View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
NomNomNom
04-20-2015, 12:55
На работа - до този момент поне всичко е спокойно... (:
NomNomNom, едва ли скоро ще си взема подобно животинче. Предишното остави голяма празнина в сърцето на всеки един член на моето семейство - майка, баща, сестра... и мен. А той сякаш не бе котарак, а човек.
И лично според мен - бе много красив, независимо че бе от бедно семейство - разбирай улична котарана и котарак... (:
btw: всичките маци, които си ги снимала досега - красиви са! (:
M****, съжалявам, за съжаление е така .. И нашите са мешана скара, както се измешат със съседките. И са ни ги газили, и са ни ги натравяли, майка ми ги води на системи , 3 от 5 починаха тогава - натравяне с антифриз.
Много е тъжно, защото те са ти като дечица, привързваш се, и страданието при загуба е огромно.
Иначе, върнаха ме година назад, проверявам тестове и пиша оценки, на някакви хорица тук, защото никой няма отговорите на теста, пък аз мога да го проверя и без отговори :д
Сърбят ме пръстите да ме пуснат някога да правя технически интервюта, ама може и да не се случи, защото в общият случай е сблъсък на интереси, защото всички се познаваме.
Като цяло нещо не е в ред с тялото ми, но в петък ще разберем. Има ми нещо, това го знам, само дето не знам какво е, а всичко,което изчетох не отговаря. Просто е някъв ужас.
ИИИииначе - днес на работа е ад, както всеки друг ден с Гърци в офиса, ама ко да прайш...
Niakoitam
04-20-2015, 13:35
На работа - до този момент поне всичко е спокойно... (:
NomNomNom, едва ли скоро ще си взема подобно животинче. Предишното остави голяма празнина в сърцето на всеки един член на моето семейство - майка, баща, сестра... и мен. А той сякаш не бе котарак, а човек.
И лично според мен - бе много красив, независимо че бе от бедно семейство - разбирай улична котарана и котарак... (:
btw: всичките маци, които си ги снимала досега - красиви са! (:
Знам за какво говориш.Ние имаме котки вътре от повече от 20 години.Първата я взехме като бяхме много малки.Живя 3 години.Почина от следродилна треска след третото и раждане и преноса и преди него на около 30 километра Втория 4 години.Понеже излизаше навън (отваряше си врати,прозорци,хладилник) някой го беше сгазил Третия живя 13 години и умря от недояждане и недопиване заради старчески проблеми с венците,а и върховете на дългите зъби му се бяха попочупили. Сега в момента имаме 3 котки и 2 кучета с тенденция евентуално да се намалят или съответно увеличат.Четвъртия ни вътрешен котарак( и той си отваря,но само пооткрехнати врати за разлика от втория дето се висваше на дръжките и ги открехваше и също и халдилника-на втория седеше пред хладилника един много тежък трансформатор,а на този седи една сравнително тежка дъска тип трупче запъната с крака на един стол стоящ до хладилника,също си отваря и гардеробите) е вече на 3-4 години и пространството вън му е почти напълно непознато.Вътре други същества освен хора не допуска.Да не говорим за котки.Външния ни котарак е на около година и нещо.И двамата поради различни причини ако не беше един ветеринар в града ни направо си ги изпускахме.Вътрешния не искаше да яде,а външния като ходеше течеше през дупето.И стринка ми и чичо ми и ние постоянно му взимаме приятелчета на външния котарак,но засега или умират или изчезват ,а напоследък и той ги прогонва,защото си свикна,че двора си е само негов.Вчера ни донесоха една женска котка около неговата възраст,която май се оказа и бременна.Засега ядът и спят на различни места.Тя се умилква,гали се,мърка обаче на него не му "позволява и думичка да и каже навъпреки" Не спазва ли достатъчно голяма дистанция му съска като змия и му ръмжи,че даже в много редки случай и до "ръкопашен бой" се стига. :)
katarina21
04-20-2015, 14:22
Как се чувствам...и аз не знам как се чувствам. Дълбоко в гърдите чувствам болка, силна, агонизираща. Чувствам се самотна, сякаш не мога да се доверя на никого, а имам толкова много хора около мен. Изкарвам си всичкия гняв и яд на хората около мен и после съжалявам. Нещо ми има, ама не знам какво.
П.П.:Радвам се че намерих тази тема.
sl1nceetoo
04-20-2015, 14:23
Хубаво ми е. Влюбено. Във всичко.
NomNomNom
04-20-2015, 16:02
Темплара беше пуснал една тема за перфектният мъж
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11034228_818772871491992_8570243176181984053_n.png ?oh=2ca91ecd873a4d448f71f9b0ca4b0649&oe=55E5DF7C&__gda__=1436523286_d7f733a1123fc93b9f8494d31e17c40 1
аналог :д
^ не е курва,има поносими приятелки и ми остава 1 лев,а единственното за 1 лев е 10 точки свирки,така че.....да :Д
много жалко че винаги трябва да кажеш 'да не е курва'
въпреки че зависи какво разбираме под курва
Еми, тъпо постъпвам, ама голяма работа. Така всички ще са доволни. Вината нещо пак ми изчезна някъде.
