View Full Version : ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
galaxy29
08-31-2014, 00:29
знаете ли защо кулата в пиза е наклонена? дарктемплар се блъснал в нея
а знаете ли какво отчитат радарите, докато дартемплар плува - обект с размерите на кит
galaxy29
08-31-2014, 00:32
знаете ли защо ива е тъпа? дарктемплар и изял мозъка
galaxy29
08-31-2014, 00:51
знаете ли защо затвориха софия ленд?????????????????????????? дарктемплар се роди и хората просто взеха предпазни мерки
Омръзна ми да спамя темата със сдуханите си мнения, ама не мога да се правя, че нищо не ми се случва. Не съм от камък, по дяволите.
Как да не боли, като вървяхме по същия път, минахме покрай същата пейка, бяхме на същата спирка... И вместо да иска да прекара повече време с мен, предложи да си тръгваме. Вместо да седнем на пейката и да го чувствам близко, да го чувствам до мен, да я подмине без дори да я погледне, в мълчание, без да си казваме и една излишна дума. Вместо да ме хване, да ми стисне ръката, това стискане, с което ми казва, че ме разбира за неща, които не разбирам себе си, да си върви съсредоточено по пътя без дори да ме поглежда. И кулминацията, разбира се. Вместо докосванията, вместо прегръдката, вместо опита да ме придърпа за целувка в последния момент, която така и не се получи напълно, защото почти си изпуснах автобуса, но въпреки това беше най-прекрасната за цялата вечер, вместо това да получа жалко подобие на прегръдка, нищо общо с тази от предишният път, нищо общо с приятелска даже и дори нямаше да се осъществи, ако аз не бях посегнала да го прегърна, ако не бях аз, той щеше да се задоволи с жалкият "поздрав", който ми се струва прекалено безличен дори и за някои не до толкова близки приятели.
И това след всички неща, които ми каза тогава, след като не ме е виждал 15 дни и знаейки, че няма да ме види още толкова най-малко. А въобще ще се виждаме ли от тук нататък, дори не съм сигурна. До кога да чакам да решава какво чувства. Едно докосване, едно единствено щеше да ми е достатъчно. На спирката едвам се сдържах да не се разплача. Не може човек, който чувства нещо да се държи така предвид времето, в което не сме се и няма да се виждаме. Знам, че казва, че не знае какво чувства, но нали го виждам, АЗ знам какво чувства. Все си мислих, че те като си тръгнат ще направи нещо или поне ще ми каже. Чак се учудих, че те наистина си тръгнаха по-рано от нас двамата, като нагласено беше, ама не... До последно си мислих, че ще направи нещо, поне като ми идва автобуса. Нещо, с което да покаже, че му пука, каквото и да е. И той ли ще е човек, който става част от живота ми за кратко и после се откъсва, заедно с парче от душата ми. Но всичко беше толкова перфектно тогава, идеално, невероятно, преобърна всичко в мен. И за двамата значеше много, казахме си неща, за които не сме и предполагали. Но ето, сега пак сме си никакви. И поне още да ги имаше онези непринудени чатове от преди това, но уви и те се изпариха. Няма го вече "здр, как си" след такъв ден, няма ги random ебавките, нищо няма.
А и с тях всичко се провали. Специално му казах, както и на другите, че много искам да се видим преди да замина, да ги имат в предвид тези два дни, а и от колко време не сме се виждали, дори не помня последното ни излизане и да ми каже, че го мързи да отиде до главната и че вече си бил направил уговорка. Много мило. Той хубаво ми се извини, ама какво очакваше? Да му кажа "нищо, няма проблем, ще се видим като се върна" ли? Нищо е, че го мързи да си домъкне задника, да ме види, а уж за голямата приятелка ме имал. Идиот! Те и другите двама горе-долу подобно го направиха, ама една идея по-добре бяха все пак.
И какво, за с голямата воля ли се имам? Издържала съм някакви си жалки 3 тренировчици във фитнеса на седмица в продължение на няколко месеца. Голяма работа. Нямам воля да се накарам да си докосна лекциите по информатика, да не говорим, че сигурно и повечето научено миналата година съм забравила. Сега какво ми е оправданието? Че нямам време? Че не знам от къде да уча? Че какво? Какви ще ми ги роди съвестта? Лигла. Айде сега, дъни си се, ти си си виновна.
Ох, наревах се тая вечер, ако не друго. От колко време на ми се е случвало да попадам в такива етапи, ама на. Разбита се чувствам, раз-би-та! И трябва да ставам след 5 часа, а аз седя по нощите за да си изливам драмите в няк'ъв форум. Дано поне да спя нормално една вечер.
Много ми е весело! Супер добре си изкарахме тази вечер! И в миниатюрният ми апартамент е пълно с куфари, които са навсякъде!
Хахахаха, а той се скъса да води разговори насън с приятелката си, ще се пукна от смях. Готино е да си the last one standing. Още не ми се спи. >w<
знаете ли защо ива е тъпа? дарктемплар и изял мозъка
виж какво, малко досадно същество. единственото закръглено (закръглено тъпо) и малоумно нещо тук са нескопосаните ти дебелашки шеги. направи си услуга и спри да се занимаваш с хора, които не искат да се интересуват от незначителното ти съществуване.
ахахахахахаха
лололо
Павлета е в серия :Д
пък супер мързелашки беше вчерашния ден, дано днес да свърша нещо полезно :/
Dagichka
08-31-2014, 07:53
някои се взеха много насериозно май :lol:
на мен ми е добре, само че как е възможно да сънувам такива неща бе?? само Криско не бях очаквала да се пръкне в съзнанието ми :дд мислех си малко преди да заспя как те двамата са в един и същи клуб на парти в момента, ама.. здраве да е, стига съм ги мислила, с единия пътищата ни се разделиха преди почти месец, с другия милия дори не съм се виждала още :д
Блях. Очите ми са толкова подпухнали, че сама си се плаша като се видя. И не се наспах. И трябва да ходя да правя няк'ви простотии.
Едит: Да продължим сутринта с малка пищяща лигла, която тича наоколо и иска всички да й обръщат внимание, разглезена до крайност и малко ревящо бебе което не се спря да пищи и през половин час да иска я храна, я вода. И да ми бутнат фотоапарат в ръцете, та да обикалям и да снимам цялата тази простотия. Нямам, ама никакъв майчински инстинкт. Ако трябваше сама да прекарам 20 мин с едно от тези двете щях да се хвърля от някъде сигурно. Пък и бебе като бебе, какво толкова му се радват. Яде и реве.
Ама, изключвайки шибаната сутрин и малките досадни изчадия, взе да ми се пооправя настроението. Наревах се вчера, мина ми, ся ми е просто едно такова изнервено, ама не ми е гадно. Чудя се дали да не й пиша на нея да се видим, ама май ще пропусна. Ще обикалям, ще си купя книга, ще се занимавам с някакви простотии и това е. Утре се уредих. Сутринта на тренировка и после на интервюто със студента. Интересно ще е.
Как може да ми звъни в седем сутринта, неделя, ПО ФЕЙСБУК, защото "тр да говоря нещо с теб". Ама какво е това нещо, бе, уважаеми, че ми прекъсваш крехкия сън, а на всичкото отгоре като те питам, не ми отговаряш. Абе аз май съм обречена все на психари да попадам. А тоя дори не съм го включвала в сметките. И ако си мисли, че ми прави няк'во впечатление, като сваля най-добрите ми приятелки, нць. Аман.
Така, като изключим това сутрешно премеждие, и факта, че нито си ползвам картата за фитнес, нито си оправям ноктите, нито превеждам: или вкратце, не правя нищо от нещата, които е препоръчително да правя, най-накрая зачетох нещо интересно, пия си кафенце... живот си живея. :Д
После ще тренирам със сигурност, дори да не отида на фитнес, казах!. И ще си оправя ноктите, а пък по-после ще ходя на София Диша да се окултуря малко. Уж.
И аз ще дишам, може да се засечем някъде (:
Аз със сигурност ще ходя на четенето, което започва в седем, ама иначе може и другаде да се видим :Д
дойде тоо изпит, аз доникъде не съм я докарал
тъжно
дейба
Откакто не съм на работа, денят ми е суууупер празен. Снощи психясах, в момента продължавам да психясвам заради това, но съм в по-лека фаза. 8-)
Разговорът ми с нея ми помогна ужасно много. <3 Както никога. 8-) Чудя се дали да не си замъкна гъза натам към 5-6, ще го изненадам, ако не друго.
Тъпо парче съм си, тъпо ще си умра, майна. Зле ми е, спи ми се, а не мога да заспя, сама си го навирам до сливиците, рия си в старите лайна и на всичко отгоре нямам никакъв отговор. Найс, а?!
galaxy29
08-31-2014, 11:01
за пореден път нямах ключове и ми се наложи да отварям с лична карта, усъвършенствах се вече :д
https://www.youtube.com/watch?v=cNvjKkXFBvU
моята си песен : ))
galaxy29
08-31-2014, 11:05
някои се взеха много насериозно май :lol:
на мен ми е добре, само че как е възможно да сънувам такива неща бе?? само Криско не бях очаквала да се пръкне в съзнанието ми :дд мислех си малко преди да заспя как те двамата са в един и същи клуб на парти в момента, ама.. здраве да е, стига съм ги мислила, с единия пътищата ни се разделиха преди почти месец, с другия милия дори не съм се виждала още :д
как може да сънуваш тоя сопол
сънувай мен
пожелавам ти го :oops:
galaxy29
08-31-2014, 11:07
Как може да ми звъни в седем сутринта, неделя, ПО ФЕЙСБУК, защото "тр да говоря нещо с теб". Ама какво е това нещо, бе, уважаеми, че ми прекъсваш крехкия сън, а на всичкото отгоре като те питам, не ми отговаряш. Абе аз май съм обречена все на психари да попадам. А тоя дори не съм го включвала в сметките. И ако си мисли, че ми прави няк'во впечатление, като сваля най-добрите ми приятелки, нць. Аман.
Така, като изключим това сутрешно премеждие, и факта, че нито си ползвам картата за фитнес, нито си оправям ноктите, нито превеждам: или вкратце, не правя нищо от нещата, които е препоръчително да правя, най-накрая зачетох нещо интересно, пия си кафенце... живот си живея. :Д
После ще тренирам със сигурност, дори да не отида на фитнес, казах!. И ще си оправя ноктите, а пък по-после ще ходя на София Диша да се окултуря малко. Уж.
а аз съм си харесала един и преди няколко дни разбрах, че се инт от зодии ;/////////////////////////////////////////////
^A, не, тоя не съм го харесала. Кво лошо има, че се интересува от зодии? :ДД
galaxy29
08-31-2014, 11:33
представям си да ме целуне и да каже ''бтв това движение на езика ти е типично за твоята зодия"
не е ли достатъчно лошо ;/////
girlwithblueeyes
08-31-2014, 14:38
Охх охх още малко и ще си го видя и гушна
А той ме е носил 2 км на рамена чак ми стана неудобно от приятелката му .
или всъщност не защото тя е тъпа .. и го тормози .
weheartiit
08-31-2014, 15:37
Отблъскваща.
Дано отношенията ни си бъдат добри,надявам се всичко вече да е точно.
Хубаво ми е покрай него.
Това.
Не може да съм толкова обсебена. Знам, че е права, но не мога да спра да мисля за това.
Горе-долу така: http://youtu.be/kxhvgsuxB-k
едит: От няколко дена насам слушам само неговата музика. Пфф...
NambyPamby
08-31-2014, 16:25
Тъпо парче съм си, тъпо ще си умра, майна. сама си го навирам до сливиците, рия си в старите лайна и на всичко отгоре нямам никакъв отговор. Найс, а?!
Много найс дори, поне не си сама(което не знам доколко и дали изобщо е някакво успокоение 8-)).
Всяко чудо за три дни, май така ще се окаже. Днес е третият, soo... 8-) Имам чувството, че колкото повече пораствам на години, толкова по-големи глупости правя. 8-) Не ми е конфузно, не ми е разочаровано, просто ми е смешно, че прекъснах нещо явно. Снощи - едно, днес вече си е намерил гадже... Оправен е, ако не друго. 8-) Не е 100% сигурно, де, ама такова бързо отрязване по телефона и репликата "не мога да говоря в момента" кво друго да значат, освен че е с някое проектогадже в момента и не иска да му се разваля рахата... 8-)
Ох, бяла птицо, никога няма да се научиш, никога... Тъкмо снощи си говорихме с единия младеж, че аз съм направила всичко по силите си и оттук-нататък всичко зависи от Него как ще се развият нещата занапред и дали ще се развият изобщо, и днес Той е на среща... 8-) Здраве да е. Ще пия една студена кола и ще си свиркам.
