Влез

View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28

Страници : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37

Niakoitam
03-23-2015, 10:15
TL; DR: "Тъп съм като гъз."

Да си чувал, че в страните с най-лек затворнически режим и като цяло леки наказания, има най-малко престъпления? И обратното.

"Остър съм като шило"
Да вземем тогава освен да премахнем законите и да си го караме по законите на джунглата пък току виж престъпленията свършили изобщо? Защо ли пък тогава например германците са чисти и подредени пък разни германци идват тук и пикаят по плажа ни.Защо ли там не можеш да намериш боклуче,защото ще следва солена глоба ако някой бъде хванат, а тук хората си изхвърлят боклука през терасите? Защо ли там ако на някой домашното куче се изака собственика е длъжен да му го вземе в найлонче и да го хвърли в кофата иначе следва солена глоба,а тук е пълно с кучешки лайна къде ли не ? Защо ли там ти свалят два пъти кожата ако караш по пътя с мръсни гуми или ти потече някоя и друга капка нафта,а тук си правят дирички?Последното го е усетил на гърба си и един приятел на баща ми. Ама да,то в Германия те наказанията са много по малки от в България та сигурно от благодарност хората там избягват да правят мизерии. :)

Мдаааа, а ти живееш в света на фантазиите, време е да намалиш филмите

Абе те и в любимата ти Русия разни живеят според това ти твърдение в света на фантазииите ама на... :)
Не е лошо и ти да се запознаеш с някоя и друга фантастична книжка от миналото като например не си спомням на кой беше за кораба дето плувал не по,а под водата ма видиш ли над 100тина години преди да се изобрети подводницата. Пък хората ако са се водели по акъла на тези нефантазиращите най-вероятно още щеше да живееш в пещера и да ядеш корени. :)

А иначе по темата.
Как се чувствам.Чувствам се като някакъв придатък,но не и като пълноценен човек.Стандартните скандали.И като цяло смотан ,скапан и тъп живот.Сефте.
И тая нощ да съм спал няколко часа.За сметка пък на това какви сънища сънувах.
За първи път ги сънувам и нея и съученичката в един и същ сън.Или поне ако не един и същ то поне в два един след друг,а обстановката беше някаква такава напрегната,хем готина хем нещо не както трябва.Нещо мазохистично омесено ала оная тема Аз си имам гадже обаче съм се хванал с една милфка с дете и мъж някакво такова странно усещане.
Първо я сънувах нея.Бяхме някъде с много хора.Беше ми много готино заради присъствието и,но сякаш...аз се опитвах да скъся дистанцията възможно най-близо,а тя поради някакви причини все се опитваше да изгради стена между нас.По едно време някакъв нейн приятел или приятелка ме видя и ми сподели да и кажа,че някакъв нейн близък приятел е катастрофирал и попринцип нямал такива проблеми,но от стреса му се отключили заболявания на бъбреците и на черният дроб и двамата нещо тръгнахме да го търсим.
После в този или в друг сън се появи съченичката.Тя нямаше деца и мъж.Имаше някакъв май нещо като гадже,с който и бяха по задълбочени отношенията.Впуснахме с нея в някакъв танц прегърнати и хванати за ръце и това продължи известно време.После даже легнахме в един креват и се завихме.По едно време се появи онзи споменатия и разправя:'Абеее ей вие какво правите?!? Да не сте бивши гаджета? а аз му отговарям нещо от сорта на: "Неее,ние никога не сме били гаджета,а сме си просто приятели.Всъщност даже и общи теми не сме имали." Като с това имах предвид,че не сме навлизали в такива отношения чак,че да си разкриваме дори вътрешният свят един на друг....(всъщност ние вече много рядко дори се и виждаме де средно веднъж годишно,но пък винаги ми се е струвало,че е имала желание да бъдем в малко по-близки приятелски отношения отколкото сме били винаги,а друго отказвам да мисля особено в ситуацията,в която се намира въпреки,че като много по-малка се е закачала с мен,но аз бях в такова душевно състояние тогава,че по-скоро на моменти ме плашеше с действията си въпреки,че и на мен много ми харесваше.) :D Но винаги съм осъзнавал,че няма как да се получи нещо между бедният срамежлив и комплексиран тип и много богата,отракана,вървежна девойка.Факта се допълва и че вече в реалността има мъж и деца,а аз не обичам да се заглеждам по обвързани камо ли пък по хора в такава ситуация.Нещо не ме кефят особено хората,които развалят семейства.

NomNomNom
03-23-2015, 10:31
Планирахме си почивката за май и има вариант да спим в хотел/манастир, едно време е било манастир, и наоколо имало много водопади, гори, цветчета :Д Другата опция е спа хотел, близо до някакво thermal lake ( не знам как им казваме на бг ) , голямо езеро за плуване с тюркоазена вода, ама и двете местности са много близко една до друга и каквото и да изберем, ще посетим и другото :д

По принцип никъде не ми се ходи и спа почивките ги прекарвам така
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10957748_10203683816996712_428603364799627524_n.jp g?oh=9512d7282352c4c5eec1352a2829a4d6&oe=5574A787&__gda__=1437350072_bb1c7fb4ca9c26b171685f7c6f4427a 8

Ама с него ми се ходи навсякъде и ми се прави всичко :д

Иначе, работната седмица започва, мързи ме да стана от леглото, а от 4 съм на работа, и съм качила 3-4кг :( 3 седмици твърде много храна, и никакъв спорт, и заради това мразя да си развалям режима, защото не съм флексибъл за хранене и спорт :/

И херпес ми е избил, и лимфен възел се е подул, и косата нещо не ми се получи, и се чувствам като пълен клошар

M****
03-23-2015, 11:15
^ :D

Иначе по темата: :( :( :(

Lilanda
03-23-2015, 11:47
Кефи ме как тати всеки път като прекара 10-ина минутки с него /понякога и повече/, ми казва колко добро момче е и как за първи път от много време насам правя добър избор. 8-)
Взех му криспело ей така без повод, понеже знам колко ги обича, и реакцията му беше много сладичка. ;3 Отидохме на кафенце, после с тати го закарахме до БТУ и тримата си говорихме в колата. Много ме зарадва, че се спогаждат. И също така как тати ме хвали пред него. 8-) За 15 минути сигурно 15 хвалби по мой адрес чух.
В момента в другата стая са третата ми братовчедка и съпругът ѝ и са много сладки. ;3 2 години брак, а изглежда сякаш са заедно от цяла вечност. Дори не знаех за съществуването му всъщност и като ми каза "Това е съпругът ми, С." се изненадах много. :Д
Иначе кроя някакви планове за ваканцията /съвсем независимо от пътуването до Враца/ и ако се изпълнят, ще е страхотно. ;3

Инче, и аз имам чувството, че е продължение на изминалите няколко седмици, но в последно време не е нещо ново сякаш.

jghgh
03-23-2015, 12:16
Взех му криспело ей така без повод, понеже знам колко ги обича

Защо пък не? 8-)

Обичам да чета за щастлива любов, споделяйте, споделяйте, приятели! :-)

skate
03-23-2015, 12:21
Отивам да поцъкам малко билярд и се пребирам да спа,че тва мрачно време за нищо друго не става

sl1nceetoo
03-23-2015, 12:50
Днес цял ден дрънкам глупости.
С А. си обещахме нещо и нямам търпение да го изпълним.
Но преди това има още много, много неща за вършене.
Не си намирам подходяща риза :/
Утре ще трябва пак да презентирам, а така ме мързи да подготвя слайдовете :с
И много ме е яд, че днес си премълчах.

tori
03-23-2015, 13:37
И херпес ми е избил, и лимфен възел се е подул, и косата нещо не ми се получи, и се чувствам като пълен клошар
А стига, де - все се копираме една-друга. Баси. Прекаляваме вече.
Херпеса още ми минава, последните няколко дни даже не е херпес, а откровена цепнатина на тъпата джука (не е голям, устата ти е малка). А пък лимфния възел ми е подут от няколко дни, значително по-подут от обикновено като ми се подуе врата, боли и ме дърпа. Днес ходих до личните ма нещо неква почивка, тва-онова, та утре ще мина пак.
А говедото ми липсва, дейба...

bonfire
03-23-2015, 14:48
Йес, бее, обичам го баща ми :D Официално това е първия ми хубав ден от много време насам : ))) Само остава да ми мине днес изпита, предавам утре двете курсови и стягам багажаааа :) Дано само той не се опита да ми развали кефа, въпреки че ще му е трудно :D

NomNomNom
03-23-2015, 15:03
А стига, де - все се копираме една-друга. Баси. Прекаляваме вече.

Хахахах, пожелавам си някой ден да се копираме с - писна ми от него, 7 дни в седмицата го гледам :Д

Lilanda
03-23-2015, 16:18
Защо пък не? 8-)
Налииии? И аз това казах! 8-)
Иначе братовчедката ми разказа как ѝ е предложил С. и ми стана хем мило, хем малко странно. Оказа се, че са били приятели дълги години и той ѝ е предложил брак на "първата" им среща /или поне първата "официална"/. Предложението е било леко клиширано всъщност /пръстен в десерта/, но пък е било адски мило и предполагам малко изненадващо за нея. Аз лично бих гледала ей така О_О. Така де, тя разказваше доста ентусиазирано, а и като гледам са щастливи заедно, да чукам на дърво да си остане така!

И преди съм се хвалила в тази тема колко сладки са мама и тати, но ще го направя пак. 8-) Днес сутринта, понеже се успах малко, събудих тати да ми направи салата за училище и събудих и мама без да искам. Баща ми я целуна по челото, каза, че той ще се оправи и ѝ каза да заспива. ;3 Невероятно начало на деня за мен, а предполагам и за тях, макар и за тях да не е точно начало. ;3

LoadRunner
03-23-2015, 17:22
Абе хора как се влюбвате бе?
Направо ми е непонятно това дето го говорите, имам чувството че сте адските кифли- лицемерки (макар и да сте минали далече покрай кифлата която е винаги в топ форма и външност)
Аз един път само и това беше.. и то беше преди няколко години, оттогава нищо
Вие кви сте такива сбъркани? Как може да ходиш с някой от 1 месец и да казваш че го обичаш. Ми тъпи сте майна

Lilanda
03-23-2015, 17:24
Абе хора как се влюбвате бе?
Направо ми е непонятно това дето го говорите, имам чувството че сте адските кифли- лицемерки (макар и да сте минали далече покрай кифлата която е винаги в топ форма и външност)
Вие кви сте такива сбъркани? Как може да ходиш с някой от 1 месец и да казваш че го обичаш. Ми тъпи сте майна
Само аз ли не виждам думата "обича/м" никъде в темата, освен за това, че моето момче обича криспело? о.о

LoadRunner
03-23-2015, 17:31
Ми аз конкретни имена визирал ли съм, да не кажа че въобще незнам за какво криспело пишеш

Lilanda
03-23-2015, 17:33
Ама то и аз не визирам имена, казах "в темата". :lol:

Иначе се намирам на работа, скучно ми е. ;с Не ми обръщай внимание. :Д

an7raks
03-23-2015, 18:08
Не успях да покарам, колкото ми се караше, ама пак едно кръгче на района направих... Другия път - повече. Ама поне се радвам, че има такива хубави закътани паркингчета... :D

Иначе, чакам пак да свърши проклетата седмица, за да си видя гадта.

