.
Затворена тема
Страница 75 от 120 ПървиПърви ... 256571727374757677787985 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 2977
    Много ме тресат някви нерви днес, уж ми свърши : D Да не би да има следменструален синдром?
    Направо ще обезглавя всички, и приятеля ми, и всички.

Иначе ще ходя на Ледена епоха, което е <33333333333333
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на Chacho
    PMS, може би ;]
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на babity
    Скапана съм, днеска съм обиколила цееееелия град. Очите ми са дроб от т'ва слънце. Но като типична жена не успях да мина през центъра без да похарча пари, дори въпреки че нарочно не си взех да имам в мен... Нещо ми се иска да се понаконтя тея дни и да си излезна. Искам утре най - сетне да успея да се наспя, както и тая вечер някой да се сети за мен. Макар че и двете няма да се случат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    PMS, може би ;]
    Е, свърши ми.

Хубава музика=for the win

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Не особено добре.
    Пак си забравих ключа и трябваше да влизам с взлом в собствената си стая. Шести път този месец. Не знам за човешката, но моята глупост няма граници.
    Добре, че тати е полицай и ме е научил как да отварям врати с кредитна карта. И пак това не е оправдание.

Още 9 дена и най-любимият ми човек на този свят ще пристигне. Поне това е някакво успокоение.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от x7aZzy Виж мнението
    Добре, че тати е полицай и ме е научил как да отварям врати с кредитна карта.
    Яяяяя! Ще направиш ли туториъл в ю-тюб :д

Да видиш как мъжът, когото обичаш, държи за ръка русокосо 5-годишно момиченце, гали с един пръст бебе-лястовичка и скача на дама... Безценно.

И ми излязоха резултатите от CAE-то. Закопала съм ги!
    Може ли денят да е по-прекрасен?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Като пичове днеска с една приятелка качихме Алеко за 2 часа и половина мързеливо ходене. Слязохме за един. Трябва да изляза сам да видим дали ще успея да го кача за под два часа. Аз ходя бързичко по принцип, та не би било изненада. Чух се с нея, всичко е наред, забавлява се. Това ме радва.

Денят е чудесен.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    "Защо хората започнаха масово да избират сигурното пред това,което иска сърцето и умът им?!
    Направо се плаша как може да имам толкова много познати,които са с половинките си,само защото имат връзка с тях от n-години,а в същото време чувствата са изчезнали отдавна ... Що за мазохист трябва да си за да се гавриш по подобен начин със себе си?! о.О"

Копирам си чуденката от ФБ ... Два дни ме е ударило само на размисли и страсти и направо се плаша.Доста от познатите ми са в такава ситуация,като чета форума на мамите - и там са така,тук също попаднах на няколко такива (макар и малко по-стари) теми ... Направо се отчаях
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    В мислите на хората
    Зозе... не бива да те учудва. Нормално е. Малко хора ще си заложат всички спестявания на лотарията, ако нямат гаранция че ще спечелят. Не е много удачен примера, но ме разбираш.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    ;( Не заслужавам ли да съм поне малко щастлив? ... Няма да уча тва което искам,едва ли ще мога да следвам мечтата си,сам съм..не мога да повярвам че за пореден път ударих на камък с момиче...аз ли все уцелвам такива или...за капак издънките на мой познати продължават...къде съм ги намерил такива откачалки...само арестант си нямахме...
    >>DjBelev<<

Град
    В мислите на хората
    Форца....от няколко дена те гледам че мрънкаш. Даскай ЛС ако искаш някви съвети.. или пусни тема. Само с мрънкане нищо няма да направиш.

Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    А,цяла тема,нещастният ми живот не заслужава цяла тема :Д Няя се занимавам повече,тя самата не знае какво иска,на мен ще ми обяснява кво да правя...По важно ми е сега къде ще вляза,проблема е че липсата на цигари малко се усеща вече...набарах си едни топлийки ни компа и си прободах всяка мъртва кожа по ръцете и краката...не знам как ще свикна още,но първия цял ден без цигарен ден мина проблема е че ми е много изнервено...
    >>DjBelev<<

