- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.5
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Whew! Мерси, успокои ме! А иначе за скъпото... не ми се видя кой знае какво, взех го на 13лв.
За нищо.
Другите са наполовина по-евтини, затова го казах![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хайде да се отчета. Агнешкото на баба е тооолкова вкусно. Почти не оставих нищо за нашите.
Май утре сутринта ще се ходи до магазина, че останах без никакви яйца, за извара да не говорим. Има цяла тава ориз, но доста слабо да ме накарат да ям. По-скоро една пилешка гърда да пекна на скарата. А за вечеря също не знам какво ще е. Егати, нямам и орехи, все трябва да ги чукам и да ги чистя, пък докато стане, ми се отядат. Направо нищо няма в хладилника.
Взех си батерии за кантара и утре ще се меря. Не ми е много зор, и без това свикнах да следя сантиметри.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
ЗдравейтеМай ще започвам НВД - всичко изчетох и всичко си сметнах
Само не мога да разбера първата ми закуска сутринта нали трябва да е бързо усвоим протеин? Е какъв да е тоя протеин? Яйца или кис. мляко става ли?
Believe in Yourself !!!
Продавам МОДЕЛИРАНИ БИЖУТА : http://www.teenproblem.net/f/viewtop...440641#9440641
Ако има заинтересовани-пишете в темата
Яйцата са бърз протеин, давай с тях. Киселото мляко не е, а и внимавай с него при НВД.
Обичам почивните дни. Не са ли те да прикалиш малко...
досега:
11:30 два големи резана кашкавал
13:00 две пилешки бутчета
13:45 голяма купа ягоди
Нека ми е зле.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Към днешното меню добавям 30г орехи, салата домати и краставици и две бутчета, крилце и малко бяло месо от пиле.
и едит: сутринта се премерих - 45,2.
Последно редактирано от FuckingFreak : 05-25-2012 на 20:35
...но във тебе като рана
"Защо?"
up
10101010
...но във тебе като рана
"Защо?"
Как се определя дали си с широк ханш? Ако приемем, че кокалите, които стърчат обикновено са ето тук - http://prikachi.com/images/821/4819821g.jpg, колко трябва да е растоението от единият до другият? Защото навярно има разлика между широк ханш и просто че си дебела в ханша?
Имам проблеми с хормоните и аз приемам дуфастон. Ендокриногът ми смята, че свалянето на килограми е излишно спрямо фигурата ми (1,60 см и 55 килограма). Искам обаче да стана поне 47 кг. Не се охранвам яко през останалото време, хапвам си повече супи и салати и изключително рядко си позволявам изкушения. Просто такава явно си ми е структурата- стигна ли 55 кг после свалянето е с много мъки.
Как се определя, че си с широк/тесен ханш? Винаги се заблуждавах, че ханшът ми е широк, защото краката ми са по-едри (ген). Но обиколката ми е 86-87см, което мисля, че даже е малко за краката, които имам.
...но във тебе като рана
"Защо?"
А отпред растоянието между кокалчетата ти колко е?
Здравейте на всичкии аз се наместих тук в форума понеже съм от тези на диета
. Аз избрах спортно-хранителния режим за който казват че действа , но да видим. Аз нямам голяма нужда от отслабване , но искам да лятото да се стегна и да вляза в форма понеже след зимата доста се поотпуснах. Е това е от мен ще се радвам да споделяме мнения и коментари относно килцата..
![]()
Здравейте и от мен. От доста време следя темата и намерих доста полезна информация. Вече нямам за цел да свалям килограми (44.5 съм ) а само да се стегна още малко. Преди редовно правех упражнения от сайта на фитнес инструктор но вече ми омръзнаха и се насочих съм табата-та. Искам да ви питам какво ви е мнението за тази тренировка http://www.youtube.com/watch?v=5rL_s4HwtIM и дали ще има резултат тъй като е само 4 минути.
Корнфлейкса много ли е калоричен или мога да закусвам с него? И знаете ли как е най-полезен (с кисело мляко, пресни плодове, сушени плодове ...)?
А защо не замениш корнфлейкса с овесени ядки? В корнфлейкса има много захар и какви ли не боклуци. Овесени ядки със сирене или овесени ядки с кисело мляко и една лъжица мед е много по-подходящ избор според мен.
Корнфлейксът е ето такъв http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BA...9,r:3,s:0,i:73 (нямам представа колко различни вида има). На вкус не е сладък, следователно не би трябвало да има захар, но и аз не знам. Според вас три супени лъжици (без връхче) корнфлейкс долу-горе на колко грама са равни?
Последно редактирано от cvetityyy98 : 05-27-2012 на 15:03
Виж,какво пише на опаковката на корнфлейкса и ще разбереш,колко е калоричен.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Нямам я опаковката, но намерих колко калории е в интернет. Според вас три супени лъжици (без връхче) корнфлейкс долу-горе на колко грама са равни?
Незнам до колко е калоричен , но ако спортуваш умерено 2/3 пъти в седмицата едва ли ще ти попречи толкова![]()
Дали ще ѝ попречи - зависи от целите и от общите въглехидрати през деня. Ама корнфлейкс не е най-добрата закуска. 100 пъти по-добре да вкара бавен въглехидрат, растителен протеин и фибри чрез овесените ядки сутрин. + протеин (яйца), защото ще се озори да го намери в млякото, ако само това ще яде.
Направо вече пропагандирам яйцата за закуска, идеални са ми. И извара. Майка ми откача щом ме види на котлона с тефлона в ръка.
Нещо тези дни с особен апетит и главно месо - от 24ти ям необичайно много месо, по принцип никога не ми е харесвало толкова. Само днес дето нещо няма да ям, ще е по-скоро като гарнитура, а основното ще е салата - някой ми изяде пилешката гърда, а няма да ям наденица.![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"