- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.57
ем сега не съм в нас и нз дали долу вали .. ама тук горее е нещо ужсдно ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
нека да валиииииииииии![]()
нека да вали ,, сегс като се сгушим в леглото на топлооо ;D
ко правиш,как си ?
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
това "сегс" секс ли трябваше да бъде
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
цепи ме главата от 3 дена насам...![]()
sega* ne sex .. za kakwo si mislish mmm ;D
haide aaz stawam ;*
еми, за нормални неща си мисля ;д
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
на чоека му се ебе 2 не вижда![]()
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sapphire5![]()
ти ко прайш е лек
мен това не ме интересува ;D
да се оправа викаш ;d
аз пък се радвам за времето, защото утре няма даскало :д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
ние имамеееееее![]()
в сливен няма
аз съм крайно непроходим в зимни условия... тия обувки подметките им долу като стъкло гладки... щях се претрепам 2 пъти неска![]()
хахах........:д
ти как си иначее![]()
днес си изкарах акъла....:д един фр ме взе от даскало с тъпото си бмв и го помолих да кара бавно че е заледено.....а той нарочно дава газ и ме дразни...щото се пързаля :х
зимата бмв-тата не ги бива... освен "екс файф"миналата зима гледах до нас как бутат една M6-ца
кола за 80 000 лева зимата става неизползваема
![]()
да така е!!!!!!!!!!!!!!
ся му е времето да се учиш на ръчни с БМВ + зимата и ако има лед още по-добре![]()