят кво искат : D
Бира, секс и анимация. Горе-долу в тоя ред.
Aeternal
03-11-2015, 16:07
моят пречник пред твоя е като енциклопедия британика пред етикет от консерва с боб,еби се интернет побойник
Май са те малтретирали доста. Просто ти предложих да видиш от първа ръка, че съм 40 килограма. Ти го прие като заплаха, явно на страха очите са големи. :д
как се чувствам
?
- шибано
така, де
обичам да (се) шибам
ту аз живота, ту той мен
друг път направо 69
понякога задоволява ексхибиционизма ми, както го обичам
понякога задоволявам садизма му, както го обича
допълваме се
омг, гениална метафора /или тама, както се нарича/
Гледам 'И аз го мога' и някаква част от мен иска да стане и да танцува заедно с тях, но фактът, че втори ден под ред не мога да стана от леглото, ме спира. ;с
Държи се с мен като с малоумна, не мога да го трая вече. >.< Хич не ми пука, да прави каквото си иска.
Не бях забелязала колко свежа е рекламата на Белвита. 8-)
Много ми се танцуваааа. ;с
едит: Много обичам да му се размрънкам, че някой нещо ми е направил не както ми изнася и да започне да ми изнася лекцията как не трябва да обръщам внимание на такива простотии. 8-)
pandabear
03-11-2015, 18:23
http://www.reactiongifs.com/r/fktw.gif
поблъсках малко днес, доволно ми е.
искам/трябва да си съставя план за оптимално трениране, без да изпадам в крайности.
понеже! всеки път става едно и също, а тоя път не искам да става едно и също, искам да си тренирам качествено и дългосрочно.
ако успея да изкарам и баси якото тяло за лятото, ще е бонус.
нарцистична съм, какво да се прави. искам като ходя и да се обръщат след мене 8-)
anonymous708973
03-11-2015, 18:58
поблъсках малко днес, доволно ми е.
искам/трябва да си съставя план за оптимално трениране, без да изпадам в крайности.
понеже! всеки път става едно и също, а тоя път не искам да става едно и също, искам да си тренирам качествено и дългосрочно.
ако успея да изкарам и баси якото тяло за лятото, ще е бонус.
нарцистична съм, какво да се прави. искам като ходя и да се обръщат след мене 8-)
Дефинирай "оптимално трениране" и "баси якото тяло" (ако може да не е с фотошопнати снимки, ще е супер)
Иначе баш от теб цел "яко тяло за лятото" не очаквах.
Ще се радвам да помогна, въпреки че във форума има в пъти по-опитни хора от мен, но мога да ти дам миналия си план или да ти кажа кои мацки имам в инстаграм, които постват ебааааси тренировките.
Иначе съвсем сериозно: хората се обръщат на различни неща. Кажи-речи всеки мъж се заглежда по дългокрака мацка на висок ток и с къса рокля, пък била тя и скинифет. На плажа обаче се изисква далеч повече, за да те загледат - особено хора, които тренират и знаят как стават нещата. Нз, може и да се бъзикаш, но "яко тяло за лятото" не е типът мотивация, която ще те изкара от вас и ще те закара във фитнеса/ще те прати да бягаш, когато грам нямаш желание за това.
Пиши на лично всъщност, ако предпочиташ така.
Поизмореничка съм.
Падна ми стъклото на очилата.
Ще гледам да си легна по-навреме днес.
плс, недей така поучително, за един обикновен закачлив пост. 8-)
+ това е надменно да ми обясняваш каква мотивация трябва да имам, или да ми обясняваш кой след какво се обръща... не е като да не знам сама (или да си по-голяма инстанция от мен, или от другите, все тая), не е и като да не съм самокритична достатъчно, че да искам да ми сипваш... па било то и с най-добрите намерения. или оценката: "не го очаквах от теб", все едно ме познаваш от 328973295 години или имаш някакво право да ме дефинираш. Please, не бъди дразнеща 8-)
от 3 години тренирам с тежести, при много добри треньори (културисти), с леки прекъсвания, и да, имам някаква нужда от смяна в подхода, но поучаванията ти са... как да кажа, не си ми особено позитивна, за това не мисля да ти се обяснявам.
и на мен ми се танцува..