Ivaaaaa
03-23-2015, 18:14
лелел, скапана съм. приятно преебана, ахаха ;д
обожавам да чувам ритмичното спокойно дишане <3

M****
03-23-2015, 18:19
:( :( :(

SHPAIdURmeN
03-23-2015, 18:33
Опааа

http://i.imgur.com/T7IeK1P.gif

https://pbs.twimg.com/profile_images/458300876709298176/1hW2V1Yg.jpeg

anonymous708973
03-23-2015, 18:47

То с това отношение не е чудно.

По темата:
Приятно изморена съм, хубава тренировка днес, успях даже да обясня някои неща на една мацка. Чакам го да излезе от банята чистичък и да се гушнем я с вино, я с бакарди. Само за мен ли Bacardi Razz + Sprite e откритие?

102
03-23-2015, 18:48
за теб сичко е откритие

DarkTemplar
03-23-2015, 19:03
Трябва да превеждам нещо, а хич не ми се занимава. Утре за н-ти пореден ден ще се става рано и пак ще имам дефицит на сън. Но пък после идва сряда и едно твърде интересно събитие.

и нещо се зарибих по тоя сайдер

anonymous908491
03-23-2015, 19:08
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/10957748_10203683816996712_428603364799627524_n.jp g?oh=9512d7282352c4c5eec1352a2829a4d6&oe=5574A787&__gda__=1437350072_bb1c7fb4ca9c26b171685f7c6f4427a 8

и съм качила 3-4кг

Личи си, лепнали са ти се на дупата

LoadRunner
03-23-2015, 19:12
То с това отношение не е чудно.

Помня че имах един случай с една недодялана треска като теб, може би сме ходили 1,2 месеца и тя почна да казва че ме обичала :D му хубу. Като я зарязвах почна да плаче адски много и аз просто стоях и недоумявах защо :д само и казах че тя не е виновна ама я излъгах
Чудя се как може да богохулстваш с тая дума, разбирам да обичаш майка си, баща си без които не можеш или гаджето си с което си от 2 години и сте преживели радост и тъга ама някой непознат който познаваш от 2 месеца просто е нелепо.
Ти и такива като тебе бъркате обич с мания.

102
03-23-2015, 19:13
това прави ли ги МАНЯЦИ

anonymous908491
03-23-2015, 19:21
Помня че имах един случай с една недодялана треска като теб, може би сме ходили 1,2 месеца и тя почна да казва че ме обичала :D му хубу. Като я зарязвах почна да плаче адски много и аз просто стоях и недоумявах защо :д само и казах че тя не е виновна ама я излъгах

Не се прави така, чукаш и бягаш, спестява много време и не ти се сърди толкова

Jaune
03-23-2015, 19:22
Аз пък не разбирам що се вживяваш, че обич е някаква сакрана дума, която трябва да използваш само ако n на брой условия са изпълнени.
Всъщност любовта е доста просто нещо, проблемът е, че всички много се втеляваме в нея.
Какво толкова има да го мислиш, да го чакаш, да го планираш... като обичаш, обичаш. Независимо колко време е минало, независимо през какво (не) сте минали и прочие.
Пийс.

tori
03-23-2015, 19:23
Хахахах, пожелавам си някой ден да се копираме с - писна ми от него, 7 дни в седмицата го гледам :Д
А дано!!!

LoadRunner, не си прав. :д Нямаше седмица откак сме заедно и вече знаех колко много го обичам. И колко много той обича мен, щото... щото да. Даже първи го каза, мен ме тресеше страх още. :д

ОН: Ох, бе! Колко много я обичам значи! Тва нашето готвене е епично за гледане просто, направо нямаме равни като сме заедно. :д Пък и въобще, де. Не само като бъркаме манджурляци от всякакъв тип. Опитвам се да пресметна и май си се обичаме от около петнайсет години, кажи-речи. Ибаси! Звучи тооооооолкова много, а лично аз не го усетих. Май нямам спомен от момент, в който не съм я познавала. Искам да живеем заедно.

anonymous908491
03-23-2015, 19:24
Аз обичам да ям и знам, че е взаимно

Dagichka
03-23-2015, 19:26
Аз обичам да ям и знам, че е взаимно

и аз така ахах

в момента вися във форума и се опитвам да се разсейвам, спрях да цивря, така че имаме подобрение ;д

102
03-23-2015, 19:27
в момента вися във форума и се опитвам да се разсейвам, спрях да цивря

зако

LoadRunner
03-23-2015, 19:28
Ми сакрална дума е много ясно, само доказваш че си куха лейка
То значи за теб няма нищо специално, държиш се еднаквао към всеки (скучно, миловидно и безинтересно и се съгласяваш със всичко само и само да не си сама) и ти самата не си специална. Затова ти казвам че си куха. Аз пък неща някви случайни стружки да ме обичат.

102
03-23-2015, 19:28
Всъщност любовта е доста просто нещо, проблемът е, че всички много се втеляваме в нея.
Какво толкова има да го мислиш, да го чакаш, да го планираш... като обичаш, обичаш. Независимо колко време е минало, независимо през какво (не) сте минали и прочие.
Пийс.

всъщност като те накара да му изпереш чорапите на ръчна и само ти да миеш чиниите е възможно любовта ти е да се разсее

LoadRunner
03-23-2015, 19:31

Ти май бъркаш любов с нещо друго, искаш да кажеш че секса и несамотата са доста просто нещо стига да се правиш винаги на щастлива и любваобвилна, това те прави лицемерка, немъж, неставаща за истински приятел. За теб специални неща няма ти си 6+ за всеки и всички и излизаш с всеки който ти свирне.

LoadRunner
03-23-2015, 19:33
А дано!!!

LoadRunner, не си прав. :д Нямаше седмица откак сме заедно и вече знаех колко много го обичам. И колко много той обича мен, щото... щото да. Даже първи го каза, мен ме тресеше страх още. :д

Ами заменила си силната симпатия със сакралната думичка просто.

Jaune
03-23-2015, 19:35
Ти май бъркаш любов с нещо друго, искаш да кажеш че секса и несамотата са доста просто нещо стига да се правиш винаги на щастлива и любваобвилна, това те прави лицемерка, немъж, неставаща за истински приятел. За теб специални неща няма ти си 6+ за всеки и всички и излизаш с всеки който ти свирне.

:lol:
О, анализаторе! Прекланям се пред твоята комплексна преценка за цялата ми личност, базирана на едно мое мнение във форума. Зряло, да.
//трябваше да цитирам онова, в което пишеш, че съм куха, но нейсе

LoadRunner
03-23-2015, 19:36
О, анализаторе! Прекланям се пред твоята комплексна преценка за цялата ми личност, базирана на едно мое мнение във форума. Зряло, да.

Всъщност не исках да те обиждам лично, по- скоро цялостно/ събирателно на тип жени. Аз само казвам, има си такъв тип жени които са над 50% от всички, просто го знам тоя тип и са ми нелогични. Иначе нищо против да ги има, срещам ги най- често в дискотеките.

Jaune
03-23-2015, 19:38
Още по-зле.

anonymous908491
03-23-2015, 19:41
//трябваше да цитирам онова, в което пишеш, че съм куха, но нейсе

Много сте интересни жените, а ако беше написал, че си пълна с нещо, щеше ли да ти хареса ?

LoadRunner
03-23-2015, 19:43
това прави ли ги МАНЯЦИ
Прави ги манячки и столкърки, даващи мило и драго хората да ги виждат по центъра с някой под ръка а не сами. И са готови на всичко за това и с всеки.

Не се прави така, чукаш и бягаш, спестява много време и не ти се сърди толкова
Така е да, ама пък това е най- сигурния път към самотата.

heartshapedbox
03-23-2015, 19:44
И аз си поциврих днес, смачкано ми е много. Смятам да заложа на развеселяваща музика, шоколад и козец, тази вечер го оставям за айляк, че много ми се насъбра.
Ще мине.

LoadRunner
03-23-2015, 19:44
Куха си ми, казах ти че не искам да те обиждам лично защото за пръв път те виждам май, не ми се заяжда с още хора :д
Самия факт че го каза по тоя начин те причислява автоматично към определен тип прослойка хора, затова важи и другото което казах иначе въобще не те знам ква си аз знам само фимейлайс и още 5 човека

102
03-23-2015, 19:45
куха си ми ама неискам да те убиждам е такоа

tori
03-23-2015, 19:46
Ами заменила си силната симпатия със сакралната думичка просто.
Мхм. Възможно е. Сигурно е много сложно да различа кога имам симпатии и кога съм готова да си дам и най-милото за някого. Сигурно ти знаеш по-добре. Сигурно човека, с когото съм, не знае каква съм, коя съм... Ние сме заедно едва от четири месеца, то нали времето всичко определя? Възможно е да се бъркам, да. Правилно.
Извинения. Наистина трябва да си върна думите назад.

102
03-23-2015, 19:47
то най-милото ви е най-лесното

anonymous908491
03-23-2015, 19:50
Най-милото може да и е телефона, няма да е нещо ново

Jaune
03-23-2015, 19:50
Много сте интересни жените, а ако беше написал, че си пълна с нещо, щеше ли да ти хареса ?

Гениално.

anonymous908491
03-23-2015, 19:52
Гениално.

Благодаря, от теб не съм очаквал комплименти, но ми харесва, че си честна

102
03-23-2015, 19:53
гениално разбира се
той да не е жена

LoadRunner
03-23-2015, 19:57
то най-милото ви е най-лесното

Еми не е грешка, то не е и кой знае кво. Дори е много практично. То е вярно че глупавите хора са по- щастливи (сега не ти казвам че си глупава а че тая поговорка е вярна, защото ако не мислиш по- принцип за сложни неща се заспива по- лесно- като пример)
Тя джаун все едно каза, "тии луууд ли си с тая сакрална думичка, знаеш ли колко е лесно и хубаво- ядене, пиене и е*ане"
Еми съгласен съм ама тва не е обич. Съответно я причислявам към тоя типаж хора.