Абе, хора, някой да знае къде във Варна (за предпочитане на по-централно място из града) мога да спя някъде през май без да ми направят проблем за това, че нямам 18?
Унас
по централно не знам
Малко ми е притеснено...
Днес ми се обади инструктурът, за да ми каже, че ме смята готов за изпит, а аз се притеснявам, че все още не ми е време за това... :/
Правя всички технични елементи с мотоциклета, ама се притеснявам, че точно на изпита ще взема да сгафя...
Но от друга страна ми се ще всичко това да свършва, да ми се махне от главата и детската ми мечта за "А" категория най-накрая да се сбъдне! (: Друго си е да имаш и тапия - свидетелство за правоуправление, която да удостоверява, че можеш да управляваш законно всяко едно двуколесно МПС! (:
Dagichka
04-20-2015, 18:33
като заговорихте за котки се сетих и за наще, които гледахме с тайфата дечурлига преди при баба :с имаше едно много сладко, малко и недоразвито май беше, гизмо го наричахме и една вечер един чичко го сгази без да иска с колата и само аз видях, по-скоро гледах в тая посока, аама мислех, че гизмо ще се премести от фаровете, но не.. белег за цял живот ми остана ;д а пък друга котка в двора имаше, кити я нарекохме и един следобед си беше полегнала под един камион и ние й хвърляхме камъчета да дойде при нас, така и не стана.. ;с
окей съм психически, но не и физически ахах цял ден изкарах куцукайки, всички ме гледаха, дори бабките ме задминаваха със завидна скорост ;дд и цикълчо ми дойде и ме раздира болка, и гърлото започва да ме дразни, то след 3 часа прекарани нощеска в подлез какво друго да очаквам де и мда.. ;д
Saipan Sam. mai che zagubih kompa si... Sega pisha of tablet
ДРОП съм ;д 2 часа нон-стоп баскет,даже и в тъмного играхме(как? незнам ;д).Ся си зех душче и си почивам,ама нещо ми е тъпо и скучно...на някой ако му е тъпо кат мен да пише едно лс ;д
като заговорихте за котки се сетих и за наще, които гледахме с тайфата дечурлига преди при баба :с имаше едно много сладко, малко и недоразвито май беше, гизмо го наричахме и една вечер един чичко го сгази без да иска с колата и само аз видях, по-скоро гледах в тая посока, аама мислех, че гизмо ще се премести от фаровете, но не.. белег за цял живот ми остана ;д а пък друга котка в двора имаше, кити я нарекохме и един следобед си беше полегнала под един камион и ние й хвърляхме камъчета да дойде при нас, така и не стана.. ;с
окей съм психически, но не и физически ахах цял ден изкарах куцукайки, всички ме гледаха, дори бабките ме задминаваха със завидна скорост ;дд и цикълчо ми дойде и ме раздира болка, и гърлото започва да ме дразни, то след 3 часа прекарани нощеска в подлез какво друго да очаквам де и мда.. ;д
Ъъъ, след като прочетох горната част от съобщението ти аз не се чувствам много ок психически... о.О
Баси, ти на какво си се нагледала...
Едит: гладен съм... И да - в кухнята ме чакат купени по-рано днес два големи шиш-таука + един голям дюнер! От най-най-вкусните! (:
btw: само с тази мисъл и коремът ми замърка... (:
Едит2:
ДРОП съм ;д 2 часа нон-стоп баскет,даже и в тъмного играхме(как? незнам ;д).Ся си зех душче и си почивам,ама нещо ми е тъпо и скучно...на някой ако му е тъпо кат мен да пише едно лс ;д
ей, сега ще ти пусна ЛС! (((:
Как се чувствам...и аз не знам как се чувствам. Дълбоко в гърдите чувствам болка, силна, агонизираща. Чувствам се самотна, сякаш не мога да се доверя на никого, а имам толкова много хора около мен. Изкарвам си всичкия гняв и яд на хората около мен и после съжалявам. Нещо ми има, ама не знам какво.
П.П.:Радвам се че намерих тази тема.
Аз в момента се чувствам по абсолютно същия начин...
Имам чувството, че аз стоя на центъра на огромен град и всичко, и всички около мен са забързани. Не знам какво да правя, панирам се сред хора и не знам как да се държа с тях. Искам да си намеря хоби, за да си изкарам стреса някъде и по някакъв начин, но не на хората около мен. Никой не заслужава да се държат гадно с него...
Плачи ми се, вика ми се .... и хем искам да съм сама със себе си, хем искам момчето, което харесвам да е до мен и просто да си ме гушне....
Хич не ми е ден днес. Изтощена съм. Във всеки един смисъл.
Ха, някой във форума използва вирусни изображения като това:
www.vvmac.com/emoticons/images/emoticon-0134-bear.png (вирус е, не го цъкайте)
:D
Ама AVG-то ми изрева, че го е детекнало и ме е обезопасило успешно... :D
10х, AVG! (:
Едит: и този някой е от последните разписали се в темата за "какво мислиш за предходния потребител"... Мисля да спра да влизам в тая тема за неопределен период от време...
Едит2: зададох на AdBlock Plus да блокира горепосочената картинка и сега следя кога набъбват изловените изображения... Прави ми впечатление, че това се случва в темите, в които се е разписал ОстриeТанцьорa...
pac0line
04-20-2015, 19:35
Абе, хора, някой да знае къде във Варна (за предпочитане на по-централно място из града) мога да спя някъде през май без да ми направят проблем за това, че нямам 18?