Хайде да танцуваме заедно тогава!
На моменти ми се иска да ми даваше сърце да я набия... :D
едит: Не, вярно ми се иска... :/
и на мен ми се танцува..
И на мен ми се танцува, и на мен ми се танцува!!!
/пусто му - me не може да танцува... :(
:D
Ей, много съм се хилила на тия животинки, значи! :дд Баси, искам куче, ве! Иначе ми е доволно и хубавко, уморено, разходено. :д Кефя си се на музичката и ич ми не е!
anonymous708973
03-11-2015, 19:45
Викам да си седна на дупето и да захвана съвестно да си зубря мениджмънта, а?
Мотивацията ми е на ниво, явно кратката ми депресия е била изцяло на хормонална основа, пфу, такова съм клише.
Търся си подходящи песнички за тренировки, бтв, някой? Всъщност правя проучване дали наистина ефективността се повишава, ако се слуша музика.
Нашите ще имат четирикрак гост с приспиване. Мъчничко такова... Сещам се пак за това:
Не искам куче да имам.
Не искам нищо да имам
за кратко.
А после да нямам
завинаги.
Не искам куче в къщата.
След кучето
къщата
е с едно куче по-празна,
с едно куче по-чиста,
с едно куче по-тиха.
По-тъжна от всяка къща без куче
е онази, в която е имало куче.
плс, недей така поучително, за един обикновен закачлив пост. 8-)
+ това е надменно да ми обясняваш каква мотивация трябва да имам, или да ми обясняваш кой след какво се обръща... не е като да не знам сама (или да си по-голяма инстанция от мен, или от другите, все тая), не е и като да не съм самокритична достатъчно, че да искам да ми сипваш... па било то и с най-добрите намерения. или оценката: "не го очаквах от теб", все едно ме познаваш от 328973295 години или имаш някакво право да ме дефинираш. Please, не бъди дразнеща 8-)
от 3 години тренирам с тежести, при много добри треньори (културисти), с леки прекъсвания, и да, имам някаква нужда от смяна в подхода, но поучаванията ти са... как да кажа, не си ми особено позитивна, за това не мисля да ти се обяснявам.
окей :)
Fisherman
03-11-2015, 19:46
По-добре, че нямаме роднинска връзка. Ако имахме, бих се отказал от теб чрез Държавен вестник.
ква бира пиеш,аргус 2 леа касетката и си я купуваш с купони
Fisherman
03-11-2015, 19:47
http://www.reactiongifs.com/r/fktw.gif
стига рибарю
съгласна съм, М**** идвай и ти, ще те научим
иначе днес закусих прекрасно , наспах се, абе прекрасна утрин
за това с музиката , поне на мен повече ми помага като слушам нещо бързо, защото влизам в ритъма и горя повече :D
https://www.youtube.com/watch?v=BgVfjXA_QY0
утро, прЕатели!
танцувайте по бельо вкъщи:) вдига тонусът, гарантирано
при рекламации не връщам усмивки 8-)
TheDeath
03-12-2015, 06:32
Спи ми се, не можах да спя, малко се сдърпахме снощи за глупости :) Този път обаче на сутринта, той си глътна егото и се извини, макар че в случая аз не бях права. Еми така е, не може все единия да прави компромисите. Въпреки, че ми беше гузно запазих мълчание през нощта и не се обяснявах и не писах, а на сутринта - неочаквано "Извинявай, не бях прав, малко преувеличих, не исках да се караме". То е ясно, че не е кой знае каква драма, ама много се дразня, като си губим времето да сме сърдити, вместо да поговорим за 5 минути, да се разберем и после да сме си заедно :)
pandabear
03-12-2015, 07:05
стига рибарю
^___^ thymus serpyllum ме прави малко агресивна.
днес съм по-добре. пия си кафето, взимам си душ и отивам да видя ще я бъде ли тази тенис на маса, която записах :Д
chupachups
03-12-2015, 07:21
Как да съм... спи ми се на пумия. За 48 часа съм спала около 6 часа, от които тая нощ 2, йеи. Нищо де, отработено е. Ще се наблъскам с ред бул.
