- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Фимоза, или защо не мога да забеля главичката
Оперирах се от фимоза септември месец и все още имам проблем с дискомфорта.Главичката си ме боли при допир и няма оправия.Моля ако някой има решение на този проблем готов съм да го изслушам.
Благодаря!
Абе, казаха ми диагнозата, ще ме оперират след 2-3 месеца, когато имам по-дълга почивка. Искам само да ви попитам за нещо - търся добър специалист от Варна. Някой да ми каже случайно дали д-р Абушев е достатъчно добър? Благодаря предварително!
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Хех... Доктор Абушев е ебахти пича! Оперира ме точно преди месец! Много пекан ми се стори! Много съм доволен! Няма да сгрешиш, ако се оперираш при него! Всичко беше точно, по време и след операцията! Сега съм си почти като нов!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Някой знае ли кога по дяволите ще се заличат дупчиците от конците :@:@:@ МНОГО ГРОЗНО СЕДИИ :@:@:@
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
септември 2011 до април 2012 - баналната, то не е истинска болка, а свръхчувствителност би следвало да се е погасила в общият случай. при теб това не е станало въпроса е защо?!
решаването на този върос е следствие от мн др въпроси:
- възраст/ръст/кг
- психоактивни вещества
- системни заболявания
- какво точно ти е правено на пениса и защо? каква е била причината като клиника
- какво лечение е било следвано
- каква е симптоматиката към днешна дата
Ами всъщност никакво! От както опадаха конците (на 2рата седмица) и започнах да масторбирам, ме домързя да правя бани със смрадлика. Иначе си купих дефламол, но го използвах около 2 - 3 пъти, още първата седмица. Вече измина точно месец, че и 1 ден от операцията...
(извинявам се предварително, но искам да ви попитам нещо извън темата: май направих една голяма бела във фитнеса, и май май, скоро отново ще лягам под ножа... този път от "полулунна херния"... този път се страхувам малко повече, защото нямам цяла тема пълна с хора, оперирали се от херния... имате ли си на представа, дали е по-болезнена и сложна процедура от обрязването!!?!? и дали пак ще се възстановя толкова лесно или... )
йодасепта СЛЕД смрадликата (ако няма специална цел за това!) е безпредметен.
Отока след йодасепта ще спадне бавно с времето.
Прокървяването е нормално и в вследствие на спонтаннта неволева и несъзнателна промяна в обема на пишока. Когато не се ползват целево средства подтискщи ерекцията (а те се избягват заради написаното по-долу) спонтанните наедрявания и ерекции служат за окончателната калибровка на пишока "по мярката" на новата му дреха т.е. кожна покривка.
Образян съм напълно (18.11.11г.), и дотук всичко беше точно. Сега, обаче, докато мастурбирах (използвайки лубрикант) започнах да усещам дискомфорт. Спрях, измих се и забелязах, че на кожичката над главичката (имам в предвид тази, която беше "закрита" преди операцията, тоест тази розовата, не знам как по-добре да го обясня) бяха се появили 6-7 тънки точици с леко откриваща се кръв, не са текли въобще, даже като взех кърпичка нищо не попи, но си личи, че ги има, сякаш леко съм разкъсал там кожата малко, знам ли. Не ме болят, освен ако не ги пипна, и то не е болка ами неприятно усещане тип когато си се порязал примерно на ръката и го докоснеш. Факт е, че нерядко НЕ използвах лубрикант и може да съм си протъркал кожата или нещо подобно. Утре ще ходя при лекаря да ми каже, но все пак искам да попитам това сериозно ли е, защото все си мисля, че с някакво мазило, малко почивка и повече внимание в бъдеще ще съм добре, но не мога да бъда сигурен, тъй като ми се случва за първи път, а и не съм достатъчно компетентен.
Възраст - 19,5г.
Последно редактирано от improvedjams : 04-18-2012 на 09:49
Здравейте! Оперирах се на 03.02. и с всички усложнения, през които преминах, изглеждаше сякаш всичко е заздравяло. Реших, че е крайно време да го пробвам, но се появява болка точно на кожичката зад ръба на главичката. В темата пишете, че е нормално там да стои прегънато и да заздравява по-бавно... Но лошото е, че всеки път, когато се опитам да го използвам там сякаш се прокъсва и се зачервява. С времето изчезва, изглежда си наред и после пак. На какво може да се дължи това? Някой имал ли е същите проблеми и ако да, как ги е премахнал?
п.с. На 24г. съм с пълно обрязване и премахване на гемчето.
Здравейте! Преди 11 дена ми правиха операция за премахване на къс гем, като в същото време ми цепнаха съвсем леко горната част на кожичката, за да ми стане малко по-голям отвора. Единият ми проблем е, че в горния край, където свършваше гема ми седи някаква бяла точка, която прилича на пъпка с бял връх и е твърда на пипане. Другият проблем е, че главичката ми е някак си много суха и чувствителна. Като искам да заголя кожичката тя сякаш се слепва с главичката и самото заголване става доста по трудно от нормалното, а след като го заголя виждам бели люспици по главичката, които миришат ужасно и самата главичка е лепкава на допир и много чувствителна и ме боли. Този проблем го имам само в нормално състояние. Ако съм в банята и съм си намокрил пениса, главичката ми се слепва леко единствено при първото дръпване след което няма проблем и не ме боли при допир, обаче 10 мин след излизане от бянята имам същия проблем ( изсъхване и слепване на главичката и кожичката придружено с чувтстителноста, дискомфорта и болката, и ужасната миризма. Доста съм хигиеничен на тази тема.
