.
Затворена тема
Страница 85 от 100 ПървиПърви ... 357581828384858687888995 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 2493
    Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Ако четеш дневниците във bb-team може да попиташ Маргаритка. Много добре обяснява и от години се занимава с това.
    Може да си направиш оризово мляко, знам че веганите го пият..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Супер фен Аватара на Jaune
    Да, чета я Маргаритката. :Д И си взимам идеи де.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Не съм Rebirthing, но ще ти кажа нещо. Току що прочетох ЛС-то ти, а дори преди него смятах да те съветвам да хапваш сусам и сусамов тахан. Днес разбрах колко е полезен - зъболекарят ми ми каза да ям, заради зъби, кости... Не ми каза за баналното сирене и кисело мляко, а именно него. Съдържа и много полезни мазнини, желязо и други полезни неща. :д Казвам ти го, понеже веганите често са набедявани за хора с липса на калций и витамин Б12 - за второто не съм особено запозната, нека Rebirthing ти каже.
    ...но във тебе като рана
    ще пари мисълта, че две неща
    не можеш никога да си възвърнеш:
    Живота да избавиш от смъртта
    и времето назад да върнеш!

"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
    "Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"
    "Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."

Да, знам, че е полезен и за стомаха. Четох за тия недостиги, но специално Б12 освен да си купя, няма как.

Общо взето гледам много го хапват, остава да си намеря подходящ в БИО магазин и да си купя. Ето още нещо, което ми се яде, но никога не съм яла. :д
    ...но във тебе като рана

"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
    "Защо?"

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    В тези магазини ще ти излезе двойно, а може би тройно. Аз си купувам от един супермаркет и ми излиза 2,20 за 200 гр., в Зоя за 250 гр. е около 13 лв. Доволна съм да ти кажа, много приятен мек вкус, а като се обърка с мед става уникално.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Rebirthing, обръщам се специално към теб, тъй като от утре започвам да веганствам.
    Съображенията ми са за момента единствено хранителни, тоест не съм ethical vegan и не претендирам за такъв. Защо го правя и аз не знам точно, отдавна ме гложди, интересно ми е, искам да пробвам.
    Та, някакви насоки имаш ли? Консумираш ли мляко от неживотински източници? Какво? Откъде го купуваш? За витамините май съм те питала, но има ли нещо конкретно, което да ми препоръчаш да си купя? Мед ядеш ли?
    Това се сещам за сега. :д
    Има няколко вида вегански млека, те са предимно ядкови, но както е писала bathory има и оризово. За мен лично то е безвкусно, само веднъж съм го пила и си дадох парите на вятъра. В Била има хубаво соево мляко Алпро, три вида, чисто, с ванилия и с шоколад, към соевото мляко е добавено витамин б12 и витамин Д /мисля/. В ДМ има соево мляко Джоя пак е с различни вкусове. Може да си направиш и домашно бадемово мляко и да го подсладиш с фурми, кленов сироп, сироп от агаве или просто с мед.
    За витамин б12 - ако до сега си се хранила с месо в организма ти има достатъчни количества за няколко години напред. Източник на б12 е хранителната мая, съдържа се и в някои други продукти, но се смята, че не са достатъчно добри източници.
    За сусамовият тахан - сусама е в пъти по-добър източник на калций от колкото млякото. Други добри източници са зеленолистните зеленчуци, портокалите, смокините, орехите, бразилският орех, лешниците, както и бадемите които съдържат и големи количества витамин Е.

Добре, че ми каза за оризовото мляко, че точно на такова се бях наканила. Соево съм си купувала, но имаше доста дълъг срок и след известно време го забравих в хладилника. Като го пробвах пак, нагарчаше, а още не му беше свършил срокът, но ще пробвам пак.
    Спокойна съм значи за Б12.
    Мерси за всичко, друго сега не се сещам, но ако ти или друг искате да добавите нещо, давайте.
    няква супер excited съм, не знам защо

Мега фен
    Вие сте направо луди..Тия млека масла глупости,явно сте богаташи/шки всички... Та тва просто соево мляко Алпро или както го каза rebirthing е 4,60 на литър..Рофл..За 4,60 ще взема 4 литра домашно прясно мляко .. dafuq?....