Вчера беше толкова мило. Чак ми стана кофти, че не мога да му отвърна. Двамата ми прекрасници го сътвориха, много си ги обичам. Бях толкова щастлива, той е наистина уникален. Такова момче не съм срещала. Държи се с мен по прекрасен начин, не мога да го опиша с думи дори. Вече почвам да си мисля, че не го заслужавам, държах се като пълен боклук снощи. Беше абсолютно прав за всички неща, които ми каза. Всичко си заслужавам. Изяждам се отвътре, че го нараних, че така постъпих. Глупаво, глупаво, глупаво лапе! Ама нито мога да върна времето, нито да си променя постъпката. Не заслужава такова държание. Няма си представа колко много значи за мен и колко са ми силни чувствата. Въпреки, че снощи показах точно обратното, щото не знам поради каква причина просто забих и сивото вещество се изключи. Ще си понасям последствията. Остава си прекрасен.
NomNomNom
03-12-2015, 07:55
Гледката от терасата е красиви скали + старинните къщи и постройки от около 1100г. някои.
Стоим си в леглото и се топлим, макар че навън си е пролетна жега.
Съсипах се от ядене тези 2 дни :д макар че си предпочитам салати.
Пфу сега ме глаба и целува, и не мога да си допиша.
Ааа и в стаята можеш да сш пуснеш класическа музика централно и си правихме клипче как слушаме и пеем мяууу мяяяу мяууу :д
Wednesday666
03-12-2015, 07:58
Ох, издразних се наранина.
Това не го очаквах всъщност, но както и да е.
Днес трябваше да е хубав ден, пък ще видим накрая какво ще стане.
heartshapedbox
03-12-2015, 08:03
Чудесно ми започна деня, свежо душче за събуждане, а и той ми беше направил закуска и чайче. Душица <3 Не ми остана време да си го нагушкам сутринта, а ми се искаше.
Доста ми се спи иначе, на работа съм и едвам си държа очите отворени. Не трябваше да стоя до толкова късно снощи, но пък филмът беше интересен.
Осъзнах също, че имам сериозен проблем с шоколада, не мога да му устоявам и това е. :/ А не искам така, излишно ми е, обаче толкова обичам..някой ако има идея как да не опустошавам всичкия шоколад, който ми се изпречи пред очите, да сподели :д
Пс: Честит рожден ден на татето, да ми е жив и здрав! <3
Не ми се ходи на лекции за 2 часа......
Niakoitam
03-12-2015, 10:00
Сега снега поспря.Реши да стане егати виелицата тъкмо,когато бях решил да отида в общината да се подпиша в трудова заетост.Направи ме на бяла мечка. :)
Иначе реших все пак на тоя етап да спра да се боря със зъби и нокти за запазването на тези отношения.Колкото и да не ми се щеше оставям топката в нейните ръце.От нея зависи всичко.Не знам кой с какви неща и е пълнил главата,но мога да предполагам само подназнайвайки позицията на разни близки и хора за подобни отношения,за които до голяма степен може пък и да са прави и случайно подразбирайки колко са ми се кефели поне в миналото.
Знам две неща обаче.През голяма част от времето тя не е тя без значение поради какви обстоятелства.Знам също,че и ако се чувства в добра позиция спокойно може да си ме завре в кучи задник или поне да се опита да го направи...
Мислейки си за това с добавката,че и всеки път,когато ходя в общината ми става леко криво и тъпо,защото доста явно ми се набива в очите какви големи бъгове имам и бурята,в която отидох вътрешното ми настроение днес не беше от най-красивите и добри неща на света.