Че съм и болна на всичкото отгоре. Абе, чудесен ден. Една хубава вечер я изплащам с все лихвите преди и след това дни наред. 8-) Сатурнова дупка ли е това, каръщина ли, не знам, ама... Вече чак ми е смешно, не ми се плаче.
TheDevilInMe
08-31-2014, 16:38
представям си да ме целуне и да каже ''бтв това движение на езика ти е типично за твоята зодия"
не е ли достатъчно лошо ;/////
ненененене, разби ме просто :cool: :cool: Имам един много близък приятел, който абсолютно всичко обяснява със зодии, интересни са ми, но някой хора направо се вманиачават
По темата ами добре ми е, разходката беше супер приятна и разтоварваща, толкова нерви и негативна емоция бях насъбрала, че не е истина... Той ми е много унил и тъжен, искаше ми се много да направя нещо за него, да го успокоя по някакъв начин, но просто няма как да стане, пустото му разстояние... А онзи, който го е излъгал е бахти тъпото педерастко копеле, с извинение или не съвсем :cool:
Meonesssss
08-31-2014, 17:01
Всичко свършва много бързо :cry:
Не издържа и един ден да сме далече. Прав му път. 8)
Апатично ми е ... нищо не ми се прави, просто искам да спя дълго... навън да се смрачи от сутринта, да вали, да вали, да вали, да се извали целият свят, да си облека пуловер и чорапогащник и да лежа вкъщи цял ден.
Същевременно имам нужда от споделеност и контакт, от някаква взаимност.
Бляк.
Ауто-корект(?) ми подчертава думата споделеност с червено. Ето, втори път. Явно понятието упорито отказва да съществува в живота ми в момента. :Д
Странно е да си пишем служебно. Ама поне да ми беше казал, че е махнал снимките, за да ги махна и аз... Тъпо е така. Иначе ми е добре - вечерях торта, шоколад и сладолед. Ако сладкото ми действаше така, нямаше да спя в продължение на още два дни поне. Хах. Иначе и с двамата завъртяхме един хубав разговор, доволна съм. Като да не повярваш - излязохме тримата и не ме ядосаха въобще, а даже се прибрах с хубави чувства. Може би трябва да съм по-търпелива и по-спокойна, те винаги са били редки, на лопата да не ги ринеш. Що ли се дразня въобще?! Смисъл по принцип нали, не в точния момент.
pandabear
08-31-2014, 19:05
http://auto.img.v4.skyrock.net/9280/84019280/pics/3176935389_1_2_Ug0WzGPv.gif
Не съм сигурна какво точно преобърна нещата, но ми е прекрасно. Толкова добре не съм се чувствала от седмици. Гребна и обикаляне, да ги срещна двамата, да си обикалям и с тях. ^^ Жалко само за песента. :D
Айде, още един ден и се махам от тук. Много пътуване или с други думи - музика, игри на карти, Стивън Кинг и лекции по информатика. Абе, животът е прекрасен. :cool: Без overthink-ване повече! :D
Едит: Ейй, ся как ме е яд, че му отказах. Щеше да е епичен спомен. :cool:
ShtrudeL
08-31-2014, 20:02
Преди два дена се лакирах и се чувствам парченце жена.
Реших, че ще го раздавам badass и ще се държа така, както трябва да се държа, за да си се кефя и да не се садвам. Сиреч - ще рискувам хората да ми се обиждат, но пък ще отстоявам до колкото мога себе си.
Имам чувството, че ме връхлита нещо голямо, че е време за по-голяма промяна, че този път имам шансовете да я осъществя, че имам куража.. Искам да покажа най-лошото от себе си, за да съм сигурна, че най-близките ми го обичат, но въпреки това да бъда добра..
и така
и си поставих за цел да общувам с хора, които ме дразнят, но по очарователен начин, хора, които обиждат възгледите ми, но ще ме накарат да ги преосмисля и евентуално такива.. от които ще мога да науча нещо.
Ок, писна ми да пиша. Чао.
DarkTemplar
08-31-2014, 20:04
И аз ще дишам, може да се засечем някъде (:
Аз дишах на Витоша, после ядох шкембе.
Meonesssss
08-31-2014, 20:10
lol... писна ми да ми провалят плановете... могат да си гледат работата всички 8)
Тази вечер ще сме само аз, виното и някой хубав филм
ShtrudeL
08-31-2014, 20:24
lol... писна ми да ми провалят плановете... могат да си гледат работата всички 8)
Тази вечер ще сме само аз, виното и някой хубав филм
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-3431106.png
Meonesssss
08-31-2014, 20:26
http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-3431106.png
еми подай го :D
Най-прекрасната изненада EVER! <3
странно.
знам колко много ще ми липсва.
надявам се да е взаимно.
ужасно ме е страх, че още някой ще си тръгне от мен завинаги.
като някое бебе съм, когато опре до това. само дето не рева, като някой излезе от стаята, а като ме заключат и/ли ми вземат ключа...
//и той ми липсва, което е потресаващо странно, предвид всичко, което ми стори. давам си сметка, че твърде малко хора ме докосват в този живот и те почти никога не остават задълго. от това ме боли. ужасно и тихо. всеки шибан път. иска ми се и аз да ги докосвах тези хора, но с времето губя всякакво усещане за значимост, може би наистина няма какво да им дам, с какво да ги задържа. жалко.
душ в тъмното. обичам да го правя. водата отмива всички сенки от деня, изливайки се във всеобщия мрак.
galaxy29
09-01-2014, 04:38
душ в тъмното. обичам да го правя. водата отмива всички сенки от деня, изливайки се във всеобщия мрак.
леле още една заблудена поетеса
galaxy29
09-01-2014, 04:39
знаете ли как работи главата на ива? на забавен кадър
HollyGolightly
09-01-2014, 05:30
Така ме боли главата, че ми иде да си изкарам очите и от това хапче нещата вместо да се подобрят, те взеха, че се влошиха. Утрешното катерене по камънаците може и да го отменя.
TheDevilInMe
09-01-2014, 06:43
Прекалено уморено и недоспало, само едно 3в1 би помогнало, довечера си лягам рано и точка, обещавам!!! :cool:
Май ще се разболявам. Надявам се тия лимфни възли да вземат да поспаднат скоро. С'а ше юсна едно кафенце със снахито, ако е станала. А днес се надявам най-накрая да имам възможност да си остана у нас като бял човек и никой да не ме занимава с нищо.
Последните дни само му мрънкам за несгодите в работата. Почти забравих да го питам какво се случва с него, как е положението на неговото работно място... А не е като да не знам, че и той има проблеми, далеч не толкова маловажни като моите. Като цяло намирам поведението си под всякаква критика. Ще трябва поправка...
Dagichka
09-01-2014, 08:04
септември е най-накрая, йес бе! силно се надявам този месец да е позитивен и добър за мен, стига съм се ровичкала в миналото.. добре ми е, малко още не си чувствам особено силна ръката, ама така е като ме дупчиха на две места от нея :д поне не припаднах, нито ми прилоша както преди :3
както вика майка ми "трябва да си смела", друг избор нямам.
леле още една заблудена поетеса
o, selcho, mnogo chesto vlizash naposledyk. da ne sa prokarali i-net i v dylbokata provinciya?
slagai prysti v trite dupki i sa uspokoiii
sometimes_
09-01-2014, 09:13
Доста объркано състояние. Имам чувството, че ще изгубя в тая игра. Доста смело се впускам и не знам кой до кога ще издържи. Виждам, че има ефект, но...до кога ли?! Изпитвам страх от това, че вече не мога да впечатлявам както преди, не съм толкова интересна, а тъкмо обратното - станах някак скучна и еднообразна. И тия провокации, които вкарвам през последната седмица, може би ще се отразят зле на всичко. Или може би няма?! Ох, как да знам вече кое е правилно и кое - не. И как да обясниш на един мъж, че това, от което имаш нужда, е просто внимание. Опитах се да кажа, че да ми отделя време и да ми обръща внимание, са две съвсем различни неща. Не ми е нужен един цял ден, в който скучаем заедно, а един час, който да ме остави без дъх и да не искам да свършва. От други мъже чувам нещата, които би трябвало да чуя от него. Не, че съм изпаднала в дълбока депресия, не мога да го допусна! Но ми е криво, че не получавам това, от което имам нужда. Вчера беше хубаво, отдавна не е било... Но защо е нужно да се държа зле, за да провокирам такова добро отношение?! Не искам да бъда лоша, искам да се държа като себе си, искам да се чувствам спокойна, но явно не става. Образът, който си създадох преди години, ме преследва и сякаш всички очакват да бъда в него постоянно, в противен случай...просто съм им скучна. Еб*си, до кога с това театро?!...
Добре, че поне започвам нещо ново, което искам отдавна. Дано се получи. Ще се науча да съм си самодостатъчна и да нямам нужда от мъж до себе си. Ще си намеря още занимания, които да не ме оставят да мисля за това... Мисля, че това е единственото решение. Не бива да си оставям време, в което да мисля колко...неправилни и неподходящи за мен са тия отношения. Все някога ще ми омръзна да правя компромиси със себе си и просто ще се откажа... ;)
DisappointedDreamer
09-01-2014, 10:06
Искам да помета някои аспекти от сегашния ми живот и личност грижливо с метла и бум! - да се озоват в кошчето.
А не успявам.
Dagichka
09-01-2014, 11:31
o, selcho, mnogo chesto vlizash naposledyk. da ne sa prokarali i-net i v dylbokata provinciya?
slagai prysti v trite dupki i sa uspokoiii
шш, няма да й говориш така, че ще се караме!
он: поръчах си нова батерия за телефона, обаче шано схемите не ми се получиха, здраве да е. казах на наще и даже те ще я платят милите :д чувствам се като желе, като ходя краката ми си вървят в квато посока искат о.о и нямам търпение да излязат резултатитее
IWannaBeSedated
09-01-2014, 11:47
БЯСНА съм. Какво си мислят, че вкъщи берем пари от дърветата ли, какво?! Писна ми от харчове за глупости, пари, хвърлени на вятъра, които могат да ми послужат по-добре. И на кого, аджеба, му хрумна да ходим средата на септември на басейн с официални дрехи, а после на заведение?! Само на мене ли ми звучи нелепо?!
Не искам да мрънкам, но всичките тия глупости ми идват в повече...
шш, няма да й говориш така, че ще се караме!
:lol:
п.т.: доооста ме боли глава. може би от недоспиване, може би от четене. и очите ме сърбят :/
уморена съм. много. непостоянна съм. сериозно тряа да си изградя режим!
това, от което може би най-много се нуждая в момента е спокойствие, хармония, душевен мир. кво ми липсва, мамка му?
TheDevilInMe
09-01-2014, 11:54
http://katemccarthydotnet.files.wordpress.com/2013/12/tired-gif-5.gif?w=500&h=281
shmatarok
09-01-2014, 11:54
Много ми е интересно кога ще се сети за мен. Иначе много знае "Те приятелите ти са до време, само на семейството си можеш винаги да разчиташ", как пък не. Нито в скайп ще ме види, нито във фейсбук, да видя кога ще се сети, че нещо не съм на хоризонта.
Имам още две смени на работа и не мога да повярвам, че в събота заминаваамм! Дори не съм започнала да стягам багажа. Хем ми е развълнувано, хем притеснено.
Било много яко да си живееш сам, след 1 седмица взех да го осъзнавам. 8-)
Някога първият ми сватбен танц ще бъде на тази (http://www.youtube.com/watch?v=WpyfrixXBqU) песен или пък на тази (http://www.youtube.com/watch?v=EDLhMf6voq8). А ако не мога да избера - решението ще бъде два първи танца. :Д
Christinna
09-01-2014, 12:25
Днес съм го ударила на мързел. Вчера станах в 5:30 и още ми е някакво сънливо, нищо че днес спах до 10. Цял ден гледам филми и си чета книгата, идилия... до утре. :д
ЩАСТ-ЛИ-ВА. Много.
Всичко върви по план. Да видим какво ще стане утре.
girlwithblueeyes
09-01-2014, 12:49
Охх и пак почивката ми замина . Изглежда нещата са по сериозни отколкото всички си мислехме дано все пак не се стигне до там .