'Айде кажи ми откъде си го взимаш това домашно мляко, та да си взема и аз.
    Защо е нужно да храниш абсолютно всеки, който не е на НВД. И аз съм на НВД до днешна дата. И що? Нито съм станала свръхчовек, нито нищо.
    Не съм дори близо до финансите на богаташка, обаче дали ще давам не-знам-си колко лева за месо и сирене, или ще го дам за соево мляко, мисля, че компенсира. Ще кажеш, че месото ще го ям значително повече време и си прав, но аз и млякото няма да го избухам за 1 ден, сещаш ли се?
    След като съм решила, че ще го правя, ще го правя, ако имаш конструктивно и компетентно, базирано на опит мнение - моля, заповядай.

Мега фен Аватара на babity
    ^Нямам нито конструктивно, нито компетентно мнение, ама не мога да живея без месо и зат'ва ти се възхищавам страшно много! Върла пушачка съм, преди не минаваше ден, в който да не ям по 2432543535454 сладки работи, всичко мога да откажа, ама мръвка и сирене - никога! Загъзия си е да търсиш откъде да си набавиш витамините и минералите, съдържащи се предимно в животинските храни, ама евала за желанието. Успех!

Мерси, ама аз съм се хранила вече вегански и то абсолютно несъзнателно, просто не ми се дояжда месо принципно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    'Айде кажи ми откъде си го взимаш това домашно мляко, та да си взема и аз.
    Защо е нужно да храниш абсолютно всеки, който не е на НВД. И аз съм на НВД до днешна дата. И що? Нито съм станала свръхчовек, нито нищо.
    Не съм дори близо до финансите на богаташка, обаче дали ще давам не-знам-си колко лева за месо и сирене, или ще го дам за соево мляко, мисля, че компенсира. Ще кажеш, че месото ще го ям значително повече време и си прав, но аз и млякото няма да го избухам за 1 ден, сещаш ли се?
    След като съм решила, че ще го правя, ще го правя, ако имаш конструктивно и компетентно, базирано на опит мнение - моля, заповядай.
    Защото няма value for money.. Та въпросното прясно мляко се взема от млекар,който идва всеки ден в града,въпреки че много рядко вземам (на година няколко пъти)

Еми аз такива оферти нямам. Така че няма какво да го коментираме..

Мега фен
    Яйца месо има и въобще не знам как ще дадеш 4,60 за 30 грама протеин,дето ги има в 100 гр печено пилешко ,което ще ти излезне под 1 лев

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Загъзия си е да търсиш откъде да си набавиш витамините и минералите, съдържащи се предимно в животинските храни
    В 100 гр. грах примерно има значителни количества витамин А, C и K, докато в 100 грама месо няма дори 1 процент от препоръчителната дневна доза на тези витамини. Месото може да има пълен аминокиселинен профил, но по отношение на витамините и минералите...не съм особено съгласна.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Яйца месо има и въобще не знам как ще дадеш 4,60 за 30 грама протеин,дето ги има в 100 гр печено пилешко ,което ще ти излезне под 1 лев
    Ти няма ли да престанеш вече?!
    Ако иска и 100лв. за 2 грама протеин ще даде!!!Да не й ги плащаш ти?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Ти няма ли да престанеш вече?!
    Ако иска и 100лв. за 2 грама протеин ще даде!!!Да не й ги плащаш ти?!
    Упс,не ми дръж такъв тон,момиче..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Упс,не ми дръж такъв тон,момиче..
    Оправи си държанието като не искаш да ти се държи такъв тон (не,че можеш да ми разбереш тона,след като четеш коментара,а не го слушаш) ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Боже, хора, споко.
    Rebirthing, протеинът ти как стига до 80 грама на ден? Кои храни са богати на протеини? Бтв сега видях, че в 2 нектарини има 3 грама протеин, интересно.

Вие сте направо луди..Тия млека масла глупости,явно сте богаташи/шки всички... Та тва просто соево мляко Алпро или както го каза rebirthing е 4,60 на литър..Рофл..За 4,60 ще взема 4 литра домашно прясно мляко .. dafuq?....
    Това мляко и аз го пия и съм доволна, така че ако и те са ще дават и по сто кинта

Мега фен
    Яж си соята и се кефи Българска работа

80 грама протеин, ама колко реално е протеин? Примерно бобови май трябва да се комбинират със зърнени и то на едно ядене, за да има пълен АК профил, иначе вятър протеин.
    ...но във тебе като рана

"Защо?"

Българска ще викаш на българите, не ме бъркай плс, че не ме кефи

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    80 грама протеин, ама колко реално е протеин? Примерно бобови май трябва да се комбинират със зърнени и то на едно ядене, за да има пълен АК профил, иначе вятър протеин.
    За т'ва питам. :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си