Jaune
03-23-2015, 19:57
гениално разбира се
той да не е жена

:@

Jaune
03-23-2015, 19:59
Тя джаун все едно каза, "тии луууд ли си с тая сакрална думичка, знаеш ли колко е лесно и хубаво- ядене, пиене и е*ане"

Мне, не съм имала това предвид, ама ти явно виждаш нещата само в двете крайности.
Всъщност си толкова далеч от правилна преценка за мен, че... :Д

102
03-23-2015, 19:59
Тя джаун

КРАЙ
ДЖАУН

tori
03-23-2015, 20:01
Еми не е грешка, то не е и кой знае кво. Дори е много практично. То е вярно че глупавите хора са по- щастливи (сега не ти казвам че си глупава а че тая поговорка е вярна, защото ако не мислиш по- принцип за сложни неща се заспива по- лесно- като пример)
Тва вече е смешно. Имам предвид да ми обясняваш колко съм глупава, щото не изпитвам особено голяма трудност да кажа две думи, когато наистина ги чувствам.

Lilanda
03-23-2015, 20:07
КРАЙ
ДЖАУН

Па аз си мислех, че е едно трибуквено...

ПТ: ЗАЩО МИ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН БЕ? :mad: Първи клас изпълнения. На 20 и косур години станал, а ми се държи като 5-годишно....

AnarchyBoy
03-23-2015, 20:08
Оо.. знаех.. Тоест имах представа, че ще плаче, но не и толкова сладко.. 8-)
Милата ми.. Гледахме един леко странен филм.. Като й казах, че е един от любимите ми "драми", много е особен, леко дръпнат и далеч не е със щастлив край..
През целия филм, тя се държа супер мъжки.. На няколко пъти съвсем леко отвърна поглед, просто за да си задържи сълзите.. накрая настина много сладкото изчака последните думи и черният екран.. при което както седи по турски.. просто зарови лице в дланите и почна да плаче.. хлипайки.. :smt007
Как да не му стане мило на човек и да не я гушка..
Голям е келеш... 8-) Толкова нежна и женствена е в момента, цялата подпухнала като мече и зачервена като рак, от толкова сълзички, които аз *бърша*.. Накрая няк'во в полу-смях полу-плач ми казва.. "Трябва ми хавлия". Уф.
Ся слушаме тъжни песнички и тя гледа глупаво, а аз влюбено.
Ем да.. добре ми е, определено!

LoadRunner
03-23-2015, 20:23
(сега не ти казвам че си глупава а че тая поговорка е вярна, защото ако не мислиш по- принцип за сложни неща се заспива по- лесно- като пример)

Тва вече е смешно. Имам предвид да ми обясняваш колко съм глупава, щото не изпитвам особено голяма трудност да кажа две думи, когато наистина ги чувствам.

Това че се мислиш за глупава и не мислиш за сложни а прости неща си е твоя работа
не ме забърквай в интриги :д

dreamwalker
03-23-2015, 20:35
Всъщност не исках да те обиждам лично, по- скоро цялостно/ събирателно на тип жени. Аз само казвам, има си такъв тип жени които са над 50% от всички, просто го знам тоя тип и са ми нелогични. Иначе нищо против да ги има, срещам ги най- често в дискотеките.

True story.

dreamwalker
03-23-2015, 20:42
Видях Чупакабра.

an7raks
03-23-2015, 20:44
LoadRunner, можеш ли да ми изработиш психо профил по снимка и четка за зъби?

galaxy29
03-23-2015, 20:50
аз мога, покажи ми и четката

an7raks
03-23-2015, 21:02
Ама ти и гола снимка ще искаш.. :/

galaxy29
03-23-2015, 21:05
не, само четката прибави ;/

galaxy29
03-23-2015, 21:06
ама на тори може да ми пратиш

an7raks
03-23-2015, 21:09
Ще ти пратя на четката.
А на Тори снимката ще помогне ли за психо профилът ми?

galaxy29
03-23-2015, 21:10
не, но по такъв начин ще ми заплатиш

tori
03-23-2015, 21:11
Да, ще покаже що за психар си взема Тори за домашен любимец.

Едит:

не, но по такъв начин ще ми заплатиш
Е, де! И разменна монета ли станах?!

LoadRunner
03-23-2015, 21:12
LoadRunner, можеш ли да ми изработиш психо профил по снимка и четка за зъби?

Както разбра от по- горе при мене няма средно
Значи няма нужда да ми показваш четката си, аз ще предположа че е изтъркана на половина значи не си я сменял половин година което те прави немърлив. В случай че се бъркам и ми пратиш сравнително нова на външен вид ще ти кажа че не си миеш зъбите което те прави немърлив.
Иначе трябва да има и рицари дори и да изкачат в неподходящ момент или на надписите.

tori
03-23-2015, 21:14
Чуваш ли се?! :д

anonymous908491
03-23-2015, 21:56
Тия четки за зъби са пари хвърлени на вятъра, аз ям кучешки солети/бисквити, те точно за това са направени

NomNomNom
03-23-2015, 21:59
Личи си, лепнали са ти се на дупата

Да, и на краката малко. За 3 седмици - нарушено и прекалено хранене, и никакво движение.
Стартирах търчането отново, че май месец дупата ще се изкарва на плаж, та поне да е в някакво нормално състояние.
И храненето оправям.

galaxy29
03-23-2015, 22:09
рънърчо съмнителинов, проявяваш симптоми на злетина ;/ препоръчвам ти антизлетин или злетингон
и аз се дразня на хора, дето съсипват величината на подобни думички, разхвърляйки ги повърхностно и с фалш, дори аз съм била от тея хора и мисля, че и теб именно тва те ядосва, ама го поглеждаш доста крайно и плямпаш -.-

HollyGolightly
03-23-2015, 23:03
Защо трябва да е Понеделник :/

chupachups
03-24-2015, 04:08
Естествено, че закъснявам пак. :cool: Спи ви се ужасно и искам почивка вече оффф. Да идват тея почивни дни вече! :/
Снощи, се проявих като пълен педал, ту мени емоции. А на него пък му харесваше :D Много ми е миличък и прекрасен.

RosaCalvaria
03-24-2015, 05:05
Аз пък се чувствам сравнително спокойна и наспана.
Сутринта се поглезих с филийка крема сирене на Филаделфия с Милка, който е, и малко къпини. Вкусно ми е! :D
Изглежда всичко се подрежда, но за жалост все още ме човъркат много въпроси отвътре, които не ми дават мира, но пък за сметка на това ще разбера отговорите им съвсем скоро. Въпросът сега обаче е, че ме е страх от самите отговори и не знам какво да правя. Меех, майната му! :D

Имам много важен изпит днес, на който ми трябва 1 като оценка, затова моля ви, стискайте палци! <3
Ако се справя, обещавам да черпя! :D

tori
03-24-2015, 06:22
Оооооооофффффф, пак лиии?! Защо пак?! От три-четири месеца все съм болна... Сега - с инфекция, що да не?! Взема да ми втръсва, щото верно не се чувствам зле, нищо ми няма, ама иначе тъпча антибиотици за красота... Отидох, защото имам надут лимфен възел, а лекувам инфекция. ИНФЕКЦИЯ! Оф, втръсна ми, измръзна ми! Повече лекар и хапчета, спрейчета, капки за нос, кърпички и други работи НЕ ИСКАМ да виждам. П.ИС.Н.А М.И!
Освен тва той ного ми липсва, искам си го тук за гушкане и да ми напомня да си набивам дрогите. И искам масаж, определено. Мхм.

chupachups
03-24-2015, 07:06
Аз пък се чувствам сравнително спокойна и наспана.
Сутринта се поглезих с филийка крема сирене на Филаделфия с Милка, който е, и малко къпини. Вкусно ми е! :D
Изглежда всичко се подрежда, но за жалост все още ме човъркат много въпроси отвътре, които не ми дават мира, но пък за сметка на това ще разбера отговорите им съвсем скоро. Въпросът сега обаче е, че ме е страх от самите отговори и не знам какво да правя. Меех, майната му! :D

Имам много важен изпит днес, на който ми трябва 1 като оценка, затова моля ви, стискайте палци! <3
Ако се справя, обещавам да черпя! :D
И аз искам такава филийка :( :D

an7raks
03-24-2015, 08:00
Както разбра от по- горе при мене няма средно
Значи няма нужда да ми показваш четката си, аз ще предположа че е изтъркана на половина значи не си я сменял половин година което те прави немърлив. В случай че се бъркам и ми пратиш сравнително нова на външен вид ще ти кажа че не си миеш зъбите което те прави немърлив.
Иначе трябва да има и рицари дори и да изкачат в неподходящ момент или на надписите.
НемЪрлив предполагам идва от мъркам, което значи, че си прав. Аз не мъркам. Не разбрах само как го изчисли по четката за зъби.

tori
03-24-2015, 08:03
НемЪрлив
Не изисквай твърде много от хората, не всеки знае думата „немара“ все пак.

TheDevilInMe
03-24-2015, 08:24
Днес пътувам до Софето, преди с влак до там стигах за 2 20 мин, сега се стига за минимум 3 часа, поне билетът е евтин, това е единственото успокоение и мотивация за търпение, на сичкото отгоре е и с 25 мин закъснение пффф, добре, че съм тръгнала по-рано и имам екстра време, иначе определено щях да закъснея за лекцията и нямаше да си предам курсовата,а днес е последният ми шанс... иначе ми е добре, поне ще си видя момичетата, мда очакват ме и хубави неща : )))

anonymous708973
03-24-2015, 08:48
Оо.. знаех.. Тоест имах представа, че ще плаче, но не и толкова сладко.. 8-)
Милата ми.. Гледахме един леко странен филм.. Като й казах, че е един от любимите ми "драми", много е особен, леко дръпнат и далеч не е със щастлив край..
През целия филм, тя се държа супер мъжки.. На няколко пъти съвсем леко отвърна поглед, просто за да си задържи сълзите.. накрая настина много сладкото изчака последните думи и черният екран.. при което както седи по турски.. просто зарови лице в дланите и почна да плаче.. хлипайки.. :smt007
Как да не му стане мило на човек и да не я гушка..
Голям е келеш... 8-) Толкова нежна и женствена е в момента, цялата подпухнала като мече и зачервена като рак, от толкова сълзички, които аз *бърша*.. Накрая няк'во в полу-смях полу-плач ми казва.. "Трябва ми хавлия". Уф.
Ся слушаме тъжни песнички и тя гледа глупаво, а аз влюбено.
Ем да.. добре ми е, определено!