днес съм като блъсната от автобус
TheNormalGuy
09-01-2014, 13:15
Вчера ми бе последния ден на старата ми работа, а днес ми е първия ден на новата, ще ми се съберат 10 дни без почивка, йейййййй... ;д
Адмирации! Браво на най-мъжкия мъж! Аз, че не съм Риана - не съм, ама и той не е Джей Зи. Очаквах много повече. Поне като е и претендира, че е мъж, да се беше държал като такъв. Сега вече знам със сигурност, че файда от смяна на подхода просто няма. Давам си време до края на деня за коректност и после ще си нагазя в познатото, 'щото т'ва изглежда, че е точната кочинка за мен. Нищо, че е доста лайняно.
Днес съм социална. Само не съм яла ама... Кводапрайш,братче,азмогаиб ездаям. Нда. Иначе ми е яко, хората около мен са все пичове. Още две седмици мързел само ми остават... Пфу. Не искам, ве!
weheartiit
09-01-2014, 13:53
Завиждам и.Благородно.
Няма човек да е казал лоша дума за нея.Късметлийка.
Искам изненади,приключения,още малко остана до края не искам да си пропилявам дните
ама май така ще стане ...
Вече две двойки около мен се разделиха в последната седмица...
Хайде за едната не е толкова голям шок, но другата?
Сякаш бяха като нас, но явно не успяха да преминат през този период. Много странно как точно ние се задържахме толкова време. Не че съм учудена, но по доста параграфи не би се получило. Но ето, че се. И съм щастлива от това. И се караме много, но се обичаме и ще преодолеем всичко. Може пък наистина съм по-зряла от нея. Поне в емоционално отношение.
lisi4ety
09-01-2014, 14:16
Мисълта за това какво ме очаква в края на седмицата ще ме мотивира да си вършаа работата в следващите дни ^^
Преди малко бях на оперативка, на която най-накрая се запознах с "големия шеф" и ако може не искам повече да имам контакт с него докато не стане време да ми даде заплатата :д прав беше баща ми..
Още един час и отивам да си ги взема хехех не знам защо се вълнувам като това не е най-хубавото нещо, за което можех да дам тия 200лв, ама.. здравето е най-важно
И искам да почваме лекции, липсват ми МОлегите (Пламби и ти:д :*) ииии искам да съм полезна на 100%, защото сега тамън свикнах и ще приключвам с работата за известно време..
galaxy29
09-01-2014, 14:48
сутринта как се изгорих с чай и ми е станало рана, а на милата ми шушонка са й правили операция ;// но важното е, че вече е добре
вечерта сме на билярд и ще се забавляваме
и си взех много готино долнище на анцуг за 1.60 :д колебаех се м/у 3, едното ми стоеше прекалено секси и си викам, че ако изляза с него на втората крачка са ме изнасилили, другото пък ми стоеше клошарски и взех средното положение - умерено подчертаващо :д
anonymous908491
09-01-2014, 15:26
едното ми стоеше прекалено секси и си викам, че ако изляза с него на втората крачка са ме изнасилили
http://imgur.com/a/cRcaR#62
Ако някой реши, че се изхвърляш, а и темата се напълни с толкова реване, че малко секс няма да и навреди.
galaxy29
09-01-2014, 16:04
това не съм аз
аз съм дебела и безгръда
това не съм аз
аз съм дебела и безгръда
Pic or didn't happen.
galaxy29
09-01-2014, 16:14
http://3.bp.blogspot.com/-Lr5c5XwooRw/UM9kpAvzERI/AAAAAAAAA_0/h6PGmBkkmSg/s1600/IMG_4447.JPG ето : )
anonymous908491
09-01-2014, 16:16
http://3.bp.blogspot.com/-Lr5c5XwooRw/UM9kpAvzERI/AAAAAAAAA_0/h6PGmBkkmSg/s1600/IMG_4447.JPG ето : )
На тая циците и са по-големи от главата ми.
Няма причина да те е срам, че си давала снимка по гащи, всички тук сме го правили.
galaxy29
09-01-2014, 16:19
На тая циците и са по-големи от главата ми.
просто корема ми е от няколко слоя бабунки
anonymous908491
09-01-2014, 16:22
Да не ти бях виждал и други снимки, щеше да е възможно да ме убедиш, защото говориш като дебела
Смотано. На работа пак ми върви доста криво, обвиняват ме че се скатавам, което не е далеч от действителността, ама с тия демотивиращи глоби, крещенето нон-стоп и пр, как да съм мотивирана за работа?!
Снощи си прекарахме добре, той е готин, но няма да си слагам цели или да имам очаквания, щото нещата са двустранни все пак.
Чакам я мацката да се прибира от мола, та да ходим вино да пием. Днес на работа заедно, ако и вечерта се озовем над 2 чаши вино заедно да си поклюкарим би било чудесничко.
Притеснявам се за университета и общежитията, ама се надявам всичко да се подреди <3
cos you're a sky, cos you're a sky full of stars, I'm gonna give you my heart, and I don't care, go on and tear me apart (:
girlwithblueeyes
09-01-2014, 17:26
Чувствам се тъпа .
bloodfrozen
09-01-2014, 18:21
Много якичко. Завърнах се най-сетне вкъщи, всички ме обгрижват и ми угаждат на прищевките. 8-)
Раздавам го активно отпочиваща от днес.
galaxy29
09-01-2014, 19:00
вечерта сме на билярд и ще се забавляваме
отложихме за утре или др ден, 'щото братовчедка ми е с подута буза и зъбобол, мен пък изгореното ме боли и и двете сме някакви убити и раздразнителни :д
galaxy29
09-01-2014, 19:00
Чувствам се тъпа .
че ти си си тъпа
leadyflame
09-01-2014, 19:01
Много тъпо се чувствам, научих едни нещица, които съвсем ме забиха.... поне съм няколко дена почивка.
С тебе ни събра случайността
един на друг сме били просто нужни
и сме се търсили, събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди.
Сърцето ми ще се пръсне от щастие и обич.
Eagle 123
09-01-2014, 19:08
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10292467_910631159000695_546473810986788799_n.jpg? oh=f14551dfcc83cd2ee6a695ed395d96a7&oe=54742C8B&__gda__=1415333339_62c565d42142c51d30a1414fdf56a48 c
SHPAIdURmeN
09-01-2014, 19:37
Айде на почивка в Претория €___€
https://www.youtube.com/watch?v=I0vUbXkvZTY
IWannaBeSedated
09-01-2014, 20:14
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/10292467_910631159000695_546473810986788799_n.jpg? oh=f14551dfcc83cd2ee6a695ed395d96a7&oe=54742C8B&__gda__=1415333339_62c565d42142c51d30a1414fdf56a48 c
моята мотивация :lol:
Замислям се за приятелите си и колко тъпи могат да бъдат понякога. :д Толко ги обичам тия говеда, ей! И как можем да се ебаваме с всичко. И колко са яки. И как никога не минава ден, в който няма нова изцепка, на която да се хилим като идиоти. Нда. Яко ми е - деня беше як. Особено завършека беше епичен де. Как, под ягодите, успях да прокървя през носа ТОЧНО на най-неподходящото място и да шашна ДВЕ от аверките?! :д Трябва да си сменя носа.
Напоследък ми е много емоционално вечер.
Егати.
Човек да не остане сам с мислите си... все ще се пръкне някоя дивотия, която да му скапе настроението.
someonestrange
09-01-2014, 21:33
Chudq se...Mislq za mn raboti
someonestrange
09-01-2014, 21:39
Typo mi eee...
leadyflame
09-01-2014, 21:47
Пак съм аз, няма с кого да комуникирам по това време, за това използвам най-лесния начин за изливане на мислите не само пред мен, но и пред никого конкретно. Как се излиза от тея шибани дупки би ми било инетересно да разбера??? Защо това е най-големия ми проблем, всичко винаги стига до това... аре ш му е*а маата.. пф
leadyflame
09-01-2014, 22:02
Би било отпускащо и вътршно наистина да завърши с "пф" и да прключа по въпроса... :д
Meonesssss
09-01-2014, 22:10
той пък намери кога да се обади 8) след дъжд качулка ...
някакво уморено ми е ...
душ и в леглото :) ще се спиии
SonataArctica
09-01-2014, 22:17
Ужас. Как може хората да правят толкова тъжни филми??? Кофти ми е. *подсмърк*
Йей, главата ми спря да кърви. Ще мога да спя по-спокойно. Успях да си дезинфекцирам раната с кислородна вода, ама поне някой да беше казал, че туй чудо изсветлява косата. Тези дни няма да мога да се отърва от блонди бъзиците.
Изморен съм, май ще погледам филмче и ще спя.
Имам толкова неща да правя преди да изчезна. Утре трябва да стана рано.
Ужас. Как може хората да правят толкова тъжни филми??? Кофти ми е. *подсмърк*
Кой филм си гледал?
Он: По-пропилян ден не може просто. Не отидох на тренировка, не отидох на интервюто на студента, излязох в 8 без 10 и естествено магазина беше затворен, не съм започнала да си тегля песните, не съм се изкъпала още дори. :lol: Ама 'баси странната случка, така и не разбрах коя беше тая. Ама така, като постъпвам толкова детски да си се чудя ся. Не, че е толкова важно, де.
С него най-накрая успяхме да завържем няколко свестни разговори. ^^ Особено вчера. И направо си бях поканена. Хах, какво пък, може и да се възползвам от това. Ей, 'начи, голям пич е тоя, много ме радва, жалко само, че сме толкова различни. Ама кой знае, де. :cool:
Не мога да повярвам, че го сънувах точно днес, ама шанс. И все пак малко по малко интереса ми изстива. Ще видим какво ще се случва.
NambyPamby
09-02-2014, 00:04
Честно ли? Horny ми е. 8-) 8-) 8-) Всичко ми е секс, независимо кое време от денонощието е, с кого съм, къде съм, какво правя... Във всичко виждам сексуален подтекст, а във всеки симпатичен младеж - потенциален отдушник. Тва вече не се трае, сериозно. Пуша два пъти повече цигари отпреди, пия два пъти повече отпреди, трябва ми мъж преди да съм си скапала тотално организма в опитите си да намеря заместители на един пенис. 8-)
Избило ме е на простотия и на лиготия, та ми игнорирайте постовете занапред. 8-)
Иначе тези дни, особено последните 3-4 са ми някакви много шантави, днес за първи път стигам до вкъщи, бях забравила вече как изглеждаше стаята ми. 8-) Толкова алкохолец и цигари всмукнах, че вече имам чувството, че от порите ми тече... Ще видим тези дни как ще се развият нещата, за жалост, все се формират някакви двойки и стават някакви забивки, а аз си стоя все така на сухо... Абе, идилийка. 8-) Ама то и аз съм проклето и претенциозно, хем не искам с кого да е, хем не искам после да ми се лепва като гербова марка, хем не искам и за една вечер без да влагам нищо... Хем боли, хем сърби(предимно сърби :D).
Той, естествено, се издъни, де. Подвел се е по малоумната си компания и става същия малоумник като тях, ама не съм му майка, да се оправя. Накрая пак аз ще изляза кривата, че съм се месила, така че предпочитам да си пестя съветите, да си чупи главата, никакъв не ми е. И без това след снощното състояние не искам нито повече да го виждам, нито да го чувам. Или пък искам, колкото да го гледам в очите, да му следя реакциите и да видя как ще ми отговори на директния въпрос. Уж не беше такъв, цялата компания го забеляза, че се беше омотал стабилно... Ебахти зора, ебахти чудото. Мъчно ми е за него, наистина много, искам да му помогна. Ама после се сещам, че той никога не е бил до мен, когато аз съм имала нужда и че понеже все е много самостоятелен и много знае, аз ще изляза лошата и тъпата, дето го спира и му мрънка, и пак за мен една кирлива неблагодарност, така че ще си стоя на гъза. Може да ми е болно, да ми е жално, но не съм аз тази, която ще го спасява. Когато имах нужда от помощ - други ми протегнаха ръка, не той. От какъв зор той ще ме мачка, пък аз ще му помагам? Да си чупи главата и тва е.
Хубавото е, че не ми е звънял тази вечер(за разлика от предните две-три) и всичко е 6. Все така да продължава, много ме кефи, и занапред да удържи фронта. 8-)
Животът е прекрасен и си е мой, няма да си губя времето с глупави хора. То едно е да е недорасъл, да се държи с неуважение, да е абсолютното безчувствено говедо, съвсем друго е да идва при МОЯТА компания, водейки някъв олигофрен и двамата да са в такова състояние като вчерашното... Ебах му мамата. Тука не уцели вече нито човека, нито мястото, нито изцепката.