По принцип освен ако не си във хотел, едва ли някой ще ти направи проблем за годините, освен ако не си обявена за общонационално издирване ест :д Има достатъчно обяви за стаи за нощувки, повечето от хазяите са някакви бабки, едва ли им е до годините, а до някой лев в джоба
Потренирах, студено доста, чакам да се освободи банята за да ударя и аз един душ и да умиргам ...
А шестица не бях получавал от ... не помня кога вече :Д
anonymous908491
04-20-2015, 19:47
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t1.0-9/11034228_818772871491992_8570243176181984053_n.png ?oh=2ca91ecd873a4d448f71f9b0ca4b0649&oe=55E5DF7C&__gda__=1436523286_d7f733a1123fc93b9f8494d31e17c40 1
gramotna -2лв хахахах
http://www.blitz.bg/sport/article/271885 цесекарите дне да си правили стрийптийз
DarkTemplar
04-20-2015, 19:54
сложна дилема майна. ;]
да кажем
добро тяло,
забавна,
не мрънка много
Изморено. 6 дни на работа, 3 дни на почивка....само да дойде тоя петък, да мине контролното и отивамееее :3 най-накрая
и ще избираме рокли, и ще си се веселим
ох,много съм доволна
и нов влак си имам, и тенисчици, и рожден ден скоро....остарявам малко аС :lol:
ще видим дали ще го отпразнувам или не точно :Д по притеснено ми е за апартамента .... :( дано, дано, дано , дано,данооооооо
DarkTemplar
04-20-2015, 22:36
Останах на спокойствие, написах го и се получи добре. Доволен съм.
Добро слънчево
утро, съфорумници! (:
Успешен ден на всички!
ГМ, бичеЗ. :д След малко отивам да видя кво става в даскало. Яко ми е, чувствам се красива. Мойто момче обаче ако ме види така нарисувана, ще ми подаде мълчаливо мокрите кърпички - смЕх. Липсва ми и нямам търпение да го видя вече, пфу. Дано се случи скоро цялата работа.
мале от 7 и 20 се редя на манията за едни джорданки :Д ебаси мелето беше
Пак се успааааах. Ако и утре не отида, ще е лошо, а имам чувството, че пак ще се успя...Трябва ми стимул да ставам рано сутрин, пък то дори не е толкова рано...
Доволна съм от снощния разговор, дори се радвам, че така се получи. Оттук нататък съм на чисто. ^^
Пак се успааааах. Ако и утре не отида, ще е лошо, а имам чувството, че пак ще се успя...Трябва ми стимул да ставам рано сутрин, пък то дори не е толкова рано...
Доволна съм от снощния разговор, дори се радвам, че така се получи. Оттук нататък съм на чисто. ^^
Остави тел. номер и ще ти звънкам в точен час (по твое желание) от 07:00 ч. нататък! (: (: (:
//горното е в кръга на шегата (:
Niakoitam
04-21-2015, 10:33
Инали ли ЦСКА-риииии във форума!? :D
dreamwalker
04-21-2015, 10:46
//горното е в кръга на шегата (:
...
dreamwalker
04-21-2015, 10:59
:lol:
за какво са ти цскари ? :Д
Иначе сега се прибирам, ще трябва да уча но ще е след час някъде. Ще пия едно кафе първо :д
dreamwalker
04-21-2015, 11:35
Ще пия едно кафе първо :д
Гледай да не е черно.
Какво искаш да е? :д
розово няма
dreamwalker
04-21-2015, 11:37
http://payload.cargocollective.com/1/2/71815/870485/work_vertigo_NEW_860.jpg
dreamwalker
04-21-2015, 11:42
Внимавай коя чаша си взимаш. Да не кажеш после, че не си бил предупреден.
Niakoitam
04-21-2015, 11:46
за какво са ти цскари ? :Д
Иначе сега се прибирам, ще трябва да уча но ще е след час някъде. Ще пия едно кафе първо :д
Да ги питам продължават ли да се борят за Шампионската титла все още? :D
за днес е трета, което всъщност се случва рядко :д
в някой дни дори не пия, но днес е изключение явно
моцииииииииииии
аххахаха
dreamwalker
04-21-2015, 13:59
Остави тел. номер и ще ти звънкам в точен час (по твое желание) от 07:00 ч. нататък! (: (: (:
Не важи, ако си на 8.