Кой филм това?

Ох, храна. Аз и храна <3 Пирамидата на Маслоу, първо ниво. Дотук съм, повече не ми трябва <3

AnarchyBoy
03-24-2015, 09:38
Срам ме е да кажа... 8-)

TheDevilInMe
03-24-2015, 09:45
Кой филм това?

Ох, храна. Аз и храна <3 Пирамидата на Маслоу, първо ниво. Дотук съм, повече не ми трябва <3

хаха, оприделено! във влака съм и ми е скучно и вече опустоших половин зайо байо, мюсли бар и банан, на път съм да си изпия и кенчето кола зироу :cool:

102
03-24-2015, 09:50
скапани майни бе
виж се бее

TheDevilInMe
03-24-2015, 09:59
да са гледам, колко да са гледам, много си ми е доообре

102
03-24-2015, 10:01
ти ли паркира тира бе :@

TheDevilInMe
03-24-2015, 10:18
тццц бил си ужастно оригЕнален:?

102
03-24-2015, 10:21
всъщност да

Dagichka
03-24-2015, 10:32
И аз си поциврих днес, смачкано ми е много. Смятам да заложа на развеселяваща музика, шоколад и козец, тази вечер го оставям за айляк, че много ми се насъбра.
Ще мине.

гуш :)

Миро, защото и на мен много ми се насъбра :д и някви хора само ми викат, аз от своя страна тайно си рева заради техните действия/бездействия спрямо мен, оттам пък агресирам и се дразня на някви малки нещица в ежедневието и тъй, затворен кръг е :д

102
03-24-2015, 10:35
не е ли защото ти се чука

skatew
03-24-2015, 10:39

Deadlock
03-24-2015, 11:55
прочетох новината за разбилия се самолет на луфтханза и ми стана мъчно..

TheDeath
03-24-2015, 12:00
Любовта се върна, вчера почти цял ден бяхме заедно, понеже му се падна почивка, а аз бях болничен... Беше, както винаги прекрасно, аз с всеки ден губя ума си все повече и повече :) Написала съм му една малка бележка с послание за усмивка, такива щуротии не ми бяха хрумвали от тийнейджърските ми години.... Надявам се да се усмихне и да му стане мило. Едвам ще изчакам 2 седмици, за да му подаря подаръка за годишнината, към запалката обмислям да прибавя и едно лигаво любовно писмо, на ръка ще го пиша. Хаххахаха! Или ще се зарадва и ще му хареса, или ще имаме повод да се смеем над наивността ми и детинското ми поведение напоследък :) С всеки изминал ден летя все по-високо и по-високо, надявам се да не ми се случи така, че неочаквано да падна. Все пак до скоро поддържах тезата, че много хубаво не е на хубаво, а аз в момента съм на много, много, много хубав етап!

chupachups
03-24-2015, 12:08
Любовта се върна, вчера почти цял ден бяхме заедно, понеже му се падна почивка, а аз бях болничен... Беше, както винаги прекрасно, аз с всеки ден губя ума си все повече и повече :) Написала съм му една малка бележка с послание за усмивка, такива щуротии не ми бяха хрумвали от тийнейджърските ми години.... Надявам се да се усмихне и да му стане мило. Едвам ще изчакам 2 седмици, за да му подаря подаръка за годишнината, към запалката обмислям да прибавя и едно лигаво любовно писмо, на ръка ще го пиша. Хаххахаха! Или ще се зарадва и ще му хареса, или ще имаме повод да се смеем над наивността ми и детинското ми поведение напоследък :) С всеки изминал ден летя все по-високо и по-високо, надявам се да не ми се случи така, че неочаквано да падна. Все пак до скоро поддържах тезата, че много хубаво не е на хубаво, а аз в момента съм на много, много, много хубав етап!
Оо тва с писмото е много сладко :) Много трагва...

Продължавам да искам да изям света, от къде тоя огромен апетит деба... а довечера ще ми се говори пак какво съм разочарование и как нищо не правя и не се старая, страхотно :cool:

Dagichka
03-24-2015, 12:30
не е ли защото ти се чука

не мисля, че в скоро време ще бъда интимна с когото и да е било след като май (?) бях заебана без обяснения от онз :))

anonymous708973
03-24-2015, 12:44

O.o
Eгати.
Пък аз летя на 2-ри. Яко.

skate
03-24-2015, 12:48
Някво тъпо,саднато и носталгично ми е,а нямам идея защо...

https://www.youtube.com/watch?v=TjrSPQsjbyg

HollyGolightly
03-24-2015, 12:54
От няколко дни ме е страх да си проверя оценката на есето, отварям, гледам 97% 8-) Как да не съм щастлива и доволна от себе си?

Deadlock
03-24-2015, 13:13
O.o
Eгати.

късата клечка са изтеглили летелите днес..

skate
03-24-2015, 13:33
Много кофти....Лека им пръст на горките хора.

pac0line
03-24-2015, 13:40
Времето ми действа секси, някой да иска да флиртуваме :3

sl1nceetoo
03-24-2015, 14:00
Малко ми е тъжно, дори не знам за какво точно.

Искам. После може и да ме заболи. Ама и без това нямам за какво да мисля и всичко ми е ок (засега). Що да не се опаря малко...
Оф, не. Аз не съм такава. Няма да действам импулсивно. Достатъчно съм показала от себе си, сега е той наред, защо аз да горя...
Наистина понякога прекалено мисля и не рискувам, ама това е само с отношенията ми с хората. Няма да позволя всичко да се опропасти, защото просто съм била в хубаво настроение и съм решила, че нищо лошо няма да последва от действията ми.
И защо да се отдавам емоционално, не желая пък. Поне не още. Не ми дава сигурност.

Сега ще си напиша по гео, после ще ида за флашката.
О, да не забравя и да се приснимам тестовете. :/

Lilanda
03-24-2015, 14:44
O.o
Eгати.
Близък човек лети насам на 4-ти...Как се панирах, като разбрах за разбилия се днес самолет, не е истина...

ПТ: Още някой да е решил да ми се прави на интересен тези дни? Единият ми говори как няколко дена не съм му писала и вече е настъпил края на света и КРАЙ, с познанството ни е свършено, другият ми говори как съм била длъжна да го направя, 'щото 3 години сме в 1 клас, а третият как съветът ми е упрек към взетото му решение...Не се търпя тези дни, ако не е той да ме подкрепя и да ми дава сили, просто ще избухна. Факт е, че в момента повечето хора са ми просто познати, но накрая да не се получи така, че и познати да не са и да си остана с най-скъпите ми. Това ми е най-лесно.

DisappointedDreamer
03-24-2015, 14:49
Това право ми е толкова отвратително. Приключих едната курсова, почвам другата. Поне довечера ще си го видя как играе. А за април се крои roadtrip Абърдийн-Глазгоу-Единбург и посещения насам натам и ми е супер ентусиазирано! ^^

Ivaaaaa
03-24-2015, 15:19
много ме дразни добавката на английски в метрото.
спи ми се.
искам при мама.

kalpazanka
03-24-2015, 15:22

This.

bloodyF
03-24-2015, 15:34
Значи,,, болна съм, днес ми дойде и си счупих нокът! Отделно трябваше да седя в общежитието, защото приятелят ми беше взел ключовете за вкъщи и трябваше да го чакам за обедната му почивка и носът ми тече, съседите ми правят ремонт, имам да уча, а едвам гледам. Да си имам късмета....
никъде не може да излезем-в кино ще ги изпоразболея всичките, на ресторант трябва да ходя до тоалетната постоянно,ще си духам носа през 2 минути, на дискотека-не мога да пия.
fuckkkkkkk
преебана съм и ми е тъпо :(

Dagichka
03-24-2015, 15:45
мило дневниче, много ми е зле, имам чувството, че душата ми се е свила на топка в стомаха.. ;д и слагам смеещо се човече, но то е ясно, че си изревавам очите в момента.. и няма как да го покажа, трябва да съм силна и усмихната пред всички.. все пак надали е чак такава драма това, просто не трябва да забравям, че всичко ще бъде пак наред и ще се чувствам пак добре.. просто трябва да издържа дотогава.. :)

NomNomNom
03-24-2015, 16:28
This.

same.

Ivaaaaa
03-24-2015, 16:49
видях преди малко снимки на семействата на загиналите.
мии, товарещо е да си емпат.

M****
03-24-2015, 17:47
:( :( :(
И за капак - рак съм - та в момента се сещам единствено за всички негативи, които зодията ми има... :/

Bomber
03-24-2015, 18:22
Една хубава руска песен дано някой ден да има с кого да я споделя.

DarkTemplar
03-24-2015, 18:38
Напоследък натоварването е в повече. Дано е за добро.

Jaune
03-24-2015, 18:48
Оф, тия в Мастър Шеф мноооого ме дразнят. Всичките! :Д

dreamwalker
03-24-2015, 18:49
Напоследък натоварването е в повече. Дано е за добро.

Дано.

Auriss
03-24-2015, 18:52
данон

DarkTemplar
03-24-2015, 18:54
Мартин Данона

DarkTemplar
03-24-2015, 19:03
Оф, тия в Мастър Шеф мноооого ме дразнят. Всичките! :Д
Ела да ми сготвиш нещо, не съм претенциозен. ;]

chupachups
03-25-2015, 07:04
Сутринта е прекрасна, нищо, че ми се спи супер много, прекрасна е :D Мина един прекрасен месец, супер бързо. Много усмиФки, лиобов, думи, сАлзи и какво ли не. Хубаво беше, дори повече от хубаво. Винаги може и още де :D Е дано да не свършва скоро всичко. :)

therichbitch
03-25-2015, 07:43
Добре ми е, отдавна не бях ходила на нормален бар, тепърва ми се спи, а легна ли, няма да стана, имам хиляда неща да върша днес. Освен да изляза, да ме лъхне студен въздух, та да се разсъня и да заминавам за магнитчета, йей :

jghgh
03-25-2015, 11:41
хора, разболявам се, не е добре това : (

sl1nceetoo
03-25-2015, 11:50
Разбиха ме на джаги, как да съм :с
Днес е странен ден. Половината ни учители отсъстваха, а при другите се наложи ние да отсъстваме.
Очарована съм от госпожата по БЕЛ, не предполагах, че е такъв преподавател.
Имам да пиша есе по философия :/
На снимката съм излязла много добре ^^

TheDeath
03-25-2015, 11:51
Още час и половина и се прибираме вкъщи, сгушваме се под завивката и гледаме филмчета на новата 42 инчова придобивка! Нямам търпение да си помързелувам заедно с любимия :)

Deadlock
03-25-2015, 12:13
споделям прозрението си, че съм започнала да харесвам бръчки. едни такива симпатични почти-на-30-съм бръчки около очите и по челото.. ^^

chupachups
03-25-2015, 15:20
Толкова съм глупава, или просто така и не се научих нещо дето трябва да прозвучи уж мило, да не звучи като обвинение. За кво съм такова говедо. Накрая аз ще разваля всичко, несъзнателно, както винаги. И тя дори ми избягва прегрътките, когато имам нужда от нея, но тва е.
Боли ме корем. Искам просто да се прибера и да пия чай. Разочарована съм, от себе си.

anonymous708973
03-25-2015, 15:20
се наложи ние да отсъстваме.