Та мисля да продължа да си лекувам любовните мъки със стабилни купони и ако е възможно най-неангажиращ секс. 8-) Както не ми е било никога тръпка, така ми се прииска никой да не ми звъни, да не се запознава и да не идва при компанията ми, да не се обяснявам... 8-) Идеалното забавление би било, докато замина. 8-)
ForzaFelipe
09-02-2014, 00:31
Малко късно станало пак... :D
Eagle 123
09-02-2014, 02:16
Пхахах то време за сън не остана вече, сега се прибирам, в 7 трябва да излизам, е как ще стане тая .. ама нищо, едното за сметка на другото, иначе в момента нямаше да се смея толко лудо и да съм предоволен :D Хайде спорен ден на всички !
girlwithblueeyes
09-02-2014, 07:18
Трудно ми е да го избягвам и да не му говоря.Но е за мое добре имам си приятел и не искам да има коментари зад гърба ми .
Чувствам се отвратително, май се разболявам, нито се наспивам, нито нищо, глава, нос, гърло... оф...
^Ама нали няма да пропуснеш довечера? :/ (този път обещавам, че наистина ще е забавно :Д)
Пък нещо ми има, не знам дали трябва да се притеснявам. Ако не ми мине до утре ще отида на лекар.
Най-ужасната комбинация на света? О, определено е често кървящ нос и хрема, да. Струва ми се, че скоро ще мина да видя личните, щото вече плаша хората около себе си. Нда.
Ей сега докато си лежа си мислех, че искам някого, с когото да се гушкам и да правя секс ама... Файда, ще се преживее и този период. С Намби май сме на един хал, съдейки по първата част на поста ѝ. :дд
Още се чудя на какъв спорт да се запиша. Сиг. ще е фитнес, че май е близо до факултета. И на плуване бих ходила, обаче е твърде ангажиращо. Или пък йога. Хмммм.
Dagichka
09-02-2014, 10:14
йогаа :3
обичам такова време, да духа вятър, да е приятно топло и да грее слънце мм <3 всички изследвания са ми ток и жица, беше дооста интересно с тва ЕКГ и жичките :Д а пък батерията ми достави някъв пич без униформа на мотор, нп :д
позитивно ми е.
омгомг
май успях :о
даноданодано
сега не мога да разбера със сигурност, обаче ако е станало е много вълнуващо.
anonymous708973
09-02-2014, 11:05
...
Ох, знам, че не е хубаво да се смея на чужд гръб, ама ме изпълваш с живот отвсякъде, пхах.
Ох, бях забравила каква идилия е да се оправям МНОГО бавно и лежерно за лекция, докато пия кафе, гледам сериал и си слагам всеки възможен грим по лицето с ясната идея, че ще трябва да го трия преди фитнеса.
Опитвам се да се отвличам и й се дразня. Още малко ще иска да се рови във всички стаи в общежитието заради едно пране, егати, не се ли съобразява малко. Това, че не рева по 80 пъти на ден не значи, че не ми се къса сърцето... явно още съм в denial фаза. Упорито отказвам да повярвам, иде ми да литна към българско само да се уверя, че ще ме посрещне на вратата и всичко ще е както преди.
И на тоя фон тя седи и се цупондри за... сако, братче. И работни престилки по 8 евро.
Голямото избиране на фотоапарат започна. Нямам си и на идея какво искам все още, единствено знам, че снимането със сапунерки и турбосапунерки приключва! За жалост около мен няма и никой близък, който да ми помогне в избора. ;/
galaxy29
09-02-2014, 12:16
обичам такова време, да духа вятър, да е приятно топло и да грее слънце мм <3 всички изследвания са ми ток и жица, беше дооста интересно с тва ЕКГ и жичките :Д
мдам, много приятно време :д
ще ти дойда тайно на свиждане, облечена като медицинска сестра, за да не разберат строгите ти родители, че съм от тийн форум :oops:
^Ама нали няма да пропуснеш довечера? :/ (този път обещавам, че наистина ще е забавно :Д
Там сме, споко. :Д
you say you love me
and then you do it again, you do it again
leave me
IWannaBeSedated
09-02-2014, 14:22
Положението с всеки изминат ден става все по-отчайващо.
Трябва ми чудо.
Трябва ми чудо.
нещо такова.
не знам как се чувствам. ужасно странно е. предстои ми грандиозна промяна и я (пред)усещам.
а времето отлично илюстрира вътрешния ми мир. по хубав и балансиращ начин.
спокойна съм, макар че не би следвало да съм.
чувствам как съм се отдалечила на доволно разстояние от материалния свят и ми харесва да живея на ниво идея, творчество, ментално съществуване. малко се плаша дори. твърде далеч съм от земната си природа. ебаси.
...Rammstein...
09-02-2014, 14:27
преди малко се прибрах, от части се радвам,че съм вкъщи. Не очаквах,че ще ми липсва толкова много и просто искам да го прегърна, да знае че съм до него..ей така без думи
NambyPamby
09-02-2014, 14:49
Ох, знам, че не е хубаво да се смея на чужд гръб, ама ме изпълваш с живот отвсякъде, пхах.
С кое точно? 8-)
он: Естествено, че нещата няма да вървят по план, това съм аз. В последния момент всичко се променя. :D Отреагирах бързо, де, даже си намерих компания за пътуването. Да минава утре, да се получат работите и една грижа по-малко ще имам на главата.
Иначе се чувствам зле. Цял ден се мотая из града по работа и... Цял ден някакви човекоподобни ми подсвирват и подвикват каква сладурана съм била, то не беше оглеждане, то не бяха жалки опити за привличане на внимание, ебахти кошмара. 8-) Пък нито съм била разголена, нито нищо - къси гащи и потник, и кецове, супер смотана бях, не мога да разбера що ми се лепяха някакви отрепки, с какво, по дяволите, съм заслужила тази неземна чест. oO Поне вече съм си вкъщи и съм в безопасност. 8-)
Пък тоя състезател, дето спорадично се появява, баш днес реши да се държи като сърдита свекърва и да ми държи сметка за някакви неща. оО Ебахти злобното заяждане и злобните подмятания, аз обаче реагирах подобаващо в моя си тон - хапливо с нотки на очевиден непукизъм, милия съвсем откачи. 8-) Явно последния път не съм го отрязала достатъчно категорично и дипломатично, 'щото пак се тика между шамарите, че и го играе обиден. 8-) На мен пък след тоя ден с всякакви досадници ми е доста тъпо вече, не ми се търпят още простотии, та вместо да лицемернича, направо си казах квото мисля и това е. 8-) Тъпо е, щото ще се засичаме често, да не кажа ежедневно и не е хубаво да има напрежение, ама... Да не ме е предизвиквал, не улучи момента.
И в тоя ред на мисли, все се чудя защо баш такива нестабилни емоционално индивиди ми се лепят да ме заговарят, да ме свалят и са много сърдити после, като не се получи? Труден ми е характерът, то си личи и от пръв поглед, що се стимулират все да ми изпробват търпението, идея си нямам. Или не изглеждам чак толкова зла, колкото си мисля, или просто обичат обречени каузи. 8-)
Чак се страхувам тия дни какво ще стане... Изобщо не ми се излиза и не ми се завързват пак нови запознанства, да вземе някой от компанията да тръгне с рогата напред и да ме сваля, и аз каквато съм търпелива, като нищо ще го порежа като кисела краставица. 8-)
Ох, отивам да чистя, че май твърде много енергия съм насъбрала. 8-)
nepowtorima
09-02-2014, 15:03
отново не съм в настроение. нямам желание за нищо.
тъпо ми е.
не искам да ми е скучно. пак нищо интересно не се случва.
доста неща не трябваше така да се случат.. явно за това ми е толкова сдухано..
ще ми мине кво да правя..
все нещо ще се промени, но вътрешната ми болка - никога...
TheDevilInMe
09-02-2014, 15:13
Трябва ми чудо.
Точно същото :(
kalpazanka
09-02-2014, 15:16
Взех решение да си взема коте,че в Студентски ми е скучно като съм сама,сега трябва да реша какво да е..и така!
Улично! Ще ти е благодарно до гроб!
DisappointedDreamer
09-02-2014, 15:23
Побрах 6 години от живота си в 3 кашона - чувствам се геройски.
И някак самотно.
майка ми сигурно се е побъркала :Д. забравих звука на тела изключен цял ден и wooohooo има хора, на които им пука за мен ^^
току-що получих интересно предложение за вечерта и не мисля да го пропусна. тряа да се оправям, ма ме мързи да кръцна. оправи ми се настроението. ако можеше да не мисля и за тва досадно нещо -.-
Чувствам се като пълна глупачка. Тази вечер няма да се спи. Определено.
kalpazanka
09-02-2014, 19:09
Гадно ми е, сдухано, а дори няма конкретна причина...
Нещо пак някъде съм настинала, пфф. Значи много мразя така да се влача, ако ще се разболявам, да се разболявам като хората. Кво само половинчати работи правя?! Пфу. Иначе ми е гушкаво все още, така мисля. Обикновено тия разнежени периоди минават бързо ама сега нещо се задържа бая, че не знам. Той оня хубаво ми викаше да мина през тях да ме цапне с нещо през главата и да се свършва, но аз... Акъл на буци.
Christinna
09-02-2014, 19:22
Как се излиза от тея шибани дупки би ми било инетересно да разбера??? пф
И на мен би ми било..
SonataArctica
09-02-2014, 20:05
Сънувах толкова откачени неща, че не е истина... Още ме държи.
Не ми изтърпя търпилото за хубаво качесвто и гледах Edge of Tomorrow. Много готино филмче. Хареса ми.
Нещо хубаво - имам чаша с хубаво розе. Нещо лошо - бутилката е празна... ;/
Яд ме е като куче, че Григор не взе гейма. :x
Вече не ме боли главата, хехе.
И на мен би ми било..
С въже...
Тъкмо си мисля, че днес ми е прекалено хубаво, за да е истина и точно тогава... БАААМ, навлекът се появи на хоризонта. Знаех си, че все нещо гадно ще се случи. 8-) Не знам вече как да обясня на това човече, че не го искам в живота си. Пробвах по заобиколен начин - не стана. Казах му го право в очите - не стана. Избягвах го няколко месеца - не стана. Само като я видя тая физиономия и главоболието ми се завръща. Егати човека, егати чудото... Той се бъзика с мен, че е време за ограничителна заповед, но предчувствам, че и тя няма да помогне. xD
Изморено ми е. Искам да се гушна в някого и да заспя.
galaxy29
09-02-2014, 21:52
цялата съм в рани, какво момиче съм, нямам търпение да се махнат ;//////
fUcKsMiLe
09-02-2014, 21:56
Изгарям.. искам да ги убия всички. Чакам момента, в който ще се махна и ще ви кажа: "Майната ви на всички". Ако не спрат да се държат така, все едно съм на 10 години и не знам какво искам, ще им покажа обратното. Хич не цепя басма по принцип, търпя ги, но моето търпение също си има граници. Жалки подобия на същества.
Бясна съм.. ще почакам още 15 часа, докато се върне той от работа. Ако се държи по същия начин, ще види какви ще са последствията. Не обичам да се държат с мен господарски, все едно ме притежават. И аз не обичам да го правя, но един път ще стане на моето и този път, ще си остане така.
Веднъж да имам планове и те да ми ги развалят. Веднъж... втори път няма да се повтори.
Както съм подпалила от вчера сутринта, така днес ще изгори фитила ми и ще видят какво значи да съм в разцвета на емоциите си. Кофтито е, че са от лошите емоции. Омраза, разочарование, ако продължат - ще видят и какво значи безразличие.
В такива моменти ми липсва едно човече, на чието рамо можех да си извадя всички карти, да ги поставя и то да ме разбере, подкрепи и успокои. Липсва ми топлината, любовта му. Въпреки последните развития на нещата, в този момент ми се иска да съм с него и да съм спокойна. Тъжно ми е. Много заебало такова.
anonymous708973
09-02-2014, 22:11
С кое точно? 8-)
В случая - с първия абзац за заместителите на разни определени органи; иначе с изказа и заключенията си :D
Ох, трупясвам в леглото след тренировка, а дори не беше кой знае колко натоварваща. Идилично ми е. Утре пак - трети ден подред, мухах. И после ще си прекарам вечерта с него, за два дни съм го видяла за 5 секунди буквално и направо ми липсва, хъх.