Наспах се и сега слушам ревливия ми брат у лудата ми баба. После отивам на плаж с приятели. Супер ден се очертава.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Ииии последния изпит е от 11 днес. Изтощих се. Тая сесия беше безкрайна...
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Зозе... не бива да те учудва. Нормално е. Малко хора ще си заложат всички спестявания на лотарията, ако нямат гаранция че ще спечелят. Не е много удачен примера, но ме разбираш.
    Влади,все пак не говоря за хора на по 30+ години ... Не мисля,че е нормално 20-25 годишни хора да се държат по тоя начин Нооо всеки с разбиранията си.Аз лично на тия години не бих стояла с човек,когото не обичам

По темата:Спи ми се ... :@ Утре уж е последния ден и после майсторите ми се махат от главата - НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ!!!Имам нужда да се наспя,да си почина ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мрънкаво ми е днеска. Наличното вече не ме радва толкова, искам нови придобивки. Пак стана фылм с парите, ама ще се мъча да се справям някакси... Май имам нужда от малко повече внимание днеска.

Мега фен Аватара на Зайче..
    едно такова ми е - никакво.. ;д <3
    http://ask.fm/iwwkaa

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Очертава се "забавен" ден. Лекарския кабинет ще го направи най-хубавия ден от живота ми. Горещината не помага, а лошото ми настроение допълва картинката. Надявам се да не съм го засегнала и днес да се държа по-добре. Хубав ден на всички.

Супер фен Аватара на Irti
    Ох, как ми се спи и колко ми е умряло, а толкова задачи и работа остават, че няма да се свърши днес. Изтощено е положението отвсякъде. И цигарите се закучиха нещо и отново трябва да търся без бандерол, а без тях тежко.. много, много тежко. Особено когато си на кутия, две.. и повече.

Таз' парцалетина може да се сети да завърти един тел. после. Да й не е*а майката.

Трудно ще е днес и утре.

ПС: Трябва да откажа кафето. Какво е това нещо? Да пиеш по 4-5 и да спиш, като пън и да не чувстваш бодрост. Само се ебавам да го варя. Глупава работа, ама зарибителна от толкова години, че.. всъщност даже не помня кога го пропих. Има 10 години. Бах.
    Последно редактирано от Irti : 07-18-2012 на 10:24

скапано.

не знам кво точно се случва.
    Последно редактирано от jghgh : 07-18-2012 на 10:50

Гладно ми е, не знам какво ми се яде. И имам бая работа, а тоооолкова ме мързииииии. Никой не се сеща за мен днеска. И дано тоя вече да вземе да заминава, че да може цяло лято оная да си е при мен.

Едит: Официално се провъзгласявам за най - добрия човек на света. Да изчуруликаш "браво, много се радвам за теб" докато вътрешните ти органи са в спазъм от... всичко... безценно!!!
    Последно редактирано от babity : 07-18-2012 на 11:25

Повече от фен Аватара на GreenMimss

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    “Откакто си отиде, ме е срам
    да плача, че животът ме боли.”

this.
    yeah.
    Усмихвайте се бе, хора ^^

Be the change that you want to see in this world ;]]

Мега фен Аватара на krasiveli
    Град
    Варна
    Леко изморена, цял ден съм насам-натам, за да си взема всичко нужно, и подаръците за съквартирантките ми и там още няколко човека. Само остана да си попълня формуляра, да си принтирам няколко неща и багажа и съм готова (at last!). А утре ме чака една голяяма разходка в Берлин ^^.

Жалко, че няма да мога да съм на рд-то на най-добрата ми приятелка, кофти се получи, ама какво да направя.. То даже не един, а два рождени дни пропускам, и то пак на близки приятели.. пф.

Тъпо ми е само, че човека, за когото ми пука, гледа да ме отбягва и съм едно нищо за него..
    Последно редактирано от krasiveli : 07-18-2012 на 13:28

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Лошо ми е. Цяла нощ не съм спала,заспах тая сутрин в 8 и нещо...до 12. Скапано мие,боли ме корем, ама мисля вечерта да се разкарам и да ида до Карлово, да гледам зарята.Ще видим. Дано се чувствам по-добре.
    maDamn

Супер фен Аватара на cyclops
    Нещо ми е лошо днес и не знам от какво. Чакат ме сега 2 тежки дена..да минават вече и после една седмица ще изтърпя до така мечтаното моренце :->

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си