- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Духовее...
Ей пич, мерна ми се в по-предишните страници че вярваш и в горските нимфи, самодиви и т. н., което на мен лично ми се струва готино. И тъй като виждам че все на теб ти се случва да виждаш такива неща, и може би си богоизбран, може пък да имаш някакви пророчески дарби или от сорта, да те попитам - ти виждал ли си/вярваш ли в Летящото спагетено чудовище и розовите еднорози? Учените до ден днешен не могат да докажат, че Пастафарианския бог НЕ съществува, а за еврейския такъв има един куп доказателства че е мит. Така като чета от сайта на БПЦ всичко ми се струва много убедително и логично - http://kurtenkov.blogspot.com/2008/0...-enter-in.html , та ако си Го виждал, моля те сподели, за да се покая и заживея праведно, даже не е нужно да виждам летящи елени у нас, русалки, дядо Мраз и демони някви, разбираш ли. Мисля че преживявам някакъв сериозен преврат в моя живот! Да вярвам на някакви си учени... БРИЛЯНТНИ учени, моля ти се... наука... "факти"... абсолютни глупости са това, нищо не знаят тия! Хайде, разкажи ми, а ЧУПАКАБРА виждал ли си????