Семестърът почна, набъкаха ни с крайни срокове за всякакви простотии, мноооого ще е тежко, бе.
Аз съм безкрайно раздразнителна, ама е с повод тоя път, та девойката може да го отнесе - къде невинна, къде виновна. Направо съм като топка слама, даже клечка кибрит не ми трябва, сама ще се подпаля.
girlwithblueeyes
09-02-2014, 22:28
Притискания до стената,докосвания на устните,подмокрящи СМС си май му се иска но няма да стане .
Притискания до стената,докосвания на устните,подмокрящи СМС си май му се иска но няма да стане .
ъхъхъхъхъхъхъъхъ хахахахахаххаха ахехехехехлелекекекекке
2:16 е, не ми се спи и се чувствам ужасно.
В случая - с първия абзац за заместителите на разни определени органи; иначе с изказа и заключенията си :D
Ох, трупясвам в леглото след тренировка, а дори не беше кой знае колко натоварваща. Идилично ми е. Утре пак - трети ден подред, мухах. И после ще си прекарам вечерта с него, за два дни съм го видяла за 5 секунди буквално и направо ми липсва, хъх.
Семестърът почна, набъкаха ни с крайни срокове за всякакви простотии, мноооого ще е тежко, бе.
Аз съм безкрайно раздразнителна, ама е с повод тоя път, та девойката може да го отнесе - къде невинна, къде виновна. Направо съм като топка слама, даже клечка кибрит не ми трябва, сама ще се подпаля.
Втора година а ? Кога беше ученичка кога си на път да преполовиш висшето. Времето си лети стабилно с всяка изминала година.
anonymous708973
09-02-2014, 23:53
Мани бе.
Ужас.
Всеки иска нещо и те юрка нанякъде. Абсолютен сървайвър ще е тоя семестър.
HollyGolightly
09-03-2014, 00:05
Всички си написали "September, surprise me" Само аз ли не искам никакви, ама никакви изненади този месец?
16 градуса ли бе? Добре.. : )
Имам само едно излизане и се връщам в нас, и трупясвам с книга, и край просто.
paradosou
09-03-2014, 08:14
Имам усещането, че времето тече опасно бързо. Честно казано се очертава скоро да се окажа неподготвена, въпреки че се старая да не е така. От друга страна... не може все да си в час, да реагираш адекватно, да взимаш точните решения и т.н 8-). Особено когато си млад.
Не, наистина, просто ли сичи по всичко, че не грабвам максимума от възможностите край себе си. Отделно оредяха контактите със страхотниците, които въпреки прекъсванията все повече харесвам. Виждам нещо като несъответствие в характера си - хем човешкия фактор :D ми е много важен и се явява основното, което ме кара да се чувствам жива и мотивирана в най-пълния смисъл, хем същият тоя човешки фактор получава нереално пренебрежение понякога. Да... така го написах, че сигурно изглежда супер нормално, хаха. Все едно, няма да е за пред форум да се впускам в подробности. Драмата /силно казано, разбира се/ винаги е в това, че не се отпускам достатъчно. Хората отиват в абсолютно непознат град за една вечер и малко от следващия ден, за да се явят на изпит, предварително го поливат в дискотека, после разбират, че времето е напреднало и остава малко до началото, т.е хич не трябва да се мотаят, НО накрая пристигат, пишат си всичко достатъчно добре и после им остава само да се радват на резултата. И за целия свят да изглежда несериозно, на мен пък ми е симпатично и даже смятам, че заслужава респект. Поне съм се зарекла да си открадна частица (а защо не цял къс, буца, декар, хектар :smt043??) от доброто съчетаване на стремежите със супер лежерни моменти.
:)
Christinna
09-03-2014, 08:55
Откога чакам такова време..вали, духа, мрачно е.. обожавам <3
идеално ми е
girlwithblueeyes
09-03-2014, 09:04
Защо въобще се занимавам с него ...
Аааа на тоя щях да му вкарам един десен. От 4 месеца ми се обяснява,че трябвало да се направи туй-онуй,с цел по-бърз интернет. Да,ама никаква не я е свършил. Като хората пресрочат,ги сече едно хубаво...говедо!
Тея дни съм (пре)възбудена,от добавките ще е,но нямат листовка. Да проверя в интернет е истинско изпитание за нервите,а аптекарят е много секси и не мога да поема риска да се консултирам с него...
Мъка
божке
мъка
Искам да го направя. Може би изпуснах момента обаче, сега вече май няма да се получи. Пък и той ми, ъм... разреши(?), абе, окей е с това, но май защото си мисли, че няма да го направя. А сега вече като знае може би наистина няма да го направя, защото се притеснявам. Ох, не знам, направих някакъв плах ход, дано да потръгнат нещата и все пак да се получи. Многомного се надявам, би било страхотно. И ситуацията е перфектна.
//North Atlantic Treaty Organization
Come Together (песента)
хероин
I end lives
нобеловите си бяха така
имената не ги помня, но не бяхме уцелили нито едно
този първият действително беше негър, но не правилният
спечелихме специалния въпрос, който беше колко см е гръдната обиколка на Гери, Андрей позна с точност - 90см :д
weheartiit
09-03-2014, 12:14
Бил е тук,а не ми звънна,не че и очаквах де ,вече се примирявам с нещата ...
Напоследък се чувствам не на място сред моите хора,не знам какво ми става
сякаш са някакви непознати с които нямам какво да си кажа,а до скоро не беше така.
И тя още не ми е писала и не знам ще се излизали,няма ли ,сякаш ми се иска да
излезем и да ми е яко като за последно.
shmatarok
09-03-2014, 12:41
Дните си минават, моят багаж е до никъде и съм на тръни все повече и повече. Искам да е 13ти септември вече да кажем, всичко да ми е наред и да не се тревожа за нииищо!
DisappointedDreamer
09-03-2014, 13:51
Толкова калпаво се лакирах, че... ми се плаче. Кълбо от нерви съм днес и като знам, че трябва да присъствам на раздаването на дипломите, ми идва да си изкопая дупка в матрака на леглото и да се закопая обратно в нея с одеала, възглавници. Мрак. И почукващите клонки на дървето отвън по прозореца ми.
След цигара ще съм по-добре.
Дотогава, няма да поглеждам ръцете си.
paradosou
09-03-2014, 13:56
Толкова калпаво се лакирах, че... ми се плаче. След цигара ще съм по-добре. Дотогава, няма да поглеждам ръцете си.
Ха, аз отдавна капитулирах по отношение на фигурките по ноктите. За мен само едноцветни лакове, другото е невъобразим кошмар :-D.
Ха, аз отдавна капитулирах по отношение на фигурките по ноктите. За мен само едноцветни лакове, другото е невъобразим кошмар :-D.
Нда, същата съм.
Иначе ми е яко - говорят ми разни неща едни яки хора. Ще видим обаче дали ще им стиска да си изпълнят казаното. :д Ма като я знам как ѝ повява вятър между ушите, като нищо. Днес ми е приятно, не си кашлям дробовете като идиот, не съм чак толкова хремава вече. Мисля цяла вечер да кисна из нас, че нещо почна неква буря, не ми се хвърчи, а тухлите съм си забравила в баба.
Денят беше страхотен докато не се наложи да разубеждавам малкия за ТЪПИТЕ БУТОНКИ. Това лапе не искам да е под мой надзор никога повече! НИ-КО-ГА!
Обичам децата, но той е прекалееееено лигав.
Такам, все още нямам отговор, но каквото-такова, и утре е ден, нищо, че ще е по-различно. Уповавам се на петък, най-оптимално е разпределено времето. Ако и тогава не стане, еми здраве да е, явно не е трябвало да го правя.
О, бях забравила за Остава утре. :)
Иначе изглежда като да съм преглътнала мисълта, че баща ми е пълен тъпак, и не се трогвам от действията и думите му. Дано не е само временно, де.
И днес класната ми се обади с куп ласкателства и предложение, беше много мило. :Д
Искам да го направя. Може би изпуснах момента обаче, сега вече май няма да се получи. Пък и той ми, ъм... разреши(?), абе, окей е с това, но май защото си мисли, че няма да го направя. А сега вече като знае може би наистина няма да го направя, защото се притеснявам. Ох, не знам, направих някакъв плах ход, дано да потръгнат нещата и все пак да се получи. Многомного се надявам, би било страхотно. И ситуацията е перфектна.
//North Atlantic Treaty Organization
Come Together (песента)
хероин
I end lives
нобеловите си бяха така
имената не ги помня, но не бяхме уцелили нито едно
този първият действително беше негър, но не правилният
спечелихме специалния въпрос, който беше колко см е гръдната обиколка на Гери, Андрей позна с точност - 90см :д
E с'я ме е супер яд за I end lives.
И да, оо, оостава.
едит: просто чувствам как сърчицето ми скорострелно пада в някаква пропаст, обаче не го бутам аз в нея, и не мога да го спра, и ох, тъпня
Colouring
09-03-2014, 15:32
Прибрах се към обяд и хубаво си поспах до преди малко. Три нощувки изкарахме, чистият въздух определено се усещаше. Малко слаби ни бяха вечерите /в смисъл, че рано лягахме сравнено с другите пъти, когато сме ходили там и сме стояли до сутринта/, но пък беше забавно. Беше хубаво, докато траеше, а сега всичко е на път да свърши.
Не искам.
Навън вали и гърми, времето е в унисон с настроението ми. Мъчно ми е някак, свит ми е коремът, нещо ме кара да не мога да преглъщам. Не ми се излиза, то няма и да мога в тая буря де. Ще си седя с музиката си и ще се излежавам.
Супер скапана се чувствам, направо капнала. Прекалих с храната, карах се с 36453646343654 човека вчера и днеска, ама нейсе.
С'а си слушкам хубава музика и свиквам, че тря'а стана бимбо, 'щото т'ва се иска явно от мен.... :х
Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo
Ех, ама много гадно и студено било в тая София, а аз с някакво късо панталонче бях тръгнала. А нататък да не говорим, с дълъг панталон и суичър ми е студено, а в Швейцария ще си умра на място, като им слушам разказите. Да си бях взела едно яке вместо втория сличър, ама тцт, толкова ми е акъла. Както и да е, все ще измисля нещо, ако трябва един върху друг ще ги нося, да не си рязвалям момента сега. Словения е хипер яка, много ме радва, хотела е страхотен, има wifi (очевидно), абе перфектно ми е. С удоволствие би си прекарала следващите дни тук и да ме вземат на връщане, и без това не си харесвам компанията...
Та в този ред на мисли, нормално ли е тя да ме дразни? Или просто винаги ме е дразнила, но сега го осъзнавам, пряди съм си затваряла очите. Sad-ва за простотии и така ми разваля и моето настроение, все нещо й става, не може да изчака да се качим до стаята, за да се залепи за телефона /a.k.a. messenger и whatsapp/, ама иначе нали, с мен е в компания, отделя се супер странно и се опитва и мен да ме отдели заедно с нея /ама няма да го бъде/ и като добавим тук-там опитите за командване просто ми се преисква да я замеря с нещо голямо и тежко! :cool: Шегата на страна, не знам как толкова много ме е радвала, защото знам, че не са от сега тия неща, ама аз малоумна ли съм била?! Сега си уредих поне една компания за карти пък тя, асо иска да идва. Запознах се с двама-трима човека и от останалите, надявам се да се умножат до няколко дни и ще я оставя да си се дели сама, ако иска. Гррр.
Вчера хем препрочетох съобщенията и изобщо не ми подействаха така, ама днес като си спомних предисторията в детайли и пак ме запали малко. Ама имам нужда просто от random емоции сега. Останалото ще му мислим по-късно.
Бтв явно на мен нещо не ми е наред, но въпреки мокрото времи и сминящият се от двете крайности климат в автобуса, въпреки кратките моменти на отчаяние, всъщност ми хареса да пътувам 15-16 часа. :cool: И все пак имах много по-различни очаквяния за мястото, на което да съм, ама това да ми е проблемя.
П.С. От телефона съм, сигурно имам доооста грешки, не ми се проверява, ще ме извините. :D
ОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМ си приятелите. Тва в девет и двайсет да си подпийнал си е живо геройство. Тия са се почнали от сутринта, ей! :д Яд ме е, че не съм от тяхното село, че ако не друго, поне сеир щях да зяпам.