За сметка на това пък като за баланс леко ми го пооправи една служителка в трудова заетост.Млада готина девойка дето и давам + - няколко години около моята възраст.Не знам дали е госпожа или госпожица,но съм се засичал сигурно още до около 5 пъти с нея.Все пак тая община ми стана като втори дом вече.През обедната почивка често остава шефката на трудова заетост.1-2 часа преди почивката често остава тази девойка.Днес даже покрай разговора и с една рабрах и че се казвала Нели.Та случката,която ме накара да се усмихна беше следната.Понеже от нас до общината има около 20 минути път,а както споменах беше егати и виелицата,очилата ми станаха на гъз и почти нищо не виждах през тях,но се добрах до стаята.Почуках и казах Здрасти.Отнякъде ми се отвърня,но понеже гледах през разни дупки между капките много не можех да се ориентирам и така си се и оправдах.Попита ме името и ми извади картона.Аз си свалих очилата и се подписах.Каза ми Чао още преди да съм си тръгнал както обикновено прави.И аз го направих.След което си сложих очилата и си затръгвах.Започна да ми казва да си ги избърша с дрехи с нещо,но аз не носех нищо,а дрехите ми бяха такъв тип,че най-много да ги доразмажат повече и реших да си тръгвам.Каза ми да съм изчакал да ми даде някаква салфетка,че се притеснявала да не взема да се пребия някъде така.Потърси малко,една жена дето се появи нещо започна да я разпитва за някакви неща и тя не можа да намери салфетка.Поиска ми очилата,след което ги избърса първо от едната старна и после от другата в блузата си.Аз благодарих.Отвърна,че нямало защо и с усмивка си казахме отново Чао и аз си тръгнах.Тая случка след започването на деня ми с не особено позитивно настроение ме зареди с известна доза позитивизъм. :)
За пореден път се убеждавам, че не петък 13-ти, а четвъртък 12-ти е кофти ден за мен. 2 часа обикаляне от гише на гише за една мижава автобусна карта. Когато най-накрая се нареди всичко и се зарадвах, че само минавам да ми ударят печат на другата фирма и се отървавам от тази простотия, ми сервират, че работят до 16 и това, че е 16:01 хич не ги бърка. И естествено, аз си замълчах като мирна душа, излезнах от офиса и като казах на брат ми, ти да видиш какво е скандал. В крайна сметка печат нямаше, утре аз няма да мога да мина преди 16:00, което ще рече, че тая карта ще мога да я ползвам ползотворно чак във вторник...
Но ако го погледнем от по-позитивна гледна точка, това значи, че утре ще прекараме около 1 час повече от обикновено заедно. Което е страхотно, понеже и повод си имаме. ;3 Обмислях да го изненадам като му приготвя нещичко, но след тези ядове, нямам никакво настроение, та в края на краищата ще му купя това, което си бях замислила от по-рано, макар и да излиза малко по-скъпо. Дано му хареса. ;3
kalpazanka
03-12-2015, 15:01
Ма маммммооооооооо, утре верно е петък 13... ужас...
Починал е Тери Пратчет, как да ми е...
anonymous708973
03-12-2015, 15:21
След като си задоволих желанието за сладко с ... 3/4 бурканче домашно сладко, мисля, че е време да спра :д
Разговор днес с една мадама:
Тя: Ама съквартирантът ти е момче, така ли? Не е ли малко неудобно?
Аз: Що бе, К***?
Тя: Ми, като излизаш от банята...
Аз: Е, аз нали с хавлия излизам, не гола.
Тя с много сериозно изражение: Ми ако падне хавлията?
Лелеей, дали не умряхме да се смеем цялата маса. 8-)
DisappointedDreamer
03-12-2015, 15:23
^ :( :( :(
За Т.П.
AnarchyBoy
03-12-2015, 15:24
След като си задоволих желанието за сладко с ... 3/4 бурканче домашно сладко, мисля, че е време да спра :д
Разговор днес с една мадама:
Тя: Ама съквартирантът ти е момче, така ли? Не е ли малко неудобно?
Аз: Що бе, К***?
Тя: Ми, като излизаш от банята...
Аз: Е, аз нали с хавлия излизам, не гола.
Тя с много сериозно изражение: Ми ако падне хавлията?
Лелеей, дали не умряхме да се смеем цялата маса. 8-)
Т'ва верно звучи неудобно, аз примерно бих пил бира на терасата развявайки си го...
Скучно ми е, чакам.
dreamwalker
03-12-2015, 15:32
Тери Пратчет.
http://36.media.tumblr.com/677e25f9cea2b8172d432b007509ac7a/tumblr_nhifltKQge1sd0txeo6_400.jpg
anonymous708973
03-12-2015, 15:48
Т'ва верно звучи неудобно, аз примерно бих пил бира на терасата развявайки си го...
Скучно ми е, чакам.
Ква тераса в общежитие, тва да не ти е палат? :д Все тая ми е, стига да си сложи едни гащи, не ме бърка.