хахахахах М*** кво едитна да аднеш усмивчици :Д
хахахахах М*** кво едитна да аднеш усмивчици :Д
Тези: :D :D :D бяха заменени с тези (: (: (:
HollyGolightly
04-21-2015, 14:22
Вчера Tornado Watch- правим евакуация на детската градина, звъня на родителите, половината идват до 10-15 минути, взимат си децата и си тръгват. Останалите ми се хилят по телефона, мислят си, че се шегувам с тях. Защо съм ги била занимавала с глупости. Другата ми вика "Ами аз мога да дойда сега да я взема, ама нека баща и малко по-късно като се прибира да мине да я вземе" Става дума за 1.5 годишни деца, ако моето е в такава ситуация, тръгвам си веднага от работа и си го прибирам у нас, що за родители са това??? Излиза, че на мен ми пука повече за техните деца, отколкото на тях :?
prodaljavame napret
ми, ПРИЛИЧНО. можеше да е меега много по-зле, но май ще трябва да благодаря на Всевишния, задето ми е пратил нов кашoн с късмет. обичам се <:
Dagichka
04-21-2015, 15:17
повече от ужасТно съм, реве ми се и ревах де ;д кракът ми посиня страшно, гърлото ме боли и едвам говоря, цикъла ме тормози и се будех сто пъти през нощта и просто исках да ревна ;д и още няма списък с класираните за стипендия, само това ми беше надеждата за днес, поне една хубава новина, ама тц.. сигурно утре ще го изкарат и мен няма да ме има в него ест ;д че и трябва да ходя на лекции от 9 до 5, че и практика ще имаме май, не знам как ще се справя, някой ще трябва да ме носи
dreamwalker
04-21-2015, 15:47
...
Пак ли има някакви разправии за стипендиите?
Niakoitam
04-21-2015, 15:47
prodaljavame napret
ми, ПРИЛИЧНО. можеше да е меега много по-зле, но май ще трябва да благодаря на Всевишния, задето ми е пратил нов кашoн с късмет. обичам се <:
Към четвърто,пето,шесто място? :D
TheNormalGuy
04-21-2015, 16:14
Отдавна не съм писал в тази тема, всъщност предпочитам и да не пиша в нея, но ето че има моменти, в които имам нужда.
Мхм, минаха почти 10 месеца откакто съм в този град и разбрах, че докато човек нищо не изпита и не види сам, по-добре да няма очаквания.
Не ми се получава нещо живота тук. От как' съм дошъл не мога да си намеря постоянен покрив над главата, защото искам да ми е удобно, а не мога да си го позволя. Гледам да си разпределям харчовете както трябва, уж работя хубава работа и пак не печеля много(но все пак си държа на работа и си я харесвам).
От както съм в този град съм станал по-анти социален от всякога. Мислех че тук ще си изградя среда, ще намеря любими хора с едно щракване на пръстите, а всъщност се оказа по-трудно. Guten Morgen, глупако!
Но не всичко е толкоз лошо, ако човек иска да го научи живота, ей тук е мястото.
Не е лек живота тук, но пък те учи, учите на здрави нерви, учите че успеха не идва без да се поизпотиш малко.
Преди всичко, което знаех беше само на теория, а сега стъпка по стъпка изпитвам нещата на практика и осъзнавам, че теорията може да бъде доста грешна.
Абе, хубаво е да има човек, къде да си излива мислите, става му по-леко и приятно. Тая тетрадка дет' съм я купил, да взема да ползвам поне.
sl1nceetoo
04-21-2015, 16:51
Най- накрая дойде. Оправиха проблема. Радвам се.
Жалко, че се отмениха плановете за пържени картофи и филм :с
Имам да уча по руски. А историята мина изненадващо добре.
Цял ден си играя с тая висулка и те като ме забележат и се радват супер много :д
Измислих му идеален сценарий и той го доразви и се получи чудничко :д
И сега се сетих, че имам да мисля реч.
dreamwalker
04-21-2015, 16:53
Радвам се.
Аз също.
NomNomNom
04-21-2015, 19:24
Колежка срещнала днес бивш колега на рандом място.
И ми споделя.
Споделям на майка ми, и й казвам - ох, дано той не ми пише, тя - ти лууууда ли си, от тогава минаха 9-10 месеца, не се притеснявай.
И взе, че ми писа, при това точно по този повод, по който предвидих, че ще е.
Майка ми се стъписа, каза ми - ами ти си го познаваш :д
А аз се надявам всичко да е наред един ден.
paradosou
04-21-2015, 19:49
TheNormalGuy, познати са ми някои неща. Повече удовлетворение в бъдеще ;р
Аз се чувствам лОда днес. Приятен ден беше и май пак бия всички по ентусиазъм. Ще спя ей сега, така че приятни сънища на четящите дневника ;р.
galaxy29
04-21-2015, 19:58
повече от ужасТно съм, реве ми се и ревах де ;д кракът ми посиня страшно, гърлото ме боли и едвам говоря, цикъла ме тормози и се будех сто пъти през нощта и просто исках да ревна ;д и още няма списък с класираните за стипендия, само това ми беше надеждата за днес, поне една хубава новина, ама тц.. сигурно утре ще го изкарат и мен няма да ме има в него ест ;д че и трябва да ходя на лекции от 9 до 5, че и практика ще имаме май, не знам как ще се справя, някой ще трябва да ме носи
оф, лолитке... пиши/обади се, ако имаш нужда (хъг)
Имам си най-прекрасното братче на света. <3 Как да не го обича човек просто? Само ме видя, че плача и взе да ме успокоява, да ми обяснява как след половин час всичко ще е наред и как знае, че съм силна и нямам право да плача за такива глупости. Сигурно ще иска да отидем на Avengers и тогава ще си му кажа всичко.
LoadRunner
04-21-2015, 20:02
Колежка срещнала днес бивш колега на рандом място.
И ми споделя.