TheDevilInMe
09-03-2014, 18:40
http://media.giphy.com/media/12l3QWIaQOe7pC/giphy.gif
girlwithblueeyes
09-03-2014, 20:03
Оххх добре де защо се получава така трябва да спра да ги гледам тия простотии и да се стегна .Почвам да си представям разни глупости и това не ми харесва.Трябва да се стегна и да се държа зряло и на място.Имам да пиша доклад а вместо това аз се занимавам с глупости и хапя устни защото трябва някой хубавичко да ми се накара.
Много. Съм. Добра. 8-)
И обещавам, че повече никога няма да му го причиня!
Многоооооо ми се танцува. :Д И утре май след Остава ще се запътим към Рокендрола. :Д
всеки път се усмихвам, когато те видя, и си мисля тамтарарам небето е близо
TheDevilInMe
09-04-2014, 05:01
Добре ми е, едно такова хубавичко, тази нощ се наспах, ама наистина, нямаше и буря за щастие. Остава само да не вали до обед, защото много искам да се разходим двамката, хем и да свършим работата. След мъничко пак ще си поспя и такам, всичко ще бъде наред. :)
pandabear
09-04-2014, 05:23
където и да отида все е мокро. хубаво ми беше, въпреки времето. даже смея да твърдя, че повече си починах. направих и няколко доста приятни запознанства. харесвам есента, най-приятните разходки се получават тогава, ама ми е малко рано за нея все още. студено ми е. пие ми се чай и ми се гледат филми в леглото. днес трябва да си подредя гардероба и да отида да си взема картата за фитнес, а после да сготвя нещо вкусничко. хубавата новина е, че успях да си уредя работа от януари месец в клиниката и много, много, много, много се радвам (((((((((: абе, чудно ми започва този месец, доволна съм :)
Ама пак ми пречи, бе. И естествено му писах, той май се прави на ударен, ама все тая. Да кажем, че този път наистина ме интересуваше защо не са се виждали, но следващият път когато му пиша, без негова инициатива за нещо, ще си изхвърля телефона през някоя теряся, висока тераса, заклевам се!
Няма да се търпя пак отрицателна и да ми е гадно. Аз един вид се накарах да го мисля, от която по-глупаво неща нямам просто. Ще се радвам на останалите, ще се радвам на нещата около мен и информатика ще е единственото, което наистина да мисля. Meh. Как е възможно да съм толкова загубена?!
А тя с тия сърца просто ми идва в повиче. Мисля, че това им е цялата хронология. Не я имах за толкова лигава преди, ама какво се бърсам и аз? :cool:
Лятото беше динамично и интересно :)
3 месеца в Кранево, седмица в Габрово, следват две седмици в Русе :)
Супер ми е!
Само ме е яд, че утре заминавам и не можах да си поръчам нещата по-скоро ... Събраха ми се няколко поръчки, които няма да успея да завърша преди 25-ти и момичетата ще трябва доста да почакат :?
Както и да е. Сега мисля да го ударя на релакс и филми, че и без това от тия хапчета ми се доспива :?
за пореден път се убеждавам колко важно е да си здрав и в кондиция. голям филм направих. знам, че преувеличих, но именно заради това не позволих нещата да се ... 'развият'. минава ми доста по-бързо от очакваното и съм много щастлива^^
Colouring
09-04-2014, 08:24
Много хубаво се спи на дъжд, точно такъв здрав сън ми трябваше. Аз ще бързам да се пооправям, че след малко ще ми звънне да излизаме. Тези дни си обещавам да съм силна! Искам да съм такава, искам... дано да мога да бъда. Ще се усмихвам и ще го прегръщам силно, сълзите трябва да почакат.
Само ще си допия кафето, да се разсъня, че станах преди половин час, и излизам да тичам пък.
После ще се включа пак, припявайки Остава.
Обнадеждена съм. Излезе вариант за по-добро бъдеще. Няколко месеца имам да се подготвя и окончателно да скъсам всички връзки с всичко тук. Пожелавам си късмет...поне веднъж в шибания ми живот.
МОЛЯ!!!
брей, чак и форумът пише за това
http://www.teenproblem.net/a/9-cooltura/44746-balgarski-zvezdi-se-prevrashtat-v-angliiski-muzikalni-ikoni-za-edna-nosht/'
да?
lisi4ety
09-04-2014, 10:47
Много започва да ме блазни идеята да работя през годината, ама знам, че това вече съвсем ще ми провали успеха в университета и съм пред голяма дилема в момента..
И въпреки че току-що папнах още съм гладна и не знам къде да изровя нещо, никаква храна няма в тоя офис, майка му стара ;д
Ще полудея! От сутринта съм ходила около 4-5 пъти в МВР-то, за да си изкарам ЕДИН Ш*БАН ПАСПОРТ. Единият, от които беше ненужен, между другото.
Д. продължава да се прави на ударен с правата лопата. След малко трябва да го видя къде се губи, че след 4 часа сме на вечеря, а не ми се е мяркал пред очите от снощи. Дори и онлайн.
Как може да ми направи печени ГЪБИ с пълнеж от шунка и МАЙОНЕЗА, поръсени с МАГДАНОЗ? Имам чувството, че се подиграва с мен. Изядох си единствено шунката от едното уважение. Реших, че и този път няма да провалям вечерта. На третата подобна изцепка обаче няма да си мълча.
едит: За протокола - трите продукта, написани с caps lock са единствените три неща, които не понасям.
girlwithblueeyes
09-04-2014, 11:10
Не мога да повярвам че станах толкова късно от много години не ми се е случвало да стана по-късно от 8 :D и имам намерения поне 1 път в живота си да прекарам целият ден в леглото .
Искам днес да се получат нещата и да успеем да се видим.
много странно.
егото явно е най-крехкото нещо в мен, щом получавам сърцебиене и чак ме удря в главата.
дори когато вече не ми пука, пак го преживявам зле.
мразя да се подиграват с мен, а не е като да не ми се случва.
някаква подобна глупост ме запрати от спокойното ми лежерно утро в ада - и за по-въздействащо - за момент изгря слънце:Д:Д:Д
мра-зя да се гаврят с мен. просто мра-зя.
а всичко това ми се е случвало вече и то в този форум. бляк.
иначе съм добре, уча езици и съм много зарибена. като се успокоя и спра да треперя - пак
SHPAIdURmeN
09-04-2014, 11:53
Я, тъпанари ! :lol:
Аве, пие ми се, ве! Избухва ми се. Баси, всички са некви заети. Искам некъф концерт, събиране, дискотека... Нинам. Иначе ми е ако, хах. Кафето е животворна напитка.
Надъхах се. Ако продължи така, може и да стане. Стига да не прецакам нещо в последния момент или пък въобще да не е било с такава нагласа. Ще видим.
IWannaBeSedated
09-04-2014, 14:07
На когото не му допадам - у лЕво. Не съм длъжна на никого.
Разглеждам ФотоСвят и виждам, че един от участниците в групата е несебърлия, който на всичкото отгоре познавам. Доста очудена, отварям профила му, за да намеря негови фотографии и какво да видя - унииииикално красиви снимки, доста от тях от сватби, с уникална композиция и страхотни като идея. Излизам навън и същия този несебърлия обикаля с баничка в ръка площада пред нас. 8-) Е как да не го заговоря? Близо час и половина съм седяла навън и съм си говорила с него за фотография. Така се унесох в разговори, че в момента закъснявам. 8-) Но хич не ми дреме, много ме изкефи физиономията му като му казах, че и аз снимам. :D "Много ще ми е приятно да поснимаме заедно някой път". Не съм много сигурна това друг вид покана ли е, но няма значение и без това. :D Лятото беше чудесно, а зимата се очертава да е още по-чудесна. ^^
Току-що някои хора се сетиха, че е време да стават от сън и да си измъкнат гъза от тях. НАЙ-ПОСЛЕ. Адио рио.
Искаш да ме зарежеш заради най-добрата ми приятелка? Просто опитай. А аз ще съм там за да гледам, както и за да ти го напомням след това!
Смесено ми е такова. Отвратена съм от цялата ситуация, изпълнена съм с пасивна агресия, а тя дори съзнавайки грешката си, няма да промени нищо. Това е то - егоизмът.
От доста време си мисля разни неща... и само липсата на алтернатива ме спира от няк'ви по-крайни действия. Аман от вятърни мелници! Аман от хора, които ми мислят доброто докато вършат неща в мой ущърб.
В никой случай не бих поискала днешните обстоятелства, но пък най-накрая имам възможността да се уединя със себе си. С'а ми тря'а само женско филмче и кутия салфетки.
Утре ще знам какво да направя.
Dagichka
09-04-2014, 17:19
не мога да осъзная, че операцията мина :cool: странно ми е, не помня кви съм ги плещила, ама здраве да е ;д
сега да заздравее без проблеми и съм готова на нови предизвикателства :д
хммм...страх ме е от промяна, пък толкова мрънках за нея...сега ще ми се връща...не искам да си оправям багажа, не ми се занимава...обичам май..
Пфф много мразя да се сбогувам. Плаках на всеки един на рамото по мнооооого. ;/
едит: Осъзнах, че напоследък съм свръхчувствителна, плача за най-малкото, разстройвам се от най-малкото и обратното - най-малкото може да ме зарадва. Не съм сигурна доколко това е добре.
galaxy29
09-04-2014, 19:32
не мога да осъзная, че операцията мина :cool: странно ми е, не помня кви съм ги плещила, ама здраве да е ;д
сега да заздравее без проблеми и съм готова на нови предизвикателства :д
нали знаеш, че се радвам, гичи
ще те водя на стриптийз :д
С нея си обменяме бацили цяла седмица, но е време да се дрогирам яко с лекарства и да се закрепя, защото нещата стават все по-сериозни. Утре се местя със 115-те ми куфара, въобще не знам как ще си побера багажа в тази консерва. Събота и неделя изчиствам стария апартамент и в понеделник съм на линия от 7:45 за лекции.
Имам твърде много неща на дневен ред и не знам как ще избутвам всичко.
Вече се чувствам експерт във воденето на писмена кореспонденция на чужди езици, като някакъв call център съм. Пиша по 10 писма на ден до някакви фирми и организации.
Поне ще уча супер интересни неща, с изключение на материала по метаболитна биохимия, който си е таковал таковата здраво. Вторият семестър има голям шанс да се видя в ролята на асистент-преподавател по наука на първолаци и съм сигурна, че ще е много интересно и обогатяващо. А ако не ме удобрят за този стаж, другият ми избор е стаж в лаборатория, който също звучи прекрасно.
Уффф, имам толкова готина специалност! Ако спрат да ме заливат с помии отвсякъде другаде ще е чудно.
Марко умре, съжалявам. Даже вече не ми е ядосано, все тая ми е. Хапнах, пуших, след малко един душ и се пльосвам да гледам сериал. Викам само един епизод и лягам да спя, че тая сутрин ме проверяваха дали дишам ама да видим. То тва е баси крастата, човек. С един епизод сложно ще се размина.
SHPAIdURmeN
09-04-2014, 20:13
Стига - на кого отмъщаваш?
Целуваш друг на инат!
Стига - кого заблуждаваш?
Утре ще се мразиш пак!
Стига - бях на твоето място,
но дали те прежaлих? Познай?
От мен се нуждаеш ужасно,
поне пред себе си признай!
http://www.youtube.com/watch?v=iGJBBraiivo
ух ух
@Lilanda, кой тоз, бре? 8-) Преди ФотоСвят ми беше много любимо място, а сега само хвърлям по някой поглед да видя каква е темата на поредния спор.
Много студено днес... и дъждовно. Отвратително дъждовно.
Поне открих кой чифт маратонки ми пропускаше вода.
StringTheoryPracticist
09-04-2014, 20:24
нз. мех.
:/
@Lilanda, кой тоз, бре? 8-) Преди ФотоСвят ми беше много любимо място, а сега само хвърлям по някой поглед да видя каква е темата на поредния спор.
За Иван Славов говорех. 8-) Иначе ти препоръчвам да влезеш и да видиш пиннатата публикация. Много позитивизъм носи, чак очите ти се насълзяват.
За Иван Славов говорех. 8-) Иначе ти препоръчвам да влезеш и да видиш пиннатата публикация. Много позитивизъм носи, чак очите ти се насълзяват.