8-)

Спи ми се безобразно... както и предните 2 седмици, а спя по минимум 6.5 часа на нощ, аман.
Вчера сядам в рейса и заглеждам едно момиченце, едно такова сууууперсладичко, около 5-6-7 клас да е било. Звъни му телефона, вдига и казва "ало, да, тъкмо хванах рейса за гарата". Аааай, стопли ми душата.

bonfire
03-25-2015, 15:39
Изпит - мина.
Курсови - предадени.
Куиз - завършен.
Билети - купени.
Остава багажа и адиос :D

TheDevilInMe
03-25-2015, 16:08
с опънати нерви, много, много опънати, по някое време като мирясам ще допълня :|

M****
03-25-2015, 16:42
Тъпо ми е ... :( Ама и аз съм тъп, така че... :D

Отдавна не съм чел нещо..., та реших да боря скуката с...

приказки - да, точно така - с приказки! :D

102
03-25-2015, 16:45
с опънати нерви, много, много опънати, по някое време като мирясам ще допълня :|

кой суфянец та ядоса

Fisherman
03-25-2015, 16:48
Ела да ми сготвиш нещо, не съм претенциозен. ;]

добре всички разбраха че си лаком,стига толкова

galaxy29
03-25-2015, 16:50
:Д :Д

TheDevilInMe
03-25-2015, 16:51
кой суфянец та ядоса

от пловдив си е, даже и баща ми се води...

Lilanda
03-25-2015, 16:58
Хайде не. Ако има нещо, да ми го каже, намеци не обичам. Камо ли пък толкова плоски.

Едно прекрасно същество ми писа и много ме зарадва. Въобще не очаквах, че ще го направи, но явно наистина изобщо не съм я разбрала последния път. Това ми изпълни деня и забравих за всички нерви и простотии. <3

Ivaaaaa
03-25-2015, 17:02
тъжно ми е.
любимите ми спортове свършиха.
много ми е тъжно.

DarkTemplar
03-25-2015, 17:46
добре всички разбраха че си лаком,стига толкова
сомалийската популация да мълчи

Fisherman
03-25-2015, 17:53
иначе какво,застрашени са от изяждане ли

skatew
03-25-2015, 18:02
ahahahahah

Lilanda
03-25-2015, 18:09

DarkTemplar
03-25-2015, 18:47
само кучетата обичат кокали

galaxy29
03-25-2015, 18:49
мне и ивааа ги обича

an7raks
03-25-2015, 19:17
мне и ивааа ги обича

100 тей грубо, ве? Чак ми стана жал... :(

102
03-25-2015, 19:21
ИСКАМ да попитам некой има ли отношение към марките ама не дойчетата
случайно некой да колекционира да има приятели които колекционират ?
да е чул видял
идеи също се приемат

galaxy29
03-25-2015, 19:25
100 тей грубо, ве? Чак ми стана жал... :(
другарска закачка просто ;/

NomNomNom
03-25-2015, 19:43
Докараха ни да си играем 2 суича и 2 рутера за не толкова баснословни суми, вързахме ги в лаба, почупихме малко, толкова съм доволна, че чак ми омръзна, и сега мисля да мързелувам :д
После ходихме до мола, по 2 понички на човек, и сръбска скара :Д Едва се прибрахме до офиса
Препсувахме някакви чишити, поговорихме си по колко време е приемливо да се прави секс, за да задоволиш каката, оплаквах се, че ми липсва "дядо" ( така му казват, той одобрява :д ) и ... обичам да работя с тез двамата колеги, та съм си направила графика за идните 2 месеца така :д

tori
03-25-2015, 20:09
Странно, по-продуктивен ден от днешния рядко съм имала. Дейба, почвам да ставам човек. А и почвам да имам неква мотивация, мхм. Доволно. И уморено вече, де. Засядвам след малко със семките (като сираче) и заебавам всичко.

Jaune
03-25-2015, 21:11
http://www.reactiongifs.com/r/bmh.gif

AnarchyBoy
03-25-2015, 21:11
Определено ми е щастливо, особено с оглед на идващата неделя и на изминалия ден.. Доказа ми, че наистина държи на мен и за това малко време си заслужава да се впусна в "това".
"Малкият празник е за големите хора." - тя би го разбрала..
Спокоен съм, успокоява ме.. спира ме.. вади ме от реалността и бруталното ежедневие и ми слага стоп. Което ме усмихва.. Обичам да се чувствам спокоен с някой, а това се случва рядко..
Обърнах го на реге и Мано чао, болен!
Велик!
Бих казал, че я обичам, но не, едва ли... предпочитам да й го докажа.. думичките са за мухльовците на които не им стиска..
Осъзнавам и че понякога съм много голям задник, но се старая да не съм, с изключение на моментите в които си правя откровена пишка, но тя го разбира.. Пък и тя се гаври с мен понякога, тъй че ми е простено като я правя "мазало".. :oops:
О обадиха ми се, че са ми запазили книгата... Трябва да ида да си я взема... Бе като цяло, добре ми е.. не се оплаквам.
Лека,

TheDeath
03-26-2015, 06:02
Вече ми писна, ама много ми писна! Снощи всичко 6, нищо ми нямаше, а сутринта се събуждам със зверско главоболие, 39,5 температура и парене в очите. На всичкото отгоре ми е супер студено, ръцете ми са на ледени блокчета... Гърлото подуто, няма такава веселба.... На всичкото отгоре климатика в офиса е изпушил и не иска да духа топло....
Много добре си изкарах следобеда снощи иначе, с часове просто си лежахме на леглото, гледахме филми и си говорихме глупости, толкова спокойно и приятно беше. Заспахме раничко този път, сутринта ми каза, че съм имала кошмари и ме е будил 2 пъти през нощта, нищо не помня, дори съм му била казала, че е много горещо в стаята. Нищо не си спомням :)
Той пак не е на бачкане, 4 дни си е тук и все не са им подготвили мястото, за работа, може би утре ще започнат, щеше да е още по-яко да беше свободен през уикенда, когато аз съм свободна, а не когато съм на работа.... Както и да е, важното е, че сме си заедно, дори да не е по цял ден, пак сме си заедно през повечето време :) Наближава лятото, трябва да започваме приготовленията на "детския" кът в двора, харесала съм 2-3 пързалки за макс до 250лв, остава да избера най-подходящата и да я взема. Пясъчник ще си сглобим сами, басейн все още се чудя какъв да взема, нещо малко или някой по-голям, ще го мисля, имам време за това. Отделно обмислям да се разходя до приюта в Богров и да си осиновя някое малко кутре, което да прави компания на голямата кучка, която имам , а и на безценното, което за съжаление няма как да си играе с голямата, тя е адски несъобразителна и само веднъж стига да мине покрай него и да го смъкне на земята, само с вятъра от опашката си :) Ще е хубаво да има още една животинка вкъщи.

Wednesday666
03-26-2015, 09:37
Обичам си малката </3
Липсваше ми, някак детското в нея ме изпълва с радост.

Иначе, ръката е решила да ме боли, не знам точно какво да правя с нея.
Отказах работа. Много съм проста, обаче щях да тегля една на университета, което в трети курс няма да се случи.
По-добре да се изгърбя още година ии тогава да взема по-добра позиция.
Иначе беше по европейски проект, с Hp и още ми се реве, като се сетя.

paradosou
03-26-2015, 10:42
Харесах си едно комерсиално парче и го слушам постоянно. Вечната ми болест по отношениe на музиката 8-). Иначе съм далеч по-малко напрегната, отколкото очаквах. Ще видим дали няма набързо да живна де... съвсем скоро 8-).

Niakoitam
03-26-2015, 12:50
много ме дразни добавката на английски в метрото.

Какво ти дреме за добавката?
По-важното е че от след най-много две седмици пускат лъча от Цариградско шосе до Летището, а след най-много месец след това пускат и лъча от Младост 1 до Бизнес Парк-а

Откога го чакам това откриване.Особено на първия лъч.Въпреки,че като цяло съм от друг град и не е да кажеш,че ще го позлвам постоянно,но пък все си е някак готино метростанцията да ти се намира на около 5 минути път от вратата макар и на не особено често обитавано от теб място и да знаеш,че ако се наложи вместо с например 3-4 превозни средства можеш да минеш и само с един рейс и едно метро. :)

NomNomNom
03-26-2015, 13:13
Мислите ли, че пилотът е искал да се самоубие наистина ( тук има ъпдейти на живо ) :(
http://www.theguardian.com/world/live/2015/mar/26/germanwings-plane-crash-investigation-press-conference-live-updates-4u9525

DarkTemplar
03-26-2015, 13:17
Мисля, че ако е искал да го направи, е имало и по-подходящи начини.

NomNomNom
03-26-2015, 13:21
Не знам дали умишленото удряне все още е само спекулация, но нещата изглеждат сякаш това е причината.. ( все пак са чули блъскането по пилотната кабина + всеки пилот можел да влезе, въвеждайки кода, освен ако някой вътре не натискал някакъв бутон, което сочи, че кабината е била умишлено заключена ) :(
Вече, евентуалните мотиви .. самоубийство, аллах акбар, отмъщение, уж отхвърлят да е терористичен акт.