Споделям на майка ми, и й казвам - ох, дано той не ми пише, тя - ти лууууда ли си, от тогава минаха 9-10 месеца, не се притеснявай.
И взе, че ми писа, при това точно по този повод, по който предвидих, че ще е.
Майка ми се стъписа, каза ми - ами ти си го познаваш :д
А аз се надявам всичко да е наред един ден.
май испанчо отива в историята
LoadRunner
04-21-2015, 20:10
Не ми се получава нещо живота тук. От как' съм дошъл не мога да си намеря постоянен покрив над главата, защото искам да ми е удобно, а не мога да си го позволя. Гледам да си разпределям харчовете както трябва, уж работя хубава работа и пак не печеля много(но все пак си държа на работа и си я харесвам).
От както съм в този град съм станал по-анти социален от всякога. Мислех че тук ще си изградя среда, ще намеря любими хора с едно щракване на пръстите, а всъщност се оказа по-трудно. Guten Morgen, глупако!
Но не всичко е толкоз лошо, ако човек иска да го научи живота, ей тук е мястото.
Не е лек живота тук, но пък те учи, учите на здрави нерви, учите че успеха не идва без да се поизпотиш малко.
Абе в Германия и Англия е тъй.
Аз за Германия не знаех ама и те ни мислелят че сме утрепки и ни пренебрегват като англичаните. Една позната ми каза че техните лъжели че са от някъде другаде а не от БГ освен ако не знаеш перфектен немски което няма как да стане.
Иначе за антисоциалността това си е призвание, бил си си такъв и тука, такъв ще бъдеш и винаги. Убедил съм се че човек не се променя
Убедил съм се че човек не се променя
anonymous908491
04-21-2015, 20:19
Убедил съм се че човек не се променя
Спри да четеш постовете на анархито, че наистина ще почнеш да го вярваш,
LoadRunner
04-21-2015, 20:24
Ама аз го вярвам
Иво ти кво се смееш лапе
така си е, просто не си проучвала човешката природа под микроскоп и не си си водила собствена статистика за околните ти познати, родители, приятели и тнт
Човек не се променя и винаги повтаря едни и същи грешки (говорим персонално, ако има промяна тя е временна)
Tinker Bell
04-21-2015, 20:30
Ако запазите детското в себе си, можете да постигнете всичко, дори най-голямата промяна.
Ама аз го вярвам
Иво ти кво се смееш лапе
така си е, просто не си проучвала човешката природа под микроскоп и не си си водила собствена статистика за околните ти познати, родители, приятели и тнт
Човек не се променя и винаги повтаря едни и същи грешки (говорим персонално, ако има промяна тя е временна)
разбираемо е, че в 8-ми клас си мислиш, че познаваш света, но е абсурдно да твърдиш, че съществува перманентно състояние. има едно сигурно нещо и това е смъртта, но ако си вярващ ще имаш надежда за възкресение. за жалост, там процентите не са особено обнадеждаващи, имайки се предвид, че само един е възкръснал в историята на човечеството от зората на преди и след динозаврите.
Аз за Германия не знаех ама и те ни мислелят че сме утрепки и ни пренебрегват като англичаните. Една позната ми каза че техните лъжели че са от някъде другаде а не от БГ освен ако не знаеш перфектен немски което няма как да стане.
Иначе за антисоциалността това си е призвание, бил си си такъв и тука, такъв ще бъдеш и винаги. Убедил съм се че човек не се променя
Само дето той е в София, не в Англия. :Д
dreamwalker
04-21-2015, 20:33
Лиланда пак изби рибата. Буквално и преносно.
Tinker Bell
04-21-2015, 20:34
разбираемо е, че в 8-ми клас си мислиш, че познаваш света, но е абсурдно да твърдиш, че съществува перманентно състояние. има едно сигурно нещо и това е смъртта, но ако си вярващ ще имаш надежда за възкресение. за жалост, там процентите не са особено обнадеждаващи, имайки се предвид, че само един е възкръснал в историята на човечеството от зората на преди и след динозаврите.
Така е, Невърленд очаква всеки. Но това е най-прекрасното място, не съжалявайте, че ще отидете там.
anonymous908491
04-21-2015, 20:38
имайки се предвид, че само един е възкръснал в историята на човечеството от зората на преди и след динозаврите.
Фенка на Дракула ли си ?
Фенка на Дракула ли си ?
тоя от последния филм - мдааа :oops:
anonymous708973
04-21-2015, 20:40
Аз за Германия не знаех ама и те ни мислелят че сме утрепки и ни пренебрегват като англичаните.
На каква възраст и за каква сфера/професия/социална прослойка?
Tinker Bell
04-21-2015, 20:41
Фенка на Дракула ли си ?
Вие наистина ли сте пернато? Можем да летим заедно без да се налага да ви поръсвам с вълшебен прашец.
dreamwalker
04-21-2015, 20:43
Вие наистина ли сте пернато? Можем да летим заедно без да се налага да ви поръсвам с вълшебен прашец.
http://i.imgur.com/YZHYb.gif
LoadRunner
04-21-2015, 20:45
Само дето той е в София, не в Англия. :Д
Лиланда пак изби рибата. Буквално и преносно.
