.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1001

Тема: Духовее...

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    Вие сериозно ли, бе
    Вярвате в духове.
    Филмари. Аз за къде-къде по-необясними и нелогични случки знам и съм имала, дето нямат нищо общо със сенки, илюзии на мозъка и напълване на гащите, и пак знам че няма духове, ангели, бог и т. н., а вие... Извънземни. Те извънземните с нас ш' се занимават. Вярвайте си.

xXxAngerfisTxXx, да ти завиди човек за преживяванията и чудесата дето ти се случват непрестанно! Ти си уникален, бе. Що не вземеш да напишеш книга някога?
    то на човек трябва да му се случи за да повярва нали ???

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    то на човек трябва да му се случи за да повярва нали ???
    Ей пич, мерна ми се в по-предишните страници че вярваш и в горските нимфи, самодиви и т. н., което на мен лично ми се струва готино. И тъй като виждам че все на теб ти се случва да виждаш такива неща, и може би си богоизбран, може пък да имаш някакви пророчески дарби или от сорта, да те попитам - ти виждал ли си/вярваш ли в Летящото спагетено чудовище и розовите еднорози? Учените до ден днешен не могат да докажат, че Пастафарианския бог НЕ съществува, а за еврейския такъв има един куп доказателства че е мит. Така като чета от сайта на БПЦ всичко ми се струва много убедително и логично - http://kurtenkov.blogspot.com/2008/0...-enter-in.html , та ако си Го виждал, моля те сподели, за да се покая и заживея праведно, даже не е нужно да виждам летящи елени у нас, русалки, дядо Мраз и демони някви, разбираш ли. Мисля че преживявам някакъв сериозен преврат в моя живот! Да вярвам на някакви си учени... БРИЛЯНТНИ учени, моля ти се... наука... "факти"... абсолютни глупости са това, нищо не знаят тия! Хайде, разкажи ми, а ЧУПАКАБРА виждал ли си????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си