Ама е просто ужасно :(

Niakoitam
03-26-2015, 13:26
Мислите ли, че пилотът е искал да се самоубие наистина ( тук има ъпдейти на живо ) :(
http://www.theguardian.com/world/live/2015/mar/26/germanwings-plane-crash-investigation-press-conference-live-updates-4u9525

Мисля,че ако някой реши да се самоубива без значение пилот или не,може да го направи по всеки един начин и без да взима спътници камо ли пък 150 човека със себе си на онзи свят.Пък всеки от тях сам ще си решава евентуално докога му се живее.Това малко като преди време когато един шофьор се беше врязал челно с колата си в рейс на пътя за Калотина отивайки в насрещното движение,защото му бил писнал живота и решил да се самоубива.Е,май се беше самоубил,колата му ставаше само за старо желязо, рейса изгоря като факла,но за щастие всички пътници и шофьора му оцеляха.Ако някой е решил да се самоубива това не е начина.Най-малко е твърде егоистично спрямо хората,които още им се живее...

NomNomNom
03-26-2015, 13:31
"pohr said that it appears the captain punched in the emergency number into the cockpit door to gain entry, but the co-pilot deployed the five-minute over-ride. He said that, irrespective of all the sophisticated safety devices, “you can never exclude such an individual event”, adding “no system in the world could manage to do that”.
Asked about the theory that the co-pilot killed himself, he demurred. “We can only speculate what might have been the motivation of the co-pilot. In a company that prides itself on its safety record, this is a shock. We select cockpit personnel carefully.”

Ще е добре да се замислят относно вкарването на втори човек в кабината, докато някой от пилотите е до тоалетната ( както, очевидно, е в щатите )

skate
03-26-2015, 13:31
За съжаление има и такива хора...По дискавъри даваха за катастрофата на самолета от Малайзия от преди 1 година и почти доказаха,че там също става въпрос за самоубийство от страна на главния пилот.

Niakoitam
03-26-2015, 13:40
Е те на тия пилоти не им ли правят редовни психо тестове преди всеки полет,защото то това си е чиста психарщина?

Edit: Тая скапана реклама коя "умна" глава я сложи да се пльоска на целия екран на всеки клик.Е няма пък да и обърна внимание.Да го духат...

NomNomNom
03-26-2015, 13:43
Правят им вероятно, но и психолозите са хора, и психо-тестовете са правени от хора.
Нямам никаква информация, единствено знам от един колега, който е бил в някакви спец-служби някога ( нищо общо със самолети ) , ни е разказвал, че не са нищо особено тестовете при тях.

Niakoitam
03-26-2015, 13:52
А трябва да са много сериозни.Хубаво е на психопатите да не им се дава повече от колело за превозно средство. :)

Като разказваха скоро по новините за някакъв май в САЩ дето убил и ранил сумата и велосипедистки с камиона си,защото бил се възбуждал,когато ги отърквал отзад с ламарините на кабината на камиона си...

paradosou
03-26-2015, 14:20
Точно и аз щях да пускам материал по темата тук. Честно казано нищо не разбирам от летене, нито от разследвания, нито от техническа поддръжка, та не знам какво да мисля. Трагедия. Сигурно не мога да си представя как се чувстват близките на загиналите, обаче...на тези на двамата пилоти вероятно ще им е поне няколко пъти по зле. Още по-кофти, че е има голяма възможност никога да не се разбере какво точно е станало... поне като става въпрос за информация, предоставена на широк кръг хора.

102
03-26-2015, 14:23
paradosou мисля че Naive ще ти даде акаунта си безплатно ако я помолиш
ще ти отива

Deadlock
03-26-2015, 14:46
ujasno e, silno se nadqwam da othwryrlqt vyzmojnostta da e bilo umishleno! syglasna sym, che chovek, ako iska da se samoubiva, ne ubiva 150 choveka sys sebe si, no tova vaji, ako razsyjdawa racionalno. pod vliqnie na silna momentna emociq chovek, sklonen kym samoubiistvo i/ili agresiq, moje da napravi kakwo li ne, koeto ne e planiral i iskal predwaritelno. naprimer; spekuliram..

102
03-26-2015, 14:48
ясно е че съвсем друго ще изкарат за пред обществото
още като чух за случая предвидих че това ще измислят

Deadlock
03-26-2015, 14:51
още като чух за случая предвидих че това ще измислят

ne te razbrah - samoubiistvoto li e izmislica?

102
03-26-2015, 14:56
:)

Auriss
03-26-2015, 15:26
А трябва да са много сериозни.Хубаво е на психопатите да не им се дава повече от колело за превозно средство
Най-'нормалните' и посредствени хора обикновено най им хлопат дъските и можеш всякакви гадости да очакваш от тях. Кой върши престъпленията в крайна сметка - някой с табела престъпник ли ?
И този е бил нормален, но по някаква причина явно са му се развили болтчетата. Има начин да остраниш плявата, но ще включва магнитен резонанс етц. , което го прави малко незаконно.

//сори за офф-а.

Corb1225
03-26-2015, 15:46
Май никой не разбра какво се опита да каже 102. Най-лесното (и удобно) нещо е всичко да се изкара човешка грешка, все пак последствията за компанията биха били големи, ако се окаже друго. Сякаш човешкият живот някога е имал значение.

Инак и Аурис е прав, най-изпечените убийци изглеждат напълно нормални хора, което им осигурява и лесен достъп до жертвите. Запитайте се колко пъти сте чували репликата: "Ама той изглеждаше толкова добър, винаги поздравяваше всички" от съседите на поредния изверг.

Dagichka
03-26-2015, 15:51
“I think about dying but I don't want to die. Not even close. In fact my problem is the complete opposite. I want to live, I want to escape. I feel trapped and bored and claustrophobic. There’s so much to see and so much to do but I somehow still find myself doing nothing at all. I’m still here in this metaphorical bubble of existence and I can’t quite figure out what the hell I’m doing or how to get out of it.” —Matty Healy тъй се чувствам ;д

но пък позитивното днес беше, че пих бира и ядох шоколад самичка на паметника докато гледах разни приятни за окото байкъри и скейтъри ;д

Auriss
03-26-2015, 15:54
Не говорех за психопатите, ами баш за обикновените хора.

френски и испански прокурори лъжат обществото в интерес на германска компания. тенекиените каски си нахлузвайте най-добре ;/

Доколкото разбрах и от контролната кула са опитвали да разговарят с помощник-пилота, и се е чувало тропане по вратата. Или хората, които работят там, и те са част от конспирацията

NomNomNom
03-26-2015, 15:56
102 викаш, да е лъжа записът в черната кутия в кабината?

Вярно е, че в противен случай ще са засегнати интересите и на луфтханза грууп ( в момента, ако не се лъжа, са най-голямата авиокомпания, след сливания и партньорства ), еърбъс, които .. произвеждат еърбъс 380, ако не се лъжа, най-големия пътнически самолет, но не вярвам боинг да са много разстроени, или поне ако бяха, нямаше да залагат капани по относително малките 320, които пък от друга страна са доста разпространени. Изключваме локалните тип в южна америка, щатите, украйна, или тези произвеждащи военни машини ( предимно )

http://www.planecrashinfo.com/cause.htm

Вярно, по-голям процент са приписани на пилотски грешки. Но, за да кажем дали лъжат, или не, не сме специалисти или пилоти, или авио инженери, а предполагам много такива са направили и публично достъпни, и лични анализи.

Та, пак остава въпрос да избор да вярваме ли или не

NomNomNom
03-26-2015, 16:01
Май никой не разбра какво се опита да каже 102. Най-лесното (и удобно) нещо е всичко да се изкара човешка грешка, все пак последствията за компанията биха били големи, ако се окаже друго. Сякаш човешкият живот някога е имал значение.

Мислиш ли, че хората ще спрат да летят с луфтханза, или, че ако някой реши да ги инвестигира и да ги съсипе, няма да го направи? Ако имат достатъчно кинти, то и да е тяхна грешка, и да не е, никой няма да ги засегне.
Германските крила, нискотарифна, от групата на луфтханза, тях ги изключваме.

Само задавам въпроси, не казвам нищо, не се заяждам.

За убийците, какъвто и психотест да направят, то човек, който не би имал проблем да убие, може да не показва други отклонения, че дори и косвени

pac0line
03-26-2015, 16:05
Много философски подхождате на нещата и търсите дълбочина ... разни хора, разни диагнози, докато не полудееш няма да разбереш какво е в главата на лудия.

Отивам на публична лекция за социализЪма, очаквам да е пълно с филмирани червени боклуци, но все пак ще се опитам да извлека нужните позитиви от присъствието си.
Финансово есе wtf....

Corb1225
03-26-2015, 16:13
Мислиш ли, че хората ще спрат да летят с луфтханза, или, че ако някой реши да ги инвестигира и да ги съсипе, няма да го направи? Ако имат достатъчно кинти, то и да е тяхна грешка, и да не е, никой няма да ги засегне.
Германските крила, нискотарифна, от групата на луфтханза, тях ги изключваме.

Само задавам въпроси, не казвам нищо, не се заяждам.
Корпоративните прасета не разсъждават като теб и мен. Те не поемат рискове и не се ръководят от чувства и емоции. Както и да е, на мен не ми пука особено, хората имат свойството да умират и да го правят по най-различни начини, и при най-различни обстоятелства. Аз отдавна изгубих способността да ми е мъчно за чужди хора.

NomNomNom
03-26-2015, 16:14
Корпоративните прасета не разсъждават като теб и мен. Те не поемат рискове и не се ръководят от чувства и емоции. Както и да е, на мен не ми пука особено, хората имат свойството да умират и да го правят по най-различни начини, и при най-различни обстоятелства. Аз отдавна изгубих способността да ми е мъчно за чужди хора.

Благодаря за споделеното, сега да очаквам ли отговори на въпросите ми?

Компанията уж има добра история на безопасност на пътуването ( т.е. ако малайзийците пак се бяха ударили, това щеше да навреди нечий бизнес сериозно )
- Ще кажат, че е грешка в предварителна процедура - т.е. грешката е направена от хора, ще кажат - ще вземем мерки и вероятно ще вземат публични мерки срещу сгрешилите, и ще кажат, че ще затегнат мерките, промени, одити, бла бла.

- Ще кажат, че е повреда в airbus-a - т.е. airbus са виновни за дефект, но това е стар самолет, който май беше влизал последно в луфтханза техник българия ? Или спекулации бяха, не помня. Грешно диагностициране ?
Ще обвинят съответните лица.

В случая не става дума за диспечерска грешка, очевидно.

А казвате, че да обвиниш за пилотска грешка е най-лесно .. не бих казала, че е най-лесно, защото авиокомпанията сама ги обучава, изпитва, тества, т.е. пилотска грешка отново е грешка на авиокомпания.