Лиландооо Лиландо :Д
А от мнението ми не си ли пролича че аз си мислех че е в Германия?
anonymous908491
04-21-2015, 20:47
тоя от последния филм - мдааа :oops:
Само външно или харесваш некадърните актьори ?
LoadRunner
04-21-2015, 20:50
На каква възраст и за каква сфера/професия/социална прослойка?
Не знам, възраст 45-55, сигурно са бачкатори ама не черноработници.
Само външно или харесваш некадърните актьори ?
външно говорех.
и няам спомени да е играл зле. то и ролята не му позволява да се превърне в епичен образ.
LoadRunner
04-21-2015, 20:53
TheNormalGuy спокойно
има и по- антисоциални от теб
Tinker Bell примерно
Лиландооо Лиландо :Д
А от мнението ми не си ли пролича че аз си мислех че е в Германия?
Не, не си пролича, че целиш да засегнеш учащите в Германия съфорумници.
anonymous908491
04-21-2015, 20:58
то и ролята не му позволява да се превърне в епичен образ.
Точно ролята му позволява, но липсата на умения му пречи.
Джак Никълсън и Хийт Леджър да не влязахо в историят с роли на някви глезльовци
Tinker Bell
04-21-2015, 21:01
Единственият и неповторим най-велик актьор е Джони Деп. Той влезе в историята с ролята си на моя баща Сър Джеймс Матю Бари.
Точно ролята му позволява, но липсата на умения му пречи.
Джак Никълсън и Хийт Леджър да не влязахо в историят с роли на някви глезльовци
е, ЖОКЕРА е епик, един от любимите ми е, но ролята предразполагаше към успех. какво запомнящо се може да направи дракула освен да е сексав и дарк. + това, този филм беше по-различна интерпретация.
ЕЙ, нз, не съм съгласна, ма тва не означава, че съм права. или пък, че ти си прав.
anonymous908491
04-21-2015, 21:06
ма тва не означава, съм права. или пък, че ти си прав.
Спорим двамата, ако никой от нас не е прав, ще е по-добре да спрем, преди да почнат да ни се смеят.
Единственият и неповторим най-велик актьор е Джони Деп..
tuka sam saglasna
/latinicata e ezikyt na lubovta
Tinker Bell
04-21-2015, 21:07
сър кузман пламен джоунс
Бих искала да се запозная с този господин, ако е дори наполовина велик, колкото моя баща или Джони Деп.
LoadRunner
04-21-2015, 21:08
Не, не си пролича, че целиш да засегнеш учащите в Германия съфорумници.
Защо да ги засягам немога да разбера?
Филмирала си се или получаваш факсове, няма страшно, бързо минава.
anonymous908491
04-21-2015, 21:10
Защо да ги засягам немога да разбера?
Защо пък не, и аз съм го правил. Като искам да си пиша с пинкуу е достатъчно да спомена Германия, тя се телепортира на момента, сякаш е абонирана за думата
LoadRunner
04-21-2015, 21:10
презастраховаш се някой да не те резне ли
NomNomNom
04-21-2015, 21:11
май испанчо отива в историята
не, не, по поводи, съвсем различни от тези поводи. да речем неприятни.
Испанчо не може да е по-прекрасен.
Tinker Bell
04-21-2015, 21:11
tuka sam saglasna
Искате ли да си играем, да летим и да мечтаем за приключения?
Искате ли да си играем, да летим и да мечтаем за приключения?
niamam lsd >:
anonymous908491
04-21-2015, 21:14
презастраховаш се някой да не те резне ли
Мисли си, че ще мине номера, сякаш е за първи път, сякаш не и е казвано, че на латиницата няма да и се отговаря
Tinker Bell
04-21-2015, 21:16
niamam lsd >:
Ще ви дам от моя вълшебен прашец. Тогава вие ще полетите със силата на детския си дух.
TheNormalGuy
04-21-2015, 21:47
TheNormalGuy, познати са ми някои неща. Повече удовлетворение в бъдеще ;р
Аз се чувствам лОда днес. Приятен ден беше и май пак бия всички по ентусиазъм. Ще спя ей сега, така че приятни сънища на четящите дневника ;р.
Ще има и то доста повече, просто нещата стават по-бавно и е необходимо търпение.
anonymous708973
04-21-2015, 22:20
Не знам, възраст 45-55, сигурно са бачкатори ама не черноработници.
Ясно, благодаря.
HollyGolightly
04-21-2015, 23:17
https://www.youtube.com/watch?v=bKHurBTYoI4
Потрес... бива ли да им е толкова празна главата на някои хора?
http://www.knowledgesalad.com/wp-content/uploads/2014/04/ischial-callosities-on-baboons.jpg
Какво по-прекрасно от това да те събуди любимото човече? Добро утро и успешен ден на всички! :3
Добро утро и от мен, съфорумници! (:
Успешен ден на всички! 【ツ】
след три дни без вода бавно започнах да откачам.
тази нощ процесът бе завършен и транформацията е пълна.
който иска да му работя, първо да осигури елементарни битови условия...
неадекватници.
положението е: има пържоли и ракия и разгонени старчета. ето болните ни детски представления, ние сме в кръчмата...
това беше, всяка надежда за културната ни клика, която се е спотайвала из дълбините ми, отдаааааааавна изчезна.
и искам вода!