Днес ходих при уролога, който ме оперира на преглед. След много бърз поглед каза,че сичко изглежда добре и да съм си земел Йодасепт да си го мажа по 1-2 пъти на ден. Опитах се да му кажа за 2-ят ми проблем, но той еджа ли не ме прекъсна и не ме остави да се доизкажа, като с някакви физиономии искаше да каже, че това не било проблем и т.н.
Затова се обръщам към вас за помощ. Моля ако някой е имал подобен проблем или някои по-компетентен да помага.
Благодаря предварително!
П.С на 19 години съм.
Здравейте,100% някой е писал преди мен за тва,но къде да се ровя из 186те страници.Имам проблем с заголването на главичката.Момче на 15 съм.Мога само до средата,доста ми е трудно да се изкажа.Искам да ми кажете дали това е Фимоза или нещо друго,понеже не съм много сигурен.Ще очаквам отговор тук или на Лично съобщение.
Поздрави!
Прочети внимателно първия пост в темата. Там е отговорено изчерпателно на въпроса ти![]()
besso, а на мен можеш ли да кажеш нещо по въпроса?!
не съм сигурен точно за какво говориш, да не би да се протриваш там? Ползваш ли лубриканти?
Извинявайте че задавам глупави въпроси , но нямам време да чета всичките ви мнения. Не мога да оголя пишката си когато е в ерекция , очевидно имам фимоза. Ходих на уролог и ми каза че имам фимоза обаче операцията не е спешна и за това мога да почакам докато завърша училище за да не губя от материала. На 18 години съм , висок съм 1.86 , тежа 77 килограма. Ясно ми е за операцията и че няма нищо страшно , зная че бързо е бързо въстановяването. Ако евентуално реша да се оперирам мисля да не казвам на нашите защото ще почнат да ми задават хиляди въпроси и ще се грижат за мен като инвалид и т.н ... Имам няколко въпроса и ще помоля да ми отговорят само хората които са оперирани от фимоза ... Искам да знам дали обрязването ви дразни , мисълта ми е че като главичката постоянно ви е оголена не ви ли дразни ? При удар с топка или нещо подобно няма ли да боли повече ? .. Не искам да си представям пишката ми постоянно оголена ;x , Също така през първите седмици какви промивки по точно правите и т.н ? моля ви обяснете ми подробно .. за да съм сигурен дали да се оперирам , жизнено важно е за мен.
Ако реша да правя секс с фимоза , има ли вероятност от заглавяне на кожичката зад главичката и спешна операция , т.н парафимоза ... някои от вас правил ли е секс с фимоза ?
На мен едно момиче ми прави свирка с презерватив и нищо не усетих явно не ми е бил оголен до краи , честно казано беше тъмно и стана набързо и така и неможах да разбера дали ми е оголен бил пенисът или не ,колко и смешно да звучи , понеже беше студено и пенисът ми от начало не беше в ерекция и тя ми сложи презерватива и така ... бях супер притеснен точно заради този кофти проблем ..
Последно редактирано от albertog : 04-21-2012 на 21:31
Здравейте. Момче на 20 години съм. Юни месец миналата година бях опериран от късо гемче. Бих казал, че не виждам никаква промяна... лекарят беше категоричен,че е само това. Проблемът ми е следния в спокойно състояние забелвам кожичката колкото си искам без болки, без пране без проблеми, но когато пенисът е в ерекция забелването става малко по трудно без болка. Кожичката се събира зад главичката и започвам да усещам опъване там където трябва да е гемчето което всъщност го нямаЗабравих да кажа, че кожичката мога да си я връщам обратно...
Благодаря ви предварително.
П.С. Когато ми правеха операцията за премахване на гемчето настоявах да е частично обрязване, но лекарят настояваше, че нямало смисъл... е сега съжелявамДано не се налага пак да се ходи по лекари...
П.С. 2. Нормално ли е след операцията да имах болки само 1-вия ден ?
Според мен, трябва да се оперираш пак и този път избери пълно обрязване! Повярвай ми, това е най-добрия вариант - напълни и кардинално решава всички проблеми с пениса, веднъж за винаги (е, зависи как и с кого правиш секс).
Значи аз имам същия проблем като теб. Днес ходих до доктора да му покажа за какво иде реч и той категорично ме отряза, като каза че ми няма нищо и само си измислям проблеми.
В нормално състояние кожичката може да я мърдам колкото си искам но като я пусна се връща до коронката на главичката и се събира там, а в ерекция с леко напъване я дърпам точно до коронката на главичката и неможе повече и се образува нещо като пръстен, които ми стяга на самата главичка. Мога да покажа и снимки, ако трябва, да е по-нагледно.
Проблема е, че ако трябва да се прави някаква друга манипулация няма при кой друг доктор да отида и незнам какво да правя ..
Незнам защо, но продължавам да мисля, че това е от гемчето... мисля си, че доктора който ми прави операцията може би не го е отрязал хубаво не знамАз когато го забеля имам леко изкривяване на пениса. Съвсем леко клюмва на долу и леко на ляво... Дано batkodoki ни помогне.
)
Кажете ми 1 добър доктор в Плевен, че утре имам път на там и да мина да си направя 1 преглед.