За учителката ли? Четох я днес по едно време и да, определено ти става много мило докато четеш поста и коментарите под него. Евала на това момче - Мартин, ще ми е много интересно да видя първите снимки. Дано само не ги пропусна.
Иван Славоооов... не ми е привличал вниманието преди, но му разгледах сега снимките набързо.
За учителката ли? Четох я днес по едно време и да, определено ти става много мило докато четеш поста и коментарите под него. Евала на това момче - Мартин, ще ми е много интересно да видя първите снимки. Дано само не ги пропусна.
Иван Славоооов... не ми е привличал вниманието преди, но му разгледах сега снимките набързо.
Ще те известя на лично тук като жената публикува нещо, ако искаш. ;д
Иначе той днес спомена, че не качва особено в групата, главно коментира. ;д
galaxy29
09-04-2014, 21:52
нямам търпение да отида на море СССССС:
не съм ходила от 2012 и ми е мн въодушевено :д
http://youtu.be/I6_n1pmsDGI
AnarchyBoy
09-04-2014, 23:48
https://www.youtube.com/watch?v=U-uMfPrP-2g
:grin:
girlwithblueeyes
09-05-2014, 00:07
Защо не мога да спя бе ? Само глупости са ми в главата въртя се и си представям разни простотии.Писна ми трябва да заспивам вече..
NambyPamby
09-05-2014, 01:00
Гадната серия продължава. 8-) Общо-взето се наслушах на всякакви глупости тези дни. Имам чудесно семейство, за тяхно нещастие, не могат да ме сменят, нищо, че и това чух вече. 8-) Не се докарвам до нервни сривове вече, не плача, не се ядосвам, пропускам покрай ушите си и бх.
Бившият и той да не остане назад тръгна да ме товари с неговите глупости, игра го обиден и след пълния ми непукизъм мисля, че съвсем се засегна. 8-) В друг случай сигурно щях да вляза в неговия стил и пак да се набутам в излишен филм, ама толкова вече ми дойде нанагорнище с другите глупости, които ми се стовариха на главата, че само неговите селски тарикатлъци ми липсват.
За няколко седмици пораснах от раз. И то - без никаква причина. Хубавото е, че бързо се съвзех от шамарите и го обърнах на откровена неебателност. В противен случай, да съм откачила досега или да съм се сринала напълно.
Като няма да получа подкрепа отникъде - ще си се подкрепям сама. 8-) Ще е гадно, ще е тежко, ама ще се справя. Лошото е просто, че съм финансово зависима, пък който плаща, той поръчва музиката, ама... Ще се обърне положението по някое време, стига да стисна зъби и да удържа, докато дойде момента.
Иначе не всичко е толкова зле. Една грижа отметнах, имаме адски готин апартамент, скоро стягам куфара и изчезвам, та.. да. Всичко се нарежда.
Даже нов младеж има. 8-) Имам си и готини приятели, които да ме развеселяват, другото се преживява някак. Не е трудно, когато си дебелокожо създание. 8-)
gonna pow pow at you like a cat pows at my woolen jumper
КАКВО СИ ТИ ЦЕЛУВАШ МЕ ЗАЩО СЪМ С ТЕБ ДОРИ НЕ ЗНАМ ЗАЩО ОТНОВО СЪМ ТУК ЗАБЪРЗАН ПУЛС ЦЕЛУВАМ ТЕ СТОП!
Супер яка вечер, макар и с не такъв край, какъвто очаквах, но май така е най-добре. Все пак знам, че е могло, но не е.
И за двете. Но съм доволна. Чувствам се изпълнена. Все си мислех, че няма накъде по-добре, но ето, че има. Супер.
sometimes_
09-05-2014, 07:20
Искам да се наспяяяяя!!! Всичко ме боли и имам нужда от един 12 часов сън, по време на който телефонът ми да не звънне нито веднъж!
Жал ми е за него. :( Виждам колко много иска да е с мен, но какво да направя...Знам, че е най-добрият, с когото мога да бъда. Осъзнавам, че е мъжът, с когото няма да има никакви драми и ще прави всичко за мен. Знам, че е готов на всичко за мен. Обаче не мога... Понякога чак ме е яд, че не съм меркантилна и безчувствена. Ако бях такава, веднага щях да се съглася... Добър е и е доста симпатичен, познавам го много добре и знам, че наистина ме...обича?!, ама нали съм си шматка - занимавам се с някой, с когото нямаме никакво бъдеще и никакъв шанс за развитие в отношенията ни. Обаче има страст, тръпка, чувства... Понякога осъзнавам, че това съвсем не е достатъчно, но ми е трудно (почти невъзможно) да се откъсна.
Ох, майната му! Тази вечер си слагам яките дънки, блузата с голямо деколте, ужасно високите обувки, безразсъдно скъпата чанта и излизам! Имам намерение да се прибера чак утре сутринта по светло и да се разбия максимално. Няколко коктейла, хубава компания и добър outfit винаги помагат за оправяне на настроението. А все някой ден ще се наспя...
Понякога чак ме е яд, че не съм меркантилна
безрасъдно скъпата чанта и излизам
ok
sometimes_
09-05-2014, 07:29
ok
Тия неща си ги плащам сама, не ми ги купува някой друг. ;) А и всяка жена трябва да има поне няколко безразсъдно скъпи вещи. :P
Ясно ми е. Просто ми стана смешно. Искрено съжалявам, ако нещо съм Ви засегнал. И да.. всяка жена заслужава нови обувки. :)
Fisherman
09-05-2014, 07:32
https://www.youtube.com/watch?v=U-uMfPrP-2g
мега тъпа песен
AnarchyBoy
09-05-2014, 07:33
"Родих се във един много горещ понеделник,
още продаваха от ония цигари...К'ви бяха? Мелник?
Във един часа на обед в най-кучешката жега,
съм поел кислород и от тогава ей ма дей ма.
Майка ми видяла зор с голямата ми глава,
напъвала горката - аз запънат са държа
за карантиите ѝ вътре и отказвам да изляза,
ама няма назад бе, напуснах на майка ми таза."
Песента пък си е много силна. Всъщност Керанов няма слабо.
sometimes_
09-05-2014, 07:34
Е, да, наблюдава се известно противоречие, но имах предвид "меркантилна" в друг смисъл. Важното е, че аз се разбрах. ;) И не, не сте ме засегнал. Просто исках да доуточня.
е не е честно всички покрай мен да ме разболяват. първо онова с моя фр и котката му, сега баща ми и грипа му. преди седмица имах някво подобие на настинка, но ми мина супер бързо. това е УЖАСТНО. главата ме боли, очите, тялото, а гърлотооо.. ;х. мамка му! много съм ядосана. легнах си г/д добре, събуждам се зомбирана. голям карък съм. и не, не се самосъжалявам. просто все на мен се лепват всички гадости.
баси клинча.
Dagichka
09-05-2014, 08:01
ахаха пинги и бившия ми в клипа, споко само ;д
знам Пав, води ме където искаш вече :*
синът на доцента е тоолкова секси, жалко, че днес само за малко го видях и не ми смени той превръзката :с
добре ми е, ще си почивам още около седмица и после трябва да се стЕгам за университета, тая математика хептем я забравих и ще ми дойде нанагорно..
ахаха
Честити нови гърди. Със здраве да си ги ползваш. И все пак си пази си гаранционната карта.
NambyPamby
09-05-2014, 08:31
Денят не започва изобщо добре. Спала съм малко и се събудих в добро настроение, до довечера съвсем ще изтрещя. 8-) Лошото е, че на момчето ще му взема акъла преди това. 8-) Ако се престраши, де, хахахахаха. Че винаги го има риска в последния момент да се откаже, като разбере с какво ще си има работа... 8-)
Супер, много съм доволна, екстра беше, само Merci Beaucoup не изпяха за жалост, ама другия път. Вече има с кого да ходя, хехехех.
Май има потенциален шанс нещата да ми се подредят. Предпочитам да вярвам в това. :Д
nepowtorima
09-05-2014, 10:05
Искам абсолютно всички да ме оставят на спокойствие! Омръзна ми все да имам нещо да правя, все да трябва да бързам, да съм някъде където не искам, да съм принуждавана да правя неща, които не искам..
Ама какво да правиш.. ще се свиква!
Боли ме жестоко гърба и не знам как да ми мине... направо полудявам!
Мдааа ... училището скоро започва, а аз се чувствам преуморена повече от колкото преди да завърша..
И съм станала толкова безчувствена и изнервена, че не е истина как ме търпят околните. Не искам абсолютно никакво мъжко да ме приближава! Бягам с 300km/h от тях :D
афвагсалгд
няма значение :д
Тоталната дупка. И единствената светлина в тунела е тая от наближаващия влак. Иска ми се само да си седя затворена, а вместо т'ва тря'а да организирам партита довечера. :х Добре, че поне моя го ня'а, та тоя цирк да си спестя.
Събудих се с мисълта за чаша благоуханно кафе. С триста зора се откопчих от кревата. Направих кафето. Отпивам,не глътка,не глътчище,а направо гълток...и Б-А-М вкус на бакелит. Пак ли е имало авария,ве? Денят ми тръгна чудесно. Ако кажа,че съм карък,ще обидя каръците...
Успях да си накупя всички учебници и оправихме договорите. Това време е идеално за четиво и филмче.
galaxy29
09-05-2014, 11:39
знам Пав, води ме където искаш вече :*
синът на доцента е тоолкова секси, жалко, че днес само за малко го видях и не ми смени той превръзката :с
няма да забравя какво си казала!!!!!!!!!!!!!
тогава ще ходим и да ти изберем сутиени за новите ти гърди и да си помагаме с избора
превръзката искам аз да ти я сменя :oops:
galaxy29
09-05-2014, 11:40
афвагсалгд
няма значение :д
луда
Боли ме корема нещо и съм мега крива, а още е малко рано за периоди. Искам разни неща и не ги искам. Хах. Реве ми се като на идиот ама не мога даже да се насиля. Искам някой да ме гушка, но отказвам същият да ме наближи дори на метър. Излиза ми се ама не ми се излиза. Ще ми се разтривка ма за кво? Нищо не ме боли. Някво такоа... Нимоа, брат. Нимоа са понасям кат сам такоа гуведу. Ставам женско, бахти. Или поне от ония, които не знаят чий го дирят и за кво им е. Искам да знам какво искам. И кого искам. Ама не, аз знам кого - искам себе си. Ама онова ухиленото Тори, не тъпо-гледащото.
понякога не е хубаво да казвам на колко години съм.
трябва да го запомня.
въпреки това, което показвам, някои хора все още са с предразсъдъци и това, че съм малка не е в мой плюс
всъщност трябва да го обмисля, не знам дали това е правилно
иу, сега си препрочетох имейла за доброволчеството и направо не мога да се понасям
отвратителен е
Colouring
09-05-2014, 13:43
сълзите трябва да почакат.
А си обещах... И най-тъпото е, че беше пред него. Ако ще рева, трябва да е в нас, заключена! А днес просто не се сдържах. Не мога да понеса мисълта, че ни остава само 1 ден заедно.
Не знам как няма да ми звънне, когато пристигне. Не знам как няма да му пиша всяка вечер. Не знам как няма да го събуждам/той да ме събужда със смс за добро утро, който да ме усмихва през целия ден. Не знам как няма да се хилим по скайп и да се правим, че не ни е толкова трудно, когато се налага да сме далеч един от друг. Не знам как няма да го чакам да се прибере в града с нетърпение. Не знам как няма да обикаляме с часове някъде -аз, той и евентуално хубавото му кученце, което обожавам. Не знам как няма да мога да го целувам, да записвам до него, да се събуждам, да го гледам, да го държа за ръка.
Като ми се случи нещо, независимо хубаво или добро, искам да го споделя с него, веднага бързам да му се похваля. Сега на кого ще споделям?
И изведъж дойде краят. Не може да се избегне. Разумно е да не бягаме от него. Винаги съм била разумна, сега тряба да пробвам отново. Последната година и нещо сърцето ми беше изпълнено само и единствено с любов. Разбрах какво е да имаш толкова близък човек, да се доверяваш, да си себе си на хиляда процента пред другия, да му споделяш всичко, да си "разголиш душата" едва ли не. Благодарна съм за всичко, не съжалявам за нищо...
Само да не трябваше да свършва, когато сме в разцвета си..
Ох, изключително много съжалявам за прочувствените и банални постове, обаче.. даже не знам защо пиша тук. Само тука мога да си излея чувствата, без да бъда съдена. Имам на кого да споделя, просто не искам.