стига ми, че се измих с ледена онзи ден и си се разнасям с температура и главоболие.
ама и нагли, бе!
да умрат.
край.
искам да спя нормално. писнамиписнамиписнами. сега цял ден ще имам онова чувство.
вчера отново успя да уцели момента да ми се обади в ескалиращата фаза на тегавост и да ме усмихне. ех <:
в цинично настроение съм и очаквам избухванье! ;)
Чувствам се зъл. :D :smt029
sladura89
04-22-2015, 10:59
Изпушил! :D :D :D
AnarchyBoy
04-22-2015, 11:06
Т'ва си е вярно веднъж заухав, винаги заухав..
NomNomNom
04-22-2015, 11:40
:)
Повече никога няма да си кажа нито идеите, нито ще волунтиървам да правя каквото и да е било.
Това е подигравка.
За дето съм предложила да помогна - хем съм направила графика така, че на всички да е удобно ( освен на мен ), хем сега няма да мога изобщо да използвам и малките дупки удобност, които имах и няма да имам хоум офис скоро, ще работя нещо идиотско, защото няма достатъчно хора, които да го правят.
Ще е мъчително до Август, ако изобщо изкарам до тогава. Дано стисна зъби, макар, че ако взема шофьорска ( ако графикът ми позволи да взема ........ ), си събирам багажа и изчезвам.
Просто, не наемаш една торба квалифицирани хора, за да не правят нищо по квалификацията си няколко месеца.
Тъй де, такива са процесите, тромави са, а реално все още е поносимо.
край.
хахахах еее верно ли е тей бе :Д ужас :Д
Нуждая се от масаж....мощната мускулна треска имам ;д вървях като няква мумия днеска,но поне времето е готино и ще потърся ся някой навитак за пейка парти.
katarina21
04-22-2015, 13:43
Честита ни тема!
Тооолкова хубаво ми беше сутринта, толкова наспала и добре се чувствах. Ама не - шибан ден, а ако се разболявам ще е просто черешката на тортата.
И да, нека да са кача на random автобус, защото "всички автобуси минават от там". Да, ама не. В 15:00 часа, най-голямата жега да трябва да се мъкна по някакви измислени пътища пеша, за да допълзя до залата, чувствайки се като картоф на фурна и да се мъча час и половина де тренирам. Meh. Поне си намерих по-тънко и късо панталонче за трениране, че с този анцунг с дебелина на меча кожа се побърках. :cool:
Ама сериозно се притеснявам, че се чувствам по-различно разбита, ама дано да греша, че ако се разболея и утре не успея да изляза ще се побъркам, честно!
Тоя индивид най-накрая се появи поне. :cool:
И се опитвам да си намеря някакъв психо трилър, но не от типа, в които се чудиш какво, по дяволите, се случва, а ддз... психопати! :D Ако някой има идеи съм отворена за предложения.
Пробваи с penny dreadful, aма е сериал.
galaxy29
04-22-2015, 14:28
пхаха ... еми по твойта логика значи винаги ще си си заухав.. ;/
AnarchyBoy
04-22-2015, 14:51
пхаха ... еми по твойта логика значи винаги ще си си заухав.. ;/
К.
Нещо ми е криво заради утре, но пък май свиквам с идеята.. Примирявам се? Не знам, все тая и без това, важното е че се нарежда всичко... Спи ми се на куче, за последните 48 часа съм спал таман 2... :lol:
Еби му майката и съм толкова гладен.. ;с
anonymous708973
04-22-2015, 15:33
Силно сутрешна тренировка и бизнес комуникация. Не ме изядоха хората, добреее, даже мисля, че направих добро впечатление. И най-сетне имаме химикали 8-)
Сега заминавам да уча най-сетне, барем ме връхлети някаква свръхмотивация!
А той ми е прекрасен. Спира ми дъха, докато го наблюдавам колко спокойно, уверерено, балансирано излъчване има, а всъщност отвътре му е нервно и се чувства като петокласник пред дъската. Еми, обичам си го :d
http://data3.whicdn.com/images/171049664/superthumb.jpg
sl1nceetoo
04-22-2015, 16:26
Вчера отменените планове се разотмениха :д
Ядохме картофи и пихме бира. И беше приятно.
Днес гледахме Дяволът носи прада след дск.
Ако М. ми беше сестра и живеехме заедно, сигурно много щях да я бия :д
А той е супер миличък. Нещата много се променят.
Замислих се какво бих направила на нейно място. Много сложно.
И така ме дразни надменността. Повръща ми се направо.
И се отчайвам като чуя някои от малките как и какво си говорят. Ама наистина. Потрес.
Днес почвам да чета една поредица.
Снощи ме боляха очите, нужна ми е почивка.
И не знам как съм спала, ама имам чувството, че ребрата ми са разместени направо.
LoadRunner
04-22-2015, 17:33
Ти ако си си сдухан си е твой проблем, ти си си доказал квото трябва да се види.
Аз говоря за антисоциалност, която няма нищо общо със сдухаността. Антисоциалност значи трудно общуване с хора, само шепа хора да са ти интересни, да нямаш общи теми с други защото примерно ги мислиш за тъпи да кажем, и да не можеш да си изразяваш чувствата и куп други неща, сдухаността е към последните места.
