.
Затворена тема
Страница 25 от 100 ПървиПърви ... 152122232425262728293575 ... ПоследнаПърви
Резултати от 601 до 625 от общо 2493
    Супер фен Аватара на lqlq89
    Здравейте! Не съм писала в темата, но ви чета доста редовно.
    Искам да ви попитам ползвали ли сте нещо подобно и ако да, може ли мнения..
    http://solingen-burgas.com/index.php...oducts_id=1372
    http://solingen-burgas.com/index.php...oducts_id=1368
    И също какво мислите за кростренажора, какъв ефект е имало при момичетата, които редовно го ползват?
    Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Искам да попитам според вас много калорично и вредно ли се храня или хайде по друг начин да задам въпроса- прекалявам ли с храненето? Менюто ми за днес например беше: закуска:2 палачинки Обяд: 2 зелеви сърми и 1 филия препечен хляб,1 купичка мляко с ориз,вечеря: 4 малки парченца печено месо,без хляб. Десерт: 1-2 портокала. :\

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    BikerGirl браВО !!! МНОГО ХУБАВО ТЯЛО СИ ИЗВАЯЛА !!! Искам да те питам според теб какъв е смисъла и как по точно помагат масаЖите за маХането на мазнините?? и какъв ти е масаЖора ?
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    ^ и мен ме интересува+ колко често ги правиш масажите. BikerGirl писала съм ти на лично, ако не те затруднявам да ми отг

Повече от фен Аватара на kittyKat
    BikerGirl също мислих да те питам за тези масажи, когато ги спомена. Наистина си постигнала страхотни резултати!!
    "Andrea, Runway is a fashion magazine, so an interest in fashion is crucial." -The Devil wears Prada

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Аз пък се чудя дали да си купя масажор с приставки,има ги в технополис.

Banned Мега фен
    http://www.teenproblem.net/forum/sho...B5%D1%89%D0%BE - моя тема.. моля ви прочетете ми първи пост в нея.. и ми предложете : диета,която да не е много строга,защото и без това нямам изобщо килограми за сваляне + упражнения,които мога да правя у нас за такова коремче,а като се постопят тия снегове ще тръгна на фитнес

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от bloodymirror Виж мнението
    Искам да попитам според вас много калорично и вредно ли се храня или хайде по друг начин да задам въпроса- прекалявам ли с храненето? Менюто ми за днес например беше: закуска:2 палачинки Обяд: 2 зелеви сърми и 1 филия препечен хляб,1 купичка мляко с ориз,вечеря: 4 малки парченца печено месо,без хляб. Десерт: 1-2 портокала. :\
    Ядеш малко,но не каквото трябва.

Момичета, здравейте отново!
    Как върви режима при вас? : ))
    Препоръчах ви масажора, защото при мен с него имаше най - голям ефект. Това е така, защото можех сама да избера върху кои зони да работя, където искам да отслабна най - много, а и има места по краката, които с никакви упражнения не се натоварват, а с масажора оказвам върху тях това ' движение ', което помага за топенето + хранителния режим, който за мастните депа ми е просто да не ям плодове след 14ч. и нищо сладко, защото те им пречат вечер да се разграждат докато спим.
    Масажът активизира обмяната на веществата, подобрява тонуса на кожата и мускулите, а в комбинация от специални масажни кремове е още по - ефикасен.
    При мен ефекта дойде с масажите, тогава най- много отслабнах.
    Масажорът ми е малък и кръгъл с гумена приставка с остри шипове.

Тити, и аз съм хвърлила около на едни електрически, много отменят ръката, иначе боли по няколко минути с една ръка и да натискаш леко...

Само че още се двуомя за паричките, иначе този моят масажор беше 4 - 5лв. с две приставки, но ползвам едната за целулита, другата е само за масаж.

Не знам дали го обясних праивлно, но наистина мисля, че с масажа се постига добър и приличен ефект Не боли глава да пробвате и ако не ви хареса да спрете, но ефекта идва след 4 - 5 дена. не веднага.
    ако имате бричове веднага се изглаждат. моите бяха доста заострени.. сега почти ги няма. но пък при мен и кокала е леко издаден, така че.

Супер фен Аватара на katii
    Град
    София
    ^ Може ли снимчица на масажора ? И от къде си го взе
    УБИЙ СКОРОСТТА - СПАСИ ЖИВОТ !