Ако щете, успешно преминати психотестове и хипотеза за "самоубийство", или фатален съзнателен акт от страна на водача са огромен удар по компанията - защото тя отново е отговорна за това кой пуска зад борда.

Corb1225
03-26-2015, 16:18
Благодаря за споделеното, сега да очаквам ли отговори на въпросите ми?
Мисля, че дадох своя отговор, по-конкретен от това не желая да бъда, нищо лично.

anonymous708973
03-26-2015, 16:24
Начи, не ми разрешено да пиша на партньорския университет, съответно няма как да разбера кога трябва да съм там, съответно няма как да си запазя билет и да се регистрирам за изпити в моя университет. И естествено, страницата им трябва да е на чешки, нали?! Ама... говеда са. Да вземат да ми пишат, че да ми разрешат и аз да им пиша ли?!

Едит: И тая гнусна реклама откога се появява? Щото тая сутрин я нямаше или ад блокерът на компа ми работи добре, хах.

NomNomNom
03-26-2015, 16:25
Начи, не ми разрешено да пиша на партньорския университет, съответно няма как да разбера кога трябва да съм там, съответно няма как да си запазя билет и да се регистрирам за изпити в моя университет. И естествено, страницата им трябва да е на чешки, нали?! Ама... говеда са. Да вземат да ми пишат, че да ми разрешат и аз да им пиша ли?!

Хееееее, в Чехия ли ще ходиш? Прага, Бърно?

Lilanda
03-26-2015, 16:32
Номи, ти сама каза, че е въпрос на избор дали да вярваме или не. Щом той не вярва, кому е нужно да го убеждаваш в обратното? Да не говорим, че и ти може да не си права и в крайна сметка наистина да е конспирация /не че не мисля като теб, просто го отбелязвам като възможност/. Няма смисъл да си съсипваш нервичките да му обясняваш.

ПТ: Колкото повече наближава 4-ти, толкова повече си изкарвам акъла. Хиляди въпроси са ми изникнали в главата и най-вече ме плаши един - могат ли да вземат достатъчно мерки за 9 дена. Докато не ми пише, че е на българска земя, няма да дойда на себе си.

В последните няколко дена много готини хора, с които някак пътищата ни са се разделили в последните няколко месеца, ми пишат и много ме радват всичките. ;3 Позитивизмът е много приятно нещо. ;3

NomNomNom
03-26-2015, 16:35
Номи, ти сама каза, че е въпрос на избор дали да вярваме или не. Щом той не вярва, кому е нужно да го убеждаваш в обратното? Да не говорим, че и ти може да не си права и в крайна сметка наистина да е конспирация /не че не мисля като теб, просто го отбелязвам като възможност/. Няма смисъл да си съсипваш нервичките да му обясняваш.

Че някъде да съм казала, че не е конспирация, просто задавам въпроси, пък нервите не си късам, просто по принцип съм рязка в онлайн комуникацията.
Много лично ги приемате тези неща, някой не мисли като друг някой и вече е голямата драма.

kalpazanka
03-26-2015, 16:42

Мхм, и аз съм на това мнение, а по принцип не съм конспиративно настроена личност. Просто им трябва виновен, пък ако е и мъртъв- още по-добре.

- Ще кажат, че е повреда в airbus-a - т.е. airbus са виновни за дефект, но това е стар самолет, който май беше влизал последно в луфтханза техник българия ? Или спекулации бяха, не помня. Грешно диагностициране ?
Ще обвинят съответните лица.
Номи, пусни ми линк, че вече ми се разми инфото. По спомени самолетът е бил в луфтханза техник българия на 20-ти, а днес случайно попаднах на чужд източник, че е отремонтиран в Германия на 17 /сменили реле, ако не съм се изгубила в превода/.

Ако щете, успешно преминати психотестове и хипотеза за "самоубийство", или фатален съзнателен акт от страна на водача са огромен удар по компанията - защото тя отново е отговорна за това кой пуска зад борда.

Тъй. И тва ми мина през акъла.
Най-удобно е да набедим онези, които няма как да противоречат.

tori
03-26-2015, 17:00
Уморена съм. Много. И гладна. И тоя път ми се ще да съм до нея, когато има нужда от мен, а не като предния път да заеба работите. А искам да си видя и момчето, защото толкова много ми липсва, че чак е невъзможно. И отделно има вероятност баба да я изпишат и нея също искам да видя. Защо е нужно да имам чувства и да съм жалостива спрямо хора, с които съм израснала и обичам, заебавайки други хора, които обичам и искам да имам в живота си възможно най-често? Много се надявам да решим въпроса соломоновски и всичко да е наред. Сега отивам да ям умряла от скръб баница и после не знам.

За самолета: До момента не съм си позволявала да коментирам, защото не разбирам много от самолети. Ама наистина ми се струва ужасно да си спекулираме с трагедията на хората, пък било то и в тийнпроблем. Вероятно е нужно просто да замълчим малко, не че нещо, просто от уважение към паметта на всички погинали.

M****
03-26-2015, 17:07
Уморен съм, нямам сили за нищо. Гладен съм, а се плаша, че "а да хапна, то съм заспал, докато зяпам тв-то"... :(

NomNomNom
03-26-2015, 17:11
Мхм, и аз съм на това мнение, а по принцип не съм конспиративно настроена личност. Просто им трябва виновен, пък ако е и мъртъв- още по-добре.

Номи, пусни ми линк, че вече ми се разми инфото. По спомени самолетът е бил в луфтханза техник българия на 20-ти, а днес случайно попаднах на чужд източник, че е отремонтиран в Германия на 17 /сменили реле, ако не съм се изгубила в превода/.

Тъй. И тва ми мина през акъла.
Най-удобно е да набедим онези, които няма как да противоречат.

Даа, и аз гледах, че му сменяли някаква част, каято замръзнала при друг самолет също.
http://www.dw.de/cockpit-24-years-is-not-old-for-an-a320/a-18341804
Имах предвид, че не е някаква нова партида, тепърва да се проявяват дефекти ( правя асоциация с машините по принцип, а при самолетите сигурно ще е още по-строго тестването, спекулирам си в момента )
После от лаптопа ще се включа пак.

102
03-26-2015, 17:38
призовавам да не се водят дискусии за такива неща

sl1nceetoo
03-26-2015, 17:47
^ мхм

Цял ден имам чувството, че е петък.
Днес приготвяхме част от изненадата. Получава се много добре.
Избраха аз да чета словото от класа. Чувствата ми са противоречиви. Радвам се, че мен избраха. Привилегия си е, но ще се притесня като тъпачка. Няма да ми проличи, естествено, но ще се чувствам зле, докато не свърши и не си кажа: баси, много добре се справих, защо ли се панирах. Това ще мине, но неприятното е, че аз трябва сама да измисля какво да казвам :д Освен това гласът ми ще звучи ужасно на микрофон, предполагам ://

kalpazanka
03-26-2015, 17:49
Цял ден имам чувството, че е петък.

Мхм, същото.

Айде, спираме дискусията. Просто ме тресе нерва, че се прибирам за Великден със самолет.

Стискайте палци съфорумците, дето сме отдалеч, да се приберем безаварийно.

102
03-26-2015, 17:50
ама ти дискусия със самолета ли си водила ;д

anonymous708973
03-26-2015, 17:57
Номи, в Прага ще съм :)

Ако някой не е виждал фейк профила на Бареков, призовавам го да го направи... сега - https://www.facebook.com/barekovkapanov?fref=ts

Ще се разплача!

an7raks
03-26-2015, 18:21
Усещам как за добро или за лошо, летният ми непукизъм се завръща.
Такова животно като "пролетна умора" явно няма, щото ми е по-живо от всякога. Пак започнах да спортувам, днес оправих една камара протоколи и като цяло планът за петилетката върви. Пак ми се кара страшно много. :)

AnarchyBoy
03-26-2015, 18:30
http://www.twitch.tv/tzgsplicho Please support our twitch live broadcast. Ако не друго, пускаме хубава музика. О и правим steam giveaways..
/За цъкналите го. Т'ва е monstercat radio../
Компа ми е в травма от толкова много процеси, след малко ще ресна..
Туича е почти 24/7 онлайн, от Румъния/България/Черна Гора.. Понякога има включен тиймспийк или пускаме онлайн коментари. ФТВ.

Добре ми е, чакам я.. :D

tori
03-26-2015, 18:36
^ Аз го спрях вече тва, нещо много не ми е такова настроението. Обърнах на Металика.

Ivaaaaa
03-26-2015, 18:40
ааами, наистина е досадно това перманентно кофти настроение.

https://www.youtube.com/watch?v=bn3Yy0Y_m50

Jaune
03-26-2015, 19:14
нищо по-бивше
нищо по нищо

jghgh
03-26-2015, 19:45
чувствам се като човек с ново яке 8-)

102
03-26-2015, 19:51
защо
почна работа в чистота софиа ли
/шегичкаа

Vanchhh
03-26-2015, 19:51
Обвзело ме е едно спокойствие, но това си е "затишие пред буря". Все нанякъде ще избие.

jghgh
03-26-2015, 20:01
:-)

шегите са добри,когато асоциациите са незабавни

но даа, still feeling pretty good

DarkTemplar
03-26-2015, 20:02
^значи якето със сигурност има светлоотразители. 8-)

jghgh
03-26-2015, 20:04
е, има кожи 8-)
но почти ме разконспирирахте!

DarkTemplar
03-26-2015, 20:05
жените си падат по кожените... артикули. :D

weheartiit
03-26-2015, 20:06
Като се върна назад и размисля над всичко съм просто потресена ... :D
Трябва да съм по-амбициозна,да се развивам и правя нови запознанства,а
аз тъпча на едно място от както се помня и после мрънкам.Но и средата ми
като цяло не ме предразполага,прекалено много комплекси и променливи настроения ми носи.
Силно се надявам да започна да се развивам към по-добро.Ще го постигна,знам го!!! :)

102
03-26-2015, 20:07
джархед приятно ли ти е да ти обръщат внимание

jghgh
03-26-2015, 20:10
почти колкото на теб да хейтваш:)

102
03-26-2015, 20:12
ама не хейтвам бе
за втори път го казвам
много съм весел даже

galaxy29
03-26-2015, 20:14
дам, той не хейти бе, смотло -.-

NomNomNom
03-26-2015, 20:16
- do you have a photo on facebook?
- there was no such thing as facebook back then, love

//когато го питам дали са го снимали, след като са му пуснали напрежение по кабел, на който е щял да закача осветление за някакво парти :д и косата му станала на иглички

Jaune
03-26-2015, 20:20
Мила не е смотла :Д

galaxy29
03-26-2015, 20:22
на мен ми е 8)

102
и аз не съм хейтър ама ей на

jghgh
омг.