Aeternal
03-12-2015, 15:51
Починал е Тери Пратчет, как да ми е...
Стига бе :(
Алцхаймера ли го довърши?
AnarchyBoy
03-12-2015, 15:56
Ква тераса в общежитие, тва да не ти е палат? :д Все тая ми е, стига да си сложи едни гащи, не ме бърка.
Мдае то аз веднъж излизам на терасата след като се бях изкъпал и супер casual си свалям хавлията отварям си бира и както си праа helicopter dick, гледам на отсрещния гараж един клас лапетии седат..
Грешки стават :/
То ако е на тераста ще е по-добре, представи си да се развява по пишка в кухнята ор съмтинг..
kalpazanka
03-12-2015, 16:00
Мдае то аз веднъж излизам на терасата след като се бях изкъпал и супер casual си свалям хавлията отварям си бира и както си праа helicopter dick, гледам на отсрещния гараж един клас лапетии седат..
Грешки стават :/
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
paradosou
03-12-2015, 16:00
Явно заради алцхаймера е станало, да. Много жалко :(.
влизам сутринта в залата. прилично закъсняла. нищо фатално. всички ме зяпват. викам си 'кво им става на тия, шматки, бе?!'. виждам листове пред тях. преподавателят ме пита 'от този курс ли сте, колежке?'. тва понеже от тази седмица започнах да ходя на лекции през втория семестър. 'да' отговарям смутено. усмихва ми се. има хубава, хихи. 'седнете'. дава ми лист. при наличието, че нямах представа и не съм била на лекции, май се справих. дано. ) :
Стига бе :(
Алцхаймера ли го довърши?
Да... Точно се наядох и бях неква щастлива такава и по Нова изтърсват, че бил починал. Много кофти, а имам само две негови книги, като едната дори не знам къде е забутана...
dreamwalker
03-12-2015, 17:08
влизам сутринта в залата. прилично закъсняла. нищо фатално. всички ме зяпват. викам си 'кво им става на тия, шматки, бе?!'. виждам листове пред тях. преподавателят ме пита 'от този курс ли сте, колежке?'. тва понеже от тази седмица започнах да ходя на лекции през втория семестър. 'да' отговарям смутено. усмихва ми се. има хубава, хихи. 'седнете'. дава ми лист. при наличието, че нямах представа и не съм била на лекции, май се справих. дано. ) :
+
sl1nceetoo
03-12-2015, 17:17
Днес трима човека ме питаха дали съм цикъл. Аз съм си нормално странна, кво им става :д Вярно днес ми се сменяха и настроенията, ама чак толкова ли съм зле..
Искам да ида вече в Стара Загора.
Мързеливо и е.
Цял ден се наливам със сок.
Имам две шестици.
Утре имам малко часове.
Искам да си купя нова риза.
Той ужасно ми залипсва днес.
Обичам кашкавал пане.
Очаквах филмът да е УАУ, пък той беше- мех.
chupachups
03-12-2015, 17:47
Чакам си неделята с нетърпение. Ще си нагушкам и нацелувам любимото същество, не знам как ще издържа още 3 дни :cool:
http://metro.co.uk/2015/03/12/10-things-only-discworld-fans-will-know-5100725/
За Пратчет и феновете тук.
pandabear
03-12-2015, 19:07
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lugz60FMgZ1r1wxx6o1_500.gif
leadyflame
03-12-2015, 19:10
^ Горното. А сега релаксация със свежа музика... кеф, да видим какво ще се случи и с нощното бЕгане :Д
http://27.media.tumblr.com/tumblr_lugz60FMgZ1r1wxx6o1_500.gif
мда, добре описва и моят ден..
имах някои излизания, но нищо особено
под излияние разбирайте сранета
излизане, а не излияние
искам да тегля една стабилна майна, ама за к'во:)
може ли да си поръчам преслава - лъжа е по предаването моля
weheartiit
03-12-2015, 20:02
не мога повече така,толкова объркана не съм била.
Всичко,което се случва влияе на самочувствието,което и без това нямам
в излишък.Убедих се,че истинското значение на "приятелка" аз не го знам,
за всички съм втора цигулка,само като междудругото,не мога повече да се
опитвам като виждам такова нежелание ...