Това, което винаги съм била, утре ще ме прави нещо по - различно

Здравейте момичета...
    Случайно попаднах на вашия форум и тази тема много ме впечатли ... Ето Ви една история от една малко попрезряла тийнейджърка, вече на 24 ... Дано я прочетете и не я възприемете само като празен брътвеж, а си вземете поука от нея. Не иска да звучи назидателно, но просто да си направите нужните изводи.
    Както казва и Biker girl, никога не съм била пълна през живота си. Висока съм 170, тогава тежах 50,51 кг.Хранех си се нормално, но и много спортувах, бях тогава в националния по лека атлетика, дисциплина спринт и щафета 4х100 м.След като завърших отидох да уча в Санкт Петербург и първата година беше тотален купон, много веселба,купони, китари, луди вечери и т.н. Както се сещате обаче като студенти нямахме много пари и си готвехме заедно, а руската кухня е всичко друго, но не и диетична (и адски вкусна), всичко е със сметана, тлъсто месо и т.н. Така набързо стигнах до 56 кг, които тогава ми е струваха страшно много. Хванахме се с една моя колежка от университета да отслабваме по възможно най-тъпия начин, с неядене. Да, момичета, и особено Biker girl:
    "З: 2 мини филийки пълнозърнест (домашен истински диетичен, понеже по магазините пак слагат глутен и други вредни) хляб със маргарин (масло ям рядко, идва ми доста калорично) и луканка 3 резънчета, понякога ям сирене, не може без
    след около час изяждам един портокал
    О: ябълка
    В: 2с.л. мюсли с топла вода
    "
    Tова не е ядене, а НЕядене и дори и да го отричаш то е така. Това са под 1000 калории на ден, а само за поддържане на телесната температура на човек трябват дори повече....Да не говорим за нуждите на вътрешните органи и т.н.
    Та свалих за 4 месеца килограмите до 46! Мислех си че изглеждам супер,навирах се в XXS, носех супер бански... В един момент някои от най-близките ми приятелки ми казаха, че съм много слаба, но аз мислех, че ми завиждат и продължавах да се храня по същия начин. Нямах нито анорексия, нито булимия...Поддържах си 46-47 кг с минимално количество храна. 1000-1200 калории на ден...Цикълът ми никога не е спирал, нямала съм оплаквания и си мислех, че всичко
    В края на 2 курс срещнах сегашния ми приятел, оженихме се, завършихме и решихме да имаме детенце...Но не се получаваше...Отидох на лекар, който ми обясни, че на тези килограми, дори да имам цикъл е НЕВЪЗМОЖНО да имам овулация, хвана се за главата като му казах как се храня (или не се храня) и ми каза, че ЗА НОРМАЛНОТО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ЖЕНСКОТО ТЯЛО СА НЕОБХОДИМИ МИНИМУМ 1600 КАЛОРИИ И ПРИЕМ НА МАЗНИНИ...Каза ми и че дългото хранене по този начин, може да нанесе необратими последици на женския организъм, включително до стерилитет...Тогава започнах да се храня нормално, станах 52.4 кг, колкото съм и в момента, правех и упражнения. След това всичко се нареди както трябва, забременях, родихме си детенце, качих 8 кг през бремнноста и 6 ги смъкнах веднага с раждането, другите 2 за 2 месеца след това се стопиха.И досега се храня нормално, ям каквото искам , но умерено и се движа много...Прочетох много литература за здравословното хранене, изкарах и няколко курса, ако мога с нещо ще Ви помогна.
    За какво беше целия този пост, искам да Ви кажа, че дори сега да Ви се струва, че това как изглеждате е най-важното в целия свят, не след дълго ще преосмислите това и много се надявам, да не съжалявате. Здравето Ви, мили момичета е на първо място, пазете го! Хранете се ПЪЛНОЦЕННО!Бъдете щастливи!
    Надявам се не съм Ви отегчила с дългия си пост, не съм искала и да Ви стресна, а просто историята ми да стигне до Вас!

Sunny_Funny, страхотен пост! Крайно време е някой да го каже това нещо директно и да се ПРОЧЕТЕ! Жалко, че тези съвети са от горчив опит, добре, че всичко е наред при теб сега! Но нека всички момичета, мислещи си, че могат да свалят "5кг за 10дни" с глад и тренировки до изтощение си вземат поука! Адмирации за теб отново
    А BikerGirl, мисля, че само първите дни се хранеше така ограничено.. След това до колкото си спомням, разбра, че не е на прав път Затова е такова "светило" в момента и всички я питаме разни неща :P Тя го казва постоянно - трябва да се хапва от всичко умерено и да се правят приятни, тонизиращи упражнения и масажи
    И в крайна сметка, Да, важно е как изглеждаме (особено на нашата възраст), но няма смисъл да превръщаме живота си в списък от таблици, калории, сметки, мерки и теглилки, особено за сметка на здравето си! А и човек изглежда добре, когато се чувства добре...дори това да означава да изядеш няколко блокчета шоколад, въпреки че нарушават схемата на храненето ти и отрицателния ти калориен баланс.. Нали?
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Lightbulb

ppl , какво мислите за разделното хранене? има ли отслабнали? ако някой е по -навътре с нещата моля за разяснение и примерно меню... пострадах от йо-йо ефекта на гладуването мъничко, навлякох си здравословни проблеми..но нали казват ,че човек се учи от грешките си .. няма да го повторя..сега искам да вляза отново във форма тъй като си възстанових мц-то -_-.. но искам да е здравословно този път ,но и сигурно.. проблемът ми е ,че видя ли че 1вата седмица не съм свалила нито един килограм и губя мотивация и се садвам много брутално :д освен разделното хранене..някакви други идеи или по точно диети ,че на режими хич не ме бива :д имам да свалям около от 4 до 6 килограма..висока съм 163 искам да съм поне 54 килограма.. моля за изпробвани методи.. ^^ благодаря ви предварително..
    ~ Don't wait for the storm to pass - learn to dance in the rain.

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Цитирам един познат: " На жените трябва със закон да им се забрани да използват кантари" !!!!!!!

Mishkaa, щом веднъж си пострадала защо пак започваш .. наблегни на кардиото и няма да усетиш кога ще ги свалиш тези от 4 до 6кг.

имам впредвид някоя по цивилизована диета.. преди карах на едно варено яйце на ден :д ..

а и честно казано не знам как да се храня..някой да ме светне по въпроса мооооооля :Д

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    В момента нямам много време (уча за изпит :Д ) а и не съм достатъчно компетентна по въпроса .. но наблягай на яйца, мляко, сирене, извара, кашкавал, МЕСОООО, зеленчуци, ядки (сурови).. Стреми се да имаш между 5 и 7 приема храна на ден и естествено пий много вода - по 30мл/кг. телесно тегло ...
    Нека другите да допълнят, защото наистина не се чувствам достатъчно компетентна и не искам да те подвеждам.. Ако наистина искаш да си съставиш правилен режим се поразрови в сайта на bb-team, ще ти помогне много

Ох, мила съжалявам много за това, което ти се е случило!
    Тъпо е, че цитираш мен, защото аз зная кога да спра, докато ти не си успяла да спреш...
    Не съм гладувала, по - горе писах как се храня и няма нищо общо с твоето
    А това, което си ми го постнала е от съвсем началото, когато си нямах идея от здравословно хранене, по - късно си направих правилен режим, и него съм писала, защото не си цитирала него - не зная, сигурно не ти е бил удобен за историята.

П.п. Момичета, масажора ----> http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BC...25&tx=44&ty=96 <-----

Мишка, ето ти примерно здравословно меню:
    З: 2 филийки черен хляб с маргарин и варено яйце
    ПЗ: плод
    О: печени картофи, печено бяло месо + салата със сол и малко зехтин
    В: малко бяло месо + салата от зеле и моркови

Можеш да включиш мюсли, много са полезни!!! На закуска, на вечеря, но не карай само на тях. Изчаквай да мине малко време между яденето на различните храни, храни се бавно и сдъвквай добре храната.

Моето меню тези дни е доста разпуснато, но аз вече нямам нужда да слабея и си хапвам от всичко.
    З: 3 филийки черен хляб с маргарин и сирене
    ПЗ: портокал
    О: печени картофи с гъби, пушено сирене и пил. месо
    В: салата домати, понеже вечер не ми се яде толкова, ако сутрин и на обяд хапна добре. Но ако все пак много огладнея си хапвам нещичко

bikergirl не се хаби няма смисал. всички знаят че не гладуваш много пъти си писала примерни менюта. мен мама ме подкрепи за твоя режим, у нас много се тъпчехме с вредни храни и може и тя да почнес мене. мога ли Да те попитам като ходиш на кафе какво пиеш понеже аз ходя почти всеки ден и се чудя вече

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от BikerGirl Виж мнението

Мишка, ето ти примерно здравословно меню:
    З: 2 филийки черен хляб с маргарин и варено яйце
    ПЗ: плод
    О: печени картофи, печено бяло месо + салата със сол и малко зехтин
    В: малко бяло месо + салата от зеле и моркови
    Замести черния хляб с пълнозърнест и маргарина с масло и ще бъде в пъти по-здравословно. И въобще го зарежете този маргарин - нищо полезно няма в него.

По заведенията е лесно. Било то билков чай, фреш, мляко - все полезни и нискокалорични напитки. Подслаждайте с мед или в краен случай с малко кафява захар.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от BikerGirl Виж мнението
    WoW, Biky, ur body's like Wow...
    My reply " Whos laughin noww"
    наистина много красво тяло имаш

-- маргарина е на растителна основа животинското е адски калорично..!!!
    байки си прави хляба сама ако не се лъжа по назад беше казала , този от магазина е пълен с глутен от който се пълнее.

Благодаря! Засипвате ме с комплименти, вече като влизам и ставам червена
    anonimnaags, благодаря и на теб! Радвам се, че майка ти е одобрила и ще се занимавате двечките. Мама и дъщеричка
    Относно питиетата - на кафе пия минерална вода, фрешове, но зависи и колко е часът.. ако е след 14ч. не пия фреш, понеже има захар и пречи на топенето на мазнините вечер.
    Чайчето е добра оферта, но внимавай със захарта... подсладител сложи, кафявата захар също пречи на отслабването и не е по - полезна. Кафявата единствено съдържа малко повече минерали и витамини, иначе разликата в калориите е нищожно малка. Като въглехидрати също са почти еднакви - има висока калорична стойност.

Да, NewMessage, сама си правя хляба. Направих няколко опита и изследвания и стигнах до извода, че черният или пълнозърнест хляб, който се предлага по магазините е почти еднакъв като белия. Същата разлика като бялата и кафявата захар. Затова си го приготвям сама, но не мога да кажа рецептата
    Последно редактирано от BikerGirl : 02-01-2012 на 09:02

Говорим за здравословно хранене. Няма нищо здравословно в трансмазнините, с които е бъкан маргарина. А и калориите в 100гр маргарин и 100гр масло са почти едни и същи.

Щом говорим за здравословно хранене трябва да се намали и приема на масло, защото то не е много полезно. Бъкано е с животински МАЗНИНИ. Човек не трябва да се лишава обаче. Хубаво е от всичко по малко. За предпочитане е обезсолен маргарин изцяло приготвен от естествени растителни продукти
    100гр. краве масло съдържа 758 ккал
    "Маргаринът като продукт също е резултат от хидрогениращи процеси (химически процеси, при които мазнините изкуствено се втвърдяват и съответно - стават вредни за здравето). За препоръчване е да избягваш консумацията на втвърдени маргарини. Жълт семафор се дава на течния маргарин, предназначен само за мазане, който в по-малка степен се подлага на хидрогениране. Според проучване, публикувано в английско медицинско списание, този маргарин не бива да бъде изключван от дневното меню, защото доставя на организма така ценния витамин Е и ненаситени мазнини (антихолестеролови)."

Но не ми се спори, мога да съм ви майка!

Маргарин безсолен - 750 ккал.
    Маргарин солен - 781 ккал.
    Масло краве - 740 ккал.

Източник: http://www.doctorbg.com/page.php?id=14713

И в маргарина има мазнини. Но главната разлика между двете е, че едното е естествен продукт, а другото е пълно с химии и стабилизатори.

Не споря, а изказвам мнение. И двата продукта имат плюсове и минуси. Лично за мен минусите на маргарина са повече. В интернет има достатъчно статии и материали за тези, които искат да прочетат и да си изберат алтернатива.

И за да си ми майка трябва да наближаваш 40-те.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си