Как се продължава след такова нещо?
А си обещах... И най-тъпото е, че беше пред него. Ако ще рева, трябва да е в нас, заключена! А днес просто не се сдържах. Не мога да понеса мисълта, че ни остава само 1 ден заедно.
Не знам как няма да ми звънне, когато пристигне. Не знам как няма да му пиша всяка вечер. Не знам как няма да го събуждам/той да ме събужда със смс за добро утро, който да ме усмихва през целия ден. Не знам как няма да се хилим по скайп и да се правим, че не ни е толкова трудно, когато се налага да сме далеч един от друг. Не знам как няма да го чакам да се прибере в града с нетърпение. Не знам как няма да обикаляме с часове някъде -аз, той и евентуално хубавото му кученце, което обожавам. Не знам как няма да мога да го целувам, да записвам до него, да се събуждам, да го гледам, да го държа за ръка.
Като ми се случи нещо, независимо хубаво или добро, искам да го споделя с него, веднага бързам да му се похваля. Сега на кого ще споделям?
И изведъж дойде краят. Не може да се избегне. Разумно е да не бягаме от него. Винаги съм била разумна, сега тряба да пробвам отново. Последната година и нещо сърцето ми беше изпълнено само и единствено с любов. Разбрах какво е да имаш толкова близък човек, да се доверяваш, да си себе си на хиляда процента пред другия, да му споделяш всичко, да си "разголиш душата" едва ли не. Благодарна съм за всичко, не съжалявам за нищо...
Само да не трябваше да свърша, когато сме в разцвета си..
Ох, изключително много съжалявам за прочувствените и банални постове, обаче.. даже не знам защо пиша тук. Само тука мога да си излея чувствата, без да бъда съдена. Имам на кого да споделя, просто не искам.
Съжалявам, че не мога да дам съвет ма поста ти ме накара да почувствам нещо, някаква липса, дупка в мен.
Colouring
09-05-2014, 13:51
1/1000 от всичко, което искам да напиша/излея/кажа/изкрещя. Бях доста кратка даже.
Life goes on...
Така е, да. Единственото, което остава на всички ни, е да се заблуждаваме един-друг, че всичко е 69.
Продължава се. Толкова си млада... ще го видиш след време от друга перспектива и ще се чудиш как си могла да се усъмниш, че няма да успееш да продължиш. Ще бъде трудно, да, но ще се справиш. Горе главата! : )
Colouring
09-05-2014, 13:58
Разбира се, че се продължава. Чудя се обаче как..
Искам или не искам ще трябва, няма нещо, през което човек да не може да премине. Просто понякога е много, много трудно.
Мерси, Габи! (хъг)
Стига сте се занимавали с мен, аз си пиша...
galaxy29
09-05-2014, 14:10
Продължава се. Толкова си млада... ще го видиш след време от друга перспектива и ще се чудиш как си могла да се усъмниш, че няма да успееш да продължиш. Ще бъде трудно, да, но ще се справиш. Горе главата! : )
така е, времето наистина лекува, макар и сега да ти се струва абсурдно
http://media.tumblr.com/5727e153aab44b8cdb06df8d477075bc/tumblr_inline_n791eh97NG1qhqb9q.gif
Не се занимаваме, просто знаем к'во ти е. :) Повтаряй си, че с всеки ден става по-лесно. Наистина е така. В крайна сметка опира до човека - може дни наред да си мислиш, че си окей, и в 1 момент да рухнеш просто, но т'ва е нормално. Просто кураж трябва.
Ужасно е, не сме предполагали колко точно ще е неуместно...след последните 10 дни заедно това е гавра и подобие на общуване, много се дразня...хората не трябва да правят неща, за които не са готови, и чиито последствия не могат да приемат...
Боряна здравей!
Благодарим ти за интереса към нашето събитие!
Вече си в списъка с заявки.
Ще се свържем с теб!
Хубави дни,
Имеиме
(координатор)
пфу, не е било толкова зле
pandabear
09-05-2014, 14:54
днес ходих до клиниката, огледах и лабораторията. не бях влизала там, много ми хареса! нямам търпение да минават тези няколко месеца. донесоха едно персийско коте за ваксина и ми предложиха аз да му я сложа ^^ ахх...как ме гледаше и ми се галеше, сладурко (((((((((:
организирахме се и с бъдещите колеги да отидем на това събитие: http://i.imgur.com/SKHepXe.jpg
абе хубаво ми е.
разговорите с майка ми са винаги тооолкова изморяващи. тя е пич обаче. веднага ме усети. имам 'прекрасен' мутирал гласец. най-гадното е, че не мога да повиша децибелите. ужастна, режеща, стържеща, грапава болка. носът ми е тооолкова червен, имам тъмни кръгове под очите и непоносима мускулна 'треска'. поне другият проблем май се оправя. толкова изтощена и болна се чувствам, че дори нямам сили и желание да страдам за раздялата. във вторник ще бъда с майка ми и много се надявам дотогава да съм се оправила, щото .. мн конско. ТРЯА ДА БЪДА СИЛНА. СТРОНГ. имам нужда от зелено.
https://www.youtube.com/watch?v=zyipU6TMWJs
cause are you such a dreamer?
put yourself in my shoes
careful what you wish for love
/излъгах, че не страдам ( :
Мноооого е любвеобилен днес. Сладурче. <3
едит: Е, да. Друго си е да те овикат, защото всички опити да се свържеш с въпросния човек са завършили с "Не мога да говоря в момента." от негова страна. И после да те овикат отново, защото не желаеш да говориш с човек, който не ти е приятен. И после да те овикат отново, защото имаш чувства към някого. Чудесно, просто страхотно...
тази реклама с окото е изключително агресивна и дразнеща.
това е, което исках да кажа.
иначе съм добре, даже отлично. доволна от себе си и движението)
SonataArctica
09-05-2014, 19:02
Стегнах багажа. Голямо постижение си е. Ем, отлитаме тогава. 8-)
kalpazanka
09-05-2014, 19:34
Colouring, направо ми се къса сърцето, като те чета.
Тоя е супермегагига якият пич! :D Бавно, но славно се запознавам с хора. Е, уцелих 3 кифли в началото, особено едната, която не спря да мрънка колко й е скучно това, което й говорят в Церн. Really? Платила е да дойде тук, за Бога, а и няма да й навреди да си поразмърда малко мозъка, като гледам не го е правила скоро. Другите две бяха малко по-нормални, ама meh... А лекциите всъщност бяха сууупер интересни, експерименти за тъмна материя, анти-елементи, сблъскване на протони... Абе, физика, като цяло. <3 А лекторите бяха баси пичовете, нененне, преливам от ентусиазъм. Е, единият ми мязаше на луд учен, ама пак ме радваше. Жалко, че утре преди обед ни приключват груповите занимания, не само защото са хпер яки, но и защото така най-много се запознах с хора. А ако с него завъжем едно приятелство ще си летя в облаците от щастие. :D
Ама нещо ме изпохапа, дявол да го вземе, и не знам дали още не ме хапе... -.-
Colouring, мога ли да ти дам акъл ?
Заваля...Никога не съм била по-щастлива, че вали. Никога! :grin: Чудесно е, че вали! Това значи толкова много за него, а той е по-важен от всичко друго...
HollyGolightly
09-05-2014, 22:44
ЗАМИНАВАМ ЗА БЪЛГАРИЯ за седмица. Казах, че не искам изненади! Никакви, не само този месец, ами може би и до края на годината, добри-лоши, не ме интересува. И ето пак Изненада. Няма "искаш ли?" "можеш ли?" направо ми се казва.
Излишно харчене на пари за билети, пък и подаръци трябва да нося на близки и познати, а и да се виждам с хора, които за 5 години едно "здравей, как си?" не са се сетили да ми напишат :?
galaxy29
09-05-2014, 22:58
Заваля...Никога не съм била по-щастлива, че вали. Никога! :grin: Чудесно е, че вали! Това значи толкова много за него, а той е по-важен от всичко друго...
да не е синоптик?
Meonesssss
09-05-2014, 22:59
Чувствам се .. гадно ?
Писна ми, бе, писна ми :smt013
Не стига, че беше виновен, не стига, че от една седмица не се е обаждал, никаква вест от него, ами най-нахално сега ще иска аз да бия 250км да се видим... :smt071 :smt071 :smt071 :smt071 уж всичко беше свършило ....
Писна ми и да вали, писна ми и да съм болна ...
От днес и ш*баните полицаи мразя от все сърчице ...
Може би освен с фитнес и йога, трябва да започна да се занимавам и с някакви танци, суинг. Не, не знам. Преди не бях чак толкова танцувална, смисъл не съм изпитвала чак такава нужда да танцувам, но сега искам, искам, искам. Някак все едно музиката минава през тялото ми. Естествено, иде реч само за музика, на която се кефя. :Д
А сега като се върна назад към нещата, с които съм се захващала и съм искала да се занимавам, и стигна до това, с което ще се занимавам най-вероятно, поне в близките години, ми е много забавно. На 5 знаех, че ще бъда зъболекар. След това не го мислех много, много. По едно време реших да ставам актриса, школи, блабла. Накрая бях твърдо убедена, че аз все пак ще стана стоматолог. После реших, че стоматологията всъщност не ме кефи особено и ако изобщо ставам лекар, ще е нещо в областта на онкологията/гинекологията. После реших, че това изобщо не е за мен и ще уча програмиране. И сега наистина ще тръгна по този път, пък да видим. :Д Не, наистина, като погледна назад, изглеждам супер несериозна и неорганизирана, ама не съм, сериозна съм и организирана също, и даже съм много старателна и отдадена на нещата, които правя, уча си, трудя се, но просто в даден момент решавам, че това не е моето нещо и не ме кефи. Докога? :Д
Сега поне знам защо ще уча това и съм си наредила добре приоритетите. :Д
Може би съм родена за нещо като housewife - да си гоня моите неща, да ми омръзват, да започвам да гоня нови такива, да се грижа за фемилито и да не се притеснявам за пари - мъжът ми ще е хилярдер. :Д
Ох, и дори не знам как ще се доверя на шивачка за бална рокля. :Д
StringTheoryPracticist
09-06-2014, 00:16
Наскоро осъзнах, че няма причина да ми пука;
Току-що осъзнах, че вече не ми пука. Този път мозъка ме слуша. ^^
galaxy29
09-06-2014, 01:25
Някак все едно музиката минава през тялото ми.
абсолютно
от малка обожавам да танцувам и винаги ме успокоява и ме кара да се чувствам по-жива :д
зле ми е, тъкмо ми се получаваше и такива прекрасни преживявания имах и пак се спънах
голяма съм нещастница, докога ще пропадам
обезнадеждена съм
и ми е смешно какъв трагичен случай съм, но и ми се плаче :д
трябва да се стегна с катинар, че да не се продъня отново
и имам нужда от някого, от приятелско рамо просто, съвет, окуражаване
;/
pe6oskeiborda
09-06-2014, 01:38
абсолютно
от малка обожавам да танцувам и винаги ме успокоява и ме кара да се чувствам по-жива :д
зле ми е, тъкмо ми се получаваше и такива прекрасни преживявания имах и пак се спънах
голяма съм нещастница, докога ще пропадам
обезнадеждена съм
и ми е смешно какъв трагичен случай съм, но и ми се плаче :д
трябва да се стегна с катинар, че да не се продъня отново
и имам нужда от някого, от приятелско рамо просто, съвет, окуражаване
;/
:(
galaxy29
09-06-2014, 02:15
и много ми липсва баща ми, имам нужда от него
и знам, че и майка ми и сестра ми имат нужда
той щеше да знае как да оправи всичко и нямаше да позволи да се натъжаваме
оф какви ги говоря, бахти сдуханяшката история
простачка смотана
Colouring
09-06-2014, 05:54
Вие всичките сте големи прекрасници!
Colouring, мога ли да ти дам акъл ?
Дай ми. Усещам, че ще е в твой стил, така че.. давай, нямам нужда от милички думи.
Аре бе, днеска цял ден ще вали ли?! УФФФФФФФФФФФФФФФФФФ, развалиха ни се плановете! Ама все тая.
Егати сутрешното преяждане. Ш' гръмна.
Добре, че личният ми шофьор е почивка днес, та да ме метне с колата до работа, че не мога посмъртно да се затъркалям до там с това ядене, което погълнах за добрутро. 8-)
Денят ще е хубав обаче. Усещам го.