галакси, гаЖето ти може да отговаря и сам.

аз поне не съм Ок някой да ми агресира и да го прикрива с "шегички". ако всички ви мълчат във форОна щото ги е страх да не се излее словесна помия, аз няя съм тоя човек. форум, форум, нищо сериозно, ама много се вживявате като някакви съдници.
и моля те, спести си етикетите..
мисля да запазя някакво ниво и аз да не ти лепвам на теб такива, въпреки че поведението ти е повече от отвратително, нервно, и най-вече агресивно. пишеш някви мнения все едно си нон стоп в мензис, после другите били еди кви си.

тва е само форум, да, ама е показателно колко много агресия изливате.
дяволът е в малките детайли, не в голямата картина. казвам го от ся, щото винаги ще има мнения че "тва е само форум". да ама вие и във форум се държите като изроди и злобари, какви ли сте наживо.

ай със здраве.

galaxy29
03-26-2015, 20:23
не ми е гадже бе хД
аз нямам гадже ;/

DarkTemplar
03-26-2015, 20:24
ама се държиш все едно ти е.

galaxy29
03-26-2015, 20:25
вие сте тъпички просто и затова

DarkTemplar
03-26-2015, 20:25
добре, че си ти, да вземаме интелектуален пример

102
03-26-2015, 20:26
как може да изпишеш 20 реда с глупости
защото аз натъртвам че не съм хейтър а ти анализи правиш
даже започнах да се притеснявам

102
03-26-2015, 20:26
е не бате
нема да земем пиле с картофи

Corb1225
03-26-2015, 20:27
вие сте тъпички просто и затова
Забрави най-важното - спрели.
#спрелментин4life

galaxy29
03-26-2015, 20:28
аз това имах предвид и при това го казвам шеговито с добрина, а те със сиг се взимат на сериозно ;/

NomNomNom
03-26-2015, 20:30
...

Ти пък си открила топлата вода напоследък, и не е ясно какво сътресение ти се е случило, че да решиш да дойдеш във форума и да се самодоказваш и самоизтъкваш, за да бориш ниското си самочувствие ( привидно високо ), но тук не очаквай някой да ти го храни, по-скоро очаквай-

- от по-директните хора да те конфронтират
- от по-деликатните да те игнорират
- от "най-добрите" ти приятелки да те защитят

И мисля, че от краткото ти пребиваване напоследък, това е, и което се е случвало.

Пък никой не го взима навътре, всеки чупи лаф поради една или друга причина, лошо е, когато тази причина е пряко обвързана със състоянието на самооценката ти.

jghgh
леле каква добрина 8-)
стига толко' добрини за днес, викам аз

102
аз дори съм написал неколко поста по-горе че е шегичка
да натъртя че няма лоши чувства
тя ми прави анализи че замаскирам нещо

DarkTemplar
03-26-2015, 20:32
аре стига драми, дишайте дълбоко, няма филм

jghgh
03-26-2015, 20:32
Ном, мерси за анализа 8-)

Просто някои неща за мен са принципни. И агресията си е агресия, независимо дали се обяснява като нещо друго. И не смятам че има обоснована агресия.

Дам, може и да се самодоказвам, може и да не се, не е като и ти да не го правиш, и Пантерата, и галакси дори, която посвещава дълги изречения кой я дразни и как ще си забива токчето в телевизори. Някак си, смешничко е да ми обясняваш аз каква съм (или пък Блаб) да кажем, но ти да си същата. Но да, пак мерси за анализа и за намесата.

Jaune
03-26-2015, 20:33
всички сте маскари

102
03-26-2015, 20:36
що се зимате толко насериозно бе :)

DarkTemplar
03-26-2015, 20:36
https://www.youtube.com/watch?v=m65jhGwtWrg

една от любимите ми нови песни. напоследък като я чуя, все се сещам за Ivaaa.

Jaune
03-26-2015, 20:37
аз тука не виждам някой да не се взима насериозно

102
03-26-2015, 20:39
готините хора не се
нещо като комплимент ще ти направя но ти не се

Corb1225
03-26-2015, 20:39
Много анализатори, много нещо. Дейба тез пациенти, дейба. Тръгнали да се доказват в тийн форуми :cool:.

Jaune
03-26-2015, 20:40
зависи от гледната точка
аз виждам само някви хора да си прехвърлят топката

102
03-26-2015, 20:41
да си прехвърляш топката е игра
и то забавна

jghgh
03-26-2015, 20:43
братлеее, айде стига. малко искреност вкарай. заяждаш се под път и над път и после ,,що се вземаш насериозно,,

плиииийссссссс

хич не се вземам насериозно аз, искам да си изкарвам готино и приятно и нищо повече 8-)
и да, влияя се от форуМи, дразня се щото не виждам смисъл от излишни конфронтации, но не мога да си мълча

NomNomNom
03-26-2015, 20:44
Ном, мерси за анализа 8-)

Просто някои неща за мен са принципни. И агресията си е агресия, независимо дали се обяснява като нещо друго. И не смятам че има обоснована агресия.

Дам, може и да се самодоказвам, може и да не се, не е като и ти да не го правиш, и Пантерата, и галакси дори, която посвещава дълги изречения кой я дразни и как ще си забива токчето в телевизори. Някак си, смешничко е да ми обясняваш аз каква съм (или пък Блаб) да кажем, но ти да си същата. Но да, пак мерси за анализа и за намесата.

'ми, с какво съм се самоизтъкнала, направила съм го два пъти в цялото си пребиваване в последните месеци ( преди нямам идея, вероятно пак не съм, не ми е навик ) , един път в конфронтация с блаб, друг път - в конфронтация с краен анти-феминист в съседен раздел, поради самоизтъкване направено от тяхна гледна точка - ако има някой, който има достатъчно нерви да се занимава и да ми скролва мненията, нека да потърси - а пък конкретно при теб е всяко второ мнение, и на хората им е направило впечатление, и е нормално да ти реагират.

И после - било агресия, ах, моля ти се. От кога да си казваш директно какво мислиш е агресия.

Също, не разбирам защо очакваш някакво специално отношение, тип да не си прави никой майтапи със същността ти, или галакси да не ти казва, че си зле :д

tori
03-26-2015, 20:46
jghgh, абсолютно приятелски съвет от моя милост. Щото го научих по трудния начин. 102 има черен хумУр, както се забелязва. Той пуска кофти провокации, от които можеш да извадиш като поука това, че не трябва да се връзваш на лигавщините на човек, който едва ли ще видиш някога. И вероятно той е човека, от когото трябва да се научиш на самоирония.
С това искам да кажа, че ако гледаш в правилната посока, дори и в лайната може да видиш по нещо хубаво.

ОН: Реших проблема по много добър начин - хем него ще си видя, хем ще отделя повече време на семейството и аверката. Когато проявя малко креативност и гъвкавост, определено нещата се нареждат супер. МНОГО съм щастлива, че ще го видя. Ама много! Две седмици са тва, а имам чувството, че са минали два месеца.

102
03-26-2015, 20:46
братлеее, айде стига. малко искреност вкарай. заяждаш се под път и над път и после ,,що се вземаш насериозно,,

плиииийссссссс

хич не се вземам насериозно аз, искам да си изкарвам готино и приятно и нищо повече 8-)
и да, влияя се от форуМи, дразня се щото не виждам смисъл от излишни конфронтации, но не мога да си мълча

на прав път си
явно и сама ще се усетиш
/това не е заяждане

LoadRunner
03-26-2015, 20:47
всички сте маскари

някои повече

DarkTemplar
03-26-2015, 20:47
От кога да си казваш директно какво мислиш е агресия.
този аргумент го срещам твърде често във форума и всеки път се сещам за думите на един мой преподавател:
"мнението е като гъза, всеки го има, но не всеки е длъжен да си го показва." ;)

Миро е веселяк, макар на моменти да попрекалява с черния хумор. Някои негови мнения искрено са ме забавлявали, други са ме поздразвали, но знам, че всичко е за ташака.

102
03-26-2015, 20:48
С това искам да кажа, че ако гледаш в правилната посока, дори и в лайната може да видиш нещо по хубаво.

хейтваш ли ме
хайде стига агресия

jghgh
03-26-2015, 20:48
номче, знаеш кви са нюансите. казваш каквото мислиш е едно, да обиждаш друго, обаче винаги може после да кажеш "ее аз се майтапих". точно нюанси са това

може па и да се изтъквам и да не го забелязвам, но пак ми е необоснавано тва преследване по темите, откакто съм имала някъв 'диалог' с галакси или не знам и аз. просто е нелепо

102
03-26-2015, 20:49
този аргумент го срещам твърде често във форума и всеки път се сещам за думите на един мой преподавател:

защо го виждаш като аргумент

NomNomNom
03-26-2015, 20:49

Вероятно мнението, както дупето, са предназначение за специфични места.
Дупето - плаж, вкъщи, тоалетната
Мнението - може би форум .... стига бе

Jaune
03-26-2015, 20:50
гореща тема
има ли хейт във форона
хейт по тийнейджърски форон
вълна от хейт заля форона
силен хейтотрус разлюля форумните плочи
има ли живот след хейта

DarkTemplar
03-26-2015, 20:51
Вероятно мнението, както дупето, са предназначение за специфични места.
Дупето - плаж, вкъщи, тоалетната
Мнението - може би форум .... стига бе
Както сигурно си запозната, форум по принцип значи площад (предшественика на всеки парламент), та да - вероятно всеки може да си изкаже мнението там. Друг е въпросът по какъв начин го прави и колко е уместно.

Съгласен съм за специфичните места.

102
03-26-2015, 20:51
номче, знаеш кви са нюансите. казваш каквото мислиш е едно, да обиждаш друго, обаче винаги може после да кажеш "ее аз се майтапих". точно нюанси са това

ако визираш мен това за мен е двуличие и по-скоро неискрено бих ти казал да ти еба майката и да се сърдиш отколкото да съм двуличен

DarkTemplar
03-26-2015, 20:53
защо го виждаш като аргумент
щото форумните потребители често го използват.

tori
03-26-2015, 20:53
хейтваш ли ме
хайде стига агресия
Да, много те хейтя. И те гледам изпод вежди даже.

102
03-26-2015, 20:54
и то какви вежди :) о колко сам ло6

102
03-26-2015, 20:56
щото форумните потребители често го използват.

значи повечето потребители не са искрени