Ама тогава не си антисоциален, тогава си тъпак и другите те избягват а не ти избягваш другите.
LoadRunner
04-22-2015, 17:35
Ясно, благодаря.
Кво му е ясното бе?
Няма ли малко да развиеш теорията си, или да кажеш впечатления, кво ти е ясно?
ГЕРМАНИЯ ли чух?
(хората от форума казаха че така те призовавали)
galaxy29
04-22-2015, 18:22
:Д
AnarchyBoy
04-22-2015, 18:24
Отчайващо си тъп.
galaxy29
04-22-2015, 18:25
това на себе си ли го каза ;/
LoadRunner
04-22-2015, 18:39
Малоумника си мислел че е скандален :lol:
anonymous708973
04-22-2015, 18:42
Кво му е ясното бе?
Няма ли малко да развиеш теорията си, или да кажеш впечатления, кво ти е ясно?
Мнем, благодаря :)
AnarchyBoy
04-22-2015, 18:44
Малоумника си мислел че е скандален :lol:
Очевадно съм, иначе нямаше да ми ходите по гъза половината форум, глупак.
galaxy29
04-22-2015, 18:45
хД
AnarchyBoy
04-22-2015, 18:45
това на себе си ли го каза ;/
Елементарната госпожица, която даже я е срам да пусне снимка, но само коментира заяждайки се, да се скрие, ако обича. Благодаря.
galaxy29
04-22-2015, 18:46
ех какво самочувствие ех ех
galaxy29
04-22-2015, 18:46
да ;///
AnarchyBoy
04-22-2015, 18:47
Какво да се прави, невероятен съм..
LoadRunner
04-22-2015, 18:49
ако обича. Благодаря.
Много културен бил тоз циганин.
По някоя програма ли са те интегрирали, нещо с евро субсидии?
LoadRunner
04-22-2015, 18:50
Анархи ти си като жена ве
сама се буташ между шамарите и после ревеш че са те шамарили
Иначе е просто, ако не се буташ никой няма да те бие, единици ще са
galaxy29
04-22-2015, 18:50
:Д
Анархи ти си като жена ве
сама се буташ между шамарите и после ревеш че са те шамарили
Иначе е просто, ако не се буташ никой няма да те бие, единици ще са
http://bg2.ms01.st.msrv.stor.bg/prdimg/61033/pravopis-i-punktuacia-na-bylgarskia-ezik-osnovni-pravila.jpg
galaxy29
04-22-2015, 18:58
дрън дрън
http://zdraven.bg/wp-content/uploads/72/72840.jpg
Ivaaaaa, новият ти аватар ме кефи много! (:
AnarchyBoy
04-22-2015, 18:59
Добре клошар.. ;с
LoadRunner
04-22-2015, 19:07
Ако се чудите какво прави циганин на компютър?
Отговорът е отчайващо прозаичен.
Рови в кошчето.
Уморена съм, а дори не съм правила кой знае какво. Довърших си втората книга и ще се хващам по някоето време с трета, даже е възможно и още тая вечер да я подхвана. Малко пак ще ми изтекат очите на тоя компютър, но си заслужава и няма да чакам закъснелите подаръци на тоя и оня, възтаааа. Петък вечер ще съм си при него, нямам търпение вече. МНОГО ми липсва и много искам да си го нагушкам. Искам да си ме грабне за където свари, да ми се метне наполовина отгоре и да заспим. Почти не помня аромата му, дейба противното. Девет дни откакто не съм го виждала, още два ще изтрая. Нали?
Вечерта беше хубава, не се оплаквам. Натъпках се и с бонбони цял ден, още по-добре. Някво такоа ми е студено, след малко гушвам Плюшения и примирам май, никва книга и никво чакане за лека нощ. Ако трябва, да ме буди посред нощите. :д
pisna mi veche mega izmoren sym ;d utre stavam v 4 da pregovorq malko i imam baq tejyk izpit, pyk dano vzema da go vzema
DevilWish
04-22-2015, 19:31
еми как ску4но ми е малко но се радвам,4е открих форума обратно 4е се сетих за него ;)))
NomNomNom
04-22-2015, 19:43
еми как ску4но ми е малко но се радвам,4е открих форума обратно 4е се сетих за него ;)))
открий и Ч на клавиатурата, на фотеничната е горе в ляво.
4естито
открий и Ч на клавиатурата, на фотеничната е горе в ляво.
затваряй си 4овката
NomNomNom
04-22-2015, 19:46
затваряй си 4овката
не се зака4ай
NomNomNom
04-22-2015, 19:50
не ме ли 4у кв0 казах
сам0 г0сп0д м0же да ме съди
dreamwalker
04-22-2015, 19:51
Съдя те.
сам0 г0сп0д м0же да ме съди
3то така с3 пиш3 3 в3
NomNomNom
04-22-2015, 20:04
с7иг4 83333333 , 5р3с74н373
galaxy29
04-22-2015, 20:06
:д
kalpazanka
04-22-2015, 20:08
Тва ме подсеща, че май е време да удрям катинара и да пускам нов vol.
NomNomNom
04-22-2015, 20:10
4естита нова тема
kalpazanka
04-22-2015, 20:12
Ще почна да раздавам шамари.