- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Не можем да спазваме диета сами и искаме другарче ;) vol.6
Аз си дишам всякак просто на малки, но чести глътки въздух. Така, че дори едва се чувам как дишам. Най-добрата ми приятелка, с която тичахме заедно последните пъти диша адски шумно. Чувам я чак през слушалките. А моя си дъх едва го долавям.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^Браво!
Много мразя да бягам, много е отегчително. Шапка ви свалям, че сте такива нахъсани.
Когато съм си засичала иначе - 1 миля за 6-7 мин. - не съм от много бързите де.. :Д
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Една миля е около 1,6 км, което е супер откъдето и да го гледаш, какви ги говориш.
Аз с моята нокиа ще има да сънувам такива приложения, дето да ми мерят всичко. Ама съм се навила за таймер gymboss, само че може би догодина, ще чакам да ми го носят от Англия. Кондициите са ми слабост просто. А няма ли някакви устройства, дето ги мерят тия работи?
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Много пара хвърляте ..![]()
Всеки знае,че бързото и рязко отслабване не е полезно и не води до добри резултати,но аз реално не знам как да го избегна,какво не трябва да правя и какво АКО правя,ще отслабна рязко. За колко време е нормално да сваля 14 кг?
Вдишало се през носа, издишало се през устата. Тва най-често ше чуете. При бързото бягане обаче не стига въздухът през носа, а през устата на дългото бягане пресъхва, пък и е по-незащитено през нея. Кой както му е удобно де. Аз дишам само през носа. По-важното е да е ритмувано и по възможност дълбоко дишане.
@акибаки, не знаем колко е нормалното време за теб. Храни се разумно, спортувай и не гладувай, пък резултатите ще дойдат постепенно.
Последно редактирано от Chacho : 08-06-2012 на 16:20
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Много важно е какво са тия 14 кг - главно мазнини ли, главно мускул и вода ли, че положението не е едно и също. Ако са мускул и вода дори и за месец-месец и половина можеш да ги смъкнеш и да нямаш проблеми след това. А защо вместо да питаш просто не почнеш, ако действаш правилно, ще отнеме толкова, колкото е нужно.
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
За мен жена 43 кг не е жена ,а детеОсвен ако не е около и под 1.50 ..
Аз докато тичам,вдишвам два пърти през носа и издишам един път през устата според темпото в което се движа!Ако се движа бързо,вдишвам бързо,ако се движа по-бавно-вдишвам по-бавно
Преди да овладея дишането едва издържах по 1 минута да тичам,а сега вече се забравям чак..![]()
Трябва да забраня официално на баща си да купува сирене. В момента имам две огромни буци козе, две малки краве и някакви остатъци от Маджаров. Сигурно общо възлиза на над 1 кг! По цял ден ми дай на мене яйца и сирене и съм на върха на щастието.
http://taste-for-adventure.tablespoo...-pizza-crusts/
нагъвайте пици на воля..![]()
...но във тебе като рана
"Защо?"
И как лесно се оправя цикъла, че аз не мога да разбера?
Като за начало е добре да се насочиш към посещение при гинеколог. Във форума едва ли някой би ти казал, още повече се съмнявам koshtramba да е имала проблеми с него в следствие на отслабване.
...но във тебе като рана
"Защо?"
Иронично го казвам, на гинеколог ходя редовно и съм на лечение. Но лесно не бих казала, че е.
Какво ти е лечението, може да споделиш? Аз и преди бях писала - на мен ми изписаха Геритамин, ама съм си черногледа и все мисля, че едните витамини няма да ме оправят...
...но във тебе като рана
"Защо?"
Противозачатъчни пия. Далеч съм от убеждението, че е правилно или полезно, но честно казано не ми вредят за момента, даже се чувствам много добре, освен това хормоните ми се понормализираха малко, на прегледа също нещата изглеждат в пъти по-добре. При мен нещата започнаха не когато свалих килограми, напротив, усетих, че нещо не е наред, когато напълнях рязко и ми се влоши кожата.
Препаратът, който ми е изписан, е възможно най-лекият, затова и ги пия доста време вече, има различни мнения, че не е полезно да се пие продължително и т.н., но факт, че цикъл нямам без тях, и също факт, че хората с години си носят хормоналните проблеми и отдавна спрях да очаквам, че нещата ще влязат в норма бързо.
Аз също пих ''Геритамин'' също и други витамини за спортисти и не ми помогнаха.. пих и леки хормонални и те не помогнаха и сега ще отида при трети гинеколог, да видим.
А към PinkPan7her :
1.Не гледай само килограмите а и това, че съм ниска (1.55-6) и ако бях 55 кг. едва ли щеше да е хубава гледка.
2.Не бързай да ме нападаш, при положение, че не знаеш колко изтощително и натоварващо е да си балерина! Ако мислиш, че аз искам да нямам цикъл на 17г. се лъжеш. Всичко което искам e здравословен живот без крайности.А иначе най-добре ми стоят 43кг. според мен, просто не знам какво се случва в момента. но дори вече нямам 40.. и не, не искам да е така!
P.S. Знам че само си казваше мнението и аз не те упреквам, просто и аз си казвам моето![]()
... Тази нощ дойде в съня ми,спря сърцето ми, дъха ми и не исках аз да съмне да не си отидеш ти с идващия ден!!Нека слънце не изгрява, нека ден да не настава,искам като сън поне да бъдеш вечно с мен.!защо не си до мен сега да ме погалиш с ръка и в моя тъжен ден да върнеш радостта.ЗАЩО СИ САМО СЪН БОЛЕЗНЕН В НОЩА ?!
Много е лошо така, все млади момичета, без цикъл. Дано се оправят нещата при всички, защото е адски кофти, тепърва навлизаме в живота. Сега може и единственото нещо, от което се интересувам да е това как изглеждам. Да, ама след години, като стана на 30 и не мога да имам деца, не знам кой трезвомислещ мъж, който си е стъпил здраво на краката, ще иска да ме погледне...
...но във тебе като рана
"Защо?"
остави я да се гордее
Аз пък по едно време (предимно докато пушех де, но не е само от това) доста се задъхвах, като търчах и не можех само през носа- не ми беше достатъчно и затова вдишвах много и надълбоко през устата и както Чачо казва, естествено тя ти пресъхва.. иии така спрях да тичам
Има доза истина, но все пак е доста крайно изказване според мен.![]()
Проблемът е за съжаление в начина на живот, в ниското качество на храната до голяма степен... и все пак съм донякъде благодарна, че се случиха така нещата, защото водех изключително нездравословен живот преди и сега съм изчела толкова много за храна и движение, извървявайки пътя си към (отначало само по-слабо, а сега и) по-здраво аз. Отвориха ми се очите някак.
Не можем да обвиняваме само ниското качество на храна. Баща ми води възможно най-нездравословния и застоял начин на живот, според изследванията си е здрав като бик, всичко в норми, а лекарите се чудят какво му е. Ако подбираме, всичко ще бъде ок. За съжаление не можем да си насадим саксии с домати и краставици на терасата, нито пък да си направим обор и да почнем да си отглеждаме сами животните...
...но във тебе като рана
"Защо?"
Е и аз познавам много хора с нездравословен начин на живот и всичко им е чук, но не смятам, че е друга причината при нас. Просто някои хора са податливи, други не. Не виждам от какво друго да ми е проблемът, по майчина линия никой не е имал хормонален дисбаланс, нито майка ми, нито леля ми, нито баба ми.
Тук не говоря единствено за органик храна и тн. Аз зеленчук не ядях, когато си открих проблемите. Говорим за генерално грешно хранене.
Но влияе си. Със сигурност.