- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
^ Аз, ако бях в унито, фитнеса ЛЕКО щях го изоставя, все пак Студентски град не е за изпускане.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
не ги знам, давам ви малко да се смеете![]()
sapphire5![]()
Това второто дете как са го пуснали във фитнес залата незнам :X![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
да се върнем на обиколната на ръката .... ИМА ЗНАЧЕНИЕ
НО, като питаш колко санта ти е ръката, след тва трябва да попиташ процент подкожни мазнини и да видиш ръста на индивида ... след това можеш да го питаш как е тренирал и кат тренира ... та тогава горе долу ще разбереш работната му тежест при бицепсово сгъване от стоеж,
НО по голямата част от обиколката обхваща трицепса ... така че АКО трицепсът е много по-развит от бицепса (случва се при разни спортове), тогава изводът до който сме стигнали по горе (работна тежест на биц сгъв от стоеж) не е верен.
ТАКА ЧЕ ... обиколката на ръката ти в сантиметри си е чисто мерене на пишки.
ЗНАЧИ НЕЩО, АМА НЕ ТИ Е В ПОЛЗА, че го знаеш....
примерно: Това че, идивид висок 1.95, 130кг, 30-35% подкожни мазнини и има 50 санта ръка, изобщо не е голям келипир!
То е работа ако си на среден ръст, с 10-15кг повече от ръста( ръст в см - 100) с 42-47 ръка и под 15% подкожни мазнини.
Флексването на бицепса е класическо западно разбиране за сила.
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
много сложно го каза, ама да![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не издържах....http://prikachi.com/images/960/4390960L.jpg трябва навсякъде да има такива торбички
![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
и да пише изверг продъкшън на тех
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
те извергите са от казанлък, там само некви яки д'ге
sapphire5![]()
Аз досега една добавка не съм взимал ! Като изключим витамините дет си ги пия и млякото на прах, нищо не съм взимал и съм ИЗВЕРГ ! Тъй че ще го караш натурално !
sapphire5![]()
Да та еба в натуралния![]()
То месото е адски скъпо.. А да си правя някви рецепти също излиза много скъпо. Някои си правят за салата риба тон 2-3 яйца маруля краставици и домати и яко протеин и хубави въглехидрати.Тази салата им коства около 4-5 лв. Лол .Смяташ ли за кво става въпрос ...
нацепеняци-и-и ;д
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
sapphire5![]()
Вирусе .. няма смисъл да градиш маса, която сетне няма да можеш да храниш. до 85КГ максумум с около 20% подкожни мазнини си е айлячец... ако ли не трябва да живееш, за да ядеш и тренираш и да не кръшкаш![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
така е дизеле, той лъвчо още малко ще стане 100 кила
sapphire5![]()
АЙДЕ ДА ПОСТНА И АЗ СНИМКА ДА ГЛЕДАТЕ ПРОГРЕСА МИ...!!!
http://prikachi.com/images/960/4393960s.jpg
половин час ми заражда шибаната снимка за един jay cutler ;d
